Torsdag kväll

Hej hej bloggen, som ni märker har det blivit en del sena inlägg denna vecka men det ä ju för att jag har så HIMLA MYCKET att göra förstår ni. När jag var på väg till bussen imorse, såg jag den åka förbi (trodde jag). Så jag gick till 161:ans station istället, och när jag kommer fram ser jag den andra bussen åka. SKITIRRITERANDE!!!!!! Fick sitta och vänta i en kvart sen, men men. Har haft hyfsat mycket att göra på salongen idag, det var kul att komma tillbaka.
Fick hjälpa till att färga två kunder idag, ganska så kul faktist. Fick också höra att de har nya planer för min salong, de ska tydligen öppna ett café inne på salongen. Kul, kul... jag jobbade till sex idag, nog det längsta nånsin..haha
Tog en titt in på H&M också, där jag faktist köpte en t-shirt och ett jättefint halsband. Men det visar jag imorrn på dagens outfit. haha... Det jag inte lade märke till förrän jag kom hem var att t-shirten jag köpte var av det nya märket "Fashion against AIDS". Det är en ny kampanj eller vad man nu ska säga, olika kändisar som är med och reklamerar dem här kläderna. Känner mig faktist himla stolt, eftersom 25% av pengarna stödjer AIDS-fonden. Gå inte på www.H&M.se och klicka er in på den kategorin...Gör en insats för alla som har AIDS!!!!!
Sen åkte jag hem, där var älsklingen men han åkte typ efter tio minuter. Käkade lite middag sen gjorde jag mig iordning för avgång. Nu sitter jag nämligen hemma hos Malin i Tyresö, haha hade tur som vart här två gånger innan annars hade jag nog aldrig hittat. Har druckit lite te, käkat några goda knäckemackor (med ost såklart) och spelat kort. Nu är det alldeles strax dags för sängen..  

Ska kolla lite TV, för det var ett jävla bra tag sen..eftersom ja vi har inga kanaler hemma..ganska sega. Fast Tompa tycker det är lite onödigt att sätta dit nån jävla parabol nu när vi faktist ska flytta inom kort.

Kom precis på en sak, shit asså älsklingen fyller 18 år om bara en månad. Det är fan sjukt, det är liksom PÅ RIKTIGT då, haha om nån fattar vad jag menar... måste fan redan börja planera på nån fin present. Ajja nu e jag ganska trött faktist, Så GOD NATT!

Torsdag

God morgon alla...

antar att typ hälften av alla läsare är i skolan eller på jobbet. Själv har man väl sovmorgon, eller ja börjar typ när jag vill. Har preci dushat och ska alldeles strax äta lite frukost. Såg att det ligger ett tunt, tunt läger med snö ute på gatan. Lite mysigt kanske, men hoppas faktist inte att det stannar eftersom jag vill ha SOMMAR, skynda, skynda! ha
Åker väl här ifrån vid halv elva tiden, sen vet jag inte hur länge jag jobbar, kanske fem-sex ungefär. Ska byta tröjan som jag köpte igår också, sen köpa lite annat som jag hittade igår, sålänge pengarna räcker iallafall!

Nä nu måste jag faktist klä på mig, ha en bra dag allesammans! Kram<3

bebisar

Haha skitsöta, bilden fick mig bara att le...sötiiiisar (förutom den som gråter) haha

image545

onsdag

Hejsan

Idag har varit en rätt så najs dag faktiskt. Började SÅKLART med att jag försov mig, haha vaknade tio över nio, då gick min buss. Jag hade redan tänkt att bara ta myskläder idag, så det gjorde att jag hann med nästa buss. Kom alltså bara typ 20 min sent. Vi har haft den där tjejen från "daviness" hela dagen. Det har varit kul, på förmiddagen gick hon igenom ljusfärgning och blekning och efter lunchen färgade jag håret på Malin. Under lunchrasten spelade jag och Malin biljard, haha jag vann (typ) men jag ledde stort från början men när det kom till åttan, alltså den svarta höll vi på i evigheter. Tillslut orkade jag inte haha, så sköt i den i fel hål. På så sätt vann Malin, fast jag var bättre...möhöh. Efter skolan åkte jag och Malin in till stan, älsklingen gav mig lite pengar förra veckan och sa att jag skulle köpa mig själv lite smink, så det gjorde jag!

image214

Det jag köpte,

Solpuder-h&m
Puderbordte-h&m
Foundation-kicks
Mascara (curved brush)-Kicks
Pincett-h&m

Det var iallafall det som behövdes nu, kommer i framtiden försöka köpa lite bättre smink, men det är när jag fått jobb så att jag har råd. Köpte också en fin lite gul tröja/tunika från cubus för bara 99:- men den var för liten så måste byta den till en större storlek imorrn.

image215

När jag kom hem hoppade jag in i dushen, kände som om jag skulle koka äver va fan. Slängde i mig lite mat sen gick vi upp till mormor, hon fyllde 66 ...tror jag att det var. Fikade lite, snackade lite, hann faktist färga min mosters ögonfransar. Imorrn är det torsdag, alltså praktik. Ska faktist gå dit, ringde min handledare förra veckan så hon räknar med mig. Och jag MÅSTE verkligen gå dit, hah trots att jag vill ha sovmorgon heeeeela dagen och bara mysa...  Nä nu ska jag hoppa i säng, har fortfarande lite äcklig huvudvärk.

Puss&kram <3

Hemma efter "modevisningen"

Tjenare, då var jag hemma från "modevisningen" om man nu kan kalla det så. Jag kom dit perfekt tid tyckte jag, men när jag plingade på dörren sa hon att det var kvart i sex, ja ba va? hon som ringt mig sa fem. Men då hade dem tydligen bytt tid så jag åkte ner till slussen igen och gick in på donken, köpte en meny och åt den! Ganska logiskt kanske, haha. Kom på att jag ALDRIG suttit och käkat själv, det beror på att jag aldrig vågat, haha men nu tänkte jag inte änns på det, eller jo lite..men va fan VEM BRYR SIG! haha har alltid tänkt att det vart så mobbat...nån som känner/känt likadant?

När jag kom dit fick jag först leta mig fram till min sminkös. När jag hittat henne berättade hon att de också bytt tema, så istället för dags-kväll och fest-makeup vad temat modevisning, så de sminkade under under tid, och det fick de gör dem för att träna att sminka under stress, alltså typ modevisningar och sånt där allt måste gå fort.
Jag tog tyvärr inga bilder, men såg ganska hemsk ut. Haha fick en del komplimanger vilket kändes kul. Typ som att nästan alla trodde att jag var sminkad när jag kom, trots att jag inte hade nånting. En tjej sa att jag hade jättefin hy och en annan sa att jag hade jättefina ögon, ahah fan vad glad jag blev. Jag blev sminkad av ungefär 7-8 olika tjejer! Visst var det coola sminkningar men ändå lite halvdåliga, visst dem är elever..men ändå! ajja det var skitkul att få träffa lite nya människor som jobbar inom det yrket jag själv ska jobba inom.
Jag stannade förbi hemma hos Norisen en kortis och sa hej. Elina, Julia, Lisii och Anna var också där, dem satt och babblade en jädrans massa när jag kom också när jag gick haha... Noras föräldrar är i Paris så därför var det rätt chill. På vägen hem fick jag grooooovaste magvärken, har fortfarande ont lite ont så måste lägga mig nu. Imorrn har vi skola...mööö tråkigt. Vet inte om vi börjar nio eller typ ett, shit måste kolla det nu! Ajja Daviness kommer iallafall och ska ha nån jädrans redovisning eller nått. Ska till min mormor imorrn också, hon fyller år. HIHIHI grattis <3

GOD NATT :-)

Kul tävling

Ville bara tipsa er om en skitrolig tävling, TYCKER iallafall JAG! Man vinner en illustrerad bild av sig själv, ap-kul ju! Det du behöver göra står nedanför, Lycka till!

klicka på länken för att komma till tävlingen.

http://superahoe.blogg.se/bilder_till_bloggare.html

Tävling


Tisdag

Heeeej bloggen

Jag har varit hemma hela dagen, eftersom jag vaknade imorse och fortfarande kände lite av de hemska huvudvärken jag haft igår. Älsklingen var ledig idag, så vi båda låg kvar och sov till halv elva ungefär. När vi klev upp käkade vi lite frukost sen började vi städa direkt, blev väl klara för typ en eller två timmar sen, haha har fan inge tidsbegrepp känner jag. Men har dushat också... Man känner sig så himla stolt när man är klar, plus att det känns så himla fräsht. Det var riktigt skitit innan BLÄ! hatar när det är smutsigt.. Hoppas mamma blir glad, eller det vet jag att hon blir. Haha tillochmed min ibland-jobbiga lillebror berömde oss för hur duktiga vi varit, haha så det e ju himlans bra. Ska alldeles strax åka, fick nämligen ett samtal från en tjej idag som undrade om jag ville komma och vara modell på mariart. Om ni kommer ihåg så skickade jag in en typ "anmälan" dit som regristrerades i deras register antar jag... så jag ska vara där klockan fem. Ser verkligen fram emot det, först ska dem lägga en dagsmake-up sedan en kvällsmake-up och till sist en festmake-up. Vet inte om de kommer ta bilder eller nått, men skulle vara klar runt nio tiden ikväll. Förutom det får jag också 20% rabatt på allt som finns där, typ smink och produkter antar jag. Är skithugrig så måste äta nått innan jag drar. Ska försöka ta några kort, om det är värt det, annars skiter jag i det.

Cya <3

Hem

Ögonbrynstrimmer

Tänkte bara tipsa er om den här ögonbrynstrimmern. Den har säkert funnits jättelänge, fast jag fann den på julafton. Haha fick den i julklapp av mamsen. Har själv kollat på den i butiken men inte vågat köpa den eftersom jag inte visst hur den fungerade. Men iallafall tur som jag hade, fick jag den i julklapp och den funkar SKITBRA!
Det är typ som en "rak" maskin om man kan säga det. Så den drar inte ut håret ur hårsäckarna som en avnlig pincett gör, vilket leder till att det inte gör ont. Sen är det självklart från person till person om man gillar den, eftersom det blir en typ av stubb-känsla. Men så fort du noppar bort dem blir dem som vanligt igen! Skitbra, tror den kostar endast 99:- på kicks"




Ska nog hoppa i säng nu, haha älskar Facebook by the way...har fått kontakt med massa gamla vänner!

Tävling

Vill du vara med och tävla om en "weekendbag" från Friis Company? Gå in på Kelly´s blogg, http://kellybellybutton.blogg.se/1201480112_vinn_en_weekendbag_fr.html  och läs tävlingsreglerna, så kan du vara med och spela.
Jag är sällan med och tävlar, men tyckte det var kul att testa, det är ju dessutom en grymt snygg väska!
Älskar verkligen tävlingar, känns bara som om att jag typ ALDRIG har vunnit, men what the fuck...det är värt ett försök!

Lycka till!!!

165121-2304
 
165121-2305

Måndag

Hej "alla" bloggläsare, ja inte är det många men några är det. Visst bloggar jag inte för att få besökare utan för att jag tycker det känns skönt att skriva av sig och dela med mig av olika händelser och saker som sker i mitt liv.
Helgen har varit helt okej som ni alla vet,  måndagen har också varit okej förutom min otroligt hemska huvudvärk som började på bild-lektionen.  Började nio imorse då vi hade make-up resurs. Jessie färgade mina ögonfransa och jag hennes. Färgen var tydligen blå-svart, haha vart lite småblå runt ögonen. Men varför vi valde att ta blå-svart var för att färgen blir lite mer glansig istället för bara svart, den blir nästan matt. Men tvättade ansiktet två gånger och då försvann den blå skuggan runt ögonen. Bråttom som jag hade imorse eftersom jag sov så länge jag kunde, glömde jag min almenacka och min skåpnyckel som låg där i. Lite klantigt men fick lägga mina grejer i Jessies skåp, SNÄLLT! ha
Det var skitäcklig mat i skolan, engelskan vart ju lite misslyckad eftersom jag glömde plugga på gloserna...suuck*
Idag hade vi lera-lek på bilden, det var ganska kul...kanske för att jag fick veta att jag fått "MT" som betyg från hösten, vilket är typ MVG (tror jag), KUL iallafall. Plus att min lilla lerpryl blev himlans bra, nöjd vart jag iallafall.

image213

Fint va? hihi Lena (min lärare) gav mycket beröm! möhöhö
Efter bilden gav jag och Malin oss iväg till gympan, trots att huvudvärken var som värst nästan, plus att jag hade skitont i låret. Jag fick iallafall närvaro trots att jag bara satt på bänken. Men men, jag åkte in och mötte Kevin i stan en kortis skulle köpa en jacka till han, men eftersom vi tyckte olika gick vi såklart därifrån utan jacka! haha typiskt älsklingen. Efter att han kämpat för att komma hem med min hemska huvudvärk somnade jag i sängen direkt när jag kom innanför dörren. Vi åt lite mat sen gick jag upp och la mig i soffan med hopp om att huvudvärken skulle förvsinna, men nej nej den är fortfarande kvar! jävlaskitbajsfucking huvudvärk! Hatar det, mår nästan illa av den, FAN! Ajja ska försöka komma i säng tidigt, alltså typ NU! Få se om den är borta imorrn, om inte stannar jag nog hem..det e ju fan rena självmordet att gå runt ute bland folk med den värken, så plågsamt!

