Lördag 17.01.10

Heej bloggen eller haha HEJ alla läsare rättare sagt! Idag är det lördag den 17 januari 2010 och jag befinner mig i Los Angeles. Har tagit ett tag för mig att fatta att jag faktiskt är tillbaka, inte änns när jag lämnat Sverige fattade jag det utan det landade snarare när jag faktiskt kom hit och fick se alla här.
Men iaf, nu har det landat och det börjar även jag göra. Jetlagen kommer nog inte vara lika jobbig som sist, utan snarare tvärtom... eller jag vet inte. Men när jag kom hit i torsdag kväll somnade jag runt elva tiden och vaknade sedan vid åtta igår morse, gick sedan och la mig halv nio igår kväll, haha ja kan ni fatta? not me.. anyways så vaknade jag sju imorse hur pigg som helst, så om det fortsätter såhär är det nog rätt bra ändå. Då har jag och sötnosen Logan samma tider nästan, vilket jag måste anpassa mig efter för att orka med hela dagarna liksom, inga sena nätter inte...
Vädret är väl sisådär om jag ska va ärlig, men varmt är det ju gemfört med sverige iaf. Men ska bli lite regn nu ett par dagar framöver men jag överlever för snart kommer den riktiga sommarvärmen! :)
Ikväll är det Mel´s 21 års fest, det kommer ca 250-300 pers så det kommer bli galet. Hon har hyrt nån club med DJ och allt, haha helt galen så det kommer nog bli kul. Är lite småseg fortfarande men det försvinner nog så fort musiken kommer igång. Tar nog med mig kameran så jag kan dela med mig av lite bilder...
Hoppas ni där hemma mår bra och inte dör av kylan.. Saknar er, ni vet vilka ni är!!!! love love <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0