Svensk mark nådd..



God morgon vänner, då var vi tillbaka på svensk mark igen. Landade igår runt 3 tiden, sen var det bara att hoppa in i bilen för att sedan köra hem till farmor i Åkersberga. Där väntade en god middag och trevligt sällskap, vi ses ju inte så ofta vilket gör det väldigt trevligt och mysigt när vi väl ses. Varför vi valde att åka direkt dit och inte hem är eftersom för det första, ligger på vägen sedan för att både jag och Adam åker till USA nästa vecka, vilket gör att vi båda har sjukt mycket att göra de närmsta dagarna, bl.a att träffa massa olika människor :)

Så var väl hemma nångång i lägenheten strax efter åtta må jag tro, men var så sjuuukt trött och orkade knappt göra nått. Somnade såklart inte direkt, men ett par timmar senare så sov jag djuuupt. Kan lova er att jag saknat min säng massa, sov nog inte en ända natt utan att vakna minst två ggr/natt alltså... så himla osköna sängar alltså!

Vi har iallafall haft en regnig men otroligt mysig och trevlig resa. Tror det regnade hela 4 dagar av 7 dagar, så de var ju lite småtrist men som sagt jag fick umgås med familjen vilket var de större syftet till avv vi åkte iväg.

Har såklart fotat en del, eller blev nog rätt mycket i slutet iallafall men syrran kommer snart över, så då laddar vi in både från min kamera och från hennes. Ska även klippa både Mums och Adam nu på morgonen, som jag sa jag har en helt lista att göra innan jag drar på tisdag. Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, för sen är det LA i tio veckor. YAAAAAY! :D

Kram sålänge, hörs senare <3


Besokte Laganas igen


God kvall vanner, med tva dagar kvar fick vi ett par timmars sol idag, inte mycket att skryta med och bruna som vi hoppats pa blir vi nog inte. Men guud sa trevligt och mysigt vi har haft och fortfarande har. Det har nu regnat i 4 dagar sammanlagt vilket har varit lite smadeppigt och ganska sa langtrakigt, men idag som sagt kom lite sol och vi hann bada lite i havet ocksa.

Kom precis tillbaka till "var stad" Tsilivi igen efter att ha spenderat ett par timmar i Laganas, kanner mig helt uppspelt  av nan konstig anledning, men gud va kul de var att bara vara tillbaka alltsa! Alla roliga minnen fran vara galna kvallar kom upp i skallen nar jag vandrade bargatan ner... ohh vad man bara vill spola tillbaka tiden!

Det var ju tvar dott gemfort nar vi var dar, men folk var det ju.. barerna och clubarna borjade precis oppna innan vi skulle dra, sa hann faktiskt stota pa nagra bekanta ansikten. Vilket var kul eftersom de flesta, eller ah nastan i stort satt alla akt hem till sitt.

Shoppade lite smatt och kakade med mamsen och mums, grabbarna stannade namligen kvar har i Tsilivi. Men nu ar jag ratt trott, ska upp tidigt imorrn och promenera med mamsen, sen steka jarnet sista dagen pa beachen. Pa tisdag tar vi planet hem till Sverige igen runt tolvtiden, sa vi ses nog igen tisdag kvall forhoppningsvis!

Ska hem till mumsan nu och gosa, som tyvarr verkar ha blivit lite smasjuk :( Kram pa er salange! <3

(snart ar det LA.... gud kan fan inte fatta det!!!!! ar glad och pirrig och nervos och radd och aaa allt pa en gang haha)

Bad weather...


Hello bloggen, annu en uppdatering? Jaa trodde inte det sjalv, men nu har det varit daligt vader i tva dagar, vilket kanns javligt ovart... men igar hade ingen lust att bara ligga inne i regnet sa vi gick upp till "staden" och hyrde en bil.
Och ojjj vad langt vi korde, var borta storre delen av dagen och fick manga fina platser av on. Man kan nastan saga att vi korde igenom on rakt igenom, fran topp till ta ungefar! Och lite spanning fick vi saklart, bl.a punka! Haha sa pappa T fick aggera man for en stund, extrahjulet var nog det storsta skamtet pa lange ma jag saga! Haha herreguuud... ni far se bild nar vi kommer hem. Gick aven ut och at en fin middag senare igar kvall, firade aven Adams fodelsedag med lite sang och efterratt! (battre sent an aldrig)

Nu ar det bara jag och Mumsan har, da resten av familjen ar ute pa aventyr, dem lamnade oss runt kvart i atta imorse, och kommer val hem strax efter atta ikvall. Sa vad vi ska gora nu vet jag inte.. far val promenera tillbaka till var lagenhet, spela lite kort, lasa en bok... ja de man gor pa en semester! Har ju med mig saxen sa funderar pa att ge mumsan en klippning.

Det ar ju fredag idag sa vad vi gor ikvall vet jag faktiskt inte, kanske gar och tar nan mumsig drink eller natt i den stilen. Imorgon ska jag aven forsoka komma ivag till Laganas.. Det ska faktiskt bli bra vader, sa haller tummarna for det nu!

Usch deppigt att kolla upp pa molnen, snalla solen kom fram nu! INGE MER REGN!!!

Love Love <3

In Tsilivi


Hello friends.. da var vi framme i varmen. Vi har haft en valdigt spannande resa hittills, da vi inte hade bokat nagot hotell i forvag som ni vet. Men in i en taxi och mot Tsilivi var det vi gjorde och ett hotell hittade vi, eller nja snarare ett "vandrarhem" kanske. Dock fick det racka for en natt, da vi ville ha natt narmare stranden, lite storre och med pool saklart. Sa efter att ha gatt runt pa en massa hotell igar hittade vi tillslut ett hotell, valdigt fint faktiskt, precis och da menar jag verkligen PRECIS vid stranden, med kok och en liten mindre pool. Vi fick ett rejalt bra pris, sa bra att vi inte anns trodde det var sant forst... Sa nu bor vi med utsikt fran balkongen ner mot havet, precis vid den lilla byn Tsilvi.

Bade igar och idag har vi legat pa stranden och degat, borjat bli sadar mumsigt gyllenbruna men anda lite smaroda i ansiktet. Har precis varit och atit en jattegod middag och aven fikat med lite glass och sant...

