Zundag




Morning friends, enjoyed youre weekend? Det har iallafall jag gjort, inget märkvärdigt sådär! tagit det rätt lungt. Känner att jag är lite trött på allt festande... Plus att snart börjar alla skivor och då kommer de vara massa festande!

Igår låg jag bara hemma och mös, kollade på film. Vaknade först runt klockan 6 imorse, skitjobbigt... ljuset kom ut på sidorna av självaste rullgardinen. Det måste vi fixa på nått sätt. Men lyckades somna om och sov till elva typ. 

Idag är det inte riktigt lika fint väder som igår, utan lite molnigare. Men bilden ovan ser ju faktiskt riktigt mysig ut. Trots att det är massa snö. Längtar som bara den till sommaren, men när det är riktig vinter är det också riktigt mysigt, tycker iallafall jag.

Just nu har jag två supersöta barn här på besök, mamma sitter barnvakt åt dem ett par timmar. Är så ovan nu när båda mina småsyskon blivit så stora, jag med. Men älskar barn, speciellt små bebisar. När jag var lite yngre satt jag alltid barnvakt åt olika barn, varje helg nästan. Tjänade såklart en liten slant också.

Theo & Ella


Nu är det dags att hoppa in i duschen, om ett par timmar ska vi iväg på ett event, där mamma också ska delta i en tårttävling... Love <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0