NU DRAR VI!!!


Heeej älsklingar, snart kommer taxin... Är så sjukt trött men ändå hur pigg som helst! Har längtat i månader efter denna resa och nu är dagen här. Känns nästan helt overkligt. Men guud så vi ska ha kul, sola, bada, träffa nya människor, snorkla, dricka goda drinkar och bara NJUTA!

Ha de så bra här hemma i Sverige, hoppas ni får någorlunda bra väder! Kram på er alla,
 Ses när vi kommer hem bruna och fina! ;)

GREKLAND 31/7-14/8



Vaxa = Pain!



Bild tagen i Florida nov-08

Då var i princip allt klart! Efter att tjejerna kommit hit gick vi direkt ner till affären och handlade lite god mat att stoppa i oss. Sedan Var det fram med alla skönhetsprylar... Vi har duschat, skrubbat med peeling, rakat benen, vaxat bikinilinjen, noppat & färgat ögonbrynen, klippt, filat och målat naglarna ah allt ni kan tänka er!

Känner mig en helt ny människa, min hy är len som en babyrumpa. Känns så otroligt lent och skönt..skulle kunna smeka mina egna ben hela natten haha. Neej men känns som att man förberett huden på lite sol nu iallafall.

Vaxa bikinilinjen var iallafall något bortom de vanliga, inte smärtfritt kan jag säga! Visst förstår man att de gör lite ont, men stora blåröda "blåmärken" efter kan inte vara bra, ont som in i helvete gjorde det iallafall. Men men fint blev det iallfall.

Nu är både res och handväskan packad, oh shit glömt att lägga fram kläder tills imorrn kom jag på! Måste jag göra på dirr.
Taxin är bokad till tre, så har ställt väckarklockan på kvart i. haha de räcker gott och väl kan jag lova.

Så nån uppdatering kommer det nog inte bli, lika bra att räkna med noll uppdatering tills jag kommer hem få jag tvivlar på att jag kommer hitta nån med internetkoppling.

Nej nu ska jag springa över en snabbis till mumsan, sen blir det hopp i säng! Ska försöka slänga in ett sista inlägg innan vi drar så god natt på er kära läsare!<3

Max 20 Kg ?












Förstår faktiskt inte hur allt detta ska hålla sig under 20 kg på vågen?!?!? Haha alla dessa kläder & skor, och för att inte tala om alla jädrans lotions, parfymer, schampon... ah you name it! Även fast jag plockar bort massa tar jag alltid med mig för mycket, saker som ligger kvar i resväskan i slutet av resan liksom, man har ju sina favoritsaker!



Resfeber



Hej fina vänner, blev ingen mer uppdatering igår, sorry för det! Men vi drog in till stan, gled runt ett bra tag, in och ut i alla dessa jädrans butiker. Hittade lite småsaker till, men inga megaköp. Har köpt tillräckligt nu denna vecka, haha köpstopp!

När vi kom hem till Nora runt 17-18 tiden gick allt väldigt fort, ett samtal från min underbara kusin och sedan satt vi fixade och ombytta på tåget nån timme senare påväg mot Fruängen.

Blev där upplockad av kussen och drog sedan hem till Gurra vid Långbro. Det kom dit lite folk, vi åt en massa god mat och hade faktiskt jättetrevligt. Efter tiotiden beställde vi taxi och åkte in till Odenplan för att sjunga karoke. Där hade vi det riktigt kul, fy fan va jag garvade alltså.

Efter det drog vi vidare till Cafét, rätt mycket folk och inget speciellt men vi dansade och hade kul. Sen slutade vi såklart på White room med ännu mer dans och skratt. Hade en jättetrevlig kväll med trevligt folk faktiskt!

Blev sedan hämtade av Mange, hur gulligt som helst av honom då han redan vart inne i stan med oss och precis kommit hem när vi ringde tillbaka honom. Vi sov sedan hemma hos Kalle, somnade nog inte förrän sex någongång, men fick sova ut nu på dagen vilket var skönt.

När vi piggnat till lite så åkte vi hem till Nora, packade det sista i hennes väska och sedan drog vi hem till mig. Så här sitter vi nu, alla fyra faktiskt! Julia & Sara kom precis innanför dörren... Så nu ska vi ha en mysig tjejkväll!

BRB

Mot stan, igen


Hello babes, dagarna bara springer iväg, precis som jag vill ha det.. hihi! Vaknade runt elva och har fått i mig lite frukost nyligen, även klätt på mig, sminkat mig och duschat. Ska åka in till stan för att möta upp Nora och Dompa!

