Bad uppdate

Tjeeeenare, japp daligt med uppdatering... JAG VET! men fan, inte sa latt plus att det kostar en del att sitta har... =(
I forrigar kom vara vanner, familjen Runow. Det var skitkul, lite nytt folk/vanner...  Tog det bara lungt den dagen, gick ut och kakade lite gott pa var nu stammis restaurang BULL'S. Dem har okej mat, vi var namligen pa en restaurang inne i en by nara oss, och FY FAN va acklig mat det var dar, alla lamnade mer an halften av maten kvar pa tallrikarna... pinsamt!

Igar satt jag och alsklingen nere i den fina baren som ligger i mitten av hotellet, tog en drink var och rokte lite vattenpipa. Jattemysigt... Har ocksa handlat lite fina grejer sasom en resvaska, klocka, klanning, halsduk... dem har massa fint har nere. Plus att det ar enormt billigt.

Idag hade jag faktist planerat att lagga in bilderna, men just nu kan jag inte det... Tomas och Adam var i Kairo igar, dem var de anda som orkade med den 9 timmars langa bussresan, men dem tog massa bilder pa de tre olika pyramiderna. SKITHAFTIGT! 

Sag att jag borjat flagna lite idag pa axlarna, ajajaj...na men har ju ett par dagar kvar pa oss det kommer nog fixa sig. Bade igar och idag har vadret varit lite halvkasst, eller sjukt skont...men lite sadar dimmigt eller vad man nu sager. Solen var inte sadar stekhet!

Det hander massa roliga saker, men med min korta minne glommer jag hela tiden bort allt...haha
Men igar var vi inne i den lilla byn "Sekalla" tror jag den heter, da kopte vi tre luftmadrasser. Senare idag nar mimmi och emma skulle ut och prova dessa, flyter den ena ut till havs! haha, sa himla knappa! haaha, sjalv lag jag och solade da jag plotsligt hor att de skriker, men som tur va, akte en kille ut med en liten motorbat och hamtade den, himla snallt av han! haha tack farbron.

Imorrn ska vi ut och snorkla, IGEN! men denna gangen i ett sakallat "Dolphin House". Det ska bli sa himla kul, tva timmar med bat ut pa havet sedan snorkla och forhoppningsvis bada med delfiner. Dem sager att det ar 80% att man ser dessa fria delfiner och deras familjer... hihi langtar verkligen!

Ska forsoka slanga in lite bilder imorrn, men kan inget lova! Hort att det ar bra vader hemma i Svealand, blir ju gelt perfekt tills vi kommer hem! Men vi kommer nog tycka det ar kallt gemfort med varat 35 graders varma egypten!

Love to you alla <3


6 dagen in Egypt

Haaallllo! Hur e leget? Har ar det bara SUPERBRA! Dagarna gar sa himla snabbt har, helt sjukt assa. Men anda har vi mer an en vecka kvar. UNDERBART! hehe

Igar fick vi (syskonen) 45 min massage, de va verkligen skont. Sa himla gulliga, dem ville liksom kla av oss kladerna, tog oss i handen o.s.v
Igar kom Thomas hit ocksa, fast han bor inne pa hotellet, alltsa ett eget hotellrum... Har precis atit supergod italiensk mat... kanner mig sjukt matt! Idag var vi upp halv atta, kakade lite frukost sen tog vi Jalla Jalla - bussen till ett vattenland, kallat Titanic Aqua Park. Forst nar vi kom dit, sag det ut som varsta rucklet haha, na men det sag verkligen ofrasht ut. Plus att det kostade 200:- Men nar vi val kom in var det faktist vart det... sa himla manga olika rutcherkanor, har tagit massa bilder sa det kommer ni att fa se massa av. Har ju som sagt en sa snall van som fixade en kamera till mig sa att jag nu kan ta massa ego-bilder! hehe

Dessa inlagg kanske blir lite sadar halvtrakiga, inga bilder eller ingenting, vill bara uppdatera... skryta lite om hur JADRANS UNDERBART vi har det har borta.

Idag var det nog over 40 grader i luften, riktigt javla kvavt assa! Plus att vi alla borjar fa rikligt med farg, e fan helt megabrun pa magen! Nu ar det nara tva dagar kvar tills vara vanner kommer hit, det ska bli skitkul... fyra brudar till liksom! Na nu ar det nog dags att ga ut i varmen, har inne ar det bra aircondition = valdigt kallt!

Hort att ni har fatt valdigt fin vader i Svergie, det blir val perfekt tills vi kommer hem da ocksa, sadar lagom fint svenskt sommarvader... hoppas hoppas!

Ha det super, see you soon. Love A


God morning Sweden

Heeej heeej, herregud! Igar var vi ute pa Roda Havet och snorklade bland korallreven, nastan som i en lagun.
Det var HELT otroligt, vilken javla upplevelse. Det var sa vackert och sa fint, massa fargglada fiskar. Det ar nagot man MASTE gora om man aker hit, sa glad att jag gjorde det!

Idag tog vi sovmorgon, har namligen gatt upp tidigt tva dagar i rad forutom idag sa det var skont. Kanner mig daremot fortfarande lite brand typ pa nasan och lite pa brostet, helt rott. Sa kommer nog ta det lite lugnt med solen idag. Utanfor mig ser jag poolen, det ar sakert 30 grader i luften, fan vad jag njuter (och skryter) haha.

Idag ar det sondag, tror jag... haha. Imorrn kommer iallafall Tomas. Sen pa torsdag kommer den andra familjen, det ska verkligen bli superkul. Det finns lite olika utflykter som vi kommer gora, t.ex att vi ska ut och aka fyrhjuling i oknen, rida kamel och massa annat kul. Men nu ska jag nog ga och spela lite biljard med syrran och alsklingen. Vet inte vad som hander senare idag...

Till Sussi, SNALLA! om ni har en kamera, kan inte du snalla forsoka lamna den till tomas idag.... assa du forstar inte hur bra det skulle vara. Han aker tidigt imorrnbitti och kommer nog hem ratt sent ikvall...skulle vara sa himla underbart, skulle radda mig da! haha kanske later lite dramatiskt, men kanns sa pissigt att inte ha en kamera i detta paradis. Ring han och fraga om han kanske kan komma forbi och hamta den eller natt...PLIZ!!!!
(skicka med sladd och minneskort om det gar)

Puss & kram till alla mina lasare, kommer bli massa blogg och bilder nar jag kommer hem!


