1 mars 2010


Bild tagen med min Canon EOS 400D i julas...

Hallojsan, måndag 1 mars idag och jag kan knappt fatta att vi redan är inne på månad tre 2010. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort, har liksom hunnit vara i london och firat nyår, vart 2 veckor i LA, kommit hem till kalla Sverige och redan jobbat 2 hela veckor. Ja det gäller verkligen att ta vara på tiden, eller åtminstonde göra nått vettigt utav den!

Helgen har varit både galen och lugn, fredagen var jag ute med sköna Kenza och Nadia. Lördagen hade jag nog hellre stannat hemma med tanke på hur sent det blev i fredags men eftersom min fina vän Julia fyllde 19 följde jag med dem ut en liten stund. Men tog det lungt med alkoholen och kom inte hem alldeles försent faktiskt. Skulle även ha gått förbi Grodan där en gammal klasskompis till mig firade sin 20 års dag, men var så himla trött att jag åkte hem Förlåt för det Sofie! <3

Låg hemma hos favoriten hela lördagen och söndagen, bara slappat båda dagarna. Rätt skönt ändå, men kände igår kväll att kroppen inte var i toppform så valde att stanna hem från jobbet (vakt för snöskottningen) idag. Och är glad att jag gjorde det, för när jag vakna imorse var jag helt mör. Sov fram till tolv ungefär, sedan har jag städat större delar av huset och är även halvvägs med all tvätt. Har föreberett middagen som jag tänkte laga för min lilla familj idag, även jullan är påväg hit för en myskväll i vårt nya hus.

Tänkte slänga ut nån bild på middagen och receptet, dvs och det blir gott! Haha :P See you later <3

Kommentarer
Postat av: MELISSA

fin blogg ! :D

allt bra? :)

2010-03-01 @ 16:38:49
URL: http://melissass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0