Vi ska bara fixa de allra sista sakerna nu, haha alltid är det nått man glömt... ska även möta upp en vän från Gotland och hämta en jacka som hon lånat. Vet ite hur länge vi blir ute, men ett par timmar iallafall!


Todays Shopping




Svarta short H&M
Randig tröja H&M
Grön tunika H&M
Rosa short Cubus
Nagellack Cubus
Keps Top streetwear
Resterande från H&M

28 Juli



Bild tagen på Gotland´09

Med mat i magen och även en mumsig efterrätt som bestod av glass, jordgubbar, chokladsås o lite grädde är jag nu väldigt mätt. Känner mig även lite hängig, typ trött. Var uppe vid halv tio imorse redan, fixade mig lite och drog iväg vid kvart över tio. Jag, mamma, Mimmi och hennes vän hemma har vart i stan under dagen, shoppat det sista inför resan nu, växlat pengar och bara glidit runt. Vädret var väl inte riktigt med oss, kom lite småskurar men inget överdrivet sådär.

Har precis fotat de jag köpt, de har blivit lite mycket shopping de senaste dagarna, men de är mycket för att jag ska ut och resa plus att jag fått min lön, det är väl ändå meningen att man ska belöna sig själv lite när man jobbat så flitigt! ;)

Slänger alldeles strax in bilderna från de jag handlat idag! :D kram sålänge

Converse<3



699:- (dna i gallerian)


Ring: 39,50:- Armaband: 49,50:- Väska: 129:-






Svart tee: ca 79:- Linne: 100:- (rea på cubus)



BildBomb från Gotland´09 del 1


Tisdagen, enda gången vi tog oss hela vägen till Tofta Beach








Schtekare haha






Just like last year! ;)


Turist Javisst! haha


Lina tog en powernap runt 5 på dagen (hennes födelsedag) haha


Men rykte upp sig rejält till kvällen, suupersöt!








Ekonomiska! Middag hemma..haha










Ligger o grillar på stranden utanför Kallis














Fix & trix


SMILE! <3


Nya älsklingar & annat


Kom hem från stan för ett tag sen, har fått i mig en supergod middag som mamma lagat. Skönt att slippa laga mat själv för en gångs skull, hehe.. Tog en fika med Jullan och handlade lite saker som jag kände att jag behövde unna mig själv, bl.a ett par nya converse, I LOVE THEM! Ska bara fota det, så slänger in bilder snart..


Mama is home!



Bild tagen med min Canon EOS 400D på Gotland 09

Heej alla läsare, då var det måndag igen. Bara FYRA dagar kvar tills vi åker till Grekland!!!! Känner mig bara så rastlös nu, går bara och väntar men försöker hitta nått vettigt att göra. Behöver ju inhandla lite smågrejer, men frågan är om jag ska vänta tills imorrn då mamma kan åka med mig in till stan... Mjaa gör nog det, är så himla mysigt att bara umgås med henne.

Hon kom hem igår kväll, då jag var på bio så sågs bara en snabbis imorse innan hon drog iväg till jobbet. Annars har vi inte sätts på två hela veckor, plus att jag drar till Greece på fredag vilket är två veckor till, så måste ju passa på att mysa lite med henne nu.

Är iallafall på väldigt bra humör idag, mycket tack vare min mamma faktiskt! Bara att ha henne i äns närvaro gör än glad, och saker och ting bara går som dem ska. Alltså utan min mami skulle jag gå under, de är du som lyser upp min vardag!

Men nu ska jag fixa mig lite, sedan dra in till söder, möta upp Jullan och bara mysa runt lite på stan, kanske ta en glarre eller två. Haha! :D Ha en bra dag, så ses vi senare.. Love

Helgen



Onsdagkväll på Gotland V.29

Sitter här i mörkret och tänker för mig själv, kom hem för ett tag sedan. Har vart på bio med min kära vän Nora, vi såg filmen "Public Enemies" med Johnny Depp. En riktigt bra film faktiskt om ni frågar mig, den var spännande krävde att man verkligen hängde med för att förstå allt. Lätt sevärd på bio iallafall. 

Har inte orkat blogga så mycket under helgen, men har haft en trevlig och rätt så lung helg. I fredags blev det dock utgång, hade nästan lovat mig själv att ta det lungt innan grekland nu men vart så sugen, plus att det inte är ofta man umgås med kussen så passade på att göra det nu under hans semester. 