Bloggar fran Egypten

Heeejsan, nu sitter jag pa ett litet internet cafe pa hotellet. Vi kom fram runt halv tre tiden igar, sa fick en halvdag redan igar. Somnade sjukt tidigt, typ halv atta, alla var sa sjukt trotta. Som ni ser sa finns inte de tre sista bokstaverna av svenska alfabetet, lite jobbigt men ar ju som sagt utomlands.

Det ar sa SJUKT fint har, idag har vi haft kanske 35 grader som varmast i luften och ca 25 i vattnet. Hotellet ar jattefint, vi bor dock inte inne pa hotellet utan pa andra sida eftersom vi bor i lagenhet, men den ar ocksa jattefin!

Det ar en valdigt annorlunda kultur har, folk pa gatorna ar fan helt galna, haha! Dem ger sig aldrig, och luras gor dem massa. Idag har vi legat pa playan och brande oss rejaljt, helt sjukt. Och anda hade vi solskyddsfaktor 25.
Tur det, vanligtvis har vi nastan aldrig det...

Imorrn ska vi ta en heldag ute pa havet, Roda havet. Dar ska vi snorkla bland korallreven, ska forsoka fixa en undervattenskamera om jag hinner, skulle ju vara sjukt kul.

Frukostbuffe'n var helt underbar som vi at imorse, fanns sa enormt mycke att valja pa, langtar till morgondagen.
Den egyptiska matkulturen ar valdigt spannande for smaksinnena.

En sak som ar valdigt trakigt daremot ar att vi inte har en fungerande kamera, den som Mimmi har fuckade upp sig igar, sa nu har vi som sagt ingen kamera. Men Tomas kommer hit pa mandag, sa hoppas han har en med sig da, for detta stalle maste man han bilder pa. Sa det ar darfor jag inte kan lagga in nagra bilder nu, men ska forsoka till nasta gang.

Hoppas inte detta blev for langt och trakigt att lasa, och inte heller for svarlast. Nu ska vi upp till rummet och roka in var nyinkopta vattenpipa, JATTEFIN! Killen vi kopte den av var skitrolig, prutade ner priset med flera hundra kroner. Men som exchange ska kevin fixa ett par akta fotbollsskor till han, haha sa jalva gulligt. Det finns namligen inga riktiga fotbollsskor har i egypten, allt ar fake. Na nu tar tiden snart slut, hare bra....

FOR DET HAR VI!!!!!! ses nan annan dag nar vi hinner LOVE

Dags för avgång

Tjena tjena, nån som är vaken? hehehe, e väl sådär lagom pigg, men mycket mer än vad jag skulle ha vart i vanliga fall men så är det väl alltid när man ska resa bort/utomlands. Älsklingen har typ vart uppe hela natten, hihi han e så himla söt, tjatat på mig i 20 min om att gå upp trots att det är över 40 minuter kvar tills bussen går. 

Ajja, ska äta lite frulle, är sjukt hungrig sen tänkte jag nog sminka mig lite också. Kan ju för fan inte se helt död ut, haha, näää har faktist packat ner det så skippar nog det.

Men okej då, så får ni precis som jag ha det så himla bra här hemma i Sverige då, så syns vi om 15 dagar.

 PUSSSAAAAR & KRAAAAAMAS FRÅN HUUMLAAAN <3

Ska upp om 4,5 timmar

Nä nu ska jag nog lägga mig, är jävligt trött. Har precis dushat, gud så skönt det är att lägga sig ren. Däremot hann jag inte skrubba mig eller raka benen, sånt som borde göras innan. Får väl göra det imorrnikväll istället

Ska upp kvart i fem, ses kanske då =) annars ska jag försöka blogga när jag har tid, eller kanske nån gästbloggar!

natti natti

Lite måste man ju få retas

Imorrn går vårt flyg klockan åtta, så vi måste vara på incheckningen senaste sju. Eftersom Tompa inte ska med imorrn utan kommer om fyra dagar skjutsar han oss bara till TC, där vi sedan ska ta Arlanda-Express. Men eftersom vi inte får plats i bilen kommer jag och K åka kommunalt. Vilket då innebär att vi måste ta en buss som går kvart över fem, satans tidigt... USCH! Tåget går från TC klockan sex så det är därför.

Det roliga är ju nu då att, imorrn när jag ungefär precis har lyft kommer alla mina söta vänner sitta och ha nationella proven i engelska. Jag missar ju det, men kommer ha möjlighet att göra det när jag kommer hem, himlans tur =)

NYHETER-06s08-prov-_277217w.jpg


Så tänkte smsa hela bunten bara för att retas lite att jag sitter på planet när dem sitter där med en klump o magen, hihi..

Nä usch vad jag kommer sakna er alla haha, klart jag kommer njuta och hade det underbart men det är alltid kul att komma hem, ialllafall nån dag haha sen vill man alltid tillbaka.

Nä ska hoppa in en snabbs i dushen, see yah <3

Tävling hos TuMadre

Nu tävlar hon ut en sån här söt liten varelse, dem är helt underbara! Såg den första för nått år sedan, var en vän som beställt från USA då, en skitcool liten snubbe. Haha så såg jag att hon nu lottar ut två sådan, visste inte änns att de fanns i sverige (trög) haha. Men jag är iallafall med och tävlar, LÄTT!

Klicka för att stänga bilden

Vill du vara med du med? gå in på

 http://tumadre.blogg.se/1208336364_tvling_tvling_tvling.html#comment

En sak som är ganska så kasst...

Det finns tyvärr en tråkig grej som verkligen inte är lik mig och det är att jag inte har med mig någon bra kamera...
Lillesyrran har ju sin, men den lär hon hålla hårt i. Eller lite kan jag nog låna den, men inte som om det vore min egen liksom. Sedan har familjen en som är sådär halv bra, men hittar varken laddaren eller USB-sladden till den just nu. Sedan har jag då min jättefina kamera som jag fick av älsklingen i julklapp, men där har som sagt skärmen spruckit, så man ser ingenting på den. Men kan iallafall ta bilder på den. 

Förhoppningsvis har våra vänner som kommer nästa torsdag en riktigt grym kamera så då kanske det blir lite bättre bilder tagna. 


Jättesöt strandväska från Coktail

Jobbade ett par timmar på Coktail, Noras mammas butik på söder. Så istället för att få lite cash så valde jag denna fina väska istället, alldeles PERFEKT nu till stranden, också söt i sommar här i sverige när man ska till beachen!
Såhär söt är den iallafall...

image1556

Finns också i blå plus en storlek större, men den e väldigt stor. Fin?

