Duttig flikka


Hello friends, bra start på veckan? Det har iallafall jag haft, försov mig nästan imorse däremot. Men min kompis ringde och väckte mig, så hann upp i tid och kom tillochmed en kvart före vi började. 

Rullade permanent på en docka imorse, men blev inte klar med den. Hade lunch och rullade sedan en ny, liten annan variant (olika lektioner), som jag faktiskt fick MVG på, sjukt nöjd! Blir så himla glad när jag får bra betyg, viljan för att verkligen ta ikapp allt jag missat från tidigare går upp så otroligt mycket. Slutade vid fyra och åkte direkt in till dansen. 

Dansen fick SUPERBRA idag, de var skitkul! Fick också veta att vi kommer att få uppträda... hihi JIIIPPPII! :D 
Tror det var den 30 och 31 maj på nått ställe som heter Maxine. Ser fram emot det sjuukt mycket. Haha det knäppa är dock att vi ännu inte börjat med koreagrafin, vår lärare har nog lite beslutångest. 

Efter dansen åkte jag raka vägen hem till Lisa, där jag fick supergoda enchilladas som hon lagat till oss. Hihihi så snällt av henne, mycket trevligare att äta mat tillsammans liksom. 

Har fixat med massa skolpapper o.s.v. gjort en liten pengaplanering för månaden också. Blir nog av att köpa ett gymkort denna vecka, vart har jag däremot inte bestämt mig för. Ska bli as-skönt att komma igång och träna snart, blir man fin och fräsch till sommaren!

Kom nyligen ur duschen och ska snart sova, imorrn är det praktik som gäller. Sedan gymnastiken, shit två veckor sedan nu! Ajjabajja!!!!! Känner mig faktiskt jättestel...jobbigt jobbigt!

Time for bed, nighty <3

Kommentarer
Postat av: Jessica ♥

sv: Jo va vet =/ håller på att försöka få nån ordning i ett gårdshus just nu och det är svårt =)

Åå, tack så mycket! ♥



ha en bra dag ! kram

2009-03-17 @ 06:50:57
URL: http://jessicanorrgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0