Fredag natt

Tjaaabbbbaaa!!!

Är hemma hos Sara nu, shit de va länge sen! Det blev ingen bio, var FÖÖÖR mycket folk asså! Det var typ 5-10 platser kvar på de olika filmerna, haha fan vi hade nog inte fått sitta brevid varandra. Var inne i stan ett ganska bra tag. Fick faktist köpt en del grejer. Har ingen mobilsladd eller kamera sladd här så får lägga in bilderna imorrn.
Köpte en mascara från kicks, sen bytte jag julklappen jag fick av mormor, en stickad tröja till en jättesöt liten tröj/klänning, sen köpte jag två söta mössor..ajja orkar inte säga nu..lägger in det imorrn. Är iallafall jättenöjd!

Vi har haft det jättetrevligt idag, snackat massa minnen och sånt mys. Ska nog lägga oss nu. Jag och älsklingen ska nämligen upp vid nio imorn bitta (yeah right) och åka till stan. Asså vi tål verkligen inte alla dessa människor. Hoppas vi hittar en fin jacka till K. Ska sova nu, sov så sött.


Nattti


Årets sista fredag

God morgon

Vaknade väl för nån timma sen.. sitter och kollar runt lite på nätet, det är sjukt billiga priser.
Funderar på att dra in till stan med älsklingen sen. Skulle vilja uppleva lite mellandagsreakaos! haha
Nej men skulle verkligen behöva lite nya grejer, typ mascara och sånt smått...ska nog byt pumpsen jag köpte. Känns som om tårna ska explodera. Har redan tröttnat på att kolla runt på internet, tycker det finns så sjukt mycke, orkar verkligen inte kolla runt överallt. Ne nu måste jag äta lite frukost och sen väcka älsklingen.
Vi var hos min farmor igår (plastfarmor) och fikade, åt jättegod middag. Fick 200:- också, nån typ av julklapp antar jag. Juste sen fick jag ett present kort från SF i posten igår. Var från min faster. Har ingen precis kontakt med henne nu pågrund utav släkt tjaffs! Men men, hoppas det löser sig.
Och eftersom Kevin också fick två små söta biobiljetter av sina kusiner i GBG, blir det nog bio ikväll =)



Idag är det också SISTA FREDAGEN ÅR 2007! Lite coolt, haha shit kom precis på massa saker att fixa innan nyår. Atttans, måste sätta fart nu Men ha en underbar dag.

PUSS&KRAM <3

How evil are you?

You Are 32% Evil
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
                                In some ways, you are the most dangerous kind of evil.

How Evil Are You?

Överraskning

God morgon

Vaknade precis och känner mig verkligen utvilad. Hann inte skriva nått igår eftersom älsklingen överraskade mig. Den jäkeln asså. Fan va glad jag blev. Jag vart nämligen hämtad först av min kusin sen åkte vi till farsta och bytte stövlarna hann köpt. Bytte ut dem mot ett par skitsnygga pumps, äntligen asså! har velat köpa ett par sen i somras nu. Fast dem e typ för små, så måste dra dit och byta dem och köpa en sula. För 38 är egentligen lite för stor.
Såhär ser de ut, dem är svart fast med nått silvrigt i typ...

image171

 Anyway så skjutsade Jocke sedan hem mig, och på gatan till mitt hus. Precis när vi snackar om han, går han där. Jag vart så himla chockad, haha jag ba VA! men de e ju kevin....
Han lyckades verkligen lura mig, jag ringde nämligen han vid halv ett tiden, då sa han att han låg och sov..men nej nej då satt han på tåget. Haha så jävla söt. TUr var ju att han kom precis då eftersom mamma & pappa stog och väntade med bilen, så vi hoppade in i den och åkte direkt till min moster.
Oh SHIT vilken god kalkon, helt sjukt. Den bara smalt i munnen. Snacka om att jag längtar till nästa år. Det har liksom blivit som en tradition, I LIKE! =)

image170

När vi kom hem hällde kevin upp ett varmt bad och sa att vi skulle bada. Han höll på skitlänga och fixade, sen när jag kom in i badrummet hade han tagit massa ljus...och lagt sånt där doftsalt i vattnet. Så jävla söt, han gav mig massage med olija...hela paketet. Som en spabehandling...fan va jag älskar dig baby!

image172

Ajja nu måste jag tvätta håret...ska nämligen dra till min farmor, eller min låtsas farmor! Vi ska äta lite god julmat och fira hennes man Janne! Kanske bloggar mera ikväll.

PUSS&KRAM sålänge <3

Nya rummet

Jag har bytt rum nu från vinden ner till källaren, vi har renoverat så det ser mycket fräshare ut och så. Såhär såg ddet ut precis efter att jag burit in sängen.

image165

image166

image167


Jag har självklart fått ner alla mina grejer, men det ser väldigt kaosigt ut. Haha men ska se till att det blir klart innan lovets slut. Måste köpa lite nya grejer också!!!

Älskar det verkligen, det är skitmysigt!

Sen fick jag två bilder på mitt gamla rum, fast under själv flytten. ;)
image168

image169

Mellandags rean?

Idag börjar ju mellandags rean, undrar om jag ska ta mig en titt förbi och kolla...känns som om det kommer vara fullsmockat med folk. Kanske väntar tills imorrn, eller kanske tillochmed fredag! Allt börjar väl ta slut då, ahha vet inte har aldrig varit på mellandagsrean tidigare. Får väl se...nån annan som ska ta sig tid och kolla in alla reor?



Jul bilder

image157


image158

image159

image160

image162

image163

image164

haha, provade mosters "snygga" glasögon!!!

Annandag jul

Halllå, allt bra? jag mår super idag. Men känner samtidigt en stor avundsjuka på en viss person, nämligen Nora. Haha fick ett sms av henne vid fyra imorse att dem precis landat i Thailand och att de väntade på deras bagage.
Fick också nyss ett sms, där skrev hon att hor precis fått massage i över en timma, det hade börjat regna men det var fruktansvärt varmt. Klockan är väl runt sex hos dem nu, så dem har redan hunnit med en del asså. Shit va jag önskade att jag var där med dem. Fan sverige är så jävla tråkigt vid den här tiden på året. Visst om det hade funnits nån snö, men det gör det ju inte. Så vädret SUGER!

Jaja, snackade en del med älsklingen igår och det verkar som om att han stannar en dag till :(
Lite tråkigt, men lungt. Han blir hämtad av sin mamma som ändå hade vägarna förbi där imorrn tror jag. Så det tjänar han väl på. Men kan ju hoppas på att han kommer hem idag.

Ska hoppa in i dushen nu, kusinen kommer nämligen och plockar upp mig om typ två timmar. Vi ska dra och byta ett par skor som han köpte till mig i julklapp. Helt knäpp är han, dem kostade typ 1500:- och jag hade inte änns nått till han. Ajja skorna var faktist rätt snygga, men kanske inte precis det jag brukar använda. Hittar jag inge annat behåller jag dem. För dem var väldigt snygga...imponerad faktist! =)

Ska dra till min moster vid fyra tiden och äta kalkon, fy fan va gott. Minns förra året, MUMS! Bloggar väl mer när jag kommer hem ikväll.


CIAO! <3


Juldagen

Hej hej, då var julen i princip slut. Jag hade en himlans trevlig julafton, förutom att jag längtade en del efter älsklingen. Men vi hann nog prata med varandra en 5-6 gånger. Haha
Min jul såg i princip ut såhär, vi gick upp till mormor vid halv tre tiden, kollade kalle sen åt vi jättegott julbord. Sen öpnnade vi klapparna vilket var väldigt, va ska man säga roande. Kul iallafall. Fan va vi skrattade...
Efter att alla klappar var öpnna fikade vi. Sedan gick jag över till min kära farmor och hela tjocka släkten. Där var allt i full rulle, dem hade också precis käkat. Det roliga med denna släkt är våran tradition, rolig kanske inte alla skulle kalla det men iallafall. Vi började öppna klapparna vid kvart i tio och blev väl klara kvart över tolv, så det var väl rekord antar jag. Vi öppnar nämligen en julklapp i taget, så att man hinner se vad alla får liksom. Som tur är har vi ju dämpat ner på klapparna eftersom vi alla blir äldre, och inte längre får en massa leksaker och sånt skräp. haha
Plus att det var jag och min kusin Jocke som skötte utdelningen. Trots att jag inte hade några julklappar till dem, fick jag en del själv. Så himla snälla, jag gav alla en god chokladask, och de vart de glada för.
Lägger inte vad jag fick lite senare, förutom en sak som jag bara måste säga nu och det var julklappen från min kära Kevin. Så himla underbar, han har köpt en kamera åt mig, en bra än faktist. Så jävla glad blev jag, har längtat skitmycket efter att få en ny kamera, och nu har jag en. SUPERT! tack älskling <3
Måste bara slå mig ned och läsa instruktionerna, fattar typ ingenting haha.

Ah, men nu ska jag och mumsan sätta på ännu en film. Kollade nämligen nyss på Harry Potter 5. Och eftersom gubben som skulle ha installerat våra kanaler aldrig kom får vi nog vänta till efter nyår. Men film blire nu, minns inte va den hette... men men.


Puss så länge =)

Måndag 24/12

God morgon & God Jul på er.

Åt såklart risgrynsgröt till frukost, ingen fick mandeln haha, den låg kvar i kastrullen. Har öppnat ett paket hittils, tar och lägger in allt senare ikväll eller imorrn. Nu ska vi bara mysa sen ska vi gå upp till mormor till Kalle Anka, haha längtar till det. Visst börjar väl bli lite uttjatat, men dem e rätt roliga faktist! Nu ska jag hoppa in i dushen, men
 
Ha en helt underbar Julafton allesammans!!!!


recept

Tänkte bara lägga in ett supersnabbt recept på kola, tar knappt 30 minuter från start till stopp. Super enkelt också.

