Gotland om 2 veckor!


Helloo friends, sitter på jobbet med öppen balkong, stor stående fläkt och öppna fönster och ändå är det skitvarmt.
Även fast jag älskar värmen så är kroppen inte van vid denna värme i vårt land, men ska faktiskt inte klaga nu för det är helt underbart! Har nog tillochmed lyckats få lite färg... hihi!

Men sen är det ju såklart skillnad på att sitta inne på ett kontor än att ligga nere vid stranden där man kan ta ett dopp så fort man blir varm...Vet inte riktigt hur länge jag jobbar idag, får se hur länge jag orkar. Men för att få ihop pengar till vår lilla resa som blir av om två veckor borde jag jobba ungefär 8 timmar om dagen nu fram tills det att vi åker.

Kom på att jag nog glömt berätta det, haha tiden har bara sprungit iväg, allt med studenten, körkortet, födelsedagar o.s.v
Men iallfall, v. 29 åker jag + tre vänner till Gotland, yes under stockholmsveckan! haha jag och Nora var ju där förra året, så det blir vår andra gång, men ser faktiskt fram emot det, trots alla sliskpellar som springer runt och skryter om hur mycket pengar dem har o.s.v haha det är ju bara kul... Vi bokade faktiskt vår lägenhet typ redan i februari eller nått sånt, efter förra året så förstod vi att man måste vara ute i god tid om man vill bo nära visby! Vilket vi gör nu, precis nere vid vattnet, bara 3 min från visby med en stoooor veranda! YEEEYY!!! :D

                                                                                                 

Typ nått i denna stil kanske...hihi, det återstår att se! ;)


 



Men men, mer om det senare... Back to work, annars blir morsan lack! Hihi CYA <3

JobbVecka


Hellu, idag är det Måndag och jag var upp redan vid halv åtta idag. Tog bussen till Örby och sedan promenerade resten av vägen till jobbet med mami. Hela denna veckan kommer jag att jobba här på PayDot. Rätt långtråkigt, men bättre än ingenting, ska nog vara glad för att jag har föräldrar med eget företag där man kan hoppa in lite då och då.. Typ som när jag städar i princip varje söndag.

Min helg har varit jättemysig, i Fredags var jag som sagt hemma och Jullan, lördags eftermiddagen/kvällen spenderades på Flaten med massa vänner och lite annat folk. Vi grillade, lyssna på music, badade, spelade kubb och hade bara allmänt mysigt. Fick även lite små presenter, men dem visar jag senare.

Har bara en bild att bjuda på för tillfället...


Igår tog det ett tag innan vi kom ut, men vid tre ungefär hade vi tagit oss till Flaten (igen), Jag, Sofie, Musse m.fl.
Vi låg väl där fram till sex ungefär sedan drog vi och käkade sushi i bandhagen! Mums :)

Nu slår snart klockan nio och det är dags för mig att börja jobba. Ska även övningsköra senare idag!!! :D Men försöker blogga efter det. Kramis, och ha en bra dag! <3

Min egna sax


Som present åkte vi till en butik inne vid rådmansgatan där vi frisörer får handla. Köpte två saxar, en kam, slinghätta, klippkappa och lite clips. Känns så himla skönt att äntligen få ha en egen sax, det blir lite mer på riktigt nu! haha, så alla ni som vill klippa er det är bara att höra av er! ;) 






Lördag




Morrn Morrn, sorry för att de inte blev någon uppdatering igår, men de blir så när solen är som underbarast, man måste ju passa på, vem vet det kanske blir regn snart igen! NEJ! det hoppas jag verkligen inte..haha men ialalfall!

I torsdags var vi på Grönan med familjen, vi hade stört kul. Körde först 5-kamp, tjejerna mot killarna. Om man säger såhär, killarna kanske vann (har inte räknat ut poängen), men vi tjejer vann på tyå 3 av 5 stationer.. haha såå jävla klockrent!

Vi var även och åt middag på East innan Grönan, det är en restaurang som ligger inne på stureplan, suuupergod mat! Men lite dyr för min smak.. 

Igår var det upp redan vid sju, drog iväg till kungsholmen med syster och mami, vi var där och fixade pass. Det var verkligen på tiden, då mitt leg som jag också skaffade igår, gick ut för typ ett år sen, och mitt pass också snart går ut. Men FY FAN vad jag hatar dessa bilder, dem blir aldrig bra.. haha VARFÖR! Jag ser ut som en uppblåst ballong, och det är helst seriöst. Dem tar bilden så jäkla nära allstå! Usch...jaja skitsamma! 

