paus från bloggen..


I´am alive! känner bara att jag behöver ett litet break från bloggen, verkligen inte för att de är ansträngande så haha men känner bara att de blev så mycket text o tråk. Plus att jag har haft finbesök från skåne hela helgen, kände att den tiden behövdes tas vara på! Men imorrn borde jag nog vara tillbaka, kanske även med lite gott om min kommande framtid... hihi de bara pirrar i magen av tanken!

Love to you all <3

Hösten är kommen!


Tjenixen bloggen, regnet de bara öser ned! Är glad att jag drog mig ur sängen imorse och åkte med mami till jobbet. Har nämligen bangat mån och tis bara för de fina vädret. Ska försöka jobba fram till fem idag, trots att de är sjuuukt långtråkigt så behöver jag verkligen pengarna.

Men nu är väl hösten kommen, kanske nån enstaka dag med sol och värme, men tror de är nu hösten kommer på riktigt. Känns som det iallafall... mörkret kommer fram redan efter sjutiden, kyliga morgnar och kvällar. Ja nu är det nog här, Hösten!

Nu är det bara 7 dagar kvar tills min fina lillebror kommer hem. De känns nästan overkligt, då vi inte träffat honom på snart ett år. Det ska bli otroligt mysigt att ha hela familjen samlad igen iallafall.



Back to work, ses mer ikväll<3

Mot Muggen


Hallo på er alla läsare! :) Ska snart börja röra mig in mot söder där jag tänkte kolla i lite butiker först på Götgatan och sedan ta en fika med min fina vän Rebecca från gymnasiet. Vi har inte setts på heeela sommaren, sjukt dåligt av oss. Men idag ses vi för första gången på 3 månader, hmm har saknat henne... Vi hade sjukt kul de sista månaderna i skolan faktiskt.

Sedan är det dags att gå på visning igen, ja jag vet! Flytt hit och dit, men tycker typ de är lite skönt. Man tröttnar fort på ett o samma ställe. Haha nej men de är ju inte värsta förändringen utan de är tillbaka i högdalen. Men som sagt de är bara en visning, så inget säkert än. Men den är mycket billigare och större än den vi bor i nu, frågar är bara hur fräsch den är?!?!?! Ja de återstår att se.

Tänkte bara slänga in en liten dagens outfit, inget märkvärdigt, men skönt och somrigt!



Kram på er <3

Dags att ta tag i saker & ting


Bild tagen av M (privat)

Heejsan svejsan, då var det måndag igen och nu har det gått 10 dagar sedan vi kom hem från Grekland. Visst börjar de rinna av än lite, och känner kanske inte lika stor längtan som de första dagarna. Men känns ändå trist att kolla tillbaka på bilder, få mess från andra vänner som är där NU o.s.v Men men som sagt om ca 2 veckor åker jag ju till Grekland IGEN men denna gång med familjen, och denna gång bara en vecka och denna gång inte till Zante, utan tror de blir Naxos. Och varför jag säger tror är för att vi inte har något bokat än, utan kommer bara ta en sista minuten stol och sedan hitta hotell o.s.v när vi väl är där.

Ska bli sjukt skönt att få resa med familjen faktiskt, speciellt nu när min kära lillebror skall med, yees han kommer hem till Sverige om bara 10 dagar. Han kommer att vara hemma ca 3 veckor innan han åker tillbaka till staterna.
Så de längtar vi massa till, nu är det nästan ett år sedan vi sågs sist. Alltså när vi var i Florida under tre veckor tid..


Känner att jag precis som alla andra måste försöka vända på dygnet, men de är svårt då man inte har nått speciellt att vakna till på dagarna. Idag ska iallafall jag och min vän Jessie ta oss till arbetsförmedlingen, haha ja de kanske låter lite halvskumt men vi ska iallafall dig först ocj främst för att skriva in oss och sedan för att hämta info om att starta eget företag... Japp mer om de senare!

Juste idag tar jag och nora tummen ur röven, packar våra väskor och tar oss till gymmet. Nu har vi legat på den lata sidan heeeela sommaren, SKAM PÅ OSS! Nej men hade ju faktiskt träningsförbud i nästan 10 veckor sedan har vi ju rest o.s.v så de har helt enkelt inte blivit av. Men nu jäklar, bra kost och komma igång med träningen står högst på min lista nu!
Även dans och gymnastik ligger där nu som ett frågetecken, de är mest en kostnadsfråga faktiskt, får se hur de blir...