Vi, alltså jag & Julia började först med lite fördrinkar på Metro (skanstull) där hennes vän jobbar som DJ. Åkte sedan in till stan där vi mötte upp Kalle (min kusin) och hela hans grabbgäng. Vandrade sedan iväg till Café Opera, där de bjöds på massa champagne. Var dock rätt trött och lite småirriterad, tycker det är så jäkla respekt med massa groggluder som bara hängde på för att få gratis drinkar typ, skitfulla och apdryga! Nä usch sånna klarar vi oss utan.. 

Men iallafall när vi kom ut för att sedan dra vidare, slutade det med att vi tog en Limo med några av grabbarna, gled väl runt en halv timme, 45 min tills vi släpptes av utanför White Room där de andra var. Även där bjöds de på mer champagne men inget jag behövde då jag var trött och ville hem. Så en taxi hem till kusinen och sova på soffan fick det bli... 

Hade iallafall en trevlig kväll, som vanligt Julia, haha hur lyckas vi alltid hamna i så konstiga men roliga situationer?!?! :D
Gårdagen var däremot superchill, sov till två hos Kalle, vi köpte en pizza och drog sedan för ett litet dopp vid sköndal. Julia joinade mig mot kvällens slut, snackade massa girltalk, tog en promenad vid elva på kvällen för att vi fick ett sådant jädrans cola & chips sug. Mysigt att bara umgås...Såg även filmen "What women wants", en riktigt bra och rolig film, också sevärd!

Idag har det vart lungt, syster kom hem igår så träffade henne en kortis idag, åkte sedan in till stan där ja mötte upp N & S, vi lagade lite middag, skrattade en del sen drog vi på bion som sagt, helt ok söndag om ni frågar mig. 

Nu är det bara 4 dagar kvar sen ligger vi där på stranden och steker... guud så jag längtar! Men nu är jag trött så ska faktiskt ta och borsta mina tänder nu för att sedan krypa ner i min sköna säng och sova. Hörs imorrn, med bättre uppdatering, och det är ett löfte! 

Nighty<3

Seven more days to go.


Yes nu är det bara en jäkla vecka kvar. Sen tar jag och mina underbara tjejer flyget ner till Grekland. Kan ni fattar? kan själv knappt fatta att vi faktiskt åker. Har vetat detta sen mars-april någongång om jag minns rätt. Då bokade vi vår resa, betalade det mesta för en månad sen ungefär. Har bara glömt bort att berätta det här i bloggen då det vart så långt kvar, men som alltid har tiden bara sprungit iväg så har inte hunnit hehe.



Våra biljetter och hotellbokning kom för 3 dagar sedan...

Men iallafall den 31/7 bär det av till Grekland, vi kommer inte att åka till den vanligaste ön men party, sol & bad finns det massa av så det ska bli såå skönt. Zakynthos heter ön vi ska till, vi kommer att bo i Kalamaki som ligger bara 20 minuter från Laganas, som är självaste staden med alla clubar och de flesta ungdomarna. Vi valde att bo en bit utanför då vi åker dit i två hela veckor, vi alla vill ha en riktigt semster där vi bara kan slappna av och njuta av den underbara värmen/solen... Men så fort vi är partysugna är det bara att ta en promenad längs stranden så är man där på knappa 20 minuter.

Vi kommer alltså vara borta i två J*VLA veckor, det ska bli så stört skönt att få åka bort och denna gång med bara vänner. Har trots allt rest en del de senaste åren, eller ha lite iallafall men har alltid vart med min familj och så.

Detta blir alltså min första riktiga utomlandsresa med mina tjejer! Längtar som bara den...


Vårt hotell i Kalamaki

Clean Friday



Stranden precis utanför Kallis, take me back!

Tjenixen, då var det redan fredag och nästan en hel vecka har gått sen vi kom hem från Gotland. Jag kan verkligen inte sluta säga det, men shit va tiden går fort alltså. Dagarna bara springer iväg... Snart börjar det "riktiga" vuxenlivet, för än sålänge har jag faktiskt sommarlov! Igår passade jag Meja större delen av dagen, vi var först här hemma ett tag sedan drog vi in till stan, passade på att kolla runt i lite affärer medan hon sov en timme, sedan mötte vi upp Joe för lite lunch. Klockan bara tickade iväg sen var det dags för lilla Meja att åka hem med sin mamma. Mötte upp norisen på Coktail för att hjälpa henne att stänga, vi cyklade sedan hem till deras nya fina lägenhet på Mariatorget. Hennes rum har verkligen blivit superfint, riktigt tjejrum med sminkhörna, speglar överallt, barbord + barstolar, stor säng och en suuuper stor garderob. Lätt att ma kommer börja hänga där mer, haha nejdå älskar mitt rum med.. lite småtomt bara.

