Grym uppvisning

Hello friends, söndagen är snart slut och ska snart lägga mig. Var uppe redan vid nio imorse, åt en supergod frukost med min lilla mami och Lisa of course. Vid elva var det dags att göra en genomgång med dansen, så in till karlaplan med norisen och "repade". Tog knappt en kvart, så åkte in till stan där vi mötte upp mamsen och mimmimums. Käkade en supergod lunch som var riktigt mättande. Gled runt lite i solen och bara mös. Drog sedan hem till Nora där vi gjorde oss färdiga för vår dansuppvisning..blev riktigt fina faktiskt, färgglada också! Fotade en del, tänkte precis ladda upp bilderna..får hoppas på att internet är på bra humör idag också.. 

Uppvisningen gick suuuperbra!!! Det är så STÖRT kul att dansa, när det går bra såklart... hihi! Vi var ett härligt gäng, så det gjorde de hela ännu roligare. Har nu skaffat oss lite nya vänner, wooonderful! :D
Tänker absolut fortsätta nästa termin, men inte bara en kurs utan två... dance make me smile! 

Me right now...







I Love You Mom!

http://www.prahtthai.ac.th/ptlife/images/ptlife/mothersday08/Happy%20Mothers%20Day.jpg
Thank you mom for everything that you have done and keeping doing for me.
Thank you God for having you as part of my life, you have taught me many good things, today what i have become it's because of you.

Mom, you're a wonderful mother, So gentle, yet so strong... The many ways you show you care, always make me feel I belong.

Irritation!!!!


Ohhh, orkaaaa! Skrev värsta feta inlägget, så dog internet så allt försvann! Orkar inte skriva om allt... är dötrött.. bloggar imorrn eller nått, peace <3

Sista praktikdagen


Hej&Hå, tisdag och min sista praktikdag idag. Eller ja, iallafall på min salong i högdalen, går till CTC imorrn, också såklart. 
Vilket strålande väder vi har, hoppas på att de sitter i till hela nästa vecka med, för inte fan ska det få regna på vår stora dag. 

Sitter just nu ute på balkongen, nyduschad och äter frukost i solen. Så sjuukt najs! Lyssnar också på låten Breathe Slow med Alesha Dixon, en riktigt bra låt enligt mig. 

Men snart måste jag göra mig iordning, ska iväg och fixa lite med vårt flak idag också, förhoppningsvis...
Ses senare ikväll, pusssen

ENJOY!!!



Nya naglar


Weelll Hello, kom nyss hem till noris från dansen. Tog det väldigt lungt eftersom jag tidigare idag var hos höftspecialisten.
Var i skolan vid nio imorse, har bara haft SOFT hela dagen, vilket betyder att man får jobba ikapp alla rester.

Jag satt däremot modell till Jessie som gjorde sitt praktiska prov idag i vår korta nagelkurs. Det tog 2 timmar och resultatet blev väldigt bra, hon kommer nog klara sig bra. Hoppas bara att dem håller sig till studenten nu då, annars känns de lite kasst jue.

Fint blev det ju iallafall... hem och äta nu! kramis <3



Nu är det mycket..


...vet inte riktigt vart jag ska ta vägen snart! Börjar bli smått galen, det är bara 2 veckor kvar nu och hur mycket som helst att göra. Jag klarar inte av att göra allt själv, VARFÖR tog jag på mig detta uppdrag... korkat gjort!

Okej, det är väl bara att bita ihop, för ska de bli något gjort måste jag se till att få det gjort, för inte fan är det många som erbjuder sig att hjälpa till. 

Ursäkta utbrottet, men känner att min energi för att organisera allt minskar lite för var dag. Ska sova, finns ingen bättre vän än sängen, haha sova djupt och fridfullt hela natten! 

God natt...

Sunday chill


Hello sunshines, vädret är riktigt najs idag. Har legat ute halva dagen på min lilla balkong och bara grillat mig. Haha låter sådär halvnajs kanske, men de har varit riktigt varmt, eller det är fortfarande det.

