...

dålig uppdatering och kommer nog fortsätta några dagar framåt pågrund utav flera anledningar. Mår inte sådär superbra och ska nog ta en liten paus från bloggen och bara ta hand om mig själv lite. Är inte borta alltför länge utan bara några dagar kanske, bloggar när jag känner för det. Imorrn är det jobb ute i vallentuna på 40 eller 50 års skiva, minns ej haha
Men är väl hemma på söndag igen. Hare gött...

LOVE A<3

Outlet

Ja ni hör ju på rubriken. Imorrn öppnar en outlet i sollentuna med kläder från bl.a Vero Moda, Gina, H&M o.s.v tror de var dem iallafall. Säljer ut massa kläder för superbilliga priser. Men eftersom mamsen inte har tid nån annan dag eller tid och Mimmi veeerkligen vill åka dit så ska dem vara där imorrn redan vid 7 på morgonen, hur sjuk kan man vara? haha
men jag är lika sjuk jag som ska med. Haha så nu måste jag veerkligen hoppas i säng eftersom jag ska upp vid typ 5 imorrn bitti. usch! hoppas verkligen att jag hittar nått fint, för annars har jag verkligen gått upp typ 3 timmar för tidigt än vad jag hade behövt. Kommer nog inte orka blogga imorrn bitti, och ska förmodligen direkt till pizza hut imorrn, så kanske inte är hemma förrän efter 11 imorrn kväll. Men se då!

Pusspuss






Humlan in action

Hej, tjabba, tjena, hemma från att ha lekt frisör lite. Var borta i enskede hos ett par vänner, klippte på mor & dotter. Blev sjukt nöjd med färgen på dig Sussi (mamman) hihi, och självklart Dannis hår. Tog tyvärr inga före eller efter bilder. Men Kim (sonen) lyckades fota mig när jag klippte. Haha så slänger in dem så fort jag laddat upp mig, så får ni se mig in action liksom. Haha

Skolan gick superbra idag som sagt, och imorrn är det en ny dag. Sedan är det fredag igen, gud så fort tiden går. Snart har jag gått en hel vecka. Ah känns som om tiden kommer gå mega snabbt nu inför studenten! lääängtar verkligen.

Asså om ni bara visste vad JAG ska göra imorrn...haha ska äta nått men berättar sen! (min mamma är knäpp) haha





Bad update all day long

Tjena folket, hemma från stan nu. har varit inne med Jessie på Tajmahal (där man köper bra löshår). Ska försöka sätta in det nästa vecka, tis eller ons. Har vart i plugget hela dagen, började med ett nytt ämne och det var Naturkunskap. Av nån konstig anledning känns det kul, laborera och sånt skoj. Vet att det kanske låter sjukt, men på klassrådet idag började det redan snackas om studenten. Men det är bra, varje dag är en mindre kvar till studenten, HELT UNDERBART!

Nä nu har jag lite bråttom, ska hem till sussi i enskede, färga/klippa. Kanske tar med kameran och kör en för-efterbild. 
Magen kurrar nog lite, frågan är om jag hinner slänga i mig nått?! njae kanske kan ta en macka hemma hos henne.

Ses senare ikväll, kan bli sent. PUSSEN<3


PEACE!



Hemma från fika

Halloj, nu är vi hemma och har varit det i över två timmar.  Hade himlans trevligt, och morfar blev lite överraskad när jag kom eftersom jag brukar ha så mycket annat för mig. Skönt att träffa kussarna lite, för det är väldigt sällan. Däremot var inte alla där, men kul att några var där iallafall. Vi började snacka om att åka på en utomlandsresa alla tre familjerna, plus mormor & morfar. Hoppas verkligen att det kommer ske, skulle vara sjukt kul. Jag och Mimmi, med fyra grabb kusiner. SKOJ =) hihi

Lite pics tog vi. Mormorfar (mormor & morfar) har tre hundar, nu minns jag inte vad dem heter. Men som tävlar genom att springa. Hittils är det bara två av dem som tävlar, men nu har de skaffat sig en valp, Kalle heter den. Supersöt!  

De vuxna satt i köket och vi "barnen" i vardagsrummet.


haha mumsan ser ut som en apa... leker med kalle (juste Greyhound heter rasen)




OH NU KRÅNGLAR DET IGEN! orkar inte ladda upp fler bilder nu, får bli imorrn istället. Nu är det läggsdags..
natti allla läsare, för många är ni och de vet ni! =)



Gör ett nytt försök och laddar upp lite fler bilder nu...

Mimmi blir attakerad av Kalle


störd kusin som ni ser...haha (gillar hans afro) haha


jag provar kussens magmukkler :P heeh





Tamlin till attack



haha kevins faster har världens sötaste katt, men har ser han liiite farlig ut! haha



Pannkakor till middag

HallO, har varit hemma heeeela dagen... fixade i min lilla skolmapp som jag har, så den är redo för en ny termin. Kollat på film gjorde jag också, men somnade så hann knappt se halva. haha

Egentligen skulle jag ha jobbat, men en snäll liten flicka kunde ta mitt pass så jag kan åka hem till min morfar istället. Har precis sminkat mig lite och tänkte laga lite middag till mig och lisen nu. Molly är också här, men vet inte än om hon ska äta.

Tänkte göra pannkakor, känner mig så himla sugen på det. Haha JAG VET att det inte är nyttigt. Men snart så, snart ska min jädrans kur igång och då blir det inte mycket valmöjligheter, så varför inte passa på nu?

Nä, nu är det matdags, drar till morfar sen, men bloggar när ja kommer hem! 



pannkakorna var supergoda, nu väntar jag bara på lillsyrran sen ska vi ta bussen hem till mormor och morfar! <3






KEN LEE hahaha

När kevin visade mig den här, höll jag på att garva ihjäl mig själv. Haha höll nästan på att kissa på mig... hon tror seriöst att låten går så! kan ni fatta!? haha





Tisdag

Halloj, här sitter jag fortfarande i mitt nattlinne och klockan är redan halv tolv. Nope, ingen skola idag inte. Utan idag är vår såkallade Praktikdag. Men jag har ännu inte hunnit fixat nån praktik plats, så sitter just nu och kollar runt lite på eniro och letar. Så himla skönt att det bara är 74 timmar som behövs denna termin, gemfört med förra då det var typ 120 eller nått. Så ska få ihop timmarna så fort som möjligt sen kan man vara ledig, eller som jag tänkt jobba då.  hihi

Har städat och vikt ännu mer kläder i garderoben nu, så har bara en kvar. Där alla skor jackor och sånt skit hänger. Egentligen skulle jag ha träffat Jessie och åkt runt lite för att leta efter salong. Men eftersom hon bor så himla lååångt ut på landet (nynäs) så orkar hon inte åka till stan idag bara för det. Så tänkte passa på att rensa klart, så jag får det gjort. Äta nått gott ut vårt smockfulla kylskåp, hihi sen ikväll ska jag INTE gå på gymnastiken nej. 

Utan ska hem till morfar som fyller år, känns som att jag borde va där. För man vet faktiskt inte hur många år till änns morföräldrar finns där. Skönt att träffa kusinerna lite, OM dem kommer också!



Detta fick bli min frulle denna morgon, rätt så nyttigt va!? hehe

CYA



Äntligen STORhandlat

God kväll, kom hem för inte så länge sen efter att ha storhandlat. Så skönt att ha fått det gjort, för det behövdes verkligen kan jag säga er. Nu är de smockfullt, känns verkligen härligt. Nu när man är så hungrig kan man liksom inte bestämma sig riktigt eftersom de finns så mycket gott. Jaja nu är det dags för sängen. 




Natti



Rensar garderoben

Hallo, har precis startat en rensning av min garderob, eller rättare sagt min garderober :P haha
Har hunnit rensa en hel del, men har också mycket kvar. Men nu måste jag och Lisa ge oss iväg till WILLYS i älvsjö där vi ska storhandla, förhoppningsvis med hjälp av Jens. Magen kurrar, ska nog ta en macka innan vi drar iväg. 

Har också fyllt i alla skolpapper vi fick idag. Haha känns skönt att inte behöva mammas underskrift nu när man är arton och myndig! Lite fördelar finns det visst. Tog faktiskt inge bild på kaoset, men kan ta en bild när allt är färdig rensat. Och som sagt finns det massa nya saker som aldrig använts, tillochmed prislapp finns kvar på vissa grejer. 

