Lööördag

Heeey babes, har precis ätit lite kycklingwok som mamma lagat till lunch. Så nu är man mätt och belåten...
Gårdagen började väl sådär, fick jätteont i huvudet så var lite halvseg. Men gjorde oss fina och åkte ändaaa ut till Orminge, vilket jag kände var fel beslut redan på bussen. Men men vi kom dit och det var rätt mycket folk, dock fel umgänge för mig. Killarna som bodde där var lite smått knäppa och deras farsa plus farfar var typ där ahhh, lite knaz! Plus att de rökte inomhus vilket bara gjorde min huvudvärk mycket mycket värre! Så var där knappt en timme sen drog jag hem..

Idag ska vi ut ett par tjejer, men det är en lite suprise grej så vågar inte riktigt skriva vad vi ska göra OM nu Julia får för sig att läsa min blogg nu innan det sker liksom. Men det kommer bli mycket trevligt, inte sådär jättesent..

Tar med mig kameran, och försöker blogga igen när jag kommer hem, imorrn ska jag jobba vid halv tio så ska försöka få så många timmars sömn som möjligt inatt! hihi =)

KRAMIS<3
Vår babyyyy <3

Kommentarer
Postat av: Claudia

Va fin blogg du har! :)

Ska vi lägga till varandra på bloglovin? Kram!

2009-03-14 @ 19:43:00
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken locktånng använder du ?

2009-03-14 @ 19:46:54
Postat av: Anonym

vilken locktånng använder du ?

2009-03-14 @ 19:47:21
Postat av: Anonym

vilekn locktång använder du ? :D

2009-03-14 @ 19:48:06
Postat av: Helal & Sofia

Tack :O) I början kände vi panik men efter ett tag så accepterar man det som händer eftersom det inte hjälper att bara vara hysterisk. Hon mår så mycket bättre nu iaf, SUPER skönt! Hoppas allt är bra med dig annars... Trivs du bra i ditt nya boende?

2009-03-15 @ 15:43:43
URL: http://hscphoto.se
Postat av: Malin Sofia

Såg dig på listan över personer som fått sin bloggdesign gjord av Malin. Min e också gjord av henne, så jag tänkte bara kika in och kolla. Ha det bra :)

2009-03-15 @ 19:13:01
URL: http://mymomentof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0