Du behöver:

100 gram smör/margarin
2 dl socker
4 msk vetemjöl
2 msk kakao
1 dl sirap

 
Ta fram en bakplåt, lägg på ett bakplåtspapper och droppa på lite olja som du penslar ut med en bakpensel
♥ Blanda i ingredienserna i en kastrull och låt koka upp (svag värme)
♥ Låt koka i 5 minuter så att den tjocknar lite och rör om samtidigt
♥ Häll ut smeten på plåten och justera lite i kanterna med en kniv så att smeten blir någorlunda fyrkantig
♥ Låt stelna och klipp/skär sedan i fyrkantiga bitar. Slå in dem i små bitar av t ex bakplåtspapper eller plast


Lista

1. När gick du upp idag?
10:40

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter

3. Senaste filmen du såg på bio?
Chuck & Larry

4. Favorit-TV- program?
för tillfället inget, eftersom vi inte har några kanaler.

5. Vad åt du till frukost?
4 mackor, nybakade med julost på och sedan vanilj te.

6. Vad är ditt andranamn?
Elisabeth

7. Din favoritmat?
Hmm.. har inge riktig favvo...

8. Vilken mat gillar du inte?
massa jag inte gillar men typ lever

9. Favoritchips?
sour cream & onion, typ salt chips minns inte vad de heter.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
har ingen

11. Vilken bil kör du?
poshe ( i mina drömmar)

12. Favoritmacka?
olika

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med
inåtvända, blyga osociala människor.

14. Vilka är dina favoritkläder?
har massa olika.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
L.A, New York eller Thailand (just nu)

16. Favoritklädmärke?
bryr mig inte så mycket om märken. (köper det jag tycker e snyggt)

17. Var vill du dra dig tillbaka?
?

18. Favorittid på dagen?
Eftermiddag

19. Var är du född?
Huddinge (tror jag)

20. Vilken är din favoritsport att se på?
sport? typ dans

21. Coca Cola eller Pepsi?
Cola

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
båder och, beror på.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
njae...

26. Vad ville du bli när du var liten?
dansproffs (haha)

27. Bästa barndomsminnet?
shit, cenil för tillfället.

28. Varit i Afrika?
nope

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
ah faktist, på min typ 10 års födelsedag i norge.

30. Varit med om en bilolycka?
Nope

31. Favoritdag i veckan?
Lördag

32. Favoritrestaurant?
shit ingen aning.

33. Favoritblommor?
hmm, vet faktist inte.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
beror på

35. Äger du en cykel?
nej men har gjort. En Coca cola cyckel, haha

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
VA?

37. Läggdags?
typ nu eller kanske snart...

38. Vad lyssnar du till just nu?
ljud från TV:n

39. Favorit färg
svart, blå, guld m.fl

40. Hur många tatueringar har du?
Ingen, men ska göra en nångång..ahah


Julstämning?

Allvarlig talat känner jag ingen riktig julstämning, kan inte riktigt förklara varför. Asså visst att det inte är nån snö knappt påverkar ju det en hel del. Men asså vi har julpyntat en himla massa i år, förvisso har vi en plastgran men det har va alltid haft. Undrar faktist om det inte är åldern???
Asså längtar inte lika mycket, visst det ska bli "kul" eller asså mysigt, men vi ska ju bara fira med mormor&morfar och sedan en moster. Jag menar egentligen har jag värsta mega släkten. Tråkigast av allt är att jag inte kommer att vakna upp med älsklingen imorrn, för det hade jag verkligen sätt fram emot detta år. Men får väl se till att det blir så nästa år.
 
Shit va sjukt, att tänka framåt ett år. Undrar verkligen hur allting kommer att vara då. Ah en sak som jag vill vara säker på är att jag och kevin fortfarande är tillsammans. För han är världens bästa människa, älskar han verkligen mest av allt på hela planeten.
Grejen är den att han är inte bara min pojkvän, utan också min bästa bästa vän.

Ajja, nu e det dags att ta en plats i soffan, eller kanske går jag och lägger mig. Är faktist jävligt slut!
Ska försöka blogga imorrn, hinner väl in nångång innan två för sedan ska vi upp till mormor.

SOV SÅ GOTT! <3

Söndag

Hej hej, förlåt att jag inte skrivit så mycket på sistonde. Men har verkligen hafta fullt upp.
Igår åkte vi ju till skärholmen för att handla de sista grejerna. När vi skulle gå därifrån en timma senare hade jag inte köpt nånting, utan bara kollat på kläder och sånt till mig själv. Känner verkligen att det var lääänge sen jag köpte nått till mig själv. Hittade en jättesöt klänning på H&M för typ 249:- som jag tänkte att jag kunde ha imorn, men asså kön var bara föööör lång så orkade inte. Vi var på marsinpan party hos några vänner också lite senare på eftermiddagen. Sara och Sheila var där, så det var lite trevligt att snacka med dem...
Vi åkte väl därifrån vid halv sju, sen åkte jag direkt hem till Nora. Vi bakade julknäck och smörkola tror jag det hette. Väldigt enkelt, nästan bara 2-3 ingredienser liksom. Skulle bara koka en väldans lång tid.

Misstaget vi gjorde var att vi tog fel på tiden, den skulle koka upp till 40 minuter, men ivriga som vi är tog vi av den efter 25-30 minuter... Men vi hällde upp det i de små formerna och ställde ut det på balkongen i väntan på att de skulle stelna, men nej nej. Dem stog ute hela natten och var ännu lösare i morse. Så det vart ju lite misslyckat som sagt haha.

Jag stannade kvar hos Nora igår kväll eftersom det vart så sent. Kollade på filmen Elf som gick på femman. Haha fan vad vi garvade. Han e ju så jävla söt och go men ändå så korkad! Somnade vid ett-tiden.
Vaknade imorse och var tvärförkyld, är jag nu också men det var värre imorse.
Jag var inne i stan nån timme och mötte Bullen (Malin från klassen). Höll henne sällskap och hjälpte henne att köpa hennes sista julklappar. Sen mötte jag norisen igen och åkte till bromma. Vi mötte en lite tjej, asså hon va skiiitliten, Nora skulle ha lite cash av henne. Sen drog jag hem. Var helt slut, fan det var ju så SJUKT mycket folk i stan. Tror aldrig jag varit i stan dagen före julafton förut. Shit, KAOS!

Har bara tagit det lungt hela kvällen, fixat lite mer i mitt rum. Nu e det väl i princip klart, förutom att spegeln ska upp och sånt smått. Men har fått bort allt som låg på min säng. Lägger in för- och efter bilder sen när jag har tid

Idag är det som sagt 4 advent, den sista söndagen, eller ne nu hade jag fel...men ah skitsamma.
Måste självklart tända det sista ljuset i min lilla blogg.



Hittade inte den serien som jag haft tidigare, det fick bli en lite mysigare och verklig bild.
När vi tände vårt fjärde ljus åt vi också skinkmacka med senap på, MUMS! Älskar verkligen julskinka, på sånt där julbröd.

<3

Lördag

God morning

Vaknade vid halv elva, och har precis käkat frukost. Hade fullt upp med att bära ner alla min grejer från mitt gamla rum, fan va jobbigt de var. Från vinden till källaren, två trappor. haha
Åkte in till centralen vid halv tre tiden och mötte Kevin, skulle ha hämtat hans busskort och lämna lite pengar till han. Pengarna fick han men inte fick jag nått busskort, haha glömde bort det totalt. Aleena bjöd oss på jättegoda varma mozzarella mackor precis innan Kevin åkte. Det var lite tråkigt att säga hejdå, men men....fem dagar går fort.
(hoppas jag)...

Ska bara hoppa in i dushen, kommer strax.



I´m back! Skönt att dusha, men lite svårt att tvätta håret. Har ju liksom inbakade flätor i typ hela håret.

Har massa kvar att packa upp, men måste sätta upp lite hyllor först, och spegeln också. Har bara en byrå i mitt rum, men så mycket prylar...så därför måste jag sätta upp hyllorna. Gardiner måste jag fixa, svårt tycker jag eftersom det är ett litet fönster. Hm, funderar på att köpa sådana där fina trä persienner. Sen måste tavlan upp också, ah som sagt finns det en del grejer till att fixa. Men det blir faktis bara mysigare och mysigare. Efter att jag vinkat av älsklingen igår, åkte jag hem. Nora kom hit på kvällen, vi åkte till älvsjö för att hyra film och köpa lite snask. Vi hyrde High School Musical 2, ganska så tråkigt. Somnade faktist ett par korta minuter...



Den var liksom lite FÖR mycket, låtar hela tiden..visst det är en musikal, men det var ettan också. Och den var det mindre musik i. Men men, när vi kom hem stekte vi små pannkakor som vi sedan såklart åt. Vi kollade på filmen och käkade en massa godis. AAHHH TJOOOCKIIIISAR!!!

Nora åkte för någon timma sen, hon skulle jobba. Men vi ska ses senare ikväll hemma hos henne, och julbaka.
Om en timma eller två ska jag, mamma och Mimmi åka till skärholmen för att julhandla de sista grejerna.
Jag måste köpa till, Sara, Malin, Mormor&Morfar, Nora och sedan nått gemensamt till farsans släkt.
Vi ska nämligen vara hos minj mormor på julafton. Utan kusiner och så, jävligt tråkigt. Men tur som jag har, bor min farmor bara tio minuter från mormor, så ska gå över dit lite senare på kvällen. Och där finns några kusiner. Tråkigt är ju att pappa inte är där, tror det blir tredje julen utan min pappa. Men men, han e som han e ...Lite udda! haha





Ne nu måste jag göra mig iordning för att sedan julhandla lite. Ha en mysig lördag. Pusspuss





2 dagar kvar till JULAFTON!!!!

JAG FICK DET!

JIPPPPIII, jag fick rummet i källaren, FAN VA SKÖNT! Är verkligen SKITGLAD!!!!
FLYTTNING SOM GÄLLER FÖR MIG IDAG DÅ! Måste fortsätta

HEJJJJ!