Vet inte exakt när det åker upp i bloggen, men inom kort iallafall. Och ska försöka få igång min lilla tävling snart också. Nä nu måste jag äta innan jag svimmar. 

See you later KISS <3



snälla vill inte att sommaren ska försvinna... oh vill bara njuta ännu fler dagar på mitt mysiga landställe...



Tävlar hos Shopaholicmamman

Jag vill så hemskt gärna vinna ett smycke från denna lilla samling, så därför är jag med och tävlar nu! 
Hoppas jag vinner ;)



Gå in på www.shopaholicmamman.blogg.se

Var med och tävla om ett smycke från "funky marie design". 

LYCKA TILL DU MED!



Första skoldagen avklarad!

Halloj, NU är jag hemma. Kan ni förstå? haha så typiskt vår skola att ha vanlig skoldag första dagen efter sommarlovet. Men men inte för att det var sådär hemskt ansträngande men ändå. Hann inte blogga imorse som jag hade tänkt eftersom vi såklart försov oss. Hade ställt klockan på sju, för att hinna dusha, sminka sig, äta frulle och inte behöva stressa. Men klockan ringde inte (jävla skitmobil) så vi vaknade klockan åtta istället, och det var väl tur det. Men vi kom faktiskt inte försent.. hehe

Det var kul att träffa alla igen. De flesta är sig lika, men lite nya hårfrisyrer och färger är det alltid. Tror inte man växer och förändras så mycket de sista året. Man är ju typ fullvuxen, eller vad man nu ska säga. 
Först var det bara snack om grupper, scheman, lärare o.s.v En rätt tråkig sak är att två favorit lärare har slutat. Hemskt tråkigt... men men en ny har kommit så hoppas hon är lika snäll. Inge större förändringar i skolan inte, hade hoppats på nya färger, kanske lite nyare grejer i cafeterian men nej nej. Allt är som vanligt, tråkigt och ännu mer tråkigt. 

Schemat ser rätt okej ut, inget man dör av iallafall. Vi börjar med kärnämnes perioden som det kallas. Men har faktiskt lite frisör trots allt, så helt ner pluggade kommer vi inte vara. 

Våran nya lärare från förra året hade ett bra snack som fick mig att verkligen tänka om. Man är i skolan frivilligt och gratis, så ta vara på tiden för sedan är det inte längre gratis. Jag bara kände att jag verkligen bestämt mig nu att verkligen köra på de sista året nu. Satsa på höga betyg, inge skolk och bara se till att ha kul. 

Som varje år kommer det nya ettor, vet inte direkt vad jag ska säga. Men på nått sätt känns det som om de är mindre och mer omogna än vad vi var när vi var ettor. Mer än hälften är fjortisar, haha inge illa menat men förstår ni typ vad jag menar. Så mycket smink, och fina kläder. Men det kanske är kul ett par veckor sen bryr man sig inte längre, eller det gör iallafall inte jag. En ny tjej i vår klass också, fast där säger jag bara "no comment´s". Plus att jag träffade en gammal klasskompis från högstadiet som börjat i ettan. Shit det måste vara jobbigt, tre år liksom. Jaja!

Nä gud så långt inlägget blev, men hade en del att säga iallafall. Nu ska massa papper fyllas i och ska slå mig ned och göra allt det på en gång, så inget försvinner och inte lämnas in ( som det brukar bli i vanliga fall). 



ska dammsuga lite nu...ses sen<3

 

Egen manikyr

Nu var det på tiden att mina naglar fick sig en behandlig, och det denna söndagskväll. Fick ett perfekt litet kit av bullen när jag fyllde år som nu för första gången kom till användning. Har tagit bort gammalt nagerlack, filat, oljat in, lackat och smörjt in nagelbanden. Superfina och fräsha. Dock kom jag nyss på att jag glömde tånaglarna, haha!



superbra! 




Ny stickad kofta

Äntligen har jag hittat en skön stickad kofta. Inte alls stickig, superfin färg och bara 199:- Kan ni fatta eller... såå fin är den.

  






FÅR DAMP SNART MASCARAN VÄGRAR KOMMA IN PÅ BILD! EN ANNAN GÅNG!




Fredagens klädsel

Sa att jag skulle lägga in den, men glömde helt bort det. Tog en skum bild så därför ville jag dela med mig utav den och då outfiten. 



Halflummig bild, HAHA ser ut som MUSSEPIGG!


Slappdag

Tjenis, har inte orkat blogga på hela dagen trots att jag har varit hemma stort sätt halv dan. Var inne en kortis i stan och köpte den där koftan som jag kärade ner mig i häromdagen men inte köpte. Kanske inte nämnde det, sen behövde jag verkligen en ny mascara så hittade en billig för bara 99:- sedan fick en fin tröja också följa med hem. Men nu är det stopp på shopping asså. Känns som om jag handlat nått var varannan dag nu. Nu måste jag rensa garderoben lite som jag sagt typ 100 gånger, haha nä men ska se om jag hinner få gjort det ikväll. Har nämligen möblerat om hela vårt rum. Hade tröttnat så mycket på det som redan var. Självklart passade jag på att städa, rensa ur lådor och nu ska jag byta till rena lakan. 

Har haft småont i huvudet hela dagen, försökte sova nån timme förut men det gick inte över, har också druckit vatten men inget har hjälpt hittils. Bullen är på väg hit nu, ska sussa här inatt så vi kan åka till skolan tillsammans imorrn. 

Japp imorrn är det dags, är nästan lite pirrig i magen må jag säga. Haha, jobbigt men skönt på samma sätt. Vi börjar klockan nio imorrn bitti men vet inte exakt när vi slutar. Det är meningen att vi ska iväg och storhandla lite imorrn, så det hoppas jag verkligen på. 

Ska fota det nya nu sen måste jag dammsuga hela lägenheten innan bullen kommer, annars blir hon väl galen :P haha
Hon tvingar också med mig att sola i högdalen, men hon pröjsar så why not?! hihi

LOVE<3


(det var nån som undrade om jag bor i en egen lägenhet. Nope det gör jag inte, utan bor med min pojkvän, hans pappa och nu med lilla Lisa)



Absolut sista sommarlovsdagen

Hello friends, idag är det söndag om min sista sommarlovsdag. Känns rätt sjukt för imorrn börjar jag trean. Sista året sedan är jag fri, haha om man kan säga så. Ser så sjukt mycket fram emot nästan år, studenten och allt. 

Om ni bara visst vilken sinnessjuk träningsvärk jag har. Känner mig som en stel tant, helt sjukt. Det gör såååå himla ont! 
Axlarna gör mest ont, kan knappt lyfta dem liksom. Fatta att jag har använt muskler som jag typ inte visste att jag hade.
Men jag ser det som positivt eftersom gympan faktiskt har nån påverkan eller vad man nu säger. Då bevisar det iallafall att man tränar, och inte bara leker typ. 

Idag tänkte jag försöka få lite saker gjort här hemma, bl.a städa ur garderoben som ska användas till en pryl jag och norisen startat! Funderar på att åka in en kortis in till stan och bara köpa nått litet som jag kan ha imorrn, för har verkligen tröttnat på allt som ligger i min garderob. 

Vad ska ni göra en dag som denna? Se you later aligator<3



Lördagen

God kväll, haft en bra dag? Min har väl vart sådär, inget märkvärdigt direkt förutom gympalektionen imorse. Den gick jättebra och det känns skönt att äntligen komma igång med nått. Men gud vad jag kände mig som ett barn, haha fick verkligen den här barn-känslan tebaks liksom. Men nu är det bara vänta på ett trevligt resultat, kanske kan jag gå ned i spagat i slutet av detta år. OM jag nu kan det så LOVAR jag att bevisa det för er hahaha.

Efter att ha suttit och solat på noras balkong nån timme och tvättat all tvätt, gick vi ner till götgatsbacken och tog en fika med Lisa på Wayne´s. När vi kom hem gjorde Lisa en najsig middag, superenkelt och gott. Men för att göra det hela enklare köpte vi också grillad kyckling istället för frysta fileér. Smarta tjejer är vi! 

In our kitchään


Lisen in action


middagen, ser kanske lite ut men blev sjukt mätt.



