dålig uppdatering

Hejsan, sorry för dålig uppdatering. Haha detta är nog första gången jag fått skäll av mina läsare för detta. Så nu känner jag genast att jag måste skärpa till mig. Helgen har varit fantastisk och känner mig ganska slut. 

Har tagit ca 600 bilder under lördagen, och det är bra bilder som jag tagit på min nya kamera. Dock har jag inte lärt mig allt, knappt nått på min kamera så bilderna kanske inte så proffsiga som de skulle kunna vart. Men jag är enormt nöjda med dem. 

Bröllopsfesten slutade väl vid fyra på söndagmorgon, jag var hemma hos Sofia&Glen runt kvart över tre. Men pågrund utav att vi var så många åkte vi ju fler rundor. Söndagen bestod av städning och åter igen städning ute på mörkö. Kom inte hem i lägenheten förrän klockan tio igårkväll. Så därför blev de inge bloggande då.

Va uppe vid tio imorse och har varit ute på stan och röjt med Kevin och Aleena. Jag följde med som rådgivare till dem båda. Haha, men kul hade vi. Nu sitter jag hemma hos mamsen, ända stället med internet på ett tag. 

Självklart har jag kameran hemma, så bilderna från bröllopet får ni se imorrn, JÄTTEFINA! =) hihi

Kevin jobbar till sent ikväll, och inte tänker jag sitta här själv. Slår nog en pling till Nora. Hörs kanske senare annars imorrn. Med mer bilder!


PUSS&KRAM SKUMBANAN! <3





Bröllopsdagen

hej hej, sitter här halvt klar nu och bröllopet börjat om ca 1 och en halv timma. Alla andra flickorna är klara och suuuuperfina. Så kvar att göra nu är bara att sminka mig själv. Hinner inte slänga in nån bild nu men ikväll eller imorrn kommer alla bilderna från dagens händelse. Tvivlar dock på ikväll eftersom det lär hålla på ett bra tag.



Måste rusa nu, Pussis humlan <3




Nydushad

God kväll, sitter här nu i vårt egna poolhus. Hihi fan vad man njuter. Det är nästan som att resa bort... Gud vad jag älskar nyrakade ben, alldeles lena. Känns så himla fräsht! Tänkte noppa ögonbrynen, måla om naglarna, bara allmänt pyssla om mig själv. Känns verkligen skönt att få komma bort ett tag från stan, bara ligga här och ta det lungt.

Har fotat runt lite med min nya kamera idag, försökte nyligen att ladda in bilderna. Men så klart funkade det ej. Vet inte vad jag ska göra, tycker det borde vara rätt enkelt. Men jag är rätt korkad såå... haha

Vi hade en liten suprise grej för mamsen min. Jag och Mia köpte tårtingredienser och gjorde den på hennes rum. Så utan att mamma visste om det. Vi dukade upp lite fint ute på verandan och ropade sedan att det var en orm för att lura ut henne. haha lite småskoj. 

BRB!



Sådär har lyckats få in bilderna med hjälp av lilla mia. hehe Såhär fint bor vi iallafall i helgen










MYSPYS!



känner mig handikappad eller nått...

Heeej solen, hur e läget? Jag har precis avslutat eller ah typ avslutat det hela med min mun. Nu är iallafall både uppe och nere rälsen borttagen. Vilket kändes superbra tills jag fick min nya vän, "plastskenan".

Den gör så att man knappt kan prata, haha nää men kan typ inte säga S det låter nästan som om jag läspar lite. Plus att den skaver pyttepyttelite. Har också fått en kort metalltråd i underkäken som skaver en del på tungan den med.

Men nu fick jag bråttom, ska nämligen bli upphämtad i gullmars om 15 min av Jens. Vi ska seda dra ut till södertälje också kallat paradiset...

Ses där, LOVE!<3

Filmmys hemma hos Nora

Heellu, sitter hemma hos Nora nu, tänkte sova här idag. Lite småskit så orkar inte sova hemma idag. Tror jag och pojken behöver lite andrum var för sig. Ska snart fixa nått att äta och sätta på en film. Vi glömde totalt bort tiden så hinner inte till videobutiken, men får nöja oss med de vi har eller om det e nån bra rulle på tv. Imorrn är det som sagt tandis som gäller igen klockan nio. Så de blir ingen sen kväll.

Tog med mig kameran hit, men fick som sagt ingen svensk instruktionsbok med så vet inte hur många timmar batteriet ska laddas nu första gången?!

Nån som vet hur länge de ska laddas, snälla säg då det. Måste veta det nuuuu nuuu nuu!

Kramis Humlan <3



Halvgammal bild på mig och norisen, love you<3



Efter många timmar

Då var jag tillbaka och har äntligen hämtat min kamera. Tog många timmar innan jag bestämde mig för att pallra mig iväg till mammas jobb där paketet levererats. Solade också en snabbis på vägen hem. Svettas som en ..... ah vet inte vad men sjukt mycket. Så tänkte hoppa in i dushen nu.

Tråkigt nog fick man inte med någon SVENSK bok, kommer fan inte på vad det heter. GUD SÅ JOBBIGT! men ah iallafall där man läser alla instruktioner, ja juuuste så hette det. Instruktionsbok... så måste fixa det på nått sätt. Kommer sitta hela kvällen och lära känna min kamera så gott jag kan. Det lär ju ta ett tag innan man lärt sig allt, men då jävlar!

På lördag är det bröllop som gäller, Kevins faster Sofia ska gifta sig. Vi ska ut ända på Mörkö. Så redan imorrn efter mitt tandläkarbesök drar jag till södertälje till våra kära vänner. Ska ligga och steka på deras enorma veranda och bada i deras megastora pool. Oh vad jag ska njuta, men sover iallafall som sagt över där tills på lördag o.s.v

Men självfallet kommer jag blogga mer ikväll, imorrn och på lördag. Skulle bara berätta lite vad som händer! See ya later <3

Egypten del 2

Nu har tiden bara rullat förbi och det är snart två månader sen vi var där. Men har som sagt fortfarande en massa bilder därifrån som jag tänkte dela med mig av. 

Tänkte först visa hur vår lägenhet såg ut som vi bodde i, helt okej supermysig och underbar utsikt.


Välkomna in,


Så till vänster låg det "fina" köket som typ aldrig användes.
Därefter till vänster låg matbordet (samma rum som vardagsrummet)

Större delen av vardagsrummet, med baddsoffa som Adam sov i. Men vardagsrummet i sig var ju mycket större eftersom den satt ihop med hall plus mathörna och dörrar till de andra rummen. Men det var lite svårt att fota.

Till höger om själva hallen, låg det som en minihall med tre dörrar, toaletten, mamma och mums rum och sedan mitt och kevs sovrum. Här är toaletten.


Till höger om badrummet låg Mamma och Mums sovrum

Sist men inte minst vårt sovrum, huuur mysigt som helst. Med egen balkong och allt. Det låg till vänster om toan.


Kanske lite halvsvårt att få en bild utav hur det hela såg ut, men nu fick ni se lite.. Superduper bra!



NU har den kommit!

Mamma ringde precis och sa att min lilla älskling anlänt till deras kontor. Vill åka NU NU NU. Men har lovar lillasyster att rensa hennes garderob och sedan min, så hon kan ta det jag inte vill ha. 

Så vi gjorde typ en liten deal, att hon MÅSTE rensa sin först, för ho har sinnessjukt mycke kläder som bara ligger där! 
Ska ta före och efter bild så får ni se vilken enorm skillnad jag ska göra i hennes garderob. När vi är klara med det åker jag till mammas jobb och hämtar kameran!

PARTY PARTY!!!! =)

Fodral till laptopen

Sitter och kollar runt på fodral till min lilla laptop, och vet inte riktigt vart jag ska leta. Men så hittade jag den inne på Accessora. Kan ni fatta att dem har det? Dem har ju typ allt...iallafall som jag vill ha! =) hihi

Finns att välja i tre olika färger.



Supersöta tycker jag. Fast frågan är om jag behöver lite större, eller vart ska man lägga sladden?!
Fodralet finns iallafall att köpa på www.accessora.se för endast 399:-



Halvvägs igenom.

Hejsan, kom ganska nyligen hem från tandläkaren. Fy bubblan, vet banne mig inte vad jag ska säga. För er som inte vet så har jag nyligen plockat bort övre tandställningen. Haha och för er som haft tandställning och tagit bort den vet hur konstigt det känns. Haha, plus att det ser heeeeelt konstigt ut. Självklart ovanligt men fan vad jag inte passar i det. Ser ut som en annan person. Men med lite smink och fixat hår kanske de ser bättre ut haha. 

Sitter och äter lite frulle och lyssnar på när mumsan sjunger julsånger här framför mig. Haha fan hon verkar inte ha fattat att sommaren är här?! 

Planer för idag? Hmmmm solen skiner sådär underbart. Funtar på att dra ut och lägga mig i solen, men skulle behöva fixa lite småsaker. Ajja vi får se, hörs senare.

PUSSEN<3

Inge internet hemma

Ska promma hem nu, alltså till älsklingen. Han möter mig halvvägs så måste rusa! Men ska som sagt till tandis imorrn klockan nio, för att plocka bort första delen av tandställningen. Men bloggar efter det, 

natti allt kära läsare. Det är ni som gör det värt att blogga! <3 PUSS





Tamt lejon?



blir ju rörd... =)



Järla Sjö mys

Bilder tagna under vår lilla utflykt till Järla Sjö.










(negerben, nora har mixtrat med bilden)

Det e så sjukt fint där ute, med alla små gulliga hus/lägenheter precis vid vattnet. Oh vad jag skulle vilja bo där, med en fet båt och ah hela altet...







