Mösspåtagning/Valborg




Heeelloo friends, torsdag idag, Valborg och Mösspåtagning står på min lista! 
Hade egentligen egen hårvård nu på morgonen, men kände för att ta lite sovmorgon istället. Har precis sminkat mig, duschat, ätit lite frukost och ska alldels strax gå. Måste nog diska först också...usch usch!

Har med mig kameran idag, så kommer ta en massa bilder under dagen och senare under kvällen! 
Hoppas ni alla får en mysig valborgsmässoafton! Så ses vi nog imorrn, kraaamis<3

29.04.09

Hej&hå... blev nyss klar med klippningen på Sebbe. Det tog 2 timmar, fast man märker knappt av tiden då man är så inne i klippningen liksom. Fint blev det iallafall, börjar känna mig säkrare och säkrare nu för varje gång jag klipper en kille, så det är skönt. 

Var i skolan till ett idag, sedan var det bara att åka iväg till salongen. Först klippte min handledare mamma sen slingade jag henne. Det blev riktigt fint faktiskt, suuupernöjd med resultatet! Mamma med. (hoppas jag) haha

Efter det tog vi en tur på götgatsbacken, lillasyster kom också in. Hann däremot inte fixa hennes hår men det får bli en annan dag helt enkelt. Köpte ett par riktigt söta saker, men hinner inte lägga upp det nu. Är skittrött och ska hoppa in i duschen nu, är helt fullproppad med hår, fy det sätter sig verkligen överallt.

Imorrn är det torsdag och även "Mösspåtagning" i skolan, har inte riktigt fattat vad det går ut på än, men det får vi väl se imorgon när det sker. 

Det är ju även valborg, som tur är slutar vi strax efter tolv i skolan. Så då bär det av ut till Västerhaninge, där vi ska grilla och ha det mysigt. Drar nog in till söder mot kvällen då det blir lite fest... dock en lugn kväll med brudarna!

Vet inte om jag hinner blogga nått imorrn, kanske imorrnbitti en kortis. Ska försöka lägga in bilder på mina nya kläder! :D
kram <3



Onsdaggg




Morsning korsning, SKOOOLA! Fast bara två timmar, sen iväg till salongen på söder. Superkul! Har faktiskt två kunder idag, både mamma och mimmi kommer så det blir skoj. 

Det är lite småmolnigt på himlen nu, men förhoppningsvis klarnar det upp under dagen... Off I go.

Iam happy

Dagen är redan slut, kan inte förstå hur tiden kan gå så fort?!?! Skönt men på samma gång läskigt. Dagarna blir bara färre och färre, och vi närmar oss studenten fort som vinden... haha försökte låta lite listig där :P

Iallafall, idag har jag varit på salongen hela dagen, det är faktiskt rätt kul nu när man börjar känna alla o.s.v
Efter det var det bara snabbt hem sen iväg till gymnastiken. Nu är det typ bara 2 ggr kvar sen är det "uppvisning". Haha fy så löjligt men ändå så kul. Ett minne för livet kan jag lova! Haha. 

Imorrn är det först skola vid nio till tolv typ, lunch och så vidare till salongen inne på söder. Imorrn ska jag slinga både mamma och lillasyster så får se när jag kommer hem. Ska även klippa en kompis, men han kommer hem till mig imorrn kväll.

Är ganska trött så ska hoppa i säng nu, har äntligen fått ett skrivbord och en byrå till mitt rum. Nu är det nog bara taklampa, spegel och ett par gardiner i princip. Sen ser det ut som ett normalt sovrum. Självklart är det massa andra smådetaljer att fixa. Men det får vänta ett tag till!

Sängen var det, ses & hörs imorrn! Måste bara påpeka att jag mår oerhört bra idag, kan bero på ett samtal jag fick. You made my day! Good night, sleep tight! <3

Halloj Änna!

Tjena, Emmalajsa som skriver. 
Idag är nämligen jag gästbloggare här på Humlans blogg. Just nu står jag här med handuksturban på huvudet och ser på när Humlan städar och möblerar om. Hon klagar på att hon för stort rum. Jo, vissa har det bra:) 

Själv ska jag krypa till sängs, eftersom klockan ringde kl 4:30 i morse. Jag flög nämligen från Skåne (Kristianstad) där min kära familj bor. 

Så vem är jag? Jo, jag är Emmalisa (i bloggen även kallad Lisa/Lisen). Jag har bott i Stockholm i snart 1 år och pluggar på Rytmus musikgymnasium där jag går en inriktning som heter Singer/Songwriter. Just nu bor jag hemma hos Humlan, så ni lär få höra mer om mig. Ni blir inte av med mig så lätt. 


Ha det gött

Här är jag...