Äntligen packat klart

Hej hej, äntligen har jag packat klart. Haha, har kanske inte packat hela tiden sedan klockan sju men lite sådär då och då...hihi 

Men jag kan nog lova att jag kommer packa på ännu mer under kvällen och morgondagen! Funderade ett kort tag på att ta med min dator till egypten, men har nu bestämt mig för att inte göra det. Det finns datorer där, så kan iallafall hålla mig hyfsat uppdaterad. Det har varit sjukt stressigt de senaste dagarna, men nu känner jag mig rätt lugn.

Bilder från min shopping de två senaste dagarna:

 Två bikinisar: 98:- /del förutom den guldiga toppen 129:-

 Två linnen: det vita från Gina Tricot och den turkosa från H&M typ 99:- stk

 Rosa skor: 149:- H&M, cooola! haha

 Svarta skor: 299:- DinSko

 Långklänning: minns inte vad den kostade men från Cubus.

Små prylar, peeling, smink, smycken etc.

image1553

image1554



Såhär ser ena sidan ut på min röda fina resväska, den e verkligen proppfull! haha, har tillochmed lagt över massa skit hos älsklingen...



Hallå blå

sitter här i mitt rum nu och ska börja packa, haha ja tro det eller ej men har inte änns börjat. Åkte nämligen in till stan efter att ha slutat i skolan, var tvungen att köpa lite mer saker. (lägger upp bilder lite senare på allt jag köpt) om det är intressant :P hihi

Inne i stan mötte jag Nora och Liisi, de följde med mig hem. Har nämligen slingat Noras hår, vart lite skillnad men ingen sådär mega skillnad, krävs nog ett par slingor till, eller ah tillfällen för att det ska bli sådär fint blont! 

Asså nu är det ju bara timmar kvar, fan va skönt... det e ju så overkligt på nått sätt! ooohhhhhhh!!

Nä nu måste jag packa, ses snart<3

Hur mobbad Jessie är!

Tjaabba tjena. sitter och har samhälle nu, haha inte världens roligaste lektion. Men med lilla Jessie brevid mig kan det mesta bli kul! Ska ta fram info om Rix FM typ, hallååå!!! boooring.

Hon heter Jessica Björkman och bor i den underbara "staden" Ösmo, världens finaste lilla by! Massa äckliga små paddor täckta över hela gatorna som sitter på varandra? öhhh... HAHA! 

Nä men det är fakitst sant. igår när Jessie körde mig till tåget var gatan verkligen full med grodor/paddor, så himla äckliga. Sedan satt de två och två på varandra, jag tror att det var barnen men Jessie säger att dem hade knullade! hah så jävla snuskiga, vi höll på att köra på fleeera stycken, fan det hade ju bara sagt SPLAAAAASH! usch...såg faktist en död groda, platt som en pannkaka! haha

Nä måste plugga lite nu! Hare



fullt upp

tjabba tjena, ligger nu i sängen och ska sova, är så sjukt trött. Har så enormt mycke att göra nu så hinner inte blogga, kom liksom hem halv tolv idag...haha kanske för att jag var ute hos jessie på landet (Ösmö) haha.
Efter skolan idag åkte jag och bullen in till stan, blev en massa bra och nyttig shopping, ska försöka lägga upp allt imorn.

Nu är det fanimej knappt en dag kvar liksom, imorn är sista kvällen sen drar vi..GUUUD så jag längtar. Inte så att det märks här hemma, fan har inte änns börjat packa, så det är nått jag MÅSTE göra imorrrn. Usch orkar verkligen inte...
Hade tänkt att jag skulle hunnit blogga extra mycke nu innan jag drog, men där hade jag visst jädrans fel, men hoppas på att det kommer bli lite bloggande från egypten! Lovar att jag säkert kommer glömma massa saker, så himla typiskt mig. ajja skitsamma, de blir som det blit. Nä imorrn är det skolan som gäller, trots att jag skulle behövt stanna hemma och slänga in ett antal maskiner, men måste vara på viktiga lektioner imorrn, så därför måste jag sova nu.


Förlåt för jättedåligt uppdatering :( pusspuss<3



World trade center

Har precis kollat på World Trade Center filmen, den som gjordes efter hela katastrofen. Fy fan va hemskt, tror att vissa urklipp är från den riktiga händelsen, det är verkligen helt sjukt. Fatta att vara där och se allt detta, se hur människr hoppas ut genom fönstrena från 100 våningen... filmen får än verkligen att förstå vad som hände där borta den dagen, 11 september.

Filmen rekommenderas verkligen! Fast inte för känsliga, eller man blir ganska rörd ibland. Nä dags att sova, längtar tills imorrn då jag ska inhandla lite nytt för resan. Hihi, snart e det bara TVÅ dagar kvar!!!! JIIIPPPIII =)=)=)=)=)

God natt alla kära läsare <3

15 minuter kvar

Om ca 15 minuter ska man tända ett ljus för lilla Engla som blev bortrövad och mördad. Det skickas runt ett sms i hela svergie som meddelar folk om detta. Det kommer också att hållas en minnesstund för den döda flickan i kungsträdgården på onsdag. Funderar på att gå förbi där om jag hinner.

Tycker faktist att det är himla obehagligt att det finns så sjuka månniskor som gör sånt här, speciellt på impuls. Utan nån anledning om ni förstår mig? Usch, mår jättedåligt av det. 

Men GLÖM INTE DET NU, tänd ett ljus du med! 





Kollade faktist ut i mitt område vid nio-tiden, då var det faktist himla nersläkt med några tända ljus e fönstrerna, snacka om att världen är "liten". Helt otroligt...

Dags för lite blogg igen

Heeeejsan, nu var det väl typ två-tre dagar sedan jag bloggade sist, eller kanske en. Haha har ingen koll. Har bara inte orkat, plus att jag har haft mycket att göra, och kommer ha mycket att göra fram tills på torsdag! Japp, då flyger vi till Egypten. Shit vad nervös jag är, eller okej gud vad jag längtar. Pirrar i magen så fort jag tänker på det. Jag menar det är rätt overkligt tills man väl är framme.

Jobbade som sagt i lördags på cafét sedan på Pissa Hut i söndags, alltså igår. Blev sedan hämtad av bullen och henne mamma, va ju snällt hihi. Sov iallafall hos Bullen igår, gjorde inge speciellt bara chillade. Idag börjar våran nya period, nämligen kärnämnesperioden! Hmmm, INTE KUL! tur har jag som får åka iväg två veckor av dem iallafall, eller jag vet inte det beror väl på hur man ser på det hela. Jag lär ju ha rätt så mycket att göra när jag kommer hem, men men det är det fanimej värt.