Hej sålänge <3

Taco och utomlands-snack

Hejjsan, här sitter jag proppmätt och kollar olika resor på nätet. Mamma planerar nämligen stort nu att vi ska utomlands inom kort...så fort vi sålt huset ska vi iväg. Det som är lite klurigt är att vi är så många, det blir inte några få tusenlappar utan det blir en rejäl summa. Men därför letar vi runt som dårar nu, hopp på att hitta nått sjukt billigt.
På vägen hem från södertälje mötte vi en väldigt underlig tjej, nästan lite läskig. Allvarligt talat blev jag rädd.
Hon var alldeles likblek, helt mörk runt ögonen sedan bar hon runt på typ tre gossedjur. Hon började babbla en massa om jesus och gud..hon bad med Kevin. Haha, asså hon verkade vara en jättegullig tjej, men HELT förstörd. Hon sa också att hon vart modell, men att hon blivit sjuk nu, att hon kämpar för sitt liv varje dag bara för att djävulen försöker döda henne typ. Skitläskig, men hon sa att jag såg ut som en ängel...haha fan ajja...
Blir så deprimerad när jag ser sådana männsikor, totalförstörda av alla jävla psyk-droger! Tråkigt att se hur folk kan må..känner mig faktist ganska lyckligt lottad om man gemför med sådana människor.
Har liksom världens bästa familj, världens underbaraste pojkvän. Och ett stort gäng underbara vänner.
Skulle nog aldrig känns mig ensam. Ajja, somnade i soffan framför vänner när jag kom hem. Men sen lagade jag mat, ville inte att mamsen skulle behöva komma hem och ställa sig och laga mat. Det fick bli tacos, MUMS!
Åt bara en rulle, men det känns ganska okej med tanke på hur mycket jag käkat denna helg. Känner mig fan helt mega TJOCK. haha nä men det är verkligen sjukt, om jag tänker efter känns det som om jag käkat nästan hela tiden, speciellt godis! Blää...ajja nu jävlar ska jag sköta mig denna vecka. Ska inte käka en enda godisbit, inge jävla bullar. OM INTE fettistisdagen är denna vecka, måste käka semla. haha lycka till alex..jaja!

image212


Vid middagen började mamma snacka om att vi ska resa utomlands, så har suttit och kollat runt lite här på nätet nu då. Det lutar åt Thailand, men ännu inget bestämt. En sak vi alla har gemensamt är att det ska vara riktigt TROPISKT. Jag menar vi var i spanien i somras, men det är verkligen inte samma sak....!
Nu ska jag nog hoppa in i dushen, måla naglarna och typ noppa ögonbrynen. Känns som om min kropp behöver en liten uppdatering hahah.. Imorrn är en ny vecka! JIIPPPI... mohaha

Puss sålänge <3

Haha skön bebis

Haha, såg den på en annan tjejs blogg, tyckte den var så skön. Haha!


Söndag

God morning people, då var helgen slut nu..känner mig hyfsat nöjd. Har ju mest tagit det lungt, ska alldeles strax hem. Åker väl om en timma ungefär. Ska då få skjuts ner till pendelnstationen. När jag kommer hem lutar det åt städning, mamsen sa att inge lyft ett finger under hela helgen så får väl ta mitt ansvar som storasyster och göra det! haha Framför mig ligger Tamlin, så jävla söt. Försöker tugga på sladdarna, så jävla lurig han..haha
Har precis käkat en jättegod frukost.. Grovt rostbröd som jag stekt i smör, majonäs, scramble eggs, tomat och några skivor ost. MUMS! Sen drack jag såklart en stor kopp vaniljte.

Ajja, bloggar mera tonight CYA!<3

Äppelpaj med Marzansås

MmmMMmMmmMMUMS!!!!!! just nu sitter jag och dreglar över min och Sofias äppelpaj som ligger i ugnen...den är alldeles strax klar...

Paj är fan det enklaste receptet. Här ser ni vårat lilla snabba-5-minuters-paj-recept:

Mjöl
Socker
Äpplen/Bär
Smör
(kanel)

skitenkelt, in i ugnen typ 10-15 minuter! lägger snart in en bild!


Back från fikat då, glömde ta en bild! haha men det gjorde inget eftersom den vart äcklig. Haha men det vara bara för att vi gjorde enligt Sofias sätt, hade vi gjort det enligt mitt hade det blivit SUPER gott...möhöhö


CHIIINGELING<3

Sköna grabbar

Haha snacka om att lägga ner tid på att göra en dans via springband...sjuka ju! haha


Lördag i södertälje

Hej hej kära läsare, idag är en grymt skönt lördag. Helt lugn och bara mysig...
vi är fortfarande hemma hos Kevins faster och har skitkul just nu. Vi sitter och leker med deras ena katt, Tamlin. Han är så jävla söt, helt jävla cool. Han gör så otroligt gulliga grejer. haha Sofia visade en lite tröja som hon köpt till han, och hans fenomenen han gör när hon satt på den är SJUKT kul, haha lyckades få med lite av det på film.
Håller på att ladda upp de på youtube så småning om kommer den väl upp lite senare. By the way, är det någon som vet ett annat sätt att ladda upp en film på i bloggen istället för att göra det via youtube? Snälla skriv till mig då!
Vi har i princip bara tagit det lungt hela dagen, ätit lite, snackat..haha så jävla sjuka dem här männsikorna. Skönaste humorn LÄTT! Jag och Sofia tog också en promenad till IcaMaxi, handlade lite smått men det var väl mest för att komma ut. Killarna sitter där uppe och spelar nu och kände därför att jag kunde sätta mig ned lite framför datan och blogga. Känner mig så värst osocial annars möhöh.

Shit det gick ju jättesnabbt, här kommer Tamlin



Haha, det är i slutet när han välter. HELT SJUKT! asså han blir som en gungande pinne. Asså ahaha kan verkligen inte förklara. Men jag antar att han tycker det känns konstigt att ha på sig den där tröjan, asså ah! Sjukt söt katt. Så himla gosig. Älskar den...

(haha lägg märke till mitt fula garv i bakgrunden) SUUUUJJJKKKAAA!

Kevin fick igår sin julklapp av Jens, äntligen...haha lite sent men what the fuck. Han fick den nya Nokian, vet inte vad den heter. Men Mp3:n liksom.



Skitsnygg tycker jag. Var själv på väg att köpa den, men valde ju den andra. Älskar Sony Ericsson! Det är ju lite annorlunda menyer och så.. Kevin är så himla söt, haha han har gått runt med den typ hela dagen, lyssnat på musik. Det förstår jag ju också eftersom det ä GRYMT bra ljud.

Nae, nu är det dags att hitta på nått. Ska försöka få Sofia att hänga på att baka. är sjukt sugen på nått gott. Hoppas vi kan kolla på mina bilder sen som vi tog igår, kanske börja fixa till dem lite... Hoppas, hoppas!

Ajja bloggar nog mera sen, pusspuss sålänge<3

13 ord

jag läste just detta och tyckte det lät bra: never give up on someone you can't go a day without thinking about.
tänk på det.

Fredag-lördag

Halloojsan, då var det dags för fredags-inlägget. Trots att det egentligen är lördag eftersom klockan nu är tio i ett. Har haft fullt upp hela dagen fram tills nu i princip. Jag och Malin klev upp imorse vid halv elva ungefär och färgade mitt hår på direkten. Det vart bra, ingen mega skillnad eftersom det var mest utväxten som färgades sen lite skillnad på längderna. När vi var klara med det åkte jag, Malin och Mumsan till min mammas jobb för att skriva ut våra CV:n. Mimmi åkte med för att stanna eftersom hon inte ville vara själv hemma och ja hon är fortfarande sjuk.
Det tog typ 10000 år att skriva ut det, så trodde nästan att det var ödet att vi inte skulle få det gjort. Haha men till slut funkade det, men det var ju nästan lite onödigt eftersom både jag och Malin är föööör fega. Haha vi åkte in till stan för att sedan gå runt på olika cafeén och lämna våra CV:n som ni förmodligen fattat vid det här laget, haha men iallafall så lämnade vi inga CV:n. Vi visste inte vad vi skulle säga...o.s.v
Malin drog hem och jag åkte till Nora för att hämta min abtronic. Noras pappa har nämligen beställt det. Så fick man en på köpet så jag köpte den av dem. Betalade halv summan. Har ännu inte provat den men kevin har.









Har faktist börjat tveka lite om det inte är farligt...eftersom det är ström man strålar in i musklerna liksom. Plus att eftersom jag piercat naveln kan jag inte sätta själva fästet där. Så då tänkte jag testa det lite mindre f'ästet, men då märker jag att den fattas. Jag ringde Nora och frågade om hon hade den, hon var osäker. Men tror den saknas så måste ringa dit imorrn så jag kan få den. Vid sjutiden åkte jag till skanstull och mötte älsklingen. Han och Anthony hade boxningsträning. Jag och kevin åkte till södertälje, där vi är nu. Vi är hos Kevins faster Sofia och henns man Glenn. Vi har käkat och bara myst hela kvällen. Sen har Sofiat fotat mig, tror vi tog ca 217 bilder eller nått. Hon ska också hjälpa mig att uppdatera och omdesigna hela bloggen. Så under en tid kommer den vara under ombyggnad. Ska testa lite olika grejer och sånt. Hoppas på att få bilderna snart också, hon är väldigt duktig. Ingen känd proffsfotograf men lätt grym. Skitkul känns det, och har sätt några av bilderna och dem blev ganska bra. Känns ju lite konstigt att se sig själv, men vi kommer att ta ännu mer bilder. Kanske blir av imorrn ute i naturen. Annars nån annan helg eller nått. Nu var jag inte så förberedd, trodde bara vi skulle ta det lungt. Nja nu ska jag försöka vara lite social. Bloggar nog mer imorrn, kramis GOD NATT! <3









Natt-inlägg

Hallojsan, det är fortfarande torsdag, klockan är 8 minuter i tolv. Sitter här med Malin och kollar på massa roliga kort. Jag åkte till bandhagen förut och mötte älsklingen, sen åkte vi till slussen där vi mötte Anthony.. de skulle hem till han och Kevin sover ju där eftersom malin ska sova här. På vägen till gullmars mötte jag Nora en snabb sekund och lämnade hennes grejer. Sen mötte jag Malin, vi åkte till Åhlens och köpte färgen sen åkte vi hem till mig. Lyckades få med oss två semlor hem sen som vi proppade i oss, hah fy fan vad mätt jag blev. Och ändå tog jag bort mer än hälften av grädde...blä! Glömde ta före och efter bilder, haha kass som jag är. Vi har ännu inte färgat mitt hår, ska göra det imorrn istället. Men Malins hår vart skitbra, vi blekte utväxten och lite andra "gula" fläckar. Ska försöka hitta en nytagen bild med hennes hemska utväxt och sedan ta en bild imorrn på resultatet. Det vart SKITBRA! När vi var klara försökte vi oss på att spela ord-yatzy men det var inge kul, jag förlorade säkert..haha spelade aldrig klart det alltså.

Jaja, nu ska vi alldeles strax lägga oss, ska upp imorrn och färga mitt hår, utan att ta ut löshåret. Eftersom jag kanske ska fotas på lördag vill jag ha kvar löshåret och tar jag ut det kommer jag inte hinna sätta i det igen. Nä nu är det läggdags. TJADÅ! <3



Bara för att svara på några av era kommentarer, ja jag kan lägga ut mitt CV imorrn är föör trött för det nu. Och ur jag kan vara så brun, jaa va ska jag säga..haha smink! Nä men är ganska brun av mig själv trots att jag är HEL-svensk, sen händer det att jag solar solarium nångång ibland också...sen ah smink då!

Blogghjälp kommer också imorrn, orkar inte med det nu...

slapptid över.

Då var det dags att göra nånting vettigt, har precis sätt filmen "Enemy of the state". När jag satt på den märkte jag att jag sätt den förut men det spelar faktist ingen roll. Den var jävligt bra, grym film.



Nu ska jag hoppa in i dushen sen ska jag in till stan, lämna lite prylar till nora och sedan träffa Malin. Ses senare!

