Uuuuut ikväll

Hej alla sötnosar, har redan haft över tusen besökare. Ligger dock inte kvar som ett men iallafall trea!
Kom ganska nyligen fram till Nora, ska fixa mig lite sen ska vi dra ut. Hade hoppats på fest men det ser ganska dött ut för oss. Det lutar sig åt ett mysigt café. Malin och Sara är nämligen inne i stan, så tänkte göra sällskap med dem. Sen kommer också älsklingen, hihi som vanligt. Kevin och alla tjejerna! haha

nä måste sminka mig nu, ha en underbar kväll kära läsare! <3

Iväg för att jobba

God morning folket, SHIT jag ligger etta på mest aktiva. Hur e det möjligt? Fan vad glad jag blir, hihi =) får så himla mycket fina och bra kommentarer. Har faktist lite bråttom nu, ska alldeles strax iväg för att jobba på Pizza Hut.


Jobbar från klockan 12-20 ikväll, så kanske är hemma efter nio tiden nångång. Jag har som sagt rensat garderoben lite, det var faktist inte speciellt mycket. Utan sådana saker som typ aldrig använts o.s.v
Tänkte lägga ut det ikväll om jag hinner.. får se. Känner faktist för att gå ut ikväll, sista dagen på lovet typ!

Känns tråkigt att inte kunna blogga så mycket idag när jag ligger etta, vill ju liksom vara aktiv då! Men får helt enkelt ta igen det ikväll.

Välkomna till alla er nya som kikar in på min blogg under dagen!

Have a nice day <3 / Alex

beställa hem

Sitter och kollar runt lite på internet och hittade lite fint som skulle ligga bra i min garderob, haha eller ah på mig menar jag med det. På sistonde har jag vart lite sådär småsugen på en klänning, skulle verkligen vilja he en eller två med mig till egypten. Men är inte riktigt den typen som använder klänning, så är lite sådär halft kräsen. Vet inte heller helt vad man ska ha till en klänning.

Har ni några bra tips på klänningar?

två klänningar från ellos.se


Zooma      Zooma


hittade också ett par riktigt snygga bikinis från H&M

  
 

Fan vad jag längtar till egypten nu, kan verkligen se min fina pepparkaksbruna färg komma fram! hihi
Få se om det blir nått att beställa, ska kolla lite mer imorrn. Nu är jag för pömsig...dags att hoppa till kojs!


God natt alla kära läsare // Alex

Håll utkik



Tänkte dra igång en tävling, eller kanske nått liknande snart... så håll ögonen öppna!



Äntligen dags för en egen dator!

Då var det äntligen dags, jag ska få en egen dator. Jag tror inte ni förstår hur skönt det ska bli. (haha) Nej men allvarligt, visst nu på sistonde är det bara jag och min kära lillasyster som använder datorn mest. Men förut när Adam fortfarande bodde här kunde det bli värsta bråken. Vi kunde verkligen inte turas om, alla är lika jävla egotrippade som den andre. Plus att den fula laptopen vi har nu är helt värdelös! Den kan inte vara utan sladden mer än typ en minut, va fan är det för bärbar dator? haha lyssna bara på namnet, måste ju stämma då!

Jag har på sistonde fastnat för MAC datorer, men som sagt är det ju väldigt olikt en PC. Plus att de kostar jädrans mycket, och jag tänker inte köpa en begagnad!



 Men som sagt så e jag ganska säker på att det inte blir nån mac...


Så nu kommer vi till min stora fråga då, Vilken dator ska man köpa? Asså då vill jag ju ha en som passar in på mina stora önskemål, det jag kommer få mest nytta av. 

- Kan inte kosta fööör mycket!
- Ska ha stort utrymme för bilder, musik o.s.v
- lätt att bära med sig
- ska fungera utan sladd ett par timmar.
- se sådär lagom fin ut (inte superviktigt) men ah.

Sen vill jag väldigt gärna ha photoshop, men det är väl något man köper på sidan av? 
Men om ni kollar på mina små krav här ovan och vet nån dator som skulle passa mig, snälla tipsa mig gärna. För jag är verkligen sämst när det gäller datorer, vet inte vad som är bra eller dåligt!

Tell me what you know! =)


Supermysigt Café

Grand Brand Coffe heter cafeét som öppnar imorrn i Högdalens centrum. Ett supermysigt café, där du får det bästa kaffet någonsin!


Hihi, har varit där ända sen klockan tre och kom hem vid åtta tiden. Imorrn öppnar det, så ni som är sugna på nått nytt, kanske tröttnat på ditt standard café? Idag gick vi igenom hur kassan fungerade, fick prova på att göra lite olika kaffen, eller hur man nu säger. Fick också pröva på att göra is-frappe, is-latte och smoothie. Vem vet? jag kanske kommer börja gilla kaffe, haha om man får göra det på mitt sätt liksom. Kökspersonalen fick också prova på att göra de olika mackorna som sedan vi fick äta upp. Men de lagade inga sallader och sånt idag...
Gick också igenom schemat, så har ett par dagar där jag kommer få jobba nu, ska bli superkul och jag ser verkligen fram emot det. Alla ni som gillar att fika och inte har för långt att åka, MÅSTE komma och fika hos mig.
Var klar runt sjutiden och då åkte jag hem till älsklingen i bandhagen, oh vad jag saknat han. Har faktist varit ifrån varandra nästan tre dagar. SHIIIIIIET! haha, nä man honom älskar jag mer än något annat!

Känner mig himlans trött och likaså Kevin så tänker bara vara hemma ikväll, mysa framför ett par bra filmer. Har redan hunnit se filmen "Deja Vu", såg dock bara halva men har sätt den förut. Den är väldigt bra! Faktist en film jag rekommenderar för er som gillar lite sådär lagom med action.

Såg att jag ligger trea på mest aktiva, det känns skitkul! Eftersom det också betyder att jag har fått ännu mer läsare, vilket faktist känns himlans bra att veta att det faktist finns folk där ute som läser min blogg, och som jag hoppas stannar här hos mig!

Berätta gärna vilka ni är, hur gamla ni är? o.s.v

Nä mår faktist lite illa, ska upp och kolla på "Hajar som hajar" nu. Kanske äta lite glass om illamåendet går över.
Imorrn ska jag jobba på Pizza Hut, men hoppas ändå på utgång till kvällen...får se!





Ha en fortsatt mysig fredagkväll, LOVE from Alex<3


Bästisarna blir svägerskor?

Ser ut som att de nuvarande bästisarna kanske blir svägerskor. Nicole har nyligen fått dottern Harlow med sin  blivande man. Nu dejtar Paris den andra brodern, och det ser än sålänge ganska seriöst ut. Men som sagt kan man aldrig veta med Paris, utan vi får vänta och se!

Men skulle de kanske tillochmed gifta sig, blir bästisarna då svägerskor. Tidningen skriver också att Nicole är överlycklig för deras dejtande!

Vad tror ni? Tar det slut om nån vecka, eller börjar Paris mogna, är det dags för henne att kliva ur sandlådan nu?















Peace

American Apparel rea!


American Apparel firar 2-års jubileum på nelly.com! Rean gäller endast under helgen, så passa på nu!
Själv äger jag ännu inget fodral, så ska nog passa på att beställa hem ett eller kanske fler sådana. Eller för er som kanske är intresserade av bodys från AA.

<3

Fredag

Halloo kompisar, hur mår ni? Jag mår super och känner mig faktist himlans glad. Ännu bättre blir det när solen skiner. Igår kom Nora hit, hon hade hyrt filmen "Kitty", men som vanligt så somnade jag..haha men så konstigt var det inte eftersom vi började kolla på den vid typ kvart över tolv, då e man ändå trött. Imorse vaknade jag runt tio eller nått, när jag kom upp till köket såg jag en gråtandes Mimmi, då har hon varit hos tandläkaren och dragit ut en tand. USCH! Världens jävla grop, det blödde väldigt mycket. Fan om någon fattar hur ont det gör borde det ju iallafall vara jag. Har väl plockat ut runt 10 tänder (flest mjölktänder då). Men nu är det bättre, tryckte i henne en ipren, så antar att det hjälpte lite.

Nora åkte precis, skulle iväg och jobba på coktail. Vet inte om vi ska ses ikväll, kanske kanske inte! Känner mig jädrans hungrig, men har fått order från chefen att inte äta nånting idag. Haha, ska nämligen bort till cafét i högdalen snart, ska väl vara där runt tre tiden. Vi ska nämligen smaka på allt vi har på menyn. Bara för att se och veta hur det smakar. Shiiiieeet vad mätt jag kommer vara, haha! Ska också gå igenom massa saker, prova kaffemaskinen och så. Känner faktist lite press på mig själv nu, måste liksom lära mig allt. Men ja jag kommer blir grym, det vet jag redan!


Hittade de här på google, shiit va duktig man är om man lyckas göra mönster i skummet...





Coolt va? Har precis dammsugit mitt rum, och tro mig det behövdes. Fan dammråtterna hade börjat bygga bo under min säng. haha, nä nu ska jag hoppa in i dushen... See yah<3


Färglinser?

Så bara för att jag tänkte att jag kanske kan få det nu av min mamma, eftersom ah syrran fick glasögon för så många lappar. Haha det ska va lika...nä men ändå för kul! E det nån som vet hur det ska gå till? Måste jag gå till en optiker eller vaddå? e det bara att beställa på nätet? Ge mig gärna förslag så jag inte beställer fel eller blir lurad!



Kan jag tillexempel ha vilken färg jag vill, eller går det inte eftersom jag har ganska så mörkabruna ögon?

Mysig tjejdag

Hej hej, tack för alla underbara kommentarer. Det gör än glad och det värmer faktist att få så glada och positiva kommentarer. Fortsätt så!

Idag har varit en sån där jättemysig dag, tråkigt nog följde det inte med några vita converse med hem. Det hade blivit ett missförstånd när jag ringde och bad han lägga undan ett par vita. Eftersom jag inte visste att det fanns helvita och sedan dem som jag ville ha då med röd detalj. För de är nämligen helt slut, typ överallt. Prövade de helvita skorna, men vill helldre ha de andra så sket i det. Mamma erbjöd sig betala ett par, hon brukar alltid vara med och köpa typ en jacka eller ett par skor när en ny årstid kommer, så det var väl bra tillfälle...synd bara att de typ inte finns kvar nånstans :(

Snälla vet någon vart de finns???? ska ut på nätet och leta, kanske kan beställa från USA? Nån som har en aning om VART de kan finnas kvar, alltså i 37 då såklart. Vill helst inte vänta till typ juni, om de änns kommer då!


Väckte Nora vid kvart över ett idag, haha fan vilken jädrans sömntuta. Hon skulle nog kunnat sova till 3-4 om inte jag väckt henne. Iallafall så åkte vi direkt efter att hon vaknat, utan att göra oss iordning. Mötte Mamma och Mums på synoptik i TC för att kolla på några glasögon till de båda. SHIT VAD DYRT! Helt sjukt asså, mimmis glasisar gick på fan 6000:- Fan de e ju orättvist, haha ajja ska väl vara glad för att man har syn som en örn...haha (det e väl bra) Ajja jag har iallafall jättebra syn, men skulle vilja ha färglinser... ska nog övertala mamsingen om att få det.

Sedan gick vi och åt en jättegod lunch, därefter bestämde vi oss för bio. Gick också in i lite affärer, hittade faktist ett par mysiga små shorts, perfekta till egypten. Sådär sköna också, tror det kallas typ handdukstyg?! Ett par turkosa iallafall från stadium..
                                              

Shit känner att detta inlägg blir lite långt och tråkigt nu, bara massa text..eller? e detta intressant att läsa? tell me!

Vi såg iallafall " Meet the spartans", en typ komedi eller vad man nu ska säga. De skämtar om olika saker om kändisar och sånt ...ganska kul. Men jag vet inte, de e liksom inte riktigt min humor. Mer en hyrfilm, inte värt att se på bio!



Som sagt så vart det inga converse för mig, däremot köpte mimmsan ett par blå, ganska heta faktist" Stolt som har en syrra som inte vill se ut som alla andra..hihi :P

Ska rensa ur min garderob nu, vem vet kanske skänker bort lite sen i bloggen? haha va säger ni om det?
ajja kram sålänge <3

Vinn en t-shirt

Jag älskar t-shirtar, stora med tryck på. Så himla fint till ett kanske par tajta jeans, och sen självklart skinnjackan på. As-snyggt, nu har Stephie en tävling där du kan vinna tröjan på bilden nedan. Vill du också vara med och tävla om denna, gå bara in på hennes sida och läs tävlingsvillkoren.

image100

Hoppas jag vinner, hihi

Converse

Har länge velat haft converse, men aldrig köpt dem antingen av brist på pengar eller fel storlek. Idag ringde jag till Sneakers&stuff i skanstull typ, och där hade dem min storlek. Så ska in och köpa dem nu, tror jag...pappa betalar. Haha det får bli min sena julklapp sa han, hiihihi


SOLO´s tips för rakt hår

Lillasyster köpte hem nr 4 av SOLO tidningarna igår, såg då detta tips i tidningen. Tyckte det lät bra och håller med om hur man ska gå tillväga, tänkte därför berätta det för er med! Hoppas ni får användning för det.



KLASSISKT POKERRAKT


Gör såhär:
Använd en stylingcreme med värmeskydd och vid önskemål en volymgivande produkt närmast rötterna för att undvika att håret blir platt. Föna sedan håret åt alla olika håll med en paddelborste, anledningen till detta för att putsa upp glansen runt hela hårstråt och för att få bort eventuella virvlar. Avsluta med en glansprodukt för en extra silkig finish.

Testa:

Värmeskyddande creme, "Tame it straightening cream", ca 45:-, Wella
Spray som skänker volym, "Root lifting sprey", 95:-, Björn Axén style.
Glansserum, "Serum nutri sculpt", 229:-, Kérastase.

 




 Tips taget från SOLO.

