Mallorca, here we come!


God Morgon folket, dem flesta av mina nära och kära sover väl nu! Önskade jag att jag med gjorde.. eller neeej är trött men ändå rätt pigg, som vanligt när man ska ut och resa. Lyckas typ alltid vakna några minuter innan klockan ringer, de är väl en ren reflex sådär när man ska resa!

Det pirrar i magen, lite nervös men mer av lycka. Känns så otroligt skönt att få åka iväg med någon som man tycker om så mkt som jag gör med min älskling! Hoppas ni alla får en härlig valborg idag och hoppas på sol hela helgen för er skull.. Och hoppas ni får bra väder hela veckan, för det ska vi ha!

Älskar er, ni vet vilka ni är! Kommer sakna er (lite iaf) haha...
Kram på er alla, nu drar vi!


MALLORCA 30/4 - 7/5


Långtråkiiiiigt..


Godkvällen, sitter hemma hos R nu och är i princip klar med allt, bara två saker till att fixa men de gör vi så fort min finis är hemma. Kom själv ganska nyligen hem, har vart en sväng förbi Nora, lämnat lite saker och hämtat lite saker.
Känns som om de senaste dagarna vart sega men ändå gått otroligt fort, kan knappt fatta att det redan gått 3 hela veckor sedan vi satt här i soffan och bokade resan och nu åker vi om bara 9 timmar!

Men just nu går iaf tiden sjuuukt långsamt, sitter här ensam i soffan och bara väntar ut tiden, vill typ lägga mig för att tiden ska gå fortare men på samma gång är jag så exalterad och inte ett dugg trött så det gör det väldigt svårt att sova. Får väl kolla en bra rulle eller nått så man blir lite trött..

Ska försöka slänga in en inlägg när innan vi drar imorrn bitti, alltså nångång runt 5 skulle jag tro! Åhhh imorrn ligger jag på stranden med den som gör mig gladast av alla just nu!!! <3

Ha en fortsatt och mysig kväll, Kjamis :D


Fix & trix inför resan...



Aloha blöggen, torsdag idag och jag är nästan klar med allt nu inför resan. Har hållt på att fixat och trixat hela morgonen med diverse ting, bl.a packat, tvättat, fixat naglarna, färgat ögonbrynen o.s.v Så nu är det bara lite kläder som skall på min lilla bleka kropp och sedan drar jag in mot stan. Ska först hem till R för att lämna min resväska, sedan skall jag iväg och växla pengar, lämna lite saker hos vänner osv. Ska bli såååå himla skönt att få komma iväg, speciellt med min lilla älskling! Får hoppas på bra väder hela veckan också, annars skulle de va lite trist..

Nu har jag fått med det mesta jag vill ha med, packat om 3 gånger har jag gjort också.. haha vi tjejer är väl ändå helt omöjliga när det gäller det där med packandet, eller iaf jag! Packat alltid alldeles för mkt, och använder inte änns hälften av det jag tagit med. Så den här gången har jag packat med så lite som möjligt.

Nu ska jag iväg, men bloggar nog en gång ikväll med! Kärlek till er alla <3

2 more days to go



Hellu, dagarna bara springer iväg och det är redan Onsdag, alltså bara två dagar kvar tills vi drar till Mallis. Flygen är nu igång som vanligt vilket betyder att resan blir av, vilket känns så sjukt bra!

Mina dagar har varit lika sega som dem har varit de tre-fyra senaste veckorna. Knappt nått jobb, vänner och familj som jobbar och går i skolan.. alltså helt ensam på dagarna! Haha så sjukt tråkigt.. Men nu på fredag som sagt drar vi till Mallis och så fort vi är tillbaka kör jag igång på det nya jobbet, vilket ska bli sjukt skönt, för jag gillar faktiskt att jobba!

Igår följde jag med min lilla morfar till KS, var där vid kvart över åtta redan för att göra honom sällskap under gårdagens behandling. Vi var klara strax efter ett och då drog jag hem till älsklingen igen. Blev en fika med norisen på söder och sedan hem igen för middag med R.