Gårdagen var rätt lung, sov fram tills två. Inte alls likt mig, men fredagens utgång slutade sent, eller snarare tidigt. Var väl hemma strax innan fem någongång. Det var jag och Jullan, vi hade riktigt trevligt faktiskt. 

Gårkvällen spenderades med hos en kompis, med lite film och mys bara. Var uppe strax efter elva, skulle egentligen ha klippt Jens, men det blev avbokat. Borde egentligen också dra iväg till mammas kontor för att städa, men känner att höften kommer ta en del skada av det så skippar nog det idag. 

Nu är det endast TVÅ veckor kvar sen är det dags att springa ut. Herregud, om de gick att förklara min känsla alltså, det är fasiken obeskrivligt! Är såå glad, men så himla nervös, och på samma gång typ ledsen...ähh de är så himla blandade känslor så det är sjukt. 

Det finns stört mycket att fixa nu de närmaste dagarna, men ska också försöka njuta rejält av mina sista skoldagar. 
Nu ska jag ut i solen igen, har fått lite linjer, hatar dem... fast ändå lite kul att se hur fort man blir brun! hihi

Bjuder på denna bild, osminkad o söt :)



UT I SOOOLEN IGEN! :D

Studentklänning

Har hittat en supersöt VIT studentklänning, började bli riktigt orolig ett tag där. Letade som en galning, trodde aldrig jag skulle hitta en. Men tillslut så gjorde jag det, SKÖNT! 

Här har ni ett litet smakprov... nu återstår bara ett par skor! 



Trött på internet!


God morning friends, idag är det fredag, ännu en ledig dag. Det känns verkligen som om det vore söndag idag då vi va lediga både onsdag och torsdag med. Skönt med lite ledighet, fast ändå inte. Hade velat vart mer i skolan nu på slutet då det är mina sista dagar på gymnasiet. 

Sitter just nu hemma hos Mimmi & Thomas och bloggar. Vårt internet fortsätter att krångla och jag känner mig så himla dålig över min urusla uppdatering. Så tog med min laptop över hit med hopp om att kunna uppdatera med lite bilder denna gång.

Däremot har deras mobila bredband skitsegt, jag fattar inte varför det ALLTID är sånt jävla krångel runt alla dessa olika internetanslutningar, eller gäller det bara mig då kanske? Äh jag vet inte, är bara sjukt trött på det...

Har gjort en del roliga saker på sistonde, som att ha varit på gröna lund, vart på bio ca 3 ggr, haft mysiga tjejmiddager, vår studentskiva o.s.v men inget av detta har jag kunnat skriva om då det tar 1000000 år att ladda upp en jädrans bild. 

Har inga planer än för kvällen, det dåliga vädret avgör ganska mycket då vi pratat om att köra en picknick ute i någon mysig park eller nått, så det är ju bara att glömma. Får se vad det blir, nu ska jag få i mig lite frukost. Love<3

Angående mina nya shorts




Det är många som frågat just om dessa...
Shortsen är köpta från Gina Tricot för 299:- tror jag dem kostade... så nu vet ni! :D

Ingen träning på 3 veckor




Shit... efter 15 korta minuter inne hos höftspecialisten var min höft inte längre sne. Det var ingen speciell smärta, utan väldigt enkla (dock lite skumma) rörelser han gjorde. Knäckte nacken, fötterna, ryggen och bara masserade lite. 

Sen pooff så var den rak. Från början när han mätte såg han att de var nästan 1 och 1/2 cm skillnad på benens längd, vilket är rätt så mycket. Inte så konstigt att jag börjat få ont i knäna. 

Dock är det inte så enkelt att bara få det korrigerat så där på en gång, utan det krävs en del, eller ah väldigt mycket efterarbete. Där jag nu får lida lite....

Under tre veckor får jag inte göra ett piss, ingen dans, ingen gymnastik, inget gym, ingen simning. Har kanske inte nämnt det så mycket i bloggen men jag och Nora kör på riktigt hårt nu, eller ah har gjort och hade tänkt fortsätta. Men nu är jag strängt förbjuden att träna. 

