Saturday


Hejhå, väääldigt dålig uppdatering idag, I know! Sorry for that... Gårkvällen vart riktigt lyckad, hade sjukt trevligt. Det börja med att Julia och Ella kom hit, sedan Sara. Gjorde oss iordning för att sedan dra hem till Kalle kusin. Där var han och hans 3 kompisar. Vi lyssnade på musik, körde lite olika spel och hade allmänt trevligt. Runt tolvtiden tog vi alla en taxi in till stureplan, och gick in på Ambassadör. 23+ tror jag det var där, men tack vara kontakter, hehe så kom vi småtjejer in. Det var väl sådär, mycket folk, okej musik o.s.v Känner väl dock att jag börjar tröttna lite på det där clubbandet om jag ska vara ärlig. Det är okej, kul liksom men inget mega märkvärdigt.

Var väl inte hemma förrän halv fyra imorse, så himla skönt tänkte jag att få soooova ut. Men då slog tanken mig att jag kanske skulle jobba, så var tvungen att öppna och kalendern och visst skulle jag det. Hade tänkt fel och trott att de var söndag istället för lördag. Så efter 5 timmars sömn var det bara att kliv upp igen och gå till jobbet. De va inge vidare kul, men tog mig igenom dagen. 

Har fram tills nu legat hemma hos mums med Lisa och kollat melodifestivalen. Det var väl också helt okeej, men känner att jag inte riktigt hänger med, men funkar att kolla på.

Nu är jag sådär supermega trött och ska krypa ner i sängen och sova. Sätter väl på en film, haha får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. IMORRN ska jag soooova ut iallafall. Hihi bättre uppdatering imorrn, thats a promise! 

Nighty <3



Kommentarer
Postat av: kub

Tycker att du är otroligt vacker! :)

2009-03-07 @ 23:59:07
URL: http://icekuub.blogg.se/
Postat av: "faster"

Du kan ju inte börja springa på samma uteställen som mig jue!! :)

2009-03-09 @ 10:58:49
Postat av: Alexandra

Haha...jora de e ju supert! :P kramis

2009-03-09 @ 11:05:25
URL: http://huumlaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0