Kom precis hem efter att ha varit en kortis inne i stan med lisen...hehe :) det ska jag börja kalla henne för, då blir hon säkert glad. (not) Jaja, iallafall så mötte vi Molly och henns pojkvän inne vid rålis. De skulle tydligen vara musik och sånt där, men var visst ett missförstånd. Stog bara massa folk i smågrupper, lite småmusik här och där men inte som varken jag, lisa eller Molly trott. Men men vi fick oss en lite tripp in till stan, en fet godispåse lyckades hamna i våra händer med. 

Lisen är kvällens objekt i kameran, haha inte en ända bild på mig. (bad hairday) :P haha


Huvudet dunkar som bara den och gör superont, ögonen hänger tungt nu med så längtar verkligen efter sängen. Men kände bara att jag var tvungen att blogga lite efter så dålig uppdatering idag, hihi bloggen är miiitt liiv! haha

Nä nu ropar sängen efter mig, syns imorrn natti<3





Sicken tur man har

Heej, hur är läget? sjäälv e man på superbra humör. Blir så glad av att få sol vår sista vilodag på detta sommarlov. Sitter hemma hos norisen nu och har precis käkat fiskbullar med ris. Många som hatar de men jag gillar det faktiskt, trots att det inte smakade lika bra idag som i vanliga fall. Nora har typ 70 ton tvätt hon måste fixa, så ska ut på balkongen och schteka lite i den supervarma solen. Ikväll vet jag inte riktigt vaf som händer, men nått hittar jag/vi väl på.

Nä ut i solen med mig, ha en bra dag hörs såklart senare! <3


Bild tagen vid järla sjö tidigare i somras <3


Dags för första gympapasset

God morgon, usch va jobbigt att gå upp så tidigt på en lördag. Om bara 15 min ska jag dra iväg till hammarbyhöjden där v ska ha vårt första gympapass. Haha är faktiskt lite nervös, man vet aldrig vad det kommer vara för folk, stora eller små. Men snart får vi veta. Underbart med lite sol...kanske hittar på nått mysigt ute idag. Just nu är jag ganska trött men japp de ska inte påverka om solen skiner. Måste rusa till tubeeeen nu =)

ses sen <3

Dag med mamsen

Hallo folket, nu är jag hemma igen efter en heldag på stan med mamma och senare på dagen med Lisa. Hann inte lägga in någon bild på mammas hår, hann inte heller ta någon bild. Men det är inte klart, så väntar lite med de tills allt är klart. 
Vi åkte in till hötorget och käkade på Taco bar, har blivit allt mer vanligt på sista tiden för mig. Brukar annars nästan aldrig äta ute så mycket som denna månad. Men lite ska man unna sig när det är sommarlov och lönetider. 

Efter att ha fått i sig lite mat vandrade vi runt i olika butiker, mamma hittade en supersöt stickad kofta, jag med fast köpte den inte. Men undrar om jag ångrar mig nu? Nä måste rensa garderoben nu innan jag handlar mer som säkert bara kommer bli hängandes. Hmm, funderar på en lite klädförsäljning här i bloggen? låter det intressant? släng gärna in en kommentar vid intresse.

När vi var nöjda med shoppingen blev det en kort fika på nått fik vid gallerian. Sedan såg vi filmen "Love Guru". Den va ganska rolig faktiskt, men en sak som jag kommit fram till är, att när man betalar för att gå på bio, borde man se en mer actionfylld film, där det ska vara bra ljud och så. Istället för en t.ex komedi, som man lika gärna kan hyra film och se hemma liksom. 

Dessa saker fick JAG med mig hem idag, 

bodylotin, raklödder, rakhyvlar och bomullpads.


tjockare leggins, strumpor och en superhärlig typ "halsvärmare" hahaha


Detta köpte jag inte, men tog med mig från mamsen. Sist dem var på landet gjorde dem egen saft, eftersom vi har massa bärbuskar där. Inte lika mycket socker som dem man köper i butik. Ska bli gott att testa...
Flaskan har såklart ingenting med innehållet att göra!



(den smakade gott, inte så himla mycket socker. De e bra!)





Färgar mamsens hår

Heej, har precis färgat färdigt mammas hår. Nu ska hon bara sitta med det ca 30 min sen skölja ut det. Vi ska sedan röra oss in mot stan för lite lätt shopping, kanske fika lite, käka kanske sedan ser det ut som att det blir bio mot kvällen =) 
Älsklingen ska ut till södertälje och är nog inte hemma förrän på söndag... blir bara jag och lisa hemma i helgen då. 
Har fotat före vi började färga och ska självklart fota  efter, så slänger in bilder så fort det är klart. :D

Sista helgen på lovet

Hej babes, redan fredag... shit vad denna vecka har gått fort. Vad har jag åstadkommit, typ ingenting. Usch hade vart mycket nyttigare om jag bara jobbat, men nej nej har slappat hela veckan. Jaja, på måndag börjar plugget då är det full rulle igen. Igår kollade jag in mitt schema, och ah det kommer vara en del läxor nu de första veckorna, och jag är inte direkt känd för att plugga. Men nu är det dags för mig att skärpa till mig och verkligen sköta detta nu. För vill helst inte gå ut med nåt IG precis.

Sista året är det som gäller, och vet en massa saker som jag ser fram emot, bl.a kort nagelkurs, eget företag och vår resa till London. Så kommer bli mycket att prata och berätta om längre fram i bloggen. 

Idag ska jag och mamsen ha en lite mor&dotter dag, utan lillasyster. Haha hon dissar oss och drar till grönan istället. Så ska möta upp mamsen runt 12-13 tiden och ska då börja med att färga hennes hår. Sen får vi se vad som händer efter det.
Men kommer bli lite sämre uppdatering idag då eftersom jag inte kommer vara hemma hela kvällen.

Nu är det dags för frukost, tänkte koka lite mannagrynsgröt, liiite nyttigt iallafall :D

 Ha en bra dag nu, pusspuss<3


skulle inte direkt tacka nej till den platsen nu... fy vad mysigt vi hade det där borta i egypten...



Sleep tighty

Nu hänger ögonlocken nästan, längtar så till min mjuka gossiga kudde. Men magen kurrar lite så ska nog slänga i mig en macka först. Har föressten hört att det inte är så bra sådär direkt innan läggning, stämmer det? Jaja natti natti ses imorrn..



Bjuder på en megahärlig bild tagen i egypten..fan vad jag längtar tillbaka... :(



Dagens middag

Åt en så himla god middag, trots att den var så simpel att laga. Så tänkte därför visa bara hur smaskens det var...
Handlade lite frulle till imorrn också, men allt annat åt vi till middagen.








MUMS!!





duktiga alex

Nu har jag precis ätit en supergod middag med min älskling, de kan jag lova er var länge sedan. Och fy så mätt jag är.. älsklingen sprang ned och köpte glass från glassbilen. Så så fort maten har smält är det dags för glassen. (mums)
Att städa förrådet gick snabbare än jag trodde, det var inte mycket att rensa eftersom knappt hälften var jens&kevs utan en vän till dem. Såhär såg det ut före, 


och efter,


Ärlig talat gjorde väl kevin det mesta haha... men nu är det iallafall gjort!
Lite skoj hade vi iallafall där nere bland spindlar och andra äckeldjur...

    

flummiga bilder va? hihi

Efter det åkte jag till högdalen, där jag mötte mamma sen gick vi och handlade. Kom hem, ställde mig och lagade mat direkt, ingen avancerad mat direkt men ändå. Så nu känner jag mig lite duktig, ska belöna mig själv med en bra film, och idag blir det en film som jag inte råkar veta namnet på just nu, men berättar sen om den var bra eller dålig =)



Ner i källaren

Heellu, har legat hemma hela förmiddagen med min lilla sjukling... K är hemma från jobbet pågrund utav en förkylning...så nu ligger han bara i soffan och degar framför en dålig film. Men rastlös som jag är drar jag med mig honom ner i våran källare nu för att rensa ur förrådet vilket verkligen behövs. Det ser ut som om de bara slängt in grejerna i förrådet. Lisa och Johanna har nån inspark i skolan idag och kommer nog inte hem förrän lite senare, så ska fixa nån god middag till mig och döingen brevid mig. Fotar före och efter nere i förrådet och ser om jag är en superkvinna eller ej, haha

älsklingen i vårt supersköna duntäcke...



sötnöt<3



Mera pics från Gotland

Sitter och kollar igenom lite bilder, och hittade flera supermysiga bilder från gotland. Oh vad jag inte vill att sommaren ska vara slut. Vi hade det trots allt supermysigt på Gotland, skulle lätt kunnat haft landställe där, så himla mysigt, speciellt lilla Visby (eller det e ju stort) men ah ni kanske förstår. Blandar kanske lite med bilderna, men själv poängen är att ni ser hur mysigt vi hade det... hihi

Jag & norisen schteker på Tofta beachen


Nästan som att vara utomlands


Jag, kussen och nora.. POSE!


kussen och min snygging<3


mysiiig pool eller vad säger ni?


de hade massa vollyeboll matcher


riktig schtekar bil... en sån vill man jue ha


ser sådär riktigt sommrigt ut


vi kekar lite gläss


pillutta er!


våran snygga bil som vi hyrde under vår lilla resa... 



