1st personal diet



Så imorgon startar jag Jenna och Ryan (jennas bästvän) en diet som kallas 1st personal diet. Det den går ut på i stort sätt är att gå ned i vikt. Nu är jag väl inte i jättestort behov av att tappa massa med kilon, men ett par, kanske 3-4 kilon iallafall. För trots att jag är smal är jag liksom ur form och känner hur de bildas mer och mer fett i min kropp, tappar formen och börjar se lite rund och god ut.. sakta men säkert då.

Vad det hela går ut på är egentligen kosten, så idag var vi och storhandlade. Det var inte mycket olika saker kan jag ju säga er. Vet inte exakt vad jag får äta, men av det jag sätt hittils så är det i princip:

Kött
Kyckling
Fisk
Crackers(typ salta kex)
Ost- mozzarella och nån annan skum ost.
Grönsaker såsom: sparris, gurka, tomat, sallad, champinjoner, zuccini... de var väl typ det
Frukt men bara typ kiwi, mango, äpple, mandariner och lite till
Yoghurt, osockrad såklart (typ filmjöl)
Ägg


Det är väl i stort sätt det, inget dryck förutom vatten då såklart. Ingen pasta, ingen ris, inge bröd... Jaa ni ser ju själva hur simpelt det är. Detta är alltså ingen hälso-diet, utan gå-ner-i-vikt-diet.
Vi kommer också väga allt vi äter, så inga stora måltider direkt, dock ska vi äta fem gånger om dagen så hungriga kommer vi nog inte gå runt att vara. INGET SOCKER SÅKLART!

Man får inte heller träna under tiden, då det inte finns tillräckligt med näring som jag förstått det, men ut och gå långa promenader ska tydligen vara bra, och när jag säger träna menar jag väl mer intensivt gymma liksom.

Är lite halvconfused just nu, men berättar mer under tidens gång, när jag kommit in i det mer. Och om det fungerar såklart, jag kommer köra ca en vecka till 10 dagar. Det är vad dem tror ska räcka för mig.. men återkommer som sagt mer om det senare.

Wish me good luck! :D

Kommentarer
Postat av: Eva

Googd Luck to you baby !!

2009-11-02 @ 09:40:14
URL: http://mimmiiis.webblogg.se/
Postat av: Sussi

Lycka till med dieten.

Låter intressant, kanske tar del av den.

Va kul att du träffat nya människor : )

Berätta om vad som ska hända i Dec!!!

Är såååå nyfiken.



Kram Sussi

2009-11-02 @ 12:56:10
Postat av: PAPPSEN

HEHE WELCOME TO HEALTH TOWN LA.....nu blir det mycke av health när du e där....men kör hårt och gör saker som e sunt förnuft å rör på dej så e ja säker på att du kommer att trivas i din kropp ;-)

love dad

2009-11-02 @ 18:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0