Onsdagens shopping

Hej hej, sorry för att jag inte bloggade igår kväll men var så sjukt trött att jag somnade direkt. Vi käkade en skitgod middag och kollade på So you think you can dance igår, fan va kul det är asså! Sen drog vi hem till mig, låg bara och snackade fram tills två, fast för Nora var det nog mer som att prata till en vägg eftersom jag typ småsov haha.

Imorse vaknade jag redan vid halv nio, skitskumt brukar aldrig göra det. Men va sådär sjukt kissnödig...
Igår var vi som sagt i stan, jag och Malin alltså. Fikade, då köpte jag såklart min nya favvomacka från Espresso house. Cream cheese bagel och sedan en varm choklad. Köpte också lite fina grejer. Kommer upp alldeles strax..




Sådär, då har jag fått in bilderna efter typ en kvart. Våran dator är så himla seg, så det e verkligen på tiden att köpa en ny.


 Mysig kofta, det var 50% rea så kostade bara 124,50 :- / Gina Tricot

 Vitt fodral, 129:-/ Gina Tricot

 Stor & slapp tunika,  149:-/ Gina Tricot

 Halsduk, 99:-/ Gina Tricot

 Armband 49:-, örhängen 39:- / H&M

Känns väldigt skönt att få fylla garderoben med lite nytt, det som behövs nu är en rejäl rensning under samma gång. Slänga eller ge bort allt sånt som inte längre används! Nä måste väcka norisen nu, käka lite frukost, eller haha ah en tidig lunch, kanske drar in till stan och lunchar med mamsen och lillesyrran.

Har också bokat tid hos nageltjejen idag, har inte helt bestämt mig än, men tror jag ska ta bort dem. Därav två anledningar, ett, det kostar och två de går sönder...jobbigt! men vi får se sen, ha en helt underbar dag. <3

Fergielicious



haha, sådär lagom GAY!

Keira Knightly



Idag fyller Keira hela 23 år,  inte taskigt men trodde att hon iallafall var över 25. Men fortfarande ung, har hela livet framför sig.

Grattis till henne=)

Fint väder

Heejsan, idag är det onsdag och jättefint väder. Däremot ligger jag fortfarande kvar i sängen. Måste ju ta vara på våra lov, hahah. Hade planerat att renovera eller haha okej städa i min garderob men vill iväg ut i det fina vädret nu så det får vänta. Men ska visa före och efter bild sen, haha min garderob e helt kaos just nu.

Ska dra in till stan och träffa Malin, kanske ta en fika och sedan kolla lite i affärer, känns som en perfekt idag. Igår vart jag lovad av far min att han ska betala min converse när jag väl hittar ett par, så ska ut och leta idag.

Kvällen är lite oklar, kan hända att vi tar nattåget upp till dalarna pågrund utav en liten händelse på kevins sida, men det är ännu inget bestämt där. Annars stannar väl jag hemma och de åker ivåg, vi får se.

Fan vad jag längtar efter sommaren, nån mer än jag som gör det kanske? Have a beautifull day <3

Egypten, snart kommer vi...bara 22 dagar kvar till avgång...



Dagens låt

Kände bara för att dela med mig av denna låt, tycker den är riktigt skön att lyssna på. Detta klipp kommer från filmen "Be Cool", sjukt rolig film..

Björn Gustavsson & Jag

Inte illa ?

image1093

Jätte pigg

Inte för att jag måste sova, men jag känner mig ju trött i kroppen. Men ögonen är helt uppspända, haha...klart om jag lägger mig ner och släcker, att jag somnar. Men tråkigt att sova när man är pigg PLUS att jag har lov. Fan klart man måste njuta. För att underhålla mig själv kollar jag på Björn G, fan han är typ skönaste killen. Så jävla rolig, bra på att spela teater.

E det bara jag som har dåligt minne?  Såg NU att jag missat våffeldagan, attans! Jag som annars älskar våfflor...
Det är ingen i min omgivning som änns nämnt det. Så det betyder att det inte bara är jag som glömt det. Ajja ska ta igen det imorrn, så imorrn är det våffeldagen för mig. Kanske bjuder lillesyrran på nån våffla om hon är snäll.

Nä måste försöka sova nu, annars kommer älsklingen aldrig somna och han ska ju faktist upp och jobba imorrn!



GOD NATT!

Björn i parlamentet

Haha, lyssna när han ska avsluta med falsett, sjukt kul!



Kussen fyller 21

Lite roliga kort lyckades vi få, tillochmed en liten film. Men vet fan inte om den är värd att visa, haha.
De sjöng nämligen för han, Friday´s har skitroligt firande. Men just idag verkade de lite trötta, för jag minns sist vi var där när min lillebror fyllde år så var det ett jädrans drag på hela gänget.

Grattis kusinen på din 21-års dag

image1091


      

Jag & kussen Jens

image1090
image1085
image1083

image1084

image1086

Haha, rolig jag är. Lägger små bilder på folket och stora bilder på maten. Hihi älskar mat! Jag och morsan delade typ på tre olika rätter plus att vi tog in vitlöksbröd som förätter.



Time for bed, God night everybody! <3

Måndag/Tisdag

Måndag

Go kväll, då var jag äntligen hemma. Hihii, känns skönt eftersom jag inte har varit hemma sedan igår morse, det e länge. Haha närå men känner mig bara rätt sliten. Känns som att det har blivit många inlägg delat på två dagar, alltså lite halvdålig uppdatering men så blir det när man har mycket att göra. Minns knappt vad jag gjorde igår, men nu kom minnet tillbaka. Juste, igår var jag på mitt NYA jobb, yes jag har fått det. Kanske redan sagt det, men nu e det liksom helt klart. Fick tillochmed två skjortor som jag ska ha när jag jobbar. Så igår var det mer som ett personalmöte, där vi satt och snackade om lite allt möjligt. Gick också igenom hela menyn, alla sa vad de tyckte o.s.v. Satte också upp ett schema för 8 dagar framåt, där jag bara har tre dagar som jag ska jobba men det är för att jag måste avsluta mitt jobb hos Pizza Hut först. Det är ett jättemysigt café, hoppas det kommer dra mycket gäster. Det vart ingen bio, men däremot degade jag och Nora först själva framför TV:n. Såg premiären på "So you think you can dance". Shit vad kul det var, garvade nästan ihjäl oss...men men. Sedan fick vi sällskap av Kevin och Anthony, hyrde då en film..Flood hette den, men den var inge bra. Sådär långtråkig. Sedan sov vi hemma hos älsklingen.




Tisdag

Var uppe vid halvtio tiden imorse, drog genast iväg hem till Nora då, åt lite god frukost sen gick vi bort till Coktail, hennes mammas butik. Jobbade där från 11-15 så tjänade lite extra cash där, helt perfekt till våran egypten resa!
Hjälpte också till i deras andra butik där de nu renoverar så att de kan ha en liten kaffebar där. Haha då ska vi jobba där istället hela sommaren, möhöhö...nä men de blir jättefint! Väl hemma hos Nora skulle vi baka sockerkaka, så himla sjukt. De flesta vet väl om att det finns färdigt puvler, som man bara blandar ut med vatten. Men med två korkade brudar som mig och Nora lyckades vi faktist misslyckas. Haha tog i 2 dl vatten för mycket...så den vart helt smaklös och degig.

Sen var det dags för mig och lillsyrran att åka iväg till Friday´s i kungsan. En av mina kära killkusiner fyllde nämligen 21 idag, så vi var där för att fira han. Tog lite bilder, kommer in alldeles strax.

Kram

Tisdag

heeeej alla kompisar, ska gå om knappt fyra min, e hemma hos Nora...fast sov hemma hos älsklingen inatt. Ska hjälpa Nora på Coktail idag, hennes mamma e sjuk så det är därför. Har massa kul att berätta om jobbet, men hinner inte nu så hörs senare, ha en underbar dag!


kramis<3

FashionToast - Kenzas

Spanade in en ny blogg, faktist en engelsk en. Så såg jag bilderna på den tjejen och såg att hon var sjukt lik kenza.

                         image1018 148935-3256
                         Bild lånad från Fashiontoast                      Bild lånad från Kenza


Tycker inte ni också att den här bruden ser ut att vara Kenzas syrra typ? Helt sjukt tycker jag, fast Kenza är en aning snyggare! Samma stil på sätt och vis, båda har den här långa fina modellkroppen... riktigt lika faktist!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Photobucket

Bilder lånade av Fashiontoast


Gårdagen

Igår eftermiddag gick jag upp till min kära farmor. När jag kom dit var alla andra redan där och bland dem min underbart söta släkting, yngsta av dem alla också. Nämligen min kusins son, Nicholas. Fan vad söt han är, och vilket jädrans charmtroll. Hihi I LOVE HIM!

image1015


   

Vilken sötnos va?


Så här gulligt gick jag klädd igår,

 

De var det....

Måndag

Heeellloo, hur mår ni idag? Jag mår superbra, känner mig hyfsat pigg och glad. Var uppe redan vid åttatiden imorse och gjorde mig iordning för avgång runt halv tio tiden. Men precis när jag ska gå ut genom dörren får jag ett sms... skulle ha vart på Cafét (mitt kanske nya jobb) vid tio, men då säger han att det har skett en del förändringar och att jag därför ska komma klockan fem istället. Fan nu har jag hela dagen på mig, vet inte vad jag ska göra. Hhihi, jo men funderar att rensa/städa garderoben lite, känner att den är rätt så kaosig. På tal om kläder så handlade jag lite nytt härom dagen, så tänkte dela med mig av det.

 Linne med kors i ryggen, 99:- st

   Tunika? 199:-

 Fodral? utan axlar, 149:-

Allt är köpt på gina tricot. Tunikan kommer vara så fin när jag åker till egypten om bara 24 dagar. Bruna ben...OHHHH vad jag längtar. Haha fan just nu kollar jag ut genom fönstret, snöar som bara den. Man har verkligen ingen lust att gå ut.. usch usch!

Vet faktist inte vad vi ska göra ikväll, men jag är faktist lite biosugen =) nån film ni rekommenderar?


Tävling avslutad

Då var tävlingen avslutad, kul att så många var med och tävlade om denna fina design som Sandy gjort.


Och vinnaren är LINA.


Det ända vi väntar på nu är hon ska höra av sig så att hon kan få hjälp att fixa allt runt omkring den.
Hoppas ni tycker det är kul med tävlingar, det gör iallafall jag. Så fort jag kommer på nått fint att tävla ut, kommer det komma en ny tävling. Ha en bra kväll.


Lördag/Söndag

Heellloo people, har ni haft en bra helg? det har iallafall jag haft, massa mys och gott att äta. Igår vaknade jag runt tio tiden...typ fyra min innan klockan skulle ringa. Gick upp och städade lite, det såg verkligen förjävligt ut. Åt en himlans god frukost, det var älsklingen som gjorde en jättegod omelett med ost och skinka i...MUMS!
Tillochmed påskmust fanns med på frukostbordet.

image978

Vid tolvtiden vart jag och K hämtade av Malin & Charlotte, vi åkte till den där tjejen som fixade rygge i torsdags för ett återbesök. Efter det drog jag och K till hornstulls solarium. Vi drog in till stan ett litet tag också, köpte lite nya grejer..trots att jag inte har speciellt mycket pengar men var bara tvungen. Slänger in nån bild på det sen, fina grejer från GINA! Fick ett samtal från kevins mamma om att vi skulle åka till bandhagen, de hade nån liten överraskning till oss. När vi kom dit hade Aleena handlat jätte mycket smågott, åt det italienska hållet. Det var liksom vår lilla påsklunch med dem. Haha sen överraskning löd såhär:

-Alex, kan du hämta vinet ute på balkongen? och kevin kan du hämta ett par rena kallingar?

Där låg det varsitt påskägg, med godis, 250:- och en lott. Otur som vi båda har vann vi inget, men mysigt hade vi.

image979

Vid sex-tiden åkte vi hem till mig, Sara och Sheila som flyttat till USA och England kom hem i fredags. Så hade lite mys för dem igår, käkade ännu en gång jättegod mat, sedan kollade vi också på Titanic. Den filmen kan man ju fan se hur många gånger som helst. Det var jag, Kevin, Malin, Johanna, Sheila och Sara. Alla sov över forutom Johanna, hon skulle typ ha påskfirande i kyrkan...

image980
 
Tog inte så mycket bild, men lyckades få en utan blixten. Då fick man med den mysiga känslan med ljusen...

image982

Sheila hade också med sig sin hund, som blev ganska sådär "kåt" på min pojkvän...haha

image981

Lite sådär småmysigt tycker jag... Sheila och Malin åkte vid halv elva tiden imorse, eftersom mamma och dem kom hem vid elva och Tomas är allergisk mot hundar så ah. Ska alldeles strax hoppa in dushen för att sedan gå upp till min farmor. Där vi ska äta lunch, alltså ännu en påsklunch! Vet inte om jag får med mig K, så jävla tråkig som han är...men vi får väl se. Hörs senare ikväll =)


KRAMIS<3

GLÖM INTE!

För er som behöver en ny och fräsh design, GLÖM INTE att vara med och tävla här i min blogg.

Klicka här för att komma till tävlingen ... Lycka till.


image75

J´LO s bebisar

Då får man äntligen en liten bild på de två sötnosarna, det blev en kille och en tjej!
Sådan vacker mor, tänk vilka barn!

image

PÅSK?

Här sitter jag ensam under påsk, jag menar för mig känns det bara som en vanlig fredag. Men när vi väl var i stan så såg jag massor av folk som köper påskägg, klär upp sig för att gå på släktmiddag...folk som reser iväg. Påskhelgen är ju den näst största högtiden efter julafton. Jag känner verkligen ingenting, visst ska jag på påskmiddag hos min farmor på söndag. Men utöver det, varför firar vi påsk? Jo om jag minns rätt var det då Jesus uppstod eller hur var det? haha...jag e SÄMST på historia, nån som kanske kan dela med sig av sina kunskaper. Mamma har iallafall påskpyntat lite fint i fönstrerna. Här är en extra gullig grej...


image914


hahah, söt va? Men för att inte vara helt mobbad och tråkig var jag ju bara tvungen att fixa påskägg, eller okej mamma har köpt det. Plus att de glömde godiset som skulle vara i Mimmi och Nickis ägg, haha så JAG får allt godis...hihi men fan va ska man göra med dem...äta godiset ur dem. Nä men det ena tar jag själv och det andra ska jag gömma till älsklingen, så när han kommer och han nu kommer måste han leta efter det. hihi

image915

MUMS!

