Hjälp med ny design någon?


Nu inför min LA resa tänkte jag faktiskt försöka få mig en ny design, men då jag själv är fullkomligt omedveten om hur det fungerar och verkligen sämst när de gäller sådana saker tänkte jag bara fråga om de är någon där ute som känner sig duktig och kanske vill hjälpa mig med en ny och fräsch design, lite enklare, med nya bilder och nått som beskriver mer vad jag gör eller ja ska göra nu ett tag framöver!

Är självklart villig att ge en liten slant för jobbet, så om du själv vill hjälpa mig eller vet någon som är duktig kan du väl lämna en kommentar i detta inlägg!

Skulle vara ENORMT uppskattad...

Kommentarer
Postat av: Helal

Tack tjejen =O) Gamla eller inte, de är super fina! Vet du, maila mig så hjälper jag dig med bloggen ifall du vill (hittar nämligen inte din mail).

2009-10-01 @ 21:48:23
URL: http://hscphoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0