Nu frukost och sedan en dusch innan J kommer och hämtar upp mig!

Unforgettable


På Fishbowl, drickandes ur en fishbowl hehe


Folk klädde ut sig till allt möjligt, de här vara bara ett knasigt gäng vi stötte på!


Vår nästsista dag tog vi en heldag på Nicholas Beach, åkte bl.a vattenskoter och denna roliga&galna sak.


Jag och min bästavän<3


Me & Andy (bartender@RESCUE)


Walking in Laganas


Så stööööört kul!


Varmt var det när man dansade överallt, därför så lättklätt! ;) haha


Girlsen på beachen, inga megakvalité i know!


Dancing on the bar...


STOR COLA! JAVISST


Vi åkte på flera heldagsturer med båt, här besökte vi shipwrek


På Fishbowl


YEP!


SÅ SNYGG!!!!!


En dag vart de krig mellan oss svenskar och galna greker... blev nästan rädd där ett tag! Kustbevakningen kom och vi fick åka annan båt tillbaka med uthyraren.. ajaj vad lack han blev.


Guuuuud jag vill tillbaka... NU NU NU!

Dagens Work Outfit




SUPERDUPERFIN! haha äsch... cya

Dags att köpa ny mobil?!?!


Satan, hur fasiken kan jag sova tills ETT? Okej att de är lördag och det är en dag där man faktiskt får sova ut. Men jag som har varken jobb eller skola att gå till på vardagarna sover ju så mycket ändå. Jaja är väldigt trött på min mobil iallafall, inte hör man nått när de ringer, bara den som ringer som kan höra mig, sen funkar inte alarmet heller... Därför försov jag mig idag!

Ska iallafall jobba idag, YES! Ska bli superkul, börjar faktiskt klockan tre så lite stress är det. Måste duscha, äta frukost och sedan göra mig iordning plus vara där till tre. Amen jag e snabb de ska jag nog klara...

Igår vart det "minikräftskiva" med några flickor hemma hos norise, supertrevligt. Dock kommer jag ALDRIG mer äta en kräfta, så sjukt snuskigt, äckligt, kladdigt och bara allmänt skitigt. Inte orkar man sitta och kriga för så lite mat ur en jädrans kräfta och inte bara för att de tar tid och är jätte blött, så stiiiiiinker det! Haha nej jag håller mig nog till mina små färdigskalade räkor!

Efter det vart det bio, Linje 123 kapad. ASBRA! Trodde först inte det, speciellt inte när man lyssnar på namnet, tänkte att de va en kass svensk B film. But nono, en engelsktalande film med bl.a John Travolta, GRYM SKÅDIS! Lätt värd att se på bio om ni frågar mig. Sen var de bara raka vägen hem i säng... mm love to sleep!



Neeej , duschen var det! Jobbar extra som servitris idag på ett bröllop från 15-midnatt. Så inge mer bloggande idag inte! Men återkommer nog imorrn om jag har lust. PEACE! <3

Sexy Bitch



Mot stan


Freeeeedag, har tagit en lång sovmorgon, gick upp strax efter elva. Gjorde mig själv en mumsig frukost och facebookade lite haha. Nu har jag gjort mig redo för en sväng till stan, möter upp Norisen vid globen först sen får vi se vad som kommer sen.. JAG ÄR SUPERGLAD IDAG! Varför vill jag inte riktigt berätta än, känns bättre när de är 100% säkert, så håll ut :) hihi

Ikväll blire nog bio om jag får bestämma, kommit en del nya jag vill se! Såhär söt är jag idag.. haha Peace <3



PUSS SÖTISAR <3

No energie


Bild tagen av M

Hallo bloggen, vet inte varför jag uppdaterar så sällan. Men finner ingen blogglust, känns inge roligt längre... Kommer på massa olika saker som jag tänker att jag ska blogga om, men sedan bara försvinner ideérna och så blir de bara massa tråkig text. Och att besöksantalet minskar med 200 när jag väl börjar blogga gör de hela inte roligare, då känner jag mig verkligen som en dålig bloggerska. Men men, ibland kan de vara skönt att bara skriva av sig!