Pusshejs och godnatt

Praktik sen gymnastik


Morning, tisdag och ingen sol. Det skadar faktiskt inte mig idag då jag ändå ska stå inne på salongen hela dagen. Sebastian från skolan kanske kommer och klipper sig idag, sist var det Musse. Måste verkligen träna på herrklippningar nämligen. Så får passa på när jag har tid på salongen. 

Ikväll är det gymnastik som gäller, är alltid rätt skeptisk mot våra träningar, men det slutar alltid med att jag är nöjd med min prestation.

Har precis fått i mig lite frukost, och ska nu dra iväg till tunnelbanan. Börjar tio, hinner såklart då det bara är en station.. Men nu måste jag rusa, kommer hem mellan träningen och jobbet. Kanske hinner blogga då.. Kramis

En halv dagens :P haha




LOOOOVE<3



Just 6 weeks left


Morsning korsning... försovit mig! Sängen var såå sjukt skön idag. Somnade rätt sent igår då jag satt och pluggade.
Skola till fyra, sen dans vid 17-18. Hemma nångång efter det. 

Måndag idag, och bara SEX VECKOR KVAR! Kan ni fatta....pirret i magen bara ökar för var dag!
Hoppas på lagom värme idag då jag har tagit på mig jeansen! Ha en underbar dag, Love alex<3

Nitar is the shit




399:- på Belle (götgatsbacken/slussen)

Studentprylar

För lääänge sen när vi skulle beställa vår studentmössa kunde man även beställa en massa annat. Osmart som jag var gjorde jag såklart det, massa onödiga saker. Visst är de lite kul, men de är ju inte direkt nån superkvalité...hehe men nu är det redan betalt och har redan kommit. Nu är det väl en månad sen, har bara glömt att visa sakerna. Så här har ni dem =)





Smått skrämmande...




Såg det här klipper på youtube, kunde först inte hålla mig för skratt, han är ju som himla söt. Men efter ett tag slog det med att han faktiskt är "påtänd" efter sin operation i munnen. Visst han måste bli sövd för att inte känna nått o.s.v
Men mår nästan dåligt över att se en sådan liten kille vara helt väck... skrämmande!

Söndag



Frukost på balkongen imorse..mysigt i solen! Fast mindre mysig balkong, haha den ska fixas nu i veckan..

Har sovit halvdåligt de två senaste nätterna, haft mardrömmar om olika saker och olika personer. Har liksom vaknat flera gånger under natten, och hela morgonen. Men sov iallafall fram till halv elva, vilket var rätt skönt. Har hållt på och pysslat hela morgonen, solade en kortis också...men de var rätt kallt. Nu börjar det däremot bli lite varmare så ska ut och plugga lite på balkongen. Vid fyra ska jag dra och träna med Nora, springar lite och smågymma.. har fortfarande inte fått hjälp med hur vi ska gå tillväga med alla maskiner så vi håller oss lite på avstånd så vi slipper skador o.s.v

Har himla mycket plugg nu de sista 6 veckorna, har en del jag måste få gjort idag. har ännu inte kommit igång, och tiden bara rinner iväg. Ska också städa lägenheten, så får nog sätta fart nu...



I´ts over..


Cause baby it´s over, 
I swear boy,
it´s over this time



Frajdäj



Godmorning, påklädd, sminkad och lite mat i magen är jag redo för denna fredag. Har kundpass hela dagen, vilket betyder att jag har en kund nu på morgonen sedan kommer min moster i eftermiddag för att ljusfärga sig. Solen skiner och jag är på bra humör, är däremot lite trött. Men piggnar väl till så fort jag kommer ut i det underbara vädret.

Idag åker Lisa hem till Skåne så då blir det bara jag och mami. Vid sju ikväll ska jag först på en visning sedan blir det bio.. 17 again, hihi ohhaahhh har längtat på denna film. Jag och Nora går garanterat, så får vi se vilka som hänkar!!!

Nä nu måste jag rusa, ha en underbar dag allesammans, ses när jag kmr hem! :) kramis

Bara det.

 

Killar är som toaletter, antingen är dem upptagna eller fulla med skit!!!


Gymmat


Hallååå, då var jag hemma efter en lång dag i skolan, sedan ett långt och härligt pass på gymmet. Hade faktiskt helt glömt bort att berätta det, men jag och Nora köpte varsitt gymkort på Eriksdalsbadet för ett par veckor sedan. Har dock bara vart där 3 ggr hittils, vi var riktigt lata under lovet plus att jag varit sjuk en längre period. 

Men nu jäklar ska vi bli "fit for fight" inför sommar 09... Haha! Neej men måste få kroppen i form, har verkligen inge syfte att gå ner i vikt, utan bara få bättre kondition och hålla kroppen i bra skick. 

