Hemma från partyön

Hallojsan, nu är vi hemma eller ja vi var hemma redan klockan åtta imorse men hoppade direkt i säng. Har verkligen längtat efter min sköna säng, speciellt efter tre timmar på ett kallt båtgolv... lyckades kanske sova nån timme men de var svårt eftersom de va platt, kallt och mycket oväsen. Lyckades iallafall somna direkt när vi kom hem trots att det var ljust ute, men skönt att ha sovit lite iallafall. Men är fortfarande helt slut, inga krafter alls. Ska tvinga ut älsklingen i köket så han kan laga mig lite mat.

Har självklart en MASSA att berätta och massa roliga/fula/fina bilder att visa. Men det kommer senare efter att kameran laddat klart. Nu är det dags för vårrullar =) mumsis

Kjamis



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0