29.12.09



Morrn morrn herrskapet, hoppas allt är bra med er där på andra sidan skärmen! Igår var jag inne i stan och fikade med en "gammal" klasskompis inne i stan, vi snackade bara om allt & inget och sedan vandrade vi runt lite. Fick faktiskt med mig en svart heltOK kappa hem för bara 650:-, perfekt nu till London (dock är den inte så varm) men men...

Efter det drog jag, lilsis och Tompa hem till farmor nr 2 ute i Åkersberga, där vi även fick sällskap av faster Ida och hennes pojkvän som vi inte sätt på säkert 3 år. Åt världens godaste middag, som alltid hos farmor och hade supermysigt. Kom hem strax efter elva och då började jag packa, som alltid ute i sista sekund, checkade även in oss på internet o.s.v

Har gjort detsamma denna morgon, även vart nere på skolan och skrivit ut våra boardingpass.. haha också ute i sista sekund. Tur att de inte blev nått strul! Nu tänkte jag ta en liten powernap, känner mig inte helt kry alltså! Vilket känns lite halvt ovärt, men proppar i mig massa C-vitaminer och annat skit. Men lite sömn på det blir prima :D

Tio i tre tar vi bussen från centralen ut till skavsta.. fettttt jobbigt! Men men billigare att flyga därifrån och vad gör inte två fattiglappar som mig och ekorren (Savannah) för att få de lite billigare! ;) Landar runt halv åtta ikväll, då blir vi hämtade av en släkting till S, där vi även kommer sova inatt, så får vi även skjuts till hotellet imorrn när de är dags att checka in.

Kommer nog inte bli nått bloggande under min lilla trip till London, men lovar att dela med mig av allt när jag kommer hem igen! Hoppas ni får ett underbart slut och början på det gamla och det nya året!

KRAMKALAS! <3  & GOTT NYTT ÅR !!!!!

Så jävla klockren!

 


Higher



LONDON IMORRN!



Bild lånad från google.

Tiden har gått så sinnessjukt fort, så fort att det redan imorrn är dags för mig och Savannah att dra till London. Känns rätt overkligt än sålänge, men ska bli stört skönt att komma iväg. Att tiden går fort betyder iof också att det snart är dags att dra tillbaka till LA, men ska bli skönt. trots att de kommer bli jobbigt att lämna alla igen! Men men klarade jag det sist, gör jag det denna gång med.

Har ännu ingen nyårsoutfit dock, AJAJ! Men ska in till stan nu en snabbis o se om jag hittar nått, annars har vi tänkt att gå ut i London och shoppa på onsdag, där läääär de ju finnas nått fint att ta på sig! Men nu fick jag bråttom, hörs nog igen senare!

UNNTTZ UNNTTZZ SAVAAANNNAHHH!!!!

Julhelgen




Tjolahopp, sorry för urdålig uppdatering, eller ja vet inte änns varför jag ursäktar mig då det är min blogg och jag bloggar när jag känner för det, men jag vill liksom blogga bara det att jag inte orkar.. typ! Jaja, har haft en mysig men lite halvgalen helg, julen var föressten supermys. Åkte ju upp till landet, åt god mat, fick lite fina klappar och bara mös. Men åkte ju hem redan på fredag med lilsis så va ensam hemma hela helgen. Men blev utgång både fredag och lördag, så gårdagen var sjukt slö.. slappade bara hela dagen med mysigt sällskap!

Fredag var kaos, sjukt hur mkt folk det faktiskt var ute. Höll på att ge upp ett flertal gånger men slutade med att jag drog förbi Collage en stund och även på lördag. Träffade en del härliga människor med, tack för det!
Bilder från julafton och klappar kommer, exakt när vet jag inte och vill inte heller lova nått! Men blir lite minijul/middag hos farmor nr 2 idag, ute i Åkersberga. Det är jag, lilsis och Tompa som åker dit så det blir mysigt, otroligt gott också förmodligen, då farmor nr 2 är en otrolig kock!