Igår blev det utgång efter en hel helg hemma i min säng och två rätt sega dagar. Jag gick ut med min kära vän Jessie och hennes vänner, bl.a pojkvän. Vi började hemma hos henne, tog några glas vin och sedan åkte vi in till stureplan där vi sedan gick in på Village. Där träffade vi även Kenza, Nadia och Mika.. underbart sköna brudar.

Först trodde jag Jessie lämnat mig för kvällen men tydligen hade hon bara sprungit iväg och käkat på donken haha. Men hade de sjukt kul med Nadia på dansgolvet, K och M stod inne och DJ baby J och shaka loss...

Var hemma strax efter 3 imorse, fick skjuts hem tack och lov. Sov fram till tolv idag och sedan dess har jag bara degat med norisen. Vi har solat på min lilla balkong, ätit gulashsoppa och majskolvar, kollat massa olika tvprogram och bara varit allmänt lata. Känner mig så otroligt slö och seg, ingen energi överhuvudtaget. Nora var trots allt i skolan idag för första gången denna termin... själv har man ju ingen skola att gå till! Dags att söööka jobb!!!!

Imorrn är det fredag och min kära vän Musse kommer hem, har inte träffat han på fleraa veckor nu så har saknat han massa. Så imorrn blir de mussetime! :D hehe

Nää nu orkar ja inte skriva mer, nora ligger här och ger ifrån sig helt förfärliga stanker så kan inte sitta kvar. Tror jag ska springa ner och köpa en glass! Kramiiis


Nitar


Från början trodde jag inte att jag skulle falla för just de här med nitar, snören och massa armband. Men precis som med allt annat påverkas man av reklam, tidningar och de vänner bär, så de slutar med att jag faktiskt kan tycka de är riktigt snyggt. Så de senaste veckorna har jag hunnit samla på mig lite småsaker som jag bara ville visa...






Gråa nitbandet är köpt på BikBok
Svart nitband köpt i grekland
flätat läderarmand köpt i grekland
grått band köpt på drottninggatan
svart band köpt på glitter

Head, shoulder, knees & toes...


...ladies let me see you go down low, low, low, low!!!!



Wanna go back to Zante, Laganas, Rescue, Zeros, Coktails&Dreams, Fishbowl...  just take me back!

My Tan


Brunare än såhär blev jag inte... Visst är man lite utomlandsbrun, solblekthår, vitt mellan händer och tår. Men trodde ärlig talat vi alla skulle bli brunare än vad vi blev. Haha vi låg fasiken på stranden varenda dag och schtekte...


Öppet Hus ikväll



På bättringsvägen... Sitter fortfarande hemma, har iallafall lämnat lägenheten idag för första gången på hela helgen. Fy så uttråkad jag är just nu, har legat inne exakt hela helgen, fy så trist! Men idag mår jag iallafall bättre, mamma hade bokat tvättid igår så de var ju skönt att redan ha allt färdigt tvättat från Grekland. Så mycket kläder var det iochförsig inte men skönt att bli av med resväskan o.s.v

Ikväll klockan 20.00 är det Öppet Hus på Ballett Akademin, så dit tänkte bl.a jag, Nora & Savannah gå ikväll. Förra terminen gick ju jag och N på Danscenter i medis, i gruppen HipHip/Dancehall. Men denna termin e vi sugna på nått annat, något vi tänkt börja på förra terminen men inte blev av. Så vi drar dit ikväll igen för att se om vi fortfarande vill börja på den kursen...

För dansa SKA jag göra denna termin, gymnstiken dock är inte helt säker än om jag tänker fortsätta på, haha känner mig allvarligtalat lite för gammal för den gruppen nu alltså. Men gymmet däremot ska fasiken bli mitt andra hem i höst, ska träna på som en galning, vill verkligen hålla min kropp i bra form innan de är försent, att man blir för gammal eller stel haha...

Weird


De är faktiskt lite lustigt hur besöksantalet minskar med typ 100 pers så fort jag börjar uppdatera... Haha borde det inte vara tvärtom?!?! Har legat på plus nu under dem två veckor jag var nere i Grekland, sen nu så fort jag kommit hem har den börjat gå neråt igen? Haha nån som kan förklara de för mig? Jaja..