Proppmätt

Heejsan, norisen och jag hade det supermysigt. Vi köpte lite god picknick sedan tog saltsjöbaden till Järla Sjö. Solen stekte på bra idag, dock blåste det ganska rejält där ute, men vi hittade en egen lite brygga som var perfekt. Låg där kanske i två timmar eller nått, ca 3 tror jag. Under tiden fick vi besök av en äldre dam, haha hon bara kom och satte sig där med sin rullator. Drack lite kaffe och åt kaka. Hon la också märke till noras navelpiercing och frågade var det va. Haha, så sööt.. De gamlingarna har ju typ ingen aning. Hon ba: Gör det inte ont att ha den där grejen där? haha supersöt!

(tog lite bilder, men SJÄLVKLART glömde jag kameran hos Nora, så bilder kommer nog imorn!)

När molnen började komma fram rörde vi oss in mot stan, kollade runt lite och mötte sedan Mimmi. Hon skulle ha köpt ett par jeans idag från BikBok, men vi hittade dem inte så sket i det. Prommade sedan hem till N där jag raskt hoppade in i dushen, ut igen, sminkade mig fort som attan sen drog jag och Mums iväg igen.

Har som sagt varit på möte med en kille vid namnet Helal, några kanske vet vem det är. Det var inte bara han där utan också han fru (kanske tjej) de vet jag inte. Hehe. Han är nämligen fotograf. Japp nu är det dags för mig att bli fotad, för typ första gången. Ser verkligen fram emot det. 

Vi har bokat tid på onsdag klockan sex, alltså samma tid som idag. Antingen kommer vi att vara hemma hos dem (där de har en studio) eller i en studio inne på söder. Kommer få ca 10 bilder, några utskrivna och ah minns inte exakt. Ser iallafall fram emot det enormt mycket. 

När vi var klara med mötet mötte vi upp mamma och Thomas. Gick och käkade på en Kinarestaurang (mammas födelsedag). Känner mig verkligen superduper mätt. Jag beställde Thai-kycklingmed cashewnötter. älskar det!



Kom precis hem och ska nå slå på TV:n. Det är premiär på ett eller tvp program idag så det blir en mysig tv kväll.

Till detta blir det min älsklingsdessert; Marrängswish! MUMS!!!



  • Gammaldags vaniljglass
  • Maränger (såklart)
  • Banan
  • Chokladsås
  • Och sedan OM man vill, flytande eller vispad grädde.
See yah <3




Ut i det fina vädret!

Nora ringde precis, och tjatar som en jädrans korv. Hon vill ut i det fina vädret, jag med faktist. Lika bra att passa på när solen ändå är fram. Fick himlans bråttom nu. Måste först hem, byta om och sedan dra iväg. Som jag sa tidigare ska jag på möte klockan 18:00 ikväll. Ser fram emot deet enormt, men berättar som sagt mer när jag själv vet mer och om det blir av.

Sedan blir det väl middag med mami och la familia ikväll. Lovar att ta kort, ses senare. Love ya all <3



Bild: tagen i egypten. Humlan posar! haha

fan vad jag längtar tillbaka... buhuhu



snart är du min...

igår beställde mamma den. är så himla glad, nästan ofattbart asså. Men imorrn blir den min. Va tror ni att det är, haha jo kameran som jag önskat mig. Canon EOS 400D. Den skickas ända från Frankrike. 

Hihi, shit vad massa kul vi kommer ha, kameran och jag! haha... datorn e min ena bebis och nu kameran, min andra bebis!. Fast det är ju bara prylar, K är min allra bästa älskling! hihi



=)



Imorrn gäller det

Ja imorrn är det dags, KAN NI FATTA? I över 2 år har jag haft den här rälsen i min mun. Och redan IMORGON är det dags att ta ut den. Läntar enormt samtidigt som jag är grovt nervös. Kommer nog kännas sjukt tomt, men fint kommer det bli! (hoppas jag). Gud, vet inte vad jag ska säga...det liksom pirrar i magen när jag tänker på det.

Då ska ni också veta att jag har haft SJUKT sneda tänder. Asså hemska, så jag är grymt glad över att jag skaffade tandställning, för det var verkligen värt det. Hos min tandläkare har de lite bilder som de tog innan de satta in rälsen, och dem ser jag varenda gång jag kommer dit på datorn, blir fanimej lika chockad varje gång... haha

Ska fråga om det är möjligt att jag kan få de bilderna, haha ni kommer dö! Och sedan självklart efterbilderna =)
Hoppas bara inte det blir en vit fläck där självaste pluppen suttit och sedan gult runt, haha för helt lätt är det inte att hålla rent.


Men helt klart är det ju inte, kommer få en lite metall tråd på insidan av tänderna i underkäken och nån annan konstig plastgrej i överkäken, berättar mer imorrn.



Tänk vilket vackert leende jag kommer få. Hihi =)



Gårdagens shopping

Som ni vet, eller ah dem flesta av er iallafall. Är det sjukt mycke reor överallt just nu. Plus att jag har ett presentkort på Gina som jag fick i födelsedags present. Nu känner jag faktist att det är stopp, men fan vad man kan gå lös i affärerna. Haha känner mig helt shoppinggalen. Tillochmed Kevin sa igår, shit vad mycket kläder du har. Haha hinner knappt använda allt. Ajja, nu är det som sagt stopp, och ska börja använda det jag köpt. 

Detta fick följa med hem igår:

Blommigt linne från Gina Tricot, blommig klänning från BikBok.



Vet faktist inte vad man kallar dessa skor, men fina är dem. Hittade dem på Belle (Götgatan). Den butiken har nog blivit en av mina favoriter, hittar alltid något fint där. Det var nu 70% rea. Så fick dem för endast 199:-



Ett svart fodral från Gina och sedan en brunt flätat skärp från BikBok.



Har mixtrat lite med färgen som ni ser, ett miniprogram som finns på mac. Haha man ser också vilka affärer jag handlar mest i. Egentligen känns det lite tråkigt eftersom det är där alla andra handlar, fick jag själv välja skulle vilja ha lite udda saker, som inte varenda brud i sthlm har på sig. Men har så jädrans dålig koll på vart man hittar fina men udda kläder/accessoarer.

Så vet ni det, tipsa mig gärna! =)




Det bar jag igår


 

  • Jeansjacka - Tallin 
  • Grå lång tee - BikBok
  • Leggins - H&M
  • Skärp - vet ej
  • Skor - Belle
  • Silver halsband - fick jag i present av moster(minns inte vart ifrån)




Mammas födelsedag

Heeejsan, kan ni tänka er att jag är uppe redan nu? haha, det är faktist för att min kära mor fyller år idag. Jag och älsklingen gick upp vid sju imorse och gick då ner till vårt lilla bageri i bandhagens centrum. Köpte massa nybakat bröd sedan prommade vi hem till mamma. Hon var dock redan vaken men tro mig det är svårt att vakna innan mamma. Men vi sjöng för henne, och hon blev skitglad. Haha, vet inte riktigt vad som händer ikväll, går väl ut och käkar på restaurang eller nått. 

Som ni ser har jag inte bloggat nått de två senaste dagarna, fan vad jag hatar det. Känner att jag missar och glömmer bort allt roligt som händer i mitt liv. Haha.. Ne men grejen är den att vårt internet är avstängt av en korkad anledning. Men hoppas på att vi får igång det så fort som möjligt, annars får jag helt enkelt gå hem hit och blogga.

Tisdag:
Igår vaknade jag inte förrän halv ett, vilket är sjukt sent för att vara mig. Det var K som ringde för han var redan på jobbet, haha det brukar verkligen vara tvärtom. Att han ligger och sover och jag är på jobbet. Men men, ibland kan det vara skönt att bara få sova ut. Men när jag vaknat hoppade jag upp ur sängen direkt in i dushen sedan for jag snabbt iväg in till stan där jag mötte Nora. Vi åkte in till stan, köpte lite fina saker som kommer upp alldeles strax. Skitnöjd faktist!

Mimmi kom också in en kortis för att köpa lite såsaker till mamsen. Sedan åkte hon hem igen. Jag åkte med Nora och hennes familj till gullmars-bowling. Hennes pappa fyllde nämligen år igår, så dem bjöd mig på det. De var kul i början med sedan gick det åt skogen. Haha Nora vann överlägset. 

Dagens planer, ja det finns det. Har lovat lillsyrran att åka in och köpa ett par jeans med henne på BikBok i slussen, de har nämligen massa reor där. Vet inte exakt vad jag ska göra hela dagen. Men klockan sex har jag ett möte med en kille. Men det berättar jag mer om senare! ;)

BRB!



GRATTIS MAMI<3




Bara 4 dagar kvar

Hejsan svejsan, skönt att solen skiner idag. Har precis klivit upp ur badet som var enormt varmt. Vaknade väl runt elva ungefär, så det kändes skönt att få sova ut. Ska ringa Nora och se om vi ska hitta på nått idag. Min kära mor fyller år på onsdag så måste in till stan och hitta nått fint. 

Nu är det bara 4 enstaka dagar kvar till min tandställning, HELT OTROLIGT! Ska bli så underbart, fast samtidigt är jag fanimej lite skraj... 

see you soon <3

SATC

Eftersom det inte blev nån kamera idag, blev det lite bio istället. Så vi inte åkte dit helt i onödan. Gick först och käkade middag och sedan blev det bio. Det var jag, Mimmi och mamma. Sedan träffade vi på maria, emma och hennes kompis. Sedan kom också Björn och Linda dit, hela Runows familjen, typ. haha. Dem skulle se samma film. Fast vi satt dock inte på samma rad...

293.satc.100307.jpg

Roligt citat från filmen - I love you but I love me more! haha sköning.

 

Filmen var SUPER BRA! Så ni som inte sätt den, se den. Haha riktigt tjejfilm då så kanske inte för er killar. Om ni inte gillar sådana filmer. Handlade lite på willys innan vi drog hem också.

 

Ska dricka lite te och kolla lite TV! natti =)

 

 


Söndag

Hejsan gott folk, haft en bra dag? Har väl jag, i stort sätt. Gårdagen vart lyckad lite småstrul tidigt imorse men det löste sig fort. Somnade väl inte förrän halv sex imorse, men konstigt nog var jag superpigg. Vi kom ut himla sent igår, men gjorde inte så mycket. Har nu fått känna av att vara "vuxen" flicka. Att gå på krogen är väl kul, men inget att skryta om. En slutsats jag tagit är, - DET ÄR SJUKT DYRT ATT GÅ PÅ KROGEN!  