Nu ska vi vandra nerat mot vart hotell igen, for att spela lite kort och bara mysa! Vi har det iallafall otroligt trevligt har nere och njuter av varenda sekund. Nar jag kommer hem blir det som sagt full rulle innan min L.A resa, ja guuud om ni bara visste hur nervos jag ar.. yooohooo!!!!

Kan inte saga att jag saknar Sverige, men mina fina underbara vanner!!! Vi ska ses sa mycket som det bara gar sedan innan jag drar!

Nu ar snart tiden ute, men kanske hinner uppdatera nan gang till, far se hur dagarna blir framover, vet att de ska komma lite utflykter bl.a ett besok till Laganas kanske hehe..

Hoppas ni har de bra dar hemma iallafall, Ses snart <3

NU DRAAAR VI!!!! (igen)



Då var det dags, är huuuuuuur trött som helst! MEN ändå pigg eftersom vi skall ut att resa hihi... Somnade typ inte förrän efter ett, halv två någongång, så typ 2,5 timmes sömn men men bättre än ingenting iallafall!

Datorn stannar såklart hemma, men ska försöka uppdatera bloggen nångång under veckan iallafall. Men blir ingen prioritering direkt då jag verkligen ska passa på och njuta av denna vecka med min underbara familj!

Om bara ett par timmar är jag tillbaka i värmen, flytandes i det varma vattnet och solandes på stranden! Gud så härligt! hihi glöm inte bort min nu bara... Ses snart igen, Massa kärlek till er mina läsare & vänner <3

(kanske lyckas se sköldpaddor den här gången, hihi) pillutta dig norisen :P


IÁM GOING TO LOS ANGELES!!!!!


Yees det ska jag! Kan själv knappt fatta det... Har hängt i luften ett par månader nu, men inte velat säga nått innan det allt var helt säkert. Känns bara löjligt att säga det när de bara var ett kanske liksom. Men nu är det klart, biljetten är bokad så den 6/10 tar jag flyget från Arlanda.

VAD SKA JAG GÖRA DÄR? Ja de är nämligen så att jag ska åka till L.A under 10 veckor nu för att jobba som barnflicka hos en familj som bor där. Pappan är svenska och mamman amerikansk, men de vill ha en svenska barnflicka som alltså kan prata svenska med barnet vilket verkar rätt logiskt i mina ögon/öron haha.

Nu är detta inte en helt främmande familj för mig, utan har fått detta "jobb" via Jens, en god vän till oss. Det är ett par vänner till honom då, som har kontaktat honom och bett om hjälp att hitta en barnflicka till deras underbart vackra lilla son Logan, och då tipsade Jens dem om mig helt enkelt. Vi har pratat sen början av sommaren i princip, det har varit mycket fram och tillbaka men nu är det iallafall bestämt!

Jag är sjukt nervös, men så himla exalterad! Det är så mycket blandade känslor, eftersom det ska bli så otroligt kul och spännande men på samma gång lite ledsamt att lämna min underbara familj och mina fina vänner. Men får försöka tänka att de bara är 2,5 månad och att jag nog kommer stormtrivas där borta!

Dem verkar vara en helt underbar familj och känns väldigt tryggt faktiskt. Eftersom jag drar till Grekland imorrn bitti eller ja snarare om 3 timmar borde jag verkligen sova nu.

Men när jag kommit hem från Grek, är det alltså bara ÅTTA DAGAR innan det är dags för mig att resa vidare till Los Angeles... Så det är full rulle när jag kommer hem! hihihihi


Kommer även berätta mer då! :)

IAM SOOOO EXITED!!! Yooohoooooo

Då var allt klart... 4 timmar kvar!


Snart bär det av...

Har precis krypit ner i sängen nu... så himla skönt! Dock med en kurrande mage, men orkar verkligen inte kliva upp och göra nått att äta NU liksom, nej nej. Väskan är färdig packad och har lagt fram kläderna jag ska resa i. Nu är det bara 3,5 timme kvar tills mitt larm kommer ringa, vid fyra ska vi ses utanför vid bilen och åka till Arlanda. Det blir jag, Mimmi, Adam, mamma och Thomas som åker till Grekland en vecka.

Kameran är självklart med, även Mimmis fina Nikon systemkamera är med så mycket bilder kommer det bli. Så de är något ni kommer få se lite av när vi kommit hem igen!

Men nu ska jag försöka sova, lär ju inte gå.. men förhoppningsvis får jag nån timmes sömn! Vi kommer fram ungefär runt 12 på dagen där, och ska då börja leta hotell direkt då vi bara bokat flyg.. Så DET kommer ju bli lite spännande hihi. Något utöver det vanliga liksom... Så får se hur det går!

Bloggar innan vi drar sen, eller ja imorrnbitti. God natt alla fina läsare! <3

Sushi, shopping & packning


Efter att ha tagit en sväng på stan, bl.a inhandlat en extern hårddisk till min absolut överfulla dator. Det finns aboslut inget minne kvar, kan inte änns uppdatera mina program så full, haha kan ni fatta att jag har 15000 bilder i Iphoto?!? haha inte jag.. måste nog rensa! Köpte även lite smått nytt, inget märkvärdigt men bra att ha saker liksom...

Träffade även Nora och tjejerna en snabbis, skulle hämta lite grejer hos henne och säga hejdå typ. Påväg hem köpte jag med mig sushi då jag var alldeles för trött för att laga mat plus att mamma och Adam ätit det, hihi.


Nu sitter jag här och packar, eller ah än sålänge har jag bara fått upp allt på sängen, men ska springa över och hämta min resväska hos Mimmi & Tompa. Imorrn bitti drar vi... sjukt skönt!

svarta toppen var för liten så den fick lillasyster...


Äntligen tänkte jag, nu har jag hittat en bra ansiktkräm utan rynk saker i.. men nej jag läste visst lite fel, jävla skit! Jag är ju inte rynkig, haha! Så den får nog mamma ta istället.

PACKAAAAAAR!!!!!!