Imorrn kommer lönen, då blir det av till stan. Måste köpa in lite prylar inför resan, såsom lotions, bikini, skor....
Så det ska bli myspys, hoppas på bra väder då också! Plus att jag ska svänga in hos nån optiker och göra syntest för körkortet! hihi...

Har faktist redan börjat plocka fram lite grej för resan, så ska börja lägga upp och planera vad mer som behövs nu, så jag vet allt jag måste köpa imorrn, för på onsdag är det andra planer, och jag sen på torsdag reser vi. Hah undrar hur många gånger jag nämnt det nu. 

Ses kanske senare, Puss puss <3

Orkar inte gå upp

God morgon, ligger här i sängen med min älskling. Han kom hem nångång vid sex tiden imorse. Så sööt när han sover, hihi älskar dig<3

Måste typ skynda mig nu, ska hoppa in i dushen sen käka frukost. Måste vara på jobbet klockan tio. Jobbar till sju ikväll, så ses då. Kraaamis 



Vet nån vart man hittar en sådan?

Såg den här bilden på Jessica med sin stora mage, hon verkar dock inte vara på bra humör men som är förståeligt med tanke på omständigheterna. Blev iallafall förälskad i den vita tröjan hon har på sig, ser sådär lyxig och skön ut. Haha nån som kanske vet vart jag kan hitta en liknande sådan, pliiiiz TELL ME!!!!

image1547

Mitt fredags snask

Detta blir mitt fredagssnask till filmen istället för godis. Se, jag kan faktist vara duktig...hihi Känner mig faktist inte sådär jättegodis sugen, så då blir det mycket lättare också! Haha, fan nu låter jag som en jävla narkoman...
det är lite socker i den blå äggkoppen, men det ska man bara strö lite över grapefrukten så den inte är fööör sur :P

image1546

ha en fortsatt mysig fredagkväll <3

Det börjar bli verklighet

Sitter här i köket alldeles ensam, eller nästan. Adam (brorsan) kom precis hem med två kompisar. Har plockat undan lite i köket, men skulle behöva skura allt också, ska nog göra det snart... älsklingen är på väg hem =) JIPPI!
Han kommer in med tåget kvart i fyra imorgonbitt, så får ju inte se han förrän imorrn. Men gud så jag saknar honom<3
Har hyrt filmen, "Bring it on - in it to win it". Haha en riktig girly film. Roligast av allt är att Adam också gick med på att hyra den, haha.

Mamsen och Tomas har nämligen åkt upp till landet för att "dumpa" alla möbler som inte följer med i flytten, eller som inte får plats som sagt. Så nu börjar det verkligen kännas att vi ska flytta, vardagsrummet är nu fyllt med kartonger, inte en möbel kvar =( men men, det ska på samma sätt bli kul. Så fort vi hittar nånstans att bo! haha

ajja see yah <3



Fick hem detta med posten

Stod nyss och kollade igenom posten, trodde inte att nått skulle vara till mig..haha det är det nästan aldrig. Men POFF, mitt där i allt låg det ett stort brev/kuvert till mig. I detta låg ett jättefint smycke, men lite för långt för min stil. Fick det gratis fas får betala frakten.

Läskiga är att jag inte har beställt det, så måste vart nått man får om man blivit medlem eller nått, för jag kan inte minnas att jag beställt ett sådant. De säger att det är värt 800:- men undrar om det verkligen stämmer, inte ger dem väl det gratis då?

Det står "Victoria Collection" på påsen som smycket kom i och sedan att det är från A-bolaget... nån som kanske vet vad detta är, för jag har som sagt NOLL koll =) haha

Ajja, såhär såg det ut iallafall:


image1545

Som sagt så har jag ingen kamera för tillfället så därför får jag fota med mobilen (den suger som ni ser).



håller på att döö

haha, skulle bara säga att jag håller på att dö. Har satt en jävla nötjävel i halsen, hostar som en dåre.. haha
HJÄÄÄÄÄÄLPPPP!!!!! hahah

image1544

Helg nu igen

Hejsan svejsan, shit va tiden går fort. Kändes som om det nyss var helg och vi var ute... jaja nu är det helg igen, vilket är superskönt såklart. Gemfört med andra vänner ska jag dock jobba imorrn och på söndag. Men det känns bra, tjäna ännu mer pengar. Och mer ska det bli, ska ut och resa i sommar har jag bestämt! hihi

Har varit en heldag på salongen, helkul. Imorse hade vi först klippning, då klippte jag Emma och Malin klippte Sara. Blev faktist grymt nöjd med min klippning, och fick också bra beröm. Då känns det alltid bättre. Plus att jag känner att jag äntligen börjar få in den rätta tekniken för mig. La också en lätt make-up på de två systrarna. Efter lunchen var det dags för färgningen, den var däremot lite mer komplicerad. Emma vill gå från mörk-rödbrun till naturligt blond. Så det är en del som måste göras för det. Är ännu inte klara, men ser hyfsat bra ut än så länge, ska bara lägga på ännu mer slingor nu så att allt det röda fösvinner.

Tog lite före och -efterbilder:

Så här mörk var hon först.

image1539

Under avfärgningen,

image1540

Resultatet för idag,  (ska göra mera slinger)

image1541

image1542

image1543


fint va?



Det luktar lax*****

haha, ligger i min säng nu och duktig som jag är har jag precis tagit tvätten. Slängt in en ny maskin och vikt all ren tvätt, hihi stolt! haha
Var hemma hos Nora typ till halv tio, kollade då på Jerry Springer, haha fan folk är verkligen sjuka i huvudet! Sådär galet aggressiva. Appropå min rubrik, så luktar det verkligen laxfitta i mitt rum, asså förlåt för uttrycket men det stinker verkligen. Det värsta är att jag vet inte vart stanken kommer ifrån, OCH att det luktade så för ungefär en månad sen också, då trodde jag typ att det låg en fet död råtta bakom min vägg. BLÄ!

sökte på ordet laxfitta, då kom denna bild upp, HAHAHAHHA!

image1533

ajja nu börjar stanken försvinna igen tack gode gud. Ska alldeles strax sova, måste hjälpa min nördiga vän med hennes blogg först. SEN kan jag sova =) 

Imorrn börjar jag nio och går fram till fyra, ska hem sen och fixa massa, kanska börja packa för resan OCH för flytten...uhuhuhu 


Natti natti <3

Har aldrig sätt på maken...

haha, tror nog aldrig jag har sätt så mycket kläder i en och samma hög. HEJ föressten =)
Sitter hemma hos Nora nu, väntar på att hennes pappi ska komma hem för att sedan äta. Är vrålhugrig...
Efter att ha läst era kommentarer verkar det som om alla tror att jag klippt mig, haha hörrni! JAG ÄR FRISÖR! hihihi
eller okej, jag utbildar mig till frisör. Så var på min praktikplats idag. Vi har precis rensat hela Noras garderob. eller okej båda hennes garderober.

