Off she go

Älsklings Sara var precis här och sa hejdå! Imorrn bitti klockan sex åker dem hemmifrån för att först flyga till danmark och sedan vid tvåtiden flyger dem till England. Först kändes det lungt, men när det var dags för dem att dra kom ändå insikten om shit... när kommer vi ses igen? Kände en viss känsla i magen, kan inte riktigt beskriva om den var bra eller dålig. Självklart är jag GRYMT stolt över henne som gjort detta beslut och lämnar allt här i Sverige för att göra en grym insats för världen. Hon kommer i början att få jobba där sen förhoppningsvis flyttar hon vidare till USA där hon kommer få jobba med sin musik. Hoppas hoppas verkligen det går åt rätt håll nu. Det blev mycket kramades, inga tårar...eller inte sålänga dem var här. Men när hon åkte iväg med bilen kände jag hugget i hjärtat! Fan hon är min bästa vän och nu FLYTTAR hon liksom. Jag älskar henne verkligen mest av allt på denna jord, som vän of course. Haha Men en sak som är garanterat är att vi ses i oktober då ska jag och K till England! Det är SPIKAT! (måste nog börja jobba) möhöh..
Eftersom hennes mamma och hennes styvpappa åker med kommer hennes lillasyster att bo här några dagar. Kul för Mimmi... Nä nu är det dags för lite OC.
Hade tänkt lägga in en bild nu, men det får bli en gammal...var bara tvungen eftersom inlägget är om HENNE!
La in den för några dagar sen, men what the fuck!

(juste glömde nämna VART på kroppen jag piercade mig, haha NAVELN!)


image206


Seyaaaaah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0