Fredag

Hej helgen och hejdå veckan. Kom  hem från skolan för en 40 min sen. Skulle ha slutat ungefär vid den här tiden, typ kvart i fyra men hade skitont i huvudet plus att vi hade eget arbete så jag åkte hem vid två. Åkte hemifrån typ 8 imorse, faktist en halvtimma före än vanligt. Skulle ju till gullmars och möta Nora för att låna lite grejer till vårat 50-tals projekt. Men då försov hon sig den jävla gurkan, så jag satt och åkte till gullmars i onödan! Men men, mötte Malin där sen åkte vi tillsammans till skolan. När vi kom dit körde vi direkt igång att sminka. Blev riktigt nöjd med min sminkning på Malin, däremot såg jag själv ut som ett spöke, haha hade liksom nästan vit foundation. Tog några bilder, tänkte att ni skulle få se några.

Har tyvärr ingen bild på mig själv, haha va så jävla ful men såg TYP ut som Malin, fast hon såg ut som en flygvärdinna! haha men de vart ändå bra tycker jag!

image113

Dem här två tjejerna hade typ 60-talet, skulle föreställa Twiggy.

image114

Sen har vi dem här två som hade 70-talet, alltså hippies. Inte så mycket smink med roliga kläder.

image115

Sen var det punkarna, jävligt cools tycker jag! haha

image116

Så hade vi Geishan då, superhet! not haha

image117

Sen var det då, fan minns inte va dem kallade sig men typ kinesiska "emos" typ. Hello Kitty stilen, vet inte hur jag ska förklara men tog en bild på deras kläder också, haha

image118

image119

Det var flera grupper, typ några hade egypten som tema men hann inte få nått kort på dem. Och sen hade några 90-talet vilket va tråkigt. Grupp två, alltså den andra gruppen hann jag inte se eftersom jag åkte hem, men alla dem hade ju samma tal som oss liksom. Ska bli kul att se alla bilder sen som vår lärare tog. Fick en liten flummbild på lilla Jessie och vår stilige flygvärdinna Malin, haha!

image120

Nu ska jag packa min väska, älsklingen, hans mamma och pappa ska snart hämta mig för att sedan åka ut på landet, alltså värmdö! haha, ska flyttstäda lite sen kanske julpynta lite. Kevins mamma va så gullig när hon ringde mig och sa att vi kunde glögga och käka pepparkakor. Imorrn blir det party, så stannar nog inte så länge därute imorrn, åker väl hem rundt tolv. Ha en mysig fredag, kanske bloggar mera sen annars imorrn. Kjaamiz

nya skor

I LOOOOOOOVE THEM!          


image111


            
image112

Torsdag

Halloo hallo, tänkte passa på och blogga lite, egentligen ska jag plugga men eftersom det ändå inte blir nått av det såå.. Jag och min kära vän Malin ska imorrn visa upp vårat projekt, vi valde 50-talet. Det går ut på att vi ska sminka varandra och klä upp oss precis som man såg ut på 50-talet. Så håller på att hitta lite bra kläder och accessoarer till det nu då. Har haft svårt att hitta bilder från 50-talet, så måste leta på lite till, känns lättare om man har en bra bild på hur dem såg ut då. Har hittat en skitbra sida om 50-talet, så det är ju bra eftersom vi ska lämna in en uppgift också. Ska bli skitkul, men vet inte vad vi ska ha på oss så ska typ ta med en superstor bag till skolan imorrn, haha KUL! not..

Åkte som sagt aldrig till salongen, har känt mig lite smårisig hela dagen. Åkte iallafall till Noras skola där jag satt och väntade i typ en och en halv timma. Sen åkte vi till skantull med en tjej som heter Leyla. Köpte en stor lussebull läng för 20 kr. haha den va skitgod, precis efter gick vi in på donken och köpte en burgare. Jag och Nora åkte vidare in till stan, gud va mysigt tycker jag nu när marknaden kommit upp. Hittade ett par skor och jag köpte dem.(otroligt)
De kostade bara 400:- och som sagt behöver jag verkligen ett par "vanliga" skor liksom.
Lägger inte bild på dem sen...har ingen bild på dem än.

Haha min lillasyster är så söt, hon kom hem och sa att hon gjort en ekorre på syslöjden.

image110

Haha, söt va? asså tycker inte det ser ut som en EKORRE, men men alla har ju SIN bild utav saker och ting.
Älskar dig syrran <3

Nu ska jag städa lite på rummet, och sedan ska jag försöka hitta lite mer grejer tills imorrn.
Juste imorrn är det fredag GUD VA SKÖNT!!!! asså veckorna går ju så himlans fort, men det e bra fyra veckor kvar till jul typ. MYYYYS!

På lördag e  det party för norisen, shit måste köpe en present jag jävlar. Men tror redan jag vet vad jag ska köpa :)


Ha en najs kväll KRAMMMMIZ


Torsdag

God morning, skönt med torsdag tycker jag för då vet man att imorrn är det helg. Kom precis hem, har varit hos tandläkaren. Skulle jobbat på salongen idag, men är skittrött och känner mig himlans seg. Asså gillar inte min nya tandläkare, hon e så grinig. Jag skulle spänna min tandställning, men då va typ själva tråden för tjock så hon tog i skithårt, så hårt att en liten plupp åkte av, så jävla osmart. Ajja det tog typ en kvart extra, men men. Ska passa på att äta nått nu innan tänderna börjar röra på sig, brukar bli ganska öm efter att jag spänt. Men men, ska kanske åke till Noras skola, sen typ in till stan. Måste köpa lite småprylar, typ ny mascara och sånt där =)
Asså blir så arg, gick in i mitt rum så slog jag lilltån rakt ín på sängbenet, asså det gjorde så JÄVLA ont. Nageln böjde sig och det började blöda... usch hatar blod!

Men ne nu ska jag äta...have a nice day! :)


Onsdagen äntligen slut

Hallooojsan, då var onsdagen äntligen slut. Som ni nu kanske vet hatar jag onsdagar. Kom en halvtimma försent, men asså känner att det är så himla onödigt att komma dit halv nio, missar ändå ingenting. Jobbade på väldans bra idag igen på svenskan, kom halvvägs på faktauppsatsen som ska vara klar om fyra veckor. Så det kändes bra... Man fick fyra pannkakor til lunch, blev inte helt mätt men det dög. Dem var väldigt goda faktist mums love it. Skulle egentligen ha slutat fyra men både Malin & Christianna var sjuka idag, så ville inte göra nått på vårat projekt själv. Så jag åkte till stan där jag träffade Norisen. Vi gick och solade, sen drog vi in till stan. Mötte Mikaela och Kamil, dem följde med till stan. Gick runt i lite olika affärer, mest det som Nora ville kolla i, haha hon orkade inte gå in på den jag ville in på. Men men hon fyller ju år idag så det e väl okej för nu! Skulle ju ha mött Sara med blev inget av det. När jag kom hem var Mimmi & Adam och handlade pizza. Älsklingen kom lite senare med mamma, då hade han handlat lite. Så jag åt lite pizza, men ville ju inte vara onyttig, haha så ställde mig och gjorde en jättegod sallad. Framförallt till mamma, Thomas och kevin men åt lite själv också. Har precis skrivit klar mitt CV, dags att söka jobb nu, har tagit mig 5 månader ungefär. Det är fan sjukt asså, men nu är det gjort så ska bara lägga in mitt CV på www.ams.se sen hoppas jag på att det kommer en del samtal. Nu ska vi kolla på lite OC, hehe 
Snöade lite när jag åkte hem men inte anade jag att det skulle bli så vitt ute, hoppas det stannar kvar... tycker det är så mysigt när det snöar riktigt stora snöflingor.

Men nu måste jag ta mitt städområde också, boooring.

PUSSHEEEJ <3 

tre timmar svenska

God morgon, sitter i skolan nu och har svenska... Som tur är fick vi gå till biblioteket eftersom vi inte hade några datorer i vårt klassrum. Skönt att slippa våran knäppa lärare, haha.
Har fått en NY uppsats nu, asså det e sjukt hur mycket vi har att göra. Ska skriva om en författare, men det går nog rätt fort. Vanligtvis brukar jag inte plugga på sånna här tillfällen, men antar att jag förändrats lite, positivt såklart.
Måste vara tillbaka i klassrummet strax innan tolv, så måste plugga på nu. Är skithungrig...som tur är det god mat idag. Nämligen ärtsoppa och PANNKAKOR. MUMS!


Juste min kära vän Nora fyller år idag, så skulle bara passa på att säga GRATTTIS GUMMAN! <3


Men nej nu rinner tiden iväg, måste plugga...hörs mera sen kraaaamiiiz

Tisdag kväll

Halllå blå, då var denna dag slut, också jag. Jobbade på alla tre lektioner vi hade. Det är verkligen inte likt mig, men det kändes bra.

OHHHH skrev heeeela inlägget, så sparades det inte...bara för att jag vart inloggad skitlänge...måste skriva om allt. Ajja det blir nog lite kortare, har redan glömt allt. ahaha

Efter skolan åkte jag direkt hem och slängde mig i soffan, var sååå himla slut. Satte på en film, haha lite kul var det. Jag var så trött att när jag såg att det redan låg en film i DVD:n, kunde jag lika gärna se den, orkade alltså inte leta efter nån annan. Det fick bli "Ladder 49" . Riktigt jävla bra var den asså, väldigt sorglig speciellt i slutet asså. Men den rekommenderas verkligen ;) Älsklingen kom hem EFTER mig idag, väldigt ovanligt. Eftersom han hoppat av skolan och precis kommit igång med ett nytt jobb är han väldigt ofta hemma. Sen kom morsan och Mumsan då blev det mat. Såg också slutet av Ladder 49.
SEN kom Adam (lillebrorsa) hem med den ANDRA säsongen av OC. SKITSPÄNNANDE!!!!!! Har sätt tre avsnitt nu, killarna kollar på det fjärde, själv tänkte jag bra blogga en snabbis och nu ta en dush. Imorrn är det onsdag, alltså världens tråkigaste skoladag. Tre timmar svenska, sen tre timmar SO. Men ska försöka få den att bli bra genom att kanske ta en fika med min kära vän Sara som jag typ aldrig träffar, kanske fönstershoppa lite OM jag inte har tur och fått in cash på kortet. Men nej attans, tiden rinner fort iväg. Ska dusha nu sen är det läggdags.

