Oväntad utgång igår



Hello friends, igår var det fredag och jag spenderade en stor del av kvällen hemma hos min fina vän Julia i Spånga. Det var så otroligt mysigt, när vi kom dit fick vi först grönsaker, chips och en mumsig sweetchilli dip med varsitt glas vin till. Sedan åt vi chicken tikka masala thai, tror de hette så iallafall med ris. Så himla gott, och därefter åt vi hemlagad blåbärspaj med vaniljsås... Det var riktigt länge sedan och då menar jag verkligen läääänge sedan jag var på en sån mysig tjejmiddag, vi hade vilda diskussioner om diverse ting, haha så himla kul när man tänker efter vilka jäkla samtalsämnen vi brudar kan ha ibland. Men kul hade vi iallafall.. när klockan började närma sig tolv rörde vi flickor på oss in mot stan där vi mötte upp några killkompisar! Drog och satte oss en kortis på "Woken" i tc, tog några drinkar och gick sedan vidare till Ego. Inget som var direkt planerat, men hade en otroligt trevligt utekväll med Norisen, Anna och grabsen.

Sov iallafall hos norisen, var väl hemma nångång efter tre om jag minns rätt, var så sjukt trött så somnade på 5 röda alltså. Tog en rejäl sovmorgon idag, skööönt! När vi piggnat till lite drog vi på oss träningsoverallen (haha jaja) och tog en 45 minuters promenad/jogging ner runt Tantolunden, hur najs som helst men också sjukt jobbigt.

Har under dagen bl.a vart och kollat på en en ny resväska då jag skall ut och resa inom kort, och då menar jag verkligen inom kort. Har även vart och hälsat på farmor och hennes man för lite hjälp med min dator som krånglar.
Nu är jag hemma igen, tänkte bara slänga i mig något att äta och sedan blir det hem till Nora igen där vi ska fixa oss för en "planerad" utgång ikväll.

Så där har ni en del av gårdagen och dagens små händelser. Har en rolig grej att berätta också som jag slänger in om en stund, så glöm inte att kika in igen om ett tag!

Ha en underbar fortsatt lördag kära läsare <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0