Haha, sant! Så har man inga pengar är det nog ingen idé att gå dit, OM man inte hoppas på att nån söt/full kille/gubbe i baren bjuder dig på en drink. Men vi hade som sagt väldigt trevligt. Tror det blir första gången jag och K tagit taxi hela vägen hem från stan. Kändes sjukt skönt, slippa alla äckliga fullisar på tågen.

Sov väl fram tills tolv idag, kolla lite Tv och sånt man gör på en söndag. Tills mami sa att vi skulle åka till HeronCity. Har fått lite småpresenter av familjen som jag öppnade igår, sådana personliga och betydelsefulla. Såsom ett fotoalbum med bilder från jag föddes och en bit in i mitt liv, nu är det upp till mig att fortsätta liksom. Superkul, det var flera bilder som jag själv aldrig sätt. Så det var kul! Men bästa presenten av dem allt var nog den vi skulle ha köpt på heron/mediamarket. Men som var SLUT! :S

Kan ni fatta, det är SÅ himla typiskt. Det är nämligen så att jag "fått" en systemkamera. Är hur glad som helst, trots att jag inte riktigt fått den ännu. Den är slut, och han i butiken säger att de inte ska tillverkas några fler. LÖJLIGT! Fan dem kan ju inte vara slut överallt?!

Så nu frågar jag er, OM ni vet vart man kan hitta en ny EOS Canon 400D ? Jag vill ha just den, så hjälp mig att hitta den och jag lovar en ännu mer intressan blogg inom kort! hihi

Känner att inlägget blir sjukt långt, säkert as-boring för er läsare med långa inlägg och inga bilder. Men det är just därför jag måste hitta kameran nånstans i sthlm! Eller ah vart den nu finns. 

Har massa bilder från mitt lilla suprise-party och midsommar, OCH gårkvällen. De kommer upp så småning om!

Kisses A <3




18 år IDAG!

JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA.... idag är det min stora dag. Hihi, känns inte helt som det men försöker göra det bästa utav det. Har ju typ redan firats, förra helgen plus lite inattt också över 12 slaget.

Igår var en vällyckad kväll, haha kom inte på nått annat ord. Är iallafall mycket nöjd med gårdagen. Det blev en typisk svensk sommar med sill, potatis, jordgubbar, nubbe och massa annat gott. Fotade faktist en del, men mest med min kusins 
underbart fina kamera. Men har ett fåtal bilder i min (eller marias) kamera. Ska försöka ladda in några nu, men har lite tajt med tid faktist. Kom hem för bara en timme sen, så ska käka lite mat nu, ta en dusch, snygga till mig och sedan dra ut. Vet faktist inte än vart vi ska, men äldsta kusinen vill ta med mig till nån krog nånstans. Haha så det ska bli lite skojigt! =)

Vaknade vid tio i morse, gick upp åt lite frulle. Har mest segat hela dagen med mat och skitsnack. Det kom väl typ två regnskurar och under den ena började det fanimej hagla. Haha helt sjukt!  Fick faktist göra min egen jordgubbstårta, var ingen annan jävel som orkade! Haha, men GOD blev den. 

Måste rusa nu, men vi hörs&ses garanterat imorrn. PUSSSEEEEEN EN VUXEN TJEJ! haha





Midsommarafton

Hej gott folk, solen skiner idag trots allt. Känns skönt, för hade den inte gjort det hade jag blivit lite besviken. Både jag och bullen är färdiga men älsklingen däremot tar en jädrans tid på sig. Men nu är vi alla klara, datorn hackade upp sig så har hunnit bli klara. Har precis packat klart allt mat och så. Nu är det dags för avgång.

Lite fina svart-vita bilder på oss!




GLAD MIDSOMMAR! Ses imorrn då jag är 18 jävla år!

KRAMIZ<3





God kväll

Heeejsan, känner mig ganska så glad. Ingen speciell anledning med bara glad. Sitter hemma hos mamma nu och har haft fullt upp hela dagen. 

Imorse åkte jag och mimmimums in till slussen, skulle bara hämta min tröja som vart hos skräddaren via (BikBok). 
Men de hade 50% rabatt på allt i hela butiken (nästan), så kunde inte låta bli att få med mig lite fint hem. Har inte hunnit fota det än, men kanske hinner imorrn?!

Var också förbi Nora en snabbis och hämtade lite grejer. Har också inhandlat allt för morgondagen så det känns skönt. Efter det var det dags för jobb. Känns skönt att ha de korta passen, plus att en ny tjej kom förbi idag, supergullig. Skönt att dem anställer fler också eftersom vi är lite för få nu.

Bullen mötte upp mig efter, vi drog och solade.. eller ah jag gjorde det. Känner mig faktist lite bränd i ansiktet. Haha typ första gången. Var så jävla slut efter alla jädrans påsar och väskor så fick bli två feta pizzor till middag.

Mami och dem har precis åkt iväg, de skulle till landet. Imorrn åker jag, älsklingen och Bullen ut till min pappas landställe. Ett paradis enligt mig. Nu ska jag hoppa in i dushen, måla naglarna och lite sånt. Men bloggar imorrn innan vi drar iväg. 

natti<3




Dagen´s + hemlis

Sådär har precis fotat dagens outfit och en av de saker jag fick köpt i Tallinn. Nämligen en JEANSJACKA! Blev verkligen superglad när jag såg den inne i affären. Den kostade bara 400:- PANGPRIS! Rätt färg och bra längd enligt mina åsikter.

Så here it is =)

 





fin?


ska te stan nu, fick plötsligt en jädrans massa att göra =) Kramis

Midsommar?

Heejsan, sitter här och har dötråkigt. Börjar jobba klockan tre så har ett par timmar kvar... 
Igårkväll åkte vi hem till kevins mamma,  drack te och snackade bara massa skit. Var uppe redan vid halv åtta imorse för att åka hem. Eftersom hon bor så långt bort passade jag på när hon ändå skulle skjutsa kev till bussen. Älsklingen är och jobbar så e det med de. Ohhh är så uttråkad. Ändå känner jag att jag har MASSA att göra, inför morgondagen o.s.v



Imorrn lutar det mot att vi åker ut till min pappas landställe, huuuuur mysigt som helst. Det ligger i skärgården, vid drottningholm om det säger er något. Man åker tåg till Brommaplan sen buss tio min till en strand där pappa ska hämta oss med båt. hihi...kommer bli supermysigt om solen är framme. Så vi bestämmer oss för att det ska bli bra väder!

Kommer bli en riktigt svensk midsommar för vår del, med båt, vattenskidor, bastu, sill&potatis, bada i sjön... ah allt sånt som ska hända på en midsommar. Självklart har vi en midsommarstång som vi ska dansa runt också. Kommer ta med mig kameran så massa fina bilder kommer det tas!

Sen på lördag, japp då är det min födelsedag. Känns inte sådär jättemycket för tillället. Fan är det första tecknet på att man börjar bli gammal? haha att det inte pirrar i magen dagarna innan ens födelsedag? attans. Kommer inte kunna blogga under morgondagen, men hörs garanterat senare idag.


PUSS & KRAM  SKUMBANAN! <3

Sverige ut ur Em då...

Känns ju lite tråkigt att de förlorade med 2-0 men men. Allvarlig talat tyckte jag Sverige spelade ganska dåligt, dem verkade så otaggade på nått sätt. Slitna... men men det är bara fotboll.

Dem har varit duktiga, och det ska de ha cred för!!!

Ser nu att jag är sådär lagom rosröd på kinderna, haha första gången jag lyckats "bränna" mig i ett solarium. Funderar på att slagga här hos mamma, orkar verkligen inte gå hem. Men vi får se, älsklingen är ju iallafall här.

Nä ska krypa ner i soffan nu och kolla lite meeer TV! Ha en fortsatt najs kväll. PEACE!



Min nya lilla väska

Den här fina väskan fick jag av min lillasyster i söndags, men tråkigt nog är den redan trasig. Känns verkligen kasst, och det tråkigaste med det hela är att det var nog den sista som fanns kvar. Men ska se om den går att laga.



  

tråkigt... =( men FIN är den, perfekt till sommaren när man bara ska ha med, busskort mobil och lite cash! ;)




Matchande smyckesätt i mina ögon.

Va inne på Bags&fashion, faktist min nya favorit smyckessida. Har inte hunnit beställa något ännu, men så fort lönen kommer in ska jag lätt beställa nått. 

Armband 129:-


Klocka 198:-


Ring 149:-


Örhängen 139:-



Underbart fina guldsmycken, tycker ni?

gå in på www.bags&fashion.se

och se om du hittar nått som passar just dig! =)




Mackor&Te + en bra film

Hallojsan, kom precis hem och har solat 15 min. Vill ju vara fint och brun till midsommar. Vi hyrde film och köpte svenska jordgubbar. Så nu blir det filmmys, en kopp te och goda ostmackor. Mums... perfekt en tråkig dag som denna.



Ikväll är det fotboll som gäller! 



Lite fina presenter

Hellu, innan jag drar iväg tänkte jag bara visa presenterna jag fick från mitt suprise-party. Har dock ännu inte fått mina presenter fram mami och pojkvännen o.s.v det får jag på min födelsedag alltså på LÖRDAG! =)



Fick två söta handdukar


Ett linne och en söt t-shirt med fin tryck på.
  

Två armband, jättefina.


En bunt med toffsar, haha (vänner vet verkligen vad om behövs)


Lite nagelprylar och ansiktspeeling.


Presentkort på olika ställen


Halsband+armband och två coola fingersnubbar.


En jättefin ljusgrej? vet inte vad det heter...
 

Ett jättefint halsband i äkta silver.
 