Det suger, har uppvisning med dansen om två veckor, kommer antagligen inte kunna va med på den, vill så hemskt gärna men ah vi får se. Det är ju nu det gäller liksom, antingen fixar jag höften nu eller så blir jag gammal och får ont. Det är ju mitt val liksom.

Har rätt ont nu i svanskotan/höften, känns som om jag har träningsvärk i hela kroppen nästan. Läskigt men häftigt om ni frågar mig. Han är riktigt proffsig och inte alls dyr... Absolut värt det!

Appropå bilden ovan är det vår nya "träningsoverall" från gymnastiken. Tröjan är väl sådär men byxorna är perfekta mjukisbyxorna, precis som jag vill ha dem! Mitt fiiina namn är också med..haha

Dags för sängen, cya tomorrow! <3

Tisdag : Praktik



Hello vänner, internetanslutningen fortsätter krångla. Dem sa att de kunde hålla på upp till 3 veckor. Trist! Men men vad kan man göra. Nu hade jag tur och fick igång Lisas mobila bredband som också är lite småknasigt. 

Dagarna fortsätter att försvinna och idag är det tisdag, ska alldeles strax dra iväg till praktiken i högdalen. Jobbar fram tills två idag då jag vid halv tre ska till en höftspecialist. Yes min höft är helt otroligt sne, eller ojämn... va man nu än säger! har börjat känna av det i knäna så vill därför kolla upp det. 

Igår var nästsista gången på dansen, alltså bara en gång kvar sen är det dags för uppvisningen! Kommer bli stört kul alltså! 
Idag är det dags för gymnastik igen, har dock en himla träningsvärk från söndagens pass på gymmet. 

Jag och Nora har även ingått i ett löfte, att inte äta något typ av godis/snacks fram till sommarlovet. Visst det är inte värsta länge, men det är bättre än ingenting iallafall. Så får se om vi klarar det, då kanske vi lägger på ett par veckor till :P

Kanske går över till mumsan och senare idag och försöker ladda in bilderna från vår galna skiva.. får se hur det blir! Har massa olika små events som jag ännu inte hunnit visa i bloggen. Känns så himla tråkigt att visa bilder i efterhand..men men de får bli som de blir.

FÖRESSTEN! Har hittat min studentklänning, OHHH vilken lättnad! Började få småttligt med panik kan jag lova! Men den får ni inte se förräns det är dags! Hihi

Dags att röra sig, ses senare ikväll vettja, kramiiiis <3

Just 10 days left




Hello friends, söndag har det hunnit bli. Shit alltså, minns förra helgen som om det vore igår. Tiden går så äckligt fort, har seriöst ont i magen. Är så sjukt nervös. Vill bara sakta ner farten liksom, det går alldels för fort. Det är liksom nu klassen börjar bli som tajtas, det är nu skolan går bra och allt annat runt omkring än med. Det är nog lycka jag känner i min mage men på samma gång lite rädsla eller nervositet. 

Idag är det alltså bara TIO SKOLDAGAR KVAR tills vi tar studenten. KAN NI FATTA DET?!?!?! Inte jag... det är helt overkligt för mig. Men men det är väl bara att försöka acceptera det så kanske det blir mer verkligt...

Helgen har varit rätt lugn och trevlig, i fredags var jag på bio med David, Vannessa och Kevin. Vi såg filmen "Änglar & Demoner". Den var helt okej, ingen superduper film, hade lite svårt att förstå filmen i början men slutet blev bättre. 

Igår var jag och Lisa hemma hos en vän till henne ute på Värmdö. Vi grillade och kollade Eurovision SongContest! Det var mysigt, men både jag och L började bli trötta så rullade hem strax efter elva. 

Fotade en del, men eftersom internet bråkar så mycket är det i princip omöjligt att ladda upp några bilder. Men kanske går över till mums och laddar upp dem. Vi får se..

