4 more days to go!


Tjenixen, måndag igen och jag ska iväg för att vaxa mig snart igen för andra gången. Sköant att slippa raka benen när man är utomlands då all färg försvinner, eller iaf på mig.

Helgen har varit helt grymt rolig, fredagens utgång vart perfa, jobb på lördag och sedan Circus Möller på kvällen med vänner, otroligt kul och sedan Bounce igår med faster vilket var sjukt bra. Man bara rös igenom hela föreställningen, tråkigt att dem skall sluta som grupp!

Ska försöka blogga igen senare idag, men har lite småsaker som måste inhandlas innan resan och nu är det bara 4 dagar kvar... YAAAY!!! Längtar så sjukt mkt, och fortsätter hålla tummarna för att flygen ska fortsätta gå framöver.

Ha en solig och underbar dag, LOVE! <3

Kommentarer
Postat av: ida

Ritsch ratsch!! Aaajjj :) Men ska man vara fin får man lida pin.

2010-04-26 @ 13:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0