Förbereda kroppen för Sol&Bad


Jag har lärt mig en sak, och de är att solar du redan död hud kommer den att falla av. Så för att underlätta det lite för dig själv och din hud, haha så ger du den en rejäl skrubbning innan du åker utomalands eller ska vistas mycket i stark sol. Gjorde detta sist jag drog till Grekland, funkade otroligt bra. Dock blev jag ju torr när jag kom hem pågrund utav annorlunda klimat, men flagnade inte som jag gjort förr. De kan även göra så att du blir brunare snabbare :P hihi

Förutom det är det ju otroligt skönt efter när man blir alldeles len, nästan som en babyrumpa! Förutom att ha peelat kroppen, har jag även rakat benen, givit håret en rejäl inpackning, fixat både fingernaglar och tånaglar, klippt, filat och målat sedan även färgat, noppat och trimmat ögonbrynen. Japp allt är klart inför min lilla utomlandsresa.. skööönt!

Detta använde jag under min minispa-stund haha :

 

Känner mig nästan som en ny människa :D (skulle dock behöva färga håret igen, usch typ pissgult)


Världens bästa syster


 

Ett liv utan dig hade aldrig gått, även fast jag kanske inte visar det så tydligt så förgyller du varje dag med din glädje och närvaro. I lördags natt fick jag detta fina sms från min 13 åriga lillasyster.. om jag fick tårar? Det kan jag lova er, blev alldels varm i kroppen, sådan kärlek är bland de bästa som finns även den magkänslan!

 

Jag älskar dig syrran, du är så unik och fin, du är bäst.
Min, bara min storasyster & de tackar jag för.
Hade aldrig klarat mig utan ditt tjat och gnäll, jag älskar dig
jättemycket och kommer sakna dig alldeles för mycket när du drar!
Du är bäst, älskar dig..<3/mumz

 

Det är sådana här sms man uppskattar, som gör än lycklig och verkligen får än att inse att man antagligen har det rätt bra! Man ska verkligen vara försiktig och ta vara på dem som verkligen bryr sig om dig och allid kommer finnas där i vått och torrt, familj & vänner. De kommer bli tufft en tag framöver, men förhoppningsvis tar jag mig igenom det med hjälp av alla underbara jag har runt om mig...  älskar dig syster<3

 

(VART JAG SKA BERÄTTAR JAG SNAAAAAAAAAAART) HiHi


Monday Fix


Hello friends, igår var en heeeelt bortkastad dag, haha eller okej inte riktigt helt men nästan iallafall. Man kan säga att jag mådde som jag förtjänade.. Lördagen vart sjukt lyckad, till slut! Det började hemma hos vår nya vän Rene, som är hur trevlig som helst. Där vi drack lite drinkar och skrattade en massa. Sedan blev det taxi in till Collage där vi mötte upp resten, vilket var en jäkla massa människor, tror vi var ca 20 pers som gick in tillsammans. Vi satt först inne på VIP-delen, fick lite champagne och så.. men ärlig talat så är det riktigt överskattat! Visst vi hade trevligt och så, meen alla som är där inne känns så jävla ytliga på nått sätt, glider runt med ett fet smile i fejjan, typ "Heej jag har pengar, låt mig bjuda på en drink så följer du med mig hem sen, vi åker såklart limousine eller varför inte ta mit privatplan". Nått i den stilen, och nu menar jag verkligen inte alla MEN dem flesta.. haha Men men det är iallafall min åsikt.

Så efter någon timme drog vi ut till "innegården", där var det lite mer plats och vi hade riktigt trevligt där till slut. Dansade massa med nora, haha gud vad folk kollade på oss, dem måste trott vi va sjuka eller nått! Men som sagt, huvudsaken är att man har kul, visst?!?!...

Men iallafall, gårdagen spenderades i största del i min säng, förutom ett par timmar då större delen av släkten kom över för att fira Adam som fyllde 17 för ca 3 veckor sen nu. Så de va ju trevligt, men förutom det var det sängen!

Idag däremot har jag en massa att göra, redan bockat av några punkter på mitt lilla "dagsschema", men en del saker kvar, t.ex som att packa väskan till Grekland då vi drar tidigt imorrn bitti.. GUD SÅ SKÖNT!

Måste även en snabbis in till stan, inhandla lite saker och träffa Norisen innan jag drar också! Får se när jag bloggar igen, men garanterat en gång till innan vi drar imorrn.

Kram sålänge <3

Grekland på tisdag (igen)



Tagen med min Canon EOS 400D för 2 mån sen...

 

YesYes! Kan ni fatta vilket lyx jag har då... eftersom lillebror är hemma och hälsare på ville mamma och T passa på att dra iväg en vecka med familjen bara. Eftersom de inte blir så mycket sånt mer med Adamski :P Så igår bokade vi vår resa till Zakynthos! Jaa haha samma jäkla ö som jag var på för bara knappt 2 mån sen, lite småtrist MEN vi drar såklart inte till samma stad, utan en mer familjär miljö, där man kan slappna av och ha kul som familj.

Vi drar alltså tisdag den 22/9 och kommer hem den 29/9 igen.
EN HEL VECKA I GREKLAND! Guuud så skönt det skall bli... hihi

Oväntad utgång igår



Hello friends, igår var det fredag och jag spenderade en stor del av kvällen hemma hos min fina vän Julia i Spånga. Det var så otroligt mysigt, när vi kom dit fick vi först grönsaker, chips och en mumsig sweetchilli dip med varsitt glas vin till. Sedan åt vi chicken tikka masala thai, tror de hette så iallafall med ris. Så himla gott, och därefter åt vi hemlagad blåbärspaj med vaniljsås... Det var riktigt länge sedan och då menar jag verkligen läääänge sedan jag var på en sån mysig tjejmiddag, vi hade vilda diskussioner om diverse ting, haha så himla kul när man tänker efter vilka jäkla samtalsämnen vi brudar kan ha ibland. Men kul hade vi iallafall.. när klockan började närma sig tolv rörde vi flickor på oss in mot stan där vi mötte upp några killkompisar! Drog och satte oss en kortis på "Woken" i tc, tog några drinkar och gick sedan vidare till Ego. Inget som var direkt planerat, men hade en otroligt trevligt utekväll med Norisen, Anna och grabsen.

Sov iallafall hos norisen, var väl hemma nångång efter tre om jag minns rätt, var så sjukt trött så somnade på 5 röda alltså. Tog en rejäl sovmorgon idag, skööönt! När vi piggnat till lite drog vi på oss träningsoverallen (haha jaja) och tog en 45 minuters promenad/jogging ner runt Tantolunden, hur najs som helst men också sjukt jobbigt.