Efter det tog vi oss in till Rådmansgatan för att shoppa loss lite på "Här", en butik för alla oss frisörer, det var nämligen min födelsedagspresent. Ska fota grejerna, så lägger upp dem om ett tag, men jag är SÅÅÅ överlycklig!

Sedan mötte jag upp Julia, vi åkte hem till henne i Spånga, låg ute i trädgården hela dagen, såå skönt! Sedan kom två vänner hem till henne, så grillade vi. En skön o lugn kväll!

Nej, nu ska jag ut i solen för att försöka få lite färg, jag ligger efter.. haha mina vänner börjar bli riktigt bruna och fina! Senare idag bär det av till Flaten, det blir lite grill och mys, ett litet minifirande för mig kan man säga...så har en del saker att fixa också! Men som sagt först en timme i solen, det är ett måste! Haha

HA EN UNDERBAR LÖRDAG! :D

R.I.P Michael Jackson


King of Pop
har lämnat oss

Michael Jackson i rullstol 2008.
Michael Jackson i rullstol 2008.

Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack, rapporterar nöjessajten TMZ.

Michael Jackson, 50, drabbades av en hjärtattack vid lunchtid på torsdagen.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times.

– När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

"Väldigt dålig"

När han förts till sjukhus talade nöjessajten TMZ.com med Jacksons pappa, Joe Jackson.

– Han mår inte bra, bekräftade han då.

En annan familjemedlem sade att " han är i väldigt dålig form".

Jacksons mamma är på väg till sjukhuset.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid.

Los Angeles-polisen och livvakter har stängt av entrén till akuten på UCLA Medical center där han vårdas, uppger OK Magazine.

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe.

Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt.

Rapporter om sjukdom

Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten:

Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli.

Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades.

Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin – en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden.

Tidigare 2008 fotograferades han i en rullsrol – oförmögen att gå själv.

 


Det händer många, men när en sådan stor artist som Michael var blir det mycket större. Han gör ingen comeback, he´s gone forever! 

 

Lånat från expressen


Mami´s födelsedag


Heejhejhallååå!!!! Idag är det torsdag, löning, Mickis 18 års dag och mammas födelsedag haha! :) Igår vart det utgång me Julia efter att ha ätit middag med brudarna på en mysig restaurang i gamla stan, vi var där och fira Mickis som fyller 18 idag! Först förade vi på Nivå22, där mötte vi några snubbar, som det sedan visade sig att jag kände. Haha världen är verkligen liten.. Sedan drog vi iallafall vidare till 5emtio4yra på söder. Vi hade det helt okej, ingen megarolig kväll, men absolut duglig! Men efter ett tag blev det lite för mycket så bestämde oss för att dra hem...Var väl hemma efter fem någongång. 

Vaknade imorse och var så trött och typ bakis, så det var bara att somna om. Vaknade typ igen vid ett eller nått, sen har jag bara strosat runt här hemma och solat lite såklart. 

VÄDRET ÄR UNDERBART!!! Och jag känner mig någorlunda utvilad nu. Ska precis hoppa in i duschen för att sedan möta upp familjen i stan, vi ska nämligen gå och äta middag på East, sedan blir det en tripp till Gröna Lund idag. Vi firar min och mammas födelsedag tillsammans istället för separat. Det är ju så tätt inpå liksom... 

Har ju redan varit en gång på Grönan, men det vart en rätt kort stund så idag ska vi spela 5-kamp och självklart åka massa roliga karuseller.... det är så stört kul!!!!

Ha en bra dag alla andra, hörs kanske senare! Love<3

GRATTIS MAMMA & MICKIS!!!!

 

Muums luunch!


Efter att ha städat hela lägenheten nu, och äntligen fått lite färg kände jag att kroppen behövde lite muumisg lunch! haha
Detta är nog bland det bästa att äta en solig och varm dag som denna?!?!



24.06.09


God morgon vänner, idag är det onsdag och jag är LEDIG! hihi jiippii...nej men gud vilken skillnad att ha en ledig dag när man väl kommer igång och jobbar, man uppskattar den lediga dagen mycket mer än om man är ledig varje dag..usch ja!