SAKNAR REDAN ALLT MYSPYS!!!



Vi kommer bli skrynkliga små tanter

God morning, har precis käkat lite frulle och ska precis åka iväg  till högdalen för att sola. Jag, Nora och Emmalisa kommer nog bli rejält skrynkliga innan vi nått åldern 40, hahaha. Nä men asså man måste ju hålla i solbrännan nu innan skolan börjar. Kan ju inte komma dit efter nästan tre månaders sommarlov och va blek...

nä nu måste vi rusa, ses seeeen <3

Beyond Borders

Hallloo, har precis sätt filmen "Beyond borders". Den var väldigt sorglig men ändå väldigt bra. Fast slutet var sjukt dåligt, tänker såklart inte avslöja men fan asså. Nora är här, kevin och liza. Köpte hem lite chips & dip så nu är vi feta och goa. Imorrn vet jag inte direkt vad som händer, kanske hittar på nått med laizan eftersom hon inte börjar skolan förrän klockan två. Nä nu börjar jag bli trött, ska nog lägga mig snart.. 


















Natti natti<3




Större pung har jag aldrig sätt

Asså det här visade kevin mig häromdagen, sjukt äcklad jag blev. 

VARNING FÖR KÄNSLIGT INNEHÅLL!!!






BlueBlack

Ruriken stämmer in på färgerna jag bar på idag. Ganska simpel outfit, men lite annorlunda gemfört med vad jag brukar bära. Kjolen är helt ny och det är första gången jag använder den, va tycks? 


Linne: BikBok
Kjol: H&M
Skor: DinSko (tror jag, sjuukt gamla)
Väska: vet ej



Myspys i björnsan

Hallo, kom precis hem och väntar på att middagen ska bli klar. Haha känns så roligt att säga så, för det är sjukt sällan nån annan lagar mat i detta hem, men idag är det kära Lisa som lagar maten, och idag blir det pyttipanna med stekt ägg. 
Har varit inne på söder, rättare sagt björnsan och bara myst med norisen. Vi köpte lite sushi som vi gamade i oss fort, var så himla hungrig. Till "efterrätt" åt jag en daimglass. Haha har varit sugen på den redan från igår då jag såg en tjej äta den.. hihi mums mums. 

Fick en del tvättat imorse också, så det känns skönt att ha allt rent nu innan skolan börjar o.s.v. Väntar på svar från Jens om vi ska iväg och storhandla eller ej, för det behövs verkligen. Kan lätt hända att det blir imorrn istället. Fotade faktiskt dagens outfit idag, så den visar jag er lite senare. Tyvärr så dog mobilen inne på söder så inga bilder blev det tagna där. :(

Nä nu kurrar magen, ska in i köket och se hur långt lisa kommit med maten. Kan appropå det tipsa er om hennes blogg, www.emmalisanorrhamn.blogg.se

Hej sålänge

Sommaren is still here...

God morgon, gud vad glad man blir när man vaknar upp och ser att solen skiner. Det ger än enorm energi gemfört om man vaknar upp och det regnar ute. Eller vad säger ni? Va uppe strax innan tio, har tvättid fram till ett, och har en del att tvätta så ah. Hade hoppats på bra väder denna vecka, och se vad vi. Nu måste jag ju utnyttja detta på nått sätt, funderar på att dra ut till landet... men det kanske inte är tillräckligt varmt. Hmm, ska ringa runt lite och se om nån vill hitte på nått! :D

Nä nu är det dags för lite frukost, sen ner i tvättstugan igen. Nått tips på vad man kan göra de sista dagarna nu innan skolan börjar, för nått måste jag göra!

Pusspuss <3

Färgat ögonbrynen

Har precis färgat mina ögonbryn. Kände att de verkligen behövdes eftersom jag nu färgat håret så mörkt, så blev de för ljusa. 

FÖRE:



EFTER:



Det tar lite tid innan man vänjer sig, för nu känns dem verkligen svarta. Men det ser mycket bättre ut.
Jag använde mig utav Depend´s ögonfrans- och brynfärgning. Snabbt och enkelt!



God night, sleep tight<3



Spagetti & köttfärssås

Hellu, har dammsugit hela lägenheten nu, bokat tvättid och plockat undan lite smått. Haha känns som om jag städar hela tiden, men det blir smutsigt så himla fort här hemma, och jag trivs verkligen inte i smuts. 

Lisa kommer snart så har precis börjat laga lite mat, och idag blir det spagetti & köttfärssås. Känner verkligen att det var länge sedan jag lagade en riktig middag här hemma, men det blir lätt så när jag nästan alltid är själv på kvällarna. Men nu är jag väldigt hungrig och längtar tills maten är färdig, hoppas det smakar bra också. Haha




Vad äter ni till middag idag?




Gymnastik bara för barn?

Hej & hå, nu är det nämligen såhär. En sak som jag helt glömt att berätta är att på lördag börjar jag och Nora på Gymnastik. Haha, kanske låter löjligt jag vet inte. Känns som om det bara är för småbarn, och att vi är alldeles för gamla för att börja nu. Men jag har den instinkten att det aldrig är försent så länge men har viljan. 

Eller vad säger ni, är vi för gamla? Haha tänk om vi kommer dit och så är det bara massa småbarn? shit då blir det pinsamt. Haha jaja det är iallafall nybörjargrupp, så förhoppningsvis är det olika åldrar. Men det återstår att se.

Kan iallafall tänka mig om ett par månader, kanske kroppen blivit lite mjukare. Kommer kännas underbart, plus att jag ska försöka komma igång med dansen igen. Så då kommer de väl påvärka varandra, de olika "sporterna" om man säger så. 



vänta bara, så ska jag visa er!



Sol & bad (typ)

Haha, underbart med lite värme och sol igen. Nu börjar dock molnen visa sig lite igen. Kom precis hem, har varit och simmat ett par längder i högdalsbadet och solade sedan 10 min. Typ som en vanlig sommardag, hehe. Nä men känner mig helt slut i kroppen och då simmade jag inte mycket ska ni veta. De tar verkligen på krafterna. Men vill verkligen komma igång nu till hösten med flera aktiviteter. Har kollat lite på det här stockholmskortet, eller va det nu heter. Med det kan du träna, simma och vara med på olika pass på alla typ simhallar inom stockholm om jag fattat det rätt. Och det verkar inte heller vara så dyrt. Känns ju skönt i sådana fall att kunna träna vart man vill liksom. 



Börjar bli lite hungrig nu och fick ett jädrans sug på sushi, funtar på att dra in till stan och tvinga med mig Nora till Helen´s Sushi, typ godaste sushin i heeeellla världen! nee men hihi

Annars går dagarna fort som attan, nu börjar det kännas att sommarlovet är slut. =( Men men ska bli rätt så kul att börja plugget igen. Nä nu ska jag ta och göra mig iordning och ta mig in till stan. Hoppas de fina vädret stannar.

Vad gör ni nu de sista dagarna innan skolan? (förutom er som redan börjat of course) 



KRAMIS<3

Mina nya Tiger jeans + lite smink

Idag när jag mötte upp bullen fick jag mina jeans. Plus att vi var en snabbis in i stan och fann denna praktiska lilla grej. Superfina färger, sådär neutrala och bra. Sedan fick man en liten sammetspåse med lipgloss, nagellack och ett läppstift. Jag fick lipglosset och nagerllacket, bullen tog påsen och läppstiftet. Sådär småfint. Orkar inte visa bilder på med jeansen på nu ikväll, utan får bli en annan dag när jag har dem på mig.