Ha en fortsatt najs kväll, GOD NIGHT! ♥

Tisdag

God morning, sitter i skolan nu och fryser. Fattar inte varför de inte sätter på värmen, de e ju fan minus grader inomhus. Försov mig imorse, skulle gått upp vid sju, men somnade om. Mamma väckte mig vid åtta igen, 20 min innan jag måste gå, så bråttom vart det. Har svenska nu, asså tycker dem här lektionerna är himlans onödiga. Visst det är bra att ha dessa timmar till att jobba på, men asså helt ärligt så har jag inte lärt mig nånting på alla de svenskalektioner vi haft. Har liksom läst en bok, skrivit ett referat och nu ska vi läsa en till bok. Inge märkvärdigt liksom. Hann inte äta nån frukost imorse, så är skithungrig, men vi har rast om kvart. Får ta och springa ner till kafeterian då och köpa nån smörgås. Satt och pluggade till typ halv tolv igår, blev lite sent för mig. Försöker att komma i säng tidigare, men som sagt lyckas jag inte så bra. Tror vi har Samhällskunskap sen, nått jag också inte gillar så mycket. Men det är bara att bita ihop och göra det som ska göras. Men nu har vi rast, så måste rusa ner till cafeterian. Ska nog in till stan efter plugget idag, träffa Nora. Kanske ta en fika eller nått vi får se.

Ha en bra dag, bloggar mer ikväll TJOHEEEJ <3

bra sätt att chocka sina gäster ;) haha


världens sötaste!

När jag var hemma hos Kevin hittade jag några urgulliga bilder på han sen han var lite och go. Eftersom nån idiot stal hans babybilder så har de nämligen knappt några kvar. Så jag har inte sätt så mycket bilder av honom när han va bebis. Kolla vilke sötnoooos <3 fatta vilken gullig bebis vi kommer få hihihi

image107image108

Min data e cp så får bara in dem hära två bilderna, försöker väl lägga in de andra sen eller imorrn ;)älskar min älskliiing hihihi <3


Måndag

Hejsan svejsan. Jahaapp då var det en ny vecka igen då. Skrev inget igår eftersom jag inte hade tid och inte fick tillgång till en dator. Igår hade vi dans, asså fy fan jag höll på att bryta ihop. Klarade verkligen inte av stegen, såg liksom ut som en jävla tönt. Men det är ju bra att han kör på liksom, jag e väl bara väldigt otränad i guess.
Efter dansen åkte vi hem till Kevin på värmdö. Vi handlade en massa god mat och lite fika först på Ica Maxi. Greg har ju åkt nu, så vi åkte dit för att flyttstäda. De bor i i ett hus liksom, men det är som två lägenheter. Så nu ska hon bara bo på övervåningen och ska hyra ut undervåningen typ. Det är meningen att hon senare ska flytta men bara för tillfället alltså. Efter att ha städat och sedan ätit en massa god mat, kände jag mig helt slut. Då la jag mig framför TV:n, kändes skönt att kunna zappa lite fram och tillbaka. Alltså jag har inga kanaler hemma, och har inte heller haft det under hela sommaren. Mamma orkade nämligen inte sitta och betala för den där boxern vi hade under sommaren, så hon bröt det abbonnemangen typ. Sen har hon helt enkelt inte beställt ett nytt. Kollade på två filmer, sen somnade jag. Började halv elva imorse, då hade vi engelska. Kollade bara på en film eller asså det är en engelsk serie som gått på TV förut. Min lärare tyckte att den var bra att se eftersom den är på engelska då utan text, sen så handlar den om en frisörsalong och allt runt omkring. Så det är visst antal avsnitt, vi har väl sätt tre nu. Skitspännande faktist. Vi har ju två grupper också, en vit och en gul. Efter lunch brukar vi då ha bild & form, men nu har vi så att bara halva gruppen gick och den andra fick gå hem, alltså min grupp. Men självklart har jag och Malin idrott kvart över tre så då får vi stanna kvar medan alla andra kan åke hem. Så vi hade i princip 3 timmars håltimma, fett boooooring. Vi hade lektion på gympan idag, det gick faktist bra. Hade badminton, kändes lyckat. Hoppas läraren tyckte det var bra, för då blir det bra betyg. Hahah, det roliga med henne är att vi tjejer alltså jag och Malin har det nog rätt bra eftersom vi är de ända tjejerna. Så det kanske är lättare att få betyg... vem vet. Efter plugget åkte jag, morsan och mumsan till kusinen Erika. Hon fyllde år idag, så vi tog en liten fika och snackade. Kom hem för nån timma sen nu, blev senare än vad jag trodde. Måste nämligen plugga, det är precis det jag borde göra NU, men ville blogga lite först.
Skittråkiga läxor, ska lämna in en massa frågor om några jävla texter, typ indiska texter. Tror det är religion eller typ samhällskunskap. Ligger efter lite, så borde plugga nu varje dag efter skolan faktist. På söndag är det första advent, fan va mysigt. Då börjar all den här julkänslan liksom. Älskar verkligen julen, ska köpa massa klappar i år. Älskar att gå på julmarknader, även fast det är så himla mycket folk ibland. Men nä nu måste jag faktist plugga, julsnacket får vi ta mer nån annan gång. Måste ju skriva önskelista och sånt... hihihi

Maybe lägger in nått skoj sen, puss&kram skumbanan


lördag

God dagens =)

Hoppas ni hade en trevlig fredagkväll, för det hade jag. Vi åkte hem till Kevin, hyrde en film och köpte lite snacks på vägen. Några vänner var där, så vi bara tog det lungt och mös. Tror vi somnade rundt 4 imorse tror jag. Sen vaknade jag vis typ halv tio imorse, men somnade om och vaknade sen vid elva. Eftersom det är HELT tomt i Kevins kylskåp hemma hos Jens...haha eftersom ingen någonsin är där. Så jag Kevin & Viktot åkte en sväng till hödalen och handlade lite. Försökte röja undan lite också. Diskade, plockade undan och dammade lite. Kändes skönt. Nu e vi hemma hos mig igen, vet inte vad jag ska göra. Är så jävla rastlös, vill verkligen hitta på nått. Kanske träffar en gammal barndomskompis och fikar eller nått.. INGEN ANING! Men nu måste jag va social mot älsklingen =) Bloggar nog inge mer idag, utan det blir nog imorrn. Ha en underbar lördag.


Kramis<3

FREDAG!!!

Hellu, då vare fredag IGEN =) väldigt skönt. Gick aldrig till skolan idag, eftersom vi bara hade nån visning från klockan 9-15 liksom. Vi har redan haft två, så det kändes onödigt att åka dit och bara sitta ner på rumpan hela dagen och lyssna. Så jag sov ut imorse, det kändes skönt. Har sovit väldigt dåligt på sistonde. Sen åkte jag och Kevin till min mammas jobb och jobbade några timmar. Kom hem för ett tag sen, har precis dushat. Ska väl käka nått nu, vet inte vad jag ska göra ikväll. Hoppas på utgång, har varit hemma så många helger i rad nu, så det skulle vara kul att komma ut! Tänkte lägga ut skolfotot idag, men bilden vart skitdålig i min mobil, så vill inte sätta ut den. Ser skitskum ut... har faktist inge mer att skriva, känns ändå inte som om nån läser det. Men det känns ändå skönt att skriva av sig lite då och då. Fick hem en tidning från kicks och en från ellos. Det har en massa rabatter och nya julerbjudanden. I ellos hade de upp till 70% rabatt, så där kan man ju säkert hitta nått fint =) Såg ett kitt som jag vill ha i julklapp, nämligen Christina Aguileras nya parfym.




"En orientaliskt blommig doft med toppnoter av svarta vinbär,
hjärta av pion och plommon och bas av vanilj."


EdP 50 ml Ca pris: 350:-


Ska åka till älsklingen nu i bandhagen :) ska försöka jobba lite imorrn också, måste ha cash! e verkligen heeelt beroende av det just nu, NÅGON SOM VET ELLER HAR JOBB, snälla kontakta mig.

Ha en mysig fredag kväll, KRAMIS <3

Skolfoto.