Har under dagen bl.a vart och kollat på en en ny resväska då jag skall ut och resa inom kort, och då menar jag verkligen inom kort. Har även vart och hälsat på farmor och hennes man för lite hjälp med min dator som krånglar.
Nu är jag hemma igen, tänkte bara slänga i mig något att äta och sedan blir det hem till Nora igen där vi ska fixa oss för en "planerad" utgång ikväll.

Så där har ni en del av gårdagen och dagens små händelser. Har en rolig grej att berätta också som jag slänger in om en stund, så glöm inte att kika in igen om ett tag!

Ha en underbar fortsatt lördag kära läsare <3

"The Ugly Truth"



Bild tagen med min Canon EOS 400D

Hello fina vänner, igår vid fyra tiden drog jag och mamma till hennes jobb för att ja jobba lite. Varför? är för att alla datorer alltid är upptagna under dagen och eftersom vi både behöver en var för att kunna göra vårt jobb passade vi på att åka dit när alla andra åkt hem. Smart va! haha vi var kvar till åtta sedan drog vi in till Sergel för att gå på bio med några goda vänner till oss. Det var jag, syrran, brorsan, mamsen och sedan Åsa & Emma.

Vi såg filmen "The Ugly Truth", en helt SJUKT BRA film. Den va otroligt rolig och underhållande, så jävla rätt bara! Haha verkligen min typ av film. I slutet var den såklart romantisk och man bara åhhhhh.... hihi
När filmen var slut åkte dem andra hem men jag prommade ner till Fridays för att möta upp Savannah efter hennes arbetspass där. Vi tog varsin "Rasmus special" haha som var så sjukt god och pratade planer. Yes mer om det senare! :D hihi buuusigt.

Idag sov jag ut, som många andra dagar... hehe! Men ska snart möta upp mamsen för att gå banken för att sedan dra vidare in till stan och boka lite annat trevligt! LOVAR att säga när allt är klart ;)

Ikväll däremot blir det ingen utgång för mig, nepp! Utan skall hem till fina Julia ute i Spånga på en mysig tjejmiddag med alla tjejerna. Så möter upp norisen i stan så åker vi tillsammans dit. Vad som händer sen och allt har jag ingen aning om men något mer bloggande blir det nog inte :P

Men ha en UNDERBAR fredag, så ses & hörs vi nog imorrn. Kramis<3

NYC was amazing


Som dem flesta vet spenderade jag större delen av oktober´08 i USA. 3 veckor i Florida och 4 dagar i NY. De var en helt underbar tid och skulle inte direkt tacka ja till en sån resa igen. Men för att återgå till NY så har jag nog aldrig lagt upp bilder därifrån, vilket jag nu i efterhand ångrar lite... haha nej men satt nämligen och kollade igenom dem nyss och kände bara att de var en rolig tid i mitt liv och vill ha med det i bloggen som ett minne iallafall.

Haha, låter bilderna tala för sig ;)


























Film & Tacos




How to Lose Friends & Alienate People - Hopplös & hatad av alla. En sjuukt bra film som vi hyrde här om dagen. Så vill ni få er ett gott skratt rekommenderar jag den starkt, både jag och Adam satt och skrattade var varannan minut, mamma hon somnade dock... Innan filmen åt vi tacos, muums!

Morgonpromenad



Morrn Morrn, torsdag idag och har lite småsaker som skall göras. Igår vart de inte så mycket bloggande men guud vad det snackade planer igår, jag gick helt upp i varv och kände mig allvarlig talat som ett litet barn på julafton. Vill inte saäga EXAKT allt som pratades om igår då de hela inte är 100% säkert, men om allt går igenom och blir som jag tänkt kommer dem 3 närmsta veckorna bli dem bäääääästa på jävligt länge!

Så så fort jag har fått de bekräftat lovar jag att dela med mig av dessa goda nyheter! Igår kände jag mig hur duktig som helst då jag var ute och gick i en timme igår, de är otroligt skönt faktiskt att komma ut lite, istället för att springa på bandet i gymmet liksom. Så de tänker jag göra fler gånger nu när det fortfarande är någorlunda varmt ute!

Men har fått med mig mamma också, så VARJE DAG nu ska vi ut och gå minst en timme, och de är fan tufft kan jag lova.. att få in de varje dag hihi men de är bara att köra på för nu jäklar ska vi göra detta!

Cya later <3

20.00 IDOLTIME



Iám IN LOVE!


 

ÄNTLIGEN så har jag hittat den perfekta skinnjackan, den är PRECIS så som jag ville ha den!
Endast 499:- på Lindex i Gallerian. Är såå himla glad då jag verkligen letat efter just en sån här i evigheter och JAG VET den kanske inte kommer till så mkt användning nu i vinter här hemma i Sverige, men vem säger att jag ska vara här.. :P hihi


Jag njuter av min brors tid här i Sverige


God morning vänner, hoppas ni haft en bra början på denna vecka! Det har iallafall jag, speciellt då min kära bror kom hem igår vilket kändes otroligt kul men på samma gång konstigt att ha honom hemma. Eftersom de bara varit jag, mamma, Mimmi och Thomas så kändes de ovanligt att ha ännu en person.. haha trots att han tillhör familjen :P

Jaja, igår åt vi en helt fantastisk frukost som jag och mumsan lagat sedan tog vi oss in till Gamlastan. Vi promenerade runt i stan ett par timmar, gick förbi slottet och nere vid vattnet, så himla mysigt och riktigt varmt var det också!

Min vackra syster <3

Haha halv förberedda...

A walk in Gamla Stan :D





Stockholm är otroligt fint...








Efter att ha strosat runt lite slutade vår dag på Friday´s (birger jarlsgatan) med en underbar middag. Träffade även på vår vän Savannah som jobbar där ett par dagar i veckan! Efter det var det dags att åka hem, påvägen hyrde vi några filmer och köpte en påse godis. Åkte även förbi Tallkrogen och köpte ett nytt objektiv till Mumsan, som vart utan sin fina Nikon systemkamera i snart 8-9 månader. Perfekt med TVÅ systemkameror till vår utlandsresa...