Jaja, har varit uppe sen tio nu, fick ett litet städryck, så har städat undan allt, diskat, vikt tvätt aa o.s.v 
Nu sitter jag här och äter frukost, ombytt till bikini då jag tänkte lägga mig ute på balkongen och sola. Det är nämligen så att solen precis nått hela vår balkong, så det blir precis lagom att gå ut nu. Sedan är det bara dammsugning och skurning kvar, men de får vänta lite.

Senare idag blir det restaurang med massa andra flickor, vi ska nämligen fira Mickis 18 års dag, som egentligen är imorrn då. Men först middag sedan utgång för dem som vill efter 12 slaget då. Så det kommer nog bli toppen...

MEN NU: SOOOOOOLA!!!! :D

Äntligen!


God morgon vänner, gick upp för bara 30 min sen, så har egentligen lite smårbråttom. Idag är det att jobba på dagis som gäller, fram till 17 idag med. Så ligga ute i nån park och mysa i solen idag är bara att glömma, men att få leka med alla glada och galna barn ute på gården är väl de närmsta jag kommer komma. 

Får se om vi kanske drar och badar, beror på vad "chefen" säger! haha :) Men nu kurrar magen så måste ta något att fixa, ska bli skönt att vara ledig imorrn, gillar inte att vakna såhär tidigt, somnar ju så sent av vana liksom...

ÄNTLIGEN kommer detta underbara sommarväder, nu får vi bara hoppas på att det håller i sig ett par veckor till! 

Ha en bra dag, ses när ja kmr hem! <3



Birthday shopping


Köpte en BH, leggins, tygskor, en tee, vitt lite finare linne och ett par jeansleggins, dock i storlek XS som jag trodde att jag kunde ha, men där hade jag väldigt fel...haha dem var alldels fööör små! haha




Lång dag på jobbet (dagis)


Häääjjsan, hemma från jobbet. Började klockan nio imorse, så gick upp redan sju för att duscha och hinna i tid. Det är nämligen så att jag vickar på ett dagis i sandsborg, faktiskt samma dagis som jag själv gick på under mina första år...hihi

Eftersom jag älskar barn, eller ja iallafall de flesta haha, vissa är så otroligt jobbiga, men så är det faktiskt kul att få jobba med dem, visst är det mycket, full rulle hela dagen. Men ett par sköna skratt får man definitivt. 

Vi var i parken, vilade, lekte, gungade, målade... o.s.v jag var slut redan vid tolv, men barnen deras energi tar typ aldrig slut! haha! Fick sluta vid fem iallafall, så åkte hem då, tog även med lilla Tommi som bor här i bandhagen, som vi känner såklart. Så sällskap på tuben hem fick jag också, världens sötnöt är han. 

Vädret är HELT UNDERBART! Fick dock inte njuta av den på samma sätt många andra, men mina dagar kommer snart. Imorrn är det dagis som gäller igen, 9-17 sen är jag ledig resten av veckan! 

Gårdagen var lugn, stannade bara hemma hela kvällen och mös framför ett par bra filmer. Vi ska som sagt fira både mig och mamma på torsdag, även då får jag mina presenter! 

Slänger in bilderna på min lilla B-day shop snart :) kramis <3 


P.S Tack för alla fina gratulationer! <3

Min Födelsedag


Hello alla läsare, idag är det min födelsedag, för exakt 19 år sedan föddes lilla jag till världen. Åren går bara snabbare och snabbare nästan, haha inte direkt men känns iallafall som det. Vaknade redan vid 4 imorse utav att en kär vän ringde och grattade mig, haha rätt ruligt. Lyckades dock somna om som tur var, sedan väcktes jag igen vid nio av ett annat typ av grattande. Efter det lyckades jag däremot inte somna om helt, bara sådär smått. Väcktes sen på riktigt av att mamma studsar in till sommartider på högsta volym. Haha, ganska härligt sätt att vakna på... solen sken och himmlen var blå så på bra humör har jag vart heeela dagen. 

Först en mysig frukost med mami, sedan kom Tompa + Mumsan över. Fick äntligen min egna vågtång, visar sedan...
Fick även lite pengar av mami som jag var TVUNGEN att handla upp idag. Haha, så in till stan med lillasyster och shoppade lite. 

Efter ett par timmar joinade pappa och hans fru oss i gamla stan. Gick och käkade en sen lunch tillsammans. Supermysigt var det. Nu är vi hemma hos mimmi, det är bara här internet funkar just nu. Och försöker hålla igång med bloggandet så bra som möjligt iallafall... 