Det är otroligt skönt att gymma, hittils har vi väl mest använt oss utav springbanden och bara några få maskiner. Men ska först ha en liten introduktion med en personlig tränare så vi lär oss exakt hur man gör så det blir rätt och man inte skadar sig.
Nästa träning bli nog söndag om jag får bestämma. Känner redan hur armar och ben värker, vilket är häärligt då det betyder att det faktiskt händer nått!

Är skittrött men ska faktiskt ta mig till högdalen och sola lite, det var länge sen och jag börjar bli riktigt blek..usch usch! 
men bloggar mer när jag kmr hem.

Kjaamis<3

Beach 09


SKOOOOOJA! haha lite väääl överdrivet kanske?! :P

Då vare färdigflyttat


God kväll ladies, dagen har varit lång och fullspäckad men gått oerhört snabbt som vanligt. Skola imorse, sen praktiken på nya/gamla salongen. Riktigt skönt att få vara tillbaka där, ganska avslappnande och mycket lärorikt! Efter praktiken var de raka vägen hem, in och ut i olika lägenheter för flytt då. Tog ca en timme så var allt här. Har redan fått iordning massa, nu saknar de bara lite hyllor, speglar, lampor o.s.v Vilket leder till ett IKEA besök nästa vecka. Ser fram emot det...

Imorrn är det plugg som gäller från 9-16 sen ska jag äntligen ta arslet ur vagnen och gå och träna. Det var alldeles för länge sedan nu, pågrund av lov och sjukdrama... haha 



Nu är det läggdags...lite ensamt är det i min stora säng..se bara så mysigt de små kissarna har det! :P hihi

Natti<3

Undzdag


Hejsvejs, idag är det onsdag och jag har två lektioner i skolan, först naturkunskap sen brud. Käkar lunch i skolan sen drar jag in till slussen för att idag jobba med min gamla favoritfrisör.. Han är så sjukt grym, och det är underbart att få jobba med en så proffsig frisör. 

Ikväll fortsätter vi att flytta över resten av Lisa´s grejer, så ikväll bor hon här med oss, sover här för första gången liksom! Tihihi, det ska bli myspys..

Men nu kurrar magen, så ses ikväll igen! Have e Wonderful day! <3

Tillökning i "familjen"

Hello friends, tänker inte änns prata om hur dagen sätt ut, rätt så bortkastad.. Jag och Norisen drog in till Café 60 på rådmansgatan för lite fika + plugg, fast nå plugg blev de fasiken inte mycket utav utan mer mat och fika. Men men vi är hopplösa, thats is liksom! Var däremot på gymnastiken idag, vilket var superkul =)

Känner redan av träningen vilket är rätt härligt, men också ett tecken på att vi varit sjukt lata den senaste veckan. Men nu börjar jag bli frisk så då jädrans ska det bli en ändring på det, alltså mer träning!

Efter gymnastiken kom jag hem och fick hemlagad mat av mami, det är inte varje dag kan jag lova. Sen började jag och min nya room mate flytta över hennes prylar hit. YES, har inte tidigare nämnt nått då det varit så osäkert, men beslutet och togs och nu händer det. 

EMMALISA FLYTTAR HEM HIT! :D Jiiippii, haha det kommer bli trångt, men himla mysigt ändå. Andra gången gillt, vi bodde ju tillsammans när jag bodde med Kevin men flyttade ju hem när det tog slut. Men nu flyttar hon därifrån hem hit istället...

Då blire hemlagade pizzor igen..hahaha :P

Så tre tjejer i en liten 2:a, haha ja det kommer bli spännande! Men nu är jag suuuupertrött så ska sova. Vi har bara bärt över hälften så resten + Lisa kommer imorrn. Så det kommer bli mycket nu inför helgen, IKEA bl.a sen massa pyssel här hemma. Bara kul om ni frågar mig...

Men nu är jag suupertrött så ska bädda ner mig och sova. Imorrn är det skola 9-12 sen ska jag till min "nya" salong inne på söder igen. Ska bli superkul har saknar Kristofer.

Natti <3

Pluggdag


Hejsan svejsan, stannade hemma från praktiken idag. Av anledningen att jag knappt orkade skolan igår, känner hur kroppen fortfarande inte är helt kry. Så kände bara för att ta det lite lungt idag, har däremot en MASSA plugg, så det ska jag få gjort idag. Ska möta upp Nora, sätta oss i solen någonstans och plugga... låter som en rätt mysig dag om ni frågar mig! =)

Får klä mig varmt dock är trots allt väääldigt förkyld och de tär faktiskt lite kallt ute trots den blåa himlen och sköna solen! 
Ikväll är det gymnastik som gäller, kommer inte köra på för hårt bara. Men även där ska vi snart ha uppvisning så mycket att göra är det iallafall...