Hur firar du påsken?

Långfredagen

Hallo folket, kom ganska nyligen hem från att ha varit i stan med mamma och tjejerna. Vi har fixat våra nackar...
Inte genom massage på det sättet men med hjälp av ett verktyg. Jag har sen länge haft väldigt sne höft, kanske 3 cm skillnad ungefär. Det hon har gjort är att ha flyttat tillbaka den första kotan, alltså atlas...för den är i princip sne på var enda människa på hela jorden. Höften blev genast bättre, men detta är en process, så det kan ta ett tag. Jag har väl inga större problem förutom vanlig ryggont som de flesta har! Men det är bra att göra det, för det är fixat föralltid då. Min kära vän Malin var där också, kul att träffa henne...ja menar det va ett tag sedan. (barndomsvän).
Kanske ska ses ikväll, gå på bio eller nått. Jag fick skjuts hem av dem eftersom mamma och CO ska till landet. Så jag är ensam hemma, men tvivlar på att jag ska vara hemma...orkar inte vara själv och pojkvännen är ute och cyklar nånstans! haha närå men vet inte än vad som händer.

Idag har det fortsatt att snöa, sjuuukt mycket. Men nu verkar de ha lugnat ner sig lite...men e man inne så e det faktist ganska mysigt. Det har kommit så mycket snö att det var svårt att öppna dörren, hah nästan!

image913

Är fortfarande sjuk, så det blir en lugn kväll iallafall plus att jag jobbar imorrn. Har hört några rykten om att Sara kommer hem idag, hon är en av mina bästa vänner. Hon har flyttat till USA, för ett jobb. Men hon har varit borta i kanske 2-3 månader nu, så saknar henne massa. Hoppas på att få träffa henne, kanske har nån middag eller så imorrn in my casa!

Har precis värmt på lite pasta á la carbonara, så det ska jag mumsa i mig nu. Såg också att mamma el. Tomas köpt 4 avsnitt av BECK, så tänkte lägga mig i soffan och kolla in hela skiten :P

KRAMIS<3

Amy då & nu

Tycker bara att det är kul att se hur känd hon blivit..på filmen nedan hade man ingen aning om att hon skulle bli så känd som hon har blivit idag! haha en riktig sötnos






Just listen



Kanske ligger det nått vettigt i det han säger trots allt!?


Mer trafik i bloggen

image480


Bra tips,

Känner du att du kanske vill ha mer trafik i din blogg, klicka på bilden ovan så kan DU också bli medlem!

Torsdag

God kväll, här sitter man alldeles ensam i mörkret...haha närå! Ensam kanske men inte i mörkret. Familjen är borta ikväll så är själv, tillochmed Kevin är borta! Skulle ut med Anthony på nån fest.
Halv nio imorse vaknade jag och fick rusa ner till bussen, osminkad, oätad..haha ah slängde i princip bara på mig kläderna och tog bussen. När jag först kom till dagis till den stora sidan var det helt tomt, trodde dem hade gått ut. Men tänkte gå över till lilla sidan för att fråga...då var de där. Vi hade bara 12 barn idag, resten var sjuka och lediga. Helt sjukt, haha och all personal vår på nån konferans det var därför jag fick hoppa in i sista sekund. Har vart rätt lungt, men eftesom jag känner mig sådär halvsjuk just nu har det tagit lite extra på krafterna. Slutade vid fyra tiden och då åkte jag hem till Mickis. Vi gjorde folieslingor, resultatet vart bra. Fast färgen räckte inte helt, så ska slänga på några slingor till nångång nästa vecka. Missade bussen precis så fick åka en liten omväg. Känner mig helt möshad, och vill bara bädda ner mig i min sköna säng framför en bra film. Glad är jag att jag inte jobbar imorrn, känns JÄTTESKÖNT! Plus att familjen ska till landet så har FF i helgen, haha. Ska nog mysa med älsklingen eftersom jag jobbar på lördag.

Känns väldigt skönt med lov men också lite tråkigt. Och det av den anledningen att man blir så rastlös...så TUR att jag har ett jobb. Börjar känna mig väldans pömsig nu, så ska nog krypa ner i sänge, fast datonr hänger med! Har massa roliga bloggar jag måste läsa, hittar bara fler och fler som är intressanta att läsa!


Va ska du göra under påsklovet?


intervjuven gick superbra!

Hello my friends, hih jippi besökarna har ökat idag, det gör mig himlans glad! Förutom att jag var hos tandläkaren idag var jag ju också på en intervjuv i högdalen. Det är nämligen så att det öppnar ett nytt café där på lördag. De är en hel kedja men detta är den första som öppnar, sedan kommer det fler café inne i stan. Chefen verkar hur skön som helst, en riktig glad liten prick! haha, han berättade om hur det hela fungerar, deras plan...o.s.v
Jag är verkligen intresserad av jobbet, MEN som sagt är jag anställd på Pizza Hut, så vi får se hur det blir med det. Roligast, eller okej inte roligast men det lustiga är att jag inte dricker kaffe överhuvudtaget, jag hatar det...men han sa att det inte gjorde nått, haha bara jag har ett stort intressse för det och det har jag! Ska dit på måndag, kolla hur de arbetar, pröva på att göra kaffe etc. Ser verkligen fram emot det. Då måste ALLA mina trogna läsare och ni andra såklart komma dit och fika OM jag får/tar jobbet...hehe

Kom hem för nån timma sedan, har vart hemma hos Nora och inte gjort nånting... som vanligt! hihi nä men det e mysigt. Köpte lite M-godisar och kollade på TV. Har försökt ändra hennes design också, hon har nämligen också en blogg! Vi åt jättegod kycklingsallad med pommes hos henne...trots det är jag nog lite hungrig nu.
Ska alldeles strax hem till älsklingen, ska sova där ikväll! det kanske ni förstod! :P

Imorrn ska jag jobba extra på mitt gamla dagis, det är faktist lite kul. Det finns tillochmed två fröknar kvar där som jobbade när jag var liten och gick där. Nån är tydligen sjuk eller nått så ska hoppa in och jobba från 9-16 imorrn. Skönt med lite ännu mer cash. Sen är planen att jag ska hem till mickis, slinga hennes hår! Så vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga imorrn, men annars syns vi imorrnkväll.

SUPERKUL med alla roliha/äckliga historier som folk delar med sig av, en del är riktigt äckliga..haha fortsätt dela med er..sitter bara här och garvar för mig själv!

Nä dags att dra, GOD NATT <3

Det finns så mycket sjuka människor!

Tjaabbbalabba, asså om ni bara visste hur mycket skumma människor jag sätt idag...haha
Den första stötte jag på imorse när jag satt på tunnelbanan påväg till tandläkaren, helt skum. Han var väl inte sådär jätterolig men han kollade först på mig skitmycket sen satte han sig framför mig, pratandes  telefon. Så bara garvar han sådär jobbigt högt så man såg fan halvvägs ner i halsen...haha äckligt bara! Sen byter jag plats, så kommer det på en snubbe. Sätter sig framför mig, tjejen brevid trodde typ först att hon kände han men hon såg fel. Men han fortsatta babbla om att han vart på tv, och att han då var typ känd..haha sen när hon gick av satte han sig brevid mig och frågade vilket håll tåget åkte, jag sa vilket håll och då sa han, synd! Haha sen frågade han om de sa - nästa cypern haha...så himla störd...han frågade om guldet på min väska var äkta och vilken telefon jag hade. Frågade om jag ville byta mobil med han, för han hade en mycket coolare. Den kunde blinka och nått annat skit. HAH kanske inte låter så jättekul men han va verkligen konstig...

Sen efter att ha mött Nora & lisii & Sara gick vi till affären för att köpa godis, då stog det en kille i affären och läste på en saftflaska typ en cm från flaskan, haha trodde först att han typ luktade på den...men stog där länge och läste Lite synd men fan vad roligt det såg ut.

Sen kommer det äckligaste! På väg upp i rulltrappan säger Nora, - fan vad det luktar bajs. Jag luktar lite och kollar på gubben framför mig, ja tänkte det e säkert gubben. Sen kollar vi lite till, då har han BAJSAT PÅ SIG! asså fan va äcklad jag blev...hah blä...tyckte på samma gång synd om han men BLÄ det var typ diarré som runnit ner, så man såg det vid skon....BLÄ BLÄ BLÄ! Det stank verkligen äckligt människobajs.....USCH!


hahaha...ajja...har du/ni stött på nån riktig märklig människa? snälla tell me, kan man få sig ett gott skratt!

Tvillingar?

Ryktena om tillökning i familjen Jolie/Pitt bekräftades under lördagen i samband med filmgalan Independent's Spirit Awards i Los Angeles. Angelina  dök upp på mattan med en tajt svart klänning som tydligt visade på en liten bebismage. Det är ingen hemlighet att "Brangelina" vill ha många barn, men frågan är om det kanske blir för mycket? Nu har de adoptibarnen Maddox , 6, Pax , 4, och Zahara , 3 och biologiska dottern Shiloh, 1.
Det har nu också bekräftats att hon väntar barn, men frågan är om det är EN bebis eller TVÅ bebisar?

Det lär ju bli två söta bebisar iallafall, kolla bara på deras sötnos nedan! Så lik sin mor som det kan vara...


Fortsätter att snöa?

God morgon, ja som hade hoppats på lite fint väder idag men nej nej...det snöar ännu MER! jag menar HALLÅ? det är ju april snart, det är liksom påsk till helgen. Inte brukar det väl vara snö då? Ajja tur som jag har ska vi till egypten mindre än en månad, hihi längtar verkligen!!!!

Känns skönt att känna att påsklovet börjat nu...man känner sig så avslappnad på nått sätt. Ska nog gå och ringa nora alldeles strax, sen ska jag nog dra och sola en kvart eller nått. Måste ju börja förbereda kroppen för ännu mer sol om några veckor! HA!
Ska inte vara hos tandläkaren förrän ett så har ett litet tag på mig att sega runt eller om jag kanske väljer att åka till Nora och vara där tills klockan blir ett! Jaja vi får se, börjar faktist känna mig lite nervös för intervjuven, TROTS att jag fått det förut och fick jobbet...haha för jag jobbar fortfarande på Pizza Hut.

Det var meningen att jag skulle färga en kompis hår idag, men ändrar nog det till morgondagen eftersom jag verkligen behöver träffa min pojkvän idag...i miss him<3

Har precis mumsat i mig lite frukost, känns alltid roligare att äta frukost när man handlat dagen innan... får man precis det man vill ha, hehehe!


Have a happy day,




Dags att hoppa till kojs

Blev klar med nicki´s klippning vid tio, men lägger in bilder imorrn för skoj! Känner att jag börjar bli himlans pömsig. Älsklingen min sover hemma idag, så nu har det två nätter sen vi sov med varandra! Och det känns faktist...miss him<3 Imorrn tänkte jag försöka komma iväg och sola, sen ska jag till tandläkaren vid ett tiden.
Hade nån liten förhoppning om att ta ut den imorrn, men det kan jag nästan avgöra själv...eftersom jag fortfarande har stora gluggar här bak...Så blir väl nån månad till men det är i sådana fall endast för att jag slarvar med min gulliga gummisnoddar som jag hatar...men sover iallfall med dem (nästan varje natt).


Efter det ska jag faktist på en jobbintervjuv. Ja jag vet jag har redan ett jobb, men känns kul att gå dit...gemföra lite kanske. Se om det är bättre, chansen finns! chansen finns att jag kanske byter...för faktist så är resvägen hela vägen till pizza hut helt jävla skitjobbig! Så ja, men som sagt ska bara dit och kolla lite...men det är iallafall för ett nyöppnat café, eller det öppnar på lördag!

Nä nu är jag supermega trött, Sov så gott allesammans! Älskar att ni blir så många besökare, glöm bara inte att lämna ett spår så jag vet vilka ni är.

PUSS&KRAM <3

Gozzip Girls håller i en tävling

Jag älskar tävling, det är sällan jag vinner..eller okej det har hänt två gånger. SUPERKUL! ;)
Men här är en tävling som passar bra till mitt yrke, mest av allt vill jag bli make-up artist så en sådan liten grej kan få hamna i min lilla samling med de lite dyrare borstar och smink. Har ganska tajt plånbok just nu och har inte råd med det bästa, så därför skulle det vara superkul att vinna en sådan som på bilden nedan.

Var med DU också, gå in på Gozzip Girlsz.

image314

Me & little sis

Hhihi, hittade den här bilden...och shit vad den är gammal! Den är på mig och lillesyrran, kanske 97 eller nått.. SÖTNOSAR!


image102


Hejsan svejsan

Då var vi hemma från sjukhuset, eller det var väl för nån timma sedan. Men har precis ätit en typ kyckling sallad med rostade mackor, hihi mums. Det gick bra på sjukhuset, hon var nog ganska pigg när vi kom men blev lite segare med tiden. Hade en sån där lagom fin fläskläpp, men det kommer försvinna. Lilla tulan, skitjobbigt måste det vara men men, hon har verkligen en ängel som vakar över henne!

Nu ska jag klippa Nicki, hon har sånt där lååångt fint blont hår som jag nu ska klippa AV! haha närå, tänkte bara klippa upp det lite, så att det blir lite mer liv i det liksom. Tar en före och efter bild. Imorrn är jag ledig, eller ah från skolan iallafall. Har lite grejer jag måste fixa, typ som att dra till tandläkaren sedan ska jag faktist på en intervjuv, men berättar mer om det sen!