Ett par söta doftljus med tillbehör.


Sedan en del cash också.. så det kändes skönt. 


Sen en flaska cider typ, och suuuperfin ballong med mitt FINA namn på, hha.





Hemma från överraskningen...

Heeeejsan, hur är det med er? Med mig är det suuuper. Överraskningen var en båttripp till Tallinn med några goda vänner, eller ah den familjen som vi åkte med till Egypten. 

Först tog vi tåget till slussen, där vi sedan bytte till buss mot Ropsten. Mamma och Mimmi  lurade mig hele morgonen, så hade verkligen ingen aning om vart vi skulle. Tills vi kom fram till Frihamnen, och de sa i högtalarna nånting Tallin. Haha, plus att jag visste att nån väntade på oss där. 

Vi hade en ganska så trevlig resa, tråkigt nog regnade det under dagen vi var i land i Tallinn. Men det var faktist en upplevelse, haha värsta forsarna på marken... 

Kom aldrig fram till marknaden som vi hade tänkt, men hittade en mycket bra köpcentrum där priserna var hälften av vad de är i Sverige, HELT SJUKT!

Bilderna kommer upp imorrn eller fredag eftersom vi fotade med Maria´s kamera, och hon ska ladda över bilderna först. Men ska se om jag kan fota vad jag köpt =) Ses senare, Puss <3





NU DRAR VI!!!

hihi, nu drar vi. hare bra KRAM <3

Går bara och väntar

Tjaaabbba tjenare, sitter nu hemma hos mamma och är bajsnervös. Eller inte nervös men nyfiken som faaaan.
Skulle bloggar tidigare idag, visat alla fina presenter. Men så kommer en snubbe och plingar på dörren och säger att de ska slå av elen i hela huset. JIIPPI! haha, så får visa det en annan dag. 

En av presenterna ska jag iallafall iväg på idag, om ca 2 timmar. Har INGEN ANING om VART jag ska eller VAD jag ska göra. Haha, mamma och mimmi bara står och skrattar hela tiden. Ajja, nu är det inte så långt kvar, ska sminka mig lite nu sen drar vi väl typ. 

Ska självklart ta bilder, och berättar allt när jag kommer hem. För kommer nog inte kunna blogga nått under de tre dagarna. Här är ledtrådarna, 

  • inte tält
  • kanske vandrarhem
  • neråt i landet
  • kallt
  • koskit

Haha ah ni kan ju förstå att jag känner mig förvirrad! Dem är ju så jävla luriga av sig. Haha... Kramis <3





Vilken överraskning...

haha, shit vad lurad man kan bli. Ja gröna lund blev det inte kan jag lova. Haft en bra dag? Ja det har iallafall jag. Skulle ju som sagt till min pappa för att käka lunch och sedan dra iväg till grönan, men nej nej. När jag kom dit sa han att vi skulle grilla, så skulle vara på baksidan av huset. När jag närmar mig ser jag en massa ballonger och pappas tjej. 
Då tänkte jag, - jaha va mysigt med lite ballonger och grill. Haha, sen när jag kommer dit hoppar det upp en bunt med människor. Ganska chockad, haha hade verkligen inte tänkt mig det. 

Det var släktingar, närmaste vänner och andra bekanta. När jag kom skrek de SUPRISE! och sedan sjöng de födelsedagsången. Hihi, blev verkligen jätteglad. Och mest över hur mycket blandat folk det var. Det fanns massa tårta, bullar och kakor. Kändes kul att de lyckades lura mig så grovt. Speciellt Kevin, haha tycker han brukar vara sjukt dålig på att ljuga, men denna gång var han/dem riktigt skickliga. 

Mamma hade anordnat ett lite tipsrunda, "Hur väl känner du Alexandra?" Haha, det var verkligen kul att se. Skamligt nog fick ingen alla rätt, haha men flest poäng fick Tomas och Kjelle, (båda mina pappor) haha. Det låter ju kul, ah men iallafall sedan kom mormor och en mostern på andraplats. Det var kul att se vad folk trodde/visste om mig. Hihi

Fick massa fina presenter, en del pengar också! Känner mig väldigt glad, och ska visa upp presenterna imorrn. 

Nu är det ju så att jag inte fyller förrän på LÖRDAG DEN 21/6, men eftersom det är midsommar-helgen har folk redan bokat o.s.v, de reser bort... Så därför valde de att hålla detta party för mig idag.

Känner mig riktigt nöjd, min ena kusin fotade under hela dagen, så ska väl ha dem bilderna från och med imorrn eller nått.

Shit nu blev inlägget säkert lite långt och tråkigt, men var bara tvungen att berätta =) En sak som jag fick var en resa till okänd plats. Haha, fan va min mamma kan vara lurig.

Såhär stog det i kortet: 

Nu när du fyller 18 år,
en liten resa av oss du får.
Packa en väska för 2 nätter,
innan du dig på tåget sätter. 

Var i Slussen måndagen den 16 juni kl. 16:15

Haha, fatta va nervös jag är, eller ah hur ska jag säga...?! EXITED!!!! hahah Så imorrn bär det av, någonstans! Blir borta två nätter. Självklart får ni veta vad när jag kommit hem. HIhi

Efter partyt drog vi hem, älsklingen och jag städade lägenheten sen kom Bullen & norisen hit. Vi kakade massa god mat och köpt massa godis. Hyrde också en film, som SUGER: kevin kollar fortfarande men jag tröttnade efter 5 min. Tjejerna har redan åkt hem. Men ska väl hoppa i säng snart, hoppas alla haft en bra dag. Och att det inte var allt för tråkigt att läsa.


KRAMIS<3



Jag och presenterna, fast har inte fått de från mami och familjen än, utan det kommer på min "riktiga" födelsedag. =)



Dagens


  












   Linne: Topshop
Jeans: BikBok
Skor: SkoVison
Väska: Gina Tricot
Halsband: okänd
          


















HA EN BRA DAG! <3

Gröna Lund idag?

God morgon, sovit gott? det har iallafall jag. Som en prinsessa! haha
Igår kväll fick jag ett samtal av min kära far, han sa att han vunnit lite på det han tippat under gårdagen. Och ville därför att jag och Kevin ska komma till han idag, käka lunch och sedan dra till Grönan. Han bjuder... hihi så himla go. Det är nämligen väldigt sällan min pappa har pengar för tillfället, just för att han har varit sjukskriven och så. Men nu är det på väg uppåt vilken känns superskönt för både mig och honom. Men iallafall så ska jag väl då antagligen dit idag, hoppas det inte regnar, ser inte ut som det nu, men vädret kan vända rätt fort det har vi ju sätt. 

Ska ta med mig kameran idag (inte min egen utan marre´s). hihi, så ska vi se om jag får några fin bilder... föressten så har jag inte varit på grönan sen 2006, ska bli kul och åka de nya grejerna, OM de nu är roliga då. För jag är ingen bangare.

Tänkte laga lite gröt nu, sen funderar jag på att åka och soooola... hihi, börjar känna mig sjukt blek. Och jag fyller ju år snart, eller ah rättare sagt på lördag, hihi då ere party!!!


Puss sålänge <3

Stor-städar

Heeelllu, tråkigt slut i matchen. Men men, tyvärr så förtjänade nog Spanien det där sista målet. Efter att matchen var slut kom kevin till mig, vi tog sedan sällskap hem till oss. När jag kom hem fick jag ett av mina ryck, och denna gång STÄDRYCK! haha, tycker det är så sjuuuukt smutsigt överallt, och speciellt i vårt sovrum. Har väl kommit halvvägs nu, men är jättetaggad nu så tänker fortsätta hela natten. Haha nä men lika bra att köra på när man känner för det. 

Bloggar mer sen, Love <3


en sådär halvflummig bild som kevin tog på mig efter att ha tryckt upp en maskros i min näsa.



(kl: 01:24)

Gud va skönt det ska bli att krypa ner i min nybäddade säng, nydushad och allt. Har vädrat ur ett par timmar nu, dammsugit, skakat alla täcken + kuddar. Så nu känns allt friskt och skönt. Doftar underbart gott, hihi. Nej men älskar verkligen när allt känns rent och fräsht. Men nu ska jag sova, är superduper trött. Så see you tomorrow =)

natti natti




NU KÖR VI!



Fotboll och en fet påse godis =) HEJA SVERIGE!!!!



Fin sommarväska

Denna väska skulle gärna få bli min, men tyvärr så tillåter inte budgeten det för tillfället. Tycker väskan skulle passa perfekt till sommarens mode "båt". Fint till ett par söta ballerinaskor, söt klänning och ljus jeansjacka. Vänta bara så kommer ni se detta på mig i sommar. Hihi



Väskan hittar du på www.bagsandfashion.se 

endast 499:- 



bara måste skriva

typ första gången jag får ett "bloggryck" vet inte hur jag ska säga det.

känner mig bara så jävla trött på vissa saker. 

en person väldigt nära mig har gått över gränsen.

 vet inte vad jag ska säga, orkar inte vara rädd mer.

 och det känns som om personen inte bryr sig.

 jag blir verkligen sårad... oh vet inte vad jag ska göra!

känner mig splittrad i mina åsikter, beslut och ah allt...




Jag vet inte vilka ni är, känner inte att jag är redo att öppna mig så mycket än. Måste känna mig trygg i vad jag säger och gör. Just dessa ord är mer än bara en person...om man kan säga det så! 

Thanx för att ni finns här för mig och stöttar mig iallafall. Det värmer!




Ny profilbild & reklam

Som ni ser har jag äntligen bytt ut min gamla profil bild som jag verkligen hade tröttnat på... Den nuvarande profilbilden tog ca 3 dagar efter att vi kommit hem från egypten, alltså första skoldagen efter vår underbara resa. 