Åkte hem vid tolv imorse, har tvättat all tvätt från Gotland och även hunnit med att städa hela lägenheten. Så himla skönt! Det ända som är kvar nu är att slänga in mig själv i duschen.. känner mig som en ända stor smuts! haha

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men ska försöka ta de lite lungt, ladda upp för vår "lilla" resa nästa vecka. Återkommer mer om det senare..

Dags för en sen lunch! Cya <3

Barnvakt


Hello folks, kom ganska nyligen hem. Har varit och hämtat lilla Meja inne i stan typ. Igår drog jag och några tjejer ut till Julias land som ligger en bit utanför Västerhaninge, vi grillade o snackade lite skit. Dock stannade inte jag och Nora sålänge då vi båda skulle upp tidigt idag... Så vi tog tåget hem till henne och sov där. Var uppe redan vid åtta tiden imorse för att möta upp Annika och hennes tre sötnosar, däremot tog jag bara med mig en och de var lilla Meja, hon skulle ta dem andra två och åka till Junibacken på Djurgården.

Nu har vi vart hemma, bytt om och gett Meja lite mat. Ska bara packa vagnen nu sen tar vi tåget in till stan igen för att fika med Joe idag. Kanske även tar en tripp förbi Nora på Coktail.

Nu blev de bråttom, hööörs sen! <3


Söt som socker!

Saknar...


Våra soliga dagar nere på kallis, genomblöta i champagné & rosé, alla underbara kvällar på Gute... Känns så overkligt att det redan är över, veckan gick alldeles för fort. Alla sköna människor, den bästa musiken som spelades dygnet runt och bäst av allt Peter som fixade in oss överallt gratis, före i kön, in på VIP avdelningar o.s.v Utan honom hade de aldrig blivit såhär bra, eller ah utan Diddi då... BÄSTA TJEJEN!!!! <3















mer kommer....



Onsdag



Förra tisdagen på Tofta (Gotland)

Hej alla fina läsare, nu börjar jag äntligen få tillbaka min energi, har varit helt utmattad de närmaste dagarna. Man kan nästan säga att jag sov hela måndag och tisdagen, har åkt på nån vidrig förkylning med hosta och massa snorande. Men idag känns de faktiskt bättre. Igår tog jag mig iallafall hem till min kära vän Malin, hon har nämligen precis flyttat två stationer ifrån mig nu, vilket är superkul! Hon var även på ett ultraljud här om dagen som visade att hon nu kommit in hela 5 månader i graviditeten och att det är en liten pojke. Man kan ju inte veta 100 % men det såg iallafall ut som en liten penis. Haha såå himla gulligt!

Det känns faktiskt helt overkligt att just Malin är gravid, vi har liksom känt varann sen 2 års ålder, sen att vi inte hela tiden haft kontakten inne är en annan femma, men vi hittar iallafall alltid tillbaka till varann, vilket känns superskönt! Men trodde aldrig att hon skulle vara den första som skulle bli gravid i vårt gamla "gäng" liksom.

Hon är faktiskt påväg hit nu, vi kan verkligen prata i timmar om allt mellan himmel och jord... Igårkväll drog jag även hem till Nora, vi hyrde en film och köpte en påse godis som vi klämde i oss, haha skittjocka men så grovt gott. De blev rätt sent så jag sov över där, det är ändå så trist att sova hemma själv. Mami kommer inte hem förrän på söndag, så de är skönt med lite sällskap.

Har laddat över bilderna från kamera nu iallafall, så ska försöka lägga in ett par lite senare. Men måste som sagt möta upp Diddi för att få de resterande bilder, eller ah hon har nästan alla roliga och fina bilder från vår vecka ner på Gotland. Tänkte även då berätta lite om vår galna vecka... så håll ut!