Dålig uppdatering, men det är väl ingen nyhet, ni borde ju vara vana vid det här laget. Haha! Fotade lite igår, så slänger in bilderna lite senare. Blev även kär och fick med mig en helt underbart plagg sak från stan igår, som jag självklart skall fota och lägga in senare..


Den här bara MÅSTE ses!


28 Oktober har MJ´s film premiär ute på biograferna!
En film som bara MÅSTE ses!!!




MIN FAVORITLÅT!

Kan inte hålla tårarna borta alltså...

18 års vänskap



1996 tror jag i Florida (clearwater)

Savannah är en gammal gammal vän till mig, haha nej men vi har allvarlig talat känt varann sedan dagis, kan ni fatta? Våra mammor började jobba tillsammans när vi båda var i blöjåldern, haha med bara ett års mellanrum då Savannah är född 89 och jag 90 har vi fortfarande kontakt. Visst har kontakten legat lågt ett par år när hon bodde i Usa fram och tillbaka, då vi gick olika skolor o.s.v Men nu har vi fått upp kontakten igen för ca 1-2 år sedan och vi har sjuuuukt kul tillsammans. Almost like a sister! Idag skickade hon dessa två bilder på oss, dem är inte jättelika, men visst finns det en viss likhet, eller vad säger ni? haha

Lite lustigt bara.. får se hur länge vi håller kontakten ;) Tänk när vi är 80 bast o ligger i varsinn sjuksäng, snackar gamla minnen 80 jäkla år tillbaka, haha fatta va häftigt! :P


Smått & Gott





Time goes too fast...



Hello kära läsare, efter en rätt så lugn och trevlig helg är det nu dags för ännu en ny vecka. Veckorna går så otroligt fort, kan ni fatta att de redan gått en heeeel månad sedan jag kom hem från Grekland?!? Känns nästan helt overkligt vad tiden bara rinner iväg. Men men de är nu också 2 veckor sedan min kära lillebror skulle ha kommit hem, men eftersom de kom lite komplikationer dröjde det lite. SÅ IMORGON kommer han hem, mamma och Tompa är på landet så dem är halvvägs till Arlanda så dem plockar upp honom imorgon bitti. Guuuud vad jag längtat efter honom. Ett år sedan nu! Så inom ett par dagar drar vi alltså iväg på en veckas semester, riktigt vart vet vi inte än då det beror på vad vi hittar för biljetter, då de blir en sista minuten för hela familjen. MYS!

Idag står ögonläkaren med Mimmi och en visning i Högdalen på schemat. Måste aggera minimorsa nu när mamsen och T är på landet haha. Så innan de är dags att möta upp M tänkte jag få i mig lite frukost och sedan ta en sväng med dammsugaren...

Helgen har varit helt okej, fredagen var riktigt lyckad! Utgång med Julia, träffade på massa trevligt folk faktiskt, så en trevlig kväll hade vi jullan! <3 Lördagen däremot var sjukt seg så den skiter vi i... haha
Igår tog jag det också bara rätt lungt, käkade lite lunch med syster och en seg kväll framför tv:n bl.a "The forgotten", en helt okej film faktiskt.

Har småshoppat lite igen, eller förra veckan men eftersom ja inte orkat uppdatera bloggen så har jag inte visat det än. Så slänger in det om en stund, NU DUSCHEN! :D

Barnvakt idag

 


GOD MORGON FREDAG! Med humöret på topp har jag min underbara lilla Meja här nu. Nu ska vi bara klä på oss och sedan packa vagnen för att ta en ute dag, solen skiner så lika bra att passa på och vara ute.
Sorry för dålig uppdatering igår, men jobbade på dagis större delen av dagen sedan var jag även på Marikas igår och kollade på när norisen och Serena dansade. Ska nog börja jag med till nästa vecka med Sean, så sjukt rolig snubbe alltså...

Men ha en underbar dag så ses vi nog senare, LoveLove


09.09.09



miss zante...

Hello friends, Idol var ju för jäkla bra idag. Det är ju dessa auditions som är roliga och de måste ni ju ändå hålla med om. Herregud vad vi skrattade här hemma i soffan. Neej alltså jag förstår inte hur vissa människor ärlig talat kan tro att dem har en chans... haha

Tog en rejäl sovmorgon idag då jag hade supersvårt att somna igår natt. Men efter att ha piggnat till lite och gjort mig iordning rörde jag mig in mot stan där jag mötte upp mamsen o syster för en lunch. Vi sprang runt i massa affärer för att hitta ett par skor till min kära lillasyster som i princip verkade omöjligt från en början. Men som tur var lämnade vi stan med ett par fina Fred Perry sneakers typ. Även ett par nya cheapmonday jeans till lilla mig, yes nu var det dags för ett nytt par, mina andra är helt sjuuukt utslitna så dem fick syster ärva haha.

Vid sex-tiden kom murren hit, vi köpte lite chirre och dirre sen bänkade vi oss framför fotbollen. Yes inte så ofta jag kollar fotboll, men när de gäller Sverige så kan jag faktiskt tycka de är rätt kul.. Och som tur var tog dem hem segern idag med 1-0 men verkligen tur, typ självmål kan man säga.

Efter det var det såklart IDOL, roligast var väl att se ett ansikte man kände igen. Ingen nära vän så men via Emmalisa som också sjunger, har jag hört massor om honom, hans sökande till Idol o.s.v Så de var riktigt kul att se att du gick vidare Andreas Wijk. Sjukt söt och charmig kille, bara 16 år gammal.. imponerande!

Imorrn ska jag upp 07.00, USCH! Orkar inte, men lite kul då jag får samtal från L.A vid halv ått ungefär, får se vart de samtalet leder. Men därefter bär det av till dagis för 5 timmars arbete. Hoppas min jobbiga huvudvärk är borta tills dess annars kan de bli hemskt jobbigt.

Nu, sovdags<3

Svar från frågestund

Vart är du ifrån?
Jag är helsvensk, alltså från Sverige

Hur lång är du?
164 cm

Vad gick du för linje?
Frisörlinjen på Enskede Gårds Gymasium

Går du fortfarande på gymnastik?
Nej de gör jag inte, men funderar på att börja nu i höst igen.