Ja juste, fick mina skolafoton igår. Blev faktist nöjd. Man ser att man har åldrats sen förra året. Ser lite knubbig ut, haha det är nog mina bullkinder. Lägger ut en bild sen, annars imorrn. Hinner inte nu ;)

Torsdag

Hej hej, har precis ätit en jättegod middag, nämligen kalkon med potatis, gräddsås och gelé. Det var verkligen jättegott kalkon smakar ju ungeför som kyckling. Hade ingen tilgång till en dator igår så därför skrev jag inget. Igår hände inget speciellt, världens tråkigaste skoldag. Åkte hem direkt efter skolan, packade min väska för att sedan åka hem till älsklingen på värmdö. Hans mamma och han kom och hämtade mig. Vi kollade på film och myste. Anledningen till att vi åkte dit var att hans styvpappa, Greg skulle flytta tillbaka till sydafrika. Han åkte idag, så vi var där för att säga hejdå typ. Det var lite jobbigt, dem skiljer sig. Fast dem är inte ovänner eller nått, dem älskar fortfarande varandra. Men de ville två olika saker så därför blev det som det blev. Vi var på bio imorse klockan 9:00, haha har aldrig varit på bio så tidigt förut. Det är nån typ av filmfestival just nu i typ 5-6 dagar. Vi går dit gratis med skolan, så därför gick jag och bullen dit. Filmen hette Shotgun stories, den var faktist bra. Fast jag somnade, HAHA som vanligt. Men men... har varit på salongen hela dagen, haft kul faktist. Det är ett riktigt roligt gäng som jobbar där. Imorrn har vi skola igen, vet inte exakt vad..men känns som om dagen kommer att ta slut fort. Ska försöka jobba så mycket som möjligt  nu i december, så att jag kan köpa en massa julklappar. Jag älskar verkligen julen och allt som har med den att göra. Alla mysiga förberedelser, och julklappshandling... Men nu ska vi kolla på en  film som mamma har hyrt, tror den hette "meet god". Har inga planer inför helgen, förutom att försöka jobba då. Och sen dansen på söndag så klart.

Kramis!

Lite tips för vacker hud

Har ju studerat en del make-up och hud i skolan, så tänkte att jag kunde dela med mig lite av mina kunskaper. Här hittade jag en del saker som jag stämmer inte på det som jag lärt mig. Det är ju en del att läsa så ni kanske känner att -oh orka läsa allt, men tro mig det är värt det, de gör DIG iallafall medveten om hur man ska göra, så kanske du tänker lite extra när du ska köpa nya produkter till dig själv o.s.v

Rengöring
Oberoende av ålder är den dagliga rengöringen viktig. Rengör alltid ansiktet innan du går och lägger dig, då bevaras huden frisk och hälsosam längre och åldras vackrare. Det gäller inte bara om du bär smink, huden utsätts dagligen för damm, smuts och andra föroreningar. Till rengöringen behöver man rengöringskräm eller mild tvål, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Man behöver också borttagningsmedel för
ögonmakeupen. Då och då kan man friska upp hyn med olika masker, och när man är över 30 är det också klokt att investera i en kräm för ögonen och halsen, liksom en fuktighetsbevarande nattkräm. Innan man fyller sitt toalettbord med dessa oumbärliga produkter så måste man ta reda på vilken hudtyp man har.
Normal hy är smidig och genomskinlig, fuktig utan att vara fet. De flesta har torr hy, fet hy eller blandhy. Fet hy känns igen på synliga porer, glansig yta med feta partier. Den lämnar ofta en genomskinlig fläck på en ansiktsservett om man trycker den mot huden. Torr hy har tendens att fjälla. Många kvinnor har blandhy tex. fet hy i pannan, på hakan, på näsan och neråt kinderna och och torr hy på resten av kinderna.
Välj produkter som passar just din hudtyp, det är också viktigt hur man applicerar rengöringskräm, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Ansiktshyn är känslig, särskilt kring ögonen och på halsen, därför måste den behandlas varsamt. Även musklerna undertill bör stimuleras för att hållas elastiska och rörliga, eftersom det annars uppstår rynkor. Skrubba inte ansiktet -det kan leda till brustna blodkärl såväl som rynkor. Följande vitaminer påverkar huden synbart och har även andra funktioner i kroppen. A-(Retinol), B-(Tiamin), B2-(Riboflavin), B6-(Pyridoxin) och C-(Askorbinsyra).

Steg 1
Om man föredrar tvål och vatten till rengöringen ska man välja en mild oparfymerad tvål och undvika ögonen.
Använd ljummet vatten, skölj noga och avsluta med kallt vatten som sluter porerna. Välj lotion eller mild tvål till rengöringen om du har fet hy. Rengöring i krämform är det som passar bäst för torr eller blandad hy. Skölj noga bort alla rester av rengöringen efterråt.


Steg 2
Nästa steg är ansiktsvattnet, det tar bort alla spår av fett från hyn, fräschar upp den och stänger porerna. Var noga med att välja alkoholfritt ansiktsvatten om du har känslig hud.

Steg 3
Följ upp med fuktighetskräm som skyddar huden och ger den näring. Särskild
nattkräm bör användas innan man går till sängs, i synnerhet om man har
torr hy.

En ansiktsmask är stärkande när hyn har blivit matt. Den tar bort smuts och döda hudceller dessutom gör den så att ansiktet känns levande och fräscht. Lägg aldrig masken för nära ögonen, där huden är extra känslig. Det finns många masker att välja på i handeln så var noga med att välja en som passar just din hudtyp. Om man vill göra sig en egen ansiktsmask så ger avokado mosad med lite olivolja perfekt näring åt torr hy, medan gurkskivor som trycks lätt mot ansiktet och ögonlocken har en uppfriskande effekt. Havregryn som blandas med vatten till en kräm blir en mild skrubbkräm som tar bort döda hudceller.

Tips för torr hud

Du kan göra ett fukttest för att se om din ansiktshud är uttorkad. Om du lägger ett tjockt lager fuktighetslotion och det efter 5-10 minuter inte finns en enda lotionrest kvar på ytan så har din hud sugit i sig fukten som en svamp! Det är beviset för att din ansiktshud är extremt törstig och att du bör förutom din dagliga hudvård upprepa fuktkuren minst en gång i veckan.


Vistas du mycket i torr inomhusvärme och arbetar ofta framför dataskärmar? Då behöver du säkert fräscha upp din hy med en välbehövlig fuktdusch då och då. Köp en liten duschflaska och fyll den med pärlande mineralvatten. En spraydusch då och då tar bort den ansträngda känslan och ger huden en ny och frisk mjukhet. De finfördelade fuktpartiklarna ger djup lyster åt huden och kan sprayas direkt över makeupen.


Torka dig inte helt torr efter duschen utan massera in kroppslotionen medan huden fortfarande är aningen fuktig. Då har huden lättare för att tillgodose sig den näringsrika lotionen eller krämen.


Tips för fet hud

Det vanligaste felet man gör för att få bort glansigheten i hyn är att tvätta sig med starka och uttorkande preparat. Det gör att huden försvarar sig med att utsöndra ännu mer fett och gör att din hud blir mer glansig.


Rengör ansikte och hals varje morgon och kväll och undvik att skrubba för hårt. Tänk på att tvätta dig med en mild gel eller rengöringstvål som rengör utan att vara för uttorkande, rätt pH värde är 4,4-5,5.


Ett ansikts-vatten med alkohol är bra till att ta bort överskottsfett mellan tvättarna.
Ha en liten mini flaska och bomulls-pads med i handväskan, fukta bomullen en aning och dutta på de feta partierna i ansiktet.


Tänk på att använda en fuktcreme hellre än fet creme som är mer anpassad för torr hy. Det finns även dagcremer som innehåller mattgörande ingredienser. Köp en oparfymerad eller lätt parfymerad ansiktskräm och använd inte bodylotion till ansiktet.


Mild peeling 2-3 ggr/v hjälper huden genom att blir mer mottaglig för ansiktscremen. Då maximerar du dessutom verkan av cremen.


Använd oljefria foundations och pudersorter. Det finns speciellt puder i handeln som fungerar bra mot glansig hy. Vissa pudersorter sägs hålla glansigheten borta hela 6 timmar i sträck. Hur väl det stämmer med verkligheten får dock förbli osagt.

Intressant fakta om huden
Huden är mycket komplex i sin uppbyggnad, visste du tex. att huden är kroppens största och tyngsta organ och mäter 1, 6 kvm.
Hudens viktigaste uppgift är att verka temperaturreglerande och skydda inre, ömtåliga kroppsdelar.
Huden består av tre lager: det yttre, som kallas överhuden består av hornlager och tillväxtlagret. Hudcellerna bildas i tillväxtlagret och det tar 27 dagar för en hudcell att färdas ända nerifrån och upp till hornlagret där den stöts bort.
Sedan kommer läderhuden som är full av körtlar och blodkärl. Och sist men inte minst kommer underhuden, som huvudsakligen fungerar som en stötdämpare mellan läderhuden och musklerna undertill. Underhuden ligger nederst och här lagras 60% av kroppens fett.


Överhuden har inga blodkärl och det innebär att den kan läka ihop utan att syns. Ytcellerna är platta och hornartade, ja de är i själva verket döda och byts ständigt ut. De flagnar av vid friktion mot kläder eller lakan, eller sköljs bort när man tvättar sig. Om huden utsätts för strängt klimat, som tex brännande sol, bitande vind eller isande kyla, byts cellerna ut snabbare. Huden blir då röd och ömtålig. Läderhuden är full av blodkärl och bildar därför ärr om den blir skadad. Den svarar för färgförändringar som antyder vår sinnesstämning. Känslor utlöser en rad fysiska och kemiska reaktioner i kroppen. Blodkärlen i läderhuden vidgas när vi rodnar av ilska, avsmak eller glädje och de krymper när vi bleknar av skräck eller illamående. Talgkörtlarna i läderhuden avsöndrar talg eller sebum - en av kroppens naturliga fuktighetsbevarare. Inaktiva talgkörtlar ger torr hy - överaktiva ger fet hy. Läderhuden innehåller också nerver som ligger tätt på vissa ställen och glest på andra. Koncentrationen av nerver kan också variera från person till person - så vissa är mera kittliga tex vid revbenen, andra kan vara känsliga på halsen eller under fötterna. Huden påverkas inte bara av arvsanlagen, utan också av ditt levnadssätt. Huden åldras i förtid av sjukdomar, ohälsosam diet, mycket cigaretter och sprit. Även av alltför mycket värme, kyla och fuktigt klimat.
Men vill man behålla sin hy klar, slät och ung bör man börja med att sköta om den ordentligt - med rengöring två gånger om dagen - så tidigt som möjligt!


