Tillbaka till vinterlandet!





Heelloo, im back! Okej det har redan gått 4 dagar i knooow. Men har haft lite saker att ta hand om plus jetlagen som inte har varit alldeles för jobbig men lite och har är fortfarande är rätt så förkyld. Har däremot satt mig ner säkert 4-5 ggr och börjat på detta inlägg men aldrig avslutat det, eller snarare bara komma till Heej eller nått sånt löligt. Men men nu är jag tillbaka iallafall, i Sverige först och främst men även i bloggen. Så hoppas på lite glada miner över det iaf.

I fredags blev det en lite lättare utgång med massa fina vänner, träffade såklart norisen och även jullan. Plus en massa andra, vi drog först till Grodan och avslutade sedan kvällen på Collage. Lördagen var rätt så seg, kollade Melodifestivalen hemma hos mormor och morfar, även moster Lotta var med (hon bor där nu när hon är här och hälsar på under en vecka).

Idag har jag också bara segat hemma, tog en ordentlig sovmorgon, tvättat lite umgåtts med familjen och bara haft allmänt mysigt. Har äntligen fått OK på att måla om mitt badrum, så i veckan drar jag iväg till IKEA och ska köpa färg. Det får bli början på det hela, även mitt nya rum behöver målas om och pysslas med. Haha jaa de ni.. nu bor jag i hus, vilket känns helknäppt men ändå otroligt mysigt.

Men de får bli en sak i taget liksom, kommer kanske dröja ett litet tag innan allt blir helt klart, men det är faktiskt ok. Då hinner man känna av lite, vilka färger, möbler o.s.v för att de skall passa så bra som möjligt..
Men nu är jag superduper trött, lovar på mer uppdatering imorrn. Har en del fint som jag handlat med mig hem från LA, även lite grejer från London som jag glömt visa så glöm inte att kika in imorrn! Kramis <3

Kommentarer
Postat av: Bellezza

älskar din blogg riktigt bra :)

kom gärna in och börja läs min också:)

Kram

2010-02-08 @ 20:46:30
URL: http://bellezzaofsweden.blogg.se/
Postat av: Anonym

lägg upp bilder på huset, nyfiken

2010-02-09 @ 10:51:58
URL: http://yourstone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0