Vilken typ av vinter jacka ska du använda i vinter? Och vilka skor?
Hae faktiskt ingen aning, blir väl skinnjackan och en stooor varm halsduk och skor blir väl uggs, sen ska jag försöka hitta några fina stövlar, med klack helst...

Har du något tips om en butik med bra jeans?
Jag äger inte så himla många jeans, men dem jag har är från Gina, Weekday, JC, H&M typ...

Idoler?
Jag har faktiskt inga riktiga idoler så, lite trist faktiskt.

Favoritaffärer?
Dem jag har mest plagg ifrån är väl Gina, H&M, Cubus, BikBok typ..

Ska du bli modell?

Vad menar du med den frågan? :)

Får du alltid finnar?
Snarare aldrig...har typ haft max 10 stycken i hela mitt liv.

Saknar du Kevin, alltså din fd-pojkvän?
Njae inte direkt, visst kan man sakna våra roliga stunder och så ibland men inte som pojkvän.

Förlora syn eller hörsel, vad skulle du ha valt? VÄLJ EN!

Gud va jobbigt, helst ingen men om jag verkligen skulle bli tvungen att ha valt en skulle de nog vara syn. Usch!

Drömresemål?

Hmm, de finns många länder jag skulle vilja besöka men typ Kina eller Japan skulle va himla häftigt att få uppleva, eller kanske Australien, oh gud så svårt. Hihi

Bästa skönhetstips?

Det beror ju lite på vad vi pratar om, men låt säga huden, finnar o.s.v De kommer innifrån enligt MIG, så tänk mycket på vad du äter, försök hålla en bra kost och ta hand om din kropp, såsom att träna, äta nyttigt och unna dig en och annan ansiktsmask lite då och då.

En sak vi inte visste om dig?:)
Hm, har aldrig haft ett husdjur, eller jo 2 äckliga möss när jag var 8 år gammal som nästan åt upp varandra.

Favorit hårprodukt?
Använder inte så mycket produkter, tycker de blir så klibbigt och trassligt, men när jag väl använder nått så är det silkesdroppar från Sassoon, funkar hur bra som helst och ger en jättebra finish, håret känns lent och blir glansigt.















Vad är ditt bästa minne?
Oj jag har många bra minnen, svårt att bara komma på ett såhär. Men en stund då jag minns att jag var väldigt lycklig och gjorde mycket roliga saker var när jag bodde i Florida under 3 månaders tid när jag var ca 6-7 år gammal. En helt underbar ålder och härlig tid. Var där med mamma, lillasyster, lillebror och även Savannah och hennes mamma bodde där.

Vilka är dina 5 favorit låtar JUST NU?

I gotta feeling - Black eyed peas


Riverside Motherfucker - Sidney Samson


Down - Jay Sean feat Lil Wayne


Best i ever had - Drake


Sex on fire - Kings of Leon



Är du alltid så nyttig?

Näe kan jag inte direkt påstå, är otroligt onyttig av mig och har vart det större delen av mitt liv. Men dem senaste två åren har jag försökt komma igång med olika aktiviteter, såsom gymnastik, dans och nu börjat gymma. Äter eller ah åt otroligt mycket skräpmat och snacks. Men nu är jag på bättringsvägen. Det gäller att ta hand om sin kropp NU, för sen kanske de är försent. Kosten har en otroligt stor betydelse för hur din kropp kommer att må i framtiden.

Skulle du kunna tänka dig att färga och klippa en bekants hår, och isf hur mycket skulle du vilja ha betalt för de?
Självklart skulle jag det! Beror lite på hur det skulle gå till med köp av färg och mängd o.s.v Dock är det lite svårt nu då jag inte riktigt har någon arbetsplats men de går nog att lösa.


SÅ DE VAR NOG ALLT :D Hope you enjoyed it...

cant sleep...


Jag bara kan inte sova. Fattar inte varför... skitjobbigt! Är hur pigg som helst, tur att man har lite roliga vänner från USA och UK som kan hålla än sällskap iallafall, annars hade jag väl bara legat här och kollat upp i taket. Ensam i mörkret haha! Nej men har nästan svarat klart på alla frågor iallafall, så imorrn borde dem komma ut :)

Ska försöka sova nu iallafall, kanske läsa en bok...brukar funka som bra "sömnmedel" hehe. Natti <3

Gårdagen´s


Det blev inte L.A Gigolo, utan de blev En sommar med Göran istället. Den va sjukt rolig, inte världens bästa men lätt sevärd på bio iallafall, han är ju bara föör rolig! Tänkte bara slänga in en halvkass bild på gårdagens outfit, inget märkvärdigt men rätt mysigt med halsduk och faktiskt första gången på med skinnjackan i sommar/höst...

Nu ska jag in till stan, möta upp Selim för att sedan gå och prova ut lite kläder för en visning jag ska gå modell för... Japp haha berättar mer senare, ska även ta en fika med Sazza, så vet inte när jag är hemma. Men ses då! kramis<3


L.A Gigolo


Hello friends, är hemma efter en lång dag på jobbet och sedan 10 min solning, hade inte mer småmynt...
Ska äta lite gulashsoppa nu med mina underbara mor och syster sedan ta en snabbis dusch för att ikväll gå på bio. Ska se L.A Gigolo med en kompis. Har länge velat se den nu så ska bli skönt att få de gjort haha.

Och oroa er inte, jag har redan börjat svara på en del frågor, så kanske lägger ut inlägget ikväll annars imorrn, hoppas ni har förståelse för mina prioriteringar! Och svara inte på fööör privata frågar, vilket ni säkert också förstår!

Ha en mysig kväll förövrigt <3

Working

Hello babes, sitter på mammas jobb och jobbar lite. Har även fixat med en massa annat privat skit, såsom skriva CV, söka jobb, banken, gymkort o.s.v Tänkte bara stanna en halv timme till ungefär sedan unna mig lite tid i solariumet, nu är de verkligen dags, känner hur mitt mörka hår gjorde mig ännu blekare. Och tänkte bara avvakta någon dag eller två innan jag svarar på alla frågor från frågestunden så de hinner bli ett par iallafall, då jag inte har så mycket läsare vill jag ge alla en chans att fråga lite.. Så ha lite tålamod vänner! Ses ikväll <3

FRÅGESTUND!