Bara SEX JÄDRANS VECKOR KVAR TIL STUDENTEN!!! Shiiiittt Iám in chock! <3

Mode&Trender

Halloj, då var denna dag slut och har äntligen lagt mig ner i sängen och tagit ett djuuup andetag. Då känner man nämligen verkligen att kroppen slappnar av, känner hur det värker i ryggen av att man går och spänner sig hela dagen. Superskönt att sova, Vad skulle vi göra utan sängen? haha love it...

Dansen gick bra, orkade bara vara med på halva lektionen, kände hur trött kroppen blev, mådde nästan illa. Men nu tränar vi på den dans vi ska uppträda med den 30 & 31 maj på Maxime teatern (tror jag det hette). Så det ska bli SUPERKUL!

Idag redovisade vi iallafall vårt lilla projekt inom Mode&Trender, har gjort ett megakollage plus att vi färgade, klippte och stylade en modell (nora i detta fall). Här har ni lite halvkassa före och efterbilder.

FÖRE:

EFTER:


Man kanske inte ser sådär jättebra hur stor skillnad det faktiskt blev. Men på ett ungefär iallafall, fint och jämnt blev det!
Sen vårt kollage som jag och Jessie gjort, hur coolt är inte det? Skitstort jue..





Mooondaay




Hejsansvejsan, klockan är redan fyra! Kan inte fatta hur fort denna dag gått.. Måste bara klämma in att jag insett vilken dålig bloggerska jag är som typ aldrig, gjorde inte det igår heller..usch boring boring!

Men iallafall, jag och Nora var uppe vid sju imorse, hon sov här hos mig igår och vi hade superkul. Somnade nog inte förrän två tror jag, låg och skrattade så vi höll kissa på oss. Dock är det vår humor och ingen annan hade nog förstått.. men men det är de som är så härligt med oss att vi är lika störda båda två!

Åt frukost och duschade oss pigga sen for vi iväg till skolan. Har haft Mode&Trender hela dagen och Nora har varit min och Jessies modell till vårt projekt som vi redovisade idag. Trots att vi fick slänga i färg tre gånger om för att de hela tiden blev för ljust blev själva slutresultatet grymt bra! Hoppas modellen också blev nöjd :P

Har också gjort ett GRYMT kollage, som jag och J suttit med i flera timmar. Är supernöjd med det, så har såklart fotat det.. Lägger upp före och efterbilder ikväll på Nora plus bilder på kollaget!

Solen skiner för fullt ute och det är riktigt varmt, imorse var det däremot mindre mysigt ute och istället väldigt blåsigt. Men men skönt att det vänt, dock ska jag på dans om bara 45 min, så ska få i mig lite lätt krubb sen ge mig av igen.

Huvudet värker, är nog inte helt kry! Har kört på hårt både igår och idag, alltså varit rätt hypad om man säger det så..
Men antar att jag kommer va HELT slut när jag kommer hem från dansen, bara käka middag sen blire nog fasiken sängen för min del alltså.

Ses senare, kram<3

Almost there




Godmorning Sunshines =)

Idag är jag faktiskt gladare då kroppen mår bättre idag. Plus att min lilla familj kommit hem igen och är inte längre lika ensam. Dock är jag inte helt frisk, så ska ta det rätt så lungt idag med. Men orkar däremot INTE sitta inne för det har jag gjort hela helgen och de har vart BOOORING! haha

Så har precis ätit frukost, tagit en dusch och gjort mig lite söt. Klär mig varmt då jag inte vill riskera att bli sjuk/sjukare plus att det faktiskt blåser rejält ute trots att solen skiner så som den gör!

Ska träffa julia & nora för en fika på söder, sen kanske ännu ett möte men måste hem till ikväll då jag faktiskt ska plugga! Yes, yes humlan ska plugga... rätt sällan men ibland kommer det! hihi

Ha en fortsatt mysig söndag! Kram<3

He´s just gorgeous


Zack Efron må vara en av de vackraste pojkar i min ålder som jag sätt. Det är helt otroligt vilka härliga drag han har, och för att inte tala om hans charm...ojojoj! 