Men känns skönt att julen är över om jag ska vara ärlig, så mycket stress runt det hela, inte alls som jag vill ha det. Men satsar på andra planer till nästa år, om jag får bestämma då. Men nu har jag massa att göra, skall ju ut och resa imorrn igen... shiiitttt! återkommer med det strax!!!! gaaalet <3

24.12.09


Heeeej, nu är vi uppe på landet, alla som ska vara här är här nu och snart är det dags för Kalle Anka, nått som jag ärlig talat är väldigt trött på men för tradition skull tittar på... Vi kom iväg strax innan tio imorse, och kom hit på 1,5 timme, vilket var bra, knappt några bilar ute alls vilket var skönt. Mormor, moster och mor står nu i köket och förbereder jul lunchen/middagen.  Men först Kalle klockan 15:00!!!!
Det blev lite klappar iallafall, så lite julmys har vi trots allt. Kallt som satan är det också, men inte lika mycket snö som hemma i Stockholm faktiskt. Både jag och Mimmi kommer sova med moster i vår nybyggda stuga här på mormors tomt, då det är alldeles för kallt i vårt hus, som ligger på trädgården brevid mormors. Mamma och Tompa sover dock där borta då dem har vedspis i sitt sovrum och verkar gilla det!

Men nu ska jag återgå och mysa med släkten, ha en underbar julafton alla fina vänner & läsare!
GOD JUL! <3

Då var allt klart!

Då var allt klart, drog iväg till Globen imorse en snabbis med lilsis för att inhandla de allra sista julklapparna, eller ja dem som måste vara med på julafton imorrn. Familjen åkte för en timme sen ungefär med en fullpackad bil, haha och vi som inte skulle göra julen så stor i år.. jaja mysigt skall det bli och är ändå glad med mitt beslut att åka till landet. Dock kommer jag nog frysa ihjäl då jag inte har någon jacka och det var 17 minus där uppe igår men men får dra på mig massor med tjocktröjor, mjukisar och många sockor.. haha!

Har diskat, duschat, packat, och nu sitter jag här för att blogga, förmodligen sista gången nu på två dagar. Vet att mamma tog med sig sin laptop upp till landet även hennes mobila bredband, men man vet aldrig hur samarbetsvillig det är så kan inte lova någon uppdatering under morgondagen.

Nu ska jag iväg till Coctail för att hjälpa Nora och hennes mamma ett par timmar, sista julrushen nu då dem har stängt imorgon. Det är nog full rulle vid det här laget. Ska bli lite mys även lite extra fickpengar till London... ohhhhh knappt en vecka kvar ju, är sjukt taggad! Ska bli såå kul att få komma iväg, bäst att det inte snöar mer så våra flyg blir inställda som många andra blivit drabbade av nu inför julen, inte kul! Nej vi SKA iväg så är det bara.

Så efter att ha jobbat bär det av hem till moster där jag sover inatt, eftersom vi åker upp till landet tidigt imorrn bitti. Kommer ta massa mysiga foton såklart, så glöm inte att kika in i mellandagarn sen!

Massa juliga pussar & kramar till er alla, och sedan sjävklart God Jul! <3

Dagen före dopparedagen


God morgon vänner, dagen för dopparedagen, alltså julafton! Kan knappt fatta det själv. Tiden går så otroligt fort, kan ni förstå att jag nästan vart hemma i två hela veckor redan?!?! Det kan inte jag iallafall.. Men men nu är det snart dags, sätta sig ner framför Kalle Anka med hela familjen och en del av släkten, äta llite god julmat, öppna de få och små klappar som vi inhandlat och bara mysa...

Har bestämt mig för att åka upp på landet iallafall, eftersom jag bara har ett syskon här och hon åker upp på landet känner jag att det är där jag ska vara. Vad som än händer ska barnen alltid hålla ihop, tills man skaffar egen familj o.s.v då men nu i denna ålder iallafall, min åsikt! Dock åker jag inte med dem upp idag, för dem åker om 2-3 timmar. Utan jag skall jobba med Nora i eftermiddag på Coktail och därefter åker jag hem till Sussi (min moster), där jag sover och sedan åker med till landet tidigt imorrn bitti... Så det ser jag fram emot! Stannar nog bara till juldagen eftersom de andra stannar tills på söndag vilket jag inte kommer klara av, haha statstjej som jag är!