Torsdag

God morgon, tjugo i tio hann klockan bli innan jag klev upp. Vaknade dock vid halv åtta imorse eftersom älsklingen skulle iväg och jobba, hah han är så JÄVLA svårväckt! Det är som att tala till en vägg, han bara mumlar om massa obetydliga ord! Men eftersom det alltid slutar med att får springa iväg till bussen så glömde han idag sin mobil. Lite jobbigt, eftersom jag kommer ha svårt att få tag i han...plus att han ska sova hemma idag eftersom Malin ska komma hit ikväll. Eller tror det iallafall, jag ska färga hennes utväxt och hon ska färga min utväxt eller ah om det räcker hela håret. Det betyder ju också att jag måste ta ut löshåret, men tro mig det behövs verkligen dem har liksom dragits ut den del nu. Har ju fan haft dem i lite mer än en månad nu så det är väl dags. Självklart kan man ha dem längre, det är ju från person till person hur bra dem sitter o.s.v
Men vi kommer iallafall ta före och efterbilder. Hade tänkt att försöka komma iväg till stan, men har verkligen ingen lust. Det är ju så tråkigt väder. SNÄLLA SOMMAREN KOM! Skulle iallafall behöva åka förbi min salong och bara snacka med dem. Sen behöver jag köpa lite småsaker.


Nu kurrar magen, dags för frukost. Ska nog väcka tjejerna snart. Mimmi är fortfarande sjuk och emma som bor här tills idag haha har typ blivit smittad eller nått! ajja, see you later <3


God night then

Blir sista inlägget för ikväll, börjar bli ganska trött faktist. Har suttit här i över en timma nu och skickat iväg kanske 15-20 arbetsansökningar till olika cafeén, restauranger och butiker. Det är fan inte lätt men nu JÄVLAR ska jag ha ett jobb. Skiter nästan i vad det blir, känner att jag inte längre kan vara så kräsen. Ska ut nån dag i veckan eller kasnke nästa vecka med Jessie, hon har lovat att följa med. Så ska vi gå runt och lämna mitt CV på olika ställen, chanserna kanske ökar när man gör det live liksom...haha

Imorrn är det torsdag, ja LEDIGT eller nej fy alex. PRAKTIK...måste bara ta mig två min och ringa, kolla läget och se att de inte glömt mig. Eftersom jag inte vart där sen innan jullovet..illlaaaaaa ajja går väl upp vi nio tiden..hah det blir typ tio men ah och ringer. Får jag inget svar blir det jajjamensan en SKÖN slappdag! Nu ska jag..göra..nått! ajja skitsamma, ha en najs kväll!


KJAAAAM, bjuder på en mysig liten bild! Mohööhö'

image211


GOD NAAAAAACHT!



HAHA, kunde inte låta bli. MEN FY FAN VAD JAG TRÖTTNAT PÅ MIN BLOGG NU! asså själva utseéndet är ju så BORING! snällla,  nån? Hjälp... är öppen för förslag...yees. Anything!

Gick fanimej på det! haha



Heath Ledger är död



Såg på nyheterna imorse att Heath hittats död i sin lägenhet under natten. De trodde dödsorsaken var en överdos men hade inget bekräftat. Tråkigt att se hur folk bara dör hela tiden, han var en så bra skådis. Har ju sätt han i ett par program. Stackars han tvåriga dotter som nu inte längre har nån far, fan han blev ju bara 28 år!

Sista avsnittet

Då var sista avsnittet av OC slut...ganska kul slut! Fast känns tråkigt att aldrig mer se några flera avsnitt. Men men hittar väl en ny serie snart som jag fastnar för, haha som säkert gick för nått år sen. Är lite efter av mig. Och eftersom vi forfarande inte fått nårga kanaler, lär jag garanterat fastna i nån annan skit.

Tog en lite bild på min piercing, absolut inge märkvärdigt inte heller så snygg. Längtar tills jag får byta! Jiiippi =)

image210

Tjohejsan jadu!

Onsdag

Hejsan, hur mår ni alla få läsare, hihi jag mår super förutom att jag är ganska så trött. Det har vart en lång skoldag, fast nog en av dem roligaste av alla skoldagar. Igår sov jag hos älsklingen i bandhagen när jag kom dit gick vi direkt ner till restaurangen och käkade eftersom jag inte hade ätit någon middag. Städningen gick skitbra, och dem blev verkligen jättenöjda. Det tog ungefär fyra och en halv timma att städa hela lägenheten, det var en 4:a.
Hon sa att hon absolut skulle "anställa" mig igen haha.

Svar på era kommentarer: Jag tycker det är en väldigt stor skillnad att städa hos någon man känner och hos någon man inte känner. Eftersom en familj har privata saker som man kanske inte vill råka se o.s.v Plus att man har oftast lite koll på vart saker och ting ska vara hos någon man känner. Skulle tycka det var väldigt obehagligt att städa hos nån man inte känner, men va fan det är upp till var och en... så tycker iallafall JAG! Sen får resten tycka vad fan ni vill..

Vi började nio imorse, TRODDE JAG! Så självklart var jag där i tid, men egentligen började vi kvart i nio. Jag skulle färga morsan så hon var med mig. Vi gick till cafeterian och fikade lite. Hennes hår vart skitbra, inte lika stor skillnad som jag hade velat att det skulle bli, men det är ju en process antar jag. Egentligen skulle jag haft en kund till efter lunchen men hon avbokade så jag rullade en hel docka, asså permanent! Det var okej fick ett G för den...vilket typ är VG, vi har lite annorlunda bedömning. Efter det hjälpte jag Malin med hennes kund som också permanentade sig fast på riktigt. Det vart okej, tror fan att jag vill göra det...har alltid varit rädd för att det ska bli för lockigt, men hennes vart verkligen fint förutom i topparna där det vart lite rakt och sedan ganska så slitet...eller lite torrt eftersom hon tidigare blekt håret. Asså permanent sliter väldigt mycket på håret för er som funderar på att permanenta, det är därför jag tvivlar om jag ska göra det eller ej. Mitt hår är ganska känsligt...

När jag kom hem åkte alla, haha Kevin är på boxningen, morsan och Adam är och kollar på nått gymnasie och pappa och Mimmi var hos doktorn. Så det blev bara jag och Emma kvar... vi gjorde lite middag. Det blev pannkakor och gulashsoppa. Är skitmätt nu, tog en lite matpaus från bloggandet. Haha
Igår tog jag av plåstret från magen, FY FAN vad ont det gjorde. HAHA allvarligt så gjorde det ondare än att ta själva piercingen, satt i typ en timma och drog av det. Ska ta ett kort sen, så ni får se hur det ser ut. Däremot har jag en skitful piercing, eller hade helst velat haft med diamant, men eftersom jag var så himla nervös innan jag tog det glömde jag bort och fråga och hon sket väl i det antar jag..eller så hade hon bara dem.

Nu tänkte jag slänga mig i soffan och kolla film, eller vänta OC såklart! möhhö...är verkligen as-mega-tvärmätt...blä!
Men bloggar nog mära sänn....KISSSÖÖ<3


Tisdag

Tjabba tjena hallå där, idag gick jag faktist upp vid halv åtta..det kändes tidigt haha! Har varit en rätt så tråkig skoldag och har därför inte mycket att skriva. Har haft samhällskunskap och småföretagande sen efter lunchen hade vi bara engelska. Kom nyss hem men ska alldeles strax ge mig iväg till enskede dalen. Ska nämligen städa hemma hos några bekanta. Vissa tycker nog det är rätt luffigt "jobb"...typ dåligt betalt eller nått. Men jag jobbar ju inte precis i nån städfirma eller nått, haha det är ju privat! Skulle aldrig nånsin göra det hos nån jag INTE kände liksom. Och jag får väldigt bra betalt så det är värt det. Självklart letar jag efter ett riktigt jobb under tiden också.. men det tar lite tid eller iallafall för mig. Kanske bara jag som är seg.

Nu ska jag gå in och beställa överraskningen jag ska ge till Sara, nu kan jag faktist säga vad det är. Det är nämligen en egen designad kalender. Med en massa gamla bilder på oss i, som jag satt in själv. Man valde liksom färg och stil..sen har jag satt in olika födelsedagar med en liten ballong på (haha jättsött). Hade några datum jag skulle sätta in..men det är klart nu, så hoppas det går fort så jag kan skicka över den till henne. Har satt februari som första måndad. Eftersom jag visste att jag inte skulle hinna få den nu, och hon åkte ju imorse så ah!
Ska bara beställa den nu, BRB!



Nu har jag beställt, eller jag försökte men man måste betala med mitt kort och ha kreditkort numret, bla bla fattar inget av det så mamma får fixa det när hon kommer hem istället.. orkar inte göra nått fel och sen dras typ 100000000 kroner..haha

Nä nu ska jag packa väskan, efter att jag städat ska jag hem till Kevin i bandhagen, hans pappa ska typ till skåne imorrn och ville ses innan! Vet inte om jag kommer hinna blogga något mer idag, spelar väl ingen större roll egentligen eftersom jag ändå inte har nått att skriva om. Jaja

ha en fortsatt bra tisdaag, KJAM! <3

Off she go

Älsklings Sara var precis här och sa hejdå! Imorrn bitti klockan sex åker dem hemmifrån för att först flyga till danmark och sedan vid tvåtiden flyger dem till England. Först kändes det lungt, men när det var dags för dem att dra kom ändå insikten om shit... när kommer vi ses igen? Kände en viss känsla i magen, kan inte riktigt beskriva om den var bra eller dålig. Självklart är jag GRYMT stolt över henne som gjort detta beslut och lämnar allt här i Sverige för att göra en grym insats för världen. Hon kommer i början att få jobba där sen förhoppningsvis flyttar hon vidare till USA där hon kommer få jobba med sin musik. Hoppas hoppas verkligen det går åt rätt håll nu. Det blev mycket kramades, inga tårar...eller inte sålänga dem var här. Men när hon åkte iväg med bilen kände jag hugget i hjärtat! Fan hon är min bästa vän och nu FLYTTAR hon liksom. Jag älskar henne verkligen mest av allt på denna jord, som vän of course. Haha Men en sak som är garanterat är att vi ses i oktober då ska jag och K till England! Det är SPIKAT! (måste nog börja jobba) möhöh..
Eftersom hennes mamma och hennes styvpappa åker med kommer hennes lillasyster att bo här några dagar. Kul för Mimmi... Nä nu är det dags för lite OC.
Hade tänkt lägga in en bild nu, men det får bli en gammal...var bara tvungen eftersom inlägget är om HENNE!
La in den för några dagar sen, men what the fuck!

(juste glömde nämna VART på kroppen jag piercade mig, haha NAVELN!)


image206


Seyaaaaah!

Oplanerad måndag

Hejsan alla läsare, idag är det måndag men nämligen inte vilken måndag som helst nej. Den började som vanligt, jag gick upp vid halv åtta och dushade, egentligen skulle jag vart i skolan vid nio för att ha make-up resurs...skulle ha färgat fransar och bryn. Men låg kvar en timme extra och kom till engelskalektionen..skolkade inte asså! haha
Efter engelskan slutade vi ju i princip, då åkte jag, Malin och Jessie in till stan. Det var skitäcklig skolmat så därför käkade vi på kungshallarna idag. Jag beställde mat på tacobar, det var himlans gott. Vi gick runt i stan lite, hade ju liksom tre timmar på oss. Tog oss en titt in i buttriks, Jessie fyller snart 18 och ska ha maskerad då. Så hon hittade en massa kul där inne som hon ville ha. Sen åkte hon hem, jag och Malin fortsatte vandra till det "oplanerade" skedde. Haha jag nämnde för Malin att jag ville pierca mig, och har lääääänge velat det. Så då sa hon, BRA då gör vi det NU! Jag ba shiiiieeeettt.... så vi åkte till östermalm trots att jag hört dålig kritik om det stället. Typ alla jag känner har fan piercat sig där. Snacka om promenad genom stan, haha vi åkte först till östermalm där vi kom upp på fel sida och fick typ gå runt hela skiten, när vi kom fram hade dem flyttat! haha så då gick vi dit, vilket slutade att vi kom tillbaka till samma ställe vi var vid från början...ahha När vi stod utanför var jag så jävla nervös, men samtidigt hade jag verkligen bestämt mig! Malin pushade på som fan, ahaha utan henne hade jag nog bangat. Vi kom in, jag fick skriva på en lapp dem ringde min mamma.. sen tvättade hon det, ritade vart det skulle vara liksom. Sen fick jag lägga mig på britsen, fan vad jag rädd jag var...asså aahh fan shit! haha sen satte hon dit tången, jag klämde åt Malins hand sen var det i princip klart! Jag hann fanimej inte änns tänka, trodde det skulle göra SÅ ONT! Vartnog chockad, började liksom garva..haha det började blöda en del...men det har väl slutat nu antar jag...Vet att jag kanske är lite efter men va fan, har länge velat göra det...så ja nu är det gjort! Hoppas det läker fort, fan man får inte sola med piercing...attans! hahah Tänkte lägga in en bild, men har ju bara ett stort plåster över, så det finns inte mycket att se!