BRB, kramis<3

PÅSKLOV

Hallleloooja, då var det äntligen påsklov för mig...Det är nämligen så att imorrn har vi studiedag och på fredagen är de ju röd dag, så då har alla ledigt. Men då blir torsdagen en klämdag så därför har min skola bestämt att vi får ledigt...hih JIIPPI! Gick till skolan imorse vid nio, kollade bara på en film fram tills lunch sen drog jag hem. Känner mig fortfarande lite krasslig. Blev faktist chockad imorse att det var så himlans mycket snö, helt sjukt! Jag menar imorrn ska det typ bli plusgrader och skinande sol. Förstår mig fan inte på vårt land asså. haha När jag hem vid kvart över ett låg Nora fortfarande och sov, jävla sömntuta! haha men nu är ju vaken.. Ska alldeles strax åka iväg.

Ska möta upp mamsen och mimmi för att sedan åka till astrid lindgrens sjukhus. En nära vän vart nämligen påkörd igår i trafiken. Mammas guddotter och mimmis kompis. Inte sådär jätteallvarligt, men hon är ganska liten så hon tog ju skada såklart. Men nu ska vi iallafall dit och visa vårt stöd för henne, måste kännas jättejobbigt! Usch...

Jag är inte den person som råkar ut för sånna allvarliga saker, väldigt sällan. Har inte änns haft nån släkting som gått bort på jäääättelänge! Så man blir ganska chockad på sätt och vis när en sådan här sak händer.

Känns jättekul att så många kommenterar och läser min blogg, trots att jag inte är uppe i tusen besökare så har det ju ökat massa gemfört med förr. Nä nu är det dags att ge sig iväg, ha en fortsatt mysig snödag!

KRAMISAR<3

Haha en skitgammal bild på mig och norisen en tråkig dag...haha vår fjortisperiooood!



image797


It´s snowing

Tjenare, sitter hemma hos Nora nu och har kollat igenom ett antal olika filmer på youtube med Björn. Haha fan va rolig han är. Kan verkligen inte fatta att det faktist snöar, fan det ska ju bli vår nu...?!?! Eller är det jag som är snurrig.. nä usch vilket väder. Som vanligt känner jag av den tunga luften, så har lite sådär halvjobbig huvudvärk.
Jag mötte upp Nora vid hennes skola sen åkte vi in mot stan. Vrålhungrig som jag var gick vi till espressohouse och köpte varsin Cream cheese bagel, oh I LOVE THEM! hihi Mötte på en gammal kompis som stannade och babblade lite. En som var vääääldigt bra på att babbla var hans tjejkompis, haha shit hon pratade på som bara den med både mig och Nora. Lite weird men men. Vi var inne i flera olika butiker letandes efter en skinnjacka till N men hittade ingen.. känns ju tråkigt att köpa en som alla andra har. Jag menar alla har ju typ redan skinnjack, så kan ju vara kul att hitta nått lite udda kanske.. Ska alldeles strax dra hem till mig, vet inte än om Nora ska med eller ej men jag tror faktist det. Hon mår lite sådär halvjobbigt just nu, vilket jag förstår eftersom hon har en pojkvän eller ja ett EX som beter sig som en riktigt jävla skitstövel! OH BLÄ! blir skitirriterad på den där människan! Men men det är så han fungerar inget att göra..han är förstörd!

Ska försöka äta nått mumsigt nu, kramis

Bilder från lördag

Varning för väääääääääldigt lååååååååååångt inlägg!


Då var det dags för fortsättningen från mitt "lilla" melodifesdtival inlägg igår. Tog inte sådär jättemånga bilder, men några roliga bilder fick jag... Så här kommer dem:

Aleena hemma hos Aså&Micke när vi gjorde oss iordning

image681

Emma & Mimmi på väg till globen

image682

Tjejerna med sina SANNA-tröjor =)

image683

Jag och Anna Book inne i globen

image684

Precis efter att Charlotte anlänt till efterfesten...

image685

Åsa & Micke

image686

När Sanna sjöng sin låt igen på eftefesten...

image687

Amy Daimond

image688

När Sibel signar våra t-shirtar

image689

Nordman signar våra t-shirt

image690

Aleena &  Nordman eller Håkan som han heter...

image691

Aleena, Åsa & Håkan...

image692

Som ni ser hade vi faktist skitkul, jag själv hade ingen t-shirt utan vi gick runt för att få de signade till Mimmi & Emma. Men en t-shirt har vi, men det är bara med Sannas auto på eftersom det stod HEJA SANNA! Berättar mer om den sen...

Aleena, Sanna och jag...(hatar att se mig själv på kort) men men!
Tog en bild på bara mig och Sanna också, trodde jag..men eftersom det var kevin som "tog" kortet så antar jag att det inte blev nått..haha men men det kommer flera tillfällen!

image693

Jah och Linda =) söt liten brud! haha

image694

När Charolotte signar...

image696

Jag & Charlotte

image695

Älsklingen är ju rolig han...haha han bad både Charlotte och Björn signera hans nya converse skor...på insidan dock..men ändå! haha

 

Tog en bild på älsklingen och han från "Fråga Olle".



Sen sist men inte minst, min favvosnubbe, HAHA Björn Gustavsson!!!

image700

Tog en bild runt två tiden, då det började gå lite sådär halv över styr...folk blir ju liksom skitfulla.. tror de är Sofia som står där längts till vänster eller vad hon nu heter! ;)

image701

Nä nu ska jag hoppa in i dushen, träffa Nora om nån timma...har lite filmer och sånt med det får komma upp senare eller imorrn! Hoppas ni gillar bilderna..

Kraaaam på er <3

Känner att jag ligger efter..

haha, go morron...eller kanske god dag för alla er andra som var uppe tidigt imorse. Själv vaknade jag vid tio hemma hos älsklingen. De hade redan åkt iväg till jobbet, så jag gick bara upp, klädde på mig och åkte hem. Mår inte sådär helt bra idag, lite snuvig och i huvudet. Förväntade mig ett tomt hus men där hade jag fel. Mimmi och Nicki är hemma, plus att Tomas är hemma...alla är typ småsjuka...nån skit som smittar? jaja!

Eftersom jag har haft sådär lagom mycket att göra känner jag att jag låg efter lite med lite nyheter eller vad man nu vill kalla det.
Det är nämligen så att i måndags tog mamma det stora beslutet och sålde huset. HELT SJUKT! FIck världens förlust, men nu har det släppt lite. Först ville vi inte sälja det till just de här killarna för att de la för lågt bud, men efter olika uträkningar så kom vi fram till att vi inte skulle tjäna på att inte sälja det nu och fortsätta renovera köket + badrummet. I tisdags var de och skrev på papper och allt dånt skit, så den 15 maj måste vi vara ute ur huset. Roligast av allt, eller ah..haha är att vi ännu inte hittat vart VI ska flytta! Så vi får ju se hur det kommer gå, haha inte kommer det bli att vi hamnar på gatan men ah kanske inte det perfekta heller.

Fick också hem ett brev häromdagen, fy fan vad jag garvade när jag öppnade det! Så jävla sjukt, kan inte fatta varför JAG får det. Jo jag fick hem typ "bindor" för män! Asså VA?!! ahahahha...

image676

Nån som kanske behöver lite bindor för män? Det sjuka är att detta är för killar som typ kissar på sig. Vanligtvis är det för äldre gubbar som inte kan hålla sig! Ajja, roligt bara...för jag har fan inte beställt det hära. Måste ha följt med när man blivit medlem eller nått på internet! MÅSTE börja läsa reglerna och vad som följer med...haha

Björn Gustavsson, SKÖNING!

Dem här två filmerna, måste man bara se! HAHA så himla klockrent...kan inte fatta varför alla gillar han, haha för allt han gör är så sämst men ändå så jävla bra!






 
Ni måste ju bara hålla med mig? =)


Final + efterfest

För er som inte har nått intresse av melodifestivalen, rekommenderar jag er att inte läsa detta!



hejsan folket, hur har ni haft det? Sorry för very bad uppdatering i bloggen igår och idag men har haft så himla fullt upp. Igår var det som sagt final i melodifestivalen, och JA jag gick dit... dagen började lite dåligt med mycket upprördheter och min förvirrade lilla hjärna men det löste sig efter ett tag. Var förbi Nora på coktail en liten stund och snackade lite tills det att Aleena hämtade upp mig i gullmars. Vi drog hem till mig och gjorde oss iordning. På väg hem till Åsa & Micke (några som också var med på finalen) får Aleena ett sms. Hon ba: YEEEEEEEEEEES! haha jag vart först typ rädd, sen när hon sa att vi fick en till biljett till efterfesten blev jag såklart överlycklig. Allt kändes så bra då, att det var klart liksom. Allt gick rätt fort, sen plötsligt satt vi där inne och första låten började.

Det var sjukt mycket folk, som ni säkert vet. Men 13 000 människor var där inne igår, och shit vilken stämning. Jag och älsklingen satt inte med de andra, de satt nere på parketten med sin stora SANNA skylt.


image605

Jag och älsklingen satt på vänster sida av scenen, precis bakom green room. Men vi såg väldigt bra faktist. Efter några låtar, kommer plötsligt Anna Book och sätter sig brevid oss, det fanns nämligen en ledig plats där. Haha hon är så himla söt och go. Eftersom vi träffat henne förut, kände hon igen oss och vi satt där snackade, kommenterade allt som gick att göra. När poängen från domarna gavs ut, satt vi där och suckade, klagade....fan vad besviken jag är på domarna. Men allvarlig talat, efter att ha snackat med Sanna, så håller jag med henne. Fan hon vann ju folkets röst, det är ju DET som är att VINNA liksom...visst jag tyckte faktist att Perellis låt var bra, och den kanske kan komma långt i Eurovision, men Sanna är bara bäst. Världens goaste tjej. När den sista poängen delades ut till Sanna, 130 poäng eller var det nu var, trodde först jag och Anna Book att hon vann så vi ställde oss upp och skrek och hoppa tills vi insåg att poängen inte räckte... FASIKEN! asså benen skakade i 180...haha

Men Sanna vart helt överlycklig, att få vinna folkets röst var för henne att vinna. Är superglad för hennes skull och Aleena´s skull. Tror det kommer gå riktigt bra för henne som låtskrivare nu.


När det hela var slut, snurrade vi runt en stund...tills vi fick reda på att efterfesten höll till på annexet. Vi fick våra band, sen gick vi in. Shit vad folk det var...skitnajs ställe.


image604

När man kom in fick vi först hänga av oss ytterkläderna, plus att vi fick drinkbiljetter (som man sedan kan hämta ut gratis drinkar i baren) Fick typ två-tre stycken. Sen när man kom in till själva partyt fick man ta
jättecoola välkomstdrinkar!
 
Som såg ut såhär,
 
image606

MUMSIGT! Fast de smakade lite för mycket alkohol för min smak. Sedan var det dags för maten, jag hade knappt ätit nått innan så var rejält hungrig. Det fanns ganska  mycket gott, men lite kräsen var jag. Haha men bäst av allt var nog efterrätten. OH SHIT! va gott det var... Tog en liten bild på det med =) haha

image608

I glaset var det typ mangosorbe med nån söt sås. Det vita kladdet där till höger är coccos pannacotta. OH!
Sen den lilla chokladkakan var en mjuk och ljummen brownie typ. MUMS!!!!

Sen är det ju såhär, att komma in på efterfesten är ju att vara VIP, men sån jävla tur som vi har fick vi komma in till the VIP of the VIP. Om ni fattar vad jag menar. För kändisarna hade sin egen lilla scen. Där alla olika bidragen hade egna bord, med champagne och fina glas. Pressen och allt annat folk stog nedanför den platån kan man säga. Men vi fick gå upp till den...skitkul! Charlotte hade en skitstor champagne flaska, haha ar tvungen att ta kort på den!

image609

Det tog ett tag innan alla kom, eftersom de säkert blev intervjuvade och så. Men jag lovar att det märktes när Charlotte kom. Hennes låt började spelas högt i hela lokalen, och det blixtrade och lät massa nere vid ingången.. Sen tog det säkert 5 min för henne att komma fram till scenen. Har tagit en massa bilder, men dem lägger jag in imorgon. För nu är klockan mycket och jag ska hem till älsklingen i bandhagen!


Hehe, vill ni se och höra mer får ni kommer förbi imorrn också ;) Mår sådär halvdåligt också, så stannar nog hemma imorrn!

Hörs imorrn, KRAMISAR!<3

the big BIG day

God morning gott folk, här sitter jag nu i min pyamas och har vart vaken sen klockan tio. Känner mig sådär jobbigt förvirrad, lite i tvivel. Idag är det som alla vet final i globen. Jag och älsklingen har en biljett var, men som vi såklart betalar för och det är iallafall säkert. Men Aleena har fortfarande bara EN biljett till efterfesten, och det SUGER! Vi har första ching om hon fixar en till, men just nu är den biljetten till Kevin, men han är så sör och go så han vill såklart inte gå utan mig.
Men då kommer vi till mitt lilla dilemma, nämligen OM jag ska gå på melodifestivalen trots att jag inte kan gå på efterfesten eller ska jag skita i det och bara sitta hemma hos nån annan och se finalen på Tv som i stort sätt alla andra kommer göra? Jag kan verkligen inte bestämma mig. För sååå himla kul är det inte att sitta där typ en och en halv timma för 650:- och sen inte få gå på efterfesten :( har sätt fram emot det så sjukt mycket...

Vad tycker ni?

Varför jag frågar är för att jag känner mig så sjukt förvirrad, haha inte frågar jag för att skryta eller nått..verkligen inte. Utan bara för att se hur många andra som säkert hade velat gå, så jag inte ångrar mig sen! äsch bajs..
En sak som ja bestämt mig för nu är att jag tänker åka in till stan, ska låna lite grejer av Nora, typ kamera och sånt. Tänkte sola en snabbis också, sen förhoppningvis köpa lite smått som jag velat ha skitlänge...