  




älskar mina nya färger, kanske ska visa lite olika skuggtekniker , va sägs om det?



Mörkbrunt med lugg

korv med mos... oh orkar inte skriva hej varenda gång känns så himla boring. Här sitter jag hemma, bullen är här och självklart emmalaiza. De tog ca 2,5 timme hos kristoffer idag och fick superbra rabatt, men det är ju för att jag är jag.. hehe

Det blev faktist bra, tar alltid lite tid att vänja sig, men det är fint. Har fotat några före och efter bilder. Ska fixa nått käk, men lägger in dem snart.

Hittar ingen fin före bild just nu, så det får duga med resultatet. 







Duger det för att se hur de blev? fint fint =)



Har beslutsångest, HJÄLP!

Imorrn bitti ska jag in till slussen till salongen "Cut the crap", jäkligt coolt namn tycker jag. Ska både färga och klippa mig hos kristofer. Men ett litet problem bara, VILKEN färg ska jag färga?

Klippningen är redan bestämd, toppar, uppklippning och lätt luftig lugg. Men färgen där emot har jag grymt svårt att bestämma mig. Så antingen slänger jag i en matt rätt så mörkbrun färg, eller tre olika slingor, fast mer åt det mörka hållet för vill absolut inte bli blond liksom. Så bruna slingor, mörkblonda slingor och några ljusblonda... va tror ni om det?


snääääälllla hjälp mig och tyck till, för jag har verkligen beslutsångest!!
Nu ska jag hoppa i säng, ses imorrn <3 love A


TYP sånt här stuk på håret skulle jag vilja ha, fast lite mer åt den mörkare tonen... i slingor då.




typ hundra år senare

heej alla nattugglor, fyyy så lång tid det tog för lösnagel materialet att lösas upp, känns nästan som om fingrarna började lösas upp. De ser ut som om jag flagnar på fingrarna, plus att de ser ut som russin. Blev bara klar med vänstra handen, orkade börja på högra änns. Dock sitter det bara två naglar kvar där, eftersom de andra gått av. Men har 4 fina långa naglar på vänster, som är mina egna. Rätt snyggt OM alla var så långa. Men ska va extra försiktig nu, ta hand om mina naglar och måla dem o.s.v Ska också köpa nån bra näring för naglarna, typ vitaminer eller nått. Nån som har ett bra tips ni vill dela med er utav, lämna gärna en kommentar.

Tjejerna har gått och lagt sig, och här sitter jag ensam. Smått förbannad men samtidigt lite sårad. Vet inte riktigt vad jag ska säga... känner bara för att sitta här i mörkret för mig själv, helt tyst är de... 

Men bara för att inte bli för deppiga bjuder jag på en härlig sommarbild, tagen ute på landet i år. Va tycks?



natti<3



Är sommaren slut?

Hejsan svejsan, hur är det med er? Fortfarande massa besökare men knappt några kommentarer. Fast de har väl sina anledningar... dålig uppdatering. Usch vad jag är trött på detta väder, dem kan inte mena att sommaren är slut. Blir ju deprimerad bara på tanken. Sommarlovet slut nu? nää har jag typ inte gjort nånting :( jaja hösten e väl mysig. (not) :'(

Idag har jag jobbat, var uppa redan halv åtta imorse eftersom jag var så långt ut på Värmdö. Kom fram prick halv tio, när jag börjar, rätt grymt tajmat. När jag kom hem hoppade jag direkt in i dushen, så skönt nu när man är helt nydushad. Ska ta och fixa naglarna nu, för dem ser ut som en katastrof. Har fortfarande lösanaglarna som har vuxit ut nästan en centimeter. FY SÅ FULLT! Tänkte visa ett tips på hur man får bort lösnaglar, har såklart själv blivit tipsad om detta. Nu får vi se om det funkar.

Emmalisa har kommit, och är i full gång med att packa upp, sätta upp gardiner o.s.v  Henne rum blir såå fint. Johanna är också här, de båda börjar skolan imorrn, första året hihi så söta. Själv börjar jag 3:an vilket känns sjukt skönt. 
Kommer bli mycke brudar här nu, men de är bra det.. tråkigt med skitiga killar :P haha skojjaa 

Nä nu ska naglarna bort,  ses snart<3

Värmdö

Gó kväll, sitter nu ute i gustavsberg (Värmdö) hos Kevins mamma. Har precis slängt in potatisen i ugnen och ska snart börja steka fläskfilén. E så sjukt hungrig nu så det ska bli gott med mat. Imorrn är det jobb igen, så det blir nog inte så sent. 
älsklingen är ute och tvättar bilen, så söt han är min pojk. hihi älskar dig<3


brb...

Laizas room

Passade på att fota lisas nya rum, det är så himla fint. Ännu inte helt klart, men ni ser det mesta iallafall. 








fint fint, eller vad tycks?





New stuff

Igår var jag och bullen inne i stan, köpte lite småsaker. Men shit vad pengarna försvinner fort. Eller ja, konstigt bara när man kommer hem med tre kassar, har handlar rätt billiga saker och 2-3000 är slut. Jaja, priserna bara stiger och stiger. Tråkigt att man inte ska ha råd. 

Lite nya kosmetika prylar, sminkborttagning(suuuperbra), ögon-brynsfärg, deo och lösnagel remover.


Nya underkläder, tro mig det behövdes! gick på ca 300:-


Sen en urmysig tjockiströja, eller vad det nu heter. Sådär lagom längd också, skitsnygg till långa leggings och ett par converse(när jag väl köpt ett par). 299.-

 

Ett par vita tygskor från topshop 269:-


Köpte också ett par suuupersnygga jeans, från märket tiger. Köper sällan jeans av märke, köper sällan jeans överhuvudtaget. Och när jag väl gör det brukar det ligga runt 4-500 kr. Dessa kostade 1000, men det känns bra eftersom det är snygga. Dem har blivit upplagda, men malin hämtade dem åt mig så får dem kanske på måndag eller tisdag..


Lördag

Hej mina vänner, idag är det lördag och jag ska bara ta det helt lungt. Igår var vi inne i stan, kungsan såklart. Träffade en massa folk, bl.a lite folk från skolan, haha skojigt! (malin vet vad jag menar). Efter många hit och dit slutade det med att jag och bullen drog hem. Ärlig talat börjar jag känna mig "gammal", tyckte inte alls det var så kul på 08 detta år som ett eller två år sen. Det måste ju visa på lite mognad. haha Nä men det var nästan bara massa småbarn, då syftar jag på små killar som går runt med hår som står rakt ut, ser ut som om de fått en elchock, och för att inte tala om alla tjejer, idomin på läppar och ah usch ni förstår nog vad jag menar. Så kul med musik, men fel folk liksom. 

Vi stannade i gullmars och köpte med oss lite onyttigheter, sen drog vi hem och somnade ganska fort. Sitter nu och äter lite frulle, själv. Pojken är iväg med jens nånstans och bullen drog precis hem, eller hon skulle först förbi stan och hämta våra jeans som vi köpte igår. SJUKT snygga faktiskt. 

Ska slappa lite framför tv:n nu, fota de jag köpte igår också. Så syns vi snart igen =)



Shoppingdag

Heejsan, hemma från vår rätt så långa shopping dag. Fick köpt en massa nödvändigt och fint idag. Bl.a ett par nya jeans, riktigt snygga. Men dem ska läggas upp så hämtar dem imorrn. Har precis dushat och ska in till stan snart. Förhoppningsvis komma ut i det fina vädret med tjejerna.. hoppas hoppas det fixar sig nu. Fick genast lite bråttom, lägger in bilder på det jag köpt imorrn, när jag har lite mer tid. Ha en trevlig kväll =)



Fredag

God morgon, se där solen tittar fram lite. Perfekt väder för dagens planer. Ska snart ta och göra mig iordning och sedan åka in till stan för att möta bullen. Vi hade senare tänkt gå på gröna lund idag, men av olika orsaker sket det sig så det får bli en annan gång, hoppas innan sommarlovets slut. 

Idag är det bara 10 ynkla dagar kvar för mig innan skolan börjar!!!! Kanske mer än andra, men fy så fort tiden har gått. Känns som om jag jobbat heeela sommarlovet. SÅ TRIST! Söndag är sista dagen jag jobbar i augusti. Ville inte ta mer tider eftersom jag inte rikigt känner till mitt schema i skolan o.s.v 
Hoppas verkligen att nästa vecka kommer bli fullspäckad med mycke sol, då ska jag försöka ta mig ut på landet nån gång till, kanske lyckas komma ut till Noras land som bestämt. Men men allt beror på vädret nästan.