Sen åkte vi skridskor i kungsan, det var ganska kul..haha det först Malin gjorde var att gå ner i spagat haha...fan vad vi garvade..men både hon och jag fick in det efter ett litet tag. Det var några små gulliga 8-åringar som ville lära oss hur man åkte haha, den ena sa att det är okej att inte va proffs i början..haha Sen var det nått annat pucko som var runt 13-års ålder, åkte runt i t-shirt med musik..typ spansk eller nått. Som försökt flörta med oss...så jävla sjuk, hade typ "knuffade" mig med hans hand..störd haha..sen sa han -Hola senorita...ahha...jaja...


Tog lite bilder, Malin blir verkligen bra på kort...hahah NOT!

image207image209

image208

Nu ska vi alldeles strax käka middag, är väldigt hungrig...bloggar kanske mera sen! Kram sålänge <3

Melodifestivalen

Idag berättade Kevins mamma att jag & kevin kommer att få följa med till melodifestivalen i år. Ett av henns bidrag är nämligen med. Det är ju så att Aleena är både artist och låtskrivare. Så när jag säger att hon har med ett bidrag i årets melodifestval menar jag inte att hon personligen ska sjunga utan nämligen Sanna Nielsen. Så det är hon som skrivit låten och sedan gett/sålt den till Sanna Nielsen. Aleena får ju då ett par biljetter till festivalen, så då bestämde hon sig för att vi ska få följa med. Jag är faktist jätteglad! Tycker det ska bli skitkul!!!! Hon har själv medverkat två gånger i melodifestivalen, först år 2003 med låten "Better belive it" sedan tror det var 2007, ja då sjönd hon med Stefan Andersson. Dem kallade sig då Andersso & Gibson med låten "Anything but you". Det uppträdandet tycker jag var jävligt bra, deras röster passade så himla bra ihop. Lägger in deras bidrag så ni hör hur det lät!


Det var ju meningen att jag skulle följt med då också, me av olika omständingheter blev det inte av. Men nu är det ett nytt år, det är fyra deltävlingar, vi kommer att få åka till västerås och se den andra deltävlingen.


 

Deltävling 2 - Västerås

Ola, Foto:SVTLasse Lindh, Foto:SVTThe Nicole, Foto:SVT

Ola             Lasse Lindh           The Nicole 

Alexander Schöld, Foto:SVTSanna Nielsen, Foto:SVTJohnson & Häggkvist

     Alexander Schöld         Sanna Nielsen          Johnson & Häggkvist

Andra Generationen, Foto:SVT Rongedal, Foto:SVT

  Rongedal               Andra Generationen



Vi kommer ha VIP-kort och sen får vi gå på efterfesten, snacka om att jag ser fram emot det. Kul att få åka iväg, plus att det är knappt tre veckor kvar. LÄNGTAR LÄNGTAR! Visst är väl inget STORT fan av "schlager" musik men haha fan kul att få sitta med DÄR och se allt live liksom. Plus att jag tycker det ska bli så himla kul att få åka iväg med älsklingen, fan kommer säkert få ett eget lyxigt hotell rum. HIHI! mysigt.

Jag vet att många tycker melodifestivalen bara ä löjligt, och jag kan faktist hålla med. Speciellt när alla oseriösa bidrag går vidare och så, men det finns några som satsar och verkligen är bra. Är stolt som har en pojkvän med en "känd" mamma. Hihi...hon är GRYM!!!!

Så den 16 februari flyger vi väl ner eller kanske upp ahaha till västerås. Då kommer det tas en jädrans massa bilder!

Hej sålänge...

Söndag

Tjabba tjenare,  då var helgen slut igen då. Trots att den gått så fort känner jag att jag fått en del gjort, eller hyfsat mycket iallafall. I fredags var vi ju hos Malin, åkte hem på lördagen som gick åt att bara slappa. Igår kväll åkte vi hem till Aleena ute i gustavsberg. Vi hyrde två filmer, "Transformers" och en annan film som jag inte minns vad den hette.



Först såg vi transformers, men eftersom jag hade fullt upp med att platta Aleena´s hår, missade jag väl typ halva filmen, och den andra filmen var ganska bra faktist fast självklart somnade jag i slutet. Aleena åkte iväg på en konsert vid tio tiden igår kväll så då var vi ensamma hemma elelr Curry (hunden) var såklar där. Haha,
Haha hände en liten rolig grej imorse när jag vaknade, haha jag vaknade nämligen av att jag spottade. HAHA!
Så jävla sjukt, kan inte förklara det men jag drömde liksom att jag drömde... sen vaknade jag av att jag märkte hur jag spottade, haha kändes så jävla sjukt. Älsklingen hade gått och lagt sig i gästrummet under natten, haha kände mig dissad. Nä men jag sov, det var bara det att det vart så jävla varmt i rummet, och han får typ panik när det blir för varmt. Dem sov när jag vaknade så då satte jag på en film, nämligen "Shall we dance". Har länge velat se den, fan vad bra den var. Jag vill också bli så grym på att dansa... Dem åkte vid tolvtiden, då satte jag igång och städade. Höll väl på till ca kvart över fyra. Då lagade jag lite fiskbullar med ris, sen kollade jag på en till film, "Me, you and Dupree". Har sätt den förut, men den e bra... När dem kom hem igen vid halv sju käkade vi sen skjutsade hon oss till bussen. Nu är jag hemma, och hela familjen ligger uppe och kollar på nån film. Så jag sitter här ensam och äter lite djungelvrål. Imorrn har jag bra engelska i princip, sen 3 timmars håltimma eftersom idrotten inte börjar förrän tre och vi har ingen bild imorrn. Vi ska åka skridskor i kungsan imorrn, haha det ska bli kul...fan kan inte fatta att dem tycker det är idrott...ajja får väl åka runt i cirklar som vi gjorde förra året! KUL! not..haha
Men men det blir väl ända gånge jag åker skridskor i år dåå.. Ska försöka ta en fika med min kära vän Sara imorrn under våra håltimmar... nä nu ska jag göra mig iordning för sängdags eller nått orkar inte skriva mer...kanske börjar bli rätt tråkigt att läsa för er också! haha

Ajja hoppas alla haft en underbar helg... Imorrn är det en ny vecka! KRAMIS <3

Klar efter 2 timmar

Då var jag äntligen klar med min lilla överraskning till Sarisen, det tog mig i princip 2 och en halv timma. Resultatet blev faktist ganska bra, förutom att jag har ett par små detaljer kvar som jag måste fixa. men det krävs att jag ringer några samtal. Nu ska jag vila mig lite framför TV:n. Det verkar inte bli något kalas... hem till älsklingen sen och mysa bara!!!

Ciao so loong

Lördag

Heeeej

Är på hyfsat bra humör förutom att det e jättetråkigt väder ute. Det blev  inge bloggande igår eftersom vi åkte direkt till Malin efter skolan. Igår var en underbart skön skoldag...eller iallafall halva då. Morgonen var väl lite tråkig, då hade vi småföretagande och samhällskunskap. Haha våran lärarade i samhälle fick typ damp och ville avbryta lektionen. Okej vi har några jävligt jobbiga människor i våran klass, men han är också ganska störd. Efter lunchen hade vi kundpass, fast eftersom jag inte hade nån kund jobbade jag på docka. Gjorde folieslingor ännu en gång, fick högsta betyg på den. Stolt* hihi
Kevin & Sheila mötte vi i älvsjö sen åkte vi tillsammans till södertälje hamn. Efter ett tag kom Sarisen. Vi hade ju tänkt oss en lite finare middag med efterätt och så men det slutade med att vi köpte tre pizzor som vi delade på sedan jättegod dessert. Haha Marränsswitz eller hur det nu stavas... asså glass med bananer, chokladsås, marränger och vispad grädde. Fast grädde blev det inget av eftersom vi inte kunde hitta någon visp. Vi gjorde väl inget speciellt, bara myste hela kvällen, kollade på " Bad Boys 2" och nått annat sjukt program på TV. Somnade runt tre nångån. Johanna kome vis tolvtiden och kröp ner med oss alla framför TV:n.

Jag och Kevin åkte vid kvar i tolv, vi bara hoppade upp ur sängen och sprang till tåget. Kevin var tvungen att hinna till sin boxning som började klockan ett. Hoppas han hann! Nu är jag hemma med lillesyrran som är sjuk. Mamma, Tompa och Adam är på tippen och dumpar en massa skit från garaget. Måste ju tömma nästan hela garaget innan fotografen kommer hit och ska fota hela huset. Eftersom vi ska lägga ut det på försäljning.

Vi ska iväg på kalas om ett tag, tror jag...vart lite osäker nu när mumsan är sjuk. Annars är planerna för kvällen att jag och K ska ut till värmdö! Bloggar mera sen. KISSSES! ♥

Kvällsinlägg

Hallojsan, känner mig faktist väldigt trött efter min och Saras lilla shoppingrunda. Haha, tror det tog ungefär tre timmar, och då kom vi på en del grejer efter som vi glömt. Men fick väl köpt i princip allt. In och ut i olika och samma butiker. Hon köpte allt från bh:ar till smink och piercingar, skor o.s.v
Önskar att jag också hade ett par tusen i plånboken nu. Men okej ska sluta klaga mig över det nu, bättre att hitta ett jobb. Haha, Nora mötte oss en stund i stan också, hon hade ju också några tusen att handla för, dock handlade hon bara två bar skor och en tröja typ. Men så är det alltid, när man har pengar hittar man inget, och när man inte har pengar vill man ha allt. Så är det iallafall för mig... Efter stan åkte vi hem till mig, och här var det full rulle. Sara, hennes syrra och hennes mamma stannade väl till halv nio ungefär, lite mysigt. Dem har varit här typ 3-4 kvällar nu denna vecka. Imorrn är det fredag, då har jag kundpass. Fan kom precis på att jag borde ha fixat en kund, men ajja får väl göra lite dockjobb istället. Efter plugget riktar det sig åt att jag åker ut till södertälje. Hem till Malin alltså, vi ska ha som en liten "avskeds"- middag/fest typ. Så antagligen åker jag och Malin hem till henne tillsammans och såfixar vi allt tills några andra också kommer. Vet inte om vi sover där eller ej.. annars känns min helg ganska bokad. Lite skönt, hatar att inte ha nått planerat för helgen. Ajja det blev aldrig nån dagens outfit, haha men skitsamma jag e ingen värsting på att klä mig heller. Nä nu är det fanimej dags att sova.

GOD NIGHT!

Kände bara för att lägga in en flum-bild på mig och sarisen <3

image206

Bilden är från våran lilla resa till spanien i somras. Fan va underbart vi hade det. älskar dig mest S.


Update

Jahaop, då var jag redan klar med alla bilder nu då. Shit vad snabbt det gick, är själv lite imponerad. Haha, fast jag har i och för sig en grej kvar, det är att måla av en tavla. Men det kravs lite tid för det så tänkte ta det senare ikväll typ, för nu tänkte jag dra till stan och träffa Sara. Ska käka nått litet sen sminka mig. fan vad kul det där med facebook asså, hittade ännu fler från min gamla klass. Fan det som är lite svårt är att jag inte minns deras efternamn, sen blir det ännu svårarde eftersom jag inte vet hur de ser ut nu.. ajja har skrivit till några av dem, hoppas verkligen att det svarar. Nu är jag påklädd och klar så tänkte slänga in en lite "dagens outfit" innan jag rusar iväg till bussen...

eller nej, det får bli en face-fit! haah nä men fick ingen bra bild på hela klädsel...så det blir bara en liten nu, kommer mera sen.. PUSSHEJ!

image205

Torsdag

Heejsan, har väl vart vaken ett tag, men har ätit frukost och kollat två avsnitt av OC. Idag är det torsdag och egentligen min praktik dag. Men eftersom betygen sätts imorrn har jag en del att göra idag. Fick ett mejl från Facebook förut, så jag gick in där och kom på att man kan ju försöka söka på lite olika människor. Så då fick jag för mig att jag kanske kunde hitta några vänner från Norge. Och shit JA! Asså det var sjukt länge sen jag överhuvud pratat med dem, måste ha vart typ 2001 eller nått. Jag hittade flera gamla tjejkompisar från min skola när jag bodde i Norge. Fan va coolt, jag förstår mig inte på Facebook så bra, men jag vet hur man letar och hur man addar en vän liksom. Hoppas hon svarar, fan va coolt tycker jag! Haha, kanske är lite seg men men. Ska alldels strax sätta mig ned och plugga, har mestadels en massa bild-uppgifter att göra. Så det blir mycket ritning.
Ajja måste sluta skriva nu, haha annars kan jag fastna framför datorn föör länge. Kanske ska träffa Sara sen, vi får se måste ju bli klar med läxorna först!

Ses sen, kram bloggen!