Nu ska jag iallafall ringa lite viktiga samtal, sedan få i mig lite frulle. Bär såklart sedan av in till stan, eller kanske bara nöjer mig med Ringen i skanstull för lite julklapps handling, men de blir nog det sista för i år..

Ha en bra dag, bloggar nog lite senare idag. <3

Julklappar till mig själv...





Detta var min julklapp från mamma kan man säga, då vi sa att de inte skulle bli så mkt klappar i år, och vi alla håller med om att de är bättre att få köpa sånt som man själv vill ha och verkligen behöver. Speciellt nu när jag skall tillbaka till Los Angeles.. då vill man inte ha massa onödigt att släpa med sig.. sånt som är kul att ha hemma i sitt rum kanske, men inte lika kul att släpa på fram o tillbaka. Så tack mamsen <3

Knäck & Lussebak


Tjenixen alla nattugglor, gud ja måste ju vara en av de sämsta bloggerskorna någonsin haha. Nej men gång på gång lovar jag att uppdatera med diverse, men inte fasiken blir det av..

Jaja, idag har jag sovit ut precis som alla andra dagar, städat hela lägenheten, gjort klart tvätten som påbörjades igår och julbakat nu under kvällen. Noris kom hit efter jobbet och även mumsan joinade oss. Vi bakade knäck & lussebullar... låter bilderna tala för sig själv faktiskt.. haha!

 

Våra fina lussebullar.....

SAAAAJK, dem blev brända! Såå typiskt, hatar att ha gas spis.

Hahaha, kan inge annat än att skratta år det. Trots att de är lite deppigt då större delen av alla våra bullar blev brända, men hade jag verkligen förväntat mig nått annat, jag menar det var jag, Nora och Mimmi som bakade! Knäcken blev iallafall goda..


2 dagar kvar till julafton


Heej på deej, tisdag idag och bara två dagar kvar till julafton. Bara två klappar har jag hunnit köpa, men som tur är det bara 3-4 stycker kvar. Som jag sagt förr ska vi alltså inte ha så mkt klappar i år. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig vart jag skall på just julafton, men ser ut som om det blir landet med mamma, syster, Tompa, moster, Kallekusin, mormor och morfar. Exakt när jag åker upp vet jag inte de vet jag senare...

Har precis städat hela lägenheten och tvättat all vår tvätt, började redan igår dock. Så nu är allt fint och rent, luktar gott för det också. Måste ringa några viktiga samtal nu och sedan tror jag det bär av in till stan. Ska träffa Jenna och mamma för att snacka lite om min LA biljett o.s.v Ikväll är det planerat att det skall julbakas här hemma, men får se hur det blir med det... Skulle ju vara mysigt!

Har fotat allt jag shoppat så slänger in de om några minuter! :) Massa kärlek <3

Helgen innan jul..


Heej bloggen, och alla läsare förstås! Hoppas ni haft en underbar och mysig helg, och inte allt för stressig. För det har ju en förmåga att bli väldigt stressigt såhär strax innan jul... Själv är jag rätt lugn, då jag inte har så mkt julklappar att handla, knappt några alls om jag ska va ärlig. Ska in idag och köpa nått litet till mina mest betydelsefulla, familjen alltså. Mer än så har jag ju som sagt inte råd med. Dock har jag nog världens bästa mamma, då hon gav mig och Mimmi en otroligt bra julklapp, den bästa av dem alla om ni frågar mig. Nämligen att köpa det som man själv behöver och önskar sig.. Tack mami. <3

Min helg har vart någorlunda lugn, blev en mysig hemmakväll i fredags, fast lördagen blev det utgång även ett litet dop vilket jag också nämnde. Nämligen Logan´s dop, det var jättefint! Hade iallafall otroligt kul med tjejerna, drog som sagt först hem till Dempa (kallekusins kompis) där vi förade lite och sedan bar det av till Grodan. Va lite halvdött där, eller kanske bara lite tråkigt folk men jag och tjejerna hade kul iallafall, speciellt jag och norisen.. haha herregud alltså! Sov sedan hemma hos Nora vilket var superskönt, speciellt i detta snöväder.