Har även ätit lite jordgubbstårta tidigare idag, det är ju bara så somrigt o mumsigt. Är rätt trött så ska snart gå ner till mamma igen, även äte en liten middag. Eftersom det precis är efter midsommar och precis innan löning har vi bestämt att fira mig och även mamma på torsdag istället, då hon fyller år då. Det blir en middag ute på restaurang och en tripp till Gröna Lund. Vilka vi blir vet jag inte än, så det återstår att se. Kul ska det blir iallafall...



MUMS! <3

Midsommardagen




Iam back home, efter en lång, lerig och blött natt ute på mitt landställe. En härlig dag/kväll/natt hade vi ju såklart. Inte skulle regnet förhindra oss att ha trevligt. Började uppe på tomten, med grillning och snapsvisor. När alla hade kommit hann vi nog ändå bli typ 30 pers eller nått, mer ungdommar och flesta av dem var ju killar. Typ fyra flickor... men vi hade sjukt kul!

Mot midnatt tog vi beslutet att vandra den lååånga vägen igenom skogen bort till det lilla "discot" som hela öns ungdommar och vuxna går till för att shaka ass lite haha. 

Först gick ett gäng vid elva, men vi kände inte för att haka på det, men efter en timmes tråkhet bestämde vi oss iallafall för att gå dit. Träffade massa skumt och skönt folk, haha bl.a mina gamla grannar från när vi bodde i huset. Det var ju verkligen weird, dem har också landställe på SAMMA ö, haha helt random liksom.. menmen snacka om att världen är liten ibland hehe!

Efter nån timmes dansande och galenskaper började vi röra oss tillbaka till vår sida av ön, då vi också klämde in oss alla i bastun, för att sedan ta årets först dopp. Ohhhhh va kallt det var! haha de kan jag lova.. men ändå skönt efter att ha suttit inklämd mellan massa svettiga pojkar i bastun..haha galet kul hade jag iallafall!

Mina vita converse är ju inte vita längre kan jag lova, haha dem får nog ta ett besök hos herr tvättmaskin. Annars har jag klarat mig rätt bra, dock var jag nog den ända av alla som fick myggbett, och inte heller bara ett utan typ 10 stycken...

OH HATAR MYGGOR! kan inte ni bara gå och dööööö.... haha jaja ska ladda upp de få bilder som togs, återkommer senare!

GLÖM INTE MIN FÖDELSEDAG IMORRN! haha Loooove <3


UPDATE: skrev inlägget runt ett-tiden... blogg.se strulade för mig...

Midsommarafton


Hej vänner, midsommarafton och vädret är okej. Lite regn ska det komma, men de har det väl gjort alla år, kan inte komma ihåg en midsommar där de inte regnat. Man får göra det bästa utav situationen helt enkelt. 

För min del bär det av ut till vårt landställe, ute i skärgården. Det är sååå mysigt att fira midsommar där, det perfekta stället om ni frågar mig. Men regnar det kan de bli svårt, har inget stort hus direkt, utan små små stugor där man i princip bara sover. Så det är verkligen ett "sommarställe" liksom. 

Vi blir nog ett par ungdomar iallafall, kusinerna drar ut med deras vänner, sen tar jag med mig några också. Så det kommer nog bli myspys. Kameran åker såklart med.. 

Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning, ingen klänning blir det ju iallafall, jeansen och tjocktröjan åker med i väskan. Fasiken skulle haft ett par gummistövlar nu, just in case liksom! haha

Men önskar er alla en trevlig Midsommar iallafall! Om det inte regnar fööör mycket sover vi kvar tills imorrn. Sen på söndag är det MIN FÖDELSEDAG! hihi 19 barre...jaaani! :)


Out and play...






Då var det färdigtvättat, njutit av solen och tagit en lång dusch. Ska åka in till stan och leka lite med min kompis, ta en fika hoppas jag, för magen kurrar... Tog nyss lite bilder, såå söt är jag nu! haha

Hörs senare! <3

Sunny day




Ohhhh vad glad man blir när man vaknar upp av solen som lyser i äns rum, och man ser den klarblåa himmlen. Det är helt sjukt vad vädret påverkar humöret. Gick upp vid tio, har tvättstugan hela morgonen, så ska alldels strax springa ner för andra gången och slänga in två till maskiner. Det är ju bara mamma och jag så det är inte så mycket att tvätta... 

