Zatturdaj


Morning babes, är så trött så ögonlocken nästan stängs igen av sig själva! Igår hade jag en otroligt trevlig och rolig kväll, med först en god middag hemma hos faster och hennes vän Natalie och sedan drog vi ut för lite partej!
Blev nekad på East, var alldeles för ung tyckte dem, Ida lacka och vi drog vidare, slutade med att vi hamnade på Utekompaniet för en liten drink innan vi vandrade vidare till Collage där min älskling spelade igår.

Vi dansade, shakade loss och ja drack massa goda drinkar, träffade massa härligt folk och bara hade otroligt härlig fredagskväll. Inget jag ångrar trots att jag ska iväg och jobba nu, och skulle inget hellre än att krypa ner brevid min lilla bebis och sova ett par timmar till! Men det jag göra ikväll, shit vad tjatit det blev...

Anyways, solen skiner och det är en underbar dag för att vara ute och mysa, så ni som inte jobbar hoppas jag njuter lite åt mig med. Kram på er alla, lämna gärna någon kommentar, lusten för att blogga ökar otroligt mkt ska ni veta!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0