Tizdagg



Sommar 2007...take me back! <3

Hallå i stugan, då var också denna dag slut! haha gud va tråkigt att säga så varje dag...men iallafall! Har varit på salongen hela dagen, sen snabbt hem och direkt till gymnastiken. Det gick bra på salongen idag, fick besök av en lärare, mest för att kolla hur allt funkar o.s.v Sen gymnastiken gick också bra, gav inte allt kände jag MEN lärde mig göra salto, vilket jag egentligen inte vågade men dem typ tvingade mig! haha nej men efteråt kände jag mig stolt som vågade, för det var läskigt! Vi hoppade från en 4-delars hög plint baklänges (volt då) ner på en tjockmatta. Så de kändes bra, men får köra på hårdare nästa vecka. 

Livet rullar på rätt bra nu känner jag, fortfarande lite småtrist men kommer snart bli bättre på den fronten med! Börjar komma ikapp i skolan, har APU-salong, sköter dansen och gymnastiken, ska snart köpa gymkort, halva sommaren planerad... o.s.v

Känns som om jag har rätt så bra koll på mitt liv och vad som händer en tid framöver nu. Och det måste väl ni andra också hålla med om, att humöret blir mycket bättre när saker och ting går lite lättare i livet! 

Imorrn har jag bara NK på morgonen en timme, superonödig lektion MEN imorrn ska vi faktiskt labba, så lite roligare än att bara göra massa tråkiga instuderingsfrågor. 

Känner också att jag måste ta nästa steg i mitt rum, gardiner eller kanske nån hylla. Börjar redan tröttna liksom, då vet man att det är dags med nånting nytt. 

Lillasyster är här ikväll, ska sova över hos oss. Så tänkte passa på att umgås lite med henne, kanske se en film och käka lite grapefrukt (bra mot sockersuget)!

Love friends <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0