dont take it for granted



Bild lånad härifrån

Hej vänner, familj och läsare. Hoppas ni alla mår bra och njuter av de härliga vårvädret som äntligen är på ingång. I söndags ställde vi alla om klockan, en timme framåt för att sommartiden nu är kommen. På något sätt känns det som att hoppet kommer tillbaka i samband med våren, eller den känslan har iaf jag. Vintern, mörkret och kylan får än att bara vilja krypa ner under täcket, typ gå i ide som björnarna och vakna när våren kommit fram igen. Men men det finns ju mysiga och härliga stunder med vintern med, men jag föreslår värme och sol = lycka!

Min vän R har äntligen kommit till rätta i sin nya lägenhet, för nu iaf. Ska renoveras om lite, väggar skall målas o.s.v men de kmr att dröja och därför är det klart för nu. Supermysig lägenhet, otroligt centralt och lite lättare för mig att ta mig gemfört med sollentuna där han bodde tidigare, dock blev jag både hämtad och lämnad för det mesta, men dem få gånger jag åkte kommunalt tog det ändå ett tag. Jobbar på med dem två jobb jag har för tillfället, samtidigt som jag går på en massa intervjuver med jämna mellanrum. Hoppas på ett fast, eller åtminstonde deltid jobb inom kort.

Imorrn är det skärtorsdag och jag plus familj ska hem till farmor Anette i Åkersberga för lite påskimiddag och mysigt umgänge. Sedan blir det farmor Inga-britt på lördag pappa och hans släkt. Trevligt när de blir sådana här små släktträffar lite då och då, för de är inte ofta man ses, vilket man kan få ångra i efterhand.
Ta vara på era nära och kära, för en dag finns dem inte där längre. Och vad jag vet så går inte tiden att spola tillbaka.

Är ensam hemma hos min favorit nu då han är ute med grabbarna och kollar fotboll. Men ska väl städa upp lite och sedan krypa ner i sängen. Uppdateringen blir av när jag känner för det, har typ tappat suget helt för bloggandet. Dock är det skönt att skriva av sig lite då och då.

God natt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0