Fredag

God morning, idag är det fredag, också min julavslutning. Men smart som jag är stängde jag av min väckarklocka och somnade om. SMART! Så jag missade min egen skolavslutning...inte för att det var värsta grejen, men det hade varit kul att säga God Jul och sånt mys. Vi var uppe vid nio imorse och käkade frukost. Nu har älsklingen åkt, han var tvungen att fixa lite grejer innan han åker till Göteborg. Men jag ska möta han sen igen inne i t-centralen, så sa liksom inte hejdå än. Han kommer vara borta i fem dagar, det är lääänge. Kommer sakna han så mycket.
Vet inte riktigt vad jag ska göra sen idag, kanske tar en sväng med mamsen till skärholmen igen. Tycker det är mysigt att julhandla, fast i för sig så har jag typ redan handlat alla mina. Har några kvar att köpa faktist kom jag precis på. Hm, undrar om ja har några pengar kvar. Ajja, ska hoppa in i dushen nu. Juste ska försöka ta en bild på löshåret sen, det e väldigt snyggt faktist. Men ont har det gjort, fast det har liksom börjat släppa nu. Hoppas bara att Jessie flätade så pass hårt nu då så att det sitter till nyår, för det är då det är viktigast. Hihi

Kan hända, beroende på mina sega föräldrar.. att jag flyttar ner i källaren idag. Vi ahr precis renoverat där nämligen. Men vi får se vad mamma bestämmer sig för, det skulle va väldigt kul att byta rum faktist. Eftersom jag bott här uppe på vinden nu sen vi flyttade hit, alltså typ 5-6 år. Hoppas hoppas, för då ska det köpas nya möbler och sånt kul.


Ha en underbar fredag, längtar till julafton nu, eller inte SÅ mycket, men lite.. Fan det känns att man blir äldre!!!



KRAMIS <3

Torsdag

God kväll, har varit lite dålig på att blogga på sistonde. Men har haft fullt upp i skolan och annat julpyssel.
Idag hade jag också en "ledig"dag, egentligen praktiserar jag på torsdagar, men ah har som sagt redan fått ihop mina APU-timmar. Gick väl upp vid tio tiden imorse och började genast städa. Vi brukar nämligen städa varje söndag, men vi sket i det den söndag som var och sa att vi skulle göra en rejäl julstädning innan julafton då. Så jag började med det idag. Mimmi och Adam är fööör lata så de låg bara och latade sig.
Vid ett åkte jag, Adam och älsklingen till heron. Adam dansade lite och sånt, kevin vet jag inte..tror han köpte en julklapp till mig, men fattar verkligen inte VAD!
Jag åkte till skärholmen för att köpa nått till Kevin, men hittade verkligen ingenting. Eller det jag ville köpa var det väntetid på, kan inte säga vad det var jag tänkte köpe eftersom jag ska ge det vid ett annat tillfälle inom kort. Men det händer faktist att älsklingen läser min blogg, så vill inte avslöja vad jag ska köpa.
Efter ett litet tag kom Kevin... Vi gick runt i typ alla affärer, eller okej inte i alla men många. Va helt snurrig, dem håller ju på att bygga om så jag hittade typ ingenstans haha. Vi var iallafall där väldigt länge, typ till sju. Men vi fick köpt till dem vi skulle, eller nästan alla. Vi valde att dela på alla julklappar, trots att vi inte ska fira julafton tillsammans. Det är nämligen så att Kevin ska till Göteborg, kanske redan nämnt det men då säger jag det igen.
Jag ska fira med min släkt och han med hans, lite småtråkigt. Men det är okej. Vi ska ju iallafall fira nyårsafton tillsammans. Han kommer hem på juldagen, eller kanske annandag jul. Så det bli väl en 4-5 dagar.

Jag har väl en 3-4 julklappar kvar, Kevin har två tror jag. Men dem skulle han köpa i göteborg. Känner mig inte HELT nöjd med det jag fick köpt till älsklingen. Jag menar det är saker som han behöver, eller iallafall det ena. Och det andra älskar jag, så därför köper jag den till han, självklart önskar han sig den också...

Men vet att han köpt nått till mig för typ över 1000:-, undrar verkligen vad det är asså.
Men vi har bestämt att öppna den på julafton, så det ska bli spännande.

Efter att vi vart i skärholmen åkte vi sedan in till stan, där jag fann två julklappar till kevin, som han kommer att få ta med sig imorrn när han drar till GBG. Fy fan va jag kommer sakna han :(

Det finns en speciell julklapp som jag är riktigt nöjd med och det är mammas julklapp. Gick nämligen in på åhlens och såg att de sålde såna där Bongo-boxar. Hade kollat lite på hemsidan förut, vad man kunde välja och så.
Verkligen en helt suverän julklapp, nu finns det ju hur mycket som helst att välja, men jag valde ett spa-kit typ.
Kostade bara 395:- sjukt billigt, hon får boka egen tid och så. Men jag har valt ut vad hon ska göra, typ massage och sånt. Tror hon kommer bli jätteglad. När vi kom hem slog vi in alla klapparna, plus att för att göra det lite extra roligt skrev vi rim på nästan alla julklapparna. Det är faktist jättekul, då måste man gissa lite innan man öppnar det. Kan ta några rim imorrn när jag kommit hem. Måste sova nu nämligen. Har avslutning imorrn, väldigt skönt.
Går väl dit i nån timma eller så...

image156

Hoppas jag får en kamera i julklapp, för min mobilkamera SUGER!!! (som ni ser ovan)

NATTI NATII


Paket i brevlådan

Fick hem ett paket idag från Vevay. Ganska konstigt eftersom jag inget beställt. Men knäpp och glömsk som jag e, är jag medlem i den klubben. Så varje månad skickas det ut lite olika sminkprylar och en present typ , och så får man betala väldigt biligt.

I paketet fick jag: Parfym, hair gel glitter, self tanning,ögonskugga, lypsyl.

image155

Ganska bra nu till jul, ge bort lite i julklapp. Kanske inte är världens bästa kvalité men det funkar garanterat. Har ju inte hunnit testa det ännu så säger det när jag har provat det. Tror inte att det finns nån hemsida, ska kolla lite. För det e ju skitkul att få hem sånt lite då och då, jag menar det är bara att avbeställa om man inte skulle vilja ha det kommande paketet. Allt detta kostade bara 129:-

Tare lungt dag typ

Heellu, kom hem för typ två timmar sen. Var med älsklingen och Anthony på deras boxning. Nora och Kamil åkte också med, Kamil var med och tränade. VI satt där ett tag och kollade, sen gick vi till skrapan och kollade på lite grejer. Hittade då en SKITSNYGG väska, ganska stor...eller väldigt stor, men snygg. Den var svart med gulddetaljer. Kostade 749:-, så inget jag kan önska mig i julklapp men får köpa den själv sen när lite mer pengar rullar in på kontot, OM det nångång händer. Haha
Att passa Nicco idag gick jättebra, det var första gången som jag var själv med han. Men gud så bra det gick, han e så himla söt, väldigt speciell. Han är liksom så vuxen, han fattar typ allt jag säger. Kände mig liksom inte som en barnvakt, utan vi hade kul tillsammans, skrattade och sånt skoj. När hans mormor kom åkte jag in till stan och mötte Nora & Kamil, sen åkte vi tillsammans till min syrras skolavslutning. Hon var jätteduktig på dansen, men avslutningen i sig var nog den tråkigaste jag sätt som gjort i denna skola. Känns som om det bara blir sämre och sämre...

Skulle egentligen ha pluggat och så nu, men får gå upp imorrn bitti, mamma och pappa har lagt sig. Och datan står i vardagsrummet där de för tillfället har sin säng... Så måste logga ut nu. Men försöker blogga lite mer imorrn.

GOD NATT!

image154

längtar till julafton.... =)

Onsdag

Heejsan, hann inte skriva nått igår eftersom jag hade fullt upp med annat. Idag är det onsdag, och egentligen har jag skola. Men så himla onödiga lektioner så pallade inte gå. Nu sitter jag nämligen i gubbängen och har gjort det sen nio. Passsar nämligen min kusin barn, Nicholas. Så himla söt, det är första gången som nän annan passar han förutom, mor, far och mormor. Och det går verkligen skitbra, inte nått gnäll...utan bara massa skratt. Han e så himla söt, och förstår så himla mycket. Har inte så mycket tid att blogga just nu, för ungen ropar. Haha =)

bloggar mer ikväll om gårdagen, har ju satt in mitt löshår. Och snyggt blev det, tycker jag. Hoppas bara inte att man ser själva kanten och så..ajja, nu ska jag bara vänta ett litet tag, sen kommer han nog att bli ganska trött. Har varit ute på en promenad, handlat lite, badat och precis käkat lunch. Just nu har han fastnat lite fram Cartoon network. Haha minns när jag själv kollade på det där för måååånga år sedan.
Vid två kommer hans mormor och byter av mig, anledningen att han är hemma är att han är jätteförkyld.
Klockan fyra ska jag på Mimsan och Adams julavslutning, mumsan ska dansa så det kan jag ju inte missa. Älsklingen kommer ikväll också...saknar han jääättemycket. Har sovit ifrån varandra i två dagar nu :(
Men vi hörs senare ikväll, imorrn är jag ledig. Ska förbi skolan nån timma och göra prov bara eller så, annars slutar jag på fredag. SÅ SKÖNT!

Ha en bra onsdag. KRAMIS <3

Sara´s födelsedag

Igår var det Saras födelsedag, hon fyllde 17 år. STOR FLICKA =) hihi. Först var vi ju julkonserten, där Sara sjöng. Och asså FY FAN! Jag vet inte vad man ska säga, assså hon har utvecklats så grymt mycket. Jag menar förut sjöng hon bra, men nu ryser man fan. Fick liksom tårar igår när hon sjöng. Älskar dig så enormt mycket Sara. Känns tråkigt att vi inte längre ses, men fy fan vad jag är stolt över dig. Världens bästa <3
Filmade iallafall när hon sjöng, man ser inte så mycket men man hör ju vad hon sjunger liksom. Inspelningen är lite dålig, det e klart det låter bättre in real.




Efter konserten skulle vi in till stan och fira henne, eftersom vi var för många för att få plats i bilen. Åkte jag, Kevin och Malin kommunalt til centralen. Vi käkade på Jensens Böfhouse, eller hur man nu stavar det. Riktigt god mat var det, de bjöd eftersom hon fyllde år. Så det var ju skischyst. Fy fan vi kul vi hade haha, asså det var liksom glassbuffé, sen hade dem en glassmaskin som man har typ på donken, asså shit var svårt det var att få den hamna snyggt i koppen, haha det såg ut som riktiga hundbajskorvar. HAHA! asså garvade så jävla mycket...
Skönt att träffa lite gamla vänner asså, och för att inte snacka om hennes underbart sköna föräldrar.
Fick några bilder innan mobilen dog igår.