Den var så stor att vi kunde slänga oss på den, haha!!!

Har ni sätt mer än detta? haha skicka gärna bild...vill se om nån slår hennes hög :P

image1532

Blev precis klara, så ska gå in till min mobbade kompis och kolla på TV, eller om hon får bestämma blir det väl barnprogram..haha :P

Ses hemma hos mig sen, CIAO!!! <3

Iväg till salongen

Dags för mig att dra nu, ses ikväll igen nångång =) Have a nice day!!!

image1531

Måste köpa nytt

Ser nu när jag ska sminka mig att mitt smink börjar att ta slut. Tråkigt nog får jag inte lönen förrän på tisdag så får dock vänta ett par dag. Men nu är det verkligen dags att köpa nytt, sitter liksom och skakar ut de sista som finns kvar i min foundationflaska...haha Tänkte bara visa vilket smink jag använder mig och rekommenderar!

Ser faktist nu när jag kollar att jag använder mig mycket utav Loreal´s produkter. 

Först tar jag min foundation, (just nu använder jag denna)

image1527

men nu när jag ska köpa nytt blir det av Loreals foundation, den är väldigt täckande och bra.

image1528

Sedan tar jag denna lite mer fetare/torrare, typ som ett puder över.

image1529

Mascaran jag använder heter Max factor 2000 Calorie (curved brush) Den är SUPERBRA och ger fyllig look.
(hittade ingen bild på just den jag har, men det här är väl den nya modellen antar jag)


image1530

När jag får min nästa lön ska jag nog satsa på att köpa lite bättre kvalité, kanske från FACE eller MakeUpStore. Men än sålänge så duger det här, funkar skitbra på mig. Använder mig också utav ögonbrynspenna, rouge och eyeliner. Men det är köpte på H&M.

Hoppas ni tycker det är bra med mina tips =)

One week to go

God morgon folket, vaknade väl runt kvart i åtta av att Noras jävla klocka ringde, haha de va nog den mest störda alarmsignal jag hört. Tänkte som sagt inte dra till salongen förrän elva tiden ungefär, så ska sitta här och mysa ett litet tag, läsa bloggar och käka frulle.

Idag består min frukost utav te och jättegott nybakat bröd med ost på. Det är nämligen dags för mig att tänka på min kost lite mer pågrund utav mitt lilla magproblem, eller lilla och lilla. Haha! Måste i stort sätt sluta med ALLT socker...

HUR I HELVETE SKA DET GÅ??? snälla nån som har ett bra tips på vad man kan äta istället för typ godis, bullar, glass...allt underbara som gör än sådär rund och go. haha, jag älskar verkligen godis... 

får väl byta ut skiten mot morötter eller nått gott..haha Lycka till!

Om jag får, så ska Liisi komma till min salong idag där jag ska klippa och färga. Måste först bara kolla om det är okej. 
Måste alldeles strax klä på mig, men hoppas alla får en underbar dag trots det tråkiga väder!

Och angående min rubrik, nu är det fanimej bara EN vecka kvar prick, känns så skönt att kunna säga så. Förut har det vart typ 50 dagar kvar, 42 dagar kvar... nu kan jag säga att vi åker på TORSDAG!!!!! =) =) =)

Nä, måste gå nu, PUSS&KRAM!<3

SHULULULU

image1525

haha, GOD NATT PÅ ER ALLA NATTUGGLOR...puss & kram ängeln och trollet!!!

Äntligen lite sällskap

sitter här i min underbart sköna säng, och idag inte själv... har ju sällskap av Nora. Känns roligare än att sova själv. Pratade med älsklingen förut och han har åkt snöskoter idag. Shit va kul, de skulle jag med vilja göra.

image1523

De är ju uppe i dalarna och där är det tydligen massa snö. Han vet inte än när han kommer hem, men det blir väl nångång till helgen. Klippte faktist en liten bit av Nora´s toppar idag också. Imorrn är det salongen som gäller, men tänker inte åka dit förrän typ elva tiden, stanna lite senare än vanligt. Nu ska vi kolla lite film, ses imorrn.


Natti Natti <3

Klippt gudsyster

Mammas väninna och hennes dotter kom hit idag, käkade lite middag, kollade film och så klippte jag Danni. Hon är mammas guddotter, alltså min gudsyster...ah det kanske ni fattade! Hon ville iallafall göra en lite större förändring än vissa andra! haha

Så klippte henne jättefint, såhär såg det ut innan:

image1519

image1520

Och sedan efter...

image1521

image1522

Blev lite lugg och typ 1 dm kortare. FINT?

Till mitt största fan

haha, glömde det igår så får inte glömma det idag, ska hälsa till mitt största fan därute. Hon heter Lina och går i min skola. Hon är väldigt mobbad! hahahahah

HEJ LINA!!!!

så kom regnet

image1524

hallo hallo, kom precis innan för dörren. Haha det första jag gör är att slänga mig på datorn, haha nä gick faktist på ta först. Imorse färgade jag mamsen, hon blev riktigt blond, eller ah sådär guldig. Ska ta en bild sen när hon kommer hem så att ni får se. Efter lunchen hade vi som sagt massage, dock inte för ryggen... de hade varit superduperskönt.
Men vi gav hårbottenmassage på varandra. Ganska skönt, förutom att det drog lite i hårstrårna. 
Stylade också varandra efter, Linda, tjejen som behandlade mig lockade mitt hår, det blev jättegullig. Men efter att behövt gått ute i det här jävla pissvädret, är det i stort sätt platt nu igen. Säger ju det, mitt hår är VÄRDELÖST! haha

Känner mig trött i kroppen efter att nästan ha stått upp hela dagen, så mest av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova, men de går inte...kommer inte kunna sova ikväll då. Norisen kanske kommer hit ett litet tag, inget bestämt än. Sedan ska jag tydligen klippa Mimmis kompis, OM jag orkar som sagt. 