Ska snart iväg och städa hos Sussi, lite extracash sådär och sedan ska jag möta min fina vän Emmalisa som jag inte träffat på evigheter känns det som. Blir väl en lite fika inne i stan innan jag åker hem för att börja packa min resväska! Det där med att packa är jag inge bra på alltså, packar alltid alldeles för mkt kläder, vilket är sjukt onödigt! Så denna gång ska jag verkligen försöka packa ner bara det nödvändigaste och de kläder jag vet att ja kmr använda...

Solen värmen på lika härligt som igår!
Åhhh sommaren är verkligen påväg, så underbart! <3

4 more days to go!


Tjenixen, måndag igen och jag ska iväg för att vaxa mig snart igen för andra gången. Sköant att slippa raka benen när man är utomlands då all färg försvinner, eller iaf på mig.

Helgen har varit helt grymt rolig, fredagens utgång vart perfa, jobb på lördag och sedan Circus Möller på kvällen med vänner, otroligt kul och sedan Bounce igår med faster vilket var sjukt bra. Man bara rös igenom hela föreställningen, tråkigt att dem skall sluta som grupp!

Ska försöka blogga igen senare idag, men har lite småsaker som måste inhandlas innan resan och nu är det bara 4 dagar kvar... YAAAY!!! Längtar så sjukt mkt, och fortsätter hålla tummarna för att flygen ska fortsätta gå framöver.

Ha en solig och underbar dag, LOVE! <3

Zatturdaj


Morning babes, är så trött så ögonlocken nästan stängs igen av sig själva! Igår hade jag en otroligt trevlig och rolig kväll, med först en god middag hemma hos faster och hennes vän Natalie och sedan drog vi ut för lite partej!
Blev nekad på East, var alldeles för ung tyckte dem, Ida lacka och vi drog vidare, slutade med att vi hamnade på Utekompaniet för en liten drink innan vi vandrade vidare till Collage där min älskling spelade igår.

Vi dansade, shakade loss och ja drack massa goda drinkar, träffade massa härligt folk och bara hade otroligt härlig fredagskväll. Inget jag ångrar trots att jag ska iväg och jobba nu, och skulle inget hellre än att krypa ner brevid min lilla bebis och sova ett par timmar till! Men det jag göra ikväll, shit vad tjatit det blev...

Anyways, solen skiner och det är en underbar dag för att vara ute och mysa, så ni som inte jobbar hoppas jag njuter lite åt mig med. Kram på er alla, lämna gärna någon kommentar, lusten för att blogga ökar otroligt mkt ska ni veta!! <3

Wonderful Sunshine!


MOOOOORNING PEEPS! Soooolen skiner och jag känner mig på ett jädrans topp humör idag. Helgens planer är gjorda och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker! Dvs. om askan tillåter...

Har suttit och letat ut massa låtar till min finis som spelar på Collage ikväll, typ vickar för Baby-J som tydligen är bortrest över helgen. Så det ser vi fram emot då det var ett bra tag sedan han spelade där. Men först blir middag hemma hos faster i sjöstaden med hennes vänner och sedan utgång på det.

Nu tänkte jag ta en promenad runt vasastaden (haha) för att få lite motion och även lite sol. Måste ju passa på att njuta av den underbara solen nu när den väl är framme. Dock borde det skumma "vårvädret" ge sig snart och bara hålla sig till dagar som denna, för de där gråa och trista höst/vinter dagarna är vi klara med för läääänge sedan!

Imorgon blir det jobb, extraknäck bara men bättre än inget. Sen ska jag, Nora, Musse m.fl gå på Circus Möller imorrn, så det ser jag fram emot... vart vet jag inte än. Sedan på söndag ska jag på Bounce med faster, deras sista show. Och det är i Globen, skulle egentligen ha jobbat men ville hellre se dem live såklart!

Så en fullspäckad helg, härligt då tiden går fort! Vilket vi vill nu så jag och men finis kan få åka iväg och bara slappa en hel vecka i värmen, men god mat o.s.v Läääängtar! <3


Happiness...


...is like a butterfly,
the more you chase it,
the more it will elude you.
But if you turn your
attention
to other things,
it will come
sit softly
on your shoulder...

F.B

Torsdag 22 april 2010



Hallo, lite nere och seg idag pågrund utav det tråkiga vädret, det drar ner än så otroligt mkt tycker jag. Egentligen skulle jag ha träffat en fotograf idag för att testfota lite utomhus, men de var ju bara att avboka så fort jag vaknade och såg vädret. Så planer för idag, inga än sålänge. Eller jo har lovat att klippa älsklingen senare idag.

