Chailatté




Igår var jag i stan med mamma och lillasyster. Gick ju bara i skolan fram till tolv, så passade på att umgås lite...
Vi var först på söder, skulle egentligen ha kollat på lite lokaler men de blev det inget av. Däremot tog jag och mami en kort fika på Espresso house, självklart tog jag en chailatté. Plus att jag la märke till deras chaipulver som de säljer. Det är ju inte alla som göra det. Så passade iallafall på att köpa en burk då. Och strax efter det köpte vi en mjölkvisp, som mamma vill ha när hon gör sitt kaffe men de passade ju perfekt att vi skaffade en sådan just nu. 

Köpte även massa annat, inte så mkt till mig själv då utan hjälpta syrran att hitta ett par schysta skor, saker till lillebror som mamma ska skicka nästa vecka... påskägg och sånt gulligt! Köpte däremot ett linne att ha på dansen, men skulle fasiken ha köpt 40, ville ju att de skulle vara riktigt hängigt, men nu sitter det halvtajt asså.



Har precis ätit en STOR portion thaiwok som mamma lagade för nån vecka sen. Det är perfekt att bara frysa ner om det blir över och sedan ta fram och värma på när man känner fört. Så är inte sugen på en chailatté just nu. Men provar lite senare ikväll..

Ser nog ut som om jag stannar hemma ikväll, lite småtrist men är faktiskt ganska trött. Hade så himla gärna velat gått på bio, men ingen annan som var sugen på det ikväll inte. Får väl ta och gå ner till centrum, hyra en eller kanske tillochmed 2 filmer att underhålla mig själv under kvällen. Mamma har åkt bort till några vänner för att spela kort så är helt lonley hemma.

Men men, hörs nog senare! Har nämligen en STOR nyhet, eller ah typ haha! Nått JAG tycker ska bli så SJUKT kul och ser fram emot enormt mycket.. hihi glöm inte att kika in lite senare <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0