Typ tråkigt

THIS OR THAT

Cider eller öl? - Cider
Pepsi eller cola? - Cola
McDonalds eller Burger King? - McDonalds
Kärlek eller sex? - Kärlek
Choklad eller vanilj? - Choklad
Jordgubbar eller blåbär? - Jordgubbar
Kött eller veg? - Kött
Tv eller film? - Film
Gitarr eller trummor? - trummor
Adidas eller nike? - Adidas
Kinesiskt eller mexikanskt? - beror på!
Kakor eller paj? - beror på!
MTV eller vh1? - MTV
Blind eller döv? - Döv

KAN DU
Gå ner i splitt? - njae, skulle ja inte påstå. haha
Skriva med båda händerna? - nej, höger bara.
Vissla? - njae, har blivit sämre.
Blåsa en bubbla? - Japp
Ha dina ögon i kors? - Nope
Nudda näsan med tungan? - Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade? - Kevin
Du pratade med? - Emma
Du msnade med? - minns inte.
Du kramade? - Kevin
Du skällde på? - Kevin (haha)

SENAST DU
Skrattade? - idag
Grät? - var ett tag sen
Filmen du såg? - minns ej
Tuggade tuggummi? - idag
Drog ett skämt? - fan vet jag
Sjöng en sång? - Today

VAR ÄR DU
Lyssnar du på musik nu? - ja (älskar musik)
Om ja, vad? - massa olika
Vad har du på dig? - Mjukisar, vit linne, pösig t-shirt från gina.
Vad är det på din musmatta? har en laptop


Mitt rum

Tänkte passa på att visa hur mitt "nya" rum blev, eftersom vi inom kort kanske flyttar e det ingen vits för mig att skapa mer på mitt lilla rum, så därför visar jag hur det blev från att ha vart helt tomt. Till vänster finns också två dörrar, man ser lite av den ena. Och där har jag min garderob! Det andra är bara ett litet förråd!

image203

Sen tänkte jag också bara rekommendera en skitbra eltandborste, haha jag fick denna i julklapp. Har två olika skaft eller vad man nu kallar det, den ena som kommer åt på trånga ställen, vilket är skitbra och skitviktigt när man har tandställning som jag. Den andra rör på sig liksom, den snurrar lite samtidigt som den skakar typ.

image204


CIAO"

Onsdag

Hallojsan, idag har varit en himlans skön dag trots att morgonen började jobbigt. Försov mig först med en timma, haha vet jag är expert på det. Sen missade vi ena bussen och sedan den andra. Så vi gick till älvsjö, missade också där 163:an med kanske tre minuter. Men men kom bara 45 minuter försent. Ajja inte för att jag missade nått, men det dem tar ju ändå närvaron. Först på morgonen fönade jag bara en docka, det ingår i våran göra-lista denna termin, sen hade vi lunch. Efter lunchen kom Mimsan, och jag klippte henne. Vilket var skitbra eftersom det var min sista grej på höstens arbete, och betygen sätts på fredag! Det vart bra, ska färga hennes hår alldeles strax också. Det har en groteskt ful färg för tillfället, haha. Ne men massa utväxt och sånt fullt. Fast det blir bara toning, så hon ser först om hon passar i den färgen, eftersom jag tänkte färga det brunt. Hade tänkt fixa en grej, har nämligen fått ett mejl om en sak jag fått gratis, men kan inte nämna vad det är eftersom jag ska ge bort den. Och det kan hända att den personen läser min blogg, så inget får avslöjas. Det ända är att det krävs lite jobb med det, och jag har väldigt lite tid. Men får ta och göra det imorrn eftersom jag är ledig då!

Funderar på att kanske åka över till Sarisen sen, beror på hur länge hon dröjer med sina prylar. Blir det för sent skippar vi det då sover jag hemma. Älsklingen ska typ hem sen, fattar inte haha hans mamma ska hämta han vid ett..ajja right! hihi Fan va kul det är att kolla på gamla bilder, eller gamla och gamla men det väcker verkligen minnen. Hittade en fin på mig och K. Tänkte dela med mig av den nu. Föressten så har jag beslutat mig för att inte lägga ut bilderna kryssningen...orkar inte, och allvarligt var det inte många bra kort..haha
Kan ha lagt ut denna bild förut det vet jag inte, men tycker den ser så cool ut!


image202

Ajja nu är det färgdags med lillesyrran, kanske bloggar mera sen. Pusspuss

God natt

Då var det läggdags, nu har vi städat klart allt..haha mycke tjat om våran städning, men asså tro mig snacka om MEGA skillnad. Hade ju tänkt lägga in bilderna från kryssningen men e så trött nu så det får bli imorrn. Jag vet är dålig på att lägga in bilder. Lovar att jag ska försöka bli bättre på det!

Läste en annan tjejs blogg då jag såg denna lilla "artikel". Va bara tvungen att ta med den innna jag lägger mig.

image200

Gud vad hemskt asså, den här killen fick en tumör vid två-års åldern och sedan dess har den vuxit mer och mer. Idag väger den 15 Kg. Shit tänk att leva sådär asså.. Men nu ska han äntligen få hjälp, efter 30 år att ha levt med
 det där hängades...

image201

Ajja nu ska jag gosa med älsklingen, han stannade SÅKLART! hihhi
GOD NIGHT!



Äntligen klar

Har precis avslutat mitt rum nu, och fan va skönt det känns. Asså städar man noggrant, typ dammar och torkar av, dammsuger och skurar känner man verkligen hur fräscht det känns i luften. Plus att jag bytte lakan igår, så nu luktar det jättegott i mitt lilla rum. Älsklingen är här, vet inte om han stannar, meningen var att hans mamma skulle hämta han men han kanske stannar över natten. Har pluggat en del också, men ska upp och fortsätta lite nu. Håller på med lite bild-uppgifter, typ skissa och sånt...ganska så kul faktist! Känner mig faktist duktig nu, tur det att jag inte gick upp och la mig i soffan och kollade OC, för då hade jag fortsatt legat där...haha


Ajja, bloggar sen när jag lägger mig (tror jag, om inte typ jobbiga Adam ska ta den eller nått...) CIAO <3

Ommöblering

Tjabba tjenare

Kom hem vid kvart i ett ungefär. Gjorde provet, som inte gick så bra tror jag. Det jag pluggat på kunde jag perfekt, men sen var det en massa frågor om typ ideologier och det hade jag inte änns pluggat på så förhoppningsvis får jag göra om provet. Haha eller om jag får G, men det är tveksamt!
När man var klar med provet skulle vi haft en föreläsning, men jag mådde inte speciellt bra, gör inte det nu heller. Så jag och Malin väntade på att klockan skulle slå elva så vi kunde gå och äta lunch. Efter lunchen drog jag hem. Har hjälpt mamma med att möblera om och städat hela vardagsrummet fram tills nu. Vi ska nämligen sälja vårt hus :(
Så mäklaren kommer hit imorrn och ska ta lite kort och sånt som behövs innan man lägger ut den för försäljning. Han ska också kolla hur mycket huset har gått upp i värde sedan vi köpte det. Vi köpte det nämligen för 2 miljoner, och efter all renovering vi gjort och så tror jag den värdet stigit upp till förhopningsvis 4 miljoner. Fast det e ju inte precis så att vi får 4 miljoner i handen, utan 2 miljoner betalar vi typ av på huset etc. etc.
Så inom kort, förhoppningsvis inom 3-4 månader kanske jag bor i lägenhet, båda kul och tråkigt.
Nä nu måste jag nog alldeles strax upp igen och fortsätta slänga massa skit och sånt, måste också städa mitt rum. Plugg får jag försöka stoppa in nånstans där emellan. Ska nog käka nån lite minilunch typ mellis. Är RÅ-hungrig!

Bilderna från kryssningen kommer in lite senare! PUSS SÅLÄNGE!

Tisdag

God morgon, klockan är åtta och här sitter jag i endast linne och trosor. Haha har väl typ försovit mig. Nej men måste väl åka om en tjugo min. Tompa är ju hemma så han kör mig till älvsjö..SKÖNT! Tror bara jag åker till skolan och gör provet. Är ganska så trött, och har en del grejer jag måste göra nu innan veckans slut. Känns skönast att göra det när huset är tomt, mycket lugnare än när hela familjen är hemma.
Märkte också nu att jag behöver köpa en del nya saker till min lilla necessär. Ajja månadspengen kommer ju snart, fan kan jag få ett jo snart. Det räcker ju inte bara med denna lilla tusenlapp. Ajja jag kämpar på, med hopp om att ha ett jobb inom månadens slut! MOHAHAH..ajja lycka till lilla jag :)

Måste rusa upp nu, käka lite frukost sen bär det av till skolan. Vi får ju se när vi syns sen igen..kankse senare eller efter lunch nångång!

HA EN UNDERBAR DAG ALLESAMMANS!

Måndag

God kväll kära läsare

Kanske lite sent för vissa nu, men har haft fullt upp i princip sedan jag kom hem. Har precis kommit ur dushen och lagt mig i min nybäddade säng. Mmm så mysigt. Det luktar så gott när man byter lakan..haha.
Försov mig imorse trots att jag börjar halv elva. Men klarade att bli nästan klar på 30 min. Kom bara 5 min sent så det var ju bra jobbat av mig. Tur att jag inte sket i första lektionen eftersom vi kollade på film. Vi kollar på film typ var tredje vecka eller nått på engelskan, det är nån engelsk serie som heter "Cutting it". Eftersom det är engelska är den utan text, vilket jag antar är själva poängen. Så hade jag missat detta avsnitt hade jag fattat noll på nästa.
På bilden satt vi hos våran typ fritidslärare Danne i kafeterian. Han bjöd oss på en smootie. Haha fan va kul vi hade. Så jävla sjuk han är asså... Sen hade vi idrott, och fy fan vad jag körde på. Tror aldrig jag svettats så mycket någosin som jag gjorde på denna lektion. Haha! Först hade vi en typ av hinderbana, skit jobbig. Först gjorde vi varje station i sextio sekunder, sen alla stationer i rad tre gånger. Snacka om att jag var slut, sen hade vi styrketräning. Brukar inte göra så mycket på dessa idrottslektioner, men idag kände jag mig fanimej stolt! hihi...
När jag kom hem åt vi middag, älsklingen drog nästan direkt när jag kom. Han skulle med sin mamma och fixa lite grejer så nu ligger jag här ensam. Men nog behövdes det, för jag har pluggat hela tiden fram till nu nästan. Och hade han vart här hade nog inte blivit lika mycket pluggande, eftersom jag då vart med han. Haha

Imorrn har vi prov i Samhällskunskap, typ om partier, lagar och sånt smått och gott! haha. Så TYPISKT mig att alltid göra allt typ dagen innan. Känner mig lite besviken på mig själv ibland, eftersom jag vet att jag kan bättre. Men men det är en sak jag måste förbättra hos mig själv. Småföretagande provet jag gjorde förra veckan fick jag iallafall G på. Så det var väl bra, men kunde lätt fått VG och MVG om jag verkligen ansträngt mig. För så svårt var det inte... Känner iallafall att jag har lite koll på olika partier och sånt nu då. Blir nog hem och plugga på direkten imorrn också. Har en del att göra innan fredag då de sätter höstens betyg!

Sen har jag märkt de sista dagarna att besökarna ökar sakta men säkert. Så därför vill jag välkomna alla nya läsare och hoppas ni får ut nånting av min ganska så "normala" blogg för tillfället. Men ska inom kort uppdateras.


Ajja nu är det väl dags att sova! God natt


Kenzas tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."



Tävla du med, det är verkligen SUPER enkelt!

Back from the boat trip

Hallo allesammans. Då var vi tillbaka från våran lilla båtresa. Vi kom väl hem vid halv fyra tiden efter att ha blivit hämtade av Kate vid hamnen. Somnade i soffan direkt när jag kom hem. Fick inte mycket sömn inatt inte.
Vi klev väl på båten igår precis vid sex, då gick vi först till våran hytt. Det roliga som vi märkte var att det var väldigt nära den hytt vi bott i förut. Asså sist vi avr på kryssning, fan kan det ha vart mars tror jag. Hade lite små kärleksbråk i början men det löste sig fort och killarna drog iväg. Jag och Norisen sminkade och gjorde oss iordning. Det fick bli en räksmörgås som "middag" haha. Vi tog en titt in på Tax Free och tur som han hade lyckades Kamil handla. Köpte lite godsaker, som i slutändan inte var så bra kanske. Vi sjöng iallafall karoke, med låten Y.M.C.A. Haha fy fan va sämst vi måste ha vart, ingen kunde texten utan alla kunde bara självaste refrengen. Ja menar den kan väl alla? ahah Ajja men det kändes kul, har aldrig tidigare vågat. Klockan gick och vi sprang runt på båten satt en del på rummet. Vid två-tre tiden spårade det väl kanske ut lite. Nora lyckades klämma tre av sina fingrar i dörren, vilket måste ha gjort fruktansvärt ont. Det vart lite tjaffs, ett antal onödiga kommentarer. Vilket jag tycker är jävligt tråkigt. Men jag menar alla vet att alkohol i slutändan inte alltid gör än så glad, utan mer irreterad och kanske våldsam. Fan vet jag, det e väl från person till person. Anyway så slutade det med att Nora & Kamelen bytte hytt och att Kevin och Sebbe stannade i våran hytt. Jag sov hos morsan. Somnade väl runt halv sex tiden på morgonen. Tror jag var upp vid elva halv tolv. Sen gick vi alla och åt lunchbuffén, som faktist är ganska så vidrig. Fast vi satt inte alla tillsammans. Ajja skitsamma tycker det är jävligt tråkigt att det blev så här, men ibland krävs det en viss mognad hos en person för att det ska funka. Men alla kan inte sköta sig.
Ajja resan är nu över och om vi säger såhär, det som hände på båten stannar på båten! ahha fan va töntigt det låter. Ajja Kevin & Mumsan gick iväg och hyrde en film, minns fasiken inte vad den hette, men dålig var den. Sen åt dem andra pizza och jag en grekisk sallad. Nu ska jag väl ta och göra mig iordning och sedan hoppa i säng, är jävligt trött. Känner mig som en tung jävla säck. Haha!