Köpte hem tre stora limpor från bageriet i skolan för endast 25:- det är ju verkligen jättebilligt. Jaja, ska ta och mumsa i mig en smörgås av de nu. Kram sålänge<3

God morgon Nordpolen

Haha, asså det är verkligen helt jävla sjukt, Fan så mycket snö som det är idag var det inte under hela julen....
Det blir fanimej vinterjackan som åker på idag. Är på ganska bra humör idag, förutom att jag är lite hungrig.
Fan va det sprattlar i benen, är så JÄVLA glad..bara 8 dagar kvar till egypten!!!!!

Då får det snöa hur jävla mycket de vill...haha måste käka frulle nu, ha en najs dag! =)<3

börjar känna mig trött

Ligger här helt ensam i min säng, de gör väl kanske många av er. Men själv är jag van med en stor man brevid min sida, som tar himla massa plats. Känner att ögonen börjar bli lite hängiga nu så det är nog sovdags nu.
Imorrn börjar jag klockan nio som vanligt. Men har en enormt najs dag imorrn, nämligen salong på morgonen. Då ska jag klippa och färga min mammi, sen efter lunch har vi massage. Fatta va najs, haha Malin ska lätt göra på mig, hon tar i så bra! hehe

Svårt att lägga sig när man sittar som ett jävla plåster framför datorn, men det blir ju så. Älskar min nya lilla bebis, måste ju lära mig allt också... nä läggdags, see you tomorrow <3

knasig kan man vara :P

image1510

Vill du skicka gratis sms?

Jag blev idag medlem på denna sidan där man får två gratis sms varje dag... Vill du också göra dett, klicka dig in på länken nedan och bli medlem du med, Det är helt gratis och du kan gå ur när du vill. 

http://www.gratissms.se/11uwicfscq 

Lycka till 

Har Mr & Mrs Beckham skilt sig?

image1482

Såg i nån skvallerblaska idag att paret ska ha skillt sig och att Vickan redan hittat en ny hunk... Stämmer detta påstående eller är det bara ännu ett falskt rykte?




Jag & Bullen

image1479

image1480

image1481

hehe SNYGGINGAR!

Katrin Schulman

image1478

Bland gästerna satt den berömda bloggerskan Katrin Schulman. Har aldrig vart inne på henne blogg tidigare, bara hört om henne. Men som de flesta säger verkar hon vara en ganska divig liten tjej. Men söt var hon...

Har kollat in henne blogg lite nu, hon verkar vara den tjejen som skiter fullständigt i vad folk säger, vilket kan vara både bra och dåligt. Jaja, en sak jag däremot inte visste var att hon var tillsammans med Alex Schulman, haha trodde dem var syskon...där ser ni hur mycket koll jag har!



E det snö?

God kväll folket. kom hem från stan för ett tag sen. Är det snö som täcker bilarna? Jag kan verkligen inte fatta detta, vad händer med Sverige? haha fan de e ju april nu..alltså ska våren redan vara här på riktigt! OH va arg jag blir...

Kom ca en 20 minuter försent imorse, men hade ändå bara SOFT-lektion, vilket betyder ta-ikapp-lektion. Fönade en docka sen fixade Bulle mitt hår. Det blev väldigt gulligt. Såhär ser det ut:



Kanske inte världens bästa bild, men de började regna så tog bara en bild lite snabbt innan det hann försvinna. Det är det som är kasst med mitt hår, att det e helt jävla värdelöst! Vad jag än gör med det, hur mycket produkter jag än använder försvinner det efter en timma. Blä...

Var kvar ett litet tag i plugget innan vi drog till Radiohuset. Studion var mycket mindre denna gång, men det var jävligt kul. Tror inte vi kommer med i TV där, kanske...dom tog lite publikbilder innan med inget under inspelningen. Jaja, programmet spelas på lördag iallafall på kanal 3. Minns dock inte vilken tid, men det e bara att gå ut på TV3 hemsida. 





Fy fan för det här vädret

God morgon, har visst försovit mig lite och ändå sitter jag här och skriver... Vaknade av att det regnade imorse, FAN så tråkigt väder.

Men okej jag om nån borde väl inte klaga, hihi drar ju fasiken till egypten om bara 9 dagar! Kan ni fatta hur underbart det kommer bli, gud va jag längtar. Ska nog börja packa väskan snart...

hotellet vi kommer bo på! 

image1468


Nä nu måste jag slänga på mig lite kläder och äta lite frukost. Ikväll är det "Extra Extra" som gäller, så see you after that. <3

Måste sova nu

Nä nu är de sovdags för min del, kan inte sitta uppe hela nätterna. Blir så jävla trött på dagarna. 
Fick precis veta att älsklingen är påväg till typ dalarna eller nått. Egentligen skulle jag sovit hos han men sket det, var så himla trött. Tur det eftersom han nu står på centralen och väntar in nattåget. Hans farfar är nämligen allvarligt sjuk,  pappa Jens är redan där. Vet inte hur länge han stannar, kommer iallafall sakna min baby.

God natt alla homiiiez

(bjuder på en bild från idag)

image1467

så snygg är jag, nu vet ni! hahaha

mysig nattdukslampa

Kanske inte världens bästa, men fan vad jag gillar min lilla nattdukslampa... köpte den på ikea typ förra året. Har sådär lagom mysigt ljus som man kan somna till istället för nått starkt ljus. 

image1466

det finns faktist två olika inställningar..antingen stilla eller rörlig.

Studiopublik till Extra Extra

Imorrn är det åter igen dags att sitta i publik. Det var nämligen så att sist vi satt i publiken i "Glasklart" fick vi varsin biljett tills imorrn. Så därför ska vi sitta i publik igen, fan det är ju kul. Det blir dock inte samma program utan denna gång blir det i "Extra Extra".

Det är helt gratis, förutom att du måste följa de olika reglera och så som sägs i början. Sen är det bara upp till var och när de känner för att garva eller applådera. Väldigt kul faktist.

Nä, dags att packa väskan nu...hörs senare annars imorrn =)

image1406


Känner mig så sliten

Halloo hallo, då var jag hemma igen efter en dag på stan. Träffade Kenza först i slussen sen drog vi iväg mot gallerian där i mötte Nadia och hennes kompis. Fikade lite, rastade lilla mani och kollade i affärer. Till sist gick jag med Kenza till tandläkaren, jag och N vaktade mani sålänge sedan drog vi hemåt. Mötte Nora en snabbis i mariatorget, skulle bara lämna av hennes kamera. Nu är jag som sagt hemma och är verkligen skittrött, kan verkligen inte fatta varför. Älsklingen är hemma hos sig och han vill att jag kommer dit, vette fan om jag pallar...jo måste packa bagen nu asså.