Bajskorvglass, haha sorry för min barnslighet, men det ser ju ut som det. HAHA!

image150image152
 
asså vi käkade typ 15 glassar, eller kanske åt upp dem..men gjorde iallafall så många. ;)


image153




UNDERBARA VÄNNER! ÄLSKAR ER SÅ ENORMT!!!!


image151

Nu e det strax läggdags, PUSSPUSS!


Sara´s födelsedag

Igår var det Saras födelsedag, hon fyllde 17 år. STOR FLICKA =) hihi. Först var vi ju julkonserten, där Sara sjöng. Och asså FY FAN! Jag vet inte vad man ska säga, assså hon har utvecklats så grymt mycket. Jag menar förut sjöng hon bra, men nu ryser man fan. Fick liksom tårar igår när hon sjöng. Älskar dig så enormt mycket Sara. Känns tråkigt att vi inte längre ses, men fy fan vad jag är stolt över dig. Världens bästa <3
Filmade iallafall när hon sjöng, man ser inte så mycket men man hör ju vad hon sjunger liksom. Inspelningen är lite dålig, det e klart det låter bättre in real.




Efter konserten skulle vi in till stan och fira henne, eftersom vi var för många för att få plats i bilen. Åkte jag, Kevin och Malin kommunalt til centralen. Vi käkade på Jensens Böfhouse, eller hur man nu stavar det. Riktigt god mat var det, de bjöd eftersom hon fyllde år. Så det var ju skischyst. Fy fan vi kul vi hade haha, asså det var liksom glassbuffé, sen hade dem en glassmaskin som man har typ på donken, asså shit var svårt det var att få den hamna snyggt i koppen, haha det såg ut som riktiga hundbajskorvar. HAHA! asså garvade så jävla mycket...
Skönt att träffa lite gamla vänner asså, och för att inte snacka om hennes underbart sköna föräldrar.
Fick några bilder innan mobilen dog igår.

Bajskorvglass, haha sorry för min barnslighet, men det ser ju ut som det. HAHA!

image150image152
 
TYP 15 GLASSKÅLAR! haha


image153




UNDERBARA VÄNNER! ÄLSKAR ER SÅ ENORMT!!!!


image151

Nu är det läggdags, NATTI NATTI <3

Julbak och annat mys

Tjenare mors, nu kan har jag äntligen tid att slå mig ned och bara ta det lungt. Hann ju skriva lite imorse, men hade lektion så var fort tvungen att dra. Svenskan gick ju super bra, sen var det bara engelska. Efter lunchen skulle alla åka till gamla stan egentligen och göra en bilduppgift, sen skulle vi gå och fika med en av våra lärare. Alla andra åkte, förutom jag och Malin då som åkte till gullmars och spelade bowling. Det var våran idrott, haha.
Vi var väl ungefär 10-12 stycken varav två tjejer, jag och Malin. Första rundan gick det as-bra, men andra däremot gick skitdåligt, snacka om att turen bara vände. Efter bowlingen drog jag direkt hem. Älsklingen hade redan hunnit åka innan jag kom, det var tråkigt. Han har åkt till södertälje med sin pappa för att de ska jobba där imorrn. Men det känns skönt att sova ifrån varandra ibland, saknar han ju typ hela tiden. Men det kan vara bra med lite tid ifrån varandra, så att man hinner göra sånt som man kanske inte gör med änns partner, nån som håller med kanske?
Nu utgår jag såklart i från min egen situation, och kevin bor ju typ hemma hos mig. Det är jag väldigt glad för såklart, älskar min lilla prins. <3
Vi hade lite gäster här nu under kvällen, jättemysigt har vi haft det. Jag slingade min gamla lärares hår, också bra vän till familjen då. Medan dem andra bakade pepparkakshus, peppakakor, tryffel och annat gott. Jag hade en egen liten plan på hur pepparkakshuset skulle se ut, men eftersom jag slingade Kate, så fick mumsan sköta det. Haha, mamma e så söt, hon har liksom köpte en massa olika plockgodisar, typ nappar och sånt. Så vårat pepparkakshus ser ut som ett riktigt godis hus. Hihihi. Slingorna vart skitbra, e alltid lite nervös innan. Men resultatet blir jag alltid nöjd med.
 

Pepparkakshuset, eller "godishuset" =) och annat bak.

 

image147

FINT VA?

Sen var min kusin här med hennes underbart söta lilla bebis, Nicholas. Så jävla söt asså. Oh va jag också vill ha en bebis. Längtar så tills jag och kevin får våran första bebbe. <3 Fick en bild på han, inte var det lätt kan ja lova. Fan ungen sitter ju aldrig still, haha min kameramobil suger verkligen. haha

image148

Ska försöka plugga lite nu, har mutlig redovisning imorrn om en bok...som jag inte läst. HAHA! typiskt MIG!

PUSS & KRAMIS <3


Måndag

God morgon, sitter i skolan nu och har extra svenska. Har precis skrivit en novell, ganska lätt. Haha skrev en om min och Kevins tid tillsammans, fast med andra namn och lite annorlunda historia. Hann inte blogga nått igår eftersom det blev väldigt sent. Jag och Nora hade dubbelpass igår, och fy fan vad trött jag var. Men kul hade vi, i slutet av sista passet "battlade" vi, grupp mot grupp. Det var kul, haha! Efter dansen åkte jag direkt hem och bara gjorde mig iordning. Sen åkte jag och Kevvan till farsans jobb, alltså julkonserten. Den va väldigt bra, massa bra musik och roliga sketcher. Kevins mamma sjöng också såklart, grymt bra är hon! Sen sjöng Sara, SHIIIIT vad bra hon var, jag menar självklart har jag hört henne sjunga förut, men asså det här. SHIT! Jag rös i hela kroppen, och började gråta lite, det var så himla vackert. Hon kan verkligen sjunga den tjejen. Spelade in det på mobilen.
Men berättar mer sen, för nu slutar vi. Har tid att blogga efter lunchen...

Tredje advent

Höll på att glömma det, men måste ju tända det tredje ljuset i bloggen. Nån julstämning ska vi ju ha =)


EN VECKA KVAR TILL JUL, fattar ni? shit vad jag längtar.. JIIPPPIII haha


Söndag

God morgon, vaknade för nån halvtimma sen. Känner mig fortfarande skittrött med tanke på att vi somnade typ vid fyra imorse. Det vart himlans sent igår. Men kul var det. Efter att ha fixat allt här hemma och så, åkte jag hem till Nora. Där gjorde vi oss iordning. Sedan åkte vi därifrån till La Isla. När vi kom dit var det inte så mycket folk, nästan bara folk från dansen. Först kom förätten in, mums den var god. Det var avocado med nån räkgegga, haha jag älskar det. Sen kom varmrätten in, vilket var biff med potatisklyftor ovh en majskolv, skitgott men såsen var lite stark. Efterrätten kom lite senare, så att man hann smälta maten. Det var egentligen inge märkvärdigt, utan bara en liten bit daimtårta, men den var god. Tog några kort, men som sagt e dem jävligt dåliga. Kass mobilkamera...


Förätt

image139

Varmrätten

image140

Efterrätten

image141


Mättande var det iallafall. När maten var slut, satt vi i princip bara där. Lokalen fylldes och det kom bara mer och mer folk, i ALLA åldrar. Haha, de flesta gick upp och dansade och så, asså tjejerna från vår dans. Men jag och Nora satt mest och chillade. Gick runt lite och kollade, gick ut lite... Showen började typ tolv, så vi satt typ och väntade i två timmar efter att vi ätit klart. Men de var kul. Först dansade reaggeton och sedan magdansarna. Dem var duktiga, men det kändes inte som om de gjorde mycket mer än vad vi lärt oss i våran grupp. När showen var slut gick vi, för att vi ville men också för att vi inte fick stanna. Eftersom det var 18 års gräns... Vi vart uppbjudna typ 10000000 gånger, haha men näe...typ av äldre. Visst kul, men dem var äckliga. Kom hem runt två nångång, men kollade på en film med kevin, eller jag somnade men ah..haha Vi gick till sängen vid fyra.

Självklart var jag tvungen att ta kort på vår gamla TV och vår nya, asså så jävla skönt. Den gamla är as-fet liksom.
Den hya är jätteplatt och snygg, svart dessutom. =)
Gamla                          Nya
 

Så det känns skönt. Shit nu ser jag att klockan är rätt mycket, måste ju fan dra nu. Har dubbelpass idag på dansen, OH. Jag e verkligen SKITTRÖTT. men men, det är sista gången innan jul så bara att köra gärnet. Bloggar mera ikväll tror jag, ha en bra dag.


KRAMIS! <3


Lördag

God dagens, fick sova ut lite idag, det kändes skönt. Hela familjen åt frukost tillsammans för första gången på länge tror jag. När alla hade ätit åkte vi iväg för att göra olika ärenden. Mamma, pappa, Mimmi och Adam åkte nämligen till kungens kurva för att köpa lite smågrejer, men också en NY TV! äntligen assså, har haft samma tv i fan 6 eller sju år snart, om inte mer asså. Den e riktigt kass, plus att mamma stängde av bredbandet eller vad det nu heter innan sommaren, så har inte haft några kanaler i över fem månader ungefär. Har bara hyrt en massa filmer istället. De batalar självklart på kredit, för inte har dem så mycket pengar kontant. Fast de åkte ju till den nya mediamarkt i heron city, och tro mig jag har vart där. Det är sjukt billiga TV där. Dem köpte en 42 tum, helt perfekt tycker jag. Hoppas dem tog en svart... Sen har de beställt nya kanaler också, så på torsdag får vi dem. Kanske låter lite sjukt, men man saknar faktist TV:n, har inte följt ett ända program detta halvår, haha.
Dem är fortfarande kvar och hållar på att fixa är borta. Själv kom jag precis hem, jag åkte in till Tajmahal idag och bytte längd, eftersom när jag kom hem igår märkte jag att det jag köpt var lika långt som mitt eget. Kevin är nu på boxningen. Stannade i honstull och solade en kvart. E verkligen skitblek, troivs inte i det. Vet att det suger att sola solarium, men nu när mitt hår är så mörkt blir jag ännu blekare.