Har fått en del frågor på sistonde, tyvärr har jag vart otrolig dålig på att svara på era frågor. Och har även fått förfrågningar om jag kan ha en frågestund, nu har jag inte alls många läsare så kändes nästan lite onödigt och trist. Men de är väl bara att köra på, så ni som har era frågor får svar på dem iallafall?!?!

Eller vad säger ni kära läsare, VILL NI HA EN FRÅGESTUND?!?!?
Lära känna mig lite bättre kanske :D



FRÅGA PÅ!!!!!!

Summer is back



Hallo bloggen, söndag och jag vara tar det lungt, njuuuuuter av det underbara vädret! Det gör en otrolig skillnad på humöret, iallafall mitt! Trots att jag är lite trött efter många dagar med dålig sömn känner jag mig så avslappnad och glad för tillfället.

Igår blev en halvlugn kväll, jag åkte hem till Nora där vi fixade oss lite innan vi drog iväg till Östermalm till vår fina vän Philip. Han hade lagat tigerräkor med ris och chili sweet&soursause. Så muuumsigt! Han skulle vidare ut med Kenza och gänget vilket vi inte kunde eller orkade. Så promenerade vidare till en annan vän som hade lite folk hemma hos sig, så där satt vi umgick o drack lite vin. Blev en sväng in till stan också, där vi stötte på lite olika människor, men hade rätt kul ändå. Till slut mötte upp vi upp kusinvitamin Kalle, som skjutsade hem oss till N, skönt var de kan jag lova!

Nora skulle jobba idag vid tolv, så åkte hem strax innan det. Har därefter bara tagit de lungt, hade tvättstugan imorse så jag och mami har både tvättat och passat på och städa lägenheten. Skööönt! Nu funderar jag på att ta en sväng förbi solariumet, ser så himla blek ut nu när håret blivit mörkare... juste glömt att fota det :P fixar de till lite senare!


shopping shopping shopping



Linne från BikBok, Jeansleggins, halsdukar + mössa från Gina, jeansshorts och munktröja från Cubus..

99:- & 49:- på Kappahl

Armaband från Kappahl och ring från Glitter

De gäller att njuta nu...


God dag fina vänner, vaknade faktiskt vid elva idag av att min älskade mamma väckte mig med en grym frukost. Inte varje dag de händer inte, de kan jag lova! Såhär mumsig var den....

Efter att ha mumsat i mig frukosten tog jag de bara lite lungt innan jag rörde mig in mot söder där jag mötte upp norisen. Vi tänkte gymma men eftersom jag låg efter med en betalning av nån konstig jävla anledning så fick jag inte träna vilket ledde till att vi gick en hel timmes promenad längs vattnet. Huuur mysigt som helst, mycket skönare att gå/jogga ute istället för inne på ett jädrans band. De måste vi göra oftare speciellt nu innan de blir för kallt.

Nu tror jag faktiskt att de är våra sista "varma" dagar innan den hemska hösten kommer. Förutom att jag tycker modet kan vara sjukt fint under just hösten, så hatar jag vädret. Blåsigt, kallt, blött, regnigt...ja usch!

Igår hade jag iallafall en trevlig kväll lååångt ut på landet, haha ja i Hemfosa hemma hos Mika. Hästhagen bara 2 meter från huset, typ som mitt landställe men otroligt mysigt faktiskt. Långt att åka bara... Men vi hade ytterligare en kräftskiva, haha men denna gång lite mer seriöst med "fina" hattar och massa lek. Dock åt jag inte kräftor denna gång, hade min egen lilla tallrik med godsaker på, hihi.

Lite senare kom de lite mer folk, vi drack lite vin och hade otroligt skoj runt bordet, sjöng, spelade kort och hade allmänt roligt, fick mig ett par rejäla skratt igår kväll. Tack för det tjejer <3

Men nu ska jag packa ihop en liten väska och dra hem till norise, får se vad som händer sen. Lutar mot en mysig bio! Hihi du och jag älskling, bio vaaaaarje dag typ! love it haha...

kramis :D

Fredag 4 sept


TAKE ME BACK!!!!

God morgon fina läsare, idag är det fredag och jag ska alldeles strax dra iväg och fixa mitt hår. Eller har faktiskt värsta lyxen, då Becca kommer och hämtar mig.. ah hon hade vägarna förbi så det är ju himla skönt.

Ikväll är det kräftskiva ute hos fina Mika i Hemfosa, haha ja fråga mig inte vart de är, låååångt ut på landet iallafall!
Under dagen kanske de blir lite jobb hos mamsen eller en sväng förbi gymmet, får se vad jag orkar.

Skitmensen är här, hate it. Men ska väl vara glad för att vi kvinnor faktiskt får det som ett tecken för att man icke är gravid.. eller nått! äh bajs på det.

Ha en underbar dag, hörs när jag kmr hem igen, puss på er fina läsare! <3

Klipp & Färg


God´kväll alla nattugglor, eller okej såå sent är det inte men de flesta som ska upp till skolan eller jobb imorrn ligger väl ungefär vid den här tiden. Inte min 13-åriga syster dock, hon är en liten nattuggla... hihi nämen nu ska hon i säng. Mamma sover borta hos en väninna inatt och Tompa är och hälsar på sin far nånstans utanför stockholm. Så det är bara vi flickor här i lägenheten ikväll.

Har inte hunnit ladda upp bilderna från shoppingen då blogg.se strular jäkla massa för de första och sen för de andra så hade inte min kamera något batterie. Så slänger in dem bilder imorrn istället, sorry för det! :(

Imorrn klockan 10.00 har jag tid hos min vän Rebecca i hennes fina salong ute i Älta. Den är huuur mysig som helst, inte alls central eller nått sånt men de går riktigt bra för henne. Den ligger nämligen på hennes tomt, japp i en liten stuga typ. Den är precis som vilken annan salong somhelst, den har schamponering, minireception, torkhuv, frisörstolar ah you name it. Kanske lyckas fota lite imorrn om jag orkar släpa med mig systemkameran...