Sleepytime




Efter en otroligt lååång dag framför tv:n, datorn och i soffan säger jag nu hejdå till denna meningslösa dag och hoppas på en bättre dag imorrn. Lite läskigt är det faktiskt att sova ensam hemma ska ni veta, visst klarar jag det.. men hatar när man hör alla dessa ljud som man bara hör när man är själv...usch usch! men men får sätta på nån fin låt så somnar jag nog! Hihi

God natt allesammans, hörs imorrn! Kramis<2

Påsklovskryssning











finns mer, men hoppar det...de här får räcka! hihi fun time 

lördagskrubb för sjuklingen




Har varit nere i centrum och handlat lite som fattades för att min super avancerade middag skulle bli komplett. Haha det var väl egentligen bara soya som saknades, men kände mig sugen på lite cola och så fick en choklad följa med hem också.. Har precis ätit klart och sitter nu och kollar på "Without a trace", en serie som jag också såg igår. Riktigt bra faktiskt.. Men nu började det igen, så ska fortsätta kolla!

Blir en hemmakväll ensam ikväll igen, i guess i´ll survive...

hallonrosa




somrigt & fint

Uttråkad!



min lilla baby...

Uttråkheten blir bara värre och värre, är på bättringsvägen men ändå långt ifrån frisk. Psykiskt är jag rätt pigg men fysiskt ganska seg. Men nu är jag trött på TV:n, haha igår låg jag framför tv:n större delen av dagen. Idag vaknade jag först vid åtta av att lilla Lisa ringde på, men somnade sedan om och vaknade strax innan tolv igen. Nu är klockan redan fem och och fattar inte hur tiden springer iväg alltså.. utan att jag märker det. Antar att de är ett tecken på att jag är sjuk, man kan ha att ligga liksom eftersom det är de kroppen vill. 

Nej nu har jag dissat TV:n iallafall, ställde mig och diskade, plockat undan lite, städat ur badrumsskåpet och nu fixat naglarna. Hittade ett superfint hallonrosa nagellack som mamma köpt hem för inte allt så länge sen. 

Ska bara låta det torka och ta bort överflödig färg så slänger jag in nån bild alldels snart. Har också nyligen laddat upp de få bilder vi tog på vår senaste kryssning, inte så många och inte heller så bra bilder (haha) men laddar upp dem också så småningen om!!!

Cya soon <3

When it was good..




fortsätter att vara sjuk.


Hellu alla läsare, ni är faktiskt en del, men har blivit lite färre på sistonde! Undrar vad det beror på..har trots allt bloggat mer på sistonde än för ett par veckor sedan då jag hade massa läsare. Lustigt lustigt... 

Ligger hemma i vår soffa även idag, lite piggare med segare kroppsmässigt. Febern är nog borta, men halsen gör ont och näsan fortsätter att rinna. USCH! Hatar verkligen att vara sjukt, väldigt sällan jag blir det men när jag väl blir det brukar jag bli liggande ett par dagar. Knaprar massa vitamnier av olika slag, C, multivitminer o.s.v 

Mamma och Tompa är uppe på landet, lämnar massa grejer från gamla lägenheten och hämtar lite annat smått som ska med hem igen. Nästa helg flyttar nämligen Tompa och mumsan ut från gamla lägenheten då kontraktet går ut om ca 2 veckor. En del möbler kommer att åka in i vår lägenhet, bl.a vår platt TV, vilket ska bli superskönt då vi har en riktigt fet och ful tv just nu. Haha det duger såklart, men passar inte in med resten av inredning om man säger det så.

För min del gäller det bara att vila så mycket som möjligt, lillasyster är ute i södertälje så är helt ensam idag med, även ikväll. Hoppas på lite förfriskning så kanske jag iallafall kan få lite sällskap ikväll, för det är sjukt tråkigt att ligga hemma själv en hel dag + kväll.

Magen ska få lite mat i sig nu, hörs kanske senare. Får se om jag orkar! :( kramis

Inte helt kry




Hejsan, här ligger jag hemma i vår soffa och har gjort det sen jag kom hem från skolan i princip... vilket var strax efter tre. 
Nora följde med mig hem, bytte om det första vi gjorde och bara slängde oss i soffan. Båda är förkylda, dock mår jag nog lite sämre än vad Nora gör idag men de var nog hon som smittade mig då hon varit förkyld i typ en vecka.. haha

Igår var jag och pappa på handledarkursen som varade i 3 tim och en kvart. 600 :- för allt hans babbel, hmm rätt onödigt om ni frågar mig. Men men måste man så måste man. Dock blir jag lite småirriterad, det är så himla mycket olika steg, eller ah olika saker som bara kommer upp hela tiden, och allt kostar pengar... hur fasiken ska man ha råd med att ta körkort?

Känns som om de kommer ta en evighet att ta körkort ju! :( Men men får pusha på så mycket som möjligt... för körkort skall jag ha inom kort! 