Nu ska jag bara klä på mig och sedan dra iväg och jobba (städa mammas kontor). Måste ju ha nån typ av inkomst nu när jag är arbetslös. Det är nog mitt största dilemma just nu faktiskt. Men förhoppningsvis kommer det att lösa sig... 

Ses nog ikväll! :D kramis<3

Riktigt najs studentskiva!!!!


här har ni ett litet smakprov... haha

Hello folks, allt bra med er? min dåliga uppdatering fortsätter. Tråkigt jag vet, men nu när jag äntligen började komma igång igen ska comhem typ programeras om i vårt hus eller nått, så det kommer vara störningar i kanske 2-3 veckor. Skitjobbigt...

Men som tur är har ju Lisa ett mobilt bredband som inte verkar funka på hennes dator just nu men på min. Så med lite knep och knåp lyckas jag hålla igång internet ett tag iallafall. 

Igår hade vi vår studentskiva på Toxic. Höll på att förbereda hela dagen med diverse saker. Var också en snabbis i skolan för att lämna in ett arbete som jag och Jessie gjorde i sista sekund såklart i onsdags natt. Men klara blev vi så det kändes bra.

För att återgå till våran skiva igår då, så började middagen vid sju. Jag och ett par andra tjejer var där redan vid sex för att förbereda bordsplacering bland annat. Folket började rulla in strax efter sju, middagen skulle serveras halv åtta men självklart blev den försenad och kom inte ut förrän vid kvart över. Det var väl inte direkt nån höjdarmat men det funkade då jag var stört hungrig.

Middagen var supertrevlig med olika bordslekar, nomineringar, sånger och andra små överraskningar. Mamma och Mimmi var med mig under middagen, vilket var himla trevligt. Uppskattade det enormt. Men eftersom mumsan är minderårig så var de tvungna att gå redan innan tio. 

Kvällen fortsatte och mer folk kom det. Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll, förutom att jag lyckades tappa bort min mobil. Låter illa, kanske låter som om jag va superduperfull! Haha men så ligger det verkligen inte till, utan hade bara otur.

Men men, det är trots allt bara en pryl, så en ny kan jag ju alltid fixa. Det jobbiga är mer alla nummer som fanns i mobilen, och jag hade sjukt mycket nummer. 

Men men ska snart iväg på konsert, det är min lillasyster som har nån med sin skola. Där de ska spela, sjunga och dansa. Så ska nu göra mig iordning. Laddar kanske upp bilderna senare eller imorrn! :D



Sommarsött






Färger är inte helt rättvis på bilderna, men rätt så. Klänningen är köpt på Kappahl för 199:-

Mitt nya jag?


Trots att jag var så himla säker när jag satte mig i stolen hos Kristofer om att göra slingor är jag ännu inte helt säker. Det har alltså gått hela SJU månader sedan jag änns rörde mitt hår när det gäller färg. Har gått med den här hemska utväxten alldeles för länge och kände att jag var trött på att bara vara brun liksom. Så blonda slingor blev det, dock inte jämt i hela håret och inte heller de jag tänkt mig. Så funderar på att färga tillbaka det, men inte lika mörk utan väldigt ljusbrunt. 





VAD SÄGER NI?!?!? :D

17 again


Igår fick jag ett sms vid kvart över åtta, en förfrågan om jag ville hänga med på bio. Var rätt uttråkad vid det läget så slängde på mig lite slappiskläder och tog oss in till sergel för att se 17 again. 

Filmen var SJUKT BRA! Och inte bara för att Zac Efron är med, haha men självaste handligen var rätt rolig. Men snubben e ju dessutom så sinnessjukt snygg. My dream man...haha




ABSOLUT VÄRD ATT SE!!!!! (tjej & killfilm)

MVG-barn (haha)

Hello Monday, eller ja dagen är snart slut. Men iallafall... Dagen har gått fort och bra, var i skolan vid nio imorse, prick! Har haft brud hela dagen fram till fyra, eller ah hade lunch en timme såklart. Gjorde två olika uppsättningar, en på långt hår och en på kort. Lyckades bara fota ena uppsättningen, men som tur var det den snyggaste av dem också. 