Förutom allt dåliga som hade vi iallafall jävligt kul sålänge det varade! Imorrn är det skola igen, ny vecka och massa nya läxor. Det blir nog en del pluggande för mig... ajja god night då!



(bilderna kommer in imorrn, är FÖR trött för att hålla på att koppla in och ut massa jävla sladdar!)

Lördag Kryssning

Tjenare

Hur mår allesammans, jag mår toppen! Har sovit skitbra inatt, känner mig rätt utvilad fast ändå lite trött ahah.
Vaknade fördst vid typ halv sju imorse tror jag eller drömde jag det..haha ajja somnade iallafall om sen och vaknade vid kvart i tio sen. Jag sov hos Nora inatt, kevin sov hos en kompis eftersom dem var ute igår. Vi tog det bara lungt, träffade en tjej som heter Sara och käkade med henne o.s.v
Kom nyss hem från att ha varit och solat med Nora, Kamil, Kevin, Sebastian och hans brorsa Emil.
Ska nog ta en dush strax och sen käka lite lunch. Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska vara i slussen. Idag ska vi ju nämligen på kryssning. Från början skulle bara jag, Nora, Kamil, Kevin, mamma, Mimmi, Adam och Thomas åka. Men båda Tompa och Adam har hoppat av så Mimmi fick ta med sig en kompis istället sen följer Kevins kära vän Sebbe med. Så det kommer nog bli rätt kul. Avgång klockan sex från slussen terminalen.

image199


Känns kul att få komma iväg lite liksom. Självklart tar jag med kameran, så en del kort lär ju komma upp under morgondagen. Kommer hem imorrn runt fyra igen. Försöker väl blogga då. Ha det bäst det ska iallafall jag!


KRAAAAAM♥



(P.S Hej till min mobbade klasskompis LINA!) haha

Fan va hemskt





God natt

Kick his ass!


Fredag

Heeeejsan, äntligen helg då haha har precis haft lov. Men men det är alltid skönt med helg. Det jag ser fram emot mest nu är morgondagen. Då ska vi på kryssning. Fan vad kul det ska bli. Det är jag, Kevin, Nora och Kamil som kommer åka. Sen ska min mamma med och lillesyrran. Har två biljetter kvar sen då. Men tror att dem tar med sig nån bekant. Kryssningen var den som jag vann för nån månad sen, så det blir ju gratis förutom maten då. Båten går vid sex imorrnkväll. Just nu är jag hemma hos Nora ska käka lite sen lunch. Slutade vid tolv ungefär. Va så jävla trött imorse asså, jag verkligen älskar att sova.Vilket är sjukt för förut hatade jag att sova...haha
Har ännu inget bestämt för kvällen. Kanske bara blir en mysfredag eftersom det blir typ "fest" imorrn då. Eller om vi går ut sen det vet jag inte. Hoppas iallafall att alla får en underbar helg. Bloggar kanske mera ikväll annars imorrn!

Puss hej leverpastej

Torsdag eftermiddag!

Hallo hallo, då var jag hemma igen, eller har varit det i kanske två timmar nu. Åkte iväg och solade förut och mötte Nora. Fan va kul assså, har saknat henne. Hon va faktist jävligt brun, bara att man tänker att hon kunde blivi brunare..men det var ju ganska dåligt väder...såå ajja men jag var LIKBLEK jämfört med henne. Plus att hon solade, och fick direkt färg i ansiktet asså. ATTANS! Ajja jag provade ett nytt solarium nu, nämligen anssiktssolarium. Skitstarkt är det, solade också 6 min i ståsolariumet. Haha men blev som tur inte röd. Jag har faktist ganska mörkt pigment. Men ska lätt fortsätta med ansiktsgrejen, eftersom det är det man ser nu på vintern liksom. Fan när Nora berättar om Thailand längtar jag verkligen till älsklingen och jag åker på våran första utlandsresa tillsammans. Hoppas verkligen att det blir snart! Amen okej först och främst måste jag hitta ett jobb haha. Vi köpte hårfärg till henne som hon sköljer ut nu. Det har ju blekts ganska mycke under tiden i thailand. Sen ska vi sätta i löshår, hon köper det som vart kvar av mitt. Det är i princip lika långt som hennes, men eftersom topparna är så slitna e dem väldigt tunna. Så löshåret kommer liksom fylla ut det lite mer och det kommer se tjockare ut, alltså snyggare! Vi ska väl gå iväg och köpa nånting att äta sen tror jag. Kanske kolla lite OC också, haha jag e verkligen beroende! Men ska lite bilder när jag flätar in löshåret sen. Så får ni se hur det går till, asså är man bra på att göra inbakade flätor och har bra tålamod e det faktist ganska så enkelt!

Nu ska jag lägga mig i soffan en tag och bara slappa e skittrött! haha CIAO SÅLÄNGE!♥

Torsdag

God morning, torsdag idag och ledig. SKÖNT! Var uppe vid nio-tiden och klippte Tompa. Skulle gjort det igår men var så jävla trött, då sa jag att vi kunde göra det nu på morgonen.. dåligt förslag haha, va skittrött. Men men nu e jag uppe och det är bra. Slipper jag sova bort hela dagen. Hans hår vart väldigt bra, känner att jag blir duktigare och duktigare. Har dammsugit runt lite också, det var ganska så sandigt och skitigt överallt. Vill ju att det ska vara fräsht när mamsingen och syskonen kommer hem. Älsklingen kommer nog vilken sekund om helst, ska bara stanna en lite stund innan han måste iväg igen. Men det är nog lika bra, eftersom jag ska till hornstull och sola sen träffa Nora =) Snackade med henne igår för första gången på typ 16 dagar, det är länge..haha
Vi ska köpa lite hårfärg sen åka hem till mig och färga hennes hår. Antar att det blekts lite efter att hon varit i Thailand. Asså hon e så jävla sjuk, hon säger att hon också ska sola med mig. Asså visst om det varit lite dåligt väder, men hon måste ju vara brun. Helt sjuk e hon..haha ajja ska äta lite frulle nu. Sen beger jag mig väl av.

Tänk om det stod sådan här frukost på bordet varje morgon, hade inte bangat!

Bloggar mera sen, ha en bra dag! ♥

Fettomat & OC

Har precis ätit en stor tunnbrödsrulle. Haha jag och pappa satt i köket ett bra tag kanske en timma och babblade på lite, snackade om vad vi skulle äta. Han ba måste köpa snus. Så då hängde jag på så stannade vi vid fruängen och köpte en tunnbrödsrulle och en fet 150 g hamburgare till T.

image196


image195

 Det är rätt skönt att bara var hemma och inte behöva laga mat. Älsklingen sover hos sin mamma idag. Så det blir bara jag och T. Om inte Nora typ bara måste komma hit ikväll... så vi får se. Men nu är det dags för OC! See you later alligater!

Dagens outfit

Tog lite egobilder idag, haha och eftersom jag fått efterfrågninga om att lägga ut mer bilder på mig själv så HERE YOU ARE! Tröjan köpte jag nyligen på gina tricot under rean. Jeansen är gamla kommer också från Gina tricot. Hade ett par stor silverörhängen också, men dem blir så jävla tunga i slutet av dagen så tog av mig dem förut!

image193


  image191image194

Så där har ni mig idag då. Gillar inte riktigt att lägga ut bilder på mig själv, känns alltid så konstigt!
Men man vänjer sig tror jag. Nu kom Tompa hem, så ska väl laga nån typ av middag nu antar jag. Vet faktist inte om älsklingen kommer hit sen eller om han kanske åker till södertälje, eller om kanske Nora kommer hit. Vi snackade om det, fast nu var planet lite försenat, sen måste dem ta arlanda express och sedan hem ...det blir nog rätt sent. Men har ju hela dagen imorrn på mig så det löser vi på nått sätt. Ajja bloggar mera sen. ♥







Onsdag

Heej, då var det onsdag...skönt tycker jag eftersom jag är ledig imorrn. Eller egentligen har jag praktik på salongen men jag behöver vila lite. Haha vet att vi precis haft lov, men det e ju skitsvårt att vända tillbaka dygnet. Men åker dit nästa torsdag. Idag var jag upp vid halv sju tiden, det var nog det tidigaste på väldigt länge. Sov ju i södertälje igen...
Jag kom till skolan ca kvart i nio, då jag märker att ingen är där! Så jävla irriterande. Då säger Malin att vi börjar kvart i TIO!. Asså jag var där en HEL TIMMA före, haha inte likt mig... ajja gick runt lite i skolan och såå, sen rullade det in en efter en. Fast som tur var jag iallafall inte den ända som trodde vi började nio. Idag hade vi vår första frisörlektion. Det var faktist väldigt skönt. Back in tha salon liksom.

image190

Jag har väl kanske en fyra moment kvar att göra från c-kursen. Så idag gjorde jag folieslingor på docka. Det blev ganska bra, men kan bli 1000000000... gånger bättre liksom. Tänkte ta kort på resultatet, men vi skulle sluta så blev allt stressigt och sen ah så var det inge kort. Men gjorde aldrig överhåret så det blev inget där uppe liksom.
Är skittrött nu verkligen, somnade på bussen på väg hem. Nu tänkte jag ta en kopp te... haha fan har blivit te-beroende. Mitt favvo-te är Tahit, typ vanilj och annans kanske coccos också. Men det fanns inte på vivo så nu får det bli four red fruits.

Idag kommer Nora hem, tror dem landar runt sjutiden. Dem har typ rest hela dagen. Snacka om att hon kommer ha värsta jetlagen, eftersom thailand ligger typ sex timmar före... ajja lägger in en dagens outfit sen.

KRAM

Helt sjuka katter.


Ganska kul tycker jag!

Välj månaden (numret) du är född i:

1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Grey - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Min blev : I smoked with a homeless guy cause i love marijuana

Södertäl-yeah

Då var det dags att dra, shit vad tiden går fort... Har läst runt på en massa bloggar nu, man fastnar så lätt. Folk har så mycket intressant att skriva om. Jag älskar verkligen detta...måste bara finna mitt rätta jag i bloggningen liksom.
Bloggar nog mera sen...SEEE YAH! Kramix

Dagens Outfit

image188







Lång tröja > JC

Vitt linne under tröjan > MQ
Leggins > H&M
Knästrumpor > Gina tricot
Skor > Dinsko (noras)









Tisdag

Hejsan, andra skoldagen och jag försov mig. Haha så jävla typiskt! Trots att jag satte klockan på sju så att jag skulle hinna snooza lite.. minns jag inte änns att klockan ringde. Ajja jag hoppade verkligen upp ur sängen, sminkade mig, klädde på mig och åt frukost på en halvtimma. Tur att Thomas fanns här ochs skjutsade mig till älvsjö så att jag hann med 37 bussen. Vi hade prov idag i småföretagende, tack vare Malin hann jag plugga lite igår vilket verkligen räddade mig, tror iallafall jag hade rätt på det mesta som jag svarade på. Så det blir kanske en VG, vem vet!
Asså jag tycker det är lite jobbigt i min skola, för asså skolmaten e rätt så äcklig. Ibland är den skitbra, men typ som idag fick vi biffar, men fullkornsmakaroner (kalla) och nån jävla paprika sås. Visst alla tycker om olika saker, men det känns som om de försöker anpassa maten efter olika kulturer typ. Haha asså inte för att jag är rasse eller nått, men vi har ju mycket utlänningar i min skola. Varför inte bara haft typ potatis, brunsås, biffar och lingosylt liksom. MUMS!
Drog till globen en snabbis efter skolan med bullen (malin), skulle byta tröjan jag köpte till Mimmi i födelsedagspresent, den var för stor! Tänkte på det en kort sekund, men när vi kom dit hade dem ju inte boys & girls längre på JC-Globen. Utan bara vuxenavdelning. Så det vart inge byte. Åkte hem efter det och här är jag. Tycker vädret är så himla tråkigt, känner mig liksom lite frussen. Ska ta en kopp te nu innan jag ska iväg igen. Ska träffa älsklingen och hans pappa. Drar ut till södertälje ikväll igen, lite jobbigt imorrn. Får gå upp riktigt tidigt, men det är det värt. De e så himla mysigt där, plus att jag saknar att krama min lilla bebis... hihihi

Tänkte lägga in dagens outfit sen, tog en bild precis när jag kom innanför dörren, ser helt möshad ut eftersom det regnar, men whatever!