Tisdag

Hallojsan, imorse skulle jag ju till läkaren. Jag åkte dit, och var där i tid. Vi går inte och sätter oss, men efter ett tag så börjar vi undra varför vi får vänta så länge. Sen går mamma ut och tittar, då har vi gått in på fel avdelning, HAHA då hade vi gått in på mag- och tarm av delning. Fy va äckligt... Så när vi kom rätt då, satt såklart världens grinigaste tant i receptionen, fick ingen ny tid. Skiter i det, bokar en ny tid nån annan stans, fan så otrevlig behöver man fan inte vara. VI GICK JU FEL!!!! Sen var det skitskönt för vi gick på bio imorse. Haha jag är nämligen med i filmklubben i skolan, vilket går ut på att man går på bio, hyr film och latar sig I skolan :) rätt najs, men det var skittråkig film, haha nån dokumentär om nån Michael Moore, lite intressant men oförståligt budskap. Sen åkte vi tillbaka till plugget, där käkade vi lunch och hade engelska. Jag och Malin åkte in till stan och fönstershoppade lite, haha nä men köpte faktist ett par dansbyxor, har tänkt på att köpa det ett tag. Men hittade ett par jättesköna, svarta på H&M för bara 199:-, så det fick duga. Träffade Nora & Lisii en kortis, sen åkte vi hemmåt. Det var planerat att vi skulle åkt till Kevins mamma idag ute på Värmdö. Men orkade inte eftersom jag börjar halv nio imorrn. Och det tar ju ett tag att åka därifrån, fan de e ju på landet... hihi =) Är faktist skittrött nu, sov knappt fem timmar inatt, så tänker lägga mig alldeles strax.

Tänkte bjussa på en ganska gammal bild, eller aahh okej liite gammal. Typ tredje veckan på sommarlovet, när vi var i spaninen, råkade visst blunda :P men kolla hur brun jag är..saknar <3

          image106

Saknar ju sommaren när man ser alla bilder, men jag tycker ändå att det ska bli jäättemysigt med julen. Känns lite speciellt just i år, för det e typ första julen med Kevin som det e "seriöst" typ. Asså vill verkligen hitta nått riktigt fint till min älskling, men vet fasiken inte vad...fast jag har väl några ideér såklart. Hihihi, men dem kan jag inte avslöja, det händer att han läser min blogg :p

Men nu e det sovdags, Gooood night <3

Youth for human rights #7


Måndagen

Hej hej, gick ju till bussen imorse som vanligt, men när jag väl kom fram kände jag att jag inte mådde helt okej och valde därför att gå hem igen. Har lite problem med kroppen, och tyckte att det kändes bättre att vara hemma idag. Har bokat tid för att kolla vad det är. Så jag gick iallafall hem igen, fortsatte med mina skolpappren. När jag var klar med det, gick jag och älsklingen upp och kollade mera på OC =) ahah, asså vi är liksom helt beroende, men det var bara en skiva kvar. Skiiittråkigt, men lillebrorsan är hos sin kompis nu så hoppas han hittar den sista skivan fr säsong 1. Asså det roliga är att HELA min familj har blivit helt beroende, ahah kan nästan slå vad om att mamma kommer köpa säsong två. (hoppas hoppas verkligen det). Åt pyttipanna till lunch, kom underfund med att jag faktist inte är så förtjust i det. Så åt några knäckemackor också. Passade på att städa lite också nu när huset va tomt på alla jobbiga familjemedlemmar. Gick upp och vilade lite i soffan, plugga lite på småföretagande. Sen satte vi på en annan film, som var tre timmar lång. Skittråkig, förutom i slutet när det regnade paddor. Så jävla äckligt, ahah hela stadens mark var fylld av paddor, skitskarrigt. Kevin lagade middagen idag, det kändes skönt. Ska till skolan imorrn, känns skittråkigt... men men, snart är det jul. GUD VA SKÖNT! älskar verkligen julen, och alla förberedelser. Vi kollar också på en ny lägenhet nu, en 5 i hagsätra. Ja jag vet, kanske inte bästa stället. Men det är faktist väldigt mysigt ställe, precis där vi kollat på en lägenhet. Så vi får väl se nu, dem ska på visning på onsdag. Den är dock nyrenoverad, så det blir inte lika mycket arbete med den om vi nu skulle köpa den. Men nu ska jag fortsätta njuta av denna lugna dag. Ladda inför skolan imorrn, hare bra! =)

Måndag

God morgon, har egentligen sovmorgon idag. Men glömde det och väckte mig ändå, sen kunde jag inte somna om så därför tänkte jag fixa lite skolprylar. Tog nämligen hem alla pappren från mitt skåp, för det var totalkaos. Jag slänger nämligen bara in allt, pallar inte sortera det där och då. Men därför tänkte jag göra det nu, när jag har tid. Asså jag är så sjukt skoltrött, blev det typ 3-4 veckor efter att skolan börjat, visst det finns ju saker som är kul. Men asså onsdagar är absolut VÄRST! Först har vi TRE timmar svenska, men typ HELGALEN svenskalärare, sedan har vi TRE timmar Samhällskunskap... snacka om booooring dag. Sedan har ju i oh för sig bara fyra skoldagar, eftersom på torsdagar är jag på salong. Men de fyra dagar är tillräckligt. Men nu är det dags att äta lite frukost! Hoppas att det händer nått skoj denna dag så man slipper känna sig så jävla skol-deprimerad.
Sen har jag sätt att jag fått en hel del nya läsare, så då får jag säga välkomna,  and hope you like it ;)
Ja juuuste, sen hittade jag den här stenen i min garderob och ville då lägga ut den i bloggen. Haha asså jag var ju i Carribean när jag var 15, samlade olika stenar på den tiden. Och en dag när vi var på stranden fann jag denna, sjukt hur det kan bli såhär tycker jag. HAHAHA

image104



Kraaamis! =)

Youth for human rights #6



Skriv gärna vad ni tycker om dessa filmer ;)

Söndag

Hej hej, vaknade vid elva imorse, verkligen skönt att sova ut lite. Gick ner och käkade frukost, sen var jag tvungen att gå i princip. Dansen började ju halv ett, va skittrött men körde på bra. När vi var klara drog jag och Nora in till stan och tog en liten fika och snackade ikapp oss efter den hela vecka som gått utan att vi träffats, haha det blir ju så när går från att träffas varje dag till knappt nångång i veckan. Jag köpte en varm choklad och winerbröd, medans Norisen köpte chai te och winerbröd. Det var tre winer för 15:- vi passar alltid på när de blir billigare, hehe 

                


Sen åkte vi tillbaka till rådmansgatan och gick på ytterligare en lektion. Eftersom vi missat en så tog vi ikapp, men nu var vi i en annan lokal, skitmysig. Sean från Floorfiller jobbar som lärare där, lite kul tycker jag. Han är faktist väldigt duktig, tror han dansar dancehall med eleverna. Snacka om hårt pass, var ju skittrött innan från det första passet och sen nu ett till. Blev riktigt svettig, och de var lääänge sen jag blev det hahaha. Igår blev bara en mysig hemmakväll, satt under några timmar i tvivel om jag skulle gå ut eller ej, men det blev nej. Ville ut och träffa folk, men va så himla trött. 
Jag aldrig varit riktigt intresserad av OC, men lillebrorsan har lånat ett helt pack med det. Så igår låg vi i fler timmar och kollade på flera avsnitt, låg faktist och kollade på det till halv fyra imorse, helt sjukt. Fast jag sov emellanåt såklart, inte kan jag vara vaken under en hel film... :P Åt middag för ett tag sen, och nu tänkte jag gå upp och kolla lite mer OC, det är sjukt spännande, alla är otrogna, ljuger, aahh allt som en såpopera ska innehålla, intressant iallafall haha, man fastnar liksom helt. Imorrn är det skola igen, tråkigt... helgen går så himla snabbt. Ska bli jätteskönt att sova ikväll, e verkligen helslut i kroppen. Bloggar mera imorrn, Tjiiiingeling =)

Youth for human rights #5


Lördag


 

Tjennna, kom precis hem från mässan. Shit vad trött jag är, helt slut i benen alltså. Det har varit skitkul faktist att få stå där, roligast och bäst av allt var ju våran visning. Det var väl rundt 20-30 modeller som hade olika färger och uppsättningar. Skitrolig film i början också. Fan asså, tror faktist att våran skolas visning var bäst!!! Väldigt proffsigt liksom =) Vi gjorde några extansions, lockade lite hår (skirboring), gjorde några uppsättningar och sedan lämnade vi ut lappar. Fick prata med en del föräldrar också, lite svårt att svara på deras frågor ibland... men de gick bra.
Asså dagen började ju inte så super bra, eftersom när jag skulle ta tåget imorse så missade jag det, SKITKUL liksom... nästa tåg gick inte förrän en timma liksom, plus att de gick inga bussar. Va ju för fan ute på landet, hörde liksom tuppen gala och jag skojar inte. Så jag tog en taxi, sen en buss sen tunnelbana och till sist pendeln. Tog mig två och en halv timma att komma till mässan. Men kom vid kvart i elva så de va ju okej. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, kevin är på väg hit. Men vi får väl se, sätter väl in nån bild från mässan också! Eftersom båda mina kameror är trasiga så fick jag använda mig av mobilens "bra" kamera.


image102
image103


En av våra modeller, skit grymma var de asså!!! =) Men nu ska jag nog bara lägga mig ner i soffan och chilla lite. Hare naaajs, kraaaam



Early Lördag

God morgon, de va nog väldigt länge sen jag var upp såhär tidigt på en lördag. Ville verkligen inte gå upp ur sängen, de e så himla mysigt att ligga där ner gosad i täcket brevid min baby. Men va ju tvungen, så har precis gjort mig i ordning för att gå. Vi hade jättemysigt igår, badade bubbelbad gjorde vi också. Sen gick vi och la oss...
Kevin somnade skitsnabbt, haha sötis..han var nog helt slut från den stormiga veckan han haft.
Jag har verkligen ingen lust att gå ut nu, det e typ 1000000 minusgrader för fan.



