SleepySunday


Regnet det bara öser ner, när ska detta satans väder ta slut egentligen?!?! Ah hoppas verkligen på att det har regnat färdigt tills på fredag då det är Midsommar. För inte fasiken kan det regna då...

Gårdagen spenderades hemma hos Sara ute i Bredäng. Hade först rätt trevligt, men kände att det snabbt blev lite för mycket grabbar och för lite flickor. Allt blir så livat och galet när antalet killar blir mer än tjejerna tycker jag. Så till halv två eller nåt stannade vi sedan började vi röra oss hemåt, tog ett nattstopp på donken i slussen först, vilket var sjukt länge sen. Men gott var det iallafall.. lite otrevlig städpersonal dock, men men siitsamma!

Sov hos Nora, orkade verkligen inte åka hem själv, inte heller sova själv. Men åkte hem imorse runt 12 tiden. Har sedan dess bara legat hemma och degat, blir supertrött av vädret, och lite huvudvärk av det tunga vädret. 

Ätit god mat och myst framför tv:n med lilla mami. Som många andra, vet faktiskt inte hur långt det sträckte sig. Men vi fick strömavbrott, hela bandhagen iallafall, tror jag! Men de varade typ bara i 15 min, så det överlevde vi. 

Imorrn blir det upp tidigt, ska med mamma och städa på kontoret, hade ingen ork för det idag. Sen får vi se vad som händer sen, hoppas på bättre väder. 



Kommentarer
Postat av: diana

Just nu jobbar jag inte med make up längre. Jobbar extra som manikyrist bredvid studierna. Men make up artist var jättekul, lite som att jobba som konstnär, haha! Det gör så mkt på en människa! Tack för kommentaren! :) Hoppas allt är väl med dig! Nu har jag tävling i min blogg, delta gärna! =) Kram!

2009-06-14 @ 21:53:40
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0