01.10.09



Miss that! Längtar till Zante 2010!!!

God morning sunshines, jaa vädret är ju inge vidare må jag påstå men ni läsare är glada ändå hoppas jag! Var uppe redan vid halv åtta imorse, hade tandläkartid klockan tio över åtta i medis, eller det trodde jag iallafall men när jag kom dit och loggade in på datorn stod de att jag hade tid tio i NIO... så var alltså där 40 min för tidigt. Men som tur var, tack vare inloggningsdatorn såg min tandläkare att jag kommit och tog in mig tidigare! Så de va ju gulligt av honom.

Så vad gjorde jag där? har ju ingen tandställning längre. Grejen är den att jag fortfarande har en lite metalltråd på insidan av tänderna i underkäken och även en nattskena som jag borde använda ett par nätter i veckan men inte gör eller har gjort på snart 5-6 mån. Men det såg så fint ut så han avslutade min "behandling" idag. Vilket betyder att han kommer alltså inte kalla mig för några fler återbesök utan jag är färdig nu och det nått får jag kontakta dem helt enkelt. Så de är ju otroligt skönt! Måste dock börja sova med min jäkla skena igen då tänderna flyttat lite på sig. Slipade även till topparna eller vad man nu säger, nedre delen av tanden liksom då dem var väldigt lite ojämna plus att de gått av en lite bit. Så nu är dem helt perfekta!

Har precis suttit och fört över alla mina 15000 bilder till min nya externa hårddisk, vilket känns väldigt skönt! Nu ska jag vidare till fruängen där jag ska få hjälp att installera lite nyare program o.s.v i min mac inför LA resan... Se till att allt funkar som det ska.

Behöver även inhandla en del grejer inför resan, så kanske gör det senare idag eller kanske gör det imorrn, ja vi får se! Tänkte även slänga in lite bilder från grekland också, om ni vill?

Ha en bra dag, hörs & ses senare <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0