Ungrfär såhär ser det väl ut nu vid den här tiden...men nu hinner jag nog inte blogga mera. Måste gå till roslagsbanan. Hörs senare Kram<3

Fredags mys

Skönt med helg tycker jag... skulle ju haft tjejmiddag men det vart så himla massa strul och knas så det sket sig istället. Så då valde jag att åka till älsklingen. Så nu är vi vallentuna, väntar på att bubbelpoolen ska fyllas. Vi ska nämligen ta ett litet bad me tända ljus, sen kanske basta lite. Dem har en stor jacuzzi utomhus också, men vi vågar inte gå ut och starta den, lääääskigt!!! haha.
Jens har åkte till Pelle så vi är helt ensamma, de e faktiskt läskigt att vara ensam i någon annans hus. Men men vi har ju varandra. Får inte bli försent ikväll eftersom jag ska upp imorrnbitti, satans skiit. Har verkligen ingen lust men jag måste, ska ju till älvsjömässan. Ska stå där från 10 till 2 kanske. Så det känns jobbigt att behöva åka hem sen själv imorrnbitti igen. Från att vi skulle ätit nått gott med tjejerna åt vi nu ärtsoppa och majskolvar...haha de var typ det ända som fanns...asså som gick att tillaga nu. Men det gör inget, bara jag har Kevin brevid mig så är allt supert! Men nu roppar älsklingen så ska hoppa i badet nu. Ha en fortsatt trevlig fredag, så hörs vi imorrn, Kram!



lite rastlös =)

Hur medelsvensson & mellanmjölk är du?


[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter Mc Donalds-mat/pizza/tacos varje vecka
[ ] Du följer Melodifestivalen

jag fick 10 av 30, hur många fick ni?


finner INGA ord

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! 
                                                            

EJ FÖR KÄNSLIGA TITTARE!!!!

Det här är så HEMSKT, och så JÄVLA vidrigt. Jag mår så illa av att se det, men var bara tvungen att visa det. Asså det är anledingen till varför man ska ha alla dessa lagar om djurplågeri och sånt. Kan inget om det, men vet att det finns massor av folk som kämpar för att detta INTE ska ske.



Youth for human rights #4


Fredag

Hallojsan, orkade inte skriva nått igår eftersom jag kom hem så himla sent. Jag var på salongen igår och det gick jättebra. Fick lägga färg på en kund, helt själv. Kanske inte verkar nått speciellt, men det är de. Eftersom jag gjorde typ hela jobbet. Så det känns bra att dem litar på mig på det sättet. När jag slutat vid halv sex gick jag till centralstationen. Där var älsklingen, dem jobbade för fullt. Trodde vi skulle vara där ifrån vid åtta, men nej nej där hade jag fel. För vi kl 18:00 kom typ världsspelarna i pingis dit och spelade... den ena hette typ J´o och den andra Äpplet. Asså jag har typ aldrig sätt mäniskorna förut, men de var fett med folk där som ville ha autografer. Det roliga var ju nu då, att Kevin & Jens körde dubbelmatch med de två. Så de var ju coolt att ha träffat dem, även fast jag inte vet vilka det var. Vi började plocka undan typ vid halv åttå, och var väl klara vid elva tror jag. Helt jävla sjukt var det, jag gick rundt i högklackat och trodde jag skulle dö asså. Mina fötter pallar inte så många timmar. Vi fick liksom först packa ihop allt, sen lasta det på lastbilen, så åka till drottninggatan där vi lämnade alla maskinerna och tro mig det var fanimej inte lätt. Asså Jens & Kevin bar de maskinerna, och de vägen kanske 200 kg. Blev lite sur eftersom detta absolut inte var deras uppgift, men de var ju tvugna att fixa det liksom eftersom chefen stack.
Såhär ser powerplaten ut. (den som kevin säljer)



Så det är ju ingen "liten" maskin vi snackar om. Men men vi kom hem skitsent, åkte alltså till vallentuna, somnade typ direkt. Sen var det upp imorse, trots att vi bara hade två timmars lektion kunde jag inte missa dem. Så åkte till plugget, vi hade småföretagande. Vi ska typ jobba med ett projekt. Nu sitter jag hemma och gossar i soffa, dricker en kopp te och ja, bloggar lite. Tänkte kolla på en liten film. Ska ha tjejmiddag ikväll hemma hos min faster, asså "min lägenhet" i framtiden. Dem e bortresta och tänkte passa på och mysa lite där med några tjejer. Kanske bloggar mera då, de får vi se. Höres <3


Youth for human rights #3


Onsdag

hallo, dagen började faktist rätt bra. För när jag kom till skolan skulle vi ha svenska, men på vägen dit mötte jag en lärare som skulle till mässan. Då frågade hon mig om jag ville följa med och hjälpa till, och eftersom vi inte gjort nått speciellt på svenskan åkte jag med. Vi har fått en ganska så stor monter, på en bra plats också. Mässan börjar ju imorrn, och slutar på lördag. Själv ska jag jobba på lördag, hade velat haft en tid nu i veckan så man slapp skolan, men platserna tog fort slut. När vi väl var på mässan fick vi sätta upp alla grejer vi hade med oss. Det blev snyggt, vi ska göra extansions för 25:- Så för er som ska dit kan ju ta och komma förbi Enskede Gårds monter.
Sen hade vi tråkig jävla religion i TRE HELA TIMMAR. Jag somnade fan nästan, shit va tråkigt det är.
Ska käka middag snart, sen ska jag klippa mammas vännina. Kanske åker till Kevvan ikväll, hoppas hoppas. Saknar han så... ska laga mat nn! CIAO!


10 hårtips

Drömmer du om längre hår?


(Bilden ska syftas på håret, kan dock inte lova att dessa bilder är när de inte har extansions. För kändisar har ofta det).

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar, läs mer om kluvna hårtoppar i inlägget
Sex myter om kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Ta hand om dig själv.

Tisdag kväll

Hellu, efter att jag jobbat hos morsan i ca 4 timmar åkte vi hem. När vi kom hem hade pappat lagat nån rolig wok, men grönsaker och köttfärs. De var faktist väldigt gott, eller så var det bara för att jag var så sjukt hungrig. Då äter man ju nästan vad som helst, haha. Efter middagen tog hela familjen bilen till fruängen... varför?
Jo det ska jag berätta. Det är nämligen så att vi var på en visning där, på en lägenhet. Det är en femma, sjukt ful för tillfället. Men skulle vi flytta in där skulle vi renovera om den helt och hållet. För det är en gammal gubbe som bott där innan, så ah ni kan ju själva försöka tänka er hur det såg ut. Plus att det luktar skit där. Men men, så var våran villa också innan vi renoverade den. Anledningen till att mamma vill flytta är för att vi har så extrem lite pengar över varje månad. Hon står liksom inte ut, att vi har knappt 5000:- till mat varje månad. Så vill hon bli av med en del skulder och så. Så jag menar det skulle underlätta väldigt mycke om vi flyttade in i den. I sådana fall skulle vi köpa den. Utgångsbudet är på 1900000:- , och det är förmodligen bara 3 familjer som verkar vara intresserade. Så chansen att vi får den e ju 25%. Då skulle vi självklart sälja huset, som kanske skulle gå rundt 4000000:-, den har alltså ökat 2000000 sen vi flyttade in. Eftersom vi renoverat så mycket, så har den gått upp i värde. Men shit va jag velar fram och tillbaka, hela tiden. Skönt att komma till nått nytt tänker man, nått modernt och renoverat precis som man själv vill ha det. Men samtidigt alla nackdelar som t.ex.

- Man måste tänka på grannarna under, alltså inte kunna vara hur högljudda man vill.
- Ingen trädgård
- Skitlitet badrum (katastrof med tre brudar) haha
- Bara den grejen att gå från tre vånings villa till en liten femma på 104 kvm. Det känns ju som att packa in sig själv i ett litet paket.
- Allmän tvättstuga, alltså kan man bara tvätta ibland.

Sen finns det säker en massa saker som jag inte kommer på just nu, men shit snacka om att man måste vänja sig. Men men, skulle samtidigt vara kul. Mamma och jag räknade ut att efter att ha betalat alla skulder och efter att vi renoverat plus inrett skulle vi ha 400000:- KVAR!
Så ja, det skulle ju kännas rätt så skönt. Skulle väl bli nån utlandsresa där också. Så det är klart det är lockande.

Jaja, vi får se. Budningen börjar imorrn, så nångång under veckan kommer vi att få veta om vi kommer få den eller ej. Spännande!!!!! Så dem har iallafall bestämt sig för att vara med och lägga bud. ;)
Älsklingen är och jobbar, det har tydligen gått skitbra hittils. Ohh är så stolt över min baby. Vet inte om jag kommer träffa han ikväll, känns som om det kommer bli så himla sent. Och ska till plugget imorrn till nio. Så känns som om det kommer bli ännu en "ledig" dag. Så jag sover nog hemma, så sover jag med han imorrn.