Idag har lönen kommit, hoppas jag iallafall. Så nu bär det av in till stan för lite shopping, måste inhandla lite nytt för skolan o.s.v

Va ska ni göra idag? :)



Bild: tagen i egypten av maria. Gud så jag längtar tillbaka.... <3<3<3




Nya örhängen

Juste dessa söta guldörhängen, också kända som "Bamboo örhängen" köpte jag idag eller ah mamma köpte dem till mig. Vet säkert jätteute, eller nått. haha de skiter jag fullständigt i. Har velat haft dem sedan första gången jag såg dem, så nu har jag egna. Supersnyggt till min nya jacka, ooooohhhh ser verkligen fram emot hösten. Älskar sommaren men höstens mode är så snyggt och mysigt! Läääängtar!



fiiina<3






Mamma Mia

Heeej, tänker inte ursäkta mig mer för dålig uppdatering, känns bara jobbigt att nämna det i typ varje inlägg. Haha
Gissa vart jag är nu? HEMMA =) äntligen har vi fått igång internet här igen, så kan lova er att det kommer bättras på med uppdatering ännu mer. Plus lite mer regelbundet när skolan börjar också. Har lite planer för bloggen, kanske ska fixa lite nya mer intressantare kategorier, eller vad säger ni kära läsare? vad är det som gör en blogg intressan?



Som sagt, dagen har gått fort men har haft trevligt. Först var det jobb fram tills tre. Sedan följde jag med mamsen och mumsan in till stan. Inhandlade lite presenter till en kär vän, eller ah mimmis kompis som fyllt år idag. Vi rörde oss sedan in mot stan för att överraska henne. Vi åt en suuuupergod middag på Jensens BöfHouse, fast FY fasiken vilken sjukt dålig service. Men men så är det ibland, synd bara...Lite pics från restaurangen:

Mimmi, Emma och Freddie

Min supergoda mat...

födelsedagsbarnet hon själv och freddan!

lilla jag, ser typ tjock ut i ansiktet..haha


När vi ätit klart drog dem hem, mamma och mums ut på landet och jag mötte upp tjejerna. Det var jag, bullen, Jannica och Erika. Två tjejer från pizza hut, skitgulliga. Vi såg filmen "Mamma Mia", vilket ni säkert listat ut vid detta tillfälle, men fy vad kul vi hade. Filmen var så HIMLA bra, skulle kunna se den nu igen. Man skrattade nästan hela tiden. Så för er som inte sätt den, BORDE SE DEN =) efter bion åkte jag direkt hem och här sitter jag. Imorrn är jag ledig, och ska ut på stan. Lönen kommer också så det ska bli myspysskoj =)



Dagens outfit

Heeej, eller ja nästan. Hade förstås inte på mig de kläderna när jag jobbade, men på vägen dit, hem och nu :) haha
Det har gott super bra och snabbt på jobbet idag, skönt, Jobbar imorrn också sen e jag ledig två dagar. 

Är inte känd för att lägga in dagens outfit, men det händer med jämna mellanrum. Ena anledningen är väl att det är lite svårt att fota sig själv, trots att jag ställer in den på att ta kortet själv. Ajja säkert helt ointressant men iallafall. Tycker ni det är kul med outfits eller ska jag skippa det helt och hållet?




EGOPIC =)
 

Ska in till stan nu, möta Nora käka lite mat eller nått. tråkigt att bara sitta hemma ensam varje kväll...





Oh, jag vill vinna!

Efter en gång ha plåtats blir man ju sugen på det ännu mer. Kanske har man turen och kan vinna en session eftersom budgeten inte tillåter det just nu. Skulle vara helt underbart.



Jag är med i en tävling hos Maz Studios där man kan vinna en professionell makeover och studioplåtning. Var med och tävla du också! 

Länk Till Inlägg med Tävlingen
Länk Till Bloggens Startsida
Länk till Maz Studios Express Huvudsida

Tävlingen avslutas söndag den 24e aug. klockan 21.00. 

LYCKA TILL!





Jordgubbar med grädde

MmmmMMmMm, detta åt vi sist vi var ute i södertälje hos Runows. Så himla gott, jordgubbar är min favorit "frukt"? eller vad säger man. Sen hade Lillebill (kevins farmor) blandat i florsocker i grädden. MUUUUMS<3


Bild: tagen av mig och min älsklings kamera EOS 400D©




Hjälp?

Oh sitter här och försöker lista ut hur jag kan göra en fin liten bild typ för tävlingen. Syrran har skaffat Photoshop, men trög som man är fattar man nada. Oh blir jätteirriterad, vill liksom inte bara lägga ut en bild. Eftersom det inte verkar funka undrar jag nu om det finns nån söt läsare där ute som skulle vilja hjälpa mig att få ihop detta. Bästa är väl om du/ni har photoshop eftersom jag vill ha två bilder, text och lite fin bakgrund. 


Finns det nån som kan tänka sig hjälpa mig? Snälla kontakta mig via bloggen så fort som möjligt! =)


Nu ska jag göra mig iordning för jobb igen, börjar tre och slutar sju. Himla skönt när lönen kommer på fredag! hihi ha en bra dag, pussar<3



Blodprov!


aj aj aj...

Hej mina vänner, att ta blodprov ÄR faktiskt läskigt, oavsett om man är stor eller liten. Och de ÄR skillnad på att ta blodprov och en vanlig spruta i armen. Eftersom de tas på olika ställen, och insidan av armen är känsligare. Självklart hade dem jättesvårt att hitta en bra och stor blodådra i min arm, så dem stack mig TVÅ gånger eftersom de inte funkade på första försöket... Andra sticket började jag må illa, trodde nästan jag skulle svimma. Inte för "nålskräck" för det har ja inga problem med, utan de var känslan som var obehaglig. USCH! jaja, nu är det bara att vänta på svar, antingen är det negativt vilket jag hoppas eller så är det positivt lite mer jobbigt. Berättar mer sen när jag fått resultaten. 


Kör snart igång tävlingen, så håll utkik!




PartyPics med Kenza bl.a

Lyckades ta en och annan bild, halvsuddiga pågrund av allt folk som knuffades och sånt runt stureplan..

Bullen pratar med sin prins <3 hihi

halvsnygg egobild =) hihi

tjejerna...

jag, kenzizen och nadja på donken i slussen...
puss från norisen<3


liite skoj med bilder va? =)









Megaspindel i sverige

Haha, jag vet kanske lite ointressant inlägg, men måste bara visa denna enorma äckliga spindel som besökt vår balkong sent igår kväll. Ni ser skillnaden på norisens hand och spindeln. SJUKT! EUUUUUW.

 



äcklig va?




Work all day

Hey babes, kul att antalet besökare ökar lite var dag. Känns tråkigt bara att inte veta vilka ni är. Så snälla ni som vågar yttra er, kan väl ta och berätta lite kort om er, era intressen eller lämna länk till er blogg som jag senare kan kika in på. 
Sitter såklart hemma hos mamsen, för det strular hemma fortfarande. Började jobba vid elva imorse och jobbade fram tills stängning. Idag var det kul att jobba lite igen, men att jobba varje dag hade jag nog aldrig orkat. 

Inatt hände en fruktansvärd sak, orkar inte gå in på detaljer. Men det startade med tjaffs ute på gatan, sedan fortsatte de inne på gården, där också fler killar kom ut. Det slutade med att tre killar hoppar på en fjärde, dem misshandlar honom grovt. Jag blev chockad, eftersom jag inte är van att se sådant, kanske inte alla andra heller men jag blev rädd. Ringde såklart polisen, dem kom dit tid och grep "gärningsmännen", hoppas verkligen att dem åker dit för detta. Poliserna kom också upp till oss vid fyra tiden och "förhörde" oss, eftersom vi såg i princip allt. Killen fick åka in till SÖSi ambulans, som tur var. Undrar vad som hade hänt om vi inte ringt, hade dem fortsatt slå honom? eller hade dem lämnat honom där ute? Usch så hemskt. Tråkigt att vi lever i en sådan otrygg värld.

