Midsommardagen




Iam back home, efter en lång, lerig och blött natt ute på mitt landställe. En härlig dag/kväll/natt hade vi ju såklart. Inte skulle regnet förhindra oss att ha trevligt. Började uppe på tomten, med grillning och snapsvisor. När alla hade kommit hann vi nog ändå bli typ 30 pers eller nått, mer ungdommar och flesta av dem var ju killar. Typ fyra flickor... men vi hade sjukt kul!

Mot midnatt tog vi beslutet att vandra den lååånga vägen igenom skogen bort till det lilla "discot" som hela öns ungdommar och vuxna går till för att shaka ass lite haha. 

Först gick ett gäng vid elva, men vi kände inte för att haka på det, men efter en timmes tråkhet bestämde vi oss iallafall för att gå dit. Träffade massa skumt och skönt folk, haha bl.a mina gamla grannar från när vi bodde i huset. Det var ju verkligen weird, dem har också landställe på SAMMA ö, haha helt random liksom.. menmen snacka om att världen är liten ibland hehe!

Efter nån timmes dansande och galenskaper började vi röra oss tillbaka till vår sida av ön, då vi också klämde in oss alla i bastun, för att sedan ta årets först dopp. Ohhhhh va kallt det var! haha de kan jag lova.. men ändå skönt efter att ha suttit inklämd mellan massa svettiga pojkar i bastun..haha galet kul hade jag iallafall!

Mina vita converse är ju inte vita längre kan jag lova, haha dem får nog ta ett besök hos herr tvättmaskin. Annars har jag klarat mig rätt bra, dock var jag nog den ända av alla som fick myggbett, och inte heller bara ett utan typ 10 stycken...

OH HATAR MYGGOR! kan inte ni bara gå och dööööö.... haha jaja ska ladda upp de få bilder som togs, återkommer senare!

GLÖM INTE MIN FÖDELSEDAG IMORRN! haha Loooove <3


UPDATE: skrev inlägget runt ett-tiden... blogg.se strulade för mig...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefin blogg du har :)

2009-06-20 @ 21:36:52
URL: http://malmqvistj.blogg.se/
Postat av: Sussi

GRATTIS GUMMAN!

2009-06-20 @ 22:59:37
Postat av: karla

GRAAAATTTIIIS GUMMAN <3

2009-06-21 @ 02:42:33
Postat av: Sara

Tjeena jag undrar vilken kamera du använder ?

2009-06-23 @ 13:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0