Nu ska jag nog mysa lite framför en film eller nått innan jag lägger mig, så tuddelue! <3


Söt bebis

image101

Tisdag

Hej hej, var hemma hela kvällen igår och bara chillade, tills det ringde på dörren. Där stod Kevin, då kom de för att hämta mig. Klockan va liksom elva, haha knäppis. Men blev jätteglad, hade ju inte tänkt att jag skulle sova med honom igårkväll. Klockan var väl rundt tjugo i tolv när vi kom fram till Vallentuna. När vi kom in luktade det fan kattskit i HELA huset, plus att diskbänken var full med disk.Så jag ställde mig och diskade såklart. Jens fick plocka upp all kattskit, ahah dem hade gjort små högar på flertal ställen i huset. Vi kom väl i säng rundt två. Imorse när klockan ringde vid sju, kollade jag ut genom fönstret.. oh vad jag verkligen inte kände för att gå upp. Det var helt mörkt ute och det snöade skitmycket, plus att dem andra låg och sov. Bussen jag skulle ta för att hinna gick tio i åtta. Jag somnade om, och vips var klockan tjugo över åtta. KUL! Försov mig, så jag åkte med dem in till stan. Men när vi kom dit var väl klockan tjugo över tio. Då bestämde jag mig för att inte gå till skolan, orkade verkligen inte. Så åkte till mammas jobb istället, tjäna lite cash. Väldigt sällan jag gör det. Så nu ska jag jobba lite i deras kundregister. E väldigt nyfiken och höra hur det har gått för Kevin sen, man kan säga att det är hans första jobbdag idag. han är ju där som lärling, men ändå. Dem står på centralen och har en visning med en speciell träningsmaskin som heter Powerplate. Skitbra är den, kostar dock en slant. Den dyraste ligger väl rundt 100 000:- Så blir han duktig, och Gabriel gillar honom. Kan han tjäna riktigt bra. Så det känns skitkul, nu är det bara jag kvar som måste skaffa ett jobb. Men nu måste jag VERKLIGEN jobba, innan mamsen kommer och ser att jag bloggar... hihihi

snökram sålänge ;)

Hahah

Samma problem med älsklingen, haha ;)


image1628

Youth for human right´s #2



Måndag

Hallå blå, då var det måndag igen, shit va helgen tar slut fort. Skrev inte igår eftersom datorn var upptagen hela kvällen av min "käre" bror. Var ju på dansen igår, attans vad han kör med oss. Är ju helt slut när vi är klara. Visst det är de som är meningen, men det är otroligt hur man kan bli så trött utav att dansa. Köpte också en skiva med alla de låtar vi har under lektionen, så att jag kan träna hemma. Vi fick faktist det i läxa, att träna framför spegeln.
Var inne i stan med Nora ett litet tag också, flängde fram och tillbaka. Hon fick iallafall ett par skor tillslut, för 1000:-
När jag kom hem hoppade älsklingen på mig, och kramade mig. Hihihi så söt, saknar han så enormt. Ändå var jag bara borta 3 timmar. Undrar hur jag hade klarat mig utan dig. Idag hade vi samhällskunskap i 1 timma bara, det var skönt. För vid kvar i tio hade vi möte i matsalen. Det var rektorn som ville tala om för alla vad som hänt, och berätta vad som skulle hända med de två pojklarna som hotat honom. De har blivit avstängda från skolan, och kommer alltså inte få komma tillbaka. Den ena är typ släppt och den andra ska typ ha rättegång imorrn tror jag. Så det känns ju tryggt. Tycker det var enormt bra av han, bara för att hålla kommunikationen inne med alla elever.
Vi hade också engelska, bild & form sen idrott. Cyklade typ 20 min, så det kändes lite bra. Sedan gick jag vid fyra, latis e vad jag är. Det var himla hemskt faktist, för när vi var på väg till idrotten vart en liten vovve påkörd. Jätteläskigt var det, den liksom voltade. Tror det vart påkörd på rumpan, de var en rejäl smäll iallafall. Den lät verkligen, det värsta var att föraren bara stack. Jävla idiot, om hunden skadade sig, vilket den förmodligen gjorde. Kan det kosta flera tusen att gå till veterinären. Idag var det jag som lagade middagen, det blev ugnsbakad lax med potatis och hollandaise sås. Det vart gott, förutom att laxen blev pyttelite hård. Kevin är och utbildar sig, så han lär inte komma hit. Ska försöka få tag i han snart igen, men han har stängt av mobilen eftersom han är på en kurs typ. Vill ju så gärna sova med min bebis. Jaja, vi får se hur det blir. Ska kolla film med mamsen & lillesyrran nu.

Fast först ska jag lägga in en av human rights filmerna! ;) hare bra, tja! <3

Youth for human rights #1



Hope you like it ;)

Lördá kväll

Hej, kom precis hem från mormor. Det har varti fullt ös hela dagen, så är helt slut nu!
Åkte på det där eventet på pappas jobb, det var extremt bra. Sen Gick vi till heron där vi mötte morsan, mimsan och hennes kompis. Vi handlade lite frukost prylar til imorrn. Sen tog vi bussen hem till mormor. Där var i princip hela släkten, åt jättegod middag och sedan dessert efter. Rulltårta som mormor själv lagat, muuums!
Igår åkte jag inte till stan vid halv åtta, där mötte jag Nora & Lisii. Vi gick och hämtade ut biobiljetterna. Sedan var det ju en timma kvar till start så då gick vi och åt. Det fick blir donken, var verkligen inte sugen på det, men det låg närmast. Filmen vi såg hade premiär igår och heter "Heartbreak kid". Skitbra var den, haha

På bröllopsresans tredje dag inser Eddie Cantrow (Ben Stiller) att han äntligen hittat sitt livs kärlek. Oturligt nog är inte kvinnan i fråga hans egen hustru.

THE HEARTBREAK KID är en rapp, romantisk komedi, fullspäckad av hysteriska "för-mycket-scener", som blivit något av regissörerna Bobby och Peter Farrellys ("Den där Mary", "Dum, dummare") signum. Med sin råa och gränsöverskridande humor bjuder filmen på allt från pinsamma upptåg till sanslös situationskomedi.

I övriga stora roller ser vi Michelle Monaghan (M:I:III) och svenska Malin Åkerman


Efter filmen åkte jag hem till älsklingen. Och gick sedan och la mig. Älskar att sova! haha
I fredags fick vi ju sluta tidigare, för att alla lärarna hade ett "kris" möte. Vi frågade vad som hänt, men en av våra lärare svarade bara att de ville filma nått. Det kändes lite konstigt, och man kände att det var nån typ av upprärdhet. Men gick inge mer in på det. Sen idag när jag kom till mormor, säger kusinen till mig, går inte du i enskede gård?
Ja ba, jooo, dåra? Nä men det står om dem i tidningen. Så läste jag artikeln.... Då står det att två killar i 16 och 17 års åldern har mordhotat våran rektor. Ja ba, VA???? Dem här killarna sitter alltså häktade nu, sen igår. Dem vart arresterade på skolan. Och vi såg ingenting, märkligt. Känns väldigt läskigt att det hänt just på våran skola. Det stod också att det fått sin inspiration från den där finnen som dödar 8 pers i Finland. Och att de tyckte det var häftigt. Fan va sjuka i huvudet man kan vara. Fattar inte änns hur de vågar, på måndag lär man ju få veta vilka två det var asså. Hemskt! Kan inte fatta det, visst nu har ingen dött men liksom ändå. SHIT! :S Tänk om de haft vapen, TÄNK OM de hade skjutit rektorn??? Snacka om att inte kunna känna sig trygg i skolan...

Från och med idag kommer jag börja lägga ut filmer, en varje dag. Tycker bara att de är så sjukt bra. Och att ALLA borde se dem. Det får än verkligen att tänka om. Så hoppas att ni gillar dem, kommentera gärna era åsikter.
Det är ganska många avsnitt, så därför kommer jag ta ett per dag. Filmerna kommer läggas in i kategorin FILMER.

Ska kolla film med familjen nu, så goooood niiight! <3


Lördag

God morgon, hinner inte skriva så mycket, ska nämligen åka till min pappas jobb för det har nått typ av event där. Sen ska jag till heron och käka lite med lillesyrran och älsklingen. Sen ska vi till min mormor & morfar, eftersom de firar 35 års jubileum idag. Bloggar när jag kommer hem, måste rusa till bussen nu.


För dig som ville veta vart man kan köpa Ga.ma´s plattång. Så säljs de på Åhlens, men man kan också beställa över nätet. Där har du nog flera alternativ än på åhlens. Här är en hemsida man kan beställa ifrån.

http://www.eleven.se/gama-b133.html?gclid=CJP83Oub0o8CFQJaMAodpDoryw

kopiera bara texten och sätt sedan in det i fältet där uppe.


PUSS & KRAM

Rekommenderar verkligen just denna!



Just detta märke är nog det bästa, när man ska köpa en plattång. Jag själv plattar knappt håret, väldigt sällan. Kanske nån gång, men i princip aldrig. Men i skolan så har vi köpt in plattänger från Ga.ma och dem e så himla bra. Den kostar lite mer än andra, men tro mig det är verkligen värt det asså!
Det finns en mass olika plattänger som är bra på olika sätt såklart, men på våran salong har vi just den här...

Ga.Ma CP1 inte att förväxla med cp2

Info om just denna plattång.

En proffsprodukt

Denna plattång är ett verktyg som används på frisörsalonger och kan inte jämföras med billigare tänger. Förutom att den är lätt att använda så går det mycket snabbt att fixa håret då man inte får stanna med den i håret som med andra tänger. Man klämmer ihop plattången över passén i botten och drar direkt ut mot toppen utan att stanna.

Förutom att göra håret platt eller rakt kan du även använda den till att göra lockar eller bara till att ge håret volym.

Håret blir blankt efter behandling med plattången. Keramiska plattor 3 x 9 cm, Konstant arbetstemperatur, On/off knapp som tänds när den är på, 1 års garanti, CE-märkning, svensk stickpropp, 100-240V, Ergonomisk och välbalanserad.