Igår var jag ute på stan med mor och syster, shoppade vår/våra julklappar... Sedan mötte jag upp Molly runt femtiden och tog tåget till Kungsängen. Där vi mötte upp Lisa´s familj och sedan även fina Lisa på sen. Hennes kör, Masters Voice hade en liten konsert som var helt otrolig, man bara njöt och hade ett stort leende på läpparna under hela konserten! Liiiite julkänsla lyckades jag faktiskt känna, och de var nog första gången för mig i år.

Känns fortfarande overkligt att det är jul om bara 3 dagar, ingen julgran har vi, knappt några klappar, inget julbak.. Ja inget juligt direkt. Förutom våra två små julstakar som mamma ställt upp, haha de var ju lite gulligt. Men som jag sa tidigare så "strejkar" vi julen i år, och skall bara njuta av varandras sällskap, god mat och allas ledighet.. Vilket känns helt okej med mig, för för mig är julafton en dag men firar i ett stort hus, mycket folk, mycket klappar, mycket mat o.s.v Och i år är det helt enkelt inte så i vår familj, men vi satsar på det till nästa år iallafall!

Håller på att laddar in bilder på det jag hunnit handla hittils, har köpt ett par riktigt snygga stövlar också.. wiihoo! :D
Sedan ska jag iväg in till stan igen, säga hejdå till Lisa och henne familj som åker hem till skåne idag sedan även köpa lite egoklappar till mig själv och även till några andra. Hörs nog senare ikväll, LOVE <3

groooodan

Innan utgång... finns ingen som du! <3
kom precis hem till norisen, började med förkrök hos Dempan, kallekusins kompis och sedan bar det av till Grodan med tjejerna, hade en rolig kväll! Som alltid med min bästa vän, NU: soooova! love you norisz<3
Även kärlek till min barndomsvän som födde en son för bara ett par timmar sedan.. Tänker på er massor! Ses snart älsklingar, önskade jag kunde vara där fö er mina änglar!

19.12.09



Kolla så mycket snö som samlats i mitt lilla fönster..


Snön den bara faller ned... mysigt om ni frågar mig! Liiite smått frustrerande bara när jag inte har någon direkt vinterjacka. Rätt så kallt blir det ju faktiskt, så idag är det tänkt att jag skall ut och hitta en. Men först på en liten "arbetsintervjuv", mer i förebyggande syfte faktiskt. Har jag tur får jag även några timmar att jobba redan innan jag drar. Har i stort sätt redan fått jobbet nämligen.

Sedan är det dags för dop idag klockan 16:00 och inte vems som helst, utan min lilla Logans dop. Hela familjen kom hit i torsdags, dem ska ju fira jul här med Henrik (pappans) släkt och passar även på att slänga in ett litet svenskt dop.

Ikväll blir det nog utgång vad jag vet hittils, ska bli spännande att se hur det skall gå, klackar och snö? haha blir nog en taxi dit och hem. YupYup, ha en underbra lördag.. hörs kanske senare! Love love <3

winter

 


18.12.09



God morgon världen, hoppas ni sovit gott?!?! Idag är det fredag den 18 dec, bara 6 dagar kvar till julafton och inte en ända julklapp har jag köpt. Har ingen julkänsla överhuvudtaget. Vet faktiskt inte varför, brukar alltid vara så julig av mig så här strax innan julafton. Men i år finns inte den känslan där, antar att det delvis kommer med åldern, då man inte önskar sig så mycket, eller iallafall inte som förr, utan de är nästan roligare att köpa klappar att ge bort, så känner iallafall jag. Dock är jag rejält pank i år, då jag inte tjänat så mycket dem senaste månaderna plus att jag drar iväg till London över nyår, så dem pengar jag har kommer jag behöva tills då. Men men, har pratat med mamsen och verkar som om alla i vår familj/släkt har lagt det där med julklappar åt sidan i år, nått litet till var och en kanske men inget märkvärdigt.

