Lite nya produkter i företaget...

Hej hopp, gummisnopp! Hur ere mer er? När jag ställer den frågan, väntar jag mig faktiskt ett svar.. så glöm inte att lämna en kommentar. Idag är jag ledig från skolan, eller ah praktik egentligen. Runt tio ringde Jessie och väckte mig. Vi har idag vart på INZO, där vi köper in våra produkter till vårt lilla företag. Vi ska nämligen ha lite julerbjudande nu sådär lagom till jul, var också förbi Farsta och köpte lite fina insalgsprylar som vi suttit och hållt på med nu ett tag. Det kommer bli perfekt, och hoppas ni är ett par stycken där ute som kan tänka sig köpa det av oss. 

Vi har lite olika paket, det beror på vad det är kunden vill ha, vi har te.x en paket 1 med Schampo & wax, perfekt för en kille. Man får också en liten inpackning med på köpet. Paket 2 är schampo, balsam, inpackning och så får man en liten schampo med på köpet o.s.v  

Vi har ännu inte bestämt priser, men borde vara klart alldeles strax. Såhär gulligt kommer det se ut när du köpt ett paket av oss:





Detta är paket 2 och kostar endast 280:- Det är bara att lämna en kommentar om ni vill köpa?






Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

det är bra men lite trött ;P själv?

2008-12-09 @ 15:45:54
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jätte bra.

Köper gärna, behöver inpackning.

Du behöver inte fixa mig på Fred gumman.

Men naglarna är fortfarande intressant.



Kram

2008-12-10 @ 12:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0