Babyboom i hollywood

Försöker hitta sånt som inte ALLA andra skriver om, men en sak som jag tänkt mycket på den senaste tiden är alla små söta bebisar som föds i hollywood, eller ja i USA då. 

Senast inatt födde Angelina Jolie sina två småttingar. Kan i fatta det? TVÅ STYCKEN! Så nu har de 6 barn sammanlagt. Från noll till sex på mindre än två år typ. Det är grymt starkt av dem och godhjärtat att ta hem barnen från sydafrika eller vad det nu var. De två barnen har redan fått namnen, pojken Knox  Leon och flickan Vivienne Marchelin.


(Skådespelerskan Angelina Jolie födde barnen med kejsarsnitt på Lenval-sjukhuset i Nice i södra Frankrike under lördagsnatten. Och maken Brad Pitt var närvarande.)

 

 

Också Jamie Lynn Spears födde en dotter nyligen. Kan ni tänka er denna söta lilla flicka redan mamma till sin egen dotter. Hoppas iallafall att hon lyckas bättre än sin syster.

 

 


Kommentarer
Postat av: nathalie

Hehe japp.. Tog dock låååång tid haha är skit kass på sånt.

2008-07-13 @ 18:11:32
URL: http://sweetatti.blogg.se/
Postat av: belinda

hahaa, lite kul att Angelina vill h MER barn sen XD hörde de på nåt progam härom dan..att hon orkar..

2008-07-13 @ 20:47:38
URL: http://flickanmedoturen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0