Sedan om ni kollar längre ner på min sida, har jag äntligen fått till lite reklam.. Så det känns kul, kanske blir lite tävlingar eller nått, beror på hur det går med mitt bloggande! =)

Så vi hoppas på det...love to you all <3

Game Plan

(halvlångt inlägg, men det är VÄRT det om man vill skratta lite)

Igår åkte jag som sagt in till stan för att gå på bio med Nora. Det gjorde vi också, men fy fan vilken kväll. Haha vi fick oss gott några skratt. Det började med att jag fick hämta ut biljetterna eftersom det måste göras en timma före filmens start om man reserverat. Sedan gick jag och åt lite donken helt själv, gud så mobbad jag kände mig... Klockan tickar och förbi filmens starttid, ingen Nora har kommit. Så jädrans seg, men tillslut kom hon. Då hade de stängt igen, men som tur var fick vi komma in iallafall... När vi gick in i salongen för att sätta oss hade nån tagit våra platser (trodde vi iallafall) men vi orkade inte bry oss. Tills filmen började, då tänkte va bra, vi missade inget av filmen. haha tills vi insåg att vi satt i FEL SALONG. Haha det var den nya Hulken filmen... Så vi började as-garva med sprang genast ut och fann sedan rätt salong. När vi väl kom in i den, var det typ bara 5 pers. Haha så det kändes ju som om det skulle bli en värdelös film. Men det var det inte. Den var SJUKT BRA!

Under filmens gång hände en rad konstiga saker på sätet framför oss. En medelåldersman, njae eller typ 50 år. Satt och gjorde massa konstiga rörelser med hände rakt upp i luften, men inte bara det. utan plötsligt lägger han världens jävla rap.. Asså vi kunde inte hålla oss för skratt, så sjukt. Sen garvade han såklart när det var som typ lugnast eller sorgligast i filmen. HELST STÖRD snubbe..

Ajja, filmen var SUPER BRA! Så SE DEN! =)




Ohhhhh, vilken kropp "pappan" hade, haha och vilken underbart söt liten flicka. Det föll några tårar, men säg inte det till nån ahha, det är min och Nora´s hemlighet... 



Hår som aldrig passerar en viss gräns?

För er som känner att er hår inte passerar en viss gräns, känns krusigt och slitet? Då rekommenderar jag denna produkt. Jag har varken hört eller sätt något om detta märkte förut, utan jag bara kände för att prova det. Inte personligen utan till min kära mor. Hon har under många år haft kort hår, och varje gång det fått lite längd har hon klippt av det för den dåliga kvalitén. Men med denna produkt har han äntligen fått långt och fint hår. Jag är verkligen imponerad av produkten!

När ditt hår växer kan det bli skadat och slitet, topparna klyver sig och kan tappa glansen.
 Allt detta leder till att du får klippa av mer och oftare. 
Vilket betyder att håret kanske inte blir så långt som DU vill ha det. 

Den här intensiva behandlingen förbättrar skadat hår genom att det stärker och reparerar klyvna toppar med Keratin och Vitamin B5. De innehåller också annat som hjälper ditt hår att växa snabbare.

Jag har verkligen sätt stor skillnad på min mammas hår! Det har gått från kort "killfrisyr" till en fin tjejigare frisyr med hjälp av denna "hårinpackningen".

Du använder ditt schampoo som vanligt, sedan inpackning och tillslut balsam. Använd produkten varje gång du tvättar ditt hår tills du märker en skillnad, sedan kan du runda ned till kanske varannan och sedan när du nått ditt resultat kan du använda det ca 1 gång i veckan/månaden.






Produkten kan köpas på Åhlens för endast 99:- PRÖVA!




Oj glömde skriva vad produkten hette, LEE STAFFORD!







God morgon

Fy fan vad jag mår skit, VILL INTE jobba. slutar klockan 18 om ingen ängel på jobbet stannar kvar istället för mig... ses sen <3



Iám back, no work. SKÖNT! ska vila lite... 

BIO IKVÄLL!

Har precis tagit en dusch och äntligen hittat nått att ha på mig, är så SJUKT trött på mina kläder... (tur att man fyller år snart, hihi) Ska hem till Nora nu, funderar på att köpa med mig nån mat, kanske Sushiiiii.

Vi ska på bio ikväll, lagom lungt för mig, inte för att jag har råd. Men eftersom jag har en sådan snäll pappa så gav han mig 2 biobiljetter, haha THANX!

biobiljett.jpg

 

Vi har reserverat på typ tre olika filmer, eftersom vi ännu inte vet vilken film vi ska se..haha men tre riktigt bra, så det blir ett svårt val. See you later. Ha en bra kväll alla läsare.

 

Vissa av er gör mig verkligen glad, får så fina kommentarer, TACK för det. Love <3 A


Tveksam?

Har kollat lite på info om Canon EOS 400D nu, och tycker den verkar bra. Men känner mig osäker. Detta skrev en kille om denna kamera, 



Först och främt, jag äger den inte själv. Men jag har fingrat en hel del på den då min kompis äger en. Så nu kommer min dom (eftersom jag inte köpte en själv)

1. Tekniskt sett är det en state.of.the.art i sin generation. Den har 10 MP, dammskydd, stor display och annat som tillhöd 4X-serien från Canon. BRA!

2. Den känns som en liten råtta i handen. Med kit-optiken som är lätt och liten går det väl ann, men det är fortfarande en leksakskänsla. Tyvärr. Föregångaren 300D var inte så här löjligt liten. Dåligt.

Kvaliten har högsta betyg av mig som det mesta från Canon, men ergonomin drar ner betyget.

3. Jag tycker inte batterigreppet kompenserar för detta, men visst det är till stor hjälp. Med andra ord utan batterigrepp: köp inte. Så du måste med andra ord lägga på de pengarna i budgeten.

4. Användarvänligheten tycker jag inte om. Har du en gån klämt på en "riktig" kamera, alltså 20D/30d/40D/5D och uppåt så förstår du vad jag menar. Med två stora rattar ställer du in alla relevanta inställningar. På denna måste du trycka, hålla nere och trycka, gå i menyer osv.

5. Kitoptiken är riktigt usel. Och det är irrelevant att skriva att kamerahuset tar bra bilder. Ett kamerahus tar inga bilder alls. Så du måste komplettera med bättre optik.

Mycket gnäll. Nu kommer the verdict:

Det ÄR en mycket bra kamera, men du måste ta ovanstående i beaktande innan du köper den. Med rätt optik blir bilderna verkligen superba. Men det är stökigare att göra inställningarna så du kanske rent av missar bilden? 3 bilder per sekund är i underkant tycker jag. Tänk också på att bättre objektiv som regel är större och tyngre, och det är viktigt för ergonomin att det blir balans mellan kamera och glugg. Denna kameran blir lite för lätt på de större grejjerna.

Om du är seriöst intresserad av foto, glöm den här saken och gå direkt på 40D. Du får spara lite mer men får 1000-falt tillbaka.

Om du är ny på foto och ska köpa din första digitala systemkamera, kör med denna! Då kommer du inte bli besviken!

(Men glöm inte att kolla blocket och tradera efter begagnade 30D). Även om det är en generation äldre så föredrar jag den.

 


Ni som hört eller vet mer om denna kamera, håller ni med honom? För i sådana fall känns det som om det är mycket mer man måste köpa till kameran istället för bara den liksom. Behöver verkligen hjälp med detta, mamma vill ha besked! =)





Home from work

Heeejsan, gud vilket fint väder det blev. Imorse när jag gick var det helt grått på himlen och väldigt blåsigt. Känner mig fan inte helt frisk ännu, men på bättringsvägen! Känns skönt att jag inte behövde jobba till 18.00 idag, för då hade jag varit helt slut. 

Tack för tipsen om systemkameror. Det jag vill veta är VAD man ska kolla efter. Så jag vet vad som borde innehålla på min nya kamer. OM jag får den såklart, nått proffs som vet nått om mina frågor, tell me!

Vet inte riktigt vad som händer sen, kanske ut, kanske bio! See you <3

Vilken ska jag välja?

Det är ju så att jag fyller år nästa lördag, den 21 Juni. Önskar mig då en bra och passande system kamera. Men eftersom jag aldrig tidigare haft eller knappt vet nått om dem, vet jag inte HUR jag ska välja den rätta för just mig. Är det någon som vet vad man ska titta efter? Vad som är viktigt, typ objektivet, självaste kameran o.s.v ? 

Måste nämligen visa min mamma vilken jag vill, dock är det väl inte säkert att jag får, beror väl på hur mycket det kostar!
Så snälla alla ni som kör med egen System kamera, ge mig lite tips!

TACK! <3

Canon-EOS-40D.jpg


Fredag den 13

Här sitter jag nu i vårt lilla kök, trött som fasiken. Fortfarande dunderförkyld. Ska dricka lite te och se om halssmärtan släpper lite. Om en timme börjar jag jobba, och jobbar då fram tills halv tre idag, så så länge blir det inte. Och tur det...
Kanske lite övertid, ska nämligen sätta schema för typ hela sommaren framåt idag. Men men, vet inte vad som händer ikväll, funderar på bio? Nått bra tips?

Ha en bra dag, Kramis <3


(Bild: Egypten på en frisörsalong.)



Visste du att...

...

En 20 åring tappar ca. 30 hårstrån om dagen.

En 40 åring tappar ca. 60 hårstrån om dagen.

En 60 åring tappar ca. 120 hårstrån om dagen.

En blond person har ca.150 000 hårstrån på huvudet.

En brunhårig person har ca.100 000 hårstrån på huvudet.

En svarthårig person har ca. 90 000 hårstrån på huvudet. 

En rödhårig person har ca. 80 000 hårstrån på huvudet.



 

(Text lånat av willarp.blogg.se)

 


Supernyttigt

eastern_promises_poster.jpg


Har precis kollat klart på filmen "Eastern Promises", handlar om ryska maffian. Ganska bra film, lite seg men bra handling... Till middag blev det en supergod och nyttig sallad som älsklingen tillagat. MUMS! 




Rosa

Gick bort till högdalen för att möta mamma, handlade mat och sedan lyckades jag norpa till dessa två sötsaker av min kära mor. Nämligen en kalender och ett superfint somrigt nagellack! 