Det blev ingen datorväska, får bli en annan dag helt enkelt. <3

Fika med Kenza

Då var det dags för mig att ge mig av, ska först iväg och fixa en liten sak sen in till stan möta Kenza.
Kanske blir lite shopping, vet inte än. Måste iallafall leta efter en datorväska!!


kraaan sålänge =)

Höga sommarskor

Nu är jag ute efter ett par söta sommarskor, högklackade. Det ska vara med korkklack om ni förstår mig?
Typ en sådan sko som nedan. Så om ni vet några fina skor snälla tipsa mig och det nu! Vill ha med dem till egypten...

 

 

DL605_61345_09090_31_3519.jpg

 

 


gulligt mail

Fick ett så gulligt mail häromdagen av en kompis, såhär såg det ut..

Instruktion till alla hundar hur man kramar en baby,

Först hitta en baby.

image1534

image1535

image1536

image1538

image1537

Jag är helt mållös

Igår kväll satt K och kollade på videos från youtube, så hittade han den här filmen. Asså jag blir helt mållös, har ingen förståelse för hur så små tjejer som dessa kan dansa så jävla bra.

Tjejerna är alltså bara 5 och 7 år gamla, SJUUUUK! Sådär bra vill ju jag va...hehe :P



Vart hittar jag en fin väska?

Sitter och kollar runt lite på nätet, men så lite som jag kan om datorer...så hittar jag inte mycket. Har sökt på google, men helst vill jag hitta en butik där man kan gå och kolla på olika datorväskor.

Mina krav:

*Jag vill inte ha nån full gubbväska, utan en lite mer tjejväska.
*Den får inte heller kosta för mycket
*Den får inte vara för stor.
*Den ska ha axelband (alltså inget fodral)

Nån som har något bra tips, säg till. Ska nämligen ut idag och se om jag hittar nått fint.


TK894_screen1.jpg

 

nått liknande som denna...


Lördagens party

I lördags jobbade jag först sedan vart de lite party under kvällen. Jag drog hem till Nora, där vi var ett tag..
Liisi och hennes tre vänner kom också dit, sedan kom också Kenza och hennes tre vänner. Vi var där ett tag och umgicks sedan åkte vi till hagsätra där det var lite fest. Hade ganska så trevligt, sov sedan hemma hos Kevin...

Fick lite schnygggga bilder tagna:

image1337
Jag & Norisen, man kan ha kul utan alkohol ;) haha
image1338
Lilla Liisi & jag 
image1339
Liisi´s två vänner, satt en tredje till vänster
image1340
girlsen i hagsätra, haha
image1336

image1341

PUSS PÅ ER! <3


Ledig dag

God morning people, idag är det måndag och jag är ledig... så himla skönt! Vanligtvis skulle jag väl ha slutat runt halv fem tiden, men nu är det bara slappdag hela dagen. Har precis käkat lite gröt, inte min favvo men nått måste man äta, shit vårat kylskåp är ju typ tomt så man får ta det man har. Alla andra åkte hemifrån för ca två timmar sen, så det känns skönt att vara själv hemma, heeelt tyst. 

Sitter faktist och läser manualen för mac, men allvarligtalat så känner jag mig SJUKT IQ-befriad...snälla varför ska jag vara så trög? hahaha

Vädret verkar ha vaknat på fel sida idag men inte ska man deppa för det, är på ett jädrans humör, förutom lite morgontrött. Ska iväg och fika med en flickis lite senare idag, ska försöka hitta en dataväska till min nya vän, som jag bokstavligt är förälskad i...haha min dator :P 

Nån som vet vart man hittar en fin, tjejig datorväska, stor nog för en lite laptop? tell me NU!

Tjiingelinpling<3

Ny start

Hallo bloggen och alla söta läsare, idag blir som en ny start för mig och bloggen. Man kan säga att jag börjar om från början. Har vart sådär halvdålig uppdatering de senaste dagarna pågrund av flera orsaker. Men nu när jag fått min dator kommer det vara mycket lättare att vara ännu mer aktiv. Det kommer också bli lite förändringar, ska göra reklam för lite olika grejer etc. Allt kommer dock inte på en gång, men under en lite längre period såklart!

Föressten så ska ni bara veta hur skönt det är att ha en egen dator nu, slippa tjaffsa med småsyskonen om vem som ska sitta. Plus att nu är det bara jag som kommer använda denna, vilket betyder att det bara är jag som göra sönder den, haha nä men ni kanske förstår. Vet att älsklingen kommer vilja lägga fingrarna på denna, men de e stränga regler som gäller då. 

Varför jag valde att köpa just en mac? är mycket för att jag har stort intresse för foto & design, som jag däremot inte kan mycket om MEN ska lära mig. Så det lär ju också ta lite tid, men det är de värt. Inom kort ska jag också skaffa mig en system kamera. Något jag också länge velat ha, så blir det mycket eget i min lilla blogg.

Så vill jag passa på att hälsa alla nya läsare Välkomna. (welcome into my life)

Det där får inte hända!

Haha, asså en kille kan fan inte dansa sådär!!! 


Äntligen har jag fått en egen...

Heeejsan, fan vilket underbart väder...såååå himla skönt! Just nu står jag på jobbet, det är ganska mycket folk faktist! Tror att jag jobbar till åtta nångång, men hoppas på tidigare, För ikväll ere party, vet inte än exakt vad som händer men ut blir det iallafall. Imorse var vi på heron, inne på MediaMarkt och köpte det som jag längtat efter en lååång tid. Nämligen en egen dator, det fick bli en MAC. Stod länge och kunde verkligen inte bestämma mig, men efter lång betänketid fick det blir en mac, laptop då.



Nu lär jag ju behöva lägga ner ett par timmar på att lära mig allt också eftersom det är rätt stor skillnad på vanlig PC och MAC, men kommer väl lära mig allt så småningen om. Nån som redan har MAC och tycker jag gjort ett bra val?

Dags att fortsätta jobba nu, ha en underbar dag<3

Ny jacka!

Den här underbart fina jackan blev igår min, älskar den! Igår var ju vi som sagt på salongen, och där var det en tjej som hade köpt denna jacka, strl 36, och då var den för liten. Då frågade hon mig om jag ville köpa den. Impulsiv som jag var gjorde jag det, 298:- kostar den, eller ja kostade. Var inne på H&M hemsida nu och såg att den fanns i 34 och kostade endast 198:-, så insåg nu att jag gått miste om 100 kr, plus att 36 är lite för stort. Men men, skitsamma den sitter jättefint! Lägger inte en bild när jag själv har den på mig när jag får tillfälle. =)


Fredag

Heeeej, gud va jag saknar er... fan har inget att gör på dagarna när jag kommer hem! HAHA, jora har faktist haft ganska mycket att göra det senaste dagarna.