Var iallafall i skolan idag, fick inte sådär jättemycket gjort men var närvarande trots att jag mådde rätt dåligt. Som tur är jag ledig imorrn, så ska sova ut och bara försöka kurera mig inför helgen... Imorrn är det förhoppningsvis 20-års fest, det är Noras syster som fyller år och ska ha en liten födelsedagsfest sen på lördag  ska jag jobba hos några bekanta i garderoben. 

Men nu är jag såå himla trött, ska tvätta av mig sminket och typ lägga mig sen. Känner hur kroppen är jätteseg och mår rent utsagt skit...

Bloggar imorrn igen när jag vaknat... kramis<3

Sista påsklovsdagen


God morning vänner, efter 7 timmar sömn kliver jag nu upp ur min underbara säng. Den är sjukt skön och vinner många jobbiga mornar kan jag lova! Vaknade upp med en hemsk halsont och supertäppt näsa, mindre kul! Skulle egentligen ha käkat frukost med Dan och Jens imorse, men mådde skit så låg kvar i sängen. Plus att jag skulle ha varit på min "nya" egentligen min gamla salong då inne i slussen idag. Ska nämligen börja praktisera där på onsdagar, så kommer alltså att ha två salonger, dubbla timmar! SUPERT! Om ni frågar mig...hihi Men det får bli nästa vecka istället!

Ska slänga i mig lite frukost sen åka in till Nora, så ska vi dega tillsammans. Ikväll, eller ja runt fem tiden ska jag och min papi gå på Handledarkursen för att få körkortstillståndet... YEEEYYY!!! Är väl hemma strax innan tio må jag tro.

Sen är det bara att börja övningsköra ;) ohh vad jag längtar. Ses nog ikväll, kanske hinner blogga lite hemma hos N, får se om jag orkar!

Ha en underbar dag, jag ska njuta lite extra då det är vår sista lovdag, imorrn är det back to school! ;) Kramis <3



home.


hello alla nattugglor, då var jag hemma från en helt underbar men lång kväll. Fick sällskap av min lilla homie Savannah, hihi we had a really good time. Dan Reed som var kvällens artist var helt otrolig, hans röst berörde kan jag lova!



Efter att han sjungit klart alla sina låtar drog vi vidare på "efterfest", om man nu kan kalla det så.. rätt lungt men otroligt trevligt. Snackade massa skit och en del framtida planer. Så underbart att träffa nya och framgångsrika människor, man mår så himla mycket bättre.

Tack Jens och Dan (of course) för en obeskrivlig kväll! 


Besök hans hemsida:  http://www.danreed.com/

"Lillkusinen"

Hejsan, hemma igen...var bara inne och fixade lite inför kvällen. Hemma nu med mamma, min kusin Erica och hennes son Nicholas. Så hiiimla söt, älskar barn, och han är verkligen suuupersöt! hihi bjuder på lite gulliga bilder som jag nyss tog ;)









Jobba på Mosebacke ikväll!


Hello friends, ska nu till söder för att hjälpa min kompis Jens, (mitt ex pappa). Ska jobba med honom på Mosebacke ikväll, det är nämligen en artist vid namnet Dan Reed som ska uppträda där ikväll kl. 21.00

Jobbar väl till efter midnatt nångång, och kommer sedan hem! Så vi ses väl då =) kramis <3

Todays outfit






Tröja - Gina
Leggins - H&M
Skor - Converse
Skärp - julias garderob :P
Örhängen - affär på hornsgatan

One last kiss Goodbye.




ego.







Kände att de var ett tag sen jag bjöd på ett par egopics, de är väl ändå trotsallt bäst! haha natti alla läsare <3

My last week in pictures



























He´s just not that into you




Kom hem från stan för bara ett tag sen, eller ja snarare en timme men ah iallafall! Drog en bio med kompisen Nora ikväll, vi båda har länge velat se just den här filmen, men de har bara inte blivit av. Så nu drog vi både arlset ur vagnen och såg den. Och tur det eftersom den var sjukt bra... en film som var värd pengarna om ni frågar mig liksom! 

Kanske inte den "bästa" filmen för just oss att se nu, haha då vi båda bestämt oss för att inte skaffa nya pojkvänner, utan bara skita i det där, göra sånt som man själv vill och bara få allting gjort...äh vet inte hur ni tolkar det där nu.. men vi vill bara vara ifred, vi har varann och det räcker! 

Är inte så jättetrött men ska väl ta och lägga mig, kanske drar till salongen imorrn ett par timmar, trots att jag är ledig. Ligger ju fortfarande efter en del med timmarna såå! 

Ses imorrn kompisshar, kramis<3

Bella´s lullaby...