Jaja, slutpratat om dåliga nyheter nu. Imorrn ska jag till högdalens VC för att ta blodprov. USCH! Hatar att ta blodprov, eller ah nålar överhuvudtaget. Har redan ont magen liksom...

Nu tänkte jag koka lite te och göra ost-knäcke-mackor! syns snart igen =)


                                          Foto©: jag, tagen i spanien 2007  




kul ska de bli, right lisa?! =)

hej hopp, sitter hemma hos nora nu, ska käka lite pommes och grillad chicken. Sen bär det av hem till mig. Idag har det varit full rulle hemma hos oss med lisa och hennes rum. Fint blev det... ska smygta lite bilder så ni får se. Haha ska bli så himla kul när hon kommer nästa söndag igen. Nu gäller det bara för mig, kevin och jens att ta i med hårdhandskarna :P haha nä men vi har en del att rensa och städa nu efter att tömt lisas rum vårt såkallade "förråd".

Försöker få igång internet hemma, snart är allt fixat då lovar jag med ordentlig uppdatering, måste rusa nu! LOVE <3



en bild tagen i början av sommaren. Nån utekväll med tokan Nora <3



Rätt dålig uppdatering

Hallojsan, ja precis som jag trodde blev det dålig uppdatering denna helg. Jobbade i fredags, men bara till halv tio, det var så lungt så vi kunde gå prick tio. Fast stannade kvar och gjorde oss iordning för kvällen. Jag och bullen tog oss in till stan, och ah shit vilken kaos. Alla ni som var där, vilket var rätt många vet hur kul fast mycke folk det var. Vi hade kul, träffade på en massa lika folk från bl.a. skolan o.s.v Tillslut mötte vi nora och sara, julia, elina ah massa annat folk också älsklngen och hans kompisar kom. Det slutade på donken i slussen, där träffade vi också nadja och kenza med fl. vilket va skoj. Sov sedan hos bullen, eftersom jag på lördagen skulle jobba igen. Efter jobbe åkte jag direkt hem, handlade med lite skräpmat. När jag kom hem slängde jag mig direkt på sängen brevid älsklingen och kolla film. Sen slocknade jag.

Har varit uppe hela morgonen och städat undan den mesta, för om ca 3 timmar kommer vår kära vän emma lisa. Inte för att stanna, eller jo för en natt. Men mest för att kolla och lämna saker. Sedan kommer hon den 17 för att stanna. 

Ska bli skoj. Äter lite frukost nu, tänkte sätta på en film, är sjuuukt seg. Dem bilder som togs i fredags är för gräsliga för att visas. Men kul hade vi iallafall.

P.S snart sätter jag igång min första tävling, glöm inte att kika in! =) puss





08.08.08

Hejsan, ja det är säkert många som har den ruriken idag. Det är idag som vi firar att vi är 08, så stog det tidningen. Vattenkriget är idag, stureplan ska ha utedisco (om jag fattat rätt), det ska smällas raketer inatt o.s.v 

Det är en riktig partykväll idag och hela natten. Tråkigt nog jobbar jag, vet inte om jag missar såå mycket med tanke på det tråkiga vädret men det stoppar nog inte resten av alla stockholmare. Idag är det jag som stänger på pizza hut, första gången för mig men får hjälp av bullen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men sova hos Malin blir det iallafall. Kanske kanske, tar en sväng in till stan, men det tvivlar jag på. Hoppas på en lugn dag på jobbet för jag är så himla trött i kroppen. 

Jobbar imorrn också, så kanske blir lite halvdålig uppdatering, vi får väl se. Magen kurrar för fullt nu, haha låter nästan som en lite kisse som... ah låter sådär ni vet?! haha

Bjuder på en härlig sommarbild, tagen på Gotland av älsklingen. 




Vill återigen passa på att tacka för alla fina kommentarer, ni gör det så mycket roligare att blogga. Hihi lovar er en tävling inom kort.


PUSS ÄLSKLINGAR<3



3 nya modellbilder

Detta hade jag ingen aning om, men gud så glad jag blev. Speciellt eftersom dem är riktigt snygga. Eller vad säger ni?

Bild 15
Himla cool den här, älskar verkligen bakgrunden...


Bild 16
Grymt nöjd med denna, nog snyggast av alla tycker jag.


Bild 17
Ganska lik den andra, men sjukt snyggt i svartvit.


Vad säger ni om dessa tre?



Myspys från dagarna på landet

Tog en del mysiga bilder sist vi va på landet: Gud de e så hiiimla mysigt där ute, hoppas verkligen på mer sol så vi kan åka ut dit och bara njuuta av de sista dagarna på sommarlovet...










Foto© Jag




älskade lillasyster

Jag har nog den sötaste lillasystern i världen, haha ne de veet jag inte men söt är hon. Och älskar henne så oerhört mycket. Vet inte hur jag hade klarat mig utan henne. Jag minns när hon var runt 6-7 månader, en gång när jag och brorsan lekte med henne som om hon vore en docka, jag kläddde på henne dockkläder och lade henne i min dockvagn. Men hon var såklart för tung för den och gled ur den när vi inte såg. ucsh då blev jag rädd, hon skrek som bara den men mamma kom och tröstade henne. Idag är hon hela 12 år, kan inte fatta hur fort tiden kan gå. Fast nu liknar hon nog mer en liten fjortis än min söta lilla bebis.. haha

älskar dig syrran<3

Hon har nyligen startat en egen blogg, ni hittar henne på...

http://mimmislifeinwords.blogg.se 







Ni är underbara

Hej, hemma från jobb och personalmöte. Har ett rullande schema nästa vecka nu, och veckan därpå satsar jag på fler tider hos pizza hut. Efter mötet unnade jag mig själv 15 minuter i högdalens solarium, måste ju vara brun när skolan börjar, och fortsätter det regna blir man inge brun. 

Liilliiss  om Alla bilder från fotosessionen:
jag tycker alla bilderna är jätte fina absolute :) jag tycker du borde absolute bli modell du passar perfekt du är jätte söt och vacker och du har en jätte fin kropp :) du borde söka som modell faktistk :) men iaf ville bara säga att alla bilder är jätte fina och du borde va jätte nöjd hehe :) 
hoppas att se dig på tv nån gång eller nån slags tidnining som modell hehe du skulle va den första ´svenska modellen som inte är otroligt smal och ser inte fin ut utan smink , du kommer va den första som har jätte fin kropp och är jätte söt utan smink hehe:) keep up the good work med bloggen gillar den verkligen :D 

puss , lillis :)

Så måste bara nämna detta, och ja ni ser rubriken och kommentaren ovan. Den gjorde mig så himla glad, plus att jag känner mig starkare. Ni alla gör mig så himla glad, visst nu är väl inte alla stammisar här, men har fått så många underbara kommentarer som betyder massa för mig. Tycker det är jättekul att få respons på alla bilder jag tagit och känner genast för att plåta mer. Men det får nog vänta lite, ska kanske ta och söka in till olika modellagenturer, se om jag har nån chans. Eller vad tror ni?

Sitter nu och äter piroger, ensam som vanligt. Fast inte länge till, utan snart kommer Emmalisa och joinar mig, de ska bli skoj. Ska käka och glo på Tv nu, ses sen igen <3 puss




Finfint från Gotland

Juste, har glömt att visa två söta "linnen" som jag köpte på rean på BikBok under vårt besök på Gotland.



småsöta under sommaren..





Småshoppat

Hello rainman, fy vad trött jag börjar bli på detta regn som bara faller och faller. När ska det ta slut? Ah hoppas iallafall inte att sommaren redan är slut. Var hos tandläkaren nu imorse, ska göra en nya mall som jag kommer få på måndag, fast måste in dit imorrn för nya avtryck... Efter det skulle jag ha träffat Nora, men sömntutan hon själv hade sovit lite dåligt så vi sket i det. Istället kikade jag in i lite butiker på götgatan och fann småsaker. 

Svart kjol H&M 198:- 
Grå tee Gina 149:-
Brun sidenjacka 299:- 

 

Finns hängslen till också om man vill ha det, men inte riktigt min smak..



Jackan är superfin, men är ännu inte säker på att jag ska behålla den, eller vad tycker ni? kanske inte så snyggt till den gråa tröjan, men det var de jag hade tillgängligt.