I tisdags var det först modevisning i min gamla skola, där jag själv gick som modell. Inte riktigt min grej om jag ska vara ärlig, speciellt inte efter att ha sätt bilderna. Måste verkligen köra på ännu hårdare med träning och kost framöver, påminn mig om det! haha..

Efter visningen bar det hem till Nora, då hennes föräldrar först bjöd på mat nere på en restaurang vid dem och sedan körde vi igång med att fixa oss inför skivan. Vi hade först ingen aning om vad vi skulle klä ut oss till, men under tiden som vi sminkade oss och klädde på oss kom vi på nått tramsigt tillslut, vi blev star-twins! Haha fråga mig inte vad det är, men huvudsaken var att man kom utklädd och det gjorde vi. Vart en lyckad kväll på Vickan i kugsträdgården, mkt folk också. Var inte hemma så sent, strax innan två faktiskt.

Igår sov jag ut, Nora drog till skolan duktig som hon var, men slutade typ vid elva så var hemma strax innan tolv. Vi mös bara hela dagen, tog bort mina gelénaglar (som tog hundra år) och tog även en sväng förbi fejk-solen.

Skulle ha gått med Kenza & Co igår för att fira snyggingen, men var alldeles för trött och seg så stannade hemma med min finis och mös med lite god mat o.s.v GRATTIS TILL DIG K! <3

Nu ska jag städa undan här och sedan åka hem, vad som händer sen vet jag inte än! Men ha en bra dag så hörs vi kanske senare! LOVE <3

Modevisning & Skiva idag!


Hallo, STRESS!!! Om fem min går bussen, ska iväg till mig gamla skola nu där jag ska vara Noras modell till deras modevisning som dem har senare idag. Efter det ska vi hem till norisen, käka lite och fixa oss för kvällens och årets första skiva faktiskt. Det är min lilla Julia och hennes klass som har skiva på Vickan idag med temat "Såhär kommer du aldrig att se mig igen"... haha rätt skoj!

Så det ska bli skoj, men måste rusa, ses kanske senare hemma hos Norisen! <3

P.S Niooooo dagar kvar till Mallis, fortsätter hålla tummarna! :D


11 dagar kvar!



Morning peeps, måndag igen och jag tänker inte sitta hemma. Har fortfarande inte fått några tider från mitt nya jobb, men de kmr nog så fort jag är hemma från Mallis igen, dvs om vi kmr iväg!

Igår gick jag och älsklingen på bio och såg "I love you Phillip Morris" med bl.a Jim Carrey som var sjukt bra, rolig film men lite smått gay haha. Vi båda insåg också igår hur mkt vi gått på bio sedan vi började träffats, mer än någon av oss gjort på över ett år förr... sjukt egentligen! Efter det köpte vi med oss lite gott från grillen hem och somnade strax där efter. Solen skiner idag och det är en underbart fin blå färg på himmeln idag, vilket får mig på bra humör! Ska iväg till morsans jobb nu och sedan blir det en sväng förbi gymmet.

Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi flyger till Mallis, och vi håller verkligen tummarna för att askan skall försvinna och att vulkanen lugnar ner sig och inte får ännu ett utbrott! För jag längtar så till stranden, värmen, romantiska middagar och bara att få komma bort en stund från verkligheten!

Nu måste jag kila, ha en bra dag! Ses kanske ikväll, LOVE! <3

Går mot bättre tider!



God dag bloggen, och såklart alla läsare. Sitter hemma i vårt rätt så mysiga hus, trots att jag var rätt negativ i början när vi flyttade hit så gillar jag huset mer och mer, speciellt den fina trädgården som börjar komma fram och bli finare och finare nu när all snö har försvunnit. Det börjar bli grönt och snart kmr nog alla små fina vårblommor fram om vi har tur.