Nya gardiner



Monday 13/4

Hejsan, då var det ännu en röd dag idag, tappar kollen på vilken dag det är när man har ledigt sålänge som vi har nu. Börjar faktiskt inte skolan förrän på torsdag vilket är rätt skönt. Är sen också ledig på fredagen så bara en skoldag denna vecka. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, orkar inte berätta om vad som händer på dagarna längre. Haha känns som om det är sjukt trist att läsa om. Men men.. Förutom kryssningen har det inte hänt sådär supermycket under mitt lov, var på salongen i tisdags, har haft lite mysiga filmkvällar hos olika folk, lite chillfest hos mig i fredags, i lördags satt vi hemma hos en kompis och grilla... allt sånt mys som ska ske under ett påsklov. Fick också ett litet påskägg av mami, dock inte inte påskgodis, tycker det är så himla äcklig, så mamsen köpte vanligt godis till lilla mig. 

Idag sov jag och norisen ut, fick skjuts hem igår från en kompis som vi kollat på film hos... Kom väl hem till två och hoppade duns i säng. Babblade ett tag sen somnade vi nångång strax efter..haha minns inte exakt. Skönt att sova ut idag då jag var uppe vid åtta igår morse, åkte med mami till hennes jobb och städade ett par timmar. 

Har lagt lite fina slingor på mamma idag, också fått upp gardiner i vardagsrummet. Dock hamnade stången lite för högt upp men fixar det sen, för nu orkar jag verkligen inte. Har precis plåtat mammas hår och de nya gardinerna... slänger in de lite senare..


Bilden e tagen i julas hemma hos farmor! <3

P.S Grattis till min pappa som fyller år idag, 49 hela år. Herregud, haha du ser verkligen inte ut som det iallafall..hihi kommer alltid vara typ 40 i mina ögon. Ville bara att du skulle veta att jag älskar dig enormt mycket iallafall!

Sommarkänslor



Hello friends, uppdatering fortsätter att vara dålig. Men kan inte låta bli att vara ute och njuta av det helt fantastiska vädret. Bilder tas, så så fort jag har lite mer tid så kommer jag ladda upp dem. Igår var det lite chillfest hemma hos mig, inget märkvärdigt men lite vänner kom och bara tog det allmänt lungt. Vid fyra kom jag och norisen i säng. Hon drog till Coktail vid 12 sen kom jag vid tre. Köpte med mig lite lunch till oss båda också..mumsigt! Satt utanför butiken på söder och bara mös i den stekheta solen.

Nu har det hunnit bli lite svalare men ändå rätt skön värme om ni frågar mig. Nora kom precis ut ur duschen, ska bara slänga på lite mascara för att snart bli upphämtade av några kompisar för att dra ut till trollbäcken där de blir grillkväll och förmodligen lite fotboll (nån match på tv) haha...

cya later eller imorrn, love to you all! <3


Långfredag

Hejhejhallååååh! Då vare påsk, det är väl egentligen ingen sådär mega sak som man märker av förutom att de flesta butiker o.s.v har stängt. Inte alls samma sak som när man var liten iallafall. Jag gick alltid påskkärring, flera gånger också, både skärtorsdag, långfredagen och ibland på lördagen haha. Hade säkert 4-5 kg godis efter det. Rätt kul tyckte jag faktiskt att det var. Men nu sådär i efterhand tycker jag det blir som ett fult sätt att "tigga" godis på...äh jag vet inte!

Själv har jag inte fått nått påskägg, får se om de kommer imorrn. Har ju inte vart hemma eller sätt mamma så mycket de senaste dagarna. Igår när jag kom hem från kryssningen var jag så sjukt trött, hade absolut inten ork överhuvudtaget att blogga. Åkte direkt hem till Nora, där vi bara degade....

Idag är fredag, har nyligen duschat och städat hela lägenheten. Så himla skönt när det är klart, luktar gott också. 
Magen kurrar så ska nog ta och laga lite mat snart, kommer nog få lite mysigt besök av tjejerna också.. Så får vi se hur kvällen slutar.

Kjaaamis <3

Hahahahahahah....skitsöööt! NOOOT! men ah hej fejksmile! haha...bjuder på den :P

Onsdag


Godmorgon folks, då var det dags för mig att komma in i bloggandet nu igen. Det har ju gått mer en än vecka nu, om inte mer sen jag bloggade regelbundet. På ett sätt är det lite skönt, för det blir som ett beroende. Men utan internet kan man inte annat än att bara skita i det... 

Har haft ett par riktigt underbara dagar med massa mys och skratt i solen. Det blir en sådan enorm skillnad när det riktigt vårvädret kommer fram, folk blir så mycket gladare, trevligare o.s.v Det håller ni väl med om?