  • Förbättrar elasticiteten

  • Reducerar eventuella skador i håret

  • Hjälper till att bevara hårets naturliga fuktighet

  • Föryngrar håret genom att förstärka det

  • Förbättrar hårets lyster


  •  

    Keramiskt motstånd

    På 2 sekunder uppnår plattången högsta temperatur 200c för arbetet tack vare ett motstånd av högstas kvalitet. Detta är utarbetat med keramik från senaste generationen varför höga temperaturer snabbt kan uppnås.


    Ceramic Crystal Coating

    Keramikplattorna är behandlade med ceramic crystal coating som tillsluter dess mikroskopiska porer, vilket ger god glidningseffekt. Samtidigt är den motståndskraftig mot kemiska ämnen och hårspray som kan finnas i håret


    Priset 750:-  Ga.Ma modell cp1 (den på bilden ovan)



    Så för er som plattar håret dagligen, TRO MIG, det ÄR värt det!!!!! Trots priset...

    Fridaaay

    Heellu, då vare helg igen. SKÖNT! När jag kom till skolan imorse prick klockan nio får jag veta att vi inte har nån make-up. Fan kunde ju ha tagit sovmorgon... men men båda grupperna hade småföretagande istället. Vi skulle slutat tolv, men lärarna var tvungna att ha nått krismöte så vi fick sluta elva, asskönt faktist. Vi käkade lunch sen åkte jag och Malin till hornstull där vi solade lite. Kom precis hem, hade då fått ett paket i brevlådan. Det var en bok. Asså det är lite roligt, för jag är medlem i en bokklubb, asså utan att jag visste om det. Det var en dag när jag fick ett mejl, så stog det typ bli medlem så får du en väska. Och det lät ju kul så jag registrerade mig, sen plötsligt kom det hem en bok också. För typ 150:-, och eftersom jag inte precis är en som läser böcker tänkte jag att jag skickar tillbaka det, men mamma insisterade och sa att hon ville ha lite nya böcker. Sen idag så kom det en till bok, verkar faktist ganska spännande.


     
    Kanske tar och läser den efter att jag är klar med min nuvarande bok...
    Hela grejen är ju lite lustig, för jag är så himla lättlurad. Jag fick ett mejl där det stod: bli medlem och få en gratis väska. Så då blev jag det, men fattade inte att det var en bokklubb jag gick med i. Så då fick jag det där paketet en dag och tänkte shit, måste skicka tillbaka det. Men då sa mamma att vi kunde vara med i det ett tag för hon behövde några nya böcker. Så det var ju bra för mig, då slapp jag betala!

    TUPPLUR! haha vaknade precis, låg och bloggade i min säng, sen fuckade internet upp sig, så jag somnade. Har sovit i två timmar, jaja fortsätter nu med mitt inlägg. jävla mongo man kan va, Hahah

    Köpte ju ett par skor igår också, först tänkte jag köpa ett par svarta, men det fick bli de vita istället. Dem är skitvarma och det känns bra, är nöjd med mitt köp. Dem kostade bara 380:- så det var de ju värt tycker jag. Och nu har jag pengar över till ett par till skor. Eftersom jag sparat ihop 1000:- till adidasskorna som jag bestämt mig för att inte köpa.



    Såg att småsyskonens foto kommit, så tänkte att jag kunde lägga in en bild på vardera snorunge, så ni får en bild av hur dem ser ut!

    image99image100

    Världens snällaste, hah NOT! :P älskar er <3

    Nu ska lillebrorsan ha datan till nått nytt jävla spel han köpt, helt galna e han och Kevin i det där dansspelet.
    Vet inte vad som händer ikväll, ser ganska lungt ut än så länge, men ja hittar väl på nått.

    P.S och för er som tycker att jag är så jävla "keff" är inte tvugna att läsa min blogg, så stick! Orka skriva anonyma kommentarer, MOGET!


    PUSSHEJ LEVERPASTEJ

    Helt sjukt.

     vem vill har sådana "mukkler"? =)

    image96

    blä, USCH!

    Torsdag

    Hej hej, idag var jag på min nya salong. När jag pratade med henne sist så har jag för mig att hon sa elva, eller tio. Men ville inte komma sent, så kom vid tio. Men då var hon inte där, så jag gick ivägoch kollade lite i affärerna. Sen kom jag tillbaka vid elva, då pratade jag med en av tjejerna där. Då hjälpte hon mig, så fick jag komma klockan tolv istället. Så hade ju lite tid för mig själv att gå rundt lite i stan. När jag först var på väg till salongen såg jag att det var en massa folk utanför H&M, med röd matta och massa vakter. Men tänkte inte mer på det. Sen när jag gick dit igen var det ren KAOS! Så jävla mycke folk överallt. Har aldrig sätt så mycket folk där. Och dem var galna, bara sprang rundt och fyllde sina armar med´massa olika plagg. Hade läst nått i tidningen om det på tunnelbanan, att det var Roberto Cavelli som släppt sin nya kollektion på H&M. Det fanns väl lite snygga grejer, men det var liksom lite för mycket vissa saker. Lyckades iallafall få en liten bild av alla galna brudar och äldre damer som krigade om att få just sitt plagg. Haha det var faktist himlans kul att kolla på alla desperata människor.

    image95

    Sen gick jag tillbaka till salongen, det gick jättebra. Kändes skönt och avslappnat. Skönt gäng som jobbar där. Så det ska bli skitkul. När jag var klar där mötte jag Malin i gullmars, sen åkte vi in till stan och köpte ett par skor. Jag tänkte ju först köpa adidas skorna, men kände att 1000:- blir lite för mycket. Så såg jag dem här, och dem såg så himla mysiga ut. Så det blev ett riktigt impulsköp, haha inte typiskt mig. Men har inte hunnit tagit nån bild ännu, så det får komma imorrn. Såg däremot två par andra skor jag skulle vilja ha...
    från skopunkten, pumps asså, 249:- paret. Men känns lite onödigt nu när vintern kommer. Men men vi får se.
    Måste sova nu, ska till plugget imorrn. Kul, vi har make-up första timmen

    Natti ...

    super snabbt inlägg

    God moooorning, idag ska jag till min nya salong, ska bli skitkul. Men e riktigt nervös... Skönt att få lite sovmorgon :) Tror jag bara är där till tolv eller nått idag, bara för att hälsa på alla och se hur det ser ut från deras sida liksom. Bloggar mera när jag kommer hem måste rusa till bussen nu.
    Älskar min pojkvän mest av allt... <3

    dagens bild, mohahah skarrigt jue...

    image94


    PUSS&KRAM SKUMBANAN!

    Volume master

    Har du samma problem som många andra?
    Det där glidiga håret som varken spray, tupering eller allmänna volymprodukter biter på?

    image174

    Volumaster från Björn Axén är en tång som jag fått lära mig använda i skolan - den är verkligen kanon!
    Det är liknande princip som våffeltången.

    Såhär används den:
    Sätt undan en liten del utav överhåret för att "våfflorna" inte skall synas i det färdiga resultatet.
    Tupera först hårbotten, ta sedan en liten pasé och "våffla" längst in mot hårbotten - Ta en ny pasé och repetera detta tills du får önskad volym.

    SUPER ENKELT!



    Onsdag

    Hejsan, kom precis hem från plugget. Försov mig imorse med en timma. Ganska typiskt att jag kommer försent första dagen efter lovet, haha. Hade svenska hela förmiddagen, pluggade på ovanligt bra för att vara jag. Gjorde allt som skulle göras, de kändes skönt. Så slipper jag göra det hemma! Sen hade vi lunch, köttbullar med potatis och brunsås, sen tog jag såklart lingonsylt till... mums*
    Efter det skulle vi ha samhällskunskap för första gången, men vi satt där i en timma, fast läraren kom inte. Han hade ju skrivit en lapp på dörren att han blev sen, men en timma. Så dem andra gick. Vi stannade däremot kvar i förhoppningen på att han skulle komma. Men till slut gick vi med, sen mötte vi han på utvägen. Han hade vart tvungen att fixa med sin bil som stannat eller nått sånt. Så vi fick också gå, de var skönt. Hoppas vi inte fick skolk..
    Så jag och Malin åkte inte till stan, kollade på skorna jag bestämt mig för att köpa. Men inte följde dem med hem nej, asså är så himla kräsen. Får åka in imorrn istället när Kevin kan följa med, vill ju ha råd från pojkvännen såklart. Juste ska till min nya praktik plats imorrn, det ska bli jättekul.
    Vi har fått fetaste schemat, as-tråkiga dagar. Förra perioden (alltså 4-5 veckor) var i stort sätt bara frisörämnen, och nu är det bara plugg. Fy fan va jag verkligen kommer dö asså. Men men, får väl försöka ta mig igenom det. Ska göra allt i skolan, så slipper man läxor iallafall.
    Nu tänkte jag gå upp och läsa lite i min bok, för den ska vara klar nästa vecka. Och så ska jag äta lite naturgodis som jag köpte i älvsjö. Kevin är och jobbar, hoppas han kommer hem snart. Saknar han så himlans mycke. Asså det e helt sjukt, men jag klarar mig inte änns en hel dag utan han, känner mig så jävla ensam. Shit fattar inte hur jag ska klara mig när han åker till USA i TRE MÅNADER??? ajja det tar vi då.. ;)
    Håller på att frysa ihjäl nu här nere, måste upp och mysa ner i täcket...muuuusigt.

    Dagens VIDRIGA bild. haha så JÄVLA GROSE!!!!!!

    image93


    ciao

    bilder från Tierp-resan, haha

    HEMRESAN!


    image88

    Typ gay?

    image89

    Bevis på att vi var ute på landet, och lite fint på den första snön.

    image90
    image91
    image92

    SOLEN SKEN JU TROTS ALLT.

