Hemma efter "modevisningen"

Tjenare, då var jag hemma från "modevisningen" om man nu kan kalla det så. Jag kom dit perfekt tid tyckte jag, men när jag plingade på dörren sa hon att det var kvart i sex, ja ba va? hon som ringt mig sa fem. Men då hade dem tydligen bytt tid så jag åkte ner till slussen igen och gick in på donken, köpte en meny och åt den! Ganska logiskt kanske, haha. Kom på att jag ALDRIG suttit och käkat själv, det beror på att jag aldrig vågat, haha men nu tänkte jag inte änns på det, eller jo lite..men va fan VEM BRYR SIG! haha har alltid tänkt att det vart så mobbat...nån som känner/känt likadant?

När jag kom dit fick jag först leta mig fram till min sminkös. När jag hittat henne berättade hon att de också bytt tema, så istället för dags-kväll och fest-makeup vad temat modevisning, så de sminkade under under tid, och det fick de gör dem för att träna att sminka under stress, alltså typ modevisningar och sånt där allt måste gå fort.
Jag tog tyvärr inga bilder, men såg ganska hemsk ut. Haha fick en del komplimanger vilket kändes kul. Typ som att nästan alla trodde att jag var sminkad när jag kom, trots att jag inte hade nånting. En tjej sa att jag hade jättefin hy och en annan sa att jag hade jättefina ögon, ahah fan vad glad jag blev. Jag blev sminkad av ungefär 7-8 olika tjejer! Visst var det coola sminkningar men ändå lite halvdåliga, visst dem är elever..men ändå! ajja det var skitkul att få träffa lite nya människor som jobbar inom det yrket jag själv ska jobba inom.
Jag stannade förbi hemma hos Norisen en kortis och sa hej. Elina, Julia, Lisii och Anna var också där, dem satt och babblade en jädrans massa när jag kom också när jag gick haha... Noras föräldrar är i Paris så därför var det rätt chill. På vägen hem fick jag grooooovaste magvärken, har fortfarande ont lite ont så måste lägga mig nu. Imorrn har vi skola...mööö tråkigt. Vet inte om vi börjar nio eller typ ett, shit måste kolla det nu! Ajja Daviness kommer iallafall och ska ha nån jädrans redovisning eller nått. Ska till min mormor imorrn också, hon fyller år. HIHIHI grattis <3

GOD NATT :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0