Take me back to Zante














LOVE<3

halsfluss


Det blir ingen uppdatering idag förutom detta tror jag... har legat i sängen större delen av dagen nämligen. Förutom min hemska träningsvärk har jag nu åkt på halsfluss, feber hela natten men nu har de lagt sig. Så det är bara för mig att stanna hemma och krya på mig tills jag är helt frisk och utvilad.

Tur att de kom nu iallafall och inte under resan, då hade jag blivit riktigt deprimerad! :( Längtar tillbaka så enormt mycket, de är helt stört. Trots att man börja tröttna på att alltid gå till samma ställen o.s.v så hade vi så underbart kul!

Bilder kommer, i stora mängder kan jag lova! Hejsålänge <3

Favoriterna från Zante


RIVERSIDE MOTHERFUCKER!



TONIGHT`S GONNA BE I GOOD NIGHT!



I KNOW YOU WANT ME, YOU KNOW I WANT YAA!



BOOM BOOM, SHAKE SHAKE NOW DROP...


Hemma i regniga Sverige



Kom hem strax efter femtiden.. är helt slut! Träningsvärk som aldrig förr, kan knappt röra mig! Det känns helt overkligt! Men 4-5 timmars dansande varje dag har väl också sina konsekvenser antar jag.

Har åkt på Svininfluensan också, haha nejdå men är dunderförkyld, kan knappt andas genom näsan och nån röst har jag inte.. Så det är bara att hoppa in i duschen, värma mig då jag fryser ihjäl av detta pissväder och sedan krypa ner i soffan framför en bra film!

Har haft två helt galna och underbara veckor, skönt att vara hemma men fan vad man längtar tillbaka redan nu, speciellt när man vet att hälften av dem lär man aldrig mer se igen! :(

Bilder kommer, haha tro mig! De finns de gooooottttt om. Men nu är jag alldeles för trött så de blir nog mer uppdatering imorrn kära läsare, hoppas ni har förståelse för det, haha ni har ju trots allt klarat er i två veckor med usel uppdatering, så en dag till ska ni nog kunna stå ut..

Hej sålänge <3


Här har ni ett litet smakprov från våra två veckor i Zante!

DAG 9


Iam alive, vi fortsatter att sola, bada, parta, traffa trevliga manniskor, shoppa, ata go & ackligt..haha vi har de seriost helt underbart har nere!

Vi akte pa batturen utan att fa se nagra skoldpaddor, sa de var ju lite trist! Men hade en helt underbar dag pa baten med mina fina vanner.

Nu ar det 6 dagar kvar tills vi aker hem igen, de ska bli skont, trots att vi har de otroligt najs har nere sa langtar jag faktiskt hem lite. Men de kommer bli jobbigt att aka sen, lamna alla skona manniskor som bor pa andra sidan jordklotet... jaja de ar val bara att aka hit igen nasta ar :P haha

Nej nu ar snart tiden ute, ska ga och lagga mig vid poolen nu, ikvall blir det nog White party om vi lyckas kopa biljetter i tid!!!!
Sorry for inga bilder men har ingen sladd eller natt sa ni far vanta tills jag kommer hem...

xoxo greece <3

DAG 4

HEEEEEEEEEEJ SVEERIIIGE!!!!

Har bara nagra enstaka minuter kvar nu, men ville bara saga att jag lever och att vi har det HELT underbart har i Grekland. Varmen ar prefekt, eller for det mesta iallafall, lite for varmt blir det ibland men da ar det bara att hoppa i poolen. Vi har haft 3 helt galna dagar hittils, massa goda drinkar och massa dansande pa olika barer. Bartenderna alskar oss svenskar har nere, och vi alskar dem! haha nej men visst finns det manga sliska men ocksa manga trevliga. Vi har itne traffat sadar jattemycket svenskar an, far hoppas pa att de kommer ner ett par snart... Britter finns det gott om iallafall, haha nastan overdrivet!

Vi har tva datorer har pa vart hotell sa forhoppningsvis hinner jag nog blogga nan mer gang. Men nu ar tiden snart uta och vi ska snart lamna poolen for att ga ned pa stranden, tankte ga langs stranden bort till Laganas namligen, det ar ca 40 min promenad...

Imorrn ska vi ut pa en heldagstur med bat, snorkla, bada, sola och kolla skoldpaddor om vi har tur! Langtar redan mass!!!! Lovar att visa massa bilder nar jag kommer hem.

Hoppas ni har de bra hemma i Sverige sa ses vi snart igen!!!

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0