Kul att många är med och säger vem dem tror vinner ikväll, ja vi får ju se vem som gissat rätt =)
Självklart hoppas jag på SANNA! vilket ni säkert förstår...

Nä måste fixa lite nu innan jag drar, men bloggar mera sen. Kramis ha en mysig förmiddag <3

Vem vinner?

Vem tror ni vinner i finalen imorrn i globen? 


Sanna Nielsen

Sanna Nielsen, Foto:SVT



Charlotte Perelli

Charlotte Perrelli, Foto:SVT




Linda Bentzing



Sibel

Sibel, Foto:SVT

Rongedal

Rongedal, Foto:SVT

Christer Sjögren

Christer Sjögren

Amy Daimond

Amy Diamond

Nordman

Nordman, Foto:SVT

BWO

BWO, Foto:SVT

Frida feat. Headline

Frida, Foto:SVT



Gissa nu så ser vi hur bra ni är på att gissa, JAG HOPPAS IALLAFALL SÅKLART PÅ SANNA! =)

Fredagen

Hallluuu, jag nu är det ju egentligen lördag men jag låtsas som att det är fredag. Försov mig lite imorse, så kom en halv timme försent, men missade inge speciellt. Eller jo de snackade om att när vi går i trean ska vi få åka till london i en vecka på typ lite lättare "utbildning" hos vidal sassoon! För dem som vill såklart, plus att man pröjsar själv. Plus att våran lärare är så skön, hon ba: så stannar vi två dagar extra, shoppar och myser lite... haha jag ska LÄTT med! Fan London är ju typ frisörernas stad!!!!

Va jätteglad när norisen kom till skolan, hade värsta idén om hur hennes hår skulle bli, och trodde verkligen att det skulle bli som jag trodde efter fyra långa jävla timmar. Men NEJ där hade jag fel, för det vart totalkaos..haha nä inte kaos men verkligen inte så jag hade tänkt mig. Jag brukar ALLTID bli nöjd med det jag gör på mina kunder/kompisar, men detta blev jag väldigt missnöjd med. Så har lovat henne att hon ska komma tillbaka nästa vecka så vi fixar det. Här är lite bilder från start till slut!

Före:

 

under blondtvätten(typ pissgult):



Sedan resultatet:

 

Visst det ser okej ut tänker kanske ni, men det är så långt ifrån vad JAG och Nora hade tänkt oss så därför denna missnöjdhet. Men men, sånt man får ta ibland, ja menar man lär sig av sina misstag! Eftersom det tog så lång tid också, kom jag såklart försent till jobbet, EN HEL timme...jättepinsamt, ska ALDRIG mer komma försent...men ah sånt som också händer, men inte FÅR hända! Jobbade fram till nio sen åkte jag hem.

Såg en lite sådär halvt obehaglig snubbe i älvsjö som antagligen var väldigt full, han låg på marken och försökte spy, typ harklade sig hela tiden...hade ingen som helst balans, trots att han satt ner. Som tur var det två väktare där som passade på han tills ambulansen kom. Men usch vad jag tycker sånt där är obehagligt. Ja menar att man änns dricker så pass mycket att kroppen blir i så dåligt skick!

Nä blä blä, idag har jag inte haft lika många besökare, undrar varför? Är jag tråkig? nääääe det hoppas jag inte.
Imorrn (eller idag) är det den stora dagen för många tror jag, nämligen final i melodifestivalen.
Aleena ska komma hit imorrn runt elva-tolv tiden, ska slänga i en toning, styla och sminka henne lite. Hon måste nämligen vara på globen redan halv två. Älsklingen och jag ska väl vara där runt sju tiden, så ska verkligen ta och njuta av min lediga dag! Men ska bli väldigt kul med finalen, däremot är jag inte helt säker om vi kommer med in på efterfesten men JAG HOPPAS HOPPAS! alla får hålla tummarna för mig, för kommer jag in där kommer jag nog få en del roliga bilder med kändisar, och JA det tycker jag är coolt! Eller kul iallafall =)

Måste hitta nått att ha på mig också, vill köpa nytt men kommer nog inte ha pengar över för de...ajja vi får imorrn!

Hoppas alla haft en underbar fredagskväll, PUSS&KRAM!

Enorm munn



Haha HELT SJUKT STOR MUN!!!!!

Snart midnatt

Ja då var det alldeles strax dags för sängen för min del, imorrn är det skola och sedan direkt till jobbet...ska bli lite kul men ändå jobbigt! Älsklingen har ännu inte kommit, hihi sötnosen har varit med sin pappa och tagit en öl på krogen för första gången...hihi

gammal men mysig bild på mig och min pojkis sen i vintras tror jag =)

image391


Hehehe den bjuder vi på =) GOD NATT ALLESAMMANS!

PUSS&KRAMIS<3

VILL DU VINNA EN DESIGN?

Då var det dags för min första tävling. Priset är designen nedan, och inte ska JAG ta åt mig äran för det är Sandy som gjort den. Så man kan säga att hon sponsrar mig med den här. Så du som vinner kommer få hjälp av henne sen, och lägga in den på din blogg (om du inte vet hur man gör) och sätta in bild där det ska vara o.s.v
Men JAG utser en vinnare, så det är JAG som kommer kontakta vinnaren...



Det du ska göra för att vara med och tävla är att;

- Skriv om tävlingen i din blogg, och länka gärna.
- Sedan skriver du bara en kommentar till mig att du är med och tävlar. 
  Lämna gärna en länk direkt till det inlägget där du skriver om tävlingen.



 

image75

Tävlingen avslutas nästa söndag 23/3 kl. 22:00

Lycka till!

Torsdag

Go kväll tjejer & killar, då var jag hemma från att ha fixat naglarna. Denna gång tog det två och en halv timma, en timma mindre än sist. Så det är ju framsteg..hihi Har haft jättekul på salongen idag som jag skrev i mitt tidigare inlägg! Snackade med Aleena för ett tag sedan, hon sa att det var väldigt tveksamt om vi kommer in på efterfesten eller ej, men hon skulle göra sitt bästa för att få en biljett till. Hon har tydligen bara en biljett än sålänge. Så jag började ju fundera, jag menar SÅÅÅ mycket vill jag inte gå på själva melodifestivalen om jag inte kan gå på efterfesten, för det är ju DET som är kul! Men ah, nu får vi hoppas. Ni får verkligen hålla tummarna för mig..

Så här ser de iallafall ut, JA jag vet..dålig bild. Men har som sagt ingen kamera som funkar! :(



Men som sagt så är det fredag imorrn, ska bli jätteskönt med helg IGEN, fast iochförsig så jobbar jag imorrn direkt efter skolan så nått party blir det nog inte. Men nått fredagsmys, absolut!


On my way

Hallloo bloggen, är hemma hos Nora nu en snabbis, ska äta nått litet och sedan åka iväg till telefonplan hem till tjejen som ska fixa mina naglar. Hoppas verkligen att hon gör dem bättre idag, så att dem håller.

hade faktist tur som kunde låna pengar av mamma så att jag kunde göra naglarna idag eftersom lönen kommer imorrn, så då hade jag inte hunnit innan lördag. Då är det ju final i Melodifestivalen =) längtar sjukt mycket. Ska bli sååå himla kul att få gå till globen, och sedan efterfesten, OM vi kommer in. Kan ju hända att dem har 18 års gräns eller nått, SYND för mig då.. haha älsklingen kommer ju in! Ska ut en sväng och småshoppa lite på lördag, har ju hittt massa fint på gina som skulle ligga bra i min garderob (och så självklart på mig) haha

Nä måste jag äta lite, men vi hörs ikväll. Tack för alla tips om naglarna, eller ah..men ska försöka vara lite mer försiktig nästa gång, eller ja nu framöver. Det har faktist gått jättebra på salongen idag by the way, =) har fått massa beröm vilket känns bra. Då vet man att man kommer få vara kvar!

hihi hare bra sålänge PUSS&KRAM!

Bokat ny tid

Snackade med Jessica förut, så nu har jag en ny tid hos henne imorrn klockan fem. Då ska jag laga tre av naglarna och fylla på resten. Vet faktist inte om det är jag som är väldigt oförsiktigt eller om de bara var lite skör efttersom det är en elev som gör dem? Ni som är erfarna av lösnaglar, va tror ni?


 
image343

God night <3

Hemma hos Norisen

Hallo folket, shit pommes frit..har haft över 1000 besökare idag. SUPERKUL! Just nu sitter jag hemma hos Nora och kan typ inte andas för att det stinker aceton i hela jävla rummet. Hon ska nömligen måla sina naglar med sitt jättefina nya rosa nagellack...Jag mötte henne vid götgatsbacken för en snabb titt in på gina...trots att jag sa att jag var trött kan jag lova att vi var där över en timma. Fan vad seg hon är, men shit vad mycke fint vi hittade. Ska lätt dit på lördag när jag fått lönen. Hihi

Kom nyligen hem från att ha solat, fick lite färg trots att det var skitlänge sen jag solade. Haha som vanligt så somnade jag i solariumet men lika bra det, då går ju tiden snabbare!  Imorrn är det praktik som gäller, börjar nio... men behöver inte gå upp sådär himlans tidigt eftersom Nora bor i slussen/mariatorget...så det tar väl bara 10 ynkla minuter med tuben.

Sleep-over

Har precis slängt i mig tre ägg och kaviar mackor, haha brukar aldrig äta det. Men fick ett sånt där sug på det idag. Hihhi... har precis snackat med norisen och bestämt att jag ska sova hos henne ikväll, lite myspys sådär med kompisen. VI umgås inte sådär jättemycket nu förtiden om man gemför med förr i tiden, haha!

Älsklingen ska ju sitta som nattvakt på ett ställe från tio till typ sju imorrnbitta, uscha uscha...läskigt! Men hoppas han får sällskap av sin vän.. Ska ner och byta till lite bekvämare kläder så att jag kan slappna av lite. Fan det är ju ansträngade att gå runt i tajta jeans hela dagarna! Vi pratade om att gå och sola, haha TRUST ME det behöver jag verkligen. Tror det var säkert mer än två månader sedan sist så känner mig skitablek!

Tagit bort bilden av olika anledningar!


hahaha hittade den här bilden på en annan tjejs blogg, minns inte vad hon heter. Tyckte bara den var så himla äcklig! HAHA! Nä nu är det dags att röra på sig, inte sitta här och få ont i rumpan. Bloggar nog mera hemma hos Nora, OM jag får..möhöh

Ha en trevlig kväll alla sötnosar =) kramis

Super kul

Hallojsan alla läsare, gud va glad jag blir. Får så himla många snälla kommentarer, det värmer verkligen kan jag lova! Känner mig verkligen smickrad eller vad det nu heter...hihi!

Idag har vart en as-skön skoladag, blev ju hämtad av min pappi imorse sen så färgade jag och klippte jag han. Glömde tyvärr att ta kort, eftersom jag inte har någon kamera. Men resultatet blev verkligen jättebra! STOLT!
Efter lunchen hade vi permanentrullning på docka, där tog jag faktist ett kort. Men det är för att visa lite av vad vi får göra i skolan!

Först såg dockan ut såhär:

image333

Rullade bara halva huvudet:

 

Sedan resultatet:

image336

Ganska snyggt va? tog dock ut spolarna lite för tidigt men men det var inte så noga. Fick iallafall VG+ på denna docka så det känns ju bra. Hihi ska äta lite nu, BRB!

Onsdag

God morning, SHIT vad mina besökare ökar. Först fattade jag inte varför, men fan jag ligger ju två på mest aktiva!
Fan vad glad jag blir, haha det gör nog min dag. För vädret är inte speciellt uppiggande! Fast däremot ska min pappa hämta mig om ungefär 45 minuter, så det är ju lite kul också, ska nämligen färga och klippa han nu på morgonen! Och därför MÅSTE jag gå och göra mig iordning nu...

Så här såg statistiken ut igår, nu på morgonen har jag hunnit få 74 stycken...men gud va glad jag är.
Se vilken skillnad för ungefär 5-6 dagar sedan!

 
image316

Ha en underbar dag alla ny läsare, sen självklart vill jag VÄLKOMNA er alla till min lilla myshörna, och hoppas ni kommer trivas! KRAMISAR<3

Time for bed

Känner mig faktist inte sådär jättetrött, men tror nog att om jag lägger mig ner kommer jag att somna på bara sekunden. Hihi jag hade det jättemysigt med pappan min, haha han är så sjuk! Jag hade tänkt mig typ thaiwok eller nått eftersom min pappa inte är känd för att ha mycket pengar. Men nä då tar han mig till den dyraste restauragen i hela området, ett ställe som heter "Landet" och ligger i telefonplan. Dem hade bara fyra varmrätter att välja på..inget var speciellt lockande men pappa sa att vi var tvungna att prova. Så vi båda valde vinbrässerad oxkind med potatispuré med ärtor och bacon.  Det smakade okej, men ingen sån där favvo precis, hihi men som sagt nu är det smakat iallafall! Dyrt var det..men men älskar min fader! hihi

Nä läggdags för lilla mig nu, SOV GOTT ALLA UNDERBARA LÄSARE! God natt kram från mig <3


Pics från i fredags


Bullen & Jag på donken runt 01:00

image307

Kevin & Anthony innan utgång

image311

Mickis & Kevin innan utgång
image312

Bullen leker ängel och Nora kör med pussmunnen...

 image313  image308

Hittade dem här korten i slussen, tyckte han var så ful så var tvungen att ta ett kort på korten..haha

image314

Den plastiga peruken följde med hela kvällen, tillochmed Malin gick runt med den på väg hem...

image315

Haha FULINGAR!