Har sovit jättegott inatt, känner mig riktigt utvilad, vilket känns såå skönt! Idag ska jag träffa en "gammal" barndomsvän. Vi har känt varann sen dagis, var bästisar hela lågstadiet även en stor del av högstadiet, men efter det gled vi sakta med säkert ifrån varann. Har setts nångång ibland bara, men inte så många ggr. 

Nu är hon iallafall hemma i Sverige igen, och denna gången inte bara med hennes urgulliga utan även en liten bebis i magen. Jag är så glad för hennes skull, men på samma gång väldigt chockad. Det känns så overkligt att HON, min f.d bästa vän ska om 7 månader föda en ny liten människa till denna värld. Jaa shiit Malin, haha ni kommer bli det perfekta paret och bra föräldrar det är en sak som är säker iallafall... 

Nej ner i tvättstugan var det..haha bjuder på en 3 år gammal bild på oss vännen, <3 hihi

hahaha...ahh fjortiiisar!

Körkort here I come!


Hello lovely friends, en underbar dag med underbart väder! Vaknade redan klockan nio av att ringklockan ringde. Gick upp, gjorde mig själv en god frukost för att sedan åka iväg till min höftspecialist inne i S:t Eriksplan. Det var nog sista gången idag, för ett tag iallafall sen får jag väl gå tillbaka en gång i höst med bara för en koll liksom. Men nu är min höft iallafall rak igen, och det känns toppen! Han är suuperduktig.

Efter det mötte jag upp Sofie och Nora, för att lägga oss i Tanto. Lite blåsigt var det, men en o annan kvart vindstilla fick vi faktiskt. Det var så himla skönt att bara ligga i solen och mysa.. Vi låg där fram till halv fem då det var dags att röra sig. Nora & Sofie åkte hem och jag mötte pappa vid medis. Plockade upp Jens bil och åkte sedan till fruängen. 

Vi gick igenom massa småsaker med bilen, kollade motorn och sånt bara för att ge mig lite massa på det hela. Sedan var det bara att börja köra, sakta men säkert så kom jag framåt. 

Detta kommer inte bli nån hård match, eller haha okeej kanske inte ska säga så än, men låt oss säga såhär jag har nog lätt för mig att köra gemfört med många andra. Så detta kommer nog gå galant, enligt pappa iallafall!

Det var SÅ SKÖNT att köra bil, man har alltid suttit på sidan, varit van att någon annan svänger, stannar o.s.v Men nu var det liksom JAG som bestämde när de skulle gå lite snabbare eller när vi skulle bromsa o.s.v Haha de kändes riktigt skönt, och jag bara läääängtar tills jag fått mitt eget körkort och min egna bil. Hihihi

Bjuder på denna omgjorda bild, tagen på min studentdag...



God natt<3

Småå handlat







lite sommarfint i garderoben..

Lite jobb


Heeellu, det är måndag och jag var uppe redan kvart i sju imorse. Stolt! Haha, nej men åkte med mamma till jobbet för att städa innan alla säljare kom, var ju tvungen att dammsuga och skura vilket inte går när dem är där. Fick även göra lite jobb i kundregistret, inte sådär jättekul men kan fasiken inte vara kräsen nu, bara att ta allt som kommer upp. För pengar behöver man alltid, och speciellt nu till sommaren då det ska resas...

Sitter hemma med lillasyster och kollar lite tv nu, har ingen vidare lust att gå ut i detta pissväder. Men hoppas fortfarande på sol tills på fredag då det är midsommar, plus min födelsedag på söndag. Hihi shit 19 år, ahh året som 18 åring har gått väldigt fort, kan knappt själv förstå det...

Ikväll kanske blir min första gång att övningsköra om allt går som det ska, hoppas hoppas! För nu jäklar ska humla ha körtkort. Alla kurser är klara, tillstånd betalda och pengar för lektioner, halkbana, teoriprov o.s.v som jag fick i studentepresent, TACK alla för det!

Nej nu ska jag laga lite lunch, det får nog bli gulashsoppa med nybakat bröd. Muums <3

SleepySunday


Regnet det bara öser ner, när ska detta satans väder ta slut egentligen?!?! Ah hoppas verkligen på att det har regnat färdigt tills på fredag då det är Midsommar. För inte fasiken kan det regna då...