Det är mkt som händer men på samma gång ingenting, börjar inte jobba på mitt nya jobb förrän efter vår Mallis-resa så de är faktiskt lite segt. Men fram tills dess jobbar jag extra hos morsan när det behövs. Försöker även klippa så många som möjligt och även lite andra små extra knäck nu fram tills vi drar. OM vi drar, usch har en klump i magen angående just det, för som vi alla vet är flygtrafiken inställd, nu vet jag inte om dem kommit igång med det igen, men den farliga askan ligger iaf fortfarande som ett tjockt täcker uppe, långt uppe i himlen och vet inte när det försvinner.

Men som sagt, det är ju trots allt två hela veckor kvar inna vi åker, och jag hoppas verkligen att vi kmr iväg, för komma iväg är nått jeg verkligen skulle behöva nu! Speciellt med min underbara favorit! Så vi håller tummarna nu för OSS nu.. haha

Börjar äntligen bli frisk nu så tänkte att jag skulle gå ner och cykla i källaren på vår träningscykel, kanske kanske tar en liten prommis ute i det sköna vädret också. Senare idag ska jag träffa R och kanske kanske övningsköra med pappsen. Känner mig rätt pigg och utvilad idag då det vart en lugn och mysig hemma kväll igår, gemfört med i fredags då jag var hemma strax efter fem...Men kul hade jag iaf!

Ha en fortsatt mysig söndag, så hörs och ses vi mer i veckan! Love Love <3

Beautiful rings


Svart, silver och stort skall vårens/sommarens fingrar prydas med!

JAG VILL HA EN NY DESIGN?!?!?!?


Okej nu har jag verkligen tröttnat på denna design, för länge sen egentligen. Men då jag inte kan sånt med design o.s.v själv blir det aldrig av! Bloggen behöver ett lyft, lite nya fräscha våriga bilder och lite nya fina färger!

Är det någon där ute som känner sig utpekad, eller som skulle vilja hjälpa mig med min design! Eller om du/ni bara vet någon som är riktigt duktig, för vill som sagt att den ska se proffsig ut, inge b-jobb inte.

Är villig att ge en liten slant eller nått i exchange om de nu skulle kännas bättre! :D
Låt mig veta, tack på förhand <3

OMG - Usher ft Will.i.am



Nytt vårfint


Börjar sakta men säkert fylla upp min lilla garderob som jag har. Snart back on track efter 1 och ett halv år.. Det tar verkligen tid och pengar att skaffa sig en fin och fyllig garderob...

Lägg märke till den nya klädhängaren också, köpte den när vi precis flyttade hit, lite över 2 månader sedan nu, otroligt praktiskt, enkelt och billigt!





Looooooove it <3

SJUK!


God Morgon världen! Helt allvarlig talat så börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk nu. Har legat sjuk sedan tisdag förr veckan, alltså en hel vecka nu, vilket är länge för att vara mig. Är inte dödssjuk liksom, men seg och ont i kroppen, feber med jämna mellanrum och jättesnuvig ibland och ibland inte. Och har verkligen varit duktig, tagit de lungt och proppat kroppen med vitaminer o.s.v Låg även hemma hela helgen, ingen utgång, inge kul... INGENTING!

Och nu måste jag faktiskt bli frisk, så jag kan jobba och fortsätta träna, saknar gymmet! Deppigt värre då mitt gymkort gått ut... men får använda vår träningscykel hemma helt enkelt och gå ut och promenera, nu när de ändå börjar bli så skönt väder.

Var på ett möte igår angående ett jobb, men de berättar jag lite mer om senare. Nu ska jag försöka ta mig ur sängen och sedan hem till huset då jag är hemma hos R just nu. Hoppas på att få lite tvätt och städning gjord hemma, om kroppen nu tillåter?!?!?!

Bara 17 dagar kvar tills vi åker..... <3

Iam going to Mallorca...


...Om bara TJUGO dagar! Kan själv knappt fatta det, de lär ju landa när vi väl sitter på flyget förmodligen. Det var i förrigår som jag och min finis bokade resan. Den 30/4 bär det av ner till Alcudia/Mallorca (Spanien). En vän till R och hans flickvän kommer också att befinna sig där nere samtidigt som oss, dock åker dem 3 dagar innan oss plus att de bor på ett annat hotell, men ska bli mysigt att ses ibland och hitta på nått iaf. En vecka åker vi dit och jag längtar som bara den.. Hoppas på riktigt bra väder också! Kameran åker självfallet med, så fina bilder kan ni vänta er.