Ska försöka plugga lite småföretagande sen med morsan, bra att passa på. För utan henne hade jag inte fattat ett skit. Ikväll ska jag till La Isla, det är egentligen 18 års gräns, men vi går ju dit med dansen. Vi ska dit runt åtta, då ska vi äta tre rätters middag, sen ska två grupper uppträda, det är fortsättarna. Vi är ju bara nybörjare, men nästa termin kanske det blir vi som får uppträda =) Men vi måste vara ute vid tolv, för då e det party.
Älsklingen ska tydligen på bio med sin mamma, men jag möter han när jag är klar på La Isla.

Pappa snackade nått om att vi ska julpynta lite mer idag, hittils har vi ju bara satt upp ljusstakarna och lite julgardiner. Men granen kommer nog i veckan, eller vem vet kanske imorrn. Det beror på pappa, för i alla år har vi haft plastgran eftersom pappa säger att han är allergisk. Men i år vill jag fan ha en äkta, så hoppas han köper en kungsgran, för det där med allergin tror jag inte helt på. Haha

           

Ha en mysig lördag, kanske bloggar mera sen. Kram kram


TYP ÖVER-MUSKULÖS! haha

image138

kanske knaprat lite för mycket anabola steroider...???

fredagsmys

Go kväll, fortfarande hemme. Trivs faktist hemma...e så jävla trött när ja kommer hem från plugget så det e skönt att bara ta det lungt. Vi åt en jättegod middag, eller iallafall förätten, hehe. Efter middagen satte vi på en film som Adam och Kevin hyrt, det fick bli "Evan den allsmäktige". SKITBRA var den, haha det handlar om en kille som ska bygga en ark o.s.v  Han möter gud och så... den va verkligen jättebra!



När filmen var slut kollade jag ut genom fönstret och såg att det snöat ännu lite mer, JIPPI! Hoppas VERKLIGEN att det snöar så pass mycket att vi får en vit jul. Har fortfarande inte så mycket pengar, så börjar bli lite nervös..men dem rullar väl in här om några dagar. HOPPAS JAG! hihi, nu ska jg väl typ hitta på nått skoj, brorsan och Kevvan ska dansa sitt jävla dansspel, ganska kul och säkert bra. Men jag är så himla KASS! haha.
Klockan börjar ju bli ganska mycket, så dem lär inte kunna hålla på så länge eftersom det typ dunkar i hela huset. haha

Sov så gott, pussis <3


Hello Friday

Tja tja, kom precis hem från stan. Vi hade make-up imorse, eller vi sminkade inte, utan satt bara och snackade om terminen o.s.v
Ingela, vår lärare. Köpte tre påsar med bullar som vi smaskade i oss under pratstunden. Sen fick vi tidigare lunch också. Trodde det skulle vara skitäcklig mat eftersom det stod husets. Men igår var det ju lucia och då serverade de julmat, men vi var ju lediga så vi missade det. Men idag var det "räster", alltså julbord. AS-GOTT var det. mums. Tog en liten bild, fast det var efter att jag ätit det goda typ, haha.


image137

Det kanske inte ser så jätte mumsigt ut, men det var mättande iallafall. Egentligen har vi ju småföretagande från tjugo i ett till tjugo i fyra, men eftersom det är eget arbete åkte jag och Jessie in till stan. Vi gick till thajmahal och köpte löshår. Har velat haft det skitlänge, förvisso har jag fått ganska långt hår, men det är himlans tunt och tråkigt. Själv har jag inga pengar, men mamma sa att jag kan få det för att jag skött mig så bra denna termin. Hihihi
Jessie la ut så läänge, så får inte glömma att betala henne på måndag. Jag hade väldigt svårt att bestämma mig, eftersom jag inte vart så nöjd med färgningen igår, det e typ skitmörkt, nästan svart alltå. Men men... Tänkte ta ett hår som var lite ljusare, så att jag kan använda det sen, för jag kommer aldrig färga håret såhär mörkt igen, eller inte på länge iallafall. Men de vart bara fult. Så jag hittade en färg, som NÄSTAN var svart, typ mörk mörk brun. Den passade skitbra, så hoppas det blir fint. Imorrn kommer Jessie hit och vi ska fläta in håret på varandra.
Det jobbiga var att när jag kom hem och skulle testa med håret lite, ser jag att det är lika långt som mitt eget, haha fan tänkte jag. Men jag ska åka in imorrn och byta till typ 10 cm längre...

Vet inte vad som händer ikväll, nu ska jag iallafall hjälpa Tompa med att läga mat. Mums mums, kanske bloggar senare. Have a nice kväll...

CIAAAAAAAAAAAAO <3

torsdag

Hallå hallå, då var torsdagen över nu då. Pluggandet gick faktist ganska så bra imorse. Pluggade från och med tio ungefär fram till halv ett. Då åkte jag till hornstull och solade. Sen åkte jag direkt till gullmars till Malins salong. Färgen vart ganska okej, lite för mörkt men typ choklad brun, fast han som hjälpte Malin blandade typ i lite svart eller nått, fattade inte riktigt. Aj naglen har gått av skitlångt in på pekfingret, så det gör as-ont att skriva.
Jag åkte hem efter att jag färgat håret. Kom hem och gjorde mig iordning i princip, Kevin kom också hit. Själva meningen var ju att han skulle med på Lucian, men bangade. Jag gjorde mig iordning sen plockade Tompa upp mig med bilen och vi åkte tillsammans. Det var ganska så mycket folk,  roligast var att träffa några gamla vänner och lärare. Studema skolan va verkligen BÄST! Jaja, lucian var ju fin. Vart inte så imponerad. Eller självklart på lillasystern, hon sjöng ju solo. Så söt. Hon kan faktist sjunga, värsta sångfågeln. Haha filmade inte lite av lucian, eller ah typ 5 filmer, haha ska kolla på dem och se om dem änns är värda att lägga upp, i sådana fall gör jag det sen, eller kanske imorrn. Ska nämligen plugga lite småföretagande nu med mami. Imorrn har vi make-up på morgonen så det e ju skönt. Nu måste jag plugga, annars går väl mamma och lägger sig, tihihihi!


Puss & kramis

Torsdag! 13/12 LUCIA

God morning, vaknade för en halvtimma sen och har precis ätit frukost. Det fick bli risgrynsgröt men kanel och socker på också mjölk såklart. Idag är det ju den 13/12, alltså Lucia. Tråkigt är att jag är ledig från skolan, så missar skolan lucia tåg med lussebullar och sånt gott. Men som tur är har min lillasysters skola, alltså min gamla skola luciafirande ikväll. Det ska bli så himla mysigt, "min" skola har verkligen det bästa lucia tåget, det e verkligen proffissionellt. Men det är ett par timmar kvar till det, så nu e det dags för mig att plugga.

Lucia HT 2005


Funderar på att dra och sola vid ett ungefär, sen om Malin får, så ska jag åka till henne salong som hon är på i gullmars och färga håret. Ska ju sätta in löshår nästa vecka, eller ah om jag har råd. Så då vill jag gärna ha en fräsh och fin färg. Just nu ser det helt kaos ut, typ som om jag har lite brunröda och blåsvarta slingor eller nått, asså inte markant. Men aah TYP! haha
Nu är klockan över tio, så måste börja plugga satte det nämligen som ett tid. Kanske bloggar innan jag drar eller kanske inte, då bloggar jag när jag kommer hem från Lucian efter 8 nångång. Juste skiter i att gå till salongen idag, har ändå fått ihop alla mina timmar! hihi

Ha en mysig Lucia dag, kram <3

sjukt

Haha, en kompis sa åt mig att kolla in den här filmen, gör det du med.
 
Det är inte som det ser ut!




Trodde såklart att de var nått snuskit först, eller det var det ju...hah men inte på de sättet!

natt skoj

När jag gick in på toan för att borsta tänderna ser jag att våran gamla "dassbok" ligger i hyllan. Tar upp den och börjar läsa den, hittar några roliga grejer, tänkte att jag skulle dela med mig lite. hahah

Frågor & svar:

Vad ger en ko efter en jordbävning?
- Milkshake.

Vad är en groda utan ben?
-Hopplös.

Varför är det så svårt att hitta i en lövskog?
-Man ser inte ett barr och har inte en kotte att fråga.

Vad får man om man korsar en papegoja med en tusenfoting?
- En Walkie-talkie.



HAHA, kanske inte VÄRSTA roliga grejerna...men lite skoj e det!


Saknar min älskliiin sååå :( hatar att sova i min stora säng själv, ajja MÅSTE sova nu om ja ska palla plugga imorrn.

GOOOOOOD NIGHT! =)

Onsdag

Hej hej, haft en bra dag? Jag har haft en rätt okej dag. Började halv nio imorse då jag hade svenska i tre timmar, men dem tog fort slut. Jag käkade lunch i skolan sen började jag röra mig in mot stan. Skulle ju nämligen göra ett make-up jobb på en kompis, vuxen alltså. Jag var där vid ett, men hon kom vid kanske halv två för hon gick helt vilse, haha stackarn så jag ringde henne och fick leda henne till mig. När vi väl skulle fota vid två, vi skulle fotografera i parkaden, det är en parkeringshus inne i stan vid NK. Så sa dem att man måste ha nått jävla tillstånd o.s.v Så där satt vi och väntade, tiden gick ovh gick. Till slut hade det gått tre timmar, klockan var alltså fyra. Då sa dem att det var okej, babbel babbel....fan förstår mig inte på alla jävla konstiga regler. Vi gick upp på taket och fotade lite men jag var tvungen attt gå eftersom jag väntade besök hemma, eller besöket fick vänta på mig lättare sagt. De va skitkul den korta stunden jag var med, men jävligt kallt var det också. Jag var kissnödig redan när vi gick upp, sen kom kylan och jag blev ännu kissnödigare. Toan kostade fem kronor, jag hade bara fyra. Så jävla typiskt. Sen när jag går hoppas jag på att hitta en en-krona, men nej nej. Känner hur det bara trycker på mer och mer. Går till min perrong, sätter mig och väntar blir ÄNNU mer kissnödig, när jag sitter på tuben känner jag hur benen nästan domnar av. Det är helt sjukt, är så jävla pissnödig att jag blev iallamående, kändes nästan som om jag skulle spy. Jag kommer till telefonplan och bara känner att jag måste kissa i nån buske, men bussen kommer om två min så jag väntar, går på bussen och åker hem. När jag kliver av SPRINGER jag hem så fort jag kan, slänger alla mina grejer på golvet i hallen, sen in  på toan...och OOOOHHHHHH!!! Jag lovar jag kissade oavbrutet i 1 min typ. Har nog aldrig vart så kissnödig som jag var idag. Där fick ni höra min kisshistoria, HAHA! intressant...
Jag har klippt både Daniella (mimmis kompis) och Thomas idag, vart riktigt nöjd på dem båda. Känns som om jag börjar få lite kontroll i det där med klippningen asså. Fick 100:- av Dannis mamma, farsan damsög upp allt det fick va exchangen. Haha...

