Torsdag 18 Mars



Morning friends, sitter här i soffan med det som är på bilden ovan. Har haft en liten sovmorgon idag vilket verkligen behövdes. Jobbade på Globen igårkväll så kom hem strax efter tio. Var även och gymmade på dagen med norisen och har en grym träningsvärk idag. Men trots att de gör ont och man bli lite smått handikappad så känns det ändå skönt eftersom de visar att de man gör ger resultat!

Nu ska jag iväg och städa till några bekanta, lite extraknäck typ. Sedan ska jag iväg och simma med norisen, för nått gymmande klarar jag nog inte av idag. Som jag sa tidigare tror jag iaf, så kommer vi försöka träna och simma så mkt som möjligt de närmsta två veckorna då våra gymkort snart går ut. Sedan blir det att gå ut och gå när de blir lite varmare.

Men nu måste jag nog dra iväg, ha en bra dag allesammans! Kanske ses ikväll igen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0