The big L.A


Heeey, då har jag landat i Los Angeles. Eller ja egentligen var det ju igår som jag kom hit men har bara inte kunnat blogga förrän nu. Klockan är ju snart sju på morgonen hos er hemma i Sverige medans den här snart är tio på kvällen vilket är en enorm skillnad, alltså hela nio timmar... Så jetlag kan man verkligen säga att jag har!

Klev upp igår morse vid halv fem, eller ja för er blir det ju förrigår morse, haha ojoj komplicerat men men. Sen gick jag och la mig strax efter nio på tisdag kväll då. Var huuur trött som helst efter 14 timmars flygresa, men lyckades ju hålla mig vaken till nio iallafall. Sov hela 11 timmar inatt då jag fick sova ut till tio imorse vilket var skönt, men kroppen har ju inte hunnit vänja sig än och har vart halvseg hela dagen.

Nu är jag faktiskt hur trött som helst, men kände att ni behövde en liten uppdatering där hemma så ni ser att jag kommit fram och mår bra. Vilket jag har och verkligen gör!

Flygresan gick iallafall jättebra, inte alls så farligt och långtråkigt som jag trodde den skulle bli. Först 3 timmar från Stockholm Arlanda till London Heathrow där jag sedna fick vänta ca 1,5 timme.. men som gick fort då de var en riktigt stor flyplats, så var tvungen att ta en buss till nästa terminal o.s.v Sedan var det 10 tim 40 min från London till LA. Hann se tre filmer, tre olika måltider/snacks bara två timmars sömn och sedan en rysk buddie brevid som verkligen gillade att prata. Haha.. vart lite jobbigt efter ett par timmar med hela hans lifestory typ.

Blev hämtad av Henrik (pappan) på flyplatsen sedan körde vi hem hit. Både Henrik & Jenna (mamman) är två helt underbara personer även Logan (sonen). Det känns så kul att vara här och tror detta kommer bli en grymt häftig upplevelse!

Men nu är jag verkligen jättetrött och längtar bara efter att få sova så de tänker jag göra. Förhoppningsvis är jag lite piggare imorrn och hinner kanske få med lite bilder på hur det ser ut o.s.v men det beror helt på hur dagen ser ut.

Men vi hörs nog garanterar imorgon, så får ni inte glömma nu att jag ligger hela NIO timmar efter er, vilket gör att jag kommer blogga mestadels då ni sover... hihi

Kramis<3

Kommentarer
Postat av: R e b e c c a

Hej tjejen!

Jag har kollat in i bloggen time after time för att se om du uppdaterat! Vad skönt att allt gått bra! Och du måste uppdatera ofta!



Och självklart så kan jag hjälpa dig med designen. Tänk bara på att jag kan inte göra överdrivet avancerade saker.. Men visst kan jag försöka! För att göra det så lätt för mig som möjligt så är det bästa om du skickar ett mail till mig där du skickar med dom bilder du vill ha med, skicka gärna olika så jag har lite att prova vilket som blir bäst. Sedan om det ska vara någon speciell text (typsnitt), vad det ska stå på hedern, osv osv. Ev färger och så. Sedan får du skicka din inlgg på bloggen så jag kan göra den. Och om du har mycket åsikter om hur den ska se ut så måste du skriva väldigt detajerat, annars får du ge mig lite fria händer ^^.



Uppdatera ofta nu stump! Miss ya! Puss

2009-10-08 @ 07:38:41
URL: http://willarp.blogg.se/
Postat av: Mimmi

gud vad bra och höra att allt är bra Alex! Såg att du ringde mig på Skype :( Men jag sov så kunde nte svara, och måste fixa kamera. Den funkar tydligen inte. Så fixar de! Puss loveu!

2009-10-08 @ 07:44:22
URL: http://mimmiiis.webblogg.se/
Postat av: Sussi

Åhhhh va skönt att du är framme och att allt gått bra.

Håller med Rebecka, har kollat in bloggen om och om igen.. ha ha

Du får skypa med mig nån natt, är ju en natt uggla.



Många kramar till dig pluttan/Sussi

2009-10-08 @ 08:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0