1 September = Lillebror 17 år


Ja må han leva, Ja må han leva.... GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!!!



Ny månad, kan vara månaden som avgör mina planer för minst 3 månader framåt. Inget är helt ännu säkert så väntar tills jag fått det bekräftat. UNDERBART VÄDER för att vara september, (höstens månad)!
Vid de här laget sitter nog min kära lillebror på planet från staterna hem till lilla Sverige. Yees det är dags för lite semster för hans del, mellan 2 och 3 veckor kommer han att vara hemma! Ska bli så otroligt kul att få träffa honom igen när det nu är nästan ett år sedan vi sågs sist. Herregud vad tiden går fort, de är nästan läskigt! Det gäller att ta vara på varenda sekund nu...Så imorgon halv sju landar Adam i Sverige, så då åker vi hela familjen ut dit och hämtar honom. Exiting!

Förutom det så har jag en del härliga dagar framför mig, bl.a ska jag provspela för en norsk reklamfilm på torsdag, lite spännande... är rätt nervös faktiskt. Men som sagt livet är alldeles för kort för att vara rädd och kräsen, det gäller att prova på saker och bryta den här pinsamma ideén om att man inte kan "skämma" ut sig framför folk, eller jag har iallafall nån sådan konstig idé... haha

Men som sagt, har legat på den lata fronten heeela sommaren när de gäller gymmet och all annan träning. Så igår var jag och Nora tillbaka på gymmet, NU JÄÄÄKLAAR!!! Så om tio minuter tar jag tåget till högdalen där dagens träning kommer att hålla hus, haha... funderar även på att ta en sväng förbi solariumet innan jag drar hem igen.

Hadet sålänge <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

kommer reklam filmen att visas i sverige?

2009-09-01 @ 22:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0