Morgonpromenad



Morrn Morrn, torsdag idag och har lite småsaker som skall göras. Igår vart de inte så mycket bloggande men guud vad det snackade planer igår, jag gick helt upp i varv och kände mig allvarlig talat som ett litet barn på julafton. Vill inte saäga EXAKT allt som pratades om igår då de hela inte är 100% säkert, men om allt går igenom och blir som jag tänkt kommer dem 3 närmsta veckorna bli dem bäääääästa på jävligt länge!

Så så fort jag har fått de bekräftat lovar jag att dela med mig av dessa goda nyheter! Igår kände jag mig hur duktig som helst då jag var ute och gick i en timme igår, de är otroligt skönt faktiskt att komma ut lite, istället för att springa på bandet i gymmet liksom. Så de tänker jag göra fler gånger nu när det fortfarande är någorlunda varmt ute!

Men har fått med mig mamma också, så VARJE DAG nu ska vi ut och gå minst en timme, och de är fan tufft kan jag lova.. att få in de varje dag hihi men de är bara att köra på för nu jäklar ska vi göra detta!

Cya later <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va duktig du är : )

2009-09-17 @ 12:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0