Nedan ser ni hotellet vi ska bo på med strand och även en variant på hur vår lägenhet kan se ut...

 

Låt tiden gå foooort NU!

Vem är R?



Efter många frågor har jag nu bestämt mig för att lite kort bara berätta om min nya favorit. Den såkallade R-killen...
Vi träffades första gången i somras nere på Gotland, dock var det absolut ingenting då, inte från någons sida faktiskt. Sedan från ingenstans när jag kommit till LA började vi snacka på FB lite då och då... Efter mitt långa förhållande med mitt ex var jag väldigt kall och hade stängt av den sidan och alla tankar runt om just det, och med det menar jag förhållande och kärlek pågrund utav allt jag gått igenom och även för att jag då var i LA och skulle köra det racet.

Sedan när jag kom hem över jul bestämde vi oss för att ses, och detta blev inte bara en gång utan ett flertal gånger. Men sen skulle jag tillbaka till LA så då var det bara att lägga det bakom sig tänkte jag, inget speciellt med det eftersom jag skulle till LA liksom...

Men så kom den dagen som jag aldrig trodde skulle komma, vilket var 3e dagen i LA. Då kom saknaden, vilket var hemskt pågrund utav omständigheterna då. Från dag ett i LA till den dagen jag lämnade LA för andra gången pratade vi på skype, varenda dag. Och kunde inte förstå att det skulle ta 3 hela månader innan vi skulle ses igen. Men så hände allt med min morfar och åkte därför hem mycket tidigare än planerat. Ledsen och tråkigt för anledningen men på samma gång så himla glad.

Sen dess har jag och min fina kille R, som jag tänker fortsätta kalla honom då jag inte orkar att folk ska lägga sig i och tycka massa saker! Sen dess har vi iallafall träffats, mer eller mindre var, varannan dag nästan.

Och jag ska vara ärlig nu, jag är kär! Den här killen är helt underbar, alltid glad och får än alltid att må bättre, i alla lägen! Vi har så kul ihop, lika sjuk humor (oftast) och jag kan verkligen vara mig själv med den här killen.

Så nu till den stora frågan, är vi tillsammans? Jag vet faktiskt inte, och bryr mig inte sålänge vi har det såhär. VI tycker om varann och de vet vi båda mkt väl, tänker inte tvinga fram nått eller stressa, det kmr när det kmr helt enkelt.

Så nu vet ni kära läsare, im in looooooove <3
LOVE is definatley in the air!

Beauty


Nästa vecka, om plånboken tillåter och vi hittar en bra biljett ska jag åka över till England för att träffa min vacka prins Lucas, han växer så snabbt och blir bara vackrare och vackrare! Här om dagen laddade Malin upp några roliga bilder som dem varit och tagit, bl.a denna nedan. Huuuur söt som helst! <3



Lucas Leo Leotta

-


There will come a point in your life when you´ll realize who really matters and who dosen't,
and who never really did, so forget about the people from your past cause
there is a reason they didn't make it to your future.

Min Iphone



Äntligen, så har jag fått mig egna lille bebis. En grym leksak med tusen apps men på samma gång en mobil. Har haft den ca 2 veckor nu och älskar den. Fick den av R då han själv redan köpt en ny och fick ett bra pris på Iphonen av en vän till han, så den är begagnad men inget jag bryr mig om. Den är som ny bara med en spricka, som jag lagar så fort jag känner att det behövs.

Tack världens bästa! <3

Gotland BOKAD!


Tredje året gillt, första året (2008) drog jag dit med Nora, dåvarande pojkvän + kusin, helt ok men inget att rekommendera. Förra året (2009) drog jag dit med Nora, Denise och Lina, och hade sjukt kul. Nu kör vi tredje året igen, förmodligen det sista, men shit vad kul det ska bli. Det är jag och Nora som åker dit tsm, men är ett gäng på säkert 10 brudar som bor på samma ställe. Så den här sommarens Gotland vecka kommer bli riktigt skoj. Så den 18 juli tar vi båten över och stannar till den 25e juli. Denna gång bor vi inne i Visby, vilket ska bli riktigt skönt, mitt på stora torget, nära och bra till allt!