    Under den långa resan spelade vi också in en liten film när Kamil & Kevin gjorde en cover på en av Britneys gamla låtar.



    Nu ska jag och min underbara älskling ta ett bad i den jäääättestora jacuzzin!

    PUSSHEJ LEVERPASTEJ!!!!

    Måndag

    Halloojsan, idag börjar väl alla skolan igen efter ett härligt höstlov. Själv vaknade jag vid elva, och gick inte till skolan. För vi har nämligen ledigt idag och imorrn eftersom vi har utvecklingsamtal. Så då ger dem oss ledigt och har samtal med alla klasser på dessa två dagar. Åkte in till stan vi tolv, alltså från vallentuna. Fixade lite grejer på pappas jobb. Sen drog jag till mamma, där vi sedan åkte till min skola för att ha utverklligsamtal.  Det gick faktist väldigt bra, fick en del beröm, gemfört med vårt förra möte då det gick lite sämre. hehe e ingen större plugghäst precis! Där vart vi sedan hämtade av jens & kevin. Gjorde lite korta ärenden och skjutsade hem mamsingen. Och nu är vi här i valletuna igen. Faktist himlans skönt att bara åka bort en bit från stan och bara slappa. Ska snart äta lite glass, egentligen måste jag komma igång med att träna, men är så jävla seg med det asså. Men nu måste jag iallafall skaffa mig ett jobb i förstahand. Ska försöka hinna me lite jobbsökande imorrn och lite läxor. Åker väl hem till kvällen tror jag. Så att jag har nära till skolan på onsdag. Kanske drar till Göteborg i helgen, hoppas verkligen att det blir av. Skulle va ännu skönare att åka dit och bara mysa över helgen, få träffa Kevins kusiner också.
    Igår åkte vi hem till Pelle, där beställde vi pizza och kollade på en film. Jag köpte som vanligt en hawaiipizza.

     

    Sedan kollade vi på en grymt bra film, men nu minns jag inte vad den hette. Attans ajja ska fråga Pelle, för den rekomenderar jag verkligen.
    Sedan åkte vi hem till oss (nilsson). Där spelade jag & älsklingen lite bilspel. De va skitsvårt, dem har självklart två sånna där säten, men ratt och broms o.s.v. Så det var ju som att köra en riktig bil inte bara med en kontroll. Men jag vart hel snurrig efter ett tag och gick upp till jens. Han satta på Grease. OH GUD, tänkte jag. Det var ju 1000000 år sen jag såg den, och det är i princip min favorit film, jag bara älskar den. Såg den typ första gången när jag var 8 år. Har väl sätt den ett antal par gånger efter det. Tycker Sandy är så jävla snygg i slutet asså, när hon fixat till sig.
    Shit skulle kunna se filmen idag igen.



    Sen satte dem på spindel mannen 3, men då var jag så trött att jag somnade. Plus att den verkade sjukt dålig. Dem sa faktist idag att den var dålig. Jag vet tre filmer på en kväll, helt knaz. Har blivit beroende på nått sätt. Älskar att kolla på film. Nu ska jag som sagt äta lite glass, sen kanske kolla film. Annars kanske vi drar över till Pelle. Bloggar kanske senare, eller imorrn!

    Pusselipusspuss


    Söndag

    Good dagens, vaknade vid elva imorse. Är i vallentuna hos familjen Nilson. Jens vaktar deras hus i två veckor medans de är bortresta till Thailand. Fast självfallet vaktar han inte bara huset utan deras två katter. Det är faktist riktigt skönt att vara här, de har tre stooora flatscreen TV, sen har dem en pool, fast den går inte att bada i nu. Fast de har en skitstor jacuzzi med DVD? haha skitskumt, väldigt lyxigt som sagt. Fast det är ganska stökigt, sjukt mycke prylar överallt. Antar att det blir så när man har mycket pengar, man bara köper saker hela tiden fast de kanske inte behövs, mer för att det är kul. Men skulle ändå inte banga på att ha så mycket pengar alltså, väldigt skönt. När vi kom hit igår, åkte vi över till Axelands och åt kalkon. Sen åkte vi tillbaka hit vid tolvsnåret. Satte oss i soffan & kollade på en film, själv somnade jag direkt. SÅKLART! haha
    Det känns ju kul att de kommit lite snö, men fan vad jag skulle vilja åka utomlands asså. Tänk att få ligga och bara steka på en stran på andra sidan jordklotet....

    image477

    Snacka om underbart. 
    Asså jag älskar verkligen julen, och den fina vita snön. Men det här slasket som är nu är fan inte mysigt. Men det känns ju kul att tänka att det endast är två månader kvar till jul. Måste verkligen skaffa ett jobb NU, så jag har pengar till julklappar sen. Men nu ska jag mysa lite med älsklingen, kolla på en film eller nått...

    // Hej sålänge 

    Lördag

    heeejsan, nu e vi hemma från landet. Hade inte tid att skriva igår, hade så himlans bråttom att fixa allt. Vi fick vart bjudna på en halloween fest av Nora´s klasskompis. Hon sa att det låg en liten bit utanför uppsala. Så det kändes ju okej. När hon sedan pratar med henne säger hon att vi ska åka hela vägen till Tierp. Jag börjar skrattta och säger att det e fanimej lååååååångt ut på landet. Vi har vårat landställe där. Iallafall, nu var det bestämt så vi gav oss iväg. Utklädda till poliser, med pistol och allt. Vi åkte vid åtta och kom fram tio. Så 2 timmar tog det. På vägen dit var vi lite osäkra på om det verkligen skulle bli nått. Men när vi kom dit var det fullt ös. Hög musik och massa folk, säkert över 50 pers. Fast va fan tänkte vi, ingen var ju utklädd, förutom Kanita. Hon som hade festen. Pinsamt tyckte jag och Nora. Vi hade bara mjukisar med oss, eftersom vi skulle ha shorts & polis t-shirt. Så va behöll mjukisarna på. Det var trevligt, alla hade en sån där härlig dialekt. Hennes pappa var hemma, fast själva festen var i garaget. Farsan va skitsnäll. Meningen var att vi sen skulle gå hem till hennes mamma och sova där. Men vi valde att stanna där hos pappan, för han var så trevlig. Plus att det var nära tågstationen. Vid kvart över elva står vi utanför och bara snackar, när Kevin plötsligt ropar att det snöar. Jag säger neeeeeej, det regnar bara. Men jag hade sååå fel. För det var snö. Hela marken täcktes snabbt och det blev helt vitt ute. Kändes ganska overkligt faktist.
    Vid tjugo i tolv var det fööör mycket folk som inte var bjudna. Så festen avslutades. Pappan ville inte riskera nått, eftersom polisen körde rundt, och byn är inte speciellt stor. HAHA! :P
    Iallafall, så gick alla hem, förutom vi som skulle sova över. Dem andra gick till hennes mamma och vi stannade kvar. Satt ett tag och snackade med pappan & kollade på TV. Sen gick vi och la oss.
    Vaknade imorse vid tio, med oerhört mycke huvudvärk. Vi gick ned och åt lite frukost. Sen gick jag, Kevvan & Kanitas lillebrorsa ut och började städa upp i garaget. Fyllde säkert 8-9 kassar med flaskor. HEMSKT!
    Iallafall, seh gav vi oss iväg till stationen. Gick till affären och handlade lite mat att äta på tåget.
    Vi åkte vid elva, var hemme vid två. Sjukt hur det kunde ta så lång tid. Skönt att komma hem iallafall, de va ju kul liksom. Tråkigt bara att det inte blev mer halloween fest eftersom vi lagt ut pengar på utrustning nu :(
    På tåget spelade vi in en skitrolig video på Kevin & Kamil, men lägger ut den senare. Måste först ut på youtube så att jag sedan kan lägga in den här. Har bara myst lite och läst i min bok som är grymt bra. Snart ska Jens plocka upp oss, för att vi sedan ska åka ut till Vallentuna. Han passar någons hus där, typ värsta lyxvillan. Så det ska bli lite skönt. Sitta och kolla film på fetaste plasma TV:n och bara äta gott. Får väl se vad jag gör imorrn, det blir väl hem och plugga lite, eller ganska mycke tror jag.

    Tingeliiinnng pliiing <3

    Fredag

    Hallooo alllesammans. Hann inte skriva nått mer igår, var iväg hela dagen, sen när ja kom hem så gjorde jag egna lösnaglar. Idag är det fredag och vi ska nämligen iväg på halloween fest. Den är i Tierp, SHIT VA LÅNG, tänker man. Men det tar bara 1 och 1/2 timma, så det är ju okej. Det ska komma minst 50 pers, och det ska typ vara i ett garage. Så hoppas verkligen att det blir lyckat!!!! Vi ska ju självklart klä ut oss! Bilder kommer sen...

    HAR SKITBRÅTTTOM BLOGGAR VÄL IMORRRN PUSSHEJ!

    God morgon torsdag

    Vaknade nyss av att klockan ringde. Måste nämligen ringa min nya salong och säga att jag inte kommer idag, eftersom vi har höstlov. Känns lite pinsamt att ringa nu, lite sent ute liksom. Eftersom det skulle vara första gången jag skulle komma dit. Men jag måste ju ringa iallafall. Hade det jättemysigt igår med en större del av mammas släkt på besök. Min moster från USA är ju här och hälsar på. Men gud vad jag verkligen inser att jag knappt känner henne när jag träffar henne asså. Känns jätteskumt! Ska äta lite frulle nu, men bloggar nog senare. Då kommer också lite roliga bilder på tjejerna innan det gick halloween igår, haha!


    hej så länge...

    Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



    RSS 2.0