Hemma från Gotland



Bild tagen av mig med min Canon EOS 400D

Bloggade imorse, eller ah runt 2-3 tiden på dagen iallafall, men precis då skulle mitt internet crasha av nån konstig anledning så allt försvann, typiskt! Men är iallafall hemma nu efter en lång och helt vild vecka nere på Gotland. Vi har haft helt stört kul, och veckan gick alldels för snabbt. Vädret har vart på topp fram tills igår, eller ah lördag kväll regnade det lite sen hela dagen igår. Men annars har de varit underbart, vi har träffat så jäkla mycke folk, roliga, skumma, sköna, otrevliga, jävliga ah you name it. En del man kan hålla kontakt med och en del man bara kan glömma...men de är väl så de brukar vara.

Är suuupertrött och ska snart lägga mig, är rätt så sliten. Men ska försöka att komma in i de vanliga rutinerna nu, för har vändt på dygnet helt alltså. Imorrn kommer jag med en liten överraskning, har vetat de länge, men bara glömt att dela med mig utav det här i bloggen. Så glöm inte att kika in även imorrn. Nu... sängen! Natti<3

Gotland here we come 2009





Gotland förra året (2008) haha

God morgon läsare, är trött som satan men ändå rätt "pigg" då vi ska ut och "resa" hihi. Vi är borta tills söndag den 19/7, kommer antagligen hem rätt sent. Så är väl tillbaka i bloggen på måndag nästa vecka..

Men nu måste vi rusa iväg, ses & hörs när jag kommer hem igen! Håll tummarna för bra väder nu också! <3



P.S

Vad säger ni om att vi kör en liten frågestund när jag kommer hem, ni som skulle vilja det kan väl lämna en comment i detta inlägg! :) kramis

Ta hand om sig själv



Me & K igår på Collage

Go´kväll, ska snart krypa ner i sängen för att sova. Efter att ha varit på kontoret och städat åkte jag raka vägen hem var så himla trött och seg i kroppen (inte bakis dock) haha. Har packat min väska, vilket tog rätt lång tid... kan looova er att den är helt jäkla fullsmockad! Fick knappt igen den, fick ta hjälp av Musse som fick sätta sig på den hihi.

Vid sju ungefär kom norisen hit, vi färgade varandras hår (tredje gången gillt för nora). Det blev jättefint på oss båda, försökte ta en bild men man såg ingen jätteskillnad, så ni får se det senare för nu är de så mörkt. Men lite mörkare vart min hårfärg iallafall. Vi har fixat naglarna, färgat och noppat ögonbrynen och bara tagit han om oss själva sådär allmänt.

Musse kom hit och joinade oss en stund, kollade en film och bara snacka skit. Han åker nämligen iväg till kurdistan i veckan så vi sa hejdå nu då vi inte kommer ses på kanske 2 månader.

Men imorrn bitti kvart i sex tar vi tåget härifrån till svedmyra där vi ska bli upphämtade och få skjuts till båten som sedan tar oss över till Gotland. Så nu måste jag verkligen sova.

God natt på er kära läsare, ska försöka hinna blogga imorrn bitti! <3

Småshop


Lite nya trosor och leggins från Lindex


Ny mascara, foundation, sminkväska...


Sedan en ny parfym, en riktigt sommardoft!


Crazyness



Gangsters haha


My crazy biajatch ;)




Påväg från "Nype" till Collage.. Yeah!




Fråga mig inte vaaad som händer här?!?! haha




Beauty

Söndag


Hellu på er alla, sitter just nu på kontoret i hagsätra, ska nämligen städa. Igår hade jag en trevlig och rätt så lugn kväll gemfört med fredags galna natt/morgon. Sov för det första bort i princip hela dagen, gick väl upp strax efter tre då det bara var att hoppa in i duschen och göra sig vacker. Mötte sedan upp lite vänner och åkte sedan in mot söder. Vi gick först och åt på restaurang, Murren bjöd mig som en liten födelsedagspresent, tack för det! Sedan tog vi bilen in till stan för att se filmen Brüno. Den var helt okej, lite väl mycket naket/sex i det hela, visst var det kul men ibland var de riktigt skabbigt..

Efter bion var jag redan väldigt trött, men inte tillräckligt för att bara åka hem. Så tog en sväng förbi Collage där Kenza och Nadia var. Vi alla var dock rätt sega, så vi tog det rätt lungt men hade trevligt.

Imorgon bär det av till Gotland med Nora och 2 andra tjejer. Är inte alls lika taggad som förra året, men de ska bli skönt att komma iväg lite. Får hoppas på att de blir bra väder hela veckan iallafall så kan man få lite färg förhoppningsvis...