Utan i år skall julen i vårt hem firas för att umgås, skratta, äta gott och bara njuta av våra lediga dagar tillsammans.
Det är faktiskt inte för ett par år sedan, och det är nog inte bara i vår släkt/familj det händer, folk flyttar, folk går bort, folk skiljer sig o.s.v Det är liksom en del av livet, det här blir vår andra jul utan vår fina lillebror som nu för tiden bor borta i Florida, dock vet jag att han kommer ha det helt underbart vilket underlättar rejält. Vad jag ska göra på just julafton har jag ännu inte bestämt men är nog dags att göra det snart. Jag har ju alltid i princip 3 olika släkter, som firar på separata håll, så blir alltid en massa julklappar, julmat och släkt att träffa såhär under jul. Brukar kunna dela upp tiden rätt bra men i år vet jag inte.. men men de blir som de blir! Skönt att vara hemma iallafall. <3

Mamsen kom hem igår också, hon har ju varit i danmark en vecka, så de var verkligen skönt att få träffa henne efter 3 månader. Så fin min lilla mami<3 Idag har lillasyster julavslutning, men dans, sång och luciauppträdande så vid fyra tiden ska jag dit för att se min lilla stjärna. Ska snart iväg och träffa min underbara vän Lisa också, luncha tillsammans och även småshoppa lite, behöver nämligen en jacka. Men nu måste jag lägga på sista sminket, hörs nog senare idag!

ÄLSKAR SNÖN!!! <3 Snälla låt den stanna tills julafton!

Slappdag med bästavän.


love you<3

Hello alla goa snögubbar, hoppas ni alla mår bra för det gör jag. Sitter just nu hemma hos norisen och bara myser. Vilket vi gjort större delen av dagen faktiskt, kom precis hem från en lite prommis ut i snökaoset och åt lite nyttig pizza. Jag har ju trots allt bara gått upp kg sen mina 10 veckor i LA så det är bara att fläska på sig lite extra nu när jag är hemma (ironisk) haha. Nej fifan va arg jag blir alltså, 4 hela kg, visst de är inte hela världen men lite deppigt är det när man inte får på sig sina jeans som man köpte senast i augusti liksom. Men men det är bara att börja träna, dock är jag lat som aldrig förr nu. Orkar inte lyfta ett finger nu ärlig talat. Känns som om jag är på "semester" här hemma, vilket betyder att man inte kan träna, utan ska bara slappa och äta gott.. haha min syn på semester...

Iallafall så kommer min kusin Jocke över med sin nya flickvän. Ska ge honom ett liten klippning nu innan jul, kanske även klipper tjejen. Danni var förbi tidigare idag och fick sig en fin klippning med, så lite små cash får jag in. Behövs verkligen kan jag lova! Förstår inte hur jag ska klara mig i London..

Bloggar mer när jag kommer hem ikväll, det är ett löfte! Har bara lite bloggtorka och ingen större lust att blogga. Utan bara mysa och umgås med alla, mysa med lussebullar, glögg och pepparkakor! MUMS! :D Julbak skall bli inom de närmsta dagarna, även ett beslut om julafton måste tas, ska bli spännande!

See you later <3

15.12.09


Morrn morrn, okej typ lunch nu igen men men. Börjar iallafall känna mit sådär lagom utvilad nu så det är skönt. Men nu är jag trött på att sitta inne så skall ut på lite små ärenden idag. Bl.a färga håret hos noris i skolan, gratis och bra! För som jag sa tidigare så är jag helt pank nu, känns lite småjobbigt men de ska det snart bi ändring på!