Middag med pappsen

Har precis bytt om till lite mysigare kläder, så som mjuiksbyxor en gossig tröja sen tänkte jag slänga på mig fjällisen i det pissiga vädret. Ska ta en promenad upp till min kära far nu sen ska vi iväg och äta. Här kommer det sjuka, har bara träffat pappsen EN gång sedan september! Dock är det för att han varit bortrest, men han har också vart hemma nu i två månader och vi bor knappt 10 min ifrån varandra. FY PÅ MIG! haha, så nu är det dags för en liten pappa&dotter kväll. Men grejen är ju den att det blir så eftersom jag bor med min mamma och hennes man Tomas som är precis som en pappa för mig. Så det blir att jag aldrig lägger någon tid på min riktiga pappa, men det betyder INTE att jag inte älskar honom hihi för det gör jag. Vi har skitkul ihop, plus att han fortfarande tror att jag är hans lilla prinsessa! haha knäppis!

Har du/ni också kanske lite sådär halv konstig relation till din biologiska pappa?


Dagens jag

Tänkte vara lite gullig och dela med mig av min klädsel idag, så varsegoda!

image303












Svart halsduk - Indiska
Skepparkavaj - inte min
Gråa leggins - H&M
Svarta mjukisboots - DinSko
Grå kofta - H&M
Tunika - Gina Tricot
Halsband - H&M




 












fint? hihi

Fick sluta tidigare

Hej hej, känns skitskumt att redan vara hemma, fick nämligen sluta tidigare idag eftersom våran engelska lärare e så himla skön. Hon är också våran fridsörlärare men har frisör-engelska liksom. Men idag satt vi typ och snackade om naglar och sminkskolor och sånt..först på engelska sen gick det över till svenska..haha skulle slutat typ tio i tre och fick sluta kvart över två. AS-SKÖNT! Höll nästan på att somna på bussen, fattar fan inte varför! Har ändå sovit sådär lagom mycket, tror faktist att min kropp reagerar ganska så mycket på vädret, nån mer som känner sig trött och sliten kanske? Har också lite smått med huvudvärk.. usch usch!

ska mumsa lite på mina nougatkakor nu, see ya!

Håltimma

Hallooojsan, är i plugget och har precis käkat lunch, det var typ kebabgryta med smakade faktist helt okej mot vad det brukar smaka!

haha råkade ut för en väldigt rolig grej imorse när jag satt på bussen. Från ingenstan hör jag att nån lägger av världens jävla rap, fattade inte vart det kom ifrån tills jag hörde det igen och såg att det var självaste busschaffören, haha så jävla äckliga rapar! Inga små utan sånna där långa..! haha FRÄSHING!


Ska spela lite biljard nu med Bulle och Christianna! See you tonight KRAM


Vinn en Armani halsduk

Klicka här för att vara med och tävla du med...

image1

Tävling

image401

Klicka här för att vara med och tävla du med ;)

Min pojkväns mamma som skrivit låten, *STOLT*



...

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it all wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room

Shopaholicmamma har en tävling

Den här volume master har vi i skolan, och funkar verkligen SKITBRA! Och nu är priset just en sådan, skulle verkligen vilja ha en sån så därför är jag SJÄLKLART med och tävlar.

image1549

Va med och tävla du med, gå in på länken nedan:


http://shopaholicmamman.blogg.se/1205141604_tvling_vinn_en_voluma.html?9A79B0C3-04F0-808B-C7C4B2D34EBDCA87

Farmor´s nougatkakor

Fick ett sånt där riktigt sug som man kan få ibland, och idag blev jag sugen på nougatkakor. Jag åt det första gången hemma hos min farmor för kanske två år sedan och blev HELT förälskad..det är väl inte precis hennes egna recept sådär...men jag säger farmor´s nougatkakor eftersom ah det var hon som gjorde dem och det var hon som gav mig receptet. Tänkte vara lite snäll och dela med mig av det helt underbara och lätta receptet.

Ingredienserna:

image294


Börja med att sätta på ugnen på ca 200 `C. Sedan smälter du margarinet och låter det svalna lite. Under tiden blandar du alla de andra ingredienserna FÖRUTOM nougaten för den ska du ha på som "topping".
När smöret svalnat häller du i det och blandar allting tills det ser ut ungefär som smuldeg. Den ska inte vara kladdig. När den är färdigblandad häller du ut hela ansatsen i en form, eller vad du nu väljer att göra den i. Bestämmer du dig för att göra i en långpanna rekommenderar jag dig att göra dubbel sats.
Släng sedan in det i ugnen längts ner i ca 10-15 minuter. När kakan är klar tar du fram nougaten och den ska du hyvla och sedan lägga den på kakan med den fortfarande är varm så att nougaten smälter.
Eller om du kommer på ett bättre sätt själv att få ut tunna skivor eller nått med nougaten gör det. Men den smälter väldigt snabbt, alltså så fort du tar i den.

Ställ in kakan i kylskåpet eller kanske tillochmed frysen för snabbare nerkyling! När nougaten stelnat är den klar, den ska vara lite seg, då har du uppnått det rätta resultatet. LYCKA TILL!

Här kommer lite bilder:

image295


image296

              
image297

Såhär ska resultatet bli, SKITGOTT! hihi mina kaka blev precis klar...MUMS!
image298



Rätt roliga brudar

Tycker faktist detta är rätt bra gjort av dem..lite coolt! ;)


Nu och förut

Alla tycker vi olika, själv tycker jag nästan att hon är snyggare nu.. Har ju fått mycket snyggare stil, däremot vet jag inte riktigt om jag tycker brösten är lika bra. Tycker faktist att det kan vara okej för tjejer med väldigt små bröst att förstora en eller två storlekar, men när dem ser ut som två hårda bollar på en jättesmal kropp, det är inte snyggt!

Eller vad tycker ni om FÖR stora silicon bröst?


Klicka för att stänga bilden

Mat humör

Står och lagar lite mat just nu, eller oki för typ fem min sen. Men nu väntar vi bara på Mimmi och Nicki som är och handlar lite. Eftersom jag fick laga maten fick det såklart bli nått enkelt med tanke på hur slut jag är idag. Så det fick bli falukorv och mackisar, blä egentligen..men för at få det hela att smaka lite bättre, har jag en favorit på sidan om. Nämligen mozzarella ost med tomat, sedan olivolja med salt som topping! OH FY FAN VA GOTT!



Nån mer som älskar detta? nä nu kom de innanför dörren så nu är det dags att äta.
Tell me, vad är eran favorit mat?



Picknick

Haha, störda som vi är hade ja och Bullen en liten "picknick" innan gympan, eftersom vi hade en håltimme. Detta fick följa med från butiken....

image289


Hihi nyttiga som fan, så himla bra att stoppa i sig sådant INNEN idrotten också..luffiga vi är! HA
Fick en schnygg bild på både mig och egentligen bullen...men den kom inte med...skitsamma!


Ny vecka

Hallelåja, då var det ny vecka... men snart blir det ju helg igen. Tänkte faktist på det imorse, fan vad tiden går fort asssså. Inte långt kvar tills vi åker till Egypten =) appropå det duktig som jag var hämtade jag ett sånt där papper, alltså ledighetsansökan idag. Stolt som jag är att jag gick på lektionen klockan nio imorse istället för att börja halv elva.. men men. Hade idrott nu i slutet av dagen, handboll spelade vi. Fy fan vad jag är kass på bollsporter..haha nån mer kanske? Asså jag gillar att sporta men samtidigt är jag så jävla lat av mig!
Va på sånt där halv dåligt humör imorse, känner att det kommer vissa dagar då man bara blir arg för minsta lilla ting, plus att det var grymt dålig stämning i klassen, alla bara klagade på varandra! haha

Tänkte laga lite middag nu, va ska ni äta till middag ikväll? kram sålänge

Hemma efter 2 timmar...

Heeej alla sköna besökare! Fan vad glad jag blir när jag möts av ännu fler läsare och en massa kommentarer. Har nog aldrig haft såhär många kommentarer. Lite glädje behövdes de kan jag lova. Fan va arg jag va förut. Har ju jobbat hela dagen sen elva imorse sen fram till sju. Det har gått bra, och varit en sån där lagom dag, lite halvtråkigt ibland... Adde, våran typ "chef" ute i restaurangen är han som utger uppgifter. Jag skulle egentligen ha slutat sju men det stod tydligen åtta i mitt schema så då sa han åt mig att stanna tills dess, sen vart över sju säger nä men de e så lungt nu så du kan sluta. Så missade precis bussen vilket ledde till att jag missade tåget, satt och väntade först en halv timma i handen. Tåget skulle gå 13 över, så där satt jag och läste min skvallerblaska, väntar på ett pling. Men dum som jag är satt jag inte i älvsjö (där plingar det alltid typ 3-4 min innan avgång). Så va fan tror ni jag gör, HAHA jag missar tåget...så jävla sjukt! Fan va arg jag blev då...jävla bajsfan! Tog tåget till VH istället, så jag slapp sitta och frysa arlet av mig. Satt kvar på tåget i VH eftersom det är slutstation och tåget till sthlm var de...
Kom hem kvart över nio, helt sajko! Tog faktist en taxi från älvsjö, orkade fan inte vänta i 20 min hihi lite lyx ka man väl få det ibland!

image284


Tog med en ceasar sallad till älsklingen idag igen, som jag såklart gjorde själv...hihi han blev jätteglad! Bra flickvän jag är, eller hur? HA!
Jag är verkligen inte den typen som läser tidningen, typ metro men bara för att läsa mitt horoskop och sedan Elvis SÅKLART! hihi Men igår köpte jag " Hänt Bild", en riktig skvallerblaska, sen idag kunde jag inte hålla mig så köpte aftonbladet och därmed följde en lite tidning med...hihi skitkul att läsa om melodifestivalen!

image285

Nån annan som typ följer melodifestvalen, i sådana fall VEM RÖSTAR DU/NI PÅ?


Time for bed now, är skittrött verkligen helst slut. Plus att JAG börjar nio imorrn istället för 10:30 som alla andra...mobbad är jag! haha...ajja slutar vid halv fem imorrn, bloggar när jag kommer hem!

Sov gott everybody! LOVE<3

Carolas min vid beskedet

När Christian sa att det var Nordman som gått vidare och inte Carola såg hon ut såhär...

image116


Detta kommer täcka allt löpsedlar, eller vad tror ni?

Orkar inte, vill inte

God morning you people, klockan är nu halv tio och jag måste gå hemifrån om en halv timma. Är så SJUKT trött så jag kommer säkert somna på jobbet... haha
Jag börjar klockan elva och jobbar till sju, asså fy fan vad jag verkligen INTE har nån lust....määäää! Ajja måste tänka positivt, PENGAR PENGAR PENGAR!!!!!!

Förutom att hag hur mycket som helst skulle vilja ligga kvar i sängen och sova hela dagen, är det skitdåligt väder ute vilket inte hjäper till så mycket. Hatar att gå i regnet, nä nu måste jag fan sätta fart! Inte långt kvar tills jag fyler 18 år. Dags att börja övningsköra, för jag ska ta mitt körkort DIREKT, typ dagen efter haha! Så slipper jag gå till bussen och bara det att inte behöva åka typ en timme före hela tiden!

Imorrn är det skolan som gäller igen, kommer väl bli okej. Så jag hoppas alla haft en mysig och bra helg och att alla får en bra start på morgon dagen. Måste klä på mig nu och sedan dra.. KRAMIS<3





Vill också sova.. :( puhuhu

Andra chansen

Efter att jag jobbat tog jag bussen raka vägen hem till mormor & morfar. Där möttes jag av min mor, far , lillasyster, mormor, morfar och så min lilla pälskling. Melodifestivalen hade redan börjat, men hade bara missat tv nummer. Nu är det så att JAG röstar såklart på Sanna, vilket de flesta som känner mig borde veta vid detta laget eftersom Aleena (kevins mamma) skrivit låten! Men fy fan va dåliga låtar som är med!
Folket får rösta fram sin favorit i melodifestivalen, alltså vem dem tror som vinner allt! Så här ser det ut just nu iallafall.

image280


Fast i och för sig lär det bli andra namn nu när flera av dem som står med på listan åkte ut idag på andra chansen.
Där är en sak som jag vet kommer klä ALLA tidingar imorrn, VEM TROR NI! haha lätt att det kommer stå om att Carola och Andreas åkte ut...säkert en chock för många. Men nånstans tycker jag att dem måste förstå att iallafall hon, Carola alltså har gjort sitt i melodifestivalen sen är hon ju fan sveriges största artist, men de är två olika saker. Tycker inte man ska lägga ner så mycket tid på det..om hon blir sur är hon fan dålig. Kan inte ha att nya artister får chansen!

Nästa lördag är det FINAL! Självklart ska vi dit, måste bara se till att jag har pengar tills dess eftersom biljetten kostar 650 kr. Tur som vi har fixar Aleena bra platser åt oss och sen att vi antagligen kommer gå på efterfesten, fast det är nog inget jag kan lova. Men jag HOPPAS HOPPAS verkligen det...GUD SÅ KUL!

Kan ni förstå om Sanna vinner allt, det är = med att Aleena vinner! PARTY PARTY....cash kommer rulla in. WOHOWIWAAAA ;)

Fredagnatt/Lördag

Tjenare alla kära läsare, shit vad det ökar. Blir verkligen SUPER GLAD! Så självklart måste jag hälsa alla nya läsare välkomna, hoppas ni trivs och stannar! Orkade som sagt inte blogga nått igår när vi kom hem.. klockan var nått runt två då. Efter att ha suttit hemma hos mig ett tag, kört ölspelet med en snabbt berusad Nora, haha så jävla störd! Åkte vi in mot stan, grabbsen skulle iväg och träffa nån brud... medan vi åkte till st:eriksplan och typ gjorde ingenting. Men haha ah, lite skoj hade vi, planen var att vi skulle på fest, men det var en kille för mycket och bla bla bla så jag, älsklingen och Malin gick och käkade på donken i slussen sen drog vi hem.