Det som gjorde mig glad var att jag fick MVG på båda uppsättningarna, vilket har blivit mer vanligt på sistonde faktiskt. Eller ah i stort sätt får jag bara VG:n och MVG:n, vilket känns sjukt bra, speciellt då det blir ett bra slut på mina tre år i gymnasiet. 





Efter skolan var det  bara raka vägen hem, byta om och sedan dra iväg på dansen. Den var lite småslapp idag då vår lärare är bortrest på ett gig i London, så hade en vikarie som inte kunde dansen o.s.v Men körde ett par gånger iallafall så den sitter någorlunda bra nu faktiskt. Det som måste bli bättre nu är väl samarbetet mellan alla i gruppen, så det blir jämt o.s.v

Slänger in en bild på mina nya söta sommarklänning alldels strax! :D

Weird weather


God dagens, sämst uppdatering på sistonde, I know! Men har vart fullt upp så har bara inte haft tid. Känner också att jag börjar tappa bloggsuget lite. Kan bero på att mitt liv börjar förändra sig sakta men säkert, mer upptagen av andra lite viktigare saker. Men samtidigt är det ju lååångt ifrån vad de större bloggarna har att göra, men ändå hinner blogga?!?!?!

Ah nää kanske borde skärpa till mig lite, sluta klaga på mitt "fulla" liv. Nu är det dock bara 3 veckor kvar tills skolan är slut, forever! Ja kan ni fatta... är smått förvirrad, lite smånervös eller snarare jävligt nervös. Självklart kommer de bli skönt men på samma gång kommer de bli en stor förlust. Efter sommaren börjar det riktiga vuxenlivet!

Helgen har varit lugn, gemfört med i onsdags då jag och N fick ett ryck. Vi drog på en skiva som höll hus på Flemings. Det var väl helt okej, bra musik och rätt roligt dansgolv. Men efter ett par timmar började fötterna tröttna så vi började röra oss hemåt. Hade däremot inte räknat med att de skulle ta nästan två timmar...usch! Med världens smärta i fötterna av mina 13 cm skor, tunnelbana som slutat gå och en pappskalle till taxichafför var vi hemma vid halv fem. 

Men som tur var kom vi hem och sov sen var det bara att gå upp 3 timmar senare för att vandra iväg till skolan. Har även gymmat två ggr, haft en trevlig filmkväll och uppvisning med gymnastiken igår. 

Vi var ute i Åkeshov på den såkallade HG-galan. Det var rätt mycket folk asså, vårat program tog väl ca 5 min, så det gick fort och rätt felfritt tror jag. Kändes bra iallafall. 

Gårkvällen spenderades nere vid Söder Mälarstrand på en mysig båt. Det var en lite suprise-party för en barndomsvän. Riktigt trevligt, speciellt att träffa alla gamla klasskompisar! Fotade en massa, så håller på att ladda upp bilderna. Dem kommer lite senare förhoppningsvis.

Har varit hemma hela dagen, känner mig lite halvseg. Inte alls bakis eller nått då vi körde alkoholfritt igår. Men har en lätt huvudvärk, kan bero lite på vädret. Lite regn, sen sol o.s.v 

Har städat och rensat massa lådor i mitt rum. Idag fick jag bort de två sista flyttkartonger som stått här sedan vi flyttade in. Vilket var skönt, nästa steg är att besöka IKEA! Hoppas på att få de gjort i veckan...