HERREGUD vad det snöar ute alltså, helt sjukt! Otroligt mysigt iof men liiiiite jobbigt när man inte har nån vinterjacka. Tur att man har världens bästa lillasyster som lånar ut sin stora varma vinterjacka till mig, då hon bara har 3 min till sin skola... love you<3

Hörs nog senare idag, ha en fortsatt bra dag! Love <3

Saknar min lille vän..


Som tur är kommer sötnose plus päronen hit om bara 4 dagar så då ses vi förhoppningsvis igen. <3


Jetlag


God morgon eller ja god dag rättare sagt. Kan inte fatta att jag sov till klockan tvåååå! Och är fortfarande helt trött i kroppen, snacka om att den här jetlagen har tagit hårt på mig, skitjobbigt. Har inte orkat blogga nått heller, bara segat hemma i stort sätt.

Känns otroligt skönt att få vara hemma, sova i sin egna säng och träffa alla underbara vänner. Men kallt som satan är det, inte dödligt kallt men saknar värmen i LA nu faktiskt. Men otroligt mysigt att det snöar nu, gör det hela mycket med juligt. Har ännu inte fått träffa min kära mamma än då hon är nere i Danmark för att hantera lite saker, så förhoppningsvis kommer hon hem om 2-3 dagar, saknar henne sjuuukt mkt.

Har inte träffat så många än, förutom Nora & Mimmi såklart som kom hela vägen ut till arlanda för att hämta mig i fredags, vilken lycka! Föll några tårar tillochmed, guud så jag saknat er alltså! Båda papporna har jag också hunnit träffa, sedan en massa fina tjejer i fredags såklart när vi drog ut. Men har en hel lååång lista kvar på personer jag måste träffa innan jag drar igen och det snart alltså.

Igår var det 3:e advent och även Lucia, dock såg jag inget lucia tåg då jag sov till elva men som tur är har lillasyster lucia på fredag då hon även har sin julavslutning, så ett litet fint luciatåg får jag se denna jul. Känns så konstigt att det är jul om 10 dagar, finns ingen julkänsla riktigt om jag ska vara ärlig.. som förr om åren liksom! Visst vi har två ljusstakar uppställda i varsitt fönster men inget mer än så, och julklappar har jag inte änns tänkt på, har nog aldrig varit såhär pank strax innan jul förr, så vet inte hur detta ska gå till men men..

Nu kurrar magen så tänkte ta något att äta, sedan hoppa in i duschen. Sedan tar jag mig ut på stan, med hopp om att träffa lite fina vänner. Får se vem de blir idag hihi.. Kram på er sålänge, ska försöka uppdatera oftare! <3

IM HOME!!!



Herreguuud säger jag bara.. tillbaka i Sverige! Tack gode gud säger jag bara. Skönt som fan, berättar mer imorrn. NU BLIRE UTGÅNG!!! tur att man är övertrött.. haha ska bli spännande att se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. Två fina vänner fyller 18 år och därför beger jag mig ut idag!

Im soooo happy!



Bilden har egentligen ingenting med texten nedan att göra förutom att jag är HAPPY!
Trots att det är min älsklings skåning som jag faktiskt saknar massor...

Faaaaan vad glad jag är. TACK SAVANNAH! Ibland är jag så jäkla glad över att inte alltid vara så smart (hehe). Nej men allvarligt, trodde aldrig jag skulle få alla mina bilder från i somras något mer, trodde dem var helt borta. Men nejnej, utan smarta Savannah bad mig kolla i iphotos separata papperskorg, alltså inte den som ligger på skrivbordet (för den har jag tömt flera ggr nämligen). Såklart så ligger alla 17000 bilder som jag fört över till min externa hårddisk som jag köpte innan jag drog hit (till LA), från iphoto alltså. Kan vara anledningen till att datorn fortfarande vart så seg eftersom dem fortfarande finns på datorn. Men guuud så glad jag är för det...

Skulle bara säga det, NU: sova! Natti<3

Do you remember



Party in the USA...