Haha det skedde faktist en lite lustig grej igår i liljeholmen när vi väntade på bussen. För alla ni som åkt där vet att det öppnar dörren ut till bussarna när det är dags för avgång. Vi stod där och väntade, sen när texten började blinka och visade att det var dags att åka var dörrarna fortfarande stängda. Då ser jag att hon som kör bussen somnat på ratten, hah så kevin går ut genom en annan dörr och knackar på framruta, haha fan vad rädd hon blev. Tror nog hon skämdes lite för hon försökte skämta bort det...och väntade typ en min extra. Ajja det var iallafall lite skoj..haha Fick oss en liten prommis hem också, men det gick bra. Tog lite kort...inte så många bra men iallafall!
Sanningen är att jag HATAR att vara med på kort, eller asså blir aldrig bra på kort...plus att det nästan alltid är jag som tar korten..lite boring! men sånt e livet...



Nää fan nu orkar jag inte, precis när jag håller på att kopiera över alla bilder dör kamren...orkar fanimej inte vänta på att ladda om batterierna nu så bilderna får komma upp imorrn, om det änns är värt det! ha.
Har sovit sådär halvt dåligt inatt, men var ju ändå tvungen att gå upp imorse vid nio tiden, och drog halv tio. Kom nästan 45 min för tidigt men det löste vi snabbt genom att slinka in på donkan och käkade lite frulle. Dagen har gått på bra, full rulle typ exakt nästan hela dagen! Men ändå sådär lagom. Började elva och jobbade till sju,k har samma schema imorrn! Vet att det är tråkigt med massa text...eller? va tycker ni egentligen? vad är intressant att läsa? pliz informera mig, gör allt för er ;) kramis

Fredagens utgång

Heelllu, har precis dushat och sminkat mig lite, eller oki ganska mycket! haha. Tjejerna är på väg hit, dem kommer väl om ca. 10 min. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske blir hemma och bara chillerillar med lite gott i källaren eller kanske utgång..men BARA om nått kul händer. För fan heller att jag tänker ränna runt på stan och göra ingenting. Älsklingen är här med Anthony, dem kom inte in på metro utan Jens...eftersom det är 22 års gräns. Så det får bli en annan gång. Men dem ska iväg och göra nått skoj...kanske fan vet jag! Kanske hinner slänga in lite bilder sen..får se annars höres vi imorrn, då jobbar jag också men innan!

HA EN UNDERBAR FREDAGS KVÄLL PUSS HUMLAN<3

Helt otroligt söt

Haha, fy fan vad söt unge...sjukt duktigt... bara FYRA hår! hahaa sötnos... ;)







haha, hittade en till film där hon bara är TVÅ år...helt sjukt! haha fan vad söt..blir så himla chockad! hihi


Aguileras baby

Fy fan vad kändisarna ändå lyckas se fräscha ut efter att ha fött en bebis...fan nästan så att man längta själv...

Aguilera


High Five

High Five har en tävling om ett par riktigt schysta pumps. Jävligt snygga var dem så självklart måste man vara med och tävla!  Gå in på hennes blogg och var med och tävla du med ;) http://sabinadurebrandt.blogg.se

Lycka! till

LEDIG!

Tycker det känns skitskönt att vara ledig idag, gemfört med Bullen som fick åka direkt till jobbet efter skolan. Hon jobbar till nio men sedan kommer hon hit. Vi båda jobbar imorrn, plus att jag jobbar på söndag dock...men men har iallafall fredagen alltså idag på mig att myspysa! =)


 


Fridaaaay

Tjabba tjenare, fan va skönt med helg. Tycker veckorna går så himla fort nu, vilket är helt underbart! (snart egypten)
Idag har varit en helt underbar och skön dag, speciellt det underbara vårvädret. OHHIII i love it...
Har som sagt haft egen hårvård hela dagen. Så Vi började med att göra blekta slingor i mitt hår. När vi sköljde ut det var dem såklart gula eftersom jag är så pass mörkhårig!

Tog en bild så ni kan se före och efter. Det är väl egentligen ingen större skillnad, eller jo i verkligheten är det ju mycket ljusare, men på bild...kameran suger typ! haha

Före:
image275

Efter:
image276

Ser ni någon skillad? Först vart slingorna såklart pissgula, men sedan la vi en färg över, ganska så ljus. Och för er frisörer som fattar la vi en 8 blandat med 8/2 plus 3%. Vi gjorde folieslingor, och bara från öronen och upp så underhåret e fortfarande mörkt. Sedan färgade vi också utväxten och där tog vi en vanlig 6/0.

Tog också en bild på Malin, har klippt ocg slingat henne, men det var ju i onsdags!

image277


Utgångsläget var platina blondt med mörk utväxt. Sen har vi gjort lite fina slingor, som sagt suger kameran så ni kanske inte ser så mycket, men fint blev det!. Åkte hem direkt efter skolan. Hemma möttes jag av min mor och far..(tomas) Dem ska på teater ikväll och kommer inte hem förrän 23-24 tiden inatt så tänkte ha nått lite skoj här hemma! Ingen jävla fest eller så, utan bara ta hit några tjejer.
Älsklingen ska ut med sin vän Anthony idag, dem ska gå på krogen! hihi, så söta.. dem båda har nyligen fyllt 18 så det är därför.

Har två piroger i ugnen kom jag precis på, smart....skithårda blev dem! ATTANS!!! ajja jag är skithungrig så det får duga.

kjam sålänge<3


Läggdags

Älsklingen har ännu inte kommit, men hör att sängen skriker efter mit namn...haha börjar bli sjukt trött. Längtar faktist tills imorrn, eftersom vi har EGEN hårvård HELA dagen imorrn...ska bara slappa hela dagen hihi..nä men tänker skita i att sminka mig och tvinga Bullen ge mig två timmars massage.. HAHA! jaja

Innan vi säger god natt vill jag bara passa på att säga Hej och Välkomna alla ni nya läsare, inte för att vi har passerat 300 som igår  och i förrigår. Men över 100 iallafall och det är mer än vad jag brukar ha. Så hoppas ni trivs och stannar.. Kramis

GOD NATT<3



hihi ;)

Rösta på mig

Har precis anmält mig på BloggiToppen, så klicka på länken nedan så röstar du på mig!
Tack <3


BloggiToppen

Allt klart & betalt


Då var Egypten resan betald igår, och bra känns det. Bäst var nog när älsklingen gav mamsingen 6000:- i cash.
För nu är det ca bara 3000:- kvar för han att betala till mamma, så då är det säkert att han följer med. Men en sak är säker och det är att om han inte haft sitt jobb nu hade jag inte kunnar vart säker på om han hunnit tjänat/jobbat ihop så mycket pengar. Jag längtar iallafall sjukt mycket, nu är det ca 35-40 dagar kvar!

Ska bli såååå himla skönt...ska ligga och schteka på stranden hela dagarna! hihihi

Puss!

SJUK MÄNNISKA!

Så jävla äckligt, det ser skitskumt ut ju...BLÄ BLÄ BLÄ!!

image201

Klicka för att stänga bilden Klicka för att stänga bilden

undrar hur det ser ut utan själva korsetten...USCH!

Grym talang

Alla föds vi med olika talanger, vissa lite udda med alla är bra på nånting. Sedan kan man alltid lära sig genom träning, men vissa föds verkligen med talangen...typ som den här lillkillen! Han är ju sjukt grym!
Önska att man också hade en bra röst...HAHA för det har jag verkligen inte!



Hur får man reklam?

Jag har försökt nu, men är så jävla trög. Är inte precis världsbäst på att förstå sådana här saker. Har gått med i bloggtoppen och passagen..men fattar inte vad man ska göra nu...det stog nått om 48 timmar...men va fanken det har de ju gått snart. NÅN, SNÄLLA??!! HJÄLP!!! har jag blivit medlem där i onödan eller vaddå...

Skriv till mig om ni vet hur man gör och är bra på att förklara!!!

Praktiken

Hej hej, idag är det torsdag och jag har varit på min nya salong. Fast först var jag hos tandläkaren, INGA HÅL! YES!
Haha, trodde faktist att jag skulle haft ett, men nej nej..bra på att borsta tänderna jag. Seg som Bullen är försov hon sig så jag fick vänta en ca halvtimme i gullmars. Men de gjorde inte så mycket, eftersom jag då passade på att äta jättemumsig frukost på espresso house! Jag köpte en meny, såkallad "klassikern". Skitmumsigt...

image272

Vi har inte gjort sådär himlans mycket, utan typ dammat hyllorna, tvättat lite och sånt smått. Gulliga som dem är har dem skrivit på den svarta tavlan i personalrummet om oss, typ där dem välkomnar, och säger vad vi heter och att vi kommer vara där varje torsdag. Fick sluta fyra idag, vilket kändes skönt eftersom jag var sjukt trött..
Innan jag åkte hem mötte jag mamma, mimmi och nicki i stan, dem gick runt och "fönster"-shoppade. Haha mamma säger alltid så när dem inte har några pengar och bara kollar på saker...
Jag förlängde också halsbandet älsklingen fick i present eftersom det var lite förkort. Hoppas bara det blev rät längd nu, annars orkar jag fan inte byta igen! På vägen till tunnelbanan gick vi förbi SOUK-gallerian där jättehög musik spelades. Det var en lite mindre folksamling, nyfiken i strut som jag är gick jag såklart in. Då var det en typ "fototävling". Det var några borde med sminköser och sedan en liten fotohörna med en fotograf. Det man tävlade om var typ massa kläder, självklart var jag tvungen att vara med. Så blev lite sminkad sen fotades jag.
Vinnarna kommer lottas ut av domare, sedan kommer folket få rösta fram nån också. Men jag tror inte jag kom, har vart inne på hemsidan och alla andra som jag såg där är med...så undrar om det kanske var 18 års gräns, för då tog dem nog inte med mig. BORING i sådana fall, men gå in på www.pixbox.se så kan ni rösta där! ;)

      image273

Och OM ni ser mig RÖSTA på mig...lottar nog ut några av priserna då OM jag vinner, haha! Och OM jag änns kom med, tror faktist inte det!

Jag är skallig

Halleloja, så roligt hur folk hela tiden måste vara så negativa, va fan har ni inget annat för er. JA jag tar bort negativa kommentarer, varför ha kvar dem?
Iallafall så orkar jag inte bry mig mer om det. Så idag har varit en helt okej dag. Färgade Malins hår och tog ut mitt löshår! Malins hår blev jättebra, för och efterbilder kommer in imorrn förhoppningsvis.
Själv känner mig helt jävla skallig, eller grymt tunnhårig. Förutom att man tog bort löshåret, så ramlade massa och då menar jag verkligen MASSA av mitt eget hår av, nu är det bara en liten råttsvans kvar. Stackars mig, känns skitjobbigt...det bara hänger där helt platt liksom. Jaja, förhoppningsvis blir det väl tjockare, hoppas jag! Annars måste jag nog köpa sådana där hår-vitaminer eller vad det nu är!
Jag åkte direkt och jobbade efter skolan. Jobbade väl ca tre timmar, lite cash iallafall. Självaste meningen var att min chef skulle snacka med mig och visa lite hur man gör som servitris..men vi var en man kort idag så fick jobba istället. Det mötet får bli en annan gång.

Snäll som jag är tog jag med en skitgod cesar-sallad till min älskling, som jag själv fick göra!

image267


Haha, det kanske inte ser så smaskigt ut på bilden.. mobilkameran suger... men en riktigt bra kamera kommer strax. Jag ska verkligen spara pengar till att köpa en fin system kamera. Nån som vet/rekommenderar nån speciellt? Skriv gärna.

Imorrn ska vi till vår nya salong, ska bli jättekul. Men först ska jag till tandläkaren, inte lika kul. Hoppas inte jag har några hål, hatar att borra och sånt goooiz.

Nu är det läggdags. Kanske byter design under natten, eller morgondagen!!!! Kram på alla ni käram läsare! <3

Onsdagens snabbuppdate

Heelllu allesammans, elaka och upprörda kommentarer kommer fortfarande in. Så ser att jag måste lägga ner med att kopiera fina bilder, har aldrig tänkt på att folk gör saker själv. Lat som jag är, om ni råkar se nått som är ert eget är det bara att säga till, men SNÄLLA var inte otrevliga! jag tar genast bort det. Har fått skitmånga besökare vilket är kul, sålänge alla inte hatar mig! För det är verkligen inte syftet med min blogg.

Sitter i skolan nu och börjar om tio minuter, har haft föreläsning nu på morgonen och nu ska vi ha "egen hårvård". Malin ska ta ut mitt löshår idag, sen ska jag färga hennes hår. Kommer ta för och efter bilder! 
Jobbar direkt efter skolan, så kommer inte blogga förrän sent ikväll!

kram sålänge
 

Min tisdag

Jaha, då var jag ursäktad då. Känns bra, för ni ska veta en sak och det är att jag är verkligen inte än sådan som vill sno andras idéer, utan är bara lite osmart ibland, tänkte mig inte helt för..att folk faktist lägger ner fler tusentals timmar på sina bloggar, precis som jag! (kanske intem tusentals) men ah! Känns skönt att han har förstått nu iallafall! För denna händelse idag har jag såklart haft besöksrekord, haha över 400 besökare... helt sjukt eftersom det är låååååångt över min dagliga summa. Men det känns kul, trots att det var för en dålig grej men iallafall. Som sagt har jag verkligen lärt mig en läxa och kommer aldrig mer kopiera nått! haha =)

Idag har varit en skön dag, med underbart väder! Imorse hade vi bara introduktion av vår nya period sen fick vi städa båda våra salonger. Vilket är bra eftersom det är vi som kommer vara där mest fem veckor framåt nu då.
Efter lunchen hade vi bara ett litet engelskatest, gansa enkelt. Jag och Bullen drog sedan in till österalm på uppdrag "sök praktikplats" vilket slutade skitbra, VI FICK DET! haha, vi har haft så sjukt tur det senaste två veckorna, först jobbet och nu den här praktikplatsen. Båda jag och Malin hade nämligen ingen, så det var verkligen perfekt läge! Känns mycket skönt att inte behöva leta själv, så på torsdag ska vi vara där vid nio. Mysigast av allt är att det ligger ett café i samma lokal typ, hihi perfekt lunchställe!
Glömsk som jag är har jag ingen hemmanyckel med mig, eftersom jag i princip alltid kommer hem efter alla andra, så har liksom inte tänkt på det på evigheter. Sen idag, är det ingen annan hemma och jag slutade tidigt, så har jag ingen nyckel. Me ganska så tur som jag har var mamma uppe vid macken och skulle hyra ett släp till en sak så fick jag mig en liten prommis upp dit och sedan hem igen!

