Bad update today

Hallå i stugan! 

Dålig uppdatering idag, YES I KNOW! Men försov mig imorse, så fick bara slänga på mig kläderna, sminka mig lite snabbt och springa till tåget. Kom dock inte försent, trodde vi började kvart i tio, men började hel typ eller nått..oh fattade typ ingenting. Oh snacka om chock när jag kommer utanför dörren, huuur mycket snö som helst liksom. OH! gud va jag inte orkar mer vinter, trodde ju våren äntligen var på sin väg. Men nej nej, där hade vi fel IGEN. Jaja det har ju redan blivit slask så får hoppas på att det inte stannar fööör länge. För nu är det dags för alla små blomsterknoppar att komma fram tycker jag. Vill verkligen ha sommar så fort som möjligt...



Efter att ha kämpat mig igenom snöovädret... haha :P och äntligen kommit fram till skolan fick jag veta att vi typ skulle laga mat. Det var vår sista lektion med Kultur&Stilhistoria, och då hade vår kära lärare bestämt att vi skulle först prata om mat, olika kulturer o.s.v sen "lagade" vi sallad och typ bönor. haha skitmysigt var det faktiskt, och smakade riktigt bra...hihi såhär såg det ut.



Efter skolan var det raka vägen till tandläkaren i princip, allt var bra... blev bara lite mån om att jag kanske slarvar med min nattskena, vilket inte är så bra. Så måste bli bättre på det! Påväg in till söder får jag ett sms från min bäääästis! Jaappp norisen att hon var hemma. Haha va fan är jag för kompis som tar fel på vilken dag hon kommer hem, hehe..

Jaja, direkt efter tandis drog jag såklart upp till nora, pratade i typ 2 timmar...sen började magen kurra så tog oss bort till hornsgatan och åt supergod wok, mumsmums! Har sedan bara myst hemma hos mig, hyrde två filmer som vi kollat på nu under kvällen. Har inte heller därför orkat blogga, vill ju umgås med min kompis som faktiskt varit borta i 10 dagar.

Men nu ska vi sova, ska försöka blogga imorrn igen innan jobbet! nattt, löööööve <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0