BRB!

Time for bed!

Go kväll, nu har jag i princip precis gjort klart min"läxa" övning inför provet vi har imorrn. Sarisen kom hit runt sju tiden. Mötte henne vid vivo och så handlade vi lite. Fan vi va helt flummiga i affären, haha kände mig helt borta. När vi kom hem åt vi mackor med te och kollade några avsnitt OC, självklart somnade jag lite på den sista, men jag har faktist bara sovit fyra timmar inatt. haha
Farsan kom hem vid halv elva ungefär. Tur att Malin sa att jag kunde gå in på våran skolsida och träna inför provet. Annars hade jag nog inte kunnat ett skit. Men nu tror jag att jag kommer klara mig hyfsat. Nu ska vi nog gå och lägga oss, är så sjukt trött asså. Vi satt och kollade igenom lite gamla bilder, hittade en på älsklingen som jag tog våren 2006. Vi hade utbytesstudenterna från italien här då. Så var vi på skansen, och Agnes var där. Vi tog ett kort på han och henne. Fan va liten han ser ut asså, haha så JÄVLA SÖT! hade nästan glömt hur han såg ut...

image187

Fan va kul att se på gamla kort, det finns så många tillfällen som man bara glömt i sitt liv...

Ajja nu ska vi ner i min mysiga källare och snacka tjejsnack.! MÖhöhö..

PUSS & GOD NATT!

OC

Fick nämligen låna säsong 4 av Emma (hon från södertälje) så nu är det dags för lite slappande. Haha inte för att jag slitet så hårt idag men ändå. Ska hitta nått mumsigt att käka också.

image186


TomKat

Världens coolaste par om jag får säga vad jag tycker. Tom är så himla skön och Katie så jävla vacker.

image183

Sen får vi ju inte glömma deras underbart söta dotter. Suri måste vara den sötaste bebisen på hela jorden. Och snacka om exakt kopia av mamsen och pappsen.

                   image184

Tycker dem ser så himla lyckliga ut...

image185

Måndagens outfit m.m

Hej hej, då var jag hemma nu då. Tidigare än förväntat! Har kanske vart hemma i en och en halv timma nu. Men fick ett ryck och var tvungen att flytta runt lite i mitt rum. Ska fortsätta sen igen, behövde bara ta en lite paus. Måste byta lakan, dammsuga och damma.
Egentligen skulle vi ha slutat halv fem, men efter som engelskan slutade tolv, och vi bara har bild varannan vecka orkade varken jag eller Malin att stanna kvar i tre timmar tills gympan började liksom. Plus att jag bara sov 4 timmar inatt, så hade typ somnat på gympan. Haha, ajja men imorrn är det fullt ös igen. Vi har ganska okej period nu, tisdagar e väl i sådana fall tråkigast. För då har vi engelska och sedan samhällskunskap. Resten av dagarna är det bara frisör lektioner. KUL! Kommer väl ha lite projekt och sånt också..men ah!
Imorrn har vi prov i småföretagande, på det som vi gjort hittils. Shit känner att jag nog borde åtminstonde läsa igenom boken eller nått. Har jag typ glömt en större del av vad jag lärt, fast lite vet jag sitter.

Nu är det så att jag tänkte prova på att lägga in en dagens "outfit".  Det är nämligen så att jag har fått flera ösnkemål om att ha mer kort på mig själv och min garderob! haha fan va kul. Asså ah, den ser ju rätt så kaosig ut. Men ska ta ett kort på den sen då. Har varit ganska dålig på att lägga in bilder och så, men det är oftast för att jag aldrig hinner. Ska lägga in bilder på mitt nya rum också, men vill bara att det ska bli helt klart först! =)

Men över till outfiten nu då! Det känns ju lite tråkigt på ett sätt, eftersom typ alla andra gör det. Men tycker det kan vara rätt kul att se vad folk väljer att ha på sig, hur det matchar olika klädesplagg och vart de köpt det. Har sätt en massa saker som jag vill köpa. Nu är det ju så att jag är ingen värsting på mode liksom. Jag köper det jag tycker är snyggt liksom. Sen om det är mode eller ej det skiter jag i. Sen självklart kan jag ju säga att man ändrar stil, efter modet typ. Kommer ihåg när midjeskärpen kom eller skorna som är runda. Då sa jag till mig själv att jag ALDRIG nånsin skulle sätta på mig ett par skor som är runda där fram asså. Jag hade alltid sådana där spetsiga. Haha och samma sak med skärp, men nu kan jag faktist tycka det är rätt snyggt. Plus att jag typ "hatar" spetsiga skor nu, haha ne men det beror ju på helheten, men tycker "runda" toppar är skitgulligt liksom! Sen lite spetsigt och sånt e väl fint men ah. Så som sagt jag ändrar ju stil, men gillar inte riktigt höga kjolar och sånt..kanske kommer snart!

image178image179



Tröjan > Bik Bok
Jeans > Vero Moda
Halsduk > H&M
Skepparkavaj > vet inte (noras)
Väskan > PUB
Silvriga örhängen > H&M 

Fan vad dålig upplösning det var, ser ju helt mongo ut. Och HAHA kolla ögonbrynen, dem ser ju fan ut som ostbågar. HAHA

Måndag

God morgon!

Då var det dags för skolan. kan egentligen inte fatta att jag är uppe nu. Har bara sovit fyra timmar i natt. Tror vi gick och la oss halv fyra, sen tog det lite tid att somna. Fan man skulle försökt vända på dygnet lite tidigare. Ja nu är det alldeles strax att åka. Måste nog väcka Jens ännu en gång, han ska skjutsa mig in till stan, eller lättare sagt hela vägen till skolan. Haha så jävla snäll, men har man lovat så har man. Ajja måste käka nått litet snabbt nu. Älsklingen stannar, får se om han kommer till mig ikväll, annars blir jag väl själv, eller kanske tar sällskap av sara eller nån. hihi

Slutar väl runt halv fem idag, skiitjobbigt. Första skoldagen liksom, ajja... Ha en underbar dag allesammans!

PUSS & KRAM <3

Mariart

Har precis vart inne och anmält mig på denna sida, eftersom jag själv vill jobba med detta skulle jag se detta som en väldigt lärorik grej. Hoppas nån hör av sig, skulle vara skitkul.

image196

Sista lovdagen

Heeejsan, då var det dags för lite bloggande idag då. Hann inte blogga så mycket igår, och fick precis lite tid att sätta mig vid datorn. Så för tillfället är vi nu i Södertälje hos några vänner. Kevins faster och farmor passar barnen som bor i huset. Deras föräldrar är bortresta i L.A. Deras hus är så sjukt stort och fint. Dem har en skitstor pool ute på deras enorma veranda. Sen har dem ett "gästhus", men dush och badrum, platt-tv och asså ah sjukt fint. Vi har precis käkat lite middag. Hade skitsvårt att somna inatt igen. Tror vi somnade runt 5 imorse. Igår vart vi hämtade av Kevins mamma. Sen käkade vi där och sov sedan över där. Hon bor ute på värmdö, runt omkring är det massa hästar och skog. Men det är mysigt, bara väldigt långt att åka kommunalt, eller komplicerat iallafall. Vaknade runt ett idag igen, så vart lite försenade till det vi skulle göra. Vi var på min pappas jobb och fixade lite grejer. Sen åkte vi hem till mig och bara packade sen drog vi till södertälje. Eller vi vart hämtade i östertälje så vi slapp åka den långa vägen ut med bussen..dem bor typ också ute i ingenstans haha. Imorrn är det dags för plugget igen då...
Börjar vid halv elva, så det är ju himlans skönt. Fast får nog gå upp i tid ändå eftersom jag är så pass långt borta. Men tror att Jens kommer skjutsa oss in till stan. Ser faktist fram emot skolan imorrn, har tagit det jävligt lungt hela lovet, så lite uttråkad kan man väl säga. Ajja har inge mer att skriva nu. Känner att jag måste hitta nått som får er läsare mer intresserade =) så snälla ni få läsare, ge gärna förslag till vad ni tycker skulle vara kul. Jag älskar att blogga, det känns liksom skönt att skriva av sig. Men en sak är att nu när skolan kommer igång ska jag börja lägga ut en massa tips och råd om hår och annat som jag lär mig i skolan. För det är himlans lärorikt!


KRAMIS SÅLÄNGE <3

Färglinser?

Jaa, färglinser är vad jag funderar på asså! Har länge velat haft det, men glömmer det hela tiden. Jag har några få dilemman bara. Vilken färg jag borde ta? Jag har ju lite ljusbruna, eller kanske ganska bruna. Funderar på att prova på nått blått, inte värsta men lite gråblå kanske. Fast Kevin sa gröna..kan verkligen inte bestämma mig!

Sen över till det viktiga, SNÄLLA nån som VET? Ska jag beställa via nätet, eller är det bäst att gå till en optiker?
Folk säger så massa olia saker. Asså jag vill ha månadslinser, men som man tar ut på natten då. Har letat runt en massa på nätet, men kan itne bestämma mig. Några säger att det är mycket bättre att gå till en optiker så man kan mäta styrka och så, men jag har ju inga problem..har typ skitbra syn. Så jag kan väl bara beställa utan styrka?
Sen vill jag ju inte att det ska se fejk ut. Vill ju att det ska se naturligt ut som möjligt. Och helst inget för flera hundra, och det misstänker jag att det kostar om jag går till optikern?!

image177



Jag har som sagt ingen aning om vilken färg jag ska ha. Så snälla ge mig all hjälp jag kan få!

Lördag

Hej hej, egentligen har vi gäster..men det är släkten så det är okej. Kanske ska iväg sen därför passar jag på att blogga nu. Eftersom Kevin var så sjukt korkad och drack två enerigdrycker precis innan vi gick och la oss, blev han helt jävla hyper. Han såg nästan hög ut, haha nä men självklart skulle han hålla mig vaken med så tror vi somnade först vid fyra. Men inte sov jag länge idag nej, tror mamma väckte mig runt halv tio. Hon ville nämligen att jag skulle åkte till skärholmen och köpa presenter till Mimsan. Dushade bara snabbt, åt lite frukost sen drog vi. Hon skulle jobba med nån flytt grej eller nått sånt i vårby så vi åkte med varandra hela vägen till skärholmen.
Gick väl runt där i ca 2,5 timmar. Hittade en del fina grejer faktist. Fick 1000:- av mamma. Så det var väl lagom, det låter ju mycket men det här var det jag fick för det; (på en ungefär)

Skor 300:-
Näspiercingar 79:-
Tjocktröja 150:-
Väska 98:-
Kofta 129:-
Smink 90.-
Nessesär 55:-
Ögonfransböjare 79:-


Vet inte, kanske glömt nått. Men glad blev hon iallafall. Egentligen fyller hon år imorrn, men eftersom dem då åker till sälen valde vi att fira henne idag. Några från släkten är här och fikar nu. Hon öppnade våra presenter nu också, eftersom varken jag eller Kevin orkar gå upp med dem imorrn. Fan de e ju söndag, måste ju få sova ut. haha
Köpte faktist en fin lite tröja till mig själv också, en svart från BikBok lite finare. Kostade 199:-. Den betalde jag med det jag fick över sist!
När jag var klar åkte jag hem. Ställde mig direkt och började steka pannkakor. Mimsan hjälpte självklart till. Det blev två hela tårtor. Faktist ganska gott, fast jag åt bara en bit. Blev för mycke grädde för min del.
Känner mig mycket nöjd med dagen, och ännu är den inte slut. Väntar på samtal från Jens (kevins pappa) nu, om vi ska ut på middag senare eller ej. HOPPAS HOPPAS! Annars blir det väl bio tror jag. Kevin har tydligen snackat med sin mamma och tyckte väl att vi borde se "Arn". Skulle faktist vilja se den, så det passar perfekt. Men roligast skulle vara om middagen blev av idag. Fan Kevin har inte änns fått sina julklappar än :( Och dem har inte fått våra.. Fan det e ju januari nu. Haha ajja måste gå och vara lite social nu, lägger in bilder sen.


