JobbVecka


Hellu, idag är det Måndag och jag var upp redan vid halv åtta idag. Tog bussen till Örby och sedan promenerade resten av vägen till jobbet med mami. Hela denna veckan kommer jag att jobba här på PayDot. Rätt långtråkigt, men bättre än ingenting, ska nog vara glad för att jag har föräldrar med eget företag där man kan hoppa in lite då och då.. Typ som när jag städar i princip varje söndag.

Min helg har varit jättemysig, i Fredags var jag som sagt hemma och Jullan, lördags eftermiddagen/kvällen spenderades på Flaten med massa vänner och lite annat folk. Vi grillade, lyssna på music, badade, spelade kubb och hade bara allmänt mysigt. Fick även lite små presenter, men dem visar jag senare.

Har bara en bild att bjuda på för tillfället...


Igår tog det ett tag innan vi kom ut, men vid tre ungefär hade vi tagit oss till Flaten (igen), Jag, Sofie, Musse m.fl.
Vi låg väl där fram till sex ungefär sedan drog vi och käkade sushi i bandhagen! Mums :)

Nu slår snart klockan nio och det är dags för mig att börja jobba. Ska även övningsköra senare idag!!! :D Men försöker blogga efter det. Kramis, och ha en bra dag! <3

Kommentarer
Postat av: elina [fotoblogg]

vad mysigt det ser ut :)

- fin blogg försten!

2009-06-29 @ 21:10:50
URL: http://eelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0