Chefen ringde nyss och frågade om jag kunde jobba, men jag sa nej... va det fel? hoppas inte. Har knappt sovit fem timmar inatt, så kände inte precis för det! Men imorrn ska jag jobba, från fem till åtta tror jag.
Imorrn har vi as-skön skoldag, nämligen egen hårvård. Jag tror jag kommer att få färga Malin, eller om hon färgar mig vi får se... vet inte om hon är tillräckligt bra, haha SKOJADE! de vet du la bullen ;) haha

Nä nu måste jag ta nått att käka,  funtar på att ta en liten till prommis bort till pizzerian... är ganska så lat av mig, hatar att vara själ, eller oki nu är det skönt. Men mimmi e borta, mamma e borta och kevin har boxning...

kram so looong!


(sen inga sura miner för det som hände...it´s the past now)!




Typ bombattack!

Asså det här känns helt sjukt, känner mig sjukt attackerad. Men nu måste jag bara få förklara mig, så att alla ni som dampat ur på mig och skrivit typ tusen inlägg fattar och slutar hata mig för detta!

Jag jag hade en kategori med "blogghjälp", och JA det har jag kopierat, men det var innan jag visste att man inte fick det på designadinblogg, tycker verkligen hans sida är SKITBRA, och hade inte fattat nånting utan hans hjälp. Ni ska inte tro att jag kopierade det för att få folk att tro att JAG gjort det, utan kopierade det och tog med det i min blogg för att jag tyckte det var bra... känns jättetråkigt att folk ska bli så upprörda, och säga så taskiga grejer. Va fan ta och lugna ner er! Jag har tagit bort den kategorin nu, har ingen större användning för den eftersom jag verkligen inte kan nånting om hur man gör, eller fixar sin blogg. Hade kanske vart bättre om jag länkade till hans sida eller nått, så folk förstod att det inte var jag som var geniet bakom allt. Men allvarlig talat kan ni väl ta och tagga ner, JAG ÄR VERKLIGEN INGEN TJUV!

Och tycker att ni som skriver så jävla onödiga kommentarer om mig och vilken idiot jag är, jag menar kom igen! Det är väl bara att be mig ta bort skiten istället för att hacka ner mig så SJUKT mycket! Det tycker jag är omoget... skitsamma för er som vill fortsätta hata mig för detta, det är verkligen upp til er. Själv har jag lärt mig en läxa!


Ber så hemskt mycket om ursäkt för det misstag jag gjort, och det kommer inte att upprepas! Sen mest FÖRLÅT till dig, designadinblogg då eftersom det var dig jag "stal" ifrån!

Hoppas ni förlåter mig, kram<3

Time for bed

               

Tänk om man hade en sån där fin säng, ahah fast det är väl inte utseendet som räknas mest kanske, utan hur skön den är.  Min säng är iallafall as-skön, dåliga med det är att jag har svårt att komma upp på morgonen, vill ju ligga kvar och sova hela dagen...hihi nä nu är jag skitatrött, sov gott allesammans! Puss på er<3

Kevin leker

haha, kände att det började lukta gott fast sedan typ bränt. Älsklingen håller på moch exprementerar med nått konstigt, han ska göra nån jävla rökbomb! haha, har kollat lite på youtube, och det var ganska coolt, inte farligt utan bara massa rök...ska filma det, lägger upp den senare! HA!



Haha filmen vart helt svart, sen såg man bara lite eld...plus att min mobil bara funkar ibland, så ljudet kom på efter typ en minut, men vi kommer nog pröva en gång till fast i dagsljus så att man ser röken! ;)

Vilka är ni?

...finns så mycket jag vill säga, veta och göra! Men en sak som är lite tråkigt är att jag ser hur besökarna ökar och minskar lite för var dag som går, men hör inget från er. Skulle så himla gärna vilja veta VILKA ni är?
Är ni samma personer som besöker min blogg varje dag? Har ni en egen blogg? Vad tycker ni om MIN blogg, är den intressan? Kom med kommentarer, skiter fullständigt i om det är bra eller dåliga, vill bara veta vad ni tycker!

Älskar att blogga, känns skönt att skriva av sig lite ibland, trots att vissa inlägg kanske är tråkiga, långa, ointressanta så hoppas jag ni finner bra och roliga inlägg med!

SNÄLLA KOMMENTERA MER! Så jag vet vilka ni är =)


Hundar är ju allt roliga

Haha, vet inte om ni tycker detta är roligt, men de gör jag...HAHA asså så jävla söööt...



Sen den här filmen, assså hundar kan vara sp sjukt kåta...haha det finns flera roliga filmer om ni bara klickar på menyn ;) HAHA!


Back at school

Tjenare, då var vi tillbaka i skolan. Inget märkvärdigt hände idag, hade först engelska imorse, sen hade vi en tio-minuters lektion service... men vår grupp fick sluta tidigare än den andra. Eftersom jag och Malin har idrott vid kvart över tre bestämde vi oss för att åka hem till älsklingens lägenhet i bandhagen innan vi började. Vi handlade lite got på ica som vi sedan mumsade i oss.. vi hade brottning på idrotten idag. Haha så jävla sjuk sport, kan inte änns förstå att det är en sport, ser ju bara ut som om man ligger på marken och kramas typ. Ajja jag e tjej, kommer aldrig förstå mig på det där.

Efter idrotten mötte jag Kevin och Jens, vi sprang direkt upp till lägenheten vi skulle kolla på, det är en trea och ligger precis brevid den fyra dem bor i nu. Den var rätt fin, lite tråkigt med ett rum mindre och en toalett mindre, men det funkar absolut. Som jag förstod det kommer dem ta den, för att dem måste. Så till helgen, om allt går som det ska kommer bytet starta. Det är liksom i porten brevid, så ingen större flyttning, men ah ni förstår. Ska bli skitkul tycker jag. Sen hade vi en till visning idag på huset, men idag kom det bara 4 stycken, e det kanske dåligt? ÖH JA! eftersom det var 25 stycken igår, men ajja vi får verkligen hoppas på att allt går som det ska nu!



Igår var det ju Kevins födelsedag och vi åkte iväg på bio. Då såg vi "Cloverfield", och den var ju bra. Förutom en sak, som jag tror de flesta tycker som sätt den är att de filmar sådär jobbigt HELA filmen. Plus att slutet var lite sådär. halvt skitdålig typ, haha ajja. Det vart ingen middag, utan lite te och mackor när vi kom hem, om jag minns rätt.


De var min måndag, INTRESSAN VA? =)

JAG VANN!

Ska dra iväg på bio nu, skulle bara säga att jag VANN helenas helt underbart fina design....den kommer väl upp under morgondagen eller kanske på tisdag!

HA en najs kväll KRAM

Pomeranian valpar

Haha, fy fan vilken söt lite gosse, man vll bara krama den jättehårt.. haha


Älsklingens dag



God eftermiddag allesammans, idag är det söndag och Kevins 18 års födelsedag. Vi började dagen med att sjunga för honom såklart, hans farmor, faster och hennes kille Glenn kom dit och åt lite frukost och tårta imorse. När jag drog iväg till jobbet åkte dem in till stan...skulle shoppa lite och sånt mys. Älsklingen fick också sin andra present av mig imorse, så nu kan jag säga vad det var. Nämligen en silverkedja, sån där lite tjockare. Fast den var lite för liten, asså lite för kort så ska förlänga den lite nångång i veckan.
Kom en kvart försent imorse, men har bestämt mig för att det var första och sista gången...hatar att komma försent, PINSAMT!!!! Fick sluta vid fem idag då eftersom vi ska iväg och fira Kevin. Just nu är jag hemma, och kom precis hem. Ska ta en dush och käka nått litet.

Sedan ikväll ska vi ut och äta sen pekar det väl åt en bio tror jag, väntar faktist på besked från Jens (kevins pappa) nu... så hoppas han ringer snart. Idag har vi också haft visning på huset, det hade tydligen vart ganska mycket folk här idag, runt 25 familjer...känns skitkul. Hoppas vi får den summan vi vill också, för då blir vi rika! haha närå...

Idag är också sista dagen på sportlovet, inte för att jag har varit sådär himlans ledig, men det är stor skillnad på jobb och skola... Imorrn börjar vi egentligen halv elva, men eftersom ja skolkat så mycket från småföretagande, s börjar jag nio....typ AS-JOBBIGT! Har också idrott så slutar inte förrän halv fem imorrn.

Nä nu är det dushdags, sover hos Kevin inatt igen i bandhagen, kan hända att jag ska med och kolla på en sak imorrn med Jens. Berättar mer sen, om det blir nått.

Hoppas alla haft en helt underbar vecka, KRAMIS!<3

Lördag

Halllelååååja, idag har varit en rätt så boring dag. Har jobbat hela dagen från tolv till åtta. När jag vaknade imorse hade mamma och Tompa vart och handlat en massa god frukost, så jag åt en rejäl mumsig frukost. Tjänade faktist 120:- i dricks idag, känns härligt.


Har faktist bestämt mig för att spara all dricks jag får i min gulliga lilla spargris..haha i slutändan lär det ju bli ganska mycket. Ska alldeles strax åka hem till älsklingen i bandhagen, imorrn fyller han 18 år så vi ska vakna upp hemma hos honom, så ska hans mamma komma dit också, äta lite tårta kanske sjunga nått fint... haha! Han ska få min andra present också, hoppas verkligen att han blir glad.
Nä nu ser jag att tiden faktist rinner iväg, måste ner och packa väskan och sedan dra. Imorrn är det meningen att jag ska jobba också, men ska försöka snacka med Fadil (min chef) och kolla om jag får ledigt imorrn, eller kanske sluta vid fem iallafall.





Imorrn har vi också vår första visning på huset, ska bli himlans spännande... Nu MÅSTE jag dra. Ska försöka blogga imorrn, men kan inget lova... annars kommer jag ju hem på kvällen hörs då i sådana fall.

KRAMIS!!!!<3

Överrasknings Party

Hallojsan, idag är eller okej VAR det fredag. Har inte skrivit nått varken idag eller igår (på kvällen) då...
Har haft fullt upp att planera och fixa vårt lilla suprise party för älsklingen. Egentligen fyller han på söndag, alltså den 2 mars. Igår jobbade jag ju som sagt, så det kändes verkligen skönt att få vara ledig idag, trots att ja massa att göra. Imorse gick jag upp vid åtta tiden, och var inne på rådmansgatan vid tio tiden, äntligen fick jag gjort mina naglar idag, dem vart faktist skitbra. Gemfört med Nora, gjorde jag akryl och hon gele, hoppas mina håller bättre en hennes, för hennes har redan gått sönder.

Före:



Efter:

 

Så vart iallafall resultatet, är faktist jättenöjd. Det är skitsvårt att smsa och att skriva nu, känns helskumt...
När naglarna var klara, alltså runt kvart i två tiden drog jag in till stan och köpte min andra present till älsklingen, fick leta runt ett tag sen hittade jag det rätta. Och det fick bli ett par vita converse. Han har sagt att han önskar sig ett par sådana, så det kändes bra. Men har också en annan, lite mer personligare present som han kommer få på söndag.



Innan jag började dra mig hemåt köpte jag en SKITGO macka, som jag köpte inne på espresso house eller nått konstigt inne i gallerian. Det var en "Cream cheese bagel" med rödlök och körsbärs tomater. MUMS!
Jag åkte bara hem en snabbis, tog en dush och fixade mig sen åkte jag till högdalen och mötte mamsen. Vi handlade en massa skit, haha godis, dricka, ballonger, bullar...o.s.v
Det hela gick fan på 1000:- fast vi var ju ca 30 pers så det gick åt. Tyvärr togs inga kort, men ingen orkade väl, haha. Alla var så inne på självaste överraskningstillfället att vi glömde bort det. Men hela planen var så HIMLA PERFEKT!
Kanske svårt för er att förstå min förklaring nu, men självaste poängen var att Kevin bara skulle åka med sin mamma och hjälpa henne att lyfta några högtalare från en lokal i bandhagen för att hon skulle ha ett GIG. Så jag stod utanför med nyckeln när de kom, allt är släkt, dörren är låst så den fick jag låsa upp. Alla jackor är gömda, sen när han öppnar dörren skriker alla SUPRISE. Haha, fy fan vad rädd han blev...han bara flög bakåt av all kraft, haha så jävla kul. Alla började bara garva, asså fatta om vi fått en bild exakt på hans ansikte när vi skrek de där...

Jaja, vi åt tårta, sjöng såklart, pratade lite smått & gott om hans uppväxt, hur galen den varit hihi. Skitkul kändes, det...och jag såg att han faktist vart glad, TROTS att han nekat och verkligen vägrat alla andra år. Han fick en massa fina presenter, ett par skitschysta datorhögtalare, pengar, godis, ett helt ansiktskit, sen coolast av allt tycker jag, var stjärnan han fick av sin pappa. Han har fått en egen stjärna döpt efter hans eget namn, COOLT! Fast han kommer få lite till på söndag, men det kan jag inte ej avslöja!

Nä nu börjar jag bli riktigt trött, fy faen.. Vi kom ganska nyligen hem, stannade nämligen hemma hos Jens typ två timmar. Imorrn ska jag jobba, orkar verkligen inte det...men det betyder att jag bara måste lägga mig nu.

Fick de här två, eller egentligen tre men har bara tagit hem två hittils, händerna! Skitgulliga tycker jag, dem är till för att hänga smycken på...kommer passa perfekt i mitt nya rum sen ;)

image265


Nu är det sovdags, GOD NIGHT!!!!!

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0