Älsklingen åkte precis innan jag kom, trodde jag skulle träffa han men nej. Han har börjat på boxning igen med Anthony. En gammal klasskompis, så det är ju bra, kul att dem tar kontakt igen. Anthony är Kenzas pojkvän för dem som vet vem hon är.

Imorrn är jag ledig, så det känns skönt fast ändå inte eftersom jag vet att jag måste plugga. Funderar på att ta en titt förbi Bullens salong imorrn och slänga i en mörkare färg. Eftersom jag är väldigt ljus själv, och färgat brunt får jag såklart ljus utväxt. Och det ser verkligen inte bra ut, ser jätte tunnhårig ut plus att det e så råttfärgat, USCH!

Måste plugga lite nu tror jag..möhöhö saknar älsklingen. Han ska sova över hos Anthony, det betyder att vi sover utan varandra två gånger denna vecka. Ajja det e väl bra för vårt förhållande tror jag, haha saknar han bara ännu mer när han är ifrån mig. Jaja, have nice night ;)

Kramis <3

Onsdag

Heeejsan, sitter i biblioteket nu och "pluggar" svenska, hehe. Hann inte blogga nått när jag kom hem igår eftersom jag aldrig fick nån tid vid datorn. Jag åkte hem direkt efter skolan, kände mig helt jävla slut, jag har fortfarande lite träningsvärk efter volleybollen i måndags haha, speciellt i armarna, precis vid handleden asså. När jag kom hem hann jag i princip bara byta om innan jag och älsklingen åkte till min pappas jobb. Vi båda har nämligen gjort ett test som vi skulle få svar på. Det var faktist riktigt kul att se, nu är det dags för lite förändring ;)
Efter det gick vi den lilla väg över till heron city som ligger bara fem min från Thomas jobb.
När vi kom dit bokade vi först biobiljetter sen gick vi och åt. Filmen vi såg heter  "härmed förklarar jag er Chuck & Larry".


Asså den va verkligen sjukt bra, satt nästan och garvade hela filmen, helt sjukt va det. Har typ aldrig vart på bio mitt i veckan förut, så fattade inte att vi bara skulle  vara typ 8 pers i salen, men de va skönt. Medan vi väntade på att filmen skulle börja käkade vi där nere bland alla restauranger. Kevin tog en sushi och jag åt kycklingspett med ris och skitgod jordnötsås. Vart riktigt mätt, sen gick vi inte och kollade lite på mediamarkt, och det e verkligen sjukt va billigt man kan köpa platt TV för nu asså. Det fanns liksom 50 tums tv för bara 13.000 visst det är mycket men inte gemfört med vad de brukar kosta typ 20-30.000. Efter filmen köpte vi glass, tog en bananasplit meny. AS-GOD! Tog en bild på den, lägger in den sen när jag kommer hem ;) Man fick välja tre olika kulor, sen fick man grädde, topping, stössel och sen självklart en banan. MUMS.

Vi sov hemma hos älsklingen, men stannade hemma hos mig först för att hämta lite grejer. När vi kom dit hade kevin ingen nyckel så vi fick vänta på Jens i typ en timma. Sen drack vi lite te och käkade lite. Somnade rätt snabbt sen. Vaknade vid åtta imorse, så klädde bara på mig fort som bara den och gick sen till skolan. Har precis haft muntlig redovisning om min salong, skitenkelt. Käkar lunch vid tolv sen ska jag in till stan för att "jobba". Kevins pappa jobbar med artister då, så idag ska en tjej som heter Lizette fotas inför deras nya skiva som ska släppas i USA! Då frågade Jens om jag ville sminka henne, självklart sa jag. Missar tre timmar av våran SO, inte så bra. Men eftersom detta är mitt framtida yrke så vill jag inte missa en sån här chans. Men fick precis ett mejl av min svenskalärara och såg att jag har VÄÄÄÄÄÄLDIGT mycket att göra, så MÅSTE plugga nu. Bloggar KANSKE ikväll om jag hinner. För måste nog plugga då med.. suck * :(

CIAO<3


Tisdag

God morgon, sitter i skolan nu och är skittrött. Försov mig imorse IGEN, trots att jag ställt klockan. Vaknade vid tio över åtta, egentligen borde jag ju bara ha klätt på mig och gått, men var verkligen tvungen att dusha. Så det fick bli en supersnabb dush. Halv nio tutade farsan för fullt. Så då sprang jag ut i bilen, halvsminkad. Såg helt död ut. Kom till plugget vid nio. Har svenska nu, gör ingenting känns så jävla onödigt att vara här. Men men, tror vi har SO sen och så lunch. Vi har engelska också, men vet inte om jag orkar gå på den. Jag vet att det är mindre än bara två veckor kvar till lov men är så jävla skoltrött, nån annan som också är skoltrött?

Nä nu måste jag plugga lite dem sista 11 minuterna av denna ROLIGA svenska lektion.

Stackars katter, ser helt vidriga ut när de tagit ett bad. HAHA

image135

image136



CIAAAAO <3

Syskonen

Hittade lite söta bilder på min snorungar till syskon, haha min lillesyrra va verkligen skit söt tillochmed adam var söt. Haha va fan hände? 

Mumsan

                    
Adam

                   

Bilderna är inte direkt efter varandra, men det sista är årets. Mimmi blev jättefin, adams bild blev lite suddig, dålig kameramobil ;)

Vann en kryssning =)

Fick ett mejl här om dagen, där det stod att jag vunnit en kryssning från sthlm-mariehamn. I mejlet fanns en länk där man kunde gå in och boka så då gjorde jag det. Man får resa mellan 1-19 januari. Tur det att jag bokade nu, för det var verkligen FULLBOKAT! helt sjukt, men det fick bli lördagen den 12 jan. Båten avgår 18:00 och kommer fram 15.30 den 13 jan. Jag bokade för 8 pers, men har ännu inte bestämt mig för vilka jag ska ta med förutom mamma och pappa och kevin såklart. Haha för vuxen måste man ha med sig. Ser verkligen fram emot det.




PARTY PARTY!

Måndag

Hejsan allesammans, en ny dag en ny vecka alltså nya upplevelser. Egentligen började jag halv elva imorse, men eftersom alla åkte hemifrån vid kvart över åtta och jag stängde av klockan försov jag mig. Sov till klockan tio, ganska skönt faktist. Jag valde att inte åka till skolan eftersom vi bara hade engelska och slutar efter lunch. För varannan måndag har vi ledigt, och idag var en sådan måndag. Jag och Malin har däremot idrott som börjar kvart över tre, se för oss blir det bara en lååååång håltimma (-timmar) haha. Jag åkte därför till mammas jobb och jobbade lite.

Eftersom det blev missförstånd igår så sov jag aldrig med Kevin, han åkte hem med sin mamma och jag sov hos mig själv. Men vi möttes idag en liten stund i globen, Malin kom också dit eftersom vi skulle på gympan sen. Kollade runt lite på vad vi ska köpa för julklappar. Jag och Kevin ska nämligen dela på allt, han kanske betalar lite mera eftersom jag inte är så rik just nu och det är han, hehe. Vi köpte faktist en julklapp idag, den första. Så det kändes kul. Tror vi måste sätta lite fart nu med tanke på att det bara är TVÅ veckor kvar till jul. Kan fan inte fatta det, jag menar NÄSTA fredag slutar jag i skolan... så skönt. Men iallafall så betyder ju det att jag och älsklingen måste sätta igång, grejen är den att det är så sjukt mycke folk ute så man orkar knappt åke in till stan. Funderar på att ta med Kevin till skärholmen, så handlar vi allt där. Ska se om det blir av i helgen, det måste det nästan. Kanske handlar en del på torsdag, har nämligen inte bestämt mig och jag ska jobba på salongen eller ej =)

Jag och Bullen (malin) åkte sen till gympan. Vi hade volley boll idag, skulle egentligen haft dans men det blev inget av det. Nästa vecka ska vi tydligen bowla.. haha då jävlar ska jag krossa dem alla. hehe

Har städat lite och ska bara mysa resten av kvällen. Kanske tar en promenad till affären och köper nått gått, kanske hyr en film med Kevin om han kommer nångång...haha

Hörs sen, seeee yah <3

Söndag

Hallelåååja, har precis ätit lite middag, det fick bli nudlar med kyckling woken från igår. Inte lika god om man köper den på thairestaurang såklart, men det dög. Det gick riktigt bra på dansen idag gemfört med förra gången, med tanke på att det kändes som om jag bara ville rusa ut därifrån. Vi skulle gått ett dubbelpass idag eftersom vi missade förra veckans lektion men nora är sjuk och kände sig helt slut så vi drog till gamla stan istället där vi mötte mickis. Vi delade på en pizza, hawaii såklart! Sen ringde en gammal vän, eller inte gammal men en som har tre barn som jag satt barnvakt åt förut. Hon är i göteborg och behövde akut hjälp att hämta hennes minsting Neo. Så eftersom vi ändå inte hade nått att göra åkte vi till gubbängen där vi hämtade han sen åkte vi till trånkan. Mickis åkte sen hem medan jag och norisen åkte hem till henne. När jag skulle gå gick jag först med nora ner i tvättstugan, precis när vi gått in i hissen säger hon - Neeeej stängde du dörren? haha jag ba aaa...dåra? Jag har ingen nyckel. Hahah så vi vart utlåsta i typ 30 min, men sen kom hennes mamma och räddade oss. Haha
Sen åkte jag hem, och här är jag. Imorrn är det skola igen, men börjar inte förrän halv elva så det e najs.