Sådär lagom flickigt! =)

Armband & Klocka

Dessa två fina saker köpte jag i Egypten, väldigt nöjd med mitt köp av just dessa saker. Billigt också, men inte äkta. (klockan)

D&G klocka

  


Och sedan dessa två söt små armband..







REA!



SneakersNstuff startade sin REA idag klockan 12:00

De rear ut massa fina skor och kläder... Så passa på nu!

GÅ IN PÅ:

www.sneakersnstuff.com


Jag vann 2:a pris

VINNARNA AV TÄVLINGEN!
2008-06-12 @ 16:15:14
Tävlingen är nu avslutad

Nu tänkte jag presentera vinnarna av tävlingen av de fina smyckerna från www.pandia.se!

Trumvirvel ... haha

1:a priset är ett halsband, armband & örhängen värde 478 kr 
Går till JOHANNA på  inredning.webblogg.se


2:a priset är armband & örhängen värde 288 kr 
Går till 
ALEXANDRA på huumlaan.blogg.se

3:e priset är örhängen värde 159 kr
Går till MELINA på meliinea.blogg.se

Grattis tjejer!

Maila namn och adress till mig så du får smyckerna så fort som möjligt!


Snorig

Halloojsan, har inte orkat blogga förrän nu. Känner mig ännu mer snorig idag är igår.. också segare. Jobbigt med tanke på att jag ska jobba imorrn, måste krya på mig. Ska försöka slänga i mig så mycket vitaminer som möjligt. 
Har varit hemma en sväng men nu är jag tillbaka hemma hos mami. Ska övertala henne till att ha en mysig tjejkväll, eftersom jag lämnade min tjuriga pojkvän som kvider över sitt tråkiga liv för tillfället. Haha, fan jag vet hur det känns...allt känns bara helt hopplöst, man är trött på allt och vill bara kom bort från allt. Så därför tror jag han behöver vara lite för sig själv!

Brukar ni någonsin känna så? att allt är hopplöst och skittråkigt? 



Bjuder på en härlig och blåsig gruppbild från vår resa... alla förutom mami som tog kortet! =)



Hoppa till kojs

Känner att jag börjar bli lite trött, inte sådär megatrött eftersom jag sov ett par timmar tidigare idag. Nu är vi iallafall hemma hos mami, orkade inte vara i bändhajgen ikväll...lååååångtråkigt! 

Äntligen har jag lyckats få inte lite reklam på min blogg, men ska försöka fixa lite fler, inte så det blir sådär plottrigt men ah ni fattar nog. Tänkte också snart ha en tävling, så håll utkik! 

Har precis ätit två kesomackor och druckit en kopp te, kändes skönt för halsen med lite varm dryck. Mamma kan inte sova pågrund av vårt babbel så måste nog lägga oss nu. Imorrn, JA? ingen aning...får se hur jag mår. Haha sommarlov asså...ah skönt med måste nästan planera saker för att man inte ska sitta hemma och slösa bort flera dagar! =)

Ville bara påpeka att jag ser er, alla läsare...men hör inget ifrån er. Kom igen kommentera lite så går lusten upp för att blogga. Hihi, don´t hide!

natti <3 A

Bra grejer



Jag är med och tävlar om detta kit, för att rädda mitt hår, hos Lily.
Tävlingen är sponsrad av baresso.se

Var med du också genom att klicka här.

Vädret beter sig som en berg&dalbana

Tjabba, vad gör ni? Själv sitter man fortfarande här hemma helt ensam. Har precis sovit ett litet tag, mår som sagt inte helt bra idag. Undrar vart älsklingen min är? Appropå rubriken, tycker jag att vädret är helt upp och ned idag. Sol, regn, sol, regn, sol, regn. Det har nästan varit varmt hela dagen, har iochförsig inte varit ute mer än bara ner till affären men så kallt har det inte vart va?

Åt för inte alls länge sedan och är redan ap-hungrig. Fan vill ha sällskap, någon? hihi Tv:n står på, men ljudet är av, kanske ska sätta på det så jag inte hör tystnanden. Ska nog fortsätta rensa skafferiet, Hej sålänge =)

Jag behöver HJÄLP!

Sitter här i soffan och hör regnet droppa mot fönsret. Lite småmysigt om ni frågar mig, har tänt ljus också... hihi
Jag har som sagt ännu inte listat ut hur jag kan få reklam på min sida, provat olika saker men kommer ingen vart. Är det nån som vet hur jag ska göra, SNÄLLA?

Tell me =)

Mysiga middagar från Egypten

På den första bilden sitter vi på en restaurang lite längre in i självaste stan. Ca 15 min från vårt hotell. Just denna restaurang för FÖRFÄRLIG! asså maten smakade skit och ingen av oss åt upp maten, knappt rörde den. Och allt detta efter att ha sätt köket som man såg från vårt bord. Fy fan va äckligt. Så skulle det aldrig fått sätt ut i Sverige. Hur ohygieniskt som helst. 



Andra bilder sitter vi på den restaurang som vi åt på flest gånger. Den hette "Bulls". Rätt okej mat, det konstiga var dock att för varje gång som vi åt där blev typ maten äckligare och äckligare. Så det slutade med att vi åt på hotellets restaurang de sista kvällarna.


Dem kvällar vi inte orkade/vågade prova på nån ny restaurang blev det middag på hotellet. De hade ju flera olika restauranger men den som nästan alla åt på var ju såklart buffén. Vi hade dock bara bokat frukost på buffén så middagen var ibland lång väntetid på.



Vi beställde också hem roomservice, så himla skönt...



En kväll provade några av på Mc Donalds, haha lite konstigt var det. Men SJUKT billigt, typ 100:- för fyra personer...



Läsken och Pommes fritsen var sjukt stora dessutom och så billigt. 



Och förutom de stora förpackningarna och billiga priserna hade de hemkörning från donken! haha dem är lite konstiga de där araberna... =)






Vinn fina smycken

Tänkte passa på att vara med i ännu en tävling som jag hittat, och denna gång gäller det också om smycken. Enormt fina smycken. Jag vill verkligen ha dem!



Gå in på namnet som står ovan, var med och tävla DU med =)
Lycka till.

Humlan är med och tävlar

Såg att Elin håller i en tävling om dessa två söta halsband. Lite kul eftersom jag senast här om dagen tänkte att jag skulle vilja ha nått sånt enkelt men ändå lite fint halsband, för jag äger inget sådant. Så därför kom denna tävling i bra tid för mig nu när jag är sjukt pank också och inte kan köpa mig ett eget.



Klicka dig in på länken nedan om DU också vill vara med:

http://ellinorak.blogg.se/2008/june/tavling-1.html?_tmp=9cc5846815201ccec1a3a9a8ba13e45bc8ff0b75  

Första dagen på sommarlovet...

...och det regnar. Känns inte som en bra start...? Jora jag tror faktist vi kommer få en superbra och varm sommar i år. Men ibland kan man ju faktist behöva lite regn, blommorna och så! haha


Känns faktist skönt att inte ha nått planerat än, ska bara slappa och kolla film eller nått mys. Har faktist ondare i halsen idag än igår, så det gör mig bara ännu segare och en till anledning varför jag bara ska ta det lungt. Nu tänkte jag äta lite frukost och sedan... 

ah who knows?!



10 dagar kvar

Japp, nu är det endast 10 dagar kvar tills lilla jag fyller hela 18 år. Längtar av nån konstig anledning, eller okej det är väl inte så konstigt haha. Men men, har en stoooor önskan och det är en systemkamera, typ det ända jag önskat mig!

=)

SVENSK SEGER!

Fy fan vad härligt, va faktist inte helt säker på vem som skulle vinna. Speciellt inte efter första halvlek som gick sjukt segt. 
Vi var säkert 10 pers som kollade på matchen, orkade dock inte grilla pågrund utav den otroliga blåsten. Men massa gott blev det.. Nu är det sängdags, ska verkligen soooova ut imorrn. Första dagen på sommarlovet!

sveriges-flagga.png



Natti <3


Nya jeans

Jag köpte ju ett par nya jeans för inte alls så länge sedan men bara helt glömt bort att visa dem. Är väldigt kräsen med jeans men just dessa är jag riktigt nöjd med. Kostade bara 299:- om jag minns rätt. Köpta på BikBok götgatan.

Det var inte sådär superlätt att fota med byxorna på, ser typ ut som om jag har koben eller nått. Haha

  

  



Snygga?

2 tim kvar till EM

Pratade ganska nyligen med älsklingen min och vi är hembjuda till några vänner där vi ska kolla på fotbollen ikväll. Mamma och Mimsan kommer också dit, så ska vi grilla. Lite sådär mysigt en dag som denna. Jag är inte helt inne på det där med fotboll, men just ikväll känner jag mig riktigt taggad eftersom det faktist är SVERGIE som spelar mot Grekland!

HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!




Ja vem tror NI vinner kvällens match?




Flyttrea på BikBok

Vi passade på att ta en titt in på BikBok i PK-huset där de har FLYTTREA just nu. Malin hittade då en söt klänning som fanns i två färger. Men det var 3 stycken för 99:- så hon tog en så fick jag den tredje. Jättesöt liten "badklänning" typ. Perfekt om man ska till beachen och bara vill slänga på sig nått enkelt.

  

På sidan finns också en söt liten ficka.



SOMMARLOV!

Heeeeejsan, GUD SÅ SKÖNT med sommarlov. Visst jag "hatar" inte skolan, men skönare att kunna göra vad man vill i nästan 3 månader. Haha fast kan nästan slå vad om när det kanske är nån vecka eller två kvar innan skolan börjar igen i augusti kommer jag sitta här och tjata om att jag har tråkigt.. NÄ ska ha fullt upp i sommar. Har redan börjat planera. Ska faktist jobba en hel del, hoppas på gotland v. 29 och GBG nån gång där. Så lite resor blir det av, exakt när vet jag/vi inte än. Men mer om det sen. 