Idag är det inte lika blå himmel och stark sol som igår, får se om solen kliver fram under dagen. Hade tänkt lägga mig på balkongen och sola, men det återstår att se. Det är ju nästan nu som solen är starkast, har träffat fler som bränt sig. Nu är jag iochförsig rätt "brun" gemfört med många andra då jag har mörka pigment i mig...men känner mig ändå blek! Kanske tar en sväng förbi solariumet sen.

Har precis suttit och fört över MASSA låtar till min mobil som skall med ikväll! Och ja juste det har jag inte nämnt nått om eftersom jag inte kunnat blogga. Men ikväll far vi iväg på ännu en kryssning. Haha sådär smånormalt, två kryssningar i loppet av typ 2 månader. Men men denna gång är det ju "påsklovskryssning". 

Är lite andra människor som åker denna gång, nu är vi sex tjejer så det kommer bli superkul! Min stora kamera åker däremot inte med denna gång, utan en mindre digitalkamera. 

Magen kurrar så nu är det dags för frukost! Cya later =)

Iám alive!!!



Bjuder på en bild från i fredags då vädret var super och alla glaá stockholmare låg ute och stekte i solen! (haha ser ut som ett gäng turister) 

Kom nyligen hem efter en supermysig tjejkväll. Hade besök av nån snubbe imorse som skulle kolla till vårt internet och lyckades fixa det. Det var tydligen inge fel med modemet utan självaste uttaget! Oh började bli riktigt irriterad på att det aldrig funkade. Men NU gör det de! 

Jag lever iallafall, har massa att berätta, lite bilder och skvaller..men nu är jag alldels för trött så återkommer igen imorrn. Förutom min lilla "internet-förlust" är humöret på topp och jag mår superbra för tillfället. En stor anledning är nog det underbara vårväder som precis nått svealand. UNDERBART säger jag bara! =)

Well I`AM ALIIIVE!!! :D God natt, ses igen imorrn hihi <3

Far, Far away...


 

Körkortstillståndet!!!








YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!! Äntlligen säger jag bara. Nu jäklar ska humlan ha körkort. Dags att boka handledarkurs. Vart ska man göra den då? Någon som vet ett bra ställe, tipsa gärna!

Nytt i garderoben




Sjal - Lindex
Klänning - minns ej
Jeans - Gina
Väska - Lindex









Finfint =)

1 april


Hello sunshines, excuse me för tidigare inlägget men blir faktiskt riktigt lack! Men men pass på det nu. Äntligen kan jag nå en dator, det suger verkligen att vårt internet inte funkar hemma nu. Satt med comhems kundtjänst i nästan 2 timmar iförrigår för att få igång allt, men fick det helt enkelt inte att funka. De har nu skickat ut ett nytt modem till oss, så de borde vara hos oss senast fredag, så får vi hoppas på att det var problemet.

Dagarna bara springer iväg, och det händer så otroligt mycket just nu. Har fullt upp i princip varje dag.
Sitter nu hemma hos Mimmi och Tompa, har nyligen varit förbi banken. Har nu öppnat ett sparkonto där jag ska spara massa pengar till sommarens aktiviter bl.a då och lite annat smått.

På fredag börjar mitt påsklov, haha så sjukt känns som det knappt var en vecka sedan sportlovet liksom! Ska försöka jobba så mycket som möjligt under lovet... ja med vad vet jag inte riktigt eftersom cafét fortfarande är stängt. Men har lite olika småjobb jag kan välja på. Behöver nog också praktisera lite, ligger fortfarande efter med timmarna.

Det ända som är bokat hittils är att vi tydligen ska iväg på kryssning igen, och denna gång också från Onsdag-Torsdag. Har egentligen inte råd, och hade från början ingen större lust heller. Men kul ska vi nog ha, denna gång åker basen+högtalarna med så bliire party i vår hytt. Hehe...

Finns mycket att berätta, men inte så värst mycket bilder. Har småshoppat lite, slänger in bilderna om ett tag.
Har också TVÅ superroliga nyheter, är så otroligt ÖVERKLYCKLIG, men återkommer också med det i ett senare inlägg hihi =)

Magen kurrar ska ta något att äta, men dröjer inte alltför länge! <3 Peace


take me back...

irriterande.


Blir skitirriterad på alla negativa kommentarer! OM ni läser mig blogg så ser ni att jag faktiskt inte har något internet för tillfället, och att det är DÄRFÖR som jag inte kan blogga just nu. Och för det andra, JAG FÅR INTE BETALT för att blogga. Har aldrig änns sagt det..

Det är fan ingen som tvingar er att läsa min blogg, jag bloggar om vad jag vill och när jag vill, Thats it! Gillar ni inte hur det funkar kan ni pallra er från min blogg. ENKELT!

Och för alla er andra ber jag om ursäkt för detta lilla utbrott men e trött på att få skit när jag faktiskt har en anledning!

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0