Men nu måste jag städa, ska hem sen och packa sedan även färga mitt & Nora´s hår (igen), tredje gången gillt, eller vad är de man brukar säga?!?! haha

Underbar fredag




Heellloo folks, ska snart åka iväg med några vänner och käka sen blire Bruno på bio. Gårdagen vart riktigt lyckad, jag Savannah, Kenza, Nadia & Dilay möttes upp i slussen vid tio tiden, drog först till det nya stället Nype, sedan Collage och därefter drog vi med oss kvällens skönaste kille Novel till Village. Vi hade riktigt trevligt, mycket dans och goda drinkar! Avslutade kvällen/morgonen på donken med massa pommes och cola! MUMS! haha

Nu måste jag rusa, slänger in resten av bilderna imorrn... <3

Nya grymma tänger



Vågtång från OBH nordica, fick den av Thomas och Mimmi i födelsedags present







En helt underbar plattång och hårfön från GHD. Detta fick jag av min "gamla" handledare i studentpresent.
Plattången funkar även som en jättebra locktång, det blir jättefina och naturliga lockar tack vare dem rundade kanterna på tången.. ska försöka fota före och efter nångång när vi provar den!

Praktiskt som f*n


Superpraktiskt tandborst"hållare", eller vad man nu ska kalla det. Har länge velat ha sånna hemma men inte kunnat få tag i dem. Fram tills i förrigår tror jag det var. När jag åkte in till söder för att möta upp Nora, så såg jag att de fått in de på Coktail igen för de hade dem för länge sedan. Så nappade åt mig två stycken på en gång... Minns inte vad dem kostade då jag har presentkort men runt 70 kr jag att de var.

Dem har massa fint i deras två butiker som ligger på söder, kan rekommendera den grovt för alla som gillar lite annorlunda och färgglada saker! :)






Fredag


Bild tagen med min Canon 400D

Tjenixen, då var det helg igen, herregud så fort tiden går! Men skönt med helg, som jag sa förut, man uppskattar helgerna så mycket mer när man är ute och arbetar på veckodagarna. Jobbade dock bara till två idag, sedan drog jag iväg till banken, fixa lite med pengar till gotland nästa vecka och se. Tog även en liten sväng in på Lindex och Kicks där jag fick med mig lite småsaker, fick nämligen lite pengar av mormor i födelsedagspresent, så kände att jag kunde unna mig lite nytt. Ska fota det och lägga upp det senare...

Känner mig lite hängig och trött trots att jag sov 8 timmar inatt, lite jobbigt! Hoppas det går över snart iallafall för ikväll hade jag nämligen tänkt att umgås lite med min kära barndomsvän Savannah, de va ett jäkla bra tag sen vi sågs. Vi har ju så galet kul tillsammans, saknar våra tider i Florida som vi hade i höstas.. hoppas på en resa om inte alltför länge snart igen.

Men ska försöka hantera min huvudvärk nu, kanske ta en liten powernap?!?! Jaja, återkommer om ett tag..kraamis<3

Hela plattan dansade


Morrn morrn, sitter på jobbet och bara ah jobbar! Eller nej nu bloggar jag ju....äh blä är trött idag! Mår illa också, satans mensvärk! Får alltid tungt huvud när detta väder kommer, fattar inte varför! Jaja bara 4 timmar kvar sen åker jag, pappa T och Mums ut till åkersberga till min "plast"farmor för att äta middag. Det ska bli så himla gott, hon lagar så himla god mat! Bäst av alla...

Igår drog jag in till stan efter jobbet, mötte upp en vän som gjorde mig sällskap en stund. Vi vandrade runt på stan ca 2 timmar, köpte bl.a färg (blekning) som jag senare använde för att ljusa upp nora´s hår.

När vi kom upp på plattan, såg vi vilken folksamling det var, vart såklart genast väldigt nyfikna, stog kvar en stund. Sen plötsligt ser vi hur hela plattan börjar dansa! Det var en GRYM hyllning till MJ. Riktigt coolt gjort, önskade att jag själv vetat om det och kunnat vart med..men men riktigt häftigt att se!

På filmen nedan ser ni även att dem körde på centralstationen också bara en halv timme efter uppvisningen på plattan.. de missade dock jag! Såg det nu, ohh jag bara ryser..


Minne för livet




5/6 Vår Studentdag på Stureplan mitt emot Fridays. Lite suddig, men så jäkla klockren!
Här hade dock redan 5 tjejer hunnit resa sig och gått, plus att de stod 4 grabbar på hörnet och kissade...

