Körkort here I come!


Hello lovely friends, en underbar dag med underbart väder! Vaknade redan klockan nio av att ringklockan ringde. Gick upp, gjorde mig själv en god frukost för att sedan åka iväg till min höftspecialist inne i S:t Eriksplan. Det var nog sista gången idag, för ett tag iallafall sen får jag väl gå tillbaka en gång i höst med bara för en koll liksom. Men nu är min höft iallafall rak igen, och det känns toppen! Han är suuperduktig.

Efter det mötte jag upp Sofie och Nora, för att lägga oss i Tanto. Lite blåsigt var det, men en o annan kvart vindstilla fick vi faktiskt. Det var så himla skönt att bara ligga i solen och mysa.. Vi låg där fram till halv fem då det var dags att röra sig. Nora & Sofie åkte hem och jag mötte pappa vid medis. Plockade upp Jens bil och åkte sedan till fruängen. 

Vi gick igenom massa småsaker med bilen, kollade motorn och sånt bara för att ge mig lite massa på det hela. Sedan var det bara att börja köra, sakta men säkert så kom jag framåt. 

Detta kommer inte bli nån hård match, eller haha okeej kanske inte ska säga så än, men låt oss säga såhär jag har nog lätt för mig att köra gemfört med många andra. Så detta kommer nog gå galant, enligt pappa iallafall!

Det var SÅ SKÖNT att köra bil, man har alltid suttit på sidan, varit van att någon annan svänger, stannar o.s.v Men nu var det liksom JAG som bestämde när de skulle gå lite snabbare eller när vi skulle bromsa o.s.v Haha de kändes riktigt skönt, och jag bara läääängtar tills jag fått mitt eget körkort och min egna bil. Hihihi

Bjuder på denna omgjorda bild, tagen på min studentdag...



God natt<3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Fan va kul att de gick bra :)

Tack vännern för en mysig dag <3

2009-06-17 @ 00:59:01
Postat av: denisa

fan va kul att de gick bra, plus vilken snygg klänning du hade på din student.

2009-06-17 @ 19:39:01
URL: http://drushidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0