Gårdagen spenderades hemma hos Sara ute i Bredäng. Hade först rätt trevligt, men kände att det snabbt blev lite för mycket grabbar och för lite flickor. Allt blir så livat och galet när antalet killar blir mer än tjejerna tycker jag. Så till halv två eller nåt stannade vi sedan började vi röra oss hemåt, tog ett nattstopp på donken i slussen först, vilket var sjukt länge sen. Men gott var det iallafall.. lite otrevlig städpersonal dock, men men siitsamma!

Sov hos Nora, orkade verkligen inte åka hem själv, inte heller sova själv. Men åkte hem imorse runt 12 tiden. Har sedan dess bara legat hemma och degat, blir supertrött av vädret, och lite huvudvärk av det tunga vädret. 

Ätit god mat och myst framför tv:n med lilla mami. Som många andra, vet faktiskt inte hur långt det sträckte sig. Men vi fick strömavbrott, hela bandhagen iallafall, tror jag! Men de varade typ bara i 15 min, så det överlevde vi. 

Imorrn blir det upp tidigt, ska med mamma och städa på kontoret, hade ingen ork för det idag. Sen får vi se vad som händer sen, hoppas på bättre väder. 



Studenten del 1




















mer kommer... 


Party Saturday


En seg lördag ska precis ta slut, efter en dusch, lite smink och goda drinkar ska jag och Noris snart röra oss. Ska möta upp några vänner för att sedan dra mot en fest ute i förorten. Haha, men det kmr nog att bli trevligt, en liten "klass"fest kan man säga.. haha som Nora smiter in på :P 

Bjuder på lite flummbilder! <3













peace... 

Lördag


hallo ännaa, härligt med helg tänker många, jajo visst är det de! Men arbetslös som man är känner jag knappt någon skillnad. Det har redan gått en HEL vecka nu sedan vi tog studenten, dagarna bara rinner iväg, känns så sjukt.. Men men, dagarna har varit skojiga, i onsdags var vi hemma hos en tjej från klassen, eller ah "gamla" klassen då. Hade faktiskt trevligt, vi grillade och lekte mest runt. Fick skjuts en bit på vägen, och åkte sedan hem till J och sov där. Suuupermys!

Har fått lite små "extraknäck" iallafall, så en liten summa ska jag nog få in denna månad. Veckan efter midsommar ska jag nämligen jobba på dagis två dagar, så det kan ju bli lite galet men ändå kul. Ska även till mammas kontor imorrn och städa, allt för pengar nu alltså. Haha..

Gårdagen vart riktigt lyckad, började hemma hos mina kusiner i Skarpnäck, med småplock, tårta och presenter. Lillkusinen fyllde 18 år igår, så hela tjocka släkten var där. Vi hade det jättetrevligt.. Sedan drog vi fyra kusiner iväg in mot stan, mötte upp lite vänner till killarna och sedan satte vi oss på söders hjärta, drack lite drinkar och snackade. 

Det var jag och 8 grabbar, haha rätt härligt faktiskt. Vi vandrade vidare så slutade det med att vi satte oss på after, tog ännu mer drinkar och snackade ännu mer. Plötsligt klampar pappa, patricia och faster in på after, haha de va riktigt kul. Men efter ett tag blev de så galet att jag gick, haha mötte upp Julia och drog till Huset, eller vad det nu heter.

Mötte upp några riktigt härliga människor på vägen, bl.a Alexandra, Amir och Danne.. Störtsköna people alltså. Vi dansade och tog ett par drinkar tillsammans. Men det slutade med att de blev utslänga pågrund av nån töntig jävla anledning, sen drog vi efter ett tag vi med. 

Grabbsen gjorde mig sällskap hem, jullan drog samma med Alexandra. Blev rätt mkt alkohol igår för oss alla.. Kul hade jag iallafall, heeela natten! haha


Bild lånad från Gaybloggen.

PEACEOUT! <3

9 Juni


Heejj, idag är det tisdag och här sitter jag fortfarande i pyjamas. Gårdagen var lugn, gjorde väl i princip ingenting. Låg hemma som en död fisk... inge vidare bra start på sommarlovet haha, neej men fick en mysig kväll när det kom hem lite folk. 

Fick så himla mycke fint i present, pengar till körkortet, GHD plattång, smycken, pengar, champagne, choklad, kläder, massa massa blommor och fina kort. Ett suuperstort kollage gjort av Nora, det var nog present som berörde mig mest, iallafall när det gällde tårar. Fick även ett superfint brev från min kära lillebror som befinner sig på andra sidan jordklotet, och det var inte helt lätt att läsa upp det heller. Usch vad jag saknar honom ibland... 