När vi vaknade imorse kände både bullen och jag oss deppiga på grund av det bajsiga vädret men kolla nu, superväder. Sketavarmt, tur att jag inte klädde mig föör varmt iallafall, men svettats har jag. Såhär söta var vi imorse innan vi drog =)



Och så självklart ett litet egopic...



SHIT vad det blåser ute, helt sjuukt. Känns nästan som om vinden ska blåsa in vår balkongdörr..
Iallfall så efter vår megatråkiga avslutning drog jag, bulle och två kompisar från skolan inte till stan och käkade lite. Sedan drog vi hem till bullen, bara hon och jag.. de första vi båda gjorde var att somna framför tv:n haha. Ajja sen skulle hon iväg att jobba så då drog jag in till stan, mötte norisen och köpte lite småsaker. Nu sitter jag här hemma helt ensam och väntar på ett samtal från min käreste...




Regn på avslutningsdagen

Kan man ha mer otur eller vad, det har varit kanonväder i över 2 veckor nu och JUST IDAG när vi har avslutning REGNAR det. Oh vad arg jag blir, hade planerat att ha en ny klänning jag köpt, men inte fasiken tänker jag ha den nu, kommer ju frysa hjäl. Tråkigt, PLUS att jag har megaont i halsen och känner mig nästan sjuk. Så slänger väl bara på mig nått enkelt sen åker jag hem och sover. Det ända jag ser fram emot denna dag är väl matchen ikväll....

Svergie - Grekland

Vem vinner?

Ha en bra dag <3 A

Tog ett tag

Komojojo!!! ja orkar inte säga hej i varje inlägg, känns enormt uttjatat. Haha, så "Komojojo" är min nya hälsningsfras för ett tag. Dagen har gått bra, lite segt imorse men så fort vi kom igång med filmningen gick allting väldigt effektivt. Det känns kul att få vara med i en film som förmodligen kommer synas runt om i hela världen. Kände mig nästan som en kändis när hon följde mig med kameran vart jag än gick, hihi i like. 

Fick lite backup av bullen också i min inspelning, sedan gick vi hem till mig och mös. Nora kom hit, har färgat hennes hår. Eller ah rättare sagt slingat och jädrans vilken tid det tog. 3 hela timmar, kan själv inte fatta att jag stått där och hållt på så länge, men känner mig väldigt trött och seg i kroppen nu. Resultatet blev dock himlans bra, är väldigt nöjd. Före och efter bild kommer nån annan dag, eftersom klockan hann bli så mycket så vi orkade inte torka hela håret o.s.v Men bra blev det!

Under dessa tre timmar följde vi såklart fotbollen på tv, idag spelade Holland mot Italien och det blev 3-0. Det kan verkligen vara kul att kolla fotboll, haha vi satt här tre brudar och gapa och skratta fram och tillbaka. Såhär såg det ut efter allt snask vi tryckt i oss och Nora´s mumsiga pizza. Haha

Inte världens bästa bild, men kolla hur bullen njuter...



Väldigt tjejigt eller hur =) haha nä nu ska jag hoppa in i dushen, sen ska jag fixa naglarna etc.

Natti<3



Dagen innan sommarlovet

Lite blogg och frukostmys med mig själv...



Hej hej, sovit gott? Det har jag, förutom att jag hade liiiite svårt att sova igår, det var så himla varmt. Jobbigt men somnade tillslut. Sitter och äter "frukost" nu, haha typ lunch. Men har segat hela morgonen. Vi håller på att styra upp allt med filmningen idag som ska ske. Måste få ihop lite folk och så. 

Imorgon har vi skolavslutning och det ska bli sååååå himla skönt! Den börjar runt halv tio och håller väl på nån timma. Funderar på att dra och bada eller nått mysigt. 

Tänkte på en sak och det är att vi i min skola börjar inte skolan igen förrän typ 26 aug, är inte det oerhört sent egentligen? När slutar ni? 

Kramis <3

Intervjuven

God kväll, kom hem för ett litet tag sen. Dagen har varit bra men också sådär lagom onödig. Halva dagen hann gå innan jag kom nån vart, sen när jag väl tog mig ut och åkte heeeela vägen till telefonplan så var det helt i onödan. När jag väl kom dit var jag inte helt säker på vilken dörr hon bodde i så plingade på kanske 6 olika dörrar och ingen öppnade, snacka om konstigt. Iallafall så kastade jag lite grenar på hennes fönster men ingen syntes till så hon var väl inte hemma. Känns jävligt pissigt men men, hoppas hon hör av sig. Har ju själv försökt ringa hundratals gånger, men eftersom min telefon är trasig nu kan jag inte se sms eller vem som ringer eller ringt. Jätte irriterande. Men men slutsnackat om tråkiga saker...

Intervjuven gick jättebra. Dem intervjuvade inte heller bara mig utan också Kevin. Dem var jättenöjda och vi har bokat tid imorrn också. Ska berätta lite mer specificerat nån annan gång. Vet inte exakt vart den kommer synas den här filmen, men det lär jag veta efter ett tag. Det är som en mini-dokumentär om "mitt liv". 

Imorrn är det skola, men jag orkar inte gå. Kommer säkert bara städa eller nått tråkigt. Tisdag är skolavslutning så då går jag väl dit en kortis, måste ha betygen. Ska bli kul att se. Haha nu är jag supertrött och ska nog hoppa i säng =)

Mys vid nypan

Här är bilderna från i lördags när vi hade en minipicknick på nypan...

Megastor bulle som vi köpte på 7-eleven i hammarbyhöjden. hihi asgod!

Nora och Mickis söta hund, kallad Tutsi (säkert felstavat) haha

Tror Tutsi blev lite trött av solen så hon gosade in sig på min rygg, där låg hon nog skönt. hihi


Sötaste Tutsi hon själv.


De va de =)

ändrade planer

Vi kom ingen vart, haha älsklingen ligger nu i soffan och sover. Fasiken vilken sömntuta han blivit. Visst är jag seg men inte så att jag kan sova i typ två dagar. Men men antar att det är för att han fortfarande är lite småsjuk. Som sagt så orkade ingen av oss åka iväg. Jag ska ju ändå iväg runt tre tiden så det e ju inte långt kvar till det. Ska lägga in lite bilder nu, Pussen



Haha den här dagen blir inte som jag tänkt mig. Fick precis ett samtal av en tjej... som känner min moster som bor i USA. Hon jobbar med kändisar, film och make-up. Alltså mitt favoritämne. Det den här tjejen ville är nämligen en intervjuv med mig, vet inte exakt vad jag ska göra. Men dem ska filma mitt liv typ o.s.v E faktist skitnervös. Men fick jädrans bråttom nu, ska hoppa in i dushen sen måste jag sminka mig. OH!!

Lycka mig till, eller hur man nu säger. Ses senare ikväll =) hihi




Äntligen får jag dem gjorda

Hejsan, idag är det söndag och solen skiner inte lika mycket idag men varmt är det ju. Nu är det äntligen dags för mig att fixa naglarna, har väntat ett bra tag nu. Men klockan fyra idag ska det göras. Har verkligen längtat efter dem...hihi

Ska nu åka iväg på en liten tillställning med mat och musik på min pappas jobb. Ska bli lite trevligt. Bloggar mer ikväll och lägger också då in bilder. Ha en bra dag, KRAM<3

Sveriges nationaldag 6 Juni

Hejsan svejsan, gud så trött jag är.. verkligen helt slut. Slutade jobba klockan sex när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade på duns. Öppnade imorse halv tio så var uppe redan vid åtta. Vilket var jädrans jobbigt eftersom jag var hemma eller typ somnade runt 4 imorse. Som ni vet har jag ingen egen kamera (hoppas på att få en när jag fyller år SNART). hihi

Så självklart blir det dåligt med bilder. Men igår sov jag sjukt länge, så hela dagen blir ju liksom utdragen. Men vi kom iväg, jag Mickis och Nora. Låg vid nypan och bara myste. Köpte lite gott och äta och snackade en massa skit. Det kan verkligen vara mysigt att bara snacka lite tjejsnack och mysa. Vi var sedan hemma hos mickis ett tag sedan åkte vi hem till Nora. Där vi lagade tacos, mums. Klockan hade hunnit bli jättemycket när vi väl var klara men det var ingen som orkade bry sig om det Bullen kom och vi drog ut. Hade en hyfsat trevlig kväll, inge sådär märkvärdigt. 

Ikväll blir det ingen utgång för min del, är så sinnessjukt trött. Men däremot ska jag försöka få liv i min kära pojkvän som ligger däckad på soffan. Haha, han verkar också vara rätt trött. Tänkte gå och köpa lite mat och kanske hyra en film. Nån som vet en bra, helst NY film som finns ute i butik nu. Snälla tipsa mig gärna =)

Ses sen <3



Det fick bli tacos ännu en dag, haha va faktist rätt sugen på det. Lätt att laga också. Inte heller så dyrt...



Himla mumsigt & mysigt, älskar min bebis <3


Den sista bilden blev lite suddig, men men man ser hur mysigt vi hade det iallafall =)

föressten så är bilden tagen i våran nya lägenhet hos mami...



Gud va länge jag sov

Nu vaknade jag liksom, uscha mig.. haha hatar eller nä okej jag älskar att sova men gillar inte att sova till typ ett-två på dagarna då känns det som om hela dagen bara försvinner. Det är ju superfint väder idag igen, så tänkte dra nånstans där man kan bada och sola. Äta lite glass och bara njuta av dagen. Älsklingen är fortfarande krasslig och jag känner mig lite sådär småförkyld och seg i kroppen så vi tar nog det lungt iallfall. Nu ska vi äta lite frulle, ses sen =) kramis<3

Sjukt gamla bilder

Gick nyligen in på facebook och fann en gammal kär vän, haha hon addade mig på msn och har nu skickat mig en massa gamla bilder. Kanske 5 år gamla, jag ser så pytteliten ut. Men sötats är nog älsklingen mig. Haha förstår varför jag var så kär i han, hahah!

image1701

Visst är han söt?