PUSSPUSS

Fredagsmys & jobbig brorsa (långt inlägg)

Fick nyss ett litet utbrott på min störda lillebror. Visst han är 15, men ändå LITEN!
För typ 3 månader sen, eller jag har faktist ingen aning om när det var men anyway. Så bytte Adam ut MINA mobilhörlurar till hans för att hans var typ trasiga eller nått, och eftersom jag typ aldrig lyssnade på musik då brydde jag mig inte om det när han väl erkände det för mig typ 2 månader efter att han gjort det. Och nu när jag fått min nya mobil och lagt in lite ny musik vill jag ha mina hörlurar. Så jag tar fram dem och sätter på, men märker att ljudet är MYCKE sämre i vänstra hörluren än den andra. Så då vill jag byta med han...men NEJ NEJ...han vägrar. Bara för att han är nått kostigt med sitt öra, tror det kallas kolöra eller nått sånt där skumt. Så kan han bara ha just dem hörlurarna, alltså sony ericsson. Så säger han att jag egotrippad, och att jag kan ha vilka hörlurar som helst. Assså OH vill döda han. Sen försöker han LURA mig..jävla snorunge. Fatttar ni hur det är att leva med den här ungen. GAAAH nån som vet hur man blir av med sådana...

Har haft en riktigt familjekväll..eller ah typ då. Vi satt och åt lite gott i matsal/vardagsrummet. Sen spelade vi lite kort. Först körde vi bubblan, sen körde vi neger & president. Först vart jag neger tre gånger i rad. Sen vart jag president två gånger, haha sen började Thomas & Kevin spela schack. DÅLIGA FÖRLORARE! haha jag e bäst!
Nu hade det varit perfekt tillfälle att kolla OC men det gjorde jag typ heela dagen igår. SHIT asså..slutet...
Visst jag visste ju att Marissa skulle dö, det har man ju hört. Men jag hade helt och hållet glömt bort det liksom.
Sen när jag kom till sista skivan, alltså sjunde och typ 24 avsnittet eller nått. Vilket var det sista på säsong tre. Så DOG MARISSA! Pågrund utav den där jävla Volchock. Fan va arg jag blev... haha snacka om att jag levt mig in i den där världen asså. Vi har ju säsong 1,2 och 3. Men jag lovar det tar inte lång tid innan vi skaffat säsong fyra också.
Jag följde aldrig OC när det väl gick på TV så därför låter jag så chockad. Fan jag fick ju tårar...Ryan också :( haha

Ajja, nu ska jag nog dricka en kopp te, känner att det var länge sen. Imorrn kommer släkten hit. Vi ska fira mumsan, egentligen fyller hon år på söndag, men då åker dem ju till sälen så firar det imorrn. Jag tänkte göra pannkakstårta, Mimmi ha nämligen beställt det. Ska nog ta mig en sväng in till stan också och köpa nått fint.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, hare najs. GOD NIGHT! ♥

Update.

Hallo hallo!

Har precis ätit lunch, eller ska man kanske kalla det middag? haha ne men vi ska faktist äta middag men det får väl bli lite senare i guess. Jag har varit och solat med Sara och sen tog vi också en sväng förbi PUB, eller sväng och sväng haha vi åkte till hötorget. Hon ville ha en speciell väska, men den var slut. Sen drog jag hem. Eftersom jag har sådana latmaskar till syskon OCH pojkvän, fick JAG laga lunchen. Fan dem skulle ju kunna svälta ihjäl om inte jag om mamma fanns här. Det fick bli makaroner och falukorv, enkelt! Inte precis det godaste, men det kändes bra för magen! Mimmi har sin kompis här, dem håller på att packa. Dem åker nämligen till sälen på söndag. Hela bunten, skönt! Mamma, Mimmi & Adam. Thomas är ju hemma, men det räknas inte eftersom han åker typ innan mig eller typ. Sen kommer han hem typ runt tio på kvällarna. Hade hoppats på att få lite tid med Kevin, eller vi är ju i princip med varandra varje dag, men ändå haha. Det kan hända att han också åker med. Och då blir jag fan ensam. LÄSKIGT!
Det är med våran gamla skola, den är väldigt liten.. men skitschysta människor. Dem kommer hem den tionde igen då.

Plugget på måndag då! Ska faktist bli kul, eftersom vi nu kommer ha frisörperiod. Innan julavslutningen hade vi nämligen kärnämnesperiod, BOOORING! Självklart har vi lite kärnämnen nu också, men veckorna kommer mest att bestå av frisörlektioner. Typiskt mig, jag har inte pluggat ett skit under hela lovet. Trots att jag sagt det typ 10000 gånger. Tror jag har typ två prov första veckan. JOBBIGT! Men men, ska leta fram min bok nu. JAG MÅSTE!
Får se vad som händer ikväll. Satt och kollade runt lite på youtube och hittade några roliga filmer, har ju redan lagt ut en av dem... men här är en till så jävla SÖT! haha


Asså FY FAN VAD SÖT! ahah Evil eye. Det ser så sjukt ut, först garvet sen minen. Fy fan vad jag garvade. Oh älskar barn asså. Längtar tills jag får min egen.. MUMS! =)


KRAMIS

Haha Whatevvaaah!

HAHAHAHAHA

Snodde den från; Stina-Lee

Fredag

God morning, idag ställde jag klockan på tio, men gick upp vid elva. Det var iallafall bättre är ett. haha
Har däremot jättesvårt att sova på kvällarna, tror jag somnade typ tjugo över två eller nått.
Läser faktist en skitbra bok, eller okej har inte läst typ på hela lovet då. Men läser när jag väl känner för det. Och den jag läser är en sann berättelse. Eller det är mamman själv som skriver den. Det är verkligen hemskt att få se hur folk blir behandlade i fängelse, VISST om man är skydlig men det var inte denna kvinna. Hon fälldes för mord på tre av sina barn, som egentligen dog i plötslig spädbarnsdöd. Svårt att förklara men den är sjukt bra.
Den heter "Mot alla odds"

image175



Jag läser väldigt sällan, men i skolan måste vi läsa ett visst antal böcker. Men börjar jag läsa en bok som är tråkig byter jag alltid bok. Men denna  rekommenderar jag verkligen.

Nä  nu vaknade älskling, ska nog göra lite frukost till oss båda nu. Sen förhoppningsvis ska jag dra och sola med Sara i hornstull...

Bloggar nog mera sen, SEE YAH! ♥

Skulle tagit den gamla vanliga!

Köpte en ny mascara, tänkte att det var dags att pröva nått nytt så jag bestämde mig för att köpa Maybelline.

image173


Men den var faktist riktigt kass. Eller den funkade verkligen inte på mina ögonfransar. Så jag gick och köpte
den jag hade innan jag köpte den nya. Max factor...

image174


Den är verkligen SKITBRA, fast bäst är den typ i mitten, asså inte i början och int i slutet för då blir den torr. Men Den delar fint på ögonfransarna och ger dem en fyllig look. Kladdar man på för mycket blir det som med alla andra mascaror den klumpar sig. Har väl köpt den här 3-4 gånger nu. Så hittar jag ingen annan kommer jag nog fortsätta att köpa denna!

CIAO ♥

ÄNTLIGEN!

Shit nu såg jag hur mycket snö det är ute, asså verkligen! Det är ju fan en decimeter typ. Fan såhär mycket snö skulle man ju haft på julafton, så jävla typiskt! Ajja, haha beroende på hur kallt det är ute, kanske man kan dra ut och ha lite snöbollskrig. Moahaha

Bortkastat med tid.

God morgon säger jag, asså har vaknat typ tolv-ett nu varje dag på typ hela jullovet. Känns helt sjukt, brukar inte kunna sova så länge. Visst om man vart ute eller bara vart uppe väldigt sent, typ fem eller nått då kanske jag fattar att jag sover så länge, men har ändå somnat hyfsad tid typ runt ett. Känns verkligen som om jag kastar bort en massa tid på att sova. Fast sen måste jag självklart medge att det är SJUKT skönt att sova.. hehe
Men nu är jag iallafall uppe, funderar på om jag ska dra och sola. Fast jag har ett pyttelitet problem, och är det att min plånbok ligger hemma hos min kusin, och jag kan inte hämta den förrän fyra! Så de gör ju att det lutar åt att stanna hemma. Vet inte vad som händer idag, kanske ska träffa Kevins pappa (om han är frisk) och käka ute eller nått. Vi får se, men nu ska jag först och främst käka lite frukost. Sen försöka plugga lite...OHHH!!!

See yaaah

Just me

hej hej, klockan är tio nu och det blir bara jag ikväll. Älsklingen skulle hem till sin mamma, så ska nog bara försöka eller tar det rätt lungt just nu. Ska försöka hitta på nått gott att äta, är lite småhungrig.
Kände mig lite magsjuk tidigare idag...men det gick fort över!

Pusspuss

Nämen precis innan jag hann spara inlägget ringde det på dörren. ahah älsklingen kom hit iallafall!
Ska mysa med han nu...CIAO!

Är du mysig?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (på loven och på kvällarna)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (det händer)
( ) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

( ) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten (jag höjer typ ALLTID rösten, haha)
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet (ibland)
(x) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag (lite olika, men ofta ja.)
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max(ibland, ibland inte)


 

 

Jag fick 22, så är nog rätt mysig iallafall. Trots att man kan tro det andra...haha

0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


P.S tog det från Kenzas blogg ;)

Första bloggandet 2008


Hej Hej

Jag har varit väldig dålig på att blogga de senaste dagarna. Men redan i lördags började det fucka upp sig. Det kändes som om det inte var meningen att jag skulle blogga eftersom allt jag skrev försvann typ 4 gånger så till slut gav jag såklart upp! I söndags sov jag över hos Sara, de var jättemysigt.
Under hela måndagen rände vi runt i stan fram och tillbaka och fixade allt inför kvällen. Alltså nyårskvällen!
Vid sex drog vi hem till min tjejpolare där det var massa folk, vuxna, unga och barn. Vi gjorde oss iordning där och käkade sedan JÄTTE god middag. Vi hade sån där fondy, vet inte hur det stavas. Men man lägger ner köttet (oxfilé) i en liten typ gryta där det "kokar". Sen har man massa tilltugg till. Det var jag, Sara, Malin, Sheila och så självklart Kevin. Haha, alltid han och en massa brudar. Vi drog in till stan (slussen). Trots att vi sagt att vi inte skulle åka dit eftersom det var så SJUKT mycke folk där förra året och säkert alla andra år också. Men vi åkte dit och ställde oss ganska så högt upp, långt utåt liksom nästan vid båtarna. Har grymt bra utsikt, men det var också rätt mycke folk där. Det läskiga är att folk bara skjuter raketer lite var som helst, så man känner sig inte precis säker om man säger så. Vi klarade oss undan olyckor iallafall. Efter tolv gick vi hem till en kille som bor i skanstull, jättefint. Det var lite chill, tog det ganska lungt. Vi träffade dem redan borta i slussen och fäljde därför med dem dit. Efter ett tag sker en liten olycka, nämligen att älsklingen "tappar" en garderobsdörr på stortån. Det var typ en skjutdörr som hoppade ur själva skenan och rakt ner på tån. Fy fan vad jag blev rädd när jag såg tån. Den gick av helt! Så jävla läskigt asså!!!!!
Det blödde massa...men vi lindade om det och försökte sen komma hem så försiktigt som möjligt. Råkade ut för en annan lite jobbig grej nere på stationen. Men det gick bra sen åkte vi hem. Alla sov hemma hos Kevin.
Vi sov till ett på tisdagen, shit fattar inte hur jag kunde det. Eller jag brukar alltid vakna först vid typ 10 sen kanske somna om men nu sov jag liksom helt till ett. Vi åkte sedan hem till mig vid tre tiden ungefär...
Vi tog det lungt i stort sätt hela dagen igår. Kollade på en massa OC avsnitt igår. Det var kul, tänkte kanske sätta på en skiva nu, men tror att jag måste göra ltie nytta först. Ska först och främst käka frukost. Sen ska jag nog ta och städa mitt rum, det är rätt så stökigt. haha

Eftersom jag inte bloggade under nyår och så får jag väl säga GOTT NYTT ÅR till er alla!
2007 gick enormt snabbt, men det har också hunnit ske en massa saker. Både bra och dåliga.
Men för att kolla på de bra och roliga sakerna, jag har varit i spanien i två veckor under sommarlovet, jag och Kevin fann varandra igen. Jag lärde känna Nora, vilket var jävligt kul. Jag kom igång med min blogg...kan inte riktigt komma på nått mer just nu men är säker på att det finns en massa mer. Är fortfarande lite trött, hehe
Nä men hoppas verkligen att 2008 blir ännu bättre. Det första jag ska göra är att skaffa mig ett jobb på deltid. Nån som kanske har nått förslag?
Och när jag väl fått det jobbet ska jag skaffa mig ett gymkort! Sen ska jag självklart resa utomlands med älsklingen. Vi har nämligen aldrig varit utomlands tillsammans, eller jo i Rom men det var typ klassresa, ingen vidare semester...
Så det ser jag verkligen fram emot. Kanske inte bara blir jag och han, men så länge vi får resa tillsammans skulle vara UNDERBART!

Nä nu måste jag äta, bloggar mera sen.


Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0