One more week 2 go


 

Bad update, I KNOW! Sorry för det men jobbar ganska många timmar om dagen och blir inte mycket tid framför datorn. Även fast det kan se ut så på FB och MSN, haha men de är bara för att jag typ alltid är inloggad trots att jag inte är vid datorn. Men iallafall så är det bara en vecka kvar tills jag åker hem nu, mycket jobb och lite bloggande kan jag tänka mig att de kommer bli den närmsta veckan.

Har haft tre riktigt roliga kvällar hittils och hoppas på ännu en rolig kväll ikväll. Idag är det lördag och jag är ledig, stört skönt då jag sov ända fram till tolv. Känner mig dock inte heelt utvilad än, så ska bli himla skönt att komma hem och få sova i min egna säng, oj vad jag har saknat den haha.

Anyways ska dra iväg till Off Broadway nu, har en hel lista med "beställningar" från mina vänner, haha jobbigt att vara mig.. nejdå ska såklart köpa nått till mig själv! Visar allt när jag kommer hem igen..

Ses snart Sverige, love u<3

Bjuder på en härlig låt som spelas ofta när jag och Mel får bestämma!! Paaarty in the USA!!!!


Vill bara gråta!!!!


Vet ärlig talat inte vart jag ska ta vägen.. vill bara slänga mig själv i väggen! FAN FAN FAN!!!! Har raderat alla bilder från Gotland och Grekland denna sommar. Hur fan lyckas man, assså jag är sååå korkad! Helvetttiiiiii

Never say Never



Christmas at Americana








Rätt så mysigt trots allt, det kan vara väldigt extremt men på samma gång väldigt vackert, bara det inte är föööör mycket på ett och samma hus. Kör man ner längs gatan finns det ett par extrema hus, med massor av olika lampor och dekoraktioner så de inte blir mysigt längre liksom, ser bara plottrigt ut. Men Americana (utomhusgalleria) lyckades rätt bra ändå... tycker ni inte?

Dem spelar även julmusik i princip alla butiker, butikerna dekorerar även skyltfönstrerna något enormt, se bilden ovan. Såg även att våra grannar slängde fram julgranen idag, lite väl tidigt enligt mig men men, amerika är amerika haha.

Ska sova nu, nattiii<3

miss you


Såg en bild på oss på FB från i somras när vi va på Gotland.. kom ihåg hur kul vi hade och hur mkt jag faktiskt saknar dig min kära vän. Längtar till sommar 2010, då jäklar baby!!! <3

 

Sen såg jag även lite gamla bilder från i somras i photobooth på min dator.. störda som vi é!

 


BFF BABY!!!! <3

December´09



Kolla vilka småååå läppar, sötnose! hihi


Chipchop, då var det december månad och vi har 20 grader ute. Haha kan inte sluta att skratta lite för mig själv, känns ju helt overkligt att det bara är 24 dagar kvar tills julafton.. Men men nu är jag ju i LA och här är det alltid denna värme, bara att vänja sig vid det.

Har precis tagit en lång och skön dusch, och nu sitter jag här brevid Logan och äter frukost. Kan inte sluta kolla på hans små läppar när han äter, dem putar så mkt, så himla gullig! Han har sylt över hela ansiktet tillochmed lite i håret, haha han är bara föööör söt alltså!

Nu är det faktiskt bara 10 dagar kvar, haha mycket tjat om det.. men det är ju bara ett tecken på att jag saknar er där hemma och längtar massor till att få träffa er alla. <3

Ska snart iväg och storhandla, så måste klä på lillskiten och även mig själv nu. Så försöker jag blogga senare idag, försöker uppdatera så mkt jag kan.

LOVE FRIENDS!!!! <3

music

 


New stuff i bought


Inga superbra bilder, men här har ni iallafall det jag köpte. Bootsen nedan köpte jag på Forever21 men ska lämna tillbaka dem, vet inte varför jag köpte dem.. inte alls min stil, osköna och plastiga. Nej nej köper ett par från Off Broadway i veckan istället.. sorry bootsen!


Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0