jag vill, jag vill, jag vill

helllu, igår på jobbet kom det in en tjej och beställde en latte. Plötsligt såg jag ett litet huvud stick upp er hennes väska. Det var en yorkshire terrier valp. Bara 12 veckor, och jag DOG. Den gnällde sådär gulligt, och när jag klappade den slickade den sönder min hand. haha så himla liten och söt. Har på sistonde förälskat mig i många små söta hundar. Skulle vara så himla mysigt att ha en liten plutt att gossa med men ändå så jobbigt. 

Skulle aldrig skaffa mig en stor hund, just pågrund utav att den hårar, luktar, dreglar o.s.v Men en liten än, kanske inte sånna nakna hundar men liten och hårig. Det är nog lätt att hålla rent på nått sätt. Ohhh vill verkligen ha en sådan plutt.
Men har varken tid eller pengar just nu.. kanske nån da?!



lovely<3



Kommentarer
Postat av: Emil Persson

svar: den är fin :) härlig design!

vad tycker du om min ?

2008-07-14 @ 13:15:57
URL: http://eemse.blogg.se/
Postat av: Sweet 16´s blogg

underbart!

2008-07-14 @ 13:30:55
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: lottye

sv: haha :) tävling menar du den jag hade in min blogg? för det var en design tävling :p

<3

2008-07-14 @ 13:37:58
URL: http://republic.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Åååh så söt

2008-07-14 @ 23:02:57
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jag har själv en liten chihuahua, hon är sjukt lätt att ha att göra med. Hon luktar gott, hon skäller inte, hon vill mysa och leka mycket. Ändå kan man lämna henne själv fem timmar (när man jobbar), hon bara går och lägger sig. Kan starkt rekommendera dig en liiiiiten hund! Ha det bra!

2008-07-25 @ 10:20:07
URL: http://emiliacrona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0