En dag vi aldrig kommer glömma! :D :D :D

MJ, King of Pop




Sitter hemma och kollar på minnesstunden för MJ, Usher uppträdde nyss, men kunde knappt avsluta sista meningen för att tårarna kom. Usch jag kunde knappt hålla in mina tårar... Det är såå stort, så enormt och så fint! Vet inte hur jag ska uttrycka mig. MJ är en man som vi ALLA kommer minnas. Han är en legend, och de kommer han ALLTID att vara.
Nu säger vi farväl till hans kropp, men han som person kommer alltid att finnas kvar här med oss. 

We love you, Rest In Peace!

Försov mig lite


Tagen hemma hos Molly i fredags..

Morrn morrn, sitter jobbet nu eller har gjort det den närmaste timmen. Mamma åkte till landet igår så jag var ensam hemma. Fick städat hela lägenheten, träffade en kompis lite snabbt och sedan somna jag framför filmen Heat med bl.a Al Pacino. Skitbra film, förutom att jag somnade då.

Jobbade hela dagen igår från 9-17, så det kändes bra. har vart väldigt slarvig med att få in 8 timmar varje dag. Det är mycket lättare nu också när det är lite sämre väder ute, då blir man inte lika sugen på att dra iväg och bada eller nått sånt trevligt. För när de är som nu kan man lika gärna jobba. Idag jobbar jag dock bara fram till ett, sedan ska jag sitta barnvakt åt en supersöt liten tjej som heter Meja, hon e så cool och rolig att vara med!

Men nu måste jag jobba, bara 5 dagar kvar till Gotland nu! YEEEY :D

Justin Bieber


Kommer ihåg första gången jag såg ett klipp med Justin, tappade nästan hakan för hans underbara röst. Han var som en oslipad diamant, född med en alldeles fantastisk röst. Nu har han vuxit till sig lite, skaffat sig ett skivkontrakt och tillochmed hunnit göra en egen musikvideo. Så himla söt, kan tänka mig att han kommer bli dösnygg när han växer till sig...


Molly´s 17 års dag

































En helt underbar kväll med massa underbart folk! <3

En lång helg




God kväll alla läsare, ni är faktiskt rätt många varje dag som kikar in. Superkul tycker jag! :) Har haft en jättetrevlig helg med mina vänner. I fredags var jag först ute i Stuvsta hos Molly där vi firade hennes födelsedag, efter det bar det av in till stan sedan in på Royal med Julia. Där inne träffade vi massa trevligt folk, bl.a en kille från L.A och ett superhärligt gäng från Piteå. Haha så himla skön dialekt. Många drinkar och glas rosé bjöds det på under kvällen. Jag och Julia var inte hemma förrän halv sju på lördag morgon, sov två timmar sen var det bara att kliva upp för att dra iväg och jobba. 

Snacka om att jag var slut, om ni bara visste! Mitt huvud var tungt som sten och magen gjorde ont som satan. Men det gick som tur var över efter ett par timmar och lite mat i  magen. Jag och Elina jobbade på ett bröllop nämligen, Julia var också där men som gäst mer. Vi var där strax efter ett och stannade fram till elva ungefär. Jobbade som "servitriser" kan man väl säga. I köket iallafall, serverade mat, dukade fram och av. Fyllde på o.s.v Vi hade faktiskt supertrevligt! 

Men sen var det snabba puckar hem kan jag lova er... somnade på 5 röda alltså. Sov fram till tolv idag. SÅ SKÖNT! Har bara tagit det lungt, var inne i stan en stund med min kära Emmalisa, fikade och strosade runt på stan innan de var dags för henne att fara hem till Skåneland igen.

Nu sitter jag här helt ensam, rätt trött och inte sådär jättetaggad inför denna arbetsvecka! Men nästa måndag bär det iallafall av mot Gotland...kommer bli så stört kul!

Nu, sääängen<3


Me as a Baby.


Till min mottagning hade mamma m.fl samlat ihop massa gamla bilder i olika åldrar och från olika tillfällen. Dessa visades upp i ett bildspel som alla fick se under min mottagning. Jag själv däremot tog mig inte tid att kolla igenom alla. Hade faktiskt glömt bort dem, fram tills nu när jag såg en lite mapp här på mammas skrivbord med alla dem bilderna. Har suttit och skrattat för mig själv i säkert 20 minuter... Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av några bilder iallafall! Enjoy =)


























Haha....jag bjuder på dessa! ;) <

Läskigt med åska..