Juste domen för kevins rättegång avsattes i fredags, eller hur man nu ska säga det. Den underbart bra nyheten är att han kommer få 11 000:- i skadestån. Så det känns ju jävligt bra, hoppas jag får en nått fint i julklapp hihi.

Kevin och hans mamma är påväg hit nu hoppas jag, vi ska nämligen hem till hans pappa. Hans mamma ska bara skjutsa oss. Helgen har varit lugn, lite halvtråkig kanske. Hoppas det blir nått skoj till nästa helg.

PUSSPUSS <3

Söndag 2 advent

God morgon, idag är det andra advent alltså bara TVÅ veckor kvar till jul...fan vad jag längtar asså! Måste ju börja köpa julklappar nu va fan. Igår stannade vi bara hemma och tog det lungt, hittade en massa gamla bilder på mig och min familj när jag var liten. Fan va söt jag kunde vara, men ibland va jag rätt så ful, såg ut som en kille, haha!
Idag har jag dans, ska åka iväg alldeles strax! Måste faktist skynda mig, tror fan jag har jävligt bråttom!!!

Får inte glömma att tända det andra ljuset i bloggen idag =)



Bloggar nog mera sen, pussssssss

Lördag

Hallo hallo, älskar verkligen helgen. Tycker det är så skönt att bara ta det lungt. Jag kom precis hem från att ha varit på en kompis "julfest". Det var typ som en avslutning, med teater och musik etc. fast dem  slutar inte nu... Jag sov ut till typ halv elva imorse, kändes skönt. Det har ju varit en ganska lugn vecka men ändå. Färgade Tompas hår kolsvart, och det blev bra... lyckades täcka de små gråa hårstrårna som gömmer sig lite här och där. Vid två tiden mötte jag Nora, och vi åkte till skanstull tsm för att kolla på denna julgrejsimojs. Det var rätt kul, fast jag lovar att våran, asså i min gamla skola är SÅÅÅÅÅÅ mycket bättre, det ser man verkligen om man gemför med denna. Den började vid halv tre och vi vart klara vid halv sex ungfär.
Väntar nu på att morsan och Thomas ska komma hem så vi kan käka middag, antar att dem och handlar för vårt kylskåp är ganska tomt. Igår tog vi det bar lungt. Antar att dem flesta kollade på idol, men eftersom vi inte har några kanaler har jag inte änns kunnat följa idol, tycker kanske inte att det är världens roligaste, bara i början på själva utagningarna. HAHAHA!!! Men såg iallafall i tidningen idag att Marie vann, det var väl kul. Allvarligt talat har jag aldrig hört Amanda, men men...

Vet inte va jag ska göra ikväll, måste iallafall äta nu, håller verkligen på att hungra ihjäl. Får se om jag får kevins sällskap ikväll annars blir det väl bio med norisen...Ska krypa ner i soffan och kolla på lite Vänner, alltså serien. Tycker den är GRYMT bra! haha älskar Joey... :P nu tror jag att jag hörde pappas bil. Måste dra,

Have a nice evening! <3

Fredag

Hello, vaknade imorse och var faktist på jättebra humör. Ville däremot inte kliva upp ur sängen eftersom det var så sjukt skönt att ligga och kramas med älsklingen. Plus att det var skitkallt i hela huset eftersom våran panna stängt av. Det fanns knappt nått varmvatten..men men det fixade sig under dagen. Imorse hade vi make-up, egentligen är det från nio till tolv, men först sminkade jag rebecca sen sminkade hon mig och vi vart typ klara halv elva så vi hade skitlång "lunch" . Efter lunchen hade vi småföretagande, helt okej...fast jag somnade nästan eller typ ah på lektionen. Vi har eget arbete så jag gick hem, inte för att plugga då men annat skoj. Mamma och dem ska ju på julbord, eller dem är nog redan där. Så mamma, hennes väninna och min äldre kusin var här sen typ två eller tre, så jag fick sminka dem och fixa deras hår. Mamma blev SKITSNYGG, satte inte löshåret på henne och så lockade jag det. Hon blev jättenöjd, jag med! hihihi tog faktist en bild på henne. Kanske lägger in den sen orkar inte nu. Mamma och dem har dragit, brorsan..vet inte vad han gör och mumsan har sina tre tjejkompisar här. Dem har käkat, hyrt tre filmer och köpt en fet påse godis. Så känns som om jag borde hitta på nått jag med.
Hoppas älsklingen ringer snart, han jobbar. Vem vet kanske blir bio eller nått...får se va vi hitter på.

Haha, va inne på en skitrolig sida, där de har roliga konversationer från folk på stan och t.ex tuben. Här är en som jag tyckte var rolig.

Ica, Gävle
En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen Gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (trött): För att han är bög.



Men nu ska jag nog ta en dush, ha en megamysig kväll PUSSS<3


Torsdagen både bra och dålig!

Tjeeeena, kom hem för en timma sen kanske lite mer. Var på salongen idag till fyra, sen gick jag och mötte Nora. Vi köpte lite småsaker, jag köpte bland annat en svart hårfärg, fast INTE till mig själv såklart utan till min pappa. Ska försöka hinna med att färga hans hår i helgen. Köpte också en ny mascara, en somk jag inte haft förut. Tänkte att det e ju kul att testa nån ny. När Nora åkte hem åkte jag och mötte mamma och mumsan i gullmarsplan. Vi åt lite mat på kebaben. Sen åkte vi tillbaka in till centralen igen. E så himla glad, för vi gick nämligen till the Phone house och köpte NY MOBIL! :) jjiiiiippppiiiii.... Mamma köpte också en ny, rätt snygg nokia faktist. För mig fick det bli den svart skjutmobilen men grönt. Asgrym assså, men jag har ju abbonnemang och så, så att jag har inte betalat fullt pris i butik, utan ska betala av den på 18 månader. Vi stod där typ två timmar, kunde ju inte bestämma mig.
Sedan åkte vi hem, fast asså det hände en hemsk sak i telefonplan. Min mamma blev biten av en hund i båda benen, de var JÄTTE obehagligt. Gubben som äger hunden är typ sjuk i huvudet, asså han är typ uteliggare eller nått. Fattig iallafall, och behandlar sina hundar jättedåligt. Han har bott i det området i typ 100000 år, han bodde även där när mamma var liten... hon e bara 40 men ah ni fattar nog. Både hon och jag skulle kolla tiden när bussen gick, och han stod precis där med sin ruttna cykel och sin skitsöta hund. Så skulle mamma backa, och typ råkade snudda hundens tass. Så högg hunden till i benet, mamma blev helt chockad. Jag blev verkligen skiträdd, det blev två stora hål i ena benet, okej kanske lite överdrivet men dem blev djupa. Andra benet lyckades hunden bara naffsa, men det blev blåmärken. Så nu är den hunden absolut INTE söt längre, vill fan skjuta den. Gubben har ju fuckat hunden totalt. Den är helt förstörd...stackarn..!
Mamma har ju tagit stelkramp spruta och så mot infektion så det behövs inte. Men hon har fått väldigt ont i muskeln, så hon kanske åker in ändå ikväll annars imorrn, för blir det infektion måste man ju få antibiotika. Men asså jag vill polisanmäla detta, hunden har tydligen attakerat förut, asså fatta om det vart ett barn, den hade ju typ dött ?! Ajja vi får se hur det blir med det där, men hunden borde avlivas, assså jag HATAR verkligen sånt där, men hellre att han avlivas än att leva med den där jävla gubben, plågar skiten ur den ju. Ajja här kommer två bilder från jag shoppade idag... Ska snart dra till älsklingen tror jag, vill överrasska honom. Han vet nog inte att jag kommer.

Köpte alltså en ny mascara sen några nya svampar som typ kostade 14,90. Mascaran kostade typ, minns inte.
Sen färgen till farsan då...

image126

Sen köpte jag då min underbart fina mobil, jag verkligen ÄLSKAR den! (fast inte mer än kevin såklart)
Fick en liten "påse" till som jag kan ha den i och sen ett minneskort eller va fan det var...

image127

Visst e den snygg? =) Måste rusa, ska packa väskan tror jag...vet inte om jag vill lämna mamma. :( Har verkligen ont i magen, e typ fortfarande rädd. Men men, imorrn e det skola igen... Sen på kvällen kanske det väntar nått trevligt. Mamma och pappas företag ska ut på julbord imorrn nämligen, och de har biljetter kvar. Så KANSKE KANSKE om vi har tur får jag & Kevin följa med...antagligen Adam också. Men det får ni veta mer om imorrn.

PUSSELIPUSSPUSS <3

Vad föredrar du?

Nedan är listan på lite av de godsaker som finns på julbordet.

Jag tycker följande: 

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
(På skinkan:)  Äppelmos - Senap
 
Varför jag inte fyllt i sylta eller pastej är för att jag inte gillar nått av det :) mmm va jag längtar till julen..



Torsdag

God morgon, gick upp vid kvart i åtta eftersom norisen sov över här och hon ville ha sällskap ner i köket. Själv börjar jag runt elva idag, ska ju till salongen. Har fortfarande inte fixat en ny mobil, men ska tvinga mamma in till stan idag så att vi kan kolla på mobiler. Hon ska också köpa en ny, så det ökar ju chansen att hon åker med.
Jag har kollat lite på nätet och faktist hittat en och en annan mobil jag skulle kunna tänka mig ha, för inte tänker jag köpa en likadan som jag hade INNAN den blev SNODD! oh e så jävla irriterad över det där.
Den här älskar jag iallafal, fast den ända nackdel är att det är en skjutmobil, asså ah ni fattar när ni kollar på bilden.