Ska alldeles strax dra iväg och jobba på cafét, är såå trött men men 4 timmar e lungan. Ses sen <3




Alla bilder från fotosessionen

Nu när jag fått alla bilder, ska jag välja ut tre eller 6 bilder som jag kommer att få utskrivet på fotopapper. Nu vill jag ha eran hjälp och höra vilka ni tycker. Kommer också få alla bilderna i rätt format senare på en skiva, men hittils är detta vad jag fått.

Bild 1

Fin, men inte bland favoriterna.

Bild 2

Denna bild är bland mina favoriter.

Bild 3

Snygg bild, men tråkig min..

Bild 4

Snygg, lite bitchig bara

Bild 5

Väldigt nöjd med..

Bild 6

Big ass

Bild 7

Gillar den mycket pågrund utav den röda bakgrunden

Bild 8

Också rätt okej

Bild 9

Väldigt nöjd med denna, enkel men fin...

Bild 10

väldigt snygg, mycket bättre i större format. Älskar att det är svartvitt

Bild 11

Fin, men har fortfarande inte vant mig vid att se tänderna.

Bild 12

Diggar denna bild, just för den svarta kanten, sen har Helal lekt lite och lagt till mitt vackra namn =)

Bild 13

Inte missnöjd, men inte bland favoriterna

Bild 14

Ganska sådär cool, kul att leka med fläktar och rekvisita.


Så det var de jag fick av denna fotosession, men mer ska det bli. Är så himla nöjd med kvalitén och proffsigheten på bilderna, allt tack vare Helal =) Thanx

Så släng på med åsikter nu, jag är öppen för allt!






Hej Hopp Lingonsnopp

Haha rubriken? jo tänkte på det på hemvägen, tyckte det lät kul så därför fick de bli min rubrik ikväll. Kom precis hem från jobbet och slut är jag. Det va bra med folk idag, fick hela 370:- i dricks, nog bästa hittils. Full rulle hela kvällen...
Imorrn är det caféet som gäller, och sedan personalmöte så blir sent imorrn igen. Känns lite trist att inte hinna blogga så mycket pågrund av jobb och ibland det underbara väder vi haft. Men så fort skolan kommer igång är jag säker på att bloggandet kommer bli mer stabilt. 

Vet ni vad jag såg på vägen hem, en tjej som bara en lång canada goose jacka?! NU? Visst är det kallt, men inte fasiken drar man fram vinterjackan? eller vad säger ni?! haha




har fått alla modellbilder nu, så slänger in dem alldeles strax. 




Backstage från fotosessionen

Har precis käkat lite mat, sitter såklart hemma hos mamma. Men nu har jag sällskap av bullen, vi ska snart gå hem till mig, köpa nått gott och glo på TV. Imorrn jobbar jag på Pizza Hut till typ åtta, är väl inte hemma förrän efter nio.
Har fått resten av modellbilder nu, men ska fixa lite runt dem först, se till att jag får rätt storlekar på dem osv...

Några backstage bilder som Helal tog endast för min blogg, så snäll =)








Vi ska få en inneboende

Juste glömde dela med mig av en sak som bestämdes imorse. Är så himla glad och längtar grymt mycket nu. 
Om mindre än en vecka kommer vi att få denna söta lilla tjej in i våran lägenhet. Hon bor annars i Kristianstad, som ligger i skåne. Hon har nu kommit in på Rytmus, en privat musikskola. Och tro mig, hon HAR talang. 



Känns så himla kul att en tjej ska flytta in med oss, eftersom det bara är jag och två grabbar...




Regnet det bara öser ned...

Hello, kom nyss hem till mamma. Fy vad blöt jag är...haha som tur vad hade jag ett paraply men det hjälpte inte så mycket eftersom det droppar ner på kläderna ändå. Har varit uppe sen 10 imorse och tvättat. Känns skönt att ha allt tvättat och städat hemma nu. Förutom Jens tvätt, men det ligger ändå inne i hans sovrum, så det stör inte mig. Haha

Dammsög igenom hela lägenheten idag igen, jag vet störd! Men det sjuka är att det hade fallit massa smuts på golvet under en dag, så nu när jag väl städat allt ska det hållas rent. 

Börjar jobba om en timme, så ska bara äta lite först sen ge mig iväg.. 

bjuder på en bild tagen på FAS av lillasyster...



hej sålänge <3






Lite fler pics från Gotland

En kväll hemma i vårt lilla rum, chillar och röker vattenpipa...

Jag & kussen, (halvskum min)

härliga färger

min släkting.. hihi (humlan)

norisen på tofta

pojken min...


.....




Dyraste omslaget någonsin

Igår Angelina Jolie3natt, runt ett tiden (svensk tid) släpptes de första bilderna på Brangelinas nyfödda tvillingar. Det är tidningen "People" som visar oss hela 19 sidor med bilder av bebisarna och de andra fyra barnen. Det sägs att de ska ha betalat närmare 90 miljoner svenska kronor för dessa bilder.

HELT SINNESSJUKT i mina öron, visst är det spännande att se bebisarna, och ja jag kommer att köpa tidningen när den kommer till svergie. Men att de betalar så mycket pengar för ett par bilder? Nä det är sjukt vad pengar används till nu i dagens läge. 



Fast söta är dem nog..















Bloggtorka

Hej mina vänner, gud så kass jag känner mig. Vill blogga, men vet liksom inte om vad. Dessa dagar händer det inte så mycket heller, så då blir det bara massa tjajinlägg. Tråkiga och meningslösa. Men nu sitter jag iallafall hos mamma, eftersom internet fortfarande inte kommit igång hemma ännu. Igår åkte vi ut till vallentuna, åt god mat, kolla lite film, eller nej maaasssa film. Typ 3 "avsnitt" från CSI, eller nått. Jäkligt bra var det tills jag somnade. Haha vaknade vid kvart i fem, väckte älsklingen sen bytte vi rum så vi fick sova i en skön säng. Åkte hem vid elvatiden, och sedan dess har jag i princip städat HELA lägenheten. Nu skiner det och doftar helt underbart. Känner mig så himla nöjd med min instats.

Haar ni tänkt på en sak? Att skapar man på ett område i sitt liv går gillandet upp för den/det mycket mer?! haha förstod ni det? Vad jag menar är att efter att ha städat känns det mycket mysigare att vara hemma, än att vara där när det luktar soppor och man går i grus....

Tänkte lägga in lite bilder från gotland...så ses snart igen =)




Slappdag

hallojsan, sitter kvar i soffan i mitt mysiga nattlinne. Har typ inte gjort någonting på heeeela dagen. Är så sjukt seg, bara legat och glott på TV. Snart kommer Jens och Kevin hit, hem snabbt, byta om och lämna av allt bagage sen ska vi ut till vallentuna. Slappa där en dag, hoppas på bra väder imorrn så kan vi ligga i poolen hela dagen. På tisdag är det dags för jobb igen.. japp syns sen <3





Syskonkärlek

Nyvaken men fortfarande supertrött. Varför? Trots att jag fått minst 8 tim sömn de senaste dagarna känner jag mig så sjukt seg. Kan det kanske bero på vädret? SMHI menar att det ska bli dåligt väder tills på onsdag, om inte mer. Tänk så trist... fast jag ska ju iochförsig jobba en del nu den kommande veckan så det kvittar för mig. Vet inte vad som händer idag, vet att jag ska iväg till årsta en liten tripp, troligtvis men ah vi får se. Ville bara visa denna underbara bild på mig och mina två syskon.

Igår på 30-års firandet utav lägret vi var på. Visades de massa bilder, bl.a på Adam. Kände att jag saknade honom en del. Och Mimmi som jag faktist inte träffar så ofta nu när vi typ flyttat ifrån varandra. Bilden togs i Florida, tror det var ca 1996.



sötnosar<3 love you



Hemma igen

Helluuu, trots min bloggpaus har det varit en del besökare. Känns faktist kul... Kom hem för ca 40 min sen och känner mig helt slut. Dock är vi inte hemma, utan hos mamsen. Och varför det? JO, för att Jens är helt ute i vallentuna med vår ända nyckel. Så himla typiskt, jag som var så sugen på att bara komma hem, dusha, sätta på en bra film och bara slappa.
Men kommer inte hem förrän imorrn nu. Jag har iallafall haft det helt underbart skönt, tagit massa bilder som jag visar er imorrn. Sen får ni inte glömma att jag snart ska ha tävling =)

ska kolla på Mr&Ms Smith, suuuuperbra film. Pusspuss





Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0