Sedan en bild på mig, "plugghästen" haha NOT!

image1702

Sedan hitta jag en bild på mimmi och hennes dåvarande bästis jessica, Vilka busfrön..hihi

image1703

ÄLSKAR GAMLA BILDER! haha <3

Pizza Hut hela dagen

God kväll, kom precis hem mina fötter är helt svullna, har tillochmed fått en lite vattenblåsa på min ena lilltå... USCH! Jag tänker inte spräcka den själv så hoppas det spricker av sig själv. Haha förstod ni det där?!

Idag var jag först på min lillasysters skolavslutning, faktist i min gamla skola. Träffade mina gamla lärare, det är alltid kul. När jag väl var där insåg jag verkligen hur fort tiden faktist går. HELT SJUKT! Nu har jag bara ETT enstaka år kvar, sen är det jag som står där på flaket och skriker "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten..." haha, längtar verkligen. Min lillasyster dansade, och GUD så duktig hon är. Riktig pudding också, kommer blir otroligt vacker som "vuxen kvinna" om ni fattar vad jag menar. Nu är hon otroligt sööt, unikt utseende och grym på att sjunga dessutom. hihi, ja JAG ÄLSKAR MIN LILLASYSTER (trots att hon kan vara ett pain in the ass) ibland..

Bilden är tagen i egypten, min schtekheta solbrillor =) hihi

image1700

Efter det drog jag raka vägen till PH, jobbat från 13-21 ungefär, och vi var en man kort idag så körde på rejält. Lite tufft när jag inte varit där på ett bra tag. Men jag lyckades.

En sak som jag verkligen har DAMP på nu är att min telefon har bestämt sig för att strejka eller nått, skärmen har lagt av. Jävla skitmobil asså. Kan inte se vem som ringer, inga sms, knappt vem JAG ska ringa... alltså ingenting. Och jag tror inte vi har nån försäkring, KUL! not*

Ska nog promma hem till mami snart, dem har åkt till landet. Tänkte bara mysa där med älsklingen ikväll, ha en fortsatt trevlig kväll! PUSS&KJAM <3


Knasigt ljus

Haha häromdagen när jag kom hem fann jag ett av våra ljus i vardagrummen såhär!

image1699

Snacka om att olen verkligen är varm.Dags att hoppa  isäng, see yourrow.
Imorrn har lillsyrran avslutning, efter det ska de ut och grilla. Men såklart ska jag jobba, men den gång på Pizza Hut. Det var var ett bra tag sedan sist. Imorrn ska jag köra som servitris.Hihi, Wish me good luck!

NIGHTI <3


Studentfirande och annat mys

Hellu, haft en bra dag? det har iallafal jag. Inte alls vad jag planerat (alltså ingenting) haha men lyckad blev den iallafall. Började med att norisen plockade upp mig med moppen, vi drog in till medis och tog en glass. Tills hennes mamma ringde och sa att vi skulle skynda oss hem eftersom Nora´s syrra "Stella" tog studenten idag. Och vi skulle vara med på utspringet. Fy fan vad kul det är alltså. Man bara rös... Vi stog där typ i 30 min innan de började ränna ut ut skolans lokaler med sedan blev det ett jädrans drag. Vi drog sedan till hellasgården, knäckte ett skumpa och åt lite jordgubbar. Nora och de andra tog också ett dopp i det grymt varma vattnet. Jag själv låg bara och solade, doppade bena också. Men hade glömt bikini hemma så fick skita i det. Men nu vet jag att det är sjukt varmt i vattnet, så slipper jag vara en sådan badkruka. Haha

Tog lite mysigare bilder också under dagens gång...

image1688
image1689
image1691 
image1690

Bilderna är tagna med Noras mobilkamera så det är ju ingen proffskvalité precis.
Tog också bilder under utspringet med kommer inte åt dem bilderna nu...

Vi hade också en himla vacker utsikt, nämligen denna säxiga man! haha

image1692

PEACE!

4 Juni

God morning people, visst är det skönt att sova? jag verkligen älskar det iallafall. Var däremot tvungen att gå upp vid sju imorse och hämta upp tvätten...Älsklingen är lite krasslig så han sover fortfarande, blir nog inge jobb för hans del. 
Och varför jag är hemma, Jo det är för att betygen är satta och det ända man gör i skolan nu är typ städa...skitboring! hehe

Känns så himla skönt att det snart är sommarlov, jag slutar inte förrän på tisdag men är ledig både imorrn och på fredag... Ska bli himla NAJS!!!! Ska ner och köpa lite frulle nu, See you later <3

Så blev slingorna

Lite före och efter bilder på Danni´s hår.

FÖRE:

   

EFTER:

          

image1687

Jag blev faktist jättenöjd med resultatet. Har bara gjort slingor på det övre håret, ca från öronen! =)

Studentflak

Tjaaaaaabbba, fan va taggad man är! Nä men vi hade sjukt tur idag =) Var i plugget imorse vid halv tio.. ganska så onödig dag egentligen. Det är typ alla dagar nu inför skolavslutningen. Betygen är liksom redan satta så Who cares?
Iallafall så slutade jag vid tolvtiden och då drog jag in till söder där jag mötte Mickis och Nora. Gick runt lite, åt en glass...snacka massa skit. Sedan drog vi in till centralen och vilket jädrans drag det var där inne. Fy fan vad jag längtar tills jag tar studenten, bara ETT ÅR KVAR! haha, vi gick runt där kollade på alla galna studenter. Då vi plötsligt ser en bekant till Nora på ett av flaken. Det var precis vid fontänen i TC. Vi fick komma upp på deras flak, shit va kul det var... Först kom jag inte på, fast nora och mickis gjorde det så jag sprang efter med tillslut så. Det var ett jädrans röj, och de skvätte öl och cider över hela bussen, så vi blev helt nerdränkt i alkohol. Fy vad vi stank. Haha men nu har jag precis dushat. Ska ner och slänga i en tvätt sen ska jag hem till morsan, käka lite middag och slinga min gudsyster. Om det nu betyder nått? 

Känns SÅ HIMLA SKÖNT att skolan snart är slut, den 10 juni slutar jag. Sedan är det från och med idag är det 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Oohhhh jag längtar hihi JIIIPPI. Då blir party! =)

Hur har eran helg sätt ut? Super med det härliga vädret va? hihi Ses sen, KRAMIS<3



Tänkte bara uppdarera med lite bilder från vår lilla tur...

      

image1698

Det var sjukt kul...längtar tills nästa år =)
image1697

THE Utflykt

Tjena, nu är jag hemma igen från våran lilla två-dagars utflykt. Det började med att vi promenerade en 6 km lång sträcka. Det var sjukt jobbigt att gå i den stekheta värmen, i uppförsbackar med en supertung ryggsäck på ryggen. Under vår lilla promenad stötte vi på bl.a kossorna MUU, lite söta hästar och massa annat...

image1657

En sak som jag la märke till är att de var extremt undernärda, alltså väldigt smala. Man såg liksom revbenen på vissa av dem, men men de lever väl bara på gräs antar jag.

När vi kom fram satte vi genast igång med maten, det blev makkisar och köttbullar. Alla var verkligen vrålhungriga så det var tur. Vi var på en gård som heter "Lida" tror jag, det fanns små stugor, uteservering, liten insjö, och massa annat skoj. Men vi var såklart tvungna att sova längst upp, längst bort på en höjd, i en trång låg jävla stuga. Haha, det var så extremt dålig luft där inne. 

image1658
image1659
image1660
image1661

Himla mysig plats var det iallafall. Klockan var väl bara runt halv två efter att ha ätit klart så då gick vi ner till stranden, där vi solade, lirade brännboll och kubb. Hade skitroliga tävlingar, där vi låg rikitgt jämt, men mitt lag förlorade...satans fuskare Bullen! haha

image1662
Bullen försökte sig på gitarren, men misslyckades... haha
image1663
Den "fina" utsikten. Nedan kommer lite bilder från våran grillning på kvällen.
Vi åt grillkorv med mack-bröd sedan gjorde vi också pinnbröd (som smaka skit)
   
   
  

Senare mot kvällen bytte vi sovplats till ett lite mysigare och mindre stinkande skjul. Ca 15 min från våran grillplats. Där sov vi sex personer, spelade gitarr, grillade marshmallows och hade allmänt skojigt. 

image1672  image1673
image1674
image1675

Måndagen var en slappdag, gjorde ett par övningar i skogen, typ lite tävling. Sedan la vi oss vid bryggan och solade lite medans grabbarna paddlade ut...

image1676
image1677
image1678
image1679
image1680

Tillslut hade vi en liten tävling om vilket lag som kunde bygga högst torn utav geléhallon och tandpetar, självklart förlorade vi, haha men man fick ändå äta upp alla efter.. hihi

image1681

NAAAAJS!

Utflykt

God kväll, kom precis hem från 40 år´s kalaset. Vi hade supermysigt med massa god mat sedan en helt underbar jordgubbstårta som efterrätt. Det är nämligen så att jag ska iväg imorrn, har helt glömt att berätta det.

Men vi ska iväg med skolan, (jag vet på en söndag) men vi är lediga på måndag så det blir najs... Ska upp vid sju imorrnbitti så måste verkligen hoppa i säng nu. Vi ska först promenera 6 km fram till platsen vi ska befinna oss på. Sedan är det kanotpaddling, aktiviter och grillning mot kvällen. Kanske blir mysigt, eller värst av allt är väl om det börjar regna. Det är jag och bullen med 10 grabbar, haha... Tur att våran lärare är med =P

Har ännu inte packat min väska, ska ha med sovsäck och sån skit... usch vad jag inte är taggad på detta nu, ajja hoppas jag känner mig mer "in mood" för det imorrn. Hoppas alla haft en trevlig lördagkväll.

Ses kanske imorrnbitti, annars på måndag! Ska försöka ta bilder =) kraaamis<3 A

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0