 Den kostar bara 2499:- eller asså inte bara och bara...men der finns dem för 7000:- haha

Sen så såg jag också denna, men den har inte kommit ut i butik än så det finns inte heller nått pris.



FINA ELLER VAD? =)

Nu ska jag iallafall ta en snabbdush, käka lite mer frukost sen bli det avgång för mig. Slutar runt fyra idag, sen OM mamma kommer till stan tar vi en titt in på the phonehouse, sen åker jag nog hem. MÅSTE plugga idag!

Ha en trevlig dag, PUSSELIPUSS <3

Onsdag

Hallo, nu är också onsdagen slut. Hade skiitlång sovmorgon idag, vaknade typ vid elva. Kollade på OC avsnitt innan jag drog till skolan. Vi hade ju Öppet Hus idag, jag stod från halv två till typ kvart över fyra. Mamma fick bli min kund, gjorde en timmas ansiktsbehandling på henne. När vi var klara drog vi in till stan, där mötte vi Nora. Vi köpte lite färg sedan åkte vi hem till mig. Nora har nämligen bestämt sig för att övergå till brunett, har tjatat på henne jättelänge men hon har tvekat fram och tillbaka. Mn idag ville hon så vi körde igång direkt när vi kom hem.
Eftersom hon var så blond var vi tvungna att förpigmentera det, alltså lägga i röd färg innan så att inte resultatet blir GRÖNT.  Lyckades faktist få en bild på det  röda håret, haha ser skitskarrigt ut...

image124

Och sedan självklart tog jag kort på resultatet...som blev SKITBRA!!!!

image125

Hon var ju alltså typ blond förut :P
Imorrn ska jag till salongen så det blir en sköön dag, nu är det sovdags. GOD NATT!  PUSS

 

äntligen klar & öppet hus!

Då var jag äntligen klar med mina läxor, fy satan. Grejen är den att jag hatar att sätta mig ned och börja plugga, men OH GUD va skönt det är när man är klar. Känner mig skit stolt, och det är verkligen as-skönt att ha iallafall EN mindre grej att tänka på. Imorrn är det ÖPPET HUS i min skola, jag går ju Enskede Gårds gymnasium. Ska stå i salongen från halv två till typ fyra och göra ansiktsbehandlingar, för BARA 150:- haha
Vill helst inte ha nån jag inte känner så tar dit morsan, hoppas på att ingen läskig människa kommer och vill ha en behandling. Nu ska jag dricka lite kall mjölk och ta en av mina goooooa lussebullar jag bakade igår :)

See you tomorrow, sov sött

image123
Haha, rooooooooolig!

Tisdag

Heeej, man kan säga att jag har en ledig dag, fast egentligen hade jag en liten kort lektion som typ va en timma. Men eftersom älsklingen skulle ha sin rättegång idag och jag ville följa med på den skippade jag min ända lektion, vilket var religion. När jag tänker efter var det kanske lite dumt att missa just denna lektion eftersom vi har prov nästa vecka och inte vart på en ända lektion med detta ämne, men men får se till att plugga hemma vilket jag hatar. Rättegången gick väl bra, men domen sätts på fredag. Den ena killen har ju redan erkänt sitt brott så han kommer ju att fällas, få samhällstjänst och betala skadestånd till Kevin. Om den andra killen fälls får Kevin ytterligare lite pengar, så det är väl bra antar jag. Det började vid nio och slutade vid halv tolv, när det hela var slut åkte jag, Jens och Kevin inte till centralen och käkade lunch. Jag åt nån ganska äcklig thaiwok. Den bästa finns på söder, nora vet vilken jag menar hehe. Nu är jag hemma, pluggar...KUL! not, haha de var så tråkigt att jag lyckades få in en lite power nap i ca 30 min. Men nu måste jag fortsätta, bloggar mera sen. SEEE YAH! <3


Vann bio biljetter

Asså fan va sjukt, jag vann två biobiljetter, eller typ. Asså dem hade förhandsvisning på en film som kommer ut nästa år, så då skulle jag och en vän då få se den och sedan efter filmen bara få svara på en enkät. Men jag fick liksom mejlet vid fyra idag, och bion började halv sju. Gick liksom i skolan till halv fem, sen har jag inte gått in på min mejl förrän nu, schyst att dem säger det så sent. Hade jättegärna velat gått på bio med älsklingen ikväll.
Typiskt att när jag väl vinner nått missar jag det...skiiitkasst!

Måndag

Halleloja, de får bli ett sent litet inlägg. Har haft fullt upp sen jag kom hem typ. Slutade i skolan halv fem, sen åkte jag direkt hem. Började halv elva imorse, så det har varit en rätt okej dag. Jag och Kevin åkte hem till hans pappa igår, åt sushi. Haha jag e lite knäpp, för jag hatar lax. Så jag äter vegitarisk sushi, HAHHA fast där tar jag också bort tofu:n och egg bitarna. Men men, AJ LAAAV IT! Har bakat lussebullar idag, kollat några OC-avsnitt och lagat middag. Det fick bli ost och skinksås med fullkorns pasta.
Lussebullarna, blev helt GIGANTISKA! haha, plus att jag glömde lägga i saffranet i degspadet, så fick göra min egen lilla mix. Ajja lite snurrig får man vara..Tog en bild på dem mega stora bullarna, så ni kan se HUR stora de blev.

image121

Var ju såklart tvungen att smaka en liten lussekatt sen, tog också då ett glas iskall mjölk. MUMS!
Hade redan tagit en bit innan jag tog kortet, så det såg inte ut sådära. haha

image122

Imorrn har jag typ ledigt, eller har bara en lektion men vet inte om jag ska gå. Vi får se, ska iallafall med älsklingen imorrn eftersom han har sin rättegång för en grej som hände typ i juni. Han är målsägande, så inte skyldig till nått.

Nu ska jag nog kolla på ett till OS avsnitt och mysa lite med bebisen. GOD NIGHT!

första advent

Juste idag är det första advent. Mamma har bytt till julgardiner och så, det känns mysigt. Mimmi fixade fram de ljusen, så det första ljuset tände vi vid middagen eller sen lunch då. Tänkte att vi kunde tända det första ljuset här i bloggen också då.


Söndag

Hej hej, då va helgen slut och det gick ju rätt fort. Hade fullt upp igår så det blev inget bloggande.

I fredags åkte jag och Kevin hem till hans mamma, vi hade faktist riktigt trevligt. Åt jättegod mat och lite glass med varma bär som efterrätt. Hyrde också den senaste Beck-filmen men den va ganska kass faktist. Såg en annan svensk film som gick på TV också, men sedan somnade jag. Lördagen började med att vi åt en god frukost med varma lussebullar. Sen satte vi igång med städningen, killarna tog källaren och vi tog övervåningen, det gick rätt fort. Tog väl ca tre timmar kanske. När vi var klara åkte vi alla till  Nacka Forum, älsklingen klippte sig medan jag gick och köpte en present till lilla Nora. Köpte ett färdigt paket med Naomi Campell parfymen, body lotion och en shower gel. Meningen var att vi sen skulle åka direkt hem till mig, men åkte också till slussen för att Kevin så gärna ville köpa en t-shirt. Han hade lite problem att bestämma sig men till slut blev det den nyaste mouli tröjan, jävligt snygg tycker jag. Han tyckte däremot att den såg så tjejig ut, men han köpte den ändå. Och det var väl bra för han fick en massa komplimanger sen. VI åkte hem och gjorde oss iordning, Kevin var tvungen att lämna nyckeln till sin pappa så han åkte i förväg, men vi möttes sen i slussen och åkte sedan till tekniska högskolan där Nora & Lisii hade sen "fest". 

När vi kom dit var det knappt några där, men de va lungt. Klockan gick och det rullade in mer och mer folk. Allvarlig talat hade jag inte så kul, var bara några fåtal människor jag kände. Kom en del blattar också, tro faktist inte att Nora kände alla dem dära heller men men. Det slutade iallafall med att jag och kevin drog därifrån i full hastighet vid tolvslaget, eftersom nån jävel SNODDE MIN MOBIL! asså jag blev helt förstörd, trodde ju att alla som kom dit var pålitiliga, men antagligen inte. Jag känner mig så himla ensam utan den, hade så mycket grejer i den... assså OHHH!!!! Blev skitledsen, kan verkligen inte fatta VARFÖR man gör en sådan grej. Asså jävla fuckingidiotjävlar. Ajja SYND FÖR HAN eller HON som snodde den, för fan heller att dem får nån användning av den. Har spärrat simkortet, plus att mobilen är låst till comviq och mitt simkort. PLUS att jag har pinkod. Så tycker det är så jävla meningslöst. Den hade liksom en STOR spricka på skärmen. Känner mig fortfarande ledsen, ska göra en polisanmälan imorrn, och hoppas på att få en ny. har en försäkring och så men den har inte blivit betald osv av olika anldeningar så har jag riktigt otur måste jag köpa en ny. Däremot lär jag ju få simkortet typ imorrn, dem skickade nämligen ett nytt så fort mamma spärrade den typ tio i tolv igår natt. Men men slutsnackat om det nu, de är nog inte så intressant för er utan bara jag som känner mig så upprörd och besviken.

Kevin vart ju däremot riktigt sur, så de var ju bra att vi gick. Vi åkte förbi gullmars, kände för en liten omväg.. nä men Kevin ville käka kebab. Sen tog vi bussn därifrån till älvsjö. Sista bussen hem hade redan gått, så vi tog en promenad hem. Jag hade högklackat, så fick rätt ont i fötterna. Så underbar som min lilla pojkvän är bar han mig på ryggen en lååååååååååång väg hem. Oh han e så söt, älskar min lilla prins. Du är fan den ända som jag verkligen litar på och vet att du alltid finns där och backar upp mig. Min mamma också såklart, men det e på annat sätt. Nu börjar nog detta inlägg bli lite långt så tänkte nog avsluta det nu då. Måste städa lite, och egentligen plugga. Men det får komma lite senare. Skippade dansen idag, va så himla ledsen för min mobil så... Får köra dubbelpass nästa söndag.

Ha en mysig söndag kväll, bloggar nog imorrn. Kramis

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0