Ojoj, nu blev det ett lååångt inlägg, men så blire när man e lat! Haha ska ladda upp lite bilder, hörs sen vettja ;)

Onsdag

GOD MORGON alla läsare, hoppas ni är pigga och glada. Det är iallafall jag efter 9 timmars sömn, en dusch och lite mat i magen. Har haft det riktigt svårt att gå upp de senaste dagarna, bara snoosar hela tiden och slutar med att jag nästan försover mig. Idag bär det av in till söder, för att praktisera på Cut The Crap, sjukt skönt faktiskt. Hoppas hoppas på att jag får färga mitt hår också, för det behövs VERKLIGEN! Men det beror lite på hur lungt det är o.s.v

Efter jobbet ska jag och Nora svänga förbi eriksdalsbadet och köra ett hårt pass inne på gymmet idag. Känner att jag varit lite smålat den senaste veckan! Så är väl hemma nångång vid åtta eller så... tänkte då ladda upp bilderna från vår mösspåtagning, valborg och lite till. Får se hur mycket jag hinner! :)

Ha en bra dag, kramis <3 

Sen vill jag bara passa på att säga hur mycket jag tycker om min lillasyster, och att hon är världens bästa! 
Trots att vi inte ses lika mycket, så finns jag alltid här för dig och de hoppas jag att du vet.

Älskar dig syster<3


APU


Bjuder på en bild från mösspåtagningen i torsdag! Till höger Elli från min parallell klass.

God morning angels, lite trist väder idag med precis som igår. Hann inte blogga igår då jag var i skolan från 9-16, sen dansen sen hem och klippa kevin. 

Är faktiskt rätt stolt, då jag klippte min första herrklippning i skolan på alla mina 3 år som jag gått där. Var skitnervös, då jag aldrig tar kunder i prinicp, har alltid med mig egna modeller. Bäst av allt var att jag fick ett MVG på klippningen, då känner mig sig ju rätt bra, plus att nu är jag mer motiverad till att klippa killar och inte bara tjejer. :D

Dansen är skitrolig, men börjar närma sig sitt slut nu. Tror det är ca 4 ggr kvar, ska också slänga in en extra lektion. Men den 31 maj smäller det, då är det dags för uppvisning. Cant wait asså!!!!

Har försovit mig lite, ajjabaajjjaa! Men ska iväg till salongen i högdalen idag. Sen är det gymnastiken ikväll... 
Men nu måste jag äta lite sen dra, ha en bra da girls! ;) kramis

just me...






Summer shop



När ska dem ge upp?



Detta möttes jag av påväg till mamma kontor idag. Detta är alltså min såkallade "arbetsplats", det har varit stängt nu i kanske 2 mån, har inte megakoll. Men för att det brunnit på övervåningen, men inatt skall asså några ha brutit sig in och tänt eld på nedervåningen också. Det är verkligen nån som vill ha bort oss alltså. 

Känns så himla tråkigt att detta händer, känner mig rätt chockad då det är min arbetsplats plus så nära där vi bor. Det är rätt så overkligt faktiskt. Detta är typ 5-6 gången nu som de vandaliserar vårt café.

Hoppas faktiskt att mina chefer ger upp nu, flyttar nån annan stans där de får vara i fred liksom. Måste vara rätt så obehagligt för dem med...

Dags att söka nytt jobb på allvar nu!

Dålig uppdatering




Söndag mina vänner, har inte varit hemma nått sen i torsdags. Därför den dåliga uppdateringen...
Dagarna har gått fort men haft en massa skoj. Vädret har varit helt underbar och har därför spenderat större delen av dagarna utomhus. Har nog tillochmed fått lite färg från våra timmar på mariaberget. Har fotat en del under dessa dagar men kameran ligger kvar hemma hos Nora och får den inte förrän imorrn, så då laddar jag upp bilderna.

Ska iväg och städa nu på mammas kontor, lite extra småcash sådär. Sen är det bara hem igen och plugga, har en del att göra nu. Små ångest, men men bara att köra på, det är inte lågt kvar nu! 

Nu vet ni hur det ligger till iallafall, hörs lite senare! kramis<3

Aayooh


 
She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Look at the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her,
Go crazy face it

She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here,
You got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front-- of me

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch till the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I'd do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
Ooh she wants it, Ooh she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
She wants it, Hmm she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
I got to give it to her

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0