Sitter på jobbet, TACK för det! Strax efter att jag kommit in på kontoret bara öste regnet ner! Fyyy vad det regnar... Det är ju ett bad precis nedaför oss, stackars alla barnen säger jag bara. Det var nämligen en hel skolklass som stod mitt i när det börja regna...usch dem måste ju bli genomblöta. Stackarna.. haha alla bara sprang som galningar under tak..

Buhuhuhu... tycker det är läskigt när det åskar! Nån mer?!?!

See U At The Club


Sitter på jobbet och försöker jobba i denna värme, allt jag tänker på är att få hoppa i sjön, en fet hamburgare med pommes till. Har nu inte ätit något sedan i måndags, känner mig faktiskt stolt. Idag ska jag iallfall få äta mitt första mål, men hamburgare blir det nog inte. Haha utan fisk och ris eller nått i den stilen.. MUMS!

Denna låt spelas just nu i mina små högtalare, rätt bra låt tycker jag!


Torsdag på jobbet



Bild tagen på en kompis 18 års fest 2 mån sen.

Hej vänner, värmen håller i sig vilket är både positivt och negativt om ni frågar mig. Visst är det skönt med sol och värme när man kan ligga ute på stranden och bada så fort man blir varm, men allvarlig talat! När man sitter inne i ett jävla kontor, där solen har legat på hela morgonen, och kommer fortsätta göra hela dagen känns de som 100 grader här inne. Jaja... Får dricka mycket vatten, annars svimmar man väl.

Har inte kunnat uppdatera så mycket de senaste dagarna, jobbar större delen av dagen och när jag väl kommer hem, drar jag antingen och badar eller träffar vänner.

Igår drog jag däremot in till stan, eller ah till kungsholmen för att hämta mitt pass & id som jag gjorde förra veckan. Asså HERREGUD säger jag bara, dem har typ tryckt ihop mitt huvud på legget, ser knappt ut som jag... förjävligt alltså! Kan nästan slå vad om att jag kommer bli nekad någon gång. Men men, skitsamma orkar faktiskt inte bry mig längre, dessa bilder blir fan altid dåliga, iallafall på mig!

Dags att jobba vidare, idag blire grill & bad efter jobbet.. så försöker blogga när jag kommer hem! Nu har vi äntligen fixat vårt trådlösa internet hemma, TACK!

Ha en bra dag<3

Total Shake

http://itotalhealth.net/images/total-shake-mg.jpg
Bild lånad från google

Just nu går jag på en liten "rengöring" eller vad man nu ska kalla det. Sen i måndags har jag inte ätit någon mat, utan bara druckit shakes och vatten, tjuvtuggat lite tuggumi också men det är allt. Programmet är rätt långt och är till för dem som vill få en bättre kost, gå ner i vikt eller som mig bara rensa kroppen. 

Jag är ju väldigt smal, inte sådär överdrivet men behöver definitivt inte gå ner i vikt. Men bara för det betyder de inte att jag inte proppar min kropp med skitsaker som snabbmat, godis, läsk, bullar, glass o.s.v Utan tvärtom, jag äter det flera ggr om dagen, så för ett halvår sedan sa min mage ifrån, har haft en del problem, inga megajobbiga men små som känns av ibland.

Därför tänkte jag passa på att köra denna lilla "diet/rengöring" nu när min mamma gör det, mycket för att de ska underlätta för henne men mest för min egen skull såklart! Mamma kommer att fortsätta i hela 21 dagar, med special kost o.s.v Men imorrn klipper jag nog, kommer fortsätta dricka shakes, självklart inte proppa i mig godis etc. men mat tänker jag äta! haha det bara vattnas i munnen på mig nu när jag ser folk äta, längtar tills imorrn! haha

Jag vet inte exakt hur det går till, man kan hålla på jättelänge i olika faser liksom. Men de första 21 dagarna är iallafall fas 1. Det är ju upp till än själv hur noga man vill följa det, men ju noggrannare ju bättre resultat!

Varför vi valt att göra just detta program är för att vi sätt resultat, stora resultat på vänner och bekanta i vår omgivning! Det finns så mycket skit där ute, så man ska vara försiktig! Detta är iallafall nått jag rekommenderar starkt!


 För mer info, gå in på: http://www.totalshake.se/index.htm


Obsessed with me...



Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0