Igår var vi och satt i publiken i "Glasklart", det var faktist skitkul! Tur som vi hade fick vi sitta precis där kamrean va ungefär hälften av programmet, så om vi inte syns är det jävligt skumt! HAHA, sitter precis bakom de tre tävlande...så om ni ser mig hojta till. Programmet kommer gå på lördagar klockan 20:00. Kan dock inte säga vilken lördag, eftersom de lägger in de olika programmen lite hur de känner för. Så ni får helt enkelt kolla varje lördag..hehe

Tråkigt nog missar jag det, eftersom jag antagligen kommer att vara i egypten då...YEEEEEES! det är fasiken inte änns två veckor kvar. GUD VAD JAG LÄNGTAR! Btw tack för alla tipsen om olika datorer, kom gärna med fler tips, så jag har stort utrymme av val.

Sitter såklart i skolan och bloggar eftersom datorn hemma e ah, trasig! Vi börjar kvart i ett och slutar inte förrän sju ikväll, ja jag vet att det låter sent men vi har det såkallade kvällspasset idag. Malin är väl här vilken sekund som helst, ska käka lite lunch då!

Ha en helt underbar dag, solen är på G fram <3

Sitta i publik

Imorgon ska jag, Bullen och Christianna sitte i publiken i det nya programmet "Glasklart" som snart har premiär på svt. Imorrn är det bara en inspelning, men ska bli kul iallafall!

   





Program

Programledare, Ola Lindholm...han e ju rolig!

Dom kan verkligen inte låten!

Haha, fyra killar som sjunger till Vegaboys, shit va dem inte kan texten! haha


Jag vill också...

Tjoooosan, det har varit och kommer att bli lite sådär halvdålig uppdatering de närmaste dagarna eftersom våran dator hemma har lagt av helt, den verkligen strejkar nu. Så förhoppningsvis har jag snart, eller iallafall inom kort en egen dator! Känns tråkigt, men det e sånt som händer... Idag hade vi salong på morgonen, då färgade jag min lillasyster och det blev jättebra, blev skitnöjd. Efter skolan åkte jag med min kära klasskompis Jessie till farsta, med BIL! ja snorungen har tagit körkort. Fan jag vill också ha körkort, och dessutom en egen bil. Fan varför har jag inte tänkt på det tidigare. Nu har jag iallafall bestämt mig för att gå den där första handledar-kursen, så ringde faktist min kära far idag... så hoppas han kollade upp det. För nu jädrar ska jag också börja övningsköra! Hade nån idé om att jag skulle ha körkort till sommaren, men det e väl lite sent ute nu kanske? eller? nån som vet hur det där ligger till? tell me!

Bilden ?http://www.z.lst.se/NR/rdonlyres/1C1C228B-F385-44A3-8CCB-DF63FFEE4E72/0/korkort.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.


Väl i farsta så gick vi och käkade jättegoda focaccias eller va fan det nu heter, sen kollade vi ilite affärer. Hittade faktist ett par jättesöt skor på SkoVision som jag sedan köpte. Jessie köpte också ett par, väldigt annorlunda! Typ tygskor, knallgröna med massa glitter på, så jävla coola! Haha kanske inte min stil, men hon är lite sådär mobbad hahaa!

Nä tja!<3

Snacka om tålamod

Hejsan, äntligen kan jag skriva detta inlägg. Kan ni tänka er, asså våran dator är verkligen heeeeelt paj!
Våran mus funkar inte, så sitter här och kommer hela vägen fram till detta med hjälp av den där knappen med två pilar på. Haha, helt sjukt! Men fan jag vill ju blogga, det var ju ett tag sen nu. Ah typ tre dagar! NU vill jag VERKLIGEN ha en egen dator, står ju inte ut längre. Ajja tur det att jag har hyfsat tålamod och sitter här och krigar för att blogga, jaja kul är det iallafall!

Så hur har eran helg varit? min har varit hel superokej typ. Var bara hemma med min älskling i fredags, jobbade i lördags då vi också drog till café 60 vid elva-12 tiden på kvällen, skitmysigt var det. Dem har ju typ öppet till två-tre på natten. Där var jag, Nora, Malin, Sara... sen var Kevin och Sebbe också där en kort stund! Jag och Nora sov sedan hemma hos mig och dagen därpå, alltså söndagen jobbade jag på cafét. Jobbade också där igår och idag. Det är superkul, lite sådär smådött än så länge. Men det kommer, tur det så vi hinner lära oss allt först. Idag var en riktigt skön skoldag, helt sådär chill. Vid fyra tiden åkte jag till en napprapat eller vad det nu heter... som kände på mina fötter hur min kropp mådde. Och ja, den mådde väl sådär, helt frisk förutom lite strul i magen. Men har köpt en grej som ska ta bort det nu!

Tänkte faktist tala om det för er som inte redan vet det. BLI INTE RÄDDA NU! haha, det e ju så att alla människor har svamp i magen, väldigt lite. MEN, äter man för mycket socker eller t.ex pencilin så kan det bli för mycket av den där svampen, och då kan man få olika problem... detta har jag lite för mycket av, och det är för att jag bombat min kropp med socker! Så ett råd till alla er som bryr er om eran lilla kropp, dra ner på sockret!!!!

Nä nu blir detta inlägg för långt, bara för att jag inte skrivit av mig på ett tag, känns jättekul att vara tillbaka iallfall!

<3


Tillbaka från två dagars paus

Halloojsan folket, back to reality! Har ju varit en liten paus nu i två dagar som alla borde veta vid det här laget, eller ah iallafall ni som själv bloggar. Men det var ju faktist lite skönt trots att jag faktist saknat det. haha, det har ju blivit som en hobby, gör det varje dag i princip! Tråkigt nog så i samband som blogg.se blev avstängt crashade våran dator, så nu kan jag faktist inte blogga hemifrån. Utan nu sitter jag faktist i skolan... ville bara berätta det för er så att ni vet det! Om ni kanske saknar mig eller nått, HAHA!

Ja de senaste dagarna har det inte hänt sådär jättemycket, förutom att våren äntligen är här! Sedan så jobbade jag på pizza hut i lördags och cafét i söndags! Min engelska börjat snart, måste kila!


hörs senare, Kramisar!


Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0