Riktigt VAD jag ska göra än har jag ej bestämt, har faktiskt lite beslutsångest. Borde jag bara göra lite slingor, bruna och blonda, eller borde jag lägga i en hel mörkbrun, ska jag bara toppa håret, eller klippa lugg och klippa upp det? Näe asså de är nått Becca får bestämma åt mig imorgon tror jag, för jag är helt förvirrad! haha

Vilket tycker ni är finast, lite mer åt det mörka hållet...


eller de ljusa hållet...


????????

Rätt så nyttig..


Har precis lagat mig själv lite mat.. eller ah lagat och lagat! haha Har i princip käkat sallad varje dag sen i måndags nu och känner att ja började tröttna lite på bara det, så kokade lite tortellini idag bara för att få en liten variation. Kanske inte världsbäst att äta pasta nu när man tränar, men lite kolhydrater behöver man faktiskt hehe.

Suupergod sallad iallafall med: tomat, gurka, rödlök, paprika, sallad, keso & avocado! Mums :D


shopping shopping shopping


 

Är hemma nu, slänger in bilderna från min lilla shopping lite senare! Funderar på att dra iväg och träna nu nämligen, de blev lite fördröjt..fick en hemskt huvudvärk och jobbiga konsekvenser på det. Men nu mår jag bättre och känner att jag faktiskt borde dra iväg en sväng till gymmet...


Wayne´s


Heello friends, sitter just nu på Wayne´s med söta Sara och hennes vän Sofie. Har fått alla Sara´s bider från Zante och så passade vi på att ta en låååång fika. Haha har suttit här från klockan tolv, supermysigt dock! Tog en chailatte, muums de va länge sen kan jag lova och sedan tog även en varm scones med creamcheese och marmelad!
Har även småshoppat lite, hihi ajjabajja! Neeej men asså vaddå, jag har ju jobbat för att få pengar som jag sedan kan spendera, inget fel med det väl?!?! Visar när jag kommer hem iallafall...

Nu måste jag börja röra mig hemåt, ska möta upp norisen i högdalen för ett hårt pass på gymet, dags att tagga till!

Ses hemma sen, kramis<3

Iam nervous


Hello bloggen, dålig uppdatering idag med.. ja jag kan inget annat än hålla med om att jag är en usel bloggerska! Men men som sagt, jag bloggar när jag orkar, har lust och något roligt jag vill dela med mit utav (oftast iallafall).


Idag klev jag upp vid tio, åt lite god frukost och sedan gjorde mig vacker för ett besök på skolan. Mötte först upp Selim i sockenplan för att göra sällis till skolan. Det kändes konstigt men ändå skönt på nått sätt att komma in i skolan, men inte som elev denna gång.. sist jag sprang ut därifrån var när jag tog studenten liksom. Ja känns lite småskumt..

Men men iallafall efter skolbesöket drog jag vidare in till söder där jag öpnnade Coktail klockan två. Noras föräldrar är bortresta och hjälpte därför till att jobba ett par timmar idag och även hela måndagen. Efter det drog jag och N hemma till henne och gjorde en dundergod sallad, yes nu är träningen och kosten igång på ALLVAR!
Efter att ha mumsat i oss salladen satt vi bara och garvade åt massa videoklipps från grekland, heeeerrguuud så kul att kolla tillbaka på det nu! OOOOOOM MAN VILL TILLBAKA DÅ!!!! haha

Nä nu är det dags att sova, behöver minst 8 timmar skönhetssömn för att orka en hel dag nu och speciellt när jag ska provfilma imorrn för reklamen, jaappp om jag är nervös? haha ja de kan jag lova er att jag är! Får hålla tummarna på att jag får den också, hihi... Efter det har jag lite småsaker jag ska göra, bl.a möta upp sarisen för en fika och få bilderna från hennes kamera från grekland och sedan även Julia lite senare.

Sedan blir det gymmet imorrn, ohh jag längtar typ! Haha idag blev det en vilodag så är sjukt taggad inför morgondagen! Nu, sleepytime!

God Natt <3


Angående reklamfilmen


Eftersom jag ännu inte vart där än så vet jag faktiskt inte så mycket, utan bara att jag ska dit på torsdag 9:40 för att provspela för en roll i en reklam film där de ska talas norska. Och eftersom jag tidigare bott i Norge i 4 år och kan prata hyfsat bra norska, ordförrådet är såklart mycket försämrat då det typ är 8 år sedan vi flyttade tillbaka till Sverige men får man färdiga repliker borde det inte vara några problem alls.

Och jag ska som sagt bara provspela på torsdag så inget är ännu säkert om jag får "rollen" eller ej. Men ska bli en kul grej att prova på iallafall. Lovar att såklart berätta hur det gick! ;)

1 September = Lillebror 17 år


Ja må han leva, Ja må han leva.... GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!!!



Ny månad, kan vara månaden som avgör mina planer för minst 3 månader framåt. Inget är helt ännu säkert så väntar tills jag fått det bekräftat. UNDERBART VÄDER för att vara september, (höstens månad)!
Vid de här laget sitter nog min kära lillebror på planet från staterna hem till lilla Sverige. Yees det är dags för lite semster för hans del, mellan 2 och 3 veckor kommer han att vara hemma! Ska bli så otroligt kul att få träffa honom igen när det nu är nästan ett år sedan vi sågs sist. Herregud vad tiden går fort, de är nästan läskigt! Det gäller att ta vara på varenda sekund nu...Så imorgon halv sju landar Adam i Sverige, så då åker vi hela familjen ut dit och hämtar honom. Exiting!

Förutom det så har jag en del härliga dagar framför mig, bl.a ska jag provspela för en norsk reklamfilm på torsdag, lite spännande... är rätt nervös faktiskt. Men som sagt livet är alldeles för kort för att vara rädd och kräsen, det gäller att prova på saker och bryta den här pinsamma ideén om att man inte kan "skämma" ut sig framför folk, eller jag har iallafall nån sådan konstig idé... haha

Men som sagt, har legat på den lata fronten heeela sommaren när de gäller gymmet och all annan träning. Så igår var jag och Nora tillbaka på gymmet, NU JÄÄÄKLAAR!!! Så om tio minuter tar jag tåget till högdalen där dagens träning kommer att hålla hus, haha... funderar även på att ta en sväng förbi solariumet innan jag drar hem igen.

Hadet sålänge <3

You´ll be my only...



Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0