Knappt 3 veckor kvar!



Heellloo i stugan, dålig uppdatering fortsätter... i know! Sorry för det, men kan inget annat än att säga att det är full rulle här hemma. Logan har kommit in i en halvrolig period, där han nu lärt sig hur han kan få sig själv från hans spjälsäng genom att lyfta sig själv och sedan över kanten....HELT OTROLIGT för en bebis i hans ålder. Haha på samma gång som det är otroligt cool just för att han är så sjukt smart ger detta oss lite problem, eftersom han nu kan ta sig ur när han vill, även mitt i natten när han egentligen borde sova. Hur vi kommer lösa detta vet jag inte riktigt än men nått kommer vi nog på.

Sitter just nu och kollar på min lilla godisbit medans han äter sin lunch, vilket består av kokt korv! Juste har även fått ett nytt "sovrum" nu, har nämligen flyttat in i kontoret. haha.. Sov innan i Logans rum, och Logan sov i föräldrarnas rum men då detta inte funkade blev detta den bästa utvägen för tillfället. Dock gör det mig ingenting då jag knappt har 3 veckor kvar här innan det är dags att åka hem till er där hemma.

Från och med imorgon är jag ledig fram tills på måndag, vilket ska bli väldigt skönt. Ska bl.a träffa min moster och hennes man på söndag för en brunch eller nåt mys. Imorrn ska jag även försöka komma iväg till min älsklingsaffär "Off Broadway", och inhandla lite skor till mig själv och mina vänner. Kanske även hittar nått annat fint, vem veet..

Nu ropar Logan efter uppmärksamhet så måste röra på mig, men juste nästa vecka är det ju Thanksgiving här, vilket också är rätt stort så det ska bli kul att få uppleva den traditionen! :) Berättar mer om det när jag vart med om, alltså efter nästa torsdag!

MAAASSA KÄRLEK TILL ER ALLA! <3<3<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hoppas du får en bra dag medans vi här hemma ska sova.

Galet skönt med litr ledig tid :)

Ta hand om dig <3

2009-11-21 @ 00:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0