Ska jag fota grejerna, eller vad säger ni?!?! Kan ju va lite kul att se, är så himla nöjd med alla som närvarade på min mottagning, även alla som skickade en hälsning på andra vägar. 

Nu är nästan allt klart sen är det bara att börja övningsköra för min del, det som är kvar nu är en bil. Haha måste fixa en bil som man kör manuellt. Så snart som möjligt borde jag iallafall komma igång.. 

Bjuder på en härlig studentbild.. 



Första dagen i mitt "nya" liv.


God dagens vänner, idag är det måndag och min första sommarlovs dag, Var uppe redan klockan sju imorse, bra start om ni frågar mig, haha nä men hade tandläkar tid klockan 8 det var därför. 

Känner mig rätt så utvilad idag, var så himla sliten både lördag och söndag, galet vad studentdagen tog på krafterna, men det var värt varenda lilla sekund. För det var lätt det bästa dagen i mitt liv hittils. De finns få saker som slår den känslan jag hade den dagen. 

Har fått lånat Mimmi & Tomas mobila bredband över dagen, så ska försöka ladda upp lite bilder idag. Gud vad dem orden känns obetydliga, haha men men ska göra mitt bästa och försöka hålla dem...

Sitter just ute på balkongen, med hopp om att få lite färg. Solen skiner men de är lite molnigt och småblåsigt. Får se om de lägger sig lite. De går iallafall att sitta ute, så ett par timmar borde det bli. 

Idag blir den första dagen i mitt "nya"  liv, nu ska jag ut i det riktiga vuxenlivet. Läskigt men på samma gång väldigt spännande. Denna veckan står "söka jobb" högst på listan. Deadline på söndag, får se om jag lyckas! 

Hörs senare, 



Me right now, osminkad of course!

Dagen efter...



Sitter hemma hos en kompis på söder, dricker lite vin och bara umgås. Gårdagen var den bästa dagen i mitt liv.. Ville bara säga att jag lever.. men hörs mer imorrn, har tagit 1000 tals bilder..haha typ, så glöm inte att kika in nu under veckan!


LOVEEE <3

STUDENTEEEEEEEN!!!!!



NU JÄÄÄVLAR SMÄLLER DEEET!!!!



Studentmiddag.


Hello vänner, då var min sista skoldag över, stannade bara till 12 ungefär. Okej jag dör inte, men det är väldigt deprimerande, kommer sakna att få gå till skolan, alla vänner och underbara lärare. :( 

Vi städade ur våra skåp, rengjorde alla verktyg som vi lånat under dessa tre år, och lämnade tillbaka allt. Saknades bara en enstaka kam i min väska, vilket var väldigt lite gemfört med vissa andra, humhum JESSICA! Haha hon lämnade typ in 3 saker... jaja, det är bra att pröjsa!

Tog en sväng in till stan med norisen, letade efter nånting att ha över klänningen imorrn, men hittade inget. Så det får bli nått jag har hemma istället. 

Har precis tagit en liten dusch och lagt på lite mer smink, ska alldeles strax dra iväg på vår studentmiddag. Det är alla treor i skolan plus alla olika lärare för dem olika programmen, så det blir en härlig blandning. Haha

Magen kurrar som bara den så hoppas de är nått gått vi får i magen. Ska bara dra på mig nått snyggt att ha på mig.. Vet inte hur sent det kommer bli, måste fixa dem sista låtarna för imorrn, så får se hur jag löser det. 

Heeej sålänge =)





Min SISTA skoldag...




Vet inte om jag skall gråta eller skratta, idag är min absolut sista skoldag, iallafall i gymnasiet. Magkänslan är helt obeskrivlig, det pirrar på ett sånt sätt som inte går att förklara. 

Ska till skolan idag, städa ur skåpen, lämna tillbaka vår frisörväska och bara ta det allmänt lungt, ska njuta av min sista dag i skolan. Drar med kameran för skoj skull.. slutar säkert efter lunch eller nått. 

