3 dagar kvar till studenten!


Det är galet, helt overkligt! Magkänslan är obeskrivlig... TIsdag och bara 3 dagar kvar till studenten. De är nog inget som finns i mina tankat så mycket som fredag nu, det är bara det och allt runt omkring vår student dag som går igenom min skalle flera ggr om dagen nu. Musik, mp3, dricka, lakan, grenar o.s.v Det är så mycket som ska fixas, de kommer garanterat vara nått som kommer bli klart samma dag, typ som slutskivan... haha jaja det är kul, helt klart bästa tiden på gymnasiet.

Tråkigt det här med vädret, som ni säkert redan vet sägs det att de ska bli 9 grader och typ regn på fredag. Men vet ni vad, det skiter jag fullständigt i ärlig talat, visst blir det inte lika somrigt och mysigt men kommer ändå vara en av de bästa dagarna i mitt liv, garanterat!!!!

Men om vi alla bara bestämmer oss för att det ska bli 20 grader och sol på fredag så kommer det att bli det! Jag har iallafall beställt sol och värme... haha

Är ledig från skolan idag, egentligen praktiken då men har fått in alla timmar plus att alla betyg är satta så de kvittar. Vaknade redan vid nio imorse, har mycket att göra och kan inte sova bort min lediga dag. Har städat lägenheten, bytt lakan och bara fräschat upp vår lilla håla. Hihi

Tänkte ta en sväng förbi solariumet, måste trots allt vara lite brun till på fredag. Hade hoppats på att få sola ute idag och imorrn, men icke sa nicke! haha klart det ska regna, usch...

Har en tid hos höftspecialisten vid två idag igen, 3:e gången blir det nu. Inget är gratis heller... Men men ska vara glad att jag tog tag i det nu och inte om 10 år då det kanske redan vart försent!

Ska också köpa resten av drickan till flaket idag, så lite har jag att göra. Är HEMSKT LEDSEN för min tråkiga uppdatering, inga bilder eller nått, men internet slår av så fort jag försöker ladda upp en bild...astrist.

Nu ska jag sola, hörs nog senare!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0