Dagens lunch



Hello, Logan sover men dock inte sålänge till. Snart har det gått två timmar sedan han somnade så han vaknar nog närsomhelst. Var uppe kvart i nio imorse, inte alls så farligt trots att jag somnade närmare två igårkväll. Gav lillkillen frukost, dammsög hela vardagsrummet med hjälp av Logan, han är otroligt duktigt på att hälpa till..
Packade sedan ihop allt klädde på oss och drog iväg till parken. Jenna skjutsade oss vilket var skönt. Däremot GICK jag tillbaka, tog mig ca 25 minuter.. Så det var skönt, väldigt varmt och svettigt dock.

Har precis käkat lite lunch vilket bestod av: Kyckling, tomater, paprika, gurka, mozz och sallad. "Toppade" det med lite vinäger för att få lite liv i det hela. Rätt smarrigt!

Nu hör jag Logan Slogan prata med sig själv inne i sovrummet.. Blir nog en tur ut i poolen idag! Ska fan bli kallare till helgen vilket betyder inge mer pool på ett tag.

KRAMISAR <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0