Ikväll har vi studentmiddag med skolans ALLA 3:or, det är ändå ett par stycken alltså. Ser fram emot den faktiskt. 
Sen tänkte jag bara säga Grattis till Becca som fyller hela 20 år idag... :D :D tjoheeej systemet kvinna! haha

ha en bra dag, sen håller vi tummarna för att det blir sol imorrn! kraaaam 



Cryin


En galet bra låt som får en på bra humör, iallafall mig! Speciellt nu när solen sticket fram :D YEEEEYYY



Ledig Onsdag


Tjoheej, idag har jag också ledigt från skolan, skönt men ändå lite trist. Har faktiskt inget inplanerat på schemat idag. Det jag skulle behöva är att ta en tripp in till stan, måste hitta nån fint kofta/jacka/bolero till på fredag då det kanske blir lite kallt. För klänningen skall på oavsett väder. Har ju redan hittat skor, köpte ett par från Belle förra veckan, SUPERSNYGGA! Tror jag hade turen att gå in där samma dag som skorna kom in, har sätt flera stycken efter som köpt precis dem skorna, bl.a Nora, Mickis sen även Ellinorak såg jag köpte ett par i svart igår.. Jaja så är det med "populära" butiker. 

Har inhandlat lite nya grejer, men de går inte att ladda upp bilderna då internet slår av och på hela tiden. Så jääkla tråkigt, men så fort internet kommer igång kommer det bli massor av roliga uppdateringar!!!

Snart kommer en kompis till Mimmi hit, ska klippa hennes hår en snabbis bara. De slutar också nu på fredag, så måste ju vara fina såklart. Slingade ju mamma och mimmis hår i måndags, är någorlunda nöjd med båda, måste korrigera lite slingor i mimmis hår bara... annars var det suuperfint!

Nä dags att klä på sig nu, sitter fortfarande i morgonrocken. Hihi hörs senare :D kram

3 dagar kvar till studenten!


Det är galet, helt overkligt! Magkänslan är obeskrivlig... TIsdag och bara 3 dagar kvar till studenten. De är nog inget som finns i mina tankat så mycket som fredag nu, det är bara det och allt runt omkring vår student dag som går igenom min skalle flera ggr om dagen nu. Musik, mp3, dricka, lakan, grenar o.s.v Det är så mycket som ska fixas, de kommer garanterat vara nått som kommer bli klart samma dag, typ som slutskivan... haha jaja det är kul, helt klart bästa tiden på gymnasiet.

Tråkigt det här med vädret, som ni säkert redan vet sägs det att de ska bli 9 grader och typ regn på fredag. Men vet ni vad, det skiter jag fullständigt i ärlig talat, visst blir det inte lika somrigt och mysigt men kommer ändå vara en av de bästa dagarna i mitt liv, garanterat!!!!

Men om vi alla bara bestämmer oss för att det ska bli 20 grader och sol på fredag så kommer det att bli det! Jag har iallafall beställt sol och värme... haha

Är ledig från skolan idag, egentligen praktiken då men har fått in alla timmar plus att alla betyg är satta så de kvittar. Vaknade redan vid nio imorse, har mycket att göra och kan inte sova bort min lediga dag. Har städat lägenheten, bytt lakan och bara fräschat upp vår lilla håla. Hihi

Tänkte ta en sväng förbi solariumet, måste trots allt vara lite brun till på fredag. Hade hoppats på att få sola ute idag och imorrn, men icke sa nicke! haha klart det ska regna, usch...

Har en tid hos höftspecialisten vid två idag igen, 3:e gången blir det nu. Inget är gratis heller... Men men ska vara glad att jag tog tag i det nu och inte om 10 år då det kanske redan vart försent!

Ska också köpa resten av drickan till flaket idag, så lite har jag att göra. Är HEMSKT LEDSEN för min tråkiga uppdatering, inga bilder eller nått, men internet slår av så fort jag försöker ladda upp en bild...astrist.

Nu ska jag sola, hörs nog senare!! :D

1:a Juni

Godmorning vänner, idag är det första juni, det är NU den riktiga sommaren kommer... Om exakt 5 dagar tar vi studenten, om 20 dagar fyller jag 19, känns så gammalt på nått sätt. Jaja, det är ju ett tag kvar, så vi tar det då. 

Det här är min "riktiga" sista skoldag kan man säga, ska ha två kunder idag, först syster sen mamsen. Så det känns kul... Vid sex-tiden ska vi på Lisas konsert som de har i skolan. 

Himlen är blå och solen skiner, det kommer nog bli bra väder idag med... Måste rusa nu, men vi hörs o ses senare ikväll!! :D

Ha en UNDERBAR DAG!!! <3
Todays me 



Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0