Sushi, shopping & packning


Efter att ha tagit en sväng på stan, bl.a inhandlat en extern hårddisk till min absolut överfulla dator. Det finns aboslut inget minne kvar, kan inte änns uppdatera mina program så full, haha kan ni fatta att jag har 15000 bilder i Iphoto?!? haha inte jag.. måste nog rensa! Köpte även lite smått nytt, inget märkvärdigt men bra att ha saker liksom...

Träffade även Nora och tjejerna en snabbis, skulle hämta lite grejer hos henne och säga hejdå typ. Påväg hem köpte jag med mig sushi då jag var alldeles för trött för att laga mat plus att mamma och Adam ätit det, hihi.


Nu sitter jag här och packar, eller ah än sålänge har jag bara fått upp allt på sängen, men ska springa över och hämta min resväska hos Mimmi & Tompa. Imorrn bitti drar vi... sjukt skönt!

svarta toppen var för liten så den fick lillasyster...


Äntligen tänkte jag, nu har jag hittat en bra ansiktkräm utan rynk saker i.. men nej jag läste visst lite fel, jävla skit! Jag är ju inte rynkig, haha! Så den får nog mamma ta istället.

PACKAAAAAAR!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Rosalita

trevlig resa :)

2009-09-21 @ 22:38:34
URL: http://rosaliitaaa.blogg.se/
Postat av: Rosalita

trevlig resa :)

2009-09-21 @ 22:38:44
URL: http://rosaliitaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0