Lite bilder från 2009 nere på Gotland V. 29

Läääängtar!!!!!


"Fiskinfluensan?"




Hallo Bloggen, hoppas läget är bra med er alla som läser min blogg. Har varit lite kass uppdatering, men de är ju ingen nyhet längre. Ligger hemma hos R fortfarande och har ingen lust alls att kliva upp ur sängen. Har åkt på den äckliga förkylningen, den såkallade "Fiskinfluensan"... Haha! Den som alla verkar åka på nu på sistonde. Det som händer är att du först blir svag och får ont i kroppen, sen efter ett par dagar förvandlas du till en fisk som man eller sjöjungfru som kvinna.. haha

Har faktiskt bara tagit de lungt dem tre senaste dagarna men började veckan med lite jobb iaf. Helgen ser lugn ut, speciellt när jag mår som jag mår, plus att jag behöver spara pengar!

Mamsen & Tompa har åkt upp på landet och Mimmi är hos någon kompis vad jag vet, så har huset alldeles för mig själv, hela helgen. Blir väl att åka och bara kurera sig! Nu ska jag först iväg och fixa mina naglar hos Nora, förmodligen ta bort dem helt.. men får se vad jag gör.

Ha en trevlig helg, bloggar mer senare förmodligen! Love <3






Snö igen?


Trodde seriöst jag drömde när R väckte mig imorse och sa att det snöade ute... Fy fan alltså! Helt seriöst, det är april och våren var verkligen påväg och så plötsligt kommer det massa skitsnö igen. Jaja får hoppas på att de smälter bort snart igen, för de här går ju bara inte!

Har varit hemma hos favorit hela helgen och typ veckan.. men idag ska jag hem. Har dock ingen lust alls att gå ut i detta väder, men men bara att tvinga sig själv. Har två kunder hemma idag, Sussi & Danni kommer vid fyra och ska klippa sig, så de blir lite kul.

Hoppas ni alla haft en mysig påskhelg, för det har iaf jag! <3

Parteeejjj


NUUUU DRAR JAG UT! Älsklingen spelar på Solidaritet ikväll, så det ser vi fram emot!!!! <3

Humlans "brunch macka"


Ingredienser: Rostbröd, ost, scramble eggs, tomat, bacon, majonäs.
Tillagning: Stek brödet i mycket smör, tills de fått en gyllenbrun färg, lägg på osten så den smälter lite, sedan tar du på en klick majonäs, och sedan resten av ingredienserna. Väldigt enkelt, och väldigt gott! Även mättande.. ;)


Vårdag


God dagens bloggen, sitter hemma hos R idag med och har precis ätit en liten brunch, tänkte visa min lilla specialare som jag brukar göra ibland...Igår var jag hemma hos farmor ute i åkersberga med familjen, ytterst trevligt faktiskt. Och en otroligt god middag som vanligt. Ett litet påskägg fick både jag och Mimmi.. dock ska jag erkänna att jag avskyr påskgodis, bara massa äckliga ägg o.s.v Men det är ju olika, ett litet presentkort på Kicks fick jag också, så tack för det farmor A.

Har storstädat hela lägenheten hela morgonen, torkat varenda yta nästan. En liten vårstädning kan man säga.. Nu tänkte jag gå ut på en promenad och sedan ta en 20 min i fejksolen, för blek orkar jag inte vara. Planer för ikväll? inga ännu, men nått skoj hittar jag nog på..

Ha en underbar vårdag! <3

1 april 2010


bild lånad härifrån

God morning bloggen, sitter och äter min havregrynsgröt hemma hos R och kollar på RachaelRay, hon är ju faktiskt sjukt rolig, mycket energi! Ska snart iväg och extraknäcka lite, sedan blir det en sväng förbi gymmet då mitt gymkort går ut imorgon. Sedan vid 3 ungefär ska jag möta upp familjen för att åka ut till farmor för lite påskmiddag.

Hoppas ni alla på andra sidan dataskärmen får en mysig påsk, men många påskägg! Sen får vi inte glömma att det är 1:a april idag heller, vilket går ut på att man ska lura folk. Jag brukar inte lyckas så bra, men dela gärna med er om ni gör det. Är alltid